Happy New Year


Hoppas att ni får ett gott nytt år och en bra fortsättning! Ha en underbar kväll som vi hoppas att ni firar med nära och kära. Vi ska i alla fall göra det! Pusspusspuss på er så hörs vi nästa år.


A Whole Year


en bild får räcka. gotland 2009.


Januari -
Inte så mycket hände den här månaden. Träffade en pojke. Inte så mycket mer liksom. Trista, tråkiga januari.

Februari -
Det utvecklades med pojken. Vi var och åkte skridskor med klassen där vi hade riktigt kul! De nationella proven började sätta igång där det var väldigt nervöst inför varje prov och vi laddade med kilovis godis och läsk. Jag skaffade lugg. Johanna fyllde 16 och vi överraskade henne genom att baka kladdkaka och dyka upp oanmälda hem till henne. Sen åkte vi även till Romme med skolan. Mamma fick en liten dator och på den vägen blev hon facebook-beroende. Jag och Ida spelade in en låt som heter Brusten Kärlek. Jag, Ida och Alicia satt uppe en natt och kollade på Oscars-galan. Vilket failade totalt då vi somnade under röda mattan... Johanna hade en über rolig fest i lokalen. Pojken försvann.

Mars -
Låten I Already Miss you med The Kooks spelades flitigt. Körde boxning och yoga flitigt. Var på grekisk restaurang med Ida, Amanda och Johanna i södertälje. Det var mysigt. Nina och jag fikade inne i gamla stan på ett "gay-café" som låg i en gammal källare. Fick prata ut med min barndomsvän. Ida, jag och Alicia hade en snödag där vi gick ut i skogen och lekte i snön. Jag fyllde hela 16 bananer. Skitunge. Hade en maskerad med mina närmsta vänner, det var massor med roligt. Vi hade auditions inför Mamma Mia musikalen. Det var musikcafé och Ida sjäng Right Here Right Now med Amanda som spelade piano till. Det var vackert. Det började komma vårkänslor. Solen sken. Vi hade dansträning med alla nior i skolan. Trodde att jag skulle dö men det var riktigt roligt! Hade även stor dans med halva södra Botkyrka senare den veckan. Lika roligt det. Vi började umgås med Charlie. Jag träffade en ny pojke. Vi fick reda på rollerna till Mamma Mia, vi var sprudlande glada.

April -
Vi hade debatt om jämställdhet på scen i klassen på en MM-träff efter en hetsig disskution som hade börjat på idrotten en vecka innan. Det blev vår på riktigt och solen blev bara varmare och varmare. Jag, Ida, Amanda, Alicia och Charlie hade en asiasik middag som slutade med grillning nere i strandparken. Jag och Amanda satt uppe en halv natt och lekte i photo booth efter att vi hade varit på bio. Blev fotograferad av Rosanna, finfina bilder blev det. Grillkvällar i strandparken. Den andra pojken försvann. Amanda klädde ut sig till Paul McCartney, Ida till Bob Marley och Razmus till Elvis när vi spelade in ett muskprojekt. Hade matte-vecka, alltså extra matte varje eftermiddag i en vecka för att jag skulle klara G i slutbetyg. Alicia fyllde år och vi sjöng för henne i matsalen. Hade ett knatte-disco för att samla in pengar till klasskassan, vi hade nog roligare än barnen! Ida hade en mysig grillkväll för att fira att även hon hade fyllt 16 bananer. Det blev Valborg. Kaos. Haha men minnesvärt definitivt.

Maj - Ida och jag började umgås med Marcus, Tommy och Calle och vi badade för första gången den 1 maj i poolen. Många grillkvällar nere i strandparken. Vi tog nästan slut på vedförådet. Vi spelade våran one and only golfrunda för hela året. På lilla banan. Blev fotad med temat 'trash' av Rosanna. Sjukt coola bilder. Vi spelade in vår musikvideo till Singel Och Sökande. Vi övade som crazy people till musikalen. Hade min 'bad boys'-period, där jag umgicks med kanske inte så bra människor. Köpte balklänning. Hade mysig middag hemma hos Joachim med Ida och Robin. Lärde känna Tobias och Niklas. Blev närmare vän med Angelica. Hade grillkväll hemma hos mig med Ida, Charlie, Calle, Tommy och Marcus. You say what what in the but? Bodde en hel helg hemma hos Angelica. Gick på spaa med Ida och våra mammor, väldigt myisgt och uppskattat. Ida och jag bakade cupcakes för första gången i våra liv. Lyckades paja två mobiler inom en väldigt kort tidsperiod. Jag, Angelica, Tobias och Niklas var järngänget. Angelica och Caroline hade födelsedagsfest.

Juni - Vi hade våran avslutningsshow, den slutade i många tårar. Den pojken jag hade varit bra vän med ett tag blev mer än bara en vän. Vi åkte iväg på klassresa på Waxholmen. Där körde vi fångarna på fortet, hade femkamp på campingen, vi bodde i sex-huset och hela klassen körde 'love-bombing'. Det var bal dagen efter vi kom hem från klassresan, den var fullkomligt underbar. Vi dansade så att fötterna blödde - bildligt talat alltså. Min fot blev helt förstörd och jag fick linda in den och haltade i två veckor, men fan det var det värt. Sen var det helt plötlsigt skolavslutning och vi tog farväl till skolan som jag äntligen hade börjat trivas i. Vi grillade på avslutningskvällen hemma hos Josefine. Josefine fyllde år strax efter och det firade vi med saft och bullar! Jag blev bättre vän med Erik. Det var midsommar och det firades med mjukiskläder och massor med gott med Ida. Sen dök även tre pojkar upp, Filip, Filip och Oskar. Sen drog vi till underbara gotland, jag och min bästevän med min familj. En helt underbar vecka med strålande sol och 35+ varje dag.

Juli - Vi badade och solade mycket. Fick ett brev postat till mig innehållandes hår. Jag, Amanda och Ida stack iväg till Amandas land på Stallarholmen som innehöll en medeltidsmarknad och en hel jävla massa mat, godis, chips, läsk osv. Amanda fyllde år den här månaden och jag och hon åkte in till stan och gick på moderna museét och fikade. Vi var på tjejmiddag hemma hos Josefine Örn med nästan alla söta 94:or. Jag gjorde en sak som var jävligt dumt, men det var skönt att ha det gjort och nu var det problemet ur världen. Äntligen! Förlorade en vän för ett bra tag framöver. Jag och min familj åkte ut till Norrtälje till Patricias farmors land och spenderade två dagar där. Ida och jag bosatte oss i en husbil två veckor framöver. Det innebar många äventyr som är minnen för livet. Rosanna gjorde om vår blogg totalt och nu var den faktiskt snygg för en gång skull! Hade spaa-kväll hemma jos Erik med honom, Ida och Filip. De hade fixat så fint så med massor av frukt, grönsaker, dricka och ljus överallt. Ida och jag rörde oss mot Göteborg med två dagar av shopping, Liseberg och vi träffade våran vän Pontus.

Augusti - Jag var beroende av Chicken Sweet and Sour Wrap denna månaden. Vi var ett gäng tjejer och såg Lady GaGa, och hon var helt fantastisk. Vi åt en glamorös middag beståenda av McDonalds i Kungsträdgården vid fontänen. Jag och Rosanna hade en helt crazy bakdag. Åter iväg till Göteborg men denna gång med hela min familj för att kolla på Madonna. Vi åkte hela tjejligan till södertälje till Idas arbetskompis Bill - haha den kvällen var helt knasig. Jag och Nina åkte in till Djurgården på en nattlig korvgrillning. Jag, Ida, Amanda, Emma, Fredrik, Caroline och Josefine var sorligt nog på Ung08 och där träffade vi Matti, Zack och Tobias. Vi, jag, Ida, Josefine och Emma, tältade två nätter ute vid Skansundet. Första natten var underbar med sol långt in på kvällen, den andra så spöregnade det och det var inte lika mysigt. Vi hade en 'sista' riktig grillkväll hemma hos mig. Vi var på The Voice och det var inte lika roligt som vi minns att det hade varit. Vi började gymnasiet. Herregud vad vi var nervösa och rädda men det visade sig att det inte var så farligt. Lärde känna Matti, Henke och Anton. Jag blev riktigt förkyld på något konstigt vänster. Vi firade Emma och det var en riktigt rolig kväll. Lärde känna Jacob och Olle. Vi fikade mycket med Henke, Matti och Anton. Carro, Elin och Charlie blev de som vi umgicks mest med i skolan. Hade en riktigt rolig fest.

September - Jag färgade håret. Vid det här laget var luggen borta sen länge, typ maj, och jag var superblond efter sommarens solblekning. Det gick runt en del rykten. Ida och jag bråkade, måste nog varit hemskaste delen på det här året. Jag och Josefine blev närmre vänner. Niklas och jag blev vänner igen. Jag var fortfarande riktigt förkyld. Åkte iväg på Håkan Hellström med Henke och Jacob. Det var underbart. Jag hade knappt någon röst. Jag hade en heldag inne i stan med Niklas. Nästan alla tjejer i klassen åkte in till stan och fikade. Jacob och jag blev bättre vänner.  Ida och jag slutade att bråka. Hade fotbolls- och pizzakväll hemma hos Jacob med ett gäng grabbar. Jacob och jag hade våran idolperiod och satt över telefon eller var hemma hos varandra och diskuterade allt som hände. Det var kräftskiva i grannskapet och Henke sällskapade med mig, senare kom Jacob och vi hade en rolig kväll vi tre. Det var en del roliga fester. Min lillebror fyllde 15. Det var friluftsdag på Sjödal och våran klass var utklädda till Sverige supportrar. Angelica hade pyjamasparty. Och Caroline hade inflyttningsfest. Vi tog klassfoto.

Oktober - Jag lärde känna Viktor. Vi var på en riktigt rolig fest i Huddinge där vi lärde känna cp-gänget! Stella fyllde 16 och hade en mysig tjejmiddag. Ida började skriva dikter i bloggen. Jag blev beroende av facebook-spelet Zebra Tower. Fest igen. Fotboll också. Köpte min  Boomerang jacka, kärlek vid första ögonkastet. Vi var utklädda till fjortisar, jag, Ida och Josefine. Det blev ett efterlängtat höstlov. Amanda och Josefine började blogga. Angelica lärde mina föräldrar hur man spärrade mobilen på 500 kr så jag var utan mobil en halv månad eftersom jag redan hade översrkridit den gränsen. Jag köpte världens snyggaste skor.

November - Hade världens kickass Halloween-fest. Jag och Ida skolkade för att plugga till spanskaprovet (förlåt mamma). Jag fick julkänslor. Önskelistan började därför att skrivas. Jag och Lina sov över hos Rebecka efter att vi hade ätit på restaurang och haft en mysig tjejkväll med chicflic-filmer, kladdkaka och chips. Jag blev kär. Startade en till blogg. Jag såg Saw VI på bio. Jag, Ida och Josefine hade en knäpp kväll här hemma. Vi drog oss upp tidigt som fan på en söndagsmorgon för att kolla när Henke spelade handboll. Tog SI sprutan. Hade ont som fan i över två veckor. Jag, Amanda och Angelica var på förhandsvisningen av New Moon en torsdagnatt, det var underbart. Mamma och jag var på en mysig julmarknad i Taxinge. Färgade utväxten. André fyllde år, han fick en rosa skotelefon. Vi tyckte att den passade honom.

December - Skolan sög. Ida och Charlie sjöng på ett MM-café så det blev återbesök på gamla Broängen. Man märkte att man inte saknade det så mycket egentligen. Ida och jag hade en juldag och åkte iväg och köpte alla julklappar. Vi fikade på Sturekatten och åt på Tacobar med Henke och Matti. Träffade Fanny och Louise för första gången på 'riktigt'. Vi tillbringade fyra timmar i Angelicas kök en lördagkväll med att kolla igenom hela skolkatalogen. Jag gjorde om i mitt rum. Jag och Amanda fotade på Brobel. Jag, Ida, Josefine, Amanda, Felicia, Fanny och Louise var på lokalfest i Södertäljehamn, det var awesome. Allt gick åt helvete dagen efter. Jag insåg hur mycket Josefine, Ida och Amanda betyder för mig, att jag aldrig skulle kunna klara mig utan dem. Snön kom. Heartless. Alla bussar och tåg var i princip inställda. Det blev jullov, åh älskade jullov. Pulkaåkning för hela slanten. Jag kollade på många filmer. Jag och Rosanna hade vid det här laget blivit riktigt bra vänner. Julafton och hela rubbet, mysigt. Annandagsrea med Ida, Amanda, Josefine och Fanny. Spenderade många dagar med de fyra underbaringarna. Mina knäpphuvuden. Jag hade tv-spelskväll med Rasmus, Mikaela och Mattias. Jag fick tillbaka en saknad vän på sista dagen på året.

Helvete det där var mitt år. Fan vad minnen som kom när jag har halvläst igenom hela bloggen under året som gått. Kan inte förstå hur många människor som kommit och gått. Hur mycket jag har upplevt. Hur mycket jag har utvecklats som människa... Vi hoppas att nästa år blir så mycket bättre.

2010
vilket jävla nummer va?


I Hemlighet

Den sista 'riktiga' kvällen på året spenderades med Mikaela, Rasmus och Mattias. Vi spelade tv-spel, lekte runt på Omegle och photoboothade. Vi är de tre vännerna och Rasmus. Jää, klingar bra. Men allt som allt var det en knasig kväll som erbjöds med mycket skratt. Mattias somnade nästan i Keias knä när hon använde huvudkliaren på honom haha! Goa människor som man vill hålla fast vid och som får en att må bra helt enkelt.

DuRingdeAldrig

Jagärfortfarandevakenochjagfattarintevarför.Harsuttitochskrivitomåretsomgått.Allamänniskorsomkommitochgå
tt.Kärleken.Fyfanvaddetvarjobbigt.MensomRasmussadetärnogfaktisktganskabraattskrivaavsig.Jagärsåhemskts
juktjävlatröttsåattjagtrorattjagavlidersnart.Menjagskriverallrabästpånatten.Deninspirerarmigochdetäristunders
omdennasomjagskullemerängärnavaraenkändförfattaresomkanlevapåsinatexter.Menjavadhållermigegentligenva
ken?Nuskajagkastamignerisängenochsovasomjaghoppasattniredangör.Pussgodnatt. Jagsaknarsigsåhemsktmycket,smärtaspridersigvardaginneiminbrsötkorg. ♥

Långa Vägar


bara för att vi är så snygga.

Hejhejhejhejhej.
Ja, bloggen känns så gott som död. Men har helt enkelt inte haft orken att knappt sätta mig vid datorn. Haft ett x antal sega dagar med mina underbaringar Josefine, Amanda, Ida och Fanny. Vi har varit knasiga. Gosiga. Skabbiga. Snygga. Trötta. Flummiga. Ja allt möjligt faktiskt. Julafton spenderades hemma hos mormor och morfar med kusinerna. Det var mys. Fick väldigt uppskattade julklappar. Tack mamma, pappa, Oliver, mormor och morfar, Izabelle, Charlie, Tanja och Roger. Den allra bästa var nog min Guess klocka. Jag fullkomligt älskar den. Sen har vi ju varit på mellandagsrean i Skärholmen på annandagen. Det var kaos. Men jag hittade faktiskt rätt mycket. Såg Luftslottet som sprängdes igår med Mandie och Josefine. Den var bra. Joss tyckte att den var så läskig ibland så hon kramade sönder min hand. Jag tror nog att jag vet hur det känns att hålla i en kvinnas hand som håller på att föda ett barn nu. Josefine har fått mig att lyssna på Lars Winnerbäck. Detta känns inte bra. Kent, Melissa Horn och Regina Spektor hör även till de nya röster som klär min ena spotify-lista Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen. Lite så känner jag också. Så som min musiklista heter alltså. Idag ska jag och Mandie in till stan. Vi ska till Tomas Sabo och sätta sprätt på mitt presentkort. Sen ville Amanda gå på Sandy's. Det blir gött. Jag lyssnar på Håkan just nu. Jag älskar Håkan. Min buss går om cirkus en halvtimme. Ska gå hemifrån hel. Måste byta tröja. Är inte nöjd med den jag har på mig nu. Måste springa till garderoben nu. Ciao bitches.

Bullets


så jävla läcker. john mayer+julskinksmacka=bra.



Ska om några minuter springa iväg till bussen. Och jag kan ju meddela att jag är totalt jävla död! Jag, Josefine, Amanda och Ida hade vårt lilla roliga igår ändå in på sena natten och alla skulle upp 8.00... Det är bra tänkt! Menmen jag är uppe och nästan helt klar och det är det som är huvudsaken. Ida däremot ligger kvar i sängen. Livet är hårt! Men hon kommer väl kanske till oss andra senare idag. Vi ska loda inne i Huddinge C i 25 inuter eftersom att vårat tåg inte passar med bussen till Skärholmen. Härligt.

Menmen, ha en bra ehm.. annandags-jul? så hörs vi någon annan gång i detta liv. Ciao.

Dopparedagen

Hoppas att ni alla varit snälla och ätit upp er spenat så att ni får massvis med fina paket ifrån tomten. Själv sitter jag här med min kusinvitamin och skriver julrim. Är klar med rim till ett paket woho! Det här går ju fan nästan bakåt... Men ska gnugga geniknölarna nu och komma på något gulligt och skoj till alla.

Pappa kommer ändå inte läsa våran blogg innan imorgon så kan lägga upp hans rim. Inte världens roligaste och lite internt så förstår om ni inte skrattar...

Även i år blev det inget cykelställ
men tror inte att jag kommer få något gnäll
När du åker runt iklädd din kostym
och spelar denna på högsta volym
God jul världens bästa far
kommer älska dig i alla dar


Någon som kan gissa vad som ligger i min pappas paket?


 


Mobilblogg


Hallu, sitter hos frisören och försöker göra något åt mitt ruffs till hår. Just nu sitter jag med färgen i håret, läser min engelskabok och dricker te med pepparkaka. Vet inte riktigt hur lång tid det här kommer ta så får se om jag hinner med något innan det är jobb ikväll igen. Ha det bäst! Och vet ni? IMORGON ÄR DET JULAFTON!!! Pusspusspusspuss ida

Another Try



Såhär otroligt fin är jag i håret när jag har min jacka och halsduk på mig. Vackert va?
Var som sagt inne i huvudstaden idag med Rosanna. Sprang runt som två jävla idioter och letade efter svarta sammetsleggings. Ehm. Det var riktigt jävla omöjligt att hitta! Helt sjukt. Sen letade jag ju som sagt efter vinterskor och något att ha på mig på julafton. Det gick ju lika jävla bra det med......... Men hade en mysig dag med Sanni och det är ju det viktigaste. God mat och fika fick jag åtminstonde i magen!

FÖRRESTEN min mobil är tillbaka!!!!! Oh happy day!

Nu på kvällen har jag varit med mina två favoriter Amanda och Josefine. Julfilm+julklappsrim+julmust+massor med snö+chips+paradis-ask+dator+skratt+mistel+puss+skratt+gamla mobilbilder+felsms.com = our night. Det var awesome.
GOD JÄVLA JUL ALLIHOPA imorgon är det julafton (om man tänker att det faktiskt är den 23 nu), idag ska jag upp klockan 9.00 för att åka iväg på massage vid 10.00 mohaha och hörrni sov gott!

Ingen Soldat

Hejhejhej hemskt mycket hej!

Jag vet att jag är en dålig människa. Förlåt. Jag kan säga att jag ska bättra mig. Men det kommer jag antaligen inte göra. Och jag har lärt mig att man inte ska lova något. För då blir folk bara besvikna. Nu pratar jag såklart om mitt bloggande. Det är allvarligt dåligt. Men känner att det blir alldeles för seriöst ibland och då försöker jag vara lite rolig istället. Failar såklart totalt och då blir det bara jobbigt. But what to do liksom? (förlåt för att jag är konstig och inte riktigt vet vad jag skriver och inte riktigt har någon poäng med det jag skriver heller.)

Mitt lov hitills har väl inte direkt känts som lov eftersom att jag har jobbat varje dag.. Jobbade hela lördagen, söndagen, måndagen och halva dagen idag och ska även jobba imorgon också. Får lite sms hela tiden om jobb-tider och känner att jag inte riktigt kan säga nej eftersom att egentligen vill jag ju jobba. Pengar liksom! Men det är ju jobbigt också (a). Nej förlåt Josefine och pappa jag ska sluta klaga på mitt jobb. Jag ska vara glad att jag har ett jobb och får extra pengar så att jag kan köpa mer choklad och bli ännu fetare. Fast om jag ändå ska få klaga liiite, det tog fucking två timmar att komma hem ifrån jobbet idag. Det kan ta 20 min, det är det suger bäverpung!

Dagarna bara springer iväg och idag är det dan-före-dan-före-dopparedan faktiskt. Helt sjukt. Julkänslan är på noll. Jag har gjort allt för att det ska kännas som jul och försökt att intala mig själv att jag har julkänsla. Men icke sa nicke. Det känns knappt dom att det är december. Kommer man aldrig få det där julpirret i magen bara för att man har gått och blivit gammal? Hoppas inte för det vore tråkigt. Nu ska jag värma mig och titta på en mysig film hade jag tänkt mig. För jag fryser som en liten gris och det är inte så härligt.

Imorgon ska jag till frisören på förmiddagen och jobba vid 16-20. Ska försöka klämma in lite mys där emellan också, hoppas att tiden räcker till bara. Jag har inte slagit in några julklappar, julstädat, köpt något att ha på mig (jul & nyår), köpt julklapp till kusinvitamin. Jobbigt läge typ. Menmen det löser sig. Det löser sig alltid.

Ha det helt jävla underbart nu alla rumpor!





Want You Here


Snälla tomten, ge mig David Choi's skiva i julklapp!





Mobilblogg

min vän amanda älskar mig så mycket att hon till och med har gjort ett blåmärke på sig själv som föreställer första bokstaven i mitt namn. Det är vänskap det! Puss ida

Christmas Bells


Hejhejhejhejhej.

Strax ska jag och Rosanna iväg till stan.

Vi ska kolla på hennes bilder som hänger inne i Beyond Retros butiker på söder, kolla på vinterskor och någon tröja att ha på mig på julafton.

Det är tydligen 14 - ute så det kommer verkligen bli härligt att vandra runt inne i stan idag känner jag.

Nej nu blir det frukost. Ciao.

Stupid Shit


Låter facebook tala för sig själv.

bara så ni vet

Äntligen vågar jag avslöja en hemlighet som ligger mig varmt om hjärtat.
Det är svårt att säga det, men jag är lesbisk.

Snart kommer jag att skapa en ny blogg, lebbloggen.blogg.se. Vi ses där.


DET HÄR HAR ALLTSÅ INTE JAG SKRIVIT UTAN DET VAR ROSANNA EFTERSOM ATT JAG VAR OUPPMÄRKSAM OCH LÄT ROSANNA HA DATORN FÖR SIG SJÄLV EN STUND. Visst har hon humor? Det värsta var ju att folk verkligen gick på det....... Suck. Hjälp kanske man ska säga? Vad tror folk egentligen......

Soon


j'espère que vous pourrez me pardonner bientôt ...


Whoville


finfin webbbild ut genom ett fönster här på nedervåningen. titta där är grinchen också.


Hej du.
Idag har jag kollat på en av de mest underbara filmerna jag någonsin har sett i hela mitt liv. Romeo + Julia. Med bl.a. Leonarde Dicaprio i sina något yngre år. Underbar. Vacker. Skum. Ja, precis så som jag gillar det. Amanda du MÅSTE se den! Satt och grät. Ett antal gånger faktiskt.

Nu kollar jag på Grinchen. Ingen jul utan The Grinch faktiskt. Snart ska jag fixa med mitt pepparkakshus och koka knäck. Sen blir det spela Tekken hemma hos Matti ikväll för att fira honom. Inga Disney-filmer tydligen :(

Men det blir asbra. Har dessutom kommit på världens klockers idé till present. Hihi.
Ha en trevlig lördag. Imorgon är det fjärde advent. Pusspuss.

Frozen

Fanny Fluff Wallin - "Om det är jättekallt ute, typ lika kallt som i ett frysrum och man är i Paris uppe i Eiffeltornet. Sen så spyr man.. Fryser spyan till is då innan det kommer till marken?"

hmm.. aa varför inte?


Ironic


Tjenare, nu är jag hemma i min hus för jag ska upp tidigt imorgon vettni. Det är sååå härligt med lov för då har man tid att jobba istället! wiehooo, det bästa jag vet! (detta kallas ironi. Jag är bra att vara ironisk). Innan jag dör lite halvt måste jag bara få beskriva mina vänner med några ord. Josefine är arg och sexig haaa. Fanny passar i krigsmålning och har långa ben. Amanda har en skruvlös och ser ut som pocahontas i flätor. Emilia har en cp-mobil och säger samma saker som mig, SAMTIDIGT! läskigt......

Nu tycker jag att ni ska beskriva mig, ni har hela natten och hela dagen på er imorgon också (eftersom att jag jobbar). Jag tål sanningen. I'm a women. Inte vilken women som helst, utan SUPERwomen. Så det så.

Kände att jag inte skrev något intressant alls i det här inlägget. Menmen sånt är livet.
En fet blöt puss på rumpan!



I Gonna Start A Fight


bild från i februari i år.

Jullov känns otroligt skönt och det ska vi fira. Nu ska vi strax bege oss hem till Ida och äta tacos. Sen blir det pulkarace i Vårsta. Så ska vi spendera våran fredagskväll, japp! Sen ska vi hem till Josefine och myyysa. Det blir apbra. Pusspuss hörs i nästa liv.

Survive


det var helt vitt vart man än tittade, som en fet snövägg. ungefär som på bilden. eller. värre än på bilden.

Okej för det första: det snöade lika fördjävligt idag som igår kväll!
För det andra: bussarna VAR inställda. Jag, Rasmus och Ida stod nere i Vårsta ett bra jävla tag innan vi pallrade oss hem till mig och mamma skjutsade oss till Tumba.

Båda Rasmus bussar var inställda. Så han fick åka tåg med oss - och sen gå från Tullinge station till sin skola. Stackars putte då! Såg nog ut som en snögubbe när han kom fram...

Kom till skolan så att det var 30 minuter kvar av spanska lektionen. Dessutom var Peter 30 minuter försenad själv, och alla lärare hade förståelse för förseningar idag så det blev ingen frånvaro för oss.

Gick ut och trotsade snöstormen för att tillbringa en timme och 40 minuter sittandes på McDonalds på den veckliga håltimmen. Det var najjs. Gott också.

Sen engelska och religion som gick snabbt förbi och dagen avslutades med matte där vi fick tillbaka proven från förra veckan (som jag inte hade gjort) och lektionen spenderades med att alla kollade igenom sina prov och jag spelade spel på Idas mobil. Kanonkul. Fick dessutom sluta 25 minuter tidigare. Ännu mer kanonkul.

Träffade los boys innan vi gick hem. Matti berättade att vi ska kolla på disneyfilmer hos honom på lördag för att fira honom. Hihi mysigt! Måste hitta present till honom! Hjälp! Vad köper man till en Matti? Som fyller heeela 16 år?

Kittlade Henke lite sådära ni vet också som ett gulligt farväl. Han skrek till. Han är en mes. Klenis...

Nu ska jag poppa popcorn, leta fram något gott att dricka på och krypa ner under täcket för att kolla på en mysig film. Har perfekta vinterkläderna på mig stickade sockor, stor stickad tröja och halsduk. Mys.
Ciao, ciao babes.


Keep On Hating

weheartit

Snöstorm. På riktigt. Fönstrena är igensnöade. Om det är såhär imorgon kommer jag inte kunna gå till skolan. Bussarna kommer inte funka. Och inte tågen heller för den delen. Synd. Riktigt synd. Hade verkligen sett fram emot en dag som börjar med mitt favoritämne spanska och slutar med mitt näst i tur på favoritämnena: matte.

Men med min vanliga otur så blir det väl så att stormen slutar storma och det blir en fin jävla dag imorgon och bussarna går som vanligt (förutom för de stackars satarna som bor uppe i bremora).

Så Ida och jag tar 717 som går 07.12 imorgon bitti. Har en reservbuss, 727, som går 07.16 så då hinner vi med 07.33 tåget som Matti sitter på. Najjs.

Men hoppas fortfarande på att bussarna inte funkar. Skulle vara underbart. Ida och jag satsar på en snödag ute i pulkabackarna bakom mitt hus då. Med täckbyxor, vinterjacka mössa, halsduk, varm choklad och hela kittet. Mysigt. Annars får vi köra på det på typ fredag efter skolavslutningen. Drar med Matti och Henke också. Ja... Det kör vi på. Det med alltså även om det nu blir en snödag.

Men nu blev det snurrigt här. Sitter och lyssnar på Heartless med The Fray. Texten träffar rakt i hjärtat. Vet exakt vad han sjunger om. Hemskt. Så godnatt nu ska jag välja kläder inför imorgon. Livet är hårt för oss tjejer.

Mobilblogg


How to survive a samhälleslektion. PUSS IDA

Mobilblogg


Morgonhumor. Det här var kul! Puss Ida

Wait A Couple Months


Dunkla Rum


Är detta verkligen fysiskt möjligt?

Jag tappade hakan!

Vänta..

..måste försöka leta reda på den igen..

Hejdå!

 


Say When

Hejdär.
Dagen flög förbi. Jobbade riktigt bra på spanska lektionen (har nog aldrig gjort så mycket på en spanskalektion detta halvår som idag..) och jobbade flera matteuppgifter som jag faktiskt förstod! Det ni. Riktigt stolt över mig själv.
Dessutom fick vi fika på matten och hade det nedsläckt i klassrummet med ljus tända. Det ökade motiveringen på att jobba haha.

Sen på spanskan så sa Peter "Ja nu ska ni få en massa julgodis den här lektionen!" och hela klassen bara "Ähhhhhhhhh!" men... Det såkallade julgodiset var en massa, och nu menar jag verkligen EN MASSA, med olika uppgifter. Roligt Peter, roligt...

Efter skolan åkte jag och Ida och hämtade Engla på dagis uppe i Storvreten och fick leka barnvakter i någon timme. Det var skojj och mysigt! Världens goaste unge. Och sen blev det historiaplugg. Wohoo...

Och det är ju massor med snö ute. Och mer ska det bli inatt! Det kan man ju bara älska. ♥

Nej nu dör jag. Hejsvejs så länge.


Disappear


Fredagen var helt awesome med dansande tills fötterna blödde med mina partybrudar och nästa vecka kör vi igen på samma ställe och nästan samma underbara tjejer! Dessutom är det bara fucking fem dagar kvar av den här terminen. Helvete vad skönt. Kötta förfan!

Jag älskar er Josefine, Amanda och Ida. Vad skulle jag ta mig till utan er? ♥

Another World


Chachaa bloggen! Ida har ont i sin huvud. Nu ska hon jallajalla för det är mysfika med hennes sweethearts today. Dom har en hel del att prata om, totally loco. C YA

(långt inlägg om heeela helgen kommer senare idag. Och det har varit en händelserik helg kan jag lova!)



Hard For Me


Would You


langar värsta oldie pic (lugg och grejjer) här va på mig och poo. ♥

Hejsan allihop eller något sånt. Börjar bli så hemskt dålig på hälsningsfraser...

Idag var jag hemma. Mådde inte bra. Blää. Men hjälpte ändå mamma att dammsuga undervåningen. Sen var jag tvungen att städa i mitt rum eftersom att jag skulle hjälpa Rosanna med smink inför Brobel!

Amanda ringde mig cirkus en halvtimme innan Rosanna kom och frågade om jag ville följa med och fotografera lite under Brobel och det ville jag ju eftersom att jag ville träffa alla söta mm-tjejer och se hur de såg ut!

När Rosanna kom (en halvtimme försent, unga dam du måste bli bättre på att passa tider!) så var det lite panikartat men jag fixade sotade ögon med lite skimmer och en snygg bas och hjälpte henne på klänningen och fixa håret lite mer.

Sannis mamma kom och hämtade oss här och sen var vi plötsligt på min gamla skola, Broängen. Sprang fort som attan och letade upp Amanda och kände mig allmänt malplacerad.

Men vi sprang runt i minglet och fotograferade för fullt - tills den ena kameran dog. Grääjt liksom... Men vi körde på med en kamera och det gick finfint.

Men sen så sa hon som håller i Brobel att vi "pressfotografer" inte fick gå in i aulan där allt skulle hållas. Eh okej? Det var ju därför vi var där liksom. För att fotografera under hela Brobel. Öhh? Vi försökte övertala henne men förgäves. Så ett call till Mandies madre och vi fick skjuts hem.

När vi gick ut mot bilen så såg jag en mycket, mycket välbekant siluett borta på trottoaren (trottoaren är btw nog det fulaste ordet som finns?). Och där stod min bebis Jakieboy med mina kära vänner Mr. Happy och Forsell!
Då blev Emilia genast en mycket glad Emilia och sprang och kastade sig upp i Jacobs famn.

Åh ni kan inte förstå min lycka över att se min älskade vän efter en sån lång tid! Stod och pratade med mina pojkar ett tag och de hade som vanligt (som de tjockisar de är...) varit och ätit på Benevento. Ibland undrar man ju över de där tre alltså... NV-killar alltså...

De började snacka om att de skulle ta sig in i skolan genom takfönstrena och Gud vet vad... Har inte den blekaste vad de gjorde efter att vi sa hejdå. Vill jag ens veta? Haha herrejises.

Nu ska jag ta och sluta skriva på det här otroligt onödiga inlägget som inte har intresse för någon utav er. Menmen så tokigt det kan bli ibland!

Men som sagt Emilia är en glad Emilia just nu och ska gå upp och ta ur linser och så för att sedan sätta på en bra film. Ha det så bra så hörs vi troligtvis imorgon.


Baby, You...

I want to be his favorite hello and his hardest goodbye..  ♥

Godkväll (-natt?) borde ligga och sova nu..

Men det gör jag inte. Sitter ju här.

Dricker mjölk.

Tänker. Funderar. Finurlar.

Ja... Vad ska jag göra av mitt liv? Vad ska jag göra åt vissa saker? Ska jag ta tag i dem? Eller bara låta dem lösa sig av sig själva? Hoppas på att det blir bäst så? Äsch, jag snurrar alltid ihop allt. Gör det mer komplicerat än vad det är. Eller gör det mer komplicerat än vad det borde vara.

Suck.

Tänk positivt Emilia, snart är det helg och lördags kvällen är något jag ser något otroligt fram emot. Saknar min babyboo något enormt mycket. För mycket.

Lördagens dag är det inte heller något fel på, julbak med bästis liksom.

Och på söndag ska vi samlas alla (nästan) underbara flickor hemma hos mig för julfika, mys!

Jullov om 7 d a g a r, helt freakin' unbelievable. Ska bli underbart faktiskt!
Älskar verkligen julen. Allt är så mysigt då. Och familjen känns bra för en gångs skull. Funkar ihop. En gång per år. Trivs tillsammans.

Nej nu ska jag sluta prata strunt. Lägga mig tillrätta i min älskade säng. Få lite sömn. Ett steg mot att möta morgondagen. Take care, y'all.

Three Pieces


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! KAN INTE TRO ATT DET ÄR SANT!
(och jaaa, det var på första försöket!)

 


New Style


Bl.a. dessa bilder kommer snart pryda mitt rum. ♥


What About Now




Har jag nämt att jag är djupt förälskap i dom? :$

Hela dagen fylld av plugg och jobb. Vill inte tråka ut er med att berätta detaljer om min dag så säger god natt istället. Bjuder på en underbar låt ifrån Westlifes nya skiva som ni kan avguda på samma gång!
Ha ett bra liv puuuuuuss!

 


Long Day


ibland är jag bara för söt...


Skola till 12.20. Jag och Häänkipäänki tog sällskap till Tumba där jag mötte upp mor och far min.

Räkmacka på Spaaks --> Kungens kurva där jag lämnade in min mobil på lagning och har fått en mobild från Samsung från stenåldern som reservmobil... Roligt.

Sen spenderade vi ungefär dos timmar på älskade IKEA där lite inredning införskaffades. Detta gillas mycket.

Efter det ICA Maxi för att köpa förnödenheter inför helgen.

Väl hemma har vi fixat och donat och nu är det riktigt fint i mitt rum! Skall bara printa ut 8 bilder att sätta in i ramarna jag köpte så är jag finito för idag! Grääjt. Ha det gött, pusspuss.

Saturday night


Hur man spenderar en lördaskväll på bästa sätt:
Allt du behöver är skolkatalogen och 9 huperaktiva tjejer OCH godis förstås.

(bilden är totalbaxad ifrån Louise)


Around me



Jag har fått någon grej för ringar. They makes me go ohlala


Hurtful

Tjiingeling! Vi tränade med Erik Hassle idag. Det var kul. Tills vi upptäckte att det inte var Erik Hassle igentligen. Det var faktiskt äckligt likt. Den enda skillnaden var att han inte hade samma form på krullet.

Ps. Josefine är en pussy


Always On My Mind


Dududududududududududu... ♥

Living My Life



jomen alltså... jo jag har roligt...
stackars Jacob som får ta del av alla dessa otroligt vackra bilder jag sitter och knäpper...


Tjoflöjt i tomtestugan!
Dagen spenderades med en timme och tjugo minuter i skolan vilket en timme ägnades åt prat och tjugo minuter ägnades åt matte.

Sen rörde vi oss mot staden där vi lyckades roa oss inne på Åhléns sminkavdelning i cirkus 35 minuter och sen lite på skivavdelningen för att fördriva tiden tills våra pojkar skulle anlända.

När de äntligen kom så promenerade vi in på H&M där de stackars små pojkarna tyckte det var väldigt jobbigt att vara inne i av någon outgrundlig anledning så fort in och fort ut.

Sen rörde vi oss åt biblioteksgatan som jag verkligen älskar att gå på och kolla in i alla söta butiker, och speciellt nu på vintern när de satt upp fina juldekorationer över hela gatan och till sist hamnade vi på Sturekatten. Där fikade vi och hade det mysigt i ett par timmar innan vi gick till Taco Bar där killarna åt någon slags middag. Haha, jag och Ida var liksom proppmätta...

Sen blev det NK och åter igen H&M för att sedan röra våra små rumpor hemåt.

Helt klart en värd dag med mina gulletussar Ida, Henke och Matti.


Hear Me Now





Update: glömde helt bort att skriva vart grejerna var ifrån. Allt är ifrån BikBok so you know!

For Christmas


Titta den rör sig. Typ woooooow!

Hola amigos! Har suttit ett bra tag nu och försökt få ihop ett snyggt julkollage men det går helt åt pipsvängen så nu ger jag upp.. Ni får nöja er med en liten gullegullsnögubbe. Och titta! Den rööör sig. Jag vet. Typ woooow.

Idag hade ju som sagt jag och plutten en riktig juldag. Vi åt julfrukost och myste runt hemma hos henne först och skrev julklappslista osv. Sen begav vi oss in mot huvudstaden och strang runt där som två tomtenissar med våra listor och bockade av det som införskaffades från listan. Jag köpte present till mamma, Tim, tjejerna och mascara och silvrig dipliner till mig själv. Det var en mysig lite dag men något vi saknade var ju såklart snön.. Någon riktigt julkänsla fanns inte riktigt tyvärr men vi försökte så gott vi kunde iaf!

Imorgon är det måndag igen, men inte en såndär åååh-nej-jag-hatar-måndagar-måndag utan mer en helt-okej-måndag-som-jag-överlever. Vi har resursdag och börjar 10.40 sen har vi en lektion (matte) och sen slutar vi 12 igen. We can do this! Tycker att varje måndag borde vara så, menmen får vara glada att det blir så ibland iaf. Wiie.

Efter skolan blir det fortsättning på julhandeln och lilla mattiboy följer med den här gången också. Har inte så många pressenter kvar att köpta nu och tror att jag fixar dom som är kvar imorgon, skönt! På kvällen blir det gymmet med tysken och sen var den måndagen slut.

Nu dör jag.


Try A Little


Juste. Jag blev kär idag.


Ave Maria

 


Wonderful


Nu har jag och Ida ätit en riktigt god julfrukost - varm choklad, skinkmackor med senap och tomtegröt.
Vi är julklädda - gosiga stickade tröjor, strumpbyxor, benvarmare och varma halsdukar.
Julstämningen är på högsta nivå - julmusik spelas ur högtalarna, ljus är tända överallt, julpyntat i hela huset. Det enda som saknas är snön utanför våra fönster!

Nu är vi redo för att möta julhandeln i vår kära huvudstad!

Never End

 

Så fin! Shauni och Linn sjöng den på MMcafét som vi var och kollade på eftersom att Ida och Charlie var gästartiser!
Men i alla fall, älskar låten. Ger verkligen äkta julkänslor. ♥


á la Vogue Paris


Hittade den här bloggen och tjejen som äger den hade varit på Gina Tricots pressvisning för vår- och sommarkollektionen för 2010.

Jag har på senaste tiden inte tyckt att Gina har haft så värst snygga kläder inne och det känns som om var och varannan tjej äger varenda plagg därifrån så man är inte så unik om man köper kläder där, (och som sagt så är det inte så värst snyggt heller....) men nu blev jag riktigt sugen på att se hur kläderna kommer se ut nu i vår och de verkar vara på bättringsvägen. Helt i min stil faktiskt av det jag såg!

Kavajen ovan blev jag helt förälskad i och den kommer jag köpa så fort den kommer ut i butik!

On My Mind


you and me forever and ever. ♥


Hej mina darlings!
Skola, blogg, vänner, fritid... Ja det går inte att få ihop riktigt allt just nu för varken mig eller Ida men jag hoppas att ni kan ha överseende med detta då bloggandet inte ska vara något som känns som ett måste utan något som ska vara roligt! Vi har haft två ganska jobbiga och svåra hemtentor denna vecka som har tagit upp all min fritid och det känns väl sisådär måste jag säga. Men det är väl antagligen såhär det kommer att vara resten av gymnasietiden - om inte värre... Suck vill inte ens tänka på högskolan! Nejnej det är för långt in i framtiden för att tänka på det men som sagt... Bloggandet går inte ihop i vardagen just nu, tyvärr.
Nu ska jag snart gå och knoppa som hjärtegull så fint sa. Eh he. Men pusspusspuss, ta hand om er! Och snart är det jullov wihoo vad vi är glada över det. ♥

My Own Hero

"Du ser ut som en sånn där som kommenterar..ehmhem.. EN SPORTKOMMENTATOR"
Jahapp då vet man, fast tänk er vad kul..Zlatan kommer med bollen, han fintar, ojojoj vad snyggt! HAN GÖR MÅÅÅÅL! 195 - 0 till Sverige! Eller njaa, vet inte riktigt... Sitter iaf med mina fina rosa emohörlurar (inga kommentatorhörlurar) och lyssnar på Sonja Aldén och pluggeliluggar. Kom hem ifrån jobbet vid åtta-halv nio och har suttit här sen dess. Känner hur tröttheten tar över snart, men några timmar måste jag sitta kvar här tyvärr. Hur sjukt trött jag än är och hur mycket jag egentligen borde få fler än bara fyra timmars sömn. Åh jag behöver en pepparkaka nu känner jag! Nejmen fuufen, back to work. HARD workworkworkeliworkwork... wooooorkiwey öööööh. Hejdå!

PS. Köpte en chokladjulkalender till mig och en till min lillalilla bror idag efter att jag jobbat för tänkte att mamma säkert tyckte att jag hade vuxit ifrån det vid det här laget... MEN när jag kom hem och tog fram dom låg det minsann två stycken julkallendrar i köket. Så vet ni? NU HAR JAG TVÅ! och en är med nalle puh och hans vänner på faktiskt (a)

 


RSS 2.0