hälsningar från Öland

2008-07-21 @ 00:20:48
det är riktigt konstigt väder måste jag säga, först blåser det, sen spöregnar det, sen blir det sol och järrevarmt, sen går solen i moln igen och det börjar regna igen... men sommar utan regn är ju ingen sriktig vensk sommar. Men aja, det har ju inte blivit så mycket sol och bad men det ar ju skönt att bara vara ledig :).

Iförrgår och igår var vi i Västervik och idag kom vi till öland. Jag träffade min käre vän johanna idag som bor på en camping typ 7 km från oss, så jag åkte till henne och var hos dom på eftermiddagen/kvällen, vi badade i både poolen och i havet - inte såå varmt direkt, men vafan det är ju sommar xD.

Just nu sitter jag i sängen längstbak i husbilen och dricker te och äter nötter. JAG BLIR SÅ IRRITERAD , på mitt kära ansikte, igår kväll fick jag ett getingstick precis under "näsvingen" och då svullnade hela överläppen och en del av kinden upp, men efter att vi hade bastat så gick det ner och försvann helt, men när jag vaknade imorse så var det tillbaka. Det är hemskt, både fult (jag ser ut som en uppblåst fisk eller nått) irriterande, när jag äter osv., suck.. om det inte är bort imorgon när jag vaknar vet jag inte vad jag gör!.

Men ni får ha det så bra där ute i resten av sverige, jag blir kvar en natt till här på öland och sen ska vi vidare ner mot ystad osv.

Kram, ida ! :) <3

Kommentarer

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback