Happy birthday cutie

Grattis på födelsedagen knasigaste och gulligaste Saga
Hoppas att din dag blev underbar

Puss och Kram, Ida och Emilia

Unconditional Love



Mitt godislöfte går ut idag *yeeah*, och det firar vi med
choklad, musik och skitsnack med Emilia i soooolen

PUSS IDA



Here is årets sommarplåga



Promoe - Svenne Banan

Jag är beroende av den här (skit)låten.
Efter att ha hört den i vakna med the voice
här om morgonen kan jag inte sluta att lyssna
på den. Det går bara inte. Videon är sjukt B, men
det gör det hela bara ännu roligare. Texten är ju kul
men också så klockren. Gör er mentalt förberedda på
att få höra den här låten hela sommaren lång, sommarplåga?
SVENNE BANAN SVENNE BANAN SVENNE BANAN

PUSS IDA
(svenne banan svenne banan...)

I'm doing comeback

halluuuu, det är var hundra år sen jag skrev något och det känns lite ovant att sätta sig vid datorn och logga in på blogg.se måste jag säga. Mitt internett hemma har slutat fungera helt och i skolan hinner jag aldrig skriva något heller. Men idag när vi var i skolan gav Emilia mig så dåligt samvete och jag började tänka på hur kul jag tyckte det var att blogga förut men att efter ett tag blev det mer som ett måste. Något som jag gjorde bara för att jag borde göra det. Jag började tycka att jag inte hade något intresant att skriva om, jag tappade skrivlusten helt enkelt.

Men nu sitter jag själv hemma hos Emilia och väntar på att hon ska komma hem, för hon är och skjutsar iväg Oliver till sin träning. Jag fick ett ryck och kände för att skriva ett litet inlägg iaf, visa att jag är vid liv liksom.

Vi hade en jättelugn dag i skolan idag, inga riktiga lektioner och hela den här veckan har varit helt underbar. Vi fick sluta tidigare också så jag och Emilia åkte hem till henne och satte oss ute på baksidan och solade. Ikväll är det ju Valborg som ingen borde ha missat. Först blir det grillning hemma hos mig med min familj, Emilias familj och Marcus familj. Vid åtta ska vi ner till brasan vid vasastugan i Vårsta och efter det har jag och Emilia inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra, åka runt och träffa massa folk. Vi har kollat runt och har flera anternativ att välja på men lovar att bara för att vi har flera ställen att välja på kommer vi hamna själva nere i stransparken, skulle vara så typiskt oss.

Varför ska man supa skallen av sig bara för att det är Valborg?



Härlig Valborg på er! :)
PUSS IDA

Stand By Me


Suttit och lyssnat på den här hela dagen. Hittade den först på videon.se.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

“This cover of Stand By Me was recorded by completely unknown artists in a street virtual studio all around the world….The producers took the resulting mix all through Europe, Africa, and South America, adding new tracks with multiple instruments and vocals that were assembled in the final version you are seeing in this video. All done with a simple laptop and some microphones.”


Det Är En Rikedom Att Få Älska Och Att Älskas


Försöker sitta och komma på något smart att skriva... Det går inget vidare om vi säger så!

Har precis läst ut Så länge vi båda andas, och hjälp vad jag är ledsen nu! Nu är ju allt slut, borta för alltid. Nu vet jag ju hur allt slutar och magin kommer aldrig åter igen. Inte på samma sätt. Men självklart kommer jag läsa alla fyra böckerna igen! Flertalet gånger. Men det kommer ändå inte vara samma sak.

Sitter och funderar över Johannas inlägg som hon skrev tidigare idag om att man måste älska sig själv för att kunna bli älskad och ta emot komplimanger för den man är.
Hon och jag satt och pratade om det häromdagen. Egentligen är det inte självförtroendet som man ska fokusera på utan självkänslan. För om du har en bra självkänsla så lyser det verkligen igenom på alla sätt och vis. Du blir så mycket vackrare! Om du bara accpeterar hur du ser ut och hur du är som person så blir allt bra. Eller? Jo jag tror det faktiskt. Och att acceptera är inte samma sak som att man ska tycka att man är snyggast i världen utan mer "Jag har kanske inte de finaste låren men däremot har jag ett underbart leende!". Alltså att man kan se det som också är bra med din kropp och dig själv. Acceptera dig själv! Jag har många dagar då jag känner "fyfan vad ful jag är idag!" men då försöker jag tänka på något som är bra med mig själv och då brukar jag må bättre och så fort de tankarna kommer igen så suddar jag bort dem och ersätter dem med en bra tanke. Hjälp jag vet inte vad jag ska skriva så att ni ska förstå... Känns som om det inte går att få ut det i ord, meningar. Som om det blir fel? Men jag vill bara att ni ska förstå hur vackra ni är! Min kompis Emma sa också för ett tag sen att hon och jag ska börja med att säga tre bra saker som man gjort under dagen innan vi går och lägger oss. Och ni ska veta, man mår ju så mycket bättre! Och det är väl det man ska sträva efter, att må bra? En annan bra sak är att skriva små söta lappar om en själv och sätta upp på spegeln i rummet. Så att du varje gång du känner dig ful och kollar på dig själv i spegeln ser någon utav lapparna och kommer på att du är bäst!

Och man kanske inte tror att sådana små töntiga saker funkar, men det gör verkligen det! Testa och se, och gör det ett tag innan du dissar det.
Men som sagt, jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag har sagt det förut och säger det igen, du är vackrast som du är! Ändra aldrig på dig själv, för det är för den du är som din familj och vänner älskar dig. Ingen kan slå dig, alla är bra på olika sätt. Alla kan inte vara likadana och bäst på allt, men du är bäst på att vara just du! Lär dig acceptera dig själv och du kommer njuta mer av livet. Kunna ta åt dig alla underbara ögonblick ännu mer och vara starkare när det är som mörkast. Livet är till för att levas, inte för att gå runt och oroa sig över vad alla andra ska tycka och tänka. Låt aldrig någon annan trycka ner dig. Du är för bra för det. Gosh. Nu slutar jag skriva. Hej!
EMILIA.

Osammanhängande text jag vet, men allt bara bubblade upp så skrev ner det som det kom upp i huvudet.

Det Mesta Nu Är Mindre Bra


I höstas hemma hos Alicia.

Jag är sjuk idag. Fy usch blä, inte kul. Men mår lite bättre nu så ska nog till skolan imorgon.
Har bara tagit det lugnt, läst och så. Vill sova. Men kommer inte kunna somna ikväll om jag går och lägger mig nu, så ska fortsätta läsa. Ni får ha det så bra!
Peace out, EMILIA.

Väntar Tills Känslan Går Över

Hann inte med någon uppdatering igår. Börjar bli väldigt jobbigt att ha hand om bloggen ensam nu känner jag. Eftersom jag och Ida nästan alltid är tillsammans så kan ju den ena berätta om dagen och den andra skriva något som kanske är lite roligare att läsa om. Men nu är det både ont om tid och inspiration för att komma på sådant. Tyvärr, jag tycker att det är lika tråkigt som ni tycker!

Igår jobbade jag och Charlie inte så mycket på lektionerna, men lite fick vi väl gjort haha. Sen stod vi och sålde godis, chips och läsk i caféterian under lunchen och eftermiddagen. Vi hade några pojkar som stod och hängde vid oss och snackade. Haha shit alltså, fyra feta smajl! Sen efter skolan åkte jag, Ida och Charlie in till stan. Men det var en rökutveckling från söder så vi var tvugna att hoppa av i Älvsjö, åka en buss som tog hundra år till Fruängen och sen ta t-banan till Centralen. Totalt tog det en och en halvtimme för oss att komma in. SUG PÅ DET!
Sen så gick Charlie för att möta Ellie och jag och Ida gick till de affärerna vi skulle för att byta några saker. Efter att vi var klara med det gick vi bara runt och kollade lite, men sen var vi så hungriga så vi satte oss på Sandy's och käkade middag ute i "kvällssolen". Haha det var sol bakom huset, så vi frös nästan halvt ihjäl men som envisa svenskar så satt vi kvar med våra filtar. Men mysigt var det! Mamma hämtade upp oss i Tumba, snabbt hem och sen iväg på yoga. Hade psyko-tanten idag igen. Allvarligt, hon är sjukt dålig och stressar igenom hela passet. Går inte att förklara, men det suger. När passer var slut var det bara att åka hem, göra iordning sig och sova!

Idag hade vi bara slöjd och sen fick vi sluta. Men jag och mina älsklingsflickor (förutom Alicia den tråkmånsen som stannade kvar i skolan) åkte till Tumba för att köpa skor och äta lunch på Spaaks. Jag köpte ett par grymt snygga tan-färgade gladiatorsandaler och Charlie köpte ett par likadana fast svarta och ett par höga Converse! Snygga vi kommer vara med våra nya skor eller vaddå? Haha.
Vi fick sällskap av Anton en liten stund också, han är ju bara för rolig. Han är liksom så allvarlig och dryg att han blir rolig! Efter det så drog vi oss tillbaka till skolan för att filma våran musikvideo till Singel och Sökande. Hahaha det var ju så otroligt kul för alla bara rå glodde! Ida och Alicia var utklädda till hip-hop killar och jag, Charlie och Amanda var finklädda med klackskor och hela köret. Hahahahahhahaha, det var sjukt kul!
Vi var klara 15.05 och då var det bara att åka hem och städa rummet, annars så skulle jag inte få gå ut i helgen. Suck. Men nu känns det så mycket fräschare i rummet, det var riktigt stökigt och dammigt... Usch på mig!
Jag var tvungen att skjutsa Oliver på träning i Strovreten vid sju-tiden också, mamma mutade mig med McDonalds. Hon känner sin dotter för väl...
Och nu sitter jag i mitt välstädade rum, i min obäddade (eller alltså överdraget och kuddarna är bara inte på) säng eftersom Irma vägrade flytta på sig. Menmen...

Imorgon är det halvdag igen. Så otroligt skönt!

Snart kommer maten hem hoppas jag. Vid nio i alla fall skulle mamma och pappa komma och jag håller på och hungrar ihjäl...
Peace out, EMILIA.
!

Haha, här har du din svenska rubrik Jimmyh.

I'm Moving On


Underbart. Grattis igen bästevän!

Kvällen var supermysig, vi grillade, pratade och skrattade en massa, lekte charader, kollade på film, dansade och tog en promenad runt ett tiden.
Jag sov hos Ida igår. Eftersom födelsedagsbarnet envisades med att vi skulle se Fredag den 13:e så vägrade jag åka hem ensam på moppen i mörkret! Vi vaknade tio men låg och drog oss ett litet tag för att sen gå upp och äta frukost. Direkt efter det så solade vi! Inte lika varmt som igår, men skönt var det (om man räknar bort isvindarna som kom lite då och då). Och vid tre så gick vi och köpte glass som vi sedan åt upp nere i strandparken. Supermysig och skön dag!

Några till bilder kommer nog upp i bloggen, men annars finns alla på min facebook. Emilia Xenia Cecilia Graff.
Peace out, EMILIA.

Touch You Right Now


Det är nästan sommar ute. Det gillar vi. Grilla med vänner I will do.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF.

You Got Nothing On Me


IMORGON FYLLER BÄSTIS ÅR! Weeeeeeei!


I alla fall. Idag har det bara varit skola. NP i spanska hörförståelse och NP i engelska prata. Sen har vi sålt godis, chips och läsk. Det ska vi göra på måndag och kanske tisdag också men troligtvis inne i caféterian och inte inne i klassrummet som idag.

När vi hade slutat gick jag och Alicia runt och plockade upp tomburkar som folk hade kastat i soptunnor och på golvet. Usch fifan vad vidrigt men liksom man betalar ju för panten när man köper in läsken så... Sen stod vi två och snackade kanske i en 20-30 minuter ute på parkeringen om allt. Mest om det som är så sjukt irriterande på denna jord, vissa människor... Suck. Shoot me liksom.

Klippte till luggen hos friösren Cecilia idag. Skönt äntligen kan jag se igen!! Allvarligt, jag har fan varit halvt blind den senaste tiden...

När jag åkte hem så var det typ trafikstopp längs hela vägen. Det var det iofs på dit vägen också men då kom jag ut efter kanske 5 minuter. Jag skojjar inte när jag säger att jag stod och väntade på att få köra ut i 10-15 minuter! Det var sjukt mycket bilar och jävla idioter som kommer bakom mig försöker tränga sig förbi! JÄVLA GUBBJÄVLAR! Jag blir så jävla fucking förbannad! Liksom inte nog med att jag och Alicia stod och pratade om saker som gör mig så jävla upprörd innan, då ska jävla fucking störda feta gubbar försöka tränga sig förbi!? Och sen var det äckliga MC-gubbar som tutade och vinkade, fifan man blir bara äcklad!

När jag kom upp för backen så såg jag två killar i sjutton till arton-års åldern stå på tomten och jonglera (?) eller något sådant. Akrobatik av något slag i alla fall. De hade bara shorts och sjukt snygga kroppar! Gosh alltså, haha. Och anisktena var inte att klaga på om vi säger så... Så dagen räddades lite av det i alla fall eh he.

Har inte hunnit att njuta så mycket av solen idag. Förutom när jag var på en promenad med hunden och nu orkar jag verkligen inte gå ut... Är så otroligt tung i huvudet så jag vet inte vad.
Hörs la sen skulle jag tro, då mina "vänner" inte svarar på sms och verkar ha planerat något annat ikväll där tydligen inte jag får vara med. Kul...
Peace out, EMILIA.

It's Not My Time

Knattedisco idag med årskurs 1-5. Haha det var kul! Tyckte vi 9:or som höll i det i alla fal... HAHAHA! Godnatt.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF.

Forgive Sounds Good, Forget I Not Sure I Could


Ännu ett långt inlägg om min dag. spännande eller hur? Men har ingen vidare inspiration just nu och det är väl bättre än att vi (JAG!) slutar uppdatera bloggen helt?

Först hade vi fysik. Ida och jag satt och rappade till "Singel och sökande" och Alicia fick ett utbrott på läraren för att hon inte förstod någonting. Det lät ungefär såhär: AAAAAARGH! JAG FÅR DAMP! RYCK! ARRRRRRGH! NU BÖRJAR JAG GRÅÅÅÅÅTA! och *DUNK* så kastade hon sig ner mot bänken. Haha lilla vännen ibland är det inte lätt...

Sen hade vi svenska där vi planerade discot vi ska ha för ettor-femmor imorgon.
Och efter det idrott som var hur kul som helst! Weeei, vi vann på kinesiska muren!
Mohahaha! Jag, Ida, Anton, Robin och Rebecca. Vi är fan bäst.

Sen lunch och övande på låten i korridoren. Sen satte jag på lite annan bra musik så som Dance with somebody, Fake it och Just like you.
Hahah, sen kom Filip och Erik och dansade lite. Otroligt vackert måste jag säga!

Fick reda på hur det gick i spanska nationella, läsförståelse idag. Jag fick VG. Fifan vad lycklig jag blev! Trodde knappt på ett G... Däremot gick det pissdåligt idag på skrivardelen. Usch.

Hade sista mattedagen idag eftersom det blev inställt i fredags. Men jag blev ju lite sen eftersom jag hade nationella. Gick och satte mig med Charlie och Jocke.
Och tydligen är Jocke bättre än mig i spanska, även fast han går i extraengelska, påstår han. Jo för ni ser, han har en farbror var systers kusins kompis bror (haha alltså ni förstår grejjen, lååångt borta var det spansktalande i alla fall) är spansktalande och den familjen kom hem till hans familj och de pratade bara spanska så han sa: HOOLA! Ehm, ja precis så var hans förklaring till varför han är bättre på mig i spanska. Hahahaha.

Slutade 14.20.
Fett najjs. Nu är jag bara så sjukt orolig inför matte nationella imorgon.
Ska sätta mig och läsa min bok nu, poppa lite popcorn och brygga lite té. Det låter mysig va?

Peace out, EMILIA.

It's Our Princess Day

ALICIA FYLLER 16 ÅR IDAG! GRATTIS ÄLSKADE VÄN!
Vi firade henne med kladdkaka, saft, ett kort och skönsång såklart inne i matsalen. Hon höll på att dö av hur pinsamt hon tyckte att det var, hahaha!

Vi har även rappat och dansat till "Singel och sökande" eftersom vi håller på och övar på musikvideon vi ska göra på skojj. Haha, vi fick låna Eriks keps. Sjukt litet huvud har han, lika litet som mitt!
Sen har vi för första gången gått igenom hela det nästintill färdiga manuset idag, superkul!

Kladdkakan som var över gav jag till Mattias i slutet av dagen när jag gick till mitt skåp. Sen kom Viking och skrek "DET VAR BAJENS FEL ATT JAG INTE FICK SMAKA!"... Och så gick han runt där och var ledsen över att han inte fick någon kladdkaka. Haha stackare, men han får smaka nästa gång. Det lovar jag, han är den första jag ska leta upp och så ska jag säga "Vill du smaka? :D:D"! Haha...
Nu ska jag sova, eller ska kanske duscha innan... Sen ska jag sova.
Peace out, EMILIA.

So Now You Pour Your Heart Out


Bara skola idag. Skönt väder förresten.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

She Walked Through Bullets And Haze


så jävla bra, haha.


Nu ska jag äntligen sova, eller ska sms:a lite med min vän sen ska jag sova.
Godnatt, peace out EMILIA.

It's Not So Easy To Do


I'm falling in love with your favorite song. I gonna sing it all night long. I'm gonna dance with somebody. Dance with somebody. Dance, dance, dance...

Vaknade. Åt gröt. Kollade på tv. Chattade. Städade. Fikade. Skärholmen. Bytte brors converse. Handlade på ICA. Träffade Gittan och Uffe. Fick reda på min sista födelsedagspresent. Åkte hem. Åt middag. Pommes Pinnes. Bråkade. Mando Diao. Rise Against. Huvudvärk. Ångest. Vill inte. Ska nu göra iordning mig nu. Godnatt.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Jag Vet Inte Vad Jag Ska Säga


EH HE jag dör! Humor på hög.. ehm låg nivå!
EMILIA XENINA CECILIA GRAFF

Inga Tårar På Min Kind

Dåligt med uppdatering. Hmm, menmen vi kör på lite snabbt här.
Idag åkte jag och mamma till Skärholmen ("haha, det stället låter lite emo...") och shoppade. Jag fick en stickad over-size tröjja, ett linne och en klänning. Och sen köpte jag ett linne själv. Vi åt på ett fik som är på shoppinggatan och jag tog en underbart god sallad med kyckling, bulgur och fetaost.
Vi skulle ju ha grillat nere i strandparken idag med massa härligt folk men det blev tyvärr inställt. Så jag, Ida och Emma åkte ner till ICA istället och köpte kyckling och lite annat gott och grillade hemma hos Ida eftersom hennes föräldrar var borta. Hade jätte kul och mysigt med mina älskade flickor. Länge sen det bara var vi tre som hittade på något... Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Och skrattade som galningar såklart! Haha.

Nästa fredag bestämde vi oss för att vi skulle grilla istället. Då hinner vi planera allt bättre och sen så kan mer folk också eftersom vi är ute i god tid med att fråga om de ska hänga på. Så det löser sig. Och som Emma sa Vi har ju en hel sommar på oss liksom!
Sen fyller ju bäste vän Ida 16 år på lördag så då ska vi ju självklart fira henne! Så nästa helg kommer bli jätte lyckad!!

Åkte därifrån vid halv ett skulle jag tro och nu nästan två timmar senare ligger jag här i sängen. Vette fan alltså vad som händer imorgon, men vi hörs la imorgon så att ni får reda på det skulle jag tro. Inte för att ni kanske är så intresserade haha skit samma. Simma lugnt.
Peace out, EMILIA.

Jag älskar er, evig vänskap.

Ridån Faller Åter Igen Ner


Godnatt.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Look At Me And Say That You Regret Everything...

... then I can move on for real.

Matte som vanligt på eftermiddagen idag. Innan dess var det klassråd/livskunskap och so. Så himla tråkigt att det är sista mattedagen imorgon! Jag skulle lugnt kunna ha det resten av Broängs-tiden...
Frågade idag om man kunde få sitta därinne vi jobbar nu under nationella men det fick man tydligen inte. Det var bara för dem som hade dyselexi, koncentrationssvårtigheter och liknande. Suck. Jag har svårt för matte, har inte jag samma rättighet att sitta i lugn och ro och inte få känna samma tunga press som om jag skulle få sitta med andra som är duktiga i matte?
Nu vill jag sova i tjugohundraelva timmar. Men måste upp tidigt imorgon. Ska duscha...
Åkte förresten moppe för första gången idag! Wiie! Men kan inte ta den till skolan imorgon så det är därför jag måste upp så jävla tidigt. Sug.
Godnatt. EMILIA.


Take Me Somewhere, Anywhere


Självförtroendet är helt lost
Haha förresten, det var någon som sa att alla inläggen ser likadana ut nuförtiden. En engelsk rubrik, bild och sen text. Eheh man hamnar lätt i samma mönster...

Charlie försov sig idag, stackaren, Två gånger till och med! Men hon hann till matten, sicken tur.
Matten gick bra idag med. Hade powerade och geisha så jag överlevde! Jocke smiskade mig idag med! Det gör svinont att sitta ner. Haha muppunge...
Ida och jag åkte hem till mig direkt efter skolan och pluggade so. Ändå från typ halv fyra till åtta har vi pluggat! Herregud och särskilt långt har vi inte kommit heller... Men längre än innan i alla fall och det är väl bra.
Och just det, pappa har fixat min lovely moppe nu! Skulle provåkt lite idag men hann inte med det. Vi pluggade ju järnet här hemma. Så ska inte ta den till skolan imorgon. Men troligtvis i övermorgon. Sweet! Sovmorgon med en halvtimme framöver, wihoo! Nu sa jag läsa, dricka te och läsa min underbara bok. Ses.
Peace out, EMILIA.

- Som sagt, Idas internet funkar inte hemma hos henne så det är därför hon inte bloggar. Jag tycker att hon kan blogga lite från skolan! Eller vad tycker ni?

Now I Really Got Sympathy for the Devil

Hat Hat Hat. Du är inte värd någonting.
Nu är du borta. Tack Gud.

EMILIA XENIA CECILIA GRAFF.

Keep On Loving.


Åh den är ju underbar!
Synd att det inte är den bra version med de "rätta orden" som jag sett fler gånger än den här. T.ex. "När du är den första att skriva puss i ett sms"
Peace out, EMILIA.

Don't Compare Me With Other People

Dagen funkade. Var egentligen på dåligt humör och mådde skit men istället för att sura så vände jag på allt och var glad som vanligt. Skönt att det funkar så med mig i skolan i alla fall. På morgonen hade vi slöjd och det var lika trevligt och skönt som vanligt. Sen hade vi engelska och jag jobbade faktiskt riktigt bra för en gångs skull! Kunde verkligen koncentrera mig. Och efter det hade vi lunch. Herregud vad jag var hungrig!

I matsalen kom Johanna och joinade oss eftersom hon och jag skulle på extramatte. Jag har mattevecka den här veckan vilket betyder att jag kommer arbeta med grunderna i matte varje eftermiddag med ungefär 20 stycken till inne i matteverkstaden med Jonna och Anna som lärare. Jag är inte alls duktig på matte så jag behöver verkligen det här för att klara nationella och Jonna och Anna är riktigt bra lärare som förklarar på ett bra sätt. Det gick faktiskt jätte bra för mig idag att jobba, även fast jag inte kan allt. I alla fall, vi fick lunch vid kanske tjugo i tolv och vi satte oss i lugn och ro och åt lunch. Vid kanske 58 sa Johanna "Börjar inte vi tolv?". Shit. Så vi sprang som galningar genom korridoren för att hämta pennor och sen gå till klassrummet. Men vi kom i tid. Haha.

Efter att vi slutat gick jag ner till jobbet och hämtade Irma. Jag gick upp till Kassmyra och tog bussen ner till Vårsta så hon fick sammanlagt en 25 minuters promenad idag.
Nu här hemma har jag bara tagit det lugnt, kollat på Vänner och jobbat lite engelska. Nu ska jag skriva klart engelskan snabbt så att jag kan få dyka ner i min bok igen. Härligt.


jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

Peace out, EMILIA.

Sympathy for the Devil

Fotograf: Rosanna Sverin

Idag var jag och Ida i Södertälje och åt lunch på en mysig uteservering. Sen gick vi runt och kollade lite i butiker också. Jag köpte ett halsband, en kjol och en trekvartsärmad-tröjja. Tog kort på mina senaste köp idag så de kommer väl upp på bloggen imorgon skulle jag tro. Klockan fyra kom Idas föräldrar och min mamma och vi gick och såg Män som hatar kvinnor, tyckte att den var sjukt bra! Väldigt lång dock, men det gjorde faktiskt inget.
Nu är jag så trött så jag vet inte vad. Har läst Så länge vi båda andas en liten stund nu på kvällen och det ska jag fortsätta göra innan jag somnar. Om jag somnar. Ska lyssna på underbar musik också.

Allt försvinner när man läser en bra bok och musiken pulserar ut från hörlurarna. Då lever man i boken. Världen utanför får vänta. Det är nästan så att den inte existerar längre. Det är bara boken, musiken och jag. Ensamma. Så underbart.

EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

This Was Never My Purpose


Fotograf: Rosanna Sverin

När jag gick upp imorse hade mamma lagat pannkakor och fixat hallon till. Underbart gott! Sen fick jag leta upp mitt påskägg som innehöll massor av choklad, lotter (vann inget, har otur i spel, och kärlek...) och kläder från H&M för ett värde av 1000 kr de kommer nästa vecka tror jag. Tack mamma och pappa!

Solade idag, sjukt skönt. Dock så brände jag mig på bröstet, kinderna och näsan. Andra gången i mitt liv som jag bränt mig, första gången var i grekland och då var det ca 40 grader. Suck.
Men min mage och mina ben blev jätte bruna! Det röda kommer nog gå ner tills imorgon hoppas jag. Och sen ska jag smörja in mig imorgon innan jag lägger mig och solar så det kommer lösa sig.

På kvällen åt vi någon form av påskmiddag med sill och potatis till förrätt och grillat lamm och potatissallad till varmrätt. Det var supergott. Sen kom Ida vid åtta tiden och vi kollade på Aladdin och lyssnade på massa musik från Spotify. När vi lekt lite vid datorn ett tag så satte vi på Hitta Nemo! Wihoo me like very much.

Och nu sitter jag och kollar på Hitta Nemo igen, jag är beroende. Eheh.

Imorgon ska jag som sagt sola igen. Någon människa kanske vill titta in, who knows? Det är bara att våldgästa om ni vill, jag älskar att socialisera. Miwhihihi. Okej nu märker ni att jag är trött va? Så jag ska ta och bädda ner mig i min hårda stora säng och drömma mardrömmar like usual.

Peace out, EMILIA.

I Love You But I've Chosen Darkness

Idag var jag inne i stan med Ida. Det var mysigt, solen sken och jag hade bara jeansjacka idag! Helt sjukt, kan inte fatta att man inte behöver ha på sig ton med kläder längre! Jag köpte en klänning, en ring, ett par örhängen, två par strumpbyxor och ett blommigt paraply. Jepp ni såg rätt, ett parpaply. Som är blommigt. Men det är så gulligt så var tvungen att köpa det, har kollat på det en massa gånger. Eheh.
När jag kom hem så var familjen Berglind redan här. Så jag och Patricia gick upp och hoppade studsmatta med hennes lillasyster Tessie. Så det är det jag gjort ikväll. Vart med Patricia och Tessie. Det har varit kul!
Nu ska jag sova... Och just det imorgon är det ju påskafton. Då får man gooodis! Och dessutom ska det bli sol imorgon så det kommer bli alldeles underbart, då ska jag sola och bli brun!
Godnatt på er, sov gott. Peace out, EMILIA.


Fotograf: Rosanna Sverin
It is hard to say. It is hard to confess but... I'm still broken. I'm still not over you. ... and I can't do nothing about it.

Nothing But Heartaches

Hej folket!

Idag ska vi filma för vårat musikprojekt. Min väckarklocka ringde aldrig så Razmus ringde och väckte mig. Jag trodde att han var tidig men så visade det sig att klockan var 08.59. Suck på min mobils alarm.
Nu sitter vi och väntar på att Ida och Amanda ska komma. Sega som vanligt...
Vi skulle ha spelat in utomhus men nu vette fåglarna hur vi ska göra eftersom det regnar! Well well, vi löser väl det på något sätt.

Peace out, EMILIA.

...


I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating...

Rewind


Åhh summer feelings!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Always and Almost Forever


Fotograf: Rosanna Sverin
Träffa Marcus imorgon. Och Ida kommer hem! Hoho vad jag är glad.
Peace out, EMILIA.

This Is The Fun Side

Hade supermysigt med Nina idag. Först gick vi ner till Vårsta där vi stötte på Marcus vid busshållplatsen som skulle ta bussen hem. Vi stod och pratade lite snabbt och sen gick vi och köpte glass på ICA. Twister is the shit!
Vi gick ner till Strandparken där vi solade och pratade och sen rörde vi oss hemåt där vi fixade fika och satte oss på altanen i solen. Otroligt mys!

Sen kastade vi i oss lite tacos och drog ner till Strandparken vid åtta-tiden där Emma och Sara väntade. Sen åkte de hem till Sara för att hämta en tröjja så vi satt ensamma där ett tag tills några 92:or kom och grillade korv. Haha fyfan vad vi garvade alltså. Humor på högsta nivå! Sen kom tjejerna tillbaka med Robin i sällskap. Vi grillade lite mashmallows och som de snälla medmänniskor bjöd vi 92-pojkarna också. Efter ett tag kom Fredrik och sen ytterligare Joakim och Adam.
Vi fortsatte att grilla och 92:orna gick efter ett tag så då var vi äntligen ensamma.

Haha ja... Hur ska jag förklara allt som hände? Det var kul i alla fall. Jag och Jocke lekte ninjor och han sprang runt och smiskade mig med pinnar. Fyfaeeen vad ont det gjorde på låren. Kalla lår+jeans+piskande pinne = ingen bra kombination!
Sen lekte jag, Robin och Jocke skogsmullar och letade efter pinnar som vi kunde elda och sen blev vi pyromaner. Hihi. Sen försökte pöjkarna dra ner mig i vattnet, haha jag fick panik. Men de lyckades inte!
Sen blev det lite brottning med Jocke, som iofs höll på lite av och på hela kvällen människan gav sig aldrig (!), mohahaha fan alltså vad jag är grym!

Vid tio kom öven Marcus och nu blev det ju såklart ännu bättre. Hahahahaha, Kalle Anka och "Skjut en anka Jocke!" säger jag bara... Sen började Jocke och Robin att försöka kasta ner mig i marken och när de hade gjort det så tog den ene tag i armarna och den andre i benen och så började de gå mot vattnet igen! Men "min prins på vit springare" som han själv kallade sig så fint kom och räddade mig. Miwhiihi.
Kvällen var i alla fall riktigt lyckad med god dricka, tilltugg och underbara personer.
Nu stinker mitt hår rök och jag ligger och kollar på Madagaskar. Hoho vad kul. Måste duscha imorgon!
Peace out, EMILIA.

Tihiiihhi, jag tycker att jocke är en söt anka :$



Hahaha vad ska man säga om dessa uuuunderbara bilder?

Now You Became Like Everyone Else

Haha jag dör! Sitter och har supertråkigt medans jag sitter och väntar på Nina. Och nu får jag ett sms från henne... Hon har tagit fel tåg! HAHA jag sitter och garvar här för mig själv. Miwhihi jag är trött!
Haha, hon skrev precis att hon är i Jordbro! Hahaha, jag vet inte varför men jag tycker att det är sjukt kul. Hihi.
Nej nu måste jag ta och fixa någon form av mat för min mage vänder sig snart ut och in av hunger!

MAAAAAAAAT!
Peace out, EMILIA.

Jag och Rosanna, miwhihi.

You Are Love, Love Are You

tu me manques món chéri...

Idag ska jag vara med Nina. Hon ville komma hit så vi ska väl hitta på något skojj här hemma!
Inte mycket att säga då jag legat i sängen en timme och kollat runt på datorn, så måste röra mig uppåt nu för att göra iordning mig. Och förresten, jag sov faktiskt bra inatt. För jag kom på en sak... Jag överanalyserade skiten allför mycket. Nojjiga Emilia is back... Wiie, eller inte.
See you later bitches.

Peace out, EMILIA.

You Could Become Everything To Me

Tout ce que je veux est d'avoir votre ton corps serré contre mon ...

Nu ska jag sova. Ska kanske träffa Nina imorgon. Puss på rumpan.
Peace out, EMILIA.

ett osäkert leende inför dig...
Fotograf: Rosanna Sverin


All I Can Think Of Is You


Fotograf: Rosanna Sverin


Please Please, She Whispered...

Idag har jag ju fotat med Rosanna!

Amanda
hängde med också då hon ville fota lite saker nere vid vattnet.
Vi har haft ruuuligt och flummat som fan. Det var svinkallt eftersom att det blåste vid vattnet och vid ett tillfälle hade jag shorts och t-shirt. Inte varmt om vi säger så!
Efter kanske två timmar gick vi till pizzan och åt lunch. FLUUUGA! Jag och Rosanna delade på en pizza och Amanda åt en kebabtallrik. Sen gick vi till ICA för att köpa glass och då inträffade det roligaste på hela dagen HAHA.

En kille kommer och ställer sig bakom oss i kön och en stark röklukt med honom.

Rosanna - Luktar inte glassen rök?
Emilia - Neej, Rosanna...
Rosanna - Jo jag lovar. Kolla här, lukta! (räcker fram glassen)
Emilia - (viskandes) Nej det är inte glassen...
Rosanna - Johoo!
Vid det här laget har killen börjat skruva besvärat på sig och kastar sig mot en ny kassa som precis öppnar.

Kanske inte låter så roligt, men vi skrattade så att magen värkte hela vägen hem!
Hemma hos mig fikade vi på choklad-havreflarn och saft, hoppade studsmatta, tog massa crazy bilder därpå och åt choklad och sen bakade vi (JAG!) kladdkaksmuffins och kokosbakelser. Det har INTE varit en nyttig dag om vi säger så, miwhihi!
Nu längtar jag bara på att få se bilderna redigerade och klara!

Och sen är jag lite orolig just nu, han får mig att bli så osäker på allt... Kommer definitivt inte kunna sova bra inatt.
Peace out, EMILIA.


Mjaa, de här bilderna blev ju inte så lyckade i alla fall!

Hej dom kallar mig djävulen

Mohahaha, Emilia den lilla blondinen har lämnat sin dator oskyddad! Det skulle hon inte ha gjort....



 Amanda -  Hallå.. Vad snackar du om egentligen?!....
 Emilia - Höhö. höhö......... hö.

Nu ska vi se vad vi kan hitta på för jävelskap!
Love Mandy

When I Shut The Door


Vi såg En Shopaholics Bekännelser, den var jättebra!
Nu är vi flummiga som fan och ska gå och kolla på Madagaskar i mitt rum, see you later alligator.
Peace out, EMILIA.

It's All Said And Done

Nu sticker jag och Mandie iväg på bio.
Peace out, EMILIA

I Knew You Were Special.

Igår var underbar.
Alicia kom vid fem och vid halv sex gick vi ner till ICA för att möta Ida och gå en promenad med Irma. Gick med jeansjacka och leggings liksom, det kändes verkligen som sommar!
Vi kom hem vid sex igen och vid tjugo i sju kom Charlie och Amanda också. Sen åt vi asiatisk mat och hade sjukt mysigt och trevligt!
Vi gick ner till Strandparken och grillade mashmallows. Men Alicia dissade oss, fy för dig gumman!
När vi kommer ner och har tänt på brasan så ska vi hälla upp läsk... Men vi hittade ingen! Påsen var borta!! Och Marcus och Tommy hade precis skickat ett sms att de var påväg te Vårsta och ville komma ner till oss och bussen skulle gå 21.00 och klockan var kvart i! Och det tar iaf en tio minuter att gå hem till mig!
Så Ida och jag sprang hem till mig uppför alla jävla backar och när vi kommer hem... INGEN PÅSE!
Vi springer runt som galningar och försöker hitta den men den finns ingenstans! HJÄÄÄLP! Jag rycker åt mig en halv Fanta som Alicia inte hade druckit upp och en Cider i kylskåpet. Ida tycker att vi ska ta cyklarna. Så jag låser och larmar huset men kommer på att jag måste larma upp igen eftersom larmet går till garaget också. Sen springer vi in till garaget och försöker få ut cyklarna. De fastnar bara i varandra och det kändes som om det tog hundra år att få ut dem! Ida fick Olivers cykel som ju är en herrcykel. Och hon börjar skrika: JAG KOMMER BLI STEEERIL!! Så vi fick byta cyklar med varandra och då upptäcker vi att det är punka på båda cyklarnas bakhjul och samtidigt ringer min telefon så jag kastar ifrån mig cykeln och den landra mot brevlådan... Som rasar ihop! Jag säger åt Ida att skita i cyklarna och lägga de på uppfarten och hon utbrister: MEN DE KOMMER JU BLI STULNA!
Och jag säger: Eh skit samma ingen förutom grannarna är ju här typ... Och sen springer vi ner mot Vårsta igen. Vi var nere igen 21.03. Fattar ni hur snabba vi var eller? Hahaha!
Vi gick och mumlade hela vägen hem hur faeen en påse med 6 liter läsk bara kan försvinna!?
Efter kanske fem minuter där nere kom pojkarna ner. Vi satt och pratade om spöken och andra saker. Usch jag hatar verkligen det och jag blev sjukt rädd. Men vi hade kul tillsammans haha.
Vid tio var Tommy tvungen att gå så Marcus följde med honom upp till bussen och vid halv elva-elva kanske drog vi oss hem vi med. Charlie gick hem till Vlad där hennes Marcus var. Och vi som tidigare hade vart sju var nu fyra.
Vi kollade i skolkatalogerna och skrattade lite över hur folk har förändrats. Sen gick Ida och Amanda.
Så vi satte på en film och myste. Och vid halv ett så blev han hämtad av sin pappa så då var jag ensam igen. När vi sa hejdå så kollade jag ut lite och gissa vad fan jag ser stå på trappan!? PÅSEN MED DEN JÄVLA DRICKAN! Det är ju helt sjukt, vi gick där MINST typ sju gånger och ingen såg den? HAHA, vi är fan blinda...

Var så jeefla rädd när jag var ensam i huset så det finns inte, satt och tänkte på allt Marcus och Tommy berättade om nere vid brasan usch! Men kvällen blev ändå väldigt lyckad, tack mina underbaraste!
Nu ska jag plocka undan lite och sen fundera på vad jag ska ha på mig imorgon när Rosanna ska fota mig, hihi!
Peace out, EMILIA.
 

Haha, herregud vad vi garvade igår när Charlie visade den här!

You Are My World.






I Still Feel It On My Lips

HÄÄÄÄÄJ ALLA!

Jag sitter och äter god mat här i solen. Lovely!
Idag har jag hunnit vara ute på promenad med Irma och Amanda i en timme, städa i hela huset, plockat in och ut ur diskmaskin, tagit ut utemöblerna (det var sjukt tungt, skulle bett pöjkarna gjort det igår åt mig istället!!), lagat mat och tagit det lugnt ute i solen. Najjs!
Jag tar ju ensam hand om hushållet idag och imorgon men det funkar perfa. Ikväll kommer Charlie, Ida, Amanda och Alica och ska äta asiatiskt här hemma. Vi ska sitta på golvet och äta med pinnar medans meditationsmusik spelas ur högtalarna. Haha hur kommer vi på allt?
Nu skickade jag ett sms till Charlie och Amanda också om vi ska gå ner till Strandparken och grilla mashmallows senare på kvällen. Så det kanske vi kommer göra också, himla mysigt!
Nu ska jag ut i solen igen, ha en mysig fortsatt lördag!

Peace out, EMILIA.


A Hand to Take Hold of the Scene

Nu är jag hemma och iordning gjord. Haft en mysig kväll med Marcus och Max. Och nu ska jag kolla på The Holiday.
Om vi sammanfattar den här dagen så säger jag åter igen: Häärlig!

Peace out, EMILIA.

SUUUUN!

Sitter och väntar på grabbarna. De är så jefla sega! Josefine kommer snart, wihoo!
Sitter och snackar med min danspartner Micke på fejjan, haha han är ju för rolig alltså. Och jag tycker synd om er som inte varit ute idag! Så gå ut och ta vara av de sista solstrålarna idag för det är ju så underbart med sol! Jag älskar solen, märks det? Haha.

Nu är Josefine här, vi ses!
Peace out, EMILIA.

Happyface.


Nu blev det såhär, ännu mer häärligt!
Peace out, EMILIA.

Every Move I Make

Vi har helhemstudiedag idag eftersom vi får komp för dansen och MM-träffen!
SItter ute i det härliga vädret med datorn i knät och det är alldeles underbart! Det är närmare 20 grader här och jag svettas som fan. Jag ska nog gå och sätta på mig ett par shorts för leggingsen är kokheta! Det blåser inget här heller så det är nog därför det är så jäkla varmt, på framsidan är det inte lika varmt men nu är verkligen våren här!
Wihoo!
I eftermiddag kommer Marcus och Max hit och sen ska Josefine också komma, vi får väl se vad vi hittar på. Kommer bli kul i ala fall!
Nu ska jag fortsätta jobba lite på tekniken, ha en underbar dag!

Peace out, EMILIA.


nu är det vår på riktigt, glaasssiiigt

Woooohoooo, nu är det påsklov!
Blir så lycklig av lov, man har inga måsten utan kan bara göra precis vad man har lust för..bara underbart helt enkelt.

Efter skolan stannade jag, Emilia och Amanda på ica och köpte glass, sen gick vi med våra glassar i handen ner till strandparken och myste i solen.
God glass, fint väder, underbara vänner.. soooooft.

"Det ska va gött å leva annars kan de kvitta"


(försöker ladda upp bilder men det går inte tyvärr..)

PUSS IDA

It's Only Seven Weeks Until It Is Over



Peace out, EMILIA.


You Are The Sunshine In My Life

Har ingen inspiration. Idag var det MM-träff. Ida sjöng vackert och Amanda spelade underbart. Klassen debatterade, vi sög. Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet för min och de flesta i klassens del. Sköönt som fan. Och torsdagar är supersköna. Finns inget som helst att klaga på just nu (eller jo ett litet fysikarbete men det kan jag leva med...).
Soolen skiner och livet leker helt enkelt! Och i helgen ska jag träffa Marcus, wiiie längtar! Och förhoppningsvis blir det middag här hemma hos mig(?) med mina älskade flickor Charlie, Ida, Amanda och Alicia.

Och vill bara säga:
Du är underbar precis som du är, alla runt omkring dig älskar dig för den du är. Inte för någon du skulle kunna vara. Förstå det. För om du lär dig att i alla fall gilla dig själv så kommer du märka hur mycket bättre du kommer att må. För du är verkligen bäst, intala dig det. Även fast någon är bättre på någonting så finns det alltid något annat som just DU är bättre på än den personen. Man kan inte äga alla egenskaper, alla har olika unika som är bra på olika sätt. Du kanske inte tycker om ditt utseende, ser inget bra med det. Hatar dig själv så fort du ställer dig framför spegeln eller ser en tjej som du tycker är sötare/snyggare än dig själv. Medans alla andra ser hur vacker du verkligen är. Utifrån och in! Alla ser olika ut och är vackra på sitt eget sätt.
Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med den här texten. Jag själv har ett sånt otroligt dåligt självförtroende och har många vänner som känner likadant. Det är väl som ett självpepp samtidigt som det är till alla som inte kan älska sig själva för den de är. För verkligen som jag sa, dina nära och kära älskar verkligen dig precis som du är just nu!
Och tjollahopp där kom tydligen lite inspiration...

Peace out, EMILIA.



RSS 2.0