Crash Into You

Carpe Diem, älskling
bara för dig..
peace, EMILIA.

We Change, We Wait

Hallå folket! Hur är läget där ute?
Jag mår jätte bra faktiskt, för en gångs skull. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det är förändringar på gång i mitt liv. Så skriver väl lite mer om det när det blir lite mer aktuellt eller vad jag ska säga.
Idag var jag och Ida på Wendela Hebbe gymnasiet, det var verkligen riktigt bra! Funderar starkt på att kanske ta den som förstahandsval, men grejjen är att inriktning media är så annorlunda inriktning beteende. Men jag måste ju bestämma mig snart!
Nu ska jag fortsätta kolla på fantastiskt roliga 'Hjälp'.
Peace, EMILIA.



Älska hipp hipp



nu ska jag ha svenska, PUSS IDA

Sitter hos sötnosen

Aloha folket!
Jag sitter hemma hos min kära vän Emma och har det så trevligt så. Pappa ringde precis och sa att han skulle hämta upp mig om fem minuter så måste väl dra mig neråt hallen strax.
Idag hände inte så mycket i skolan, vi hade slöjd på morgonen och vi gör rya mattor. Det är så mysigt på tisdagsmornarna för då släcker Jennie (läraren) taklamporna och tänder massa ljus istället och sätter på mysig musik.  Nej måste gå nu, puss hej. Peace.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

"ice"


Var bara tvungen att lägga in den här för den var så underbar! xD

Nu ska plocka ihop mina saker och åka ner till gymmet för att det är yoga time today.

PUSS IDA

Pissed Off

Gaaah, jag är så jävla förbannad och ledsen just nu. Det beror på två saker, och den ena tänker jag inte ens fundera på att skriva om på bloggen men den andra saken fick jag reda på idag av min mamma. Vi satt och pratade om att både jag och Ida hade natonella/prov innan våra födelsedagar (båda fyller år på en lördag) och då säger mamma 'Juste, pappa och jag kommer att vara borta på din födelsedag...'
Kul liksom. Men ska fixa något riktigt skojj här hemma på kvällen med massor av älskade vänner och på dagen så blir det väl förberedelser för det. Kanske lite tidigt att börja tänka på det här nu, det är ju trotts allt nästan två månader tills dess, men om man börjar planera i tid så blir det alltid bäst! Men är fortfarande sur för att mamma och pappa inte kommer vara hemma. De åker på fredagen och kommer hem sent på natten till söndagen.
Ida ska hjälpa mig planera och så, så allt kommer bli perfekt.
Det var väl allt jag behövde skriva av mig just nu. Peace.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF


Tjejmiddag

Vi ska iväg på tjejmiddag nu hos Denice! Tänkte bara meddela det för er som är intresserade, haha.
Vi är båda rock girls ikväll, och kameran hänger med så bilder kommer kanske sen.
HA EN BRA LÖRDAGKVÄLL, PUSS EMILIA OCH IDA.



just dance...

Såpp, nu har jag anmält mig :D

Tråkiga och korta inlägg lite då och då är det enda jag pallar just nu tyvärr.
Typiskt att både jag och Emilia segar oss med skrivandet samtidigt.. Menmen life goes on ;)

Ha det bäst !
PUSS IDA

Let There be Light

Hej, tänkte bara meddela att jag lever. Har varken inspiration eller lust att blogga just nu. Vilket jag tycker är jätte trist då jag förut brukade älska det här. Man kan väl säga att jag går igenom en sorts depresion just nu, och det är nog en stor orsak till att jag inte orkar blogga. Vill inte ta upp mer än så, det känns för personligt även fast jag brukar blotta det mesta ur mitt liv och mina känslor här. Well well, hoppas att ni har det bra där ute!
Vi hörs väl någon gång snart, vi kommer tillbaka. Jag lovar.
Lägger in en skön låt här nere, Joel, han som sjunger, var hos oss för två år sen (samtidigt Mattias som är med i EMD) och hjälpte till i vår klass när vi skulle skriva egna låtar.
ALL MY LOVE TO YOU GUYS, EMILIA.

Joakim och Joel - Ser jag tjock ut i den här

Muuuuusic

Här kommer ett litet musik tips, Eric Benet säger jag bara!!


PUSS IDA


Dagens roliga, -"Autograf"

En norrman bad den stora stjärnan om en autograf. Denne tittade på en liten skrynklig lapp och sa:
- Ska jag verkligen skriva på den skrynkliga lilla lappen?
- Ja, jag renskriver det när jag kommer hem.

PUSS IDA

Fortsätt simma, fortsätt simma...

Nu ska jag iväg och simma med Amanda i storvreten, C-YA

PUSS IDA

Dagens roliga, -"Kläder"

- Vad skulle du göra om du var i mina kläder?
- Skicka dem på kemtvätt...

PUSS IDA

Grammisgalan 09

Så nu sitter jag här och äter lite banan och är jättetrött efter
helvetespasset och nyduschad. Jag tänker inte skriva något långt
utan bara berätta att jag lever och nu tänker jag sätta mig i soffan
och titta på grammisgalan. Juste, imorgon är det ju skola igen...fyfan ;)


PUSS IDA

If you look into my eyes...


Modell = Ida Levedal Nilsson
Fotograf = Rosanna Sverin

Stop and stare..


Modell = Ida Levedal Nilsson
Fotograf = Rosanna Sverin

filmer+sötnos+träning=min dag

Tjuuba, idag gick jag upp klockan nio... det var hemskt men jag tvingade upp mig själv tidigare än vanligt för att imorgon börjar ju skolan och då är det heelt slut med sovmorgnar!

Eftersom jag var uppe så tidigt hann jag göra flera saker innan jag gick hem till Emilia.
Jag tog ett bad, peelade (det finns nog inget ord som heter så, men peeling liksomxD) mina fötter, rakade benen,städade mitt rum, såg blondinbella på nyhetsmorgon, fyllde i lite födelsedagar i den nya kalendern och la fram mina träningskläder.

Sen när klockan var 12 gick jag som sagt hem till Emilia. Egentligen skulle vi ha åkt skridskor nere på malmsjön men hon hade så ont i sina knän så det fick bli film-dag istället. Vi såg på Madagaskar 2 och kungfu panda;).

Nu blir det lite hoppigt känns det som men aja nu ska jag iaf äta lite middag för om en timme kommer Emma och hämtar mig för vi ska ner till gymmet och träna. Vi ville köra spinning passet men en av oss står som reserv så vi får se när vi kommer ner om någon har hoppat av så vi får köra men om inte, så tränar vi "vanligt".

PUSS IDA

har vart duktig tillsammans med värdens bästa johanna

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och slängt i mig lite lax med potatis.
Nu måste jag skynda mig upp och fixa till mig för jag ska iväg på bio och se "Allt flyter" haha ;)

hörs senare
PUSS IDA

"konståkning" på Brosjön



PUSS IDA

Ordnat kaos

Jag är lat och kommer alltid att vara lat, därför blir det inga hela meningar idag. Det är lite rörigt.. eller ordnat kaos låter bättre ;)

Måndag: Skärholmen Johanna Ny klocka Surkärring Mycket folk Trevlans Stan Amanda&Emilia Tonfisk på sandys Bio-Yesman Sov hos emilia Disneyfilmer

Tisdag: Vaknade sent Emilia&Amanda Sega Filmer Spel Skinkmackor

Onsdag: Skridskor Brosjön Familjerna Levedal-Nilsson & Stevelind+Emilia Rockband Mycket folk Promenad Raketer  Film Emilia & Amanda slaggade hos mig

Torsdag: Upp vid ett Mjukiskläder Tjockisar Godis Soffan Pizza Filmfilmfilmfilmfilm hela dagen lång

Fredag: Skärholmen Lina&Engla&Mamma&Pappa lämnade tillbaka min kjol Kaos Mediamarket-nu funkar mitt minneskort Dodgeball

Lördag: Skridskor Brosjön Amanda&Emma Iskallt Varm choklad "Lilla julafton" Tacos Lina, Engla, Marcus, Jonny, Frida, Morgan, Janne, Mamma, Pappa, Tim Lek med Engla Gull med lilla Morgan Badgrejer+100kr


Och imorgon ska jag till Ikea med min kära barndomsvän Emelie,
så ha det så gott så hörs vi sen någongång :D.

PUSS IDA

And So The Lion Fell In Love Whit The Lamb Again

Försökte skriva ett inlägg på mobilen, men allt fuckade upp sig. Suck.
Filmen var om än ännu bättre andra gången, nu ska jag sätta mig och läsa andra boken.
Imorgon är det tidig uppgång eftersom jag vill vara i affärerna när de öppnar, så ska nog upp vid åtta tiden I think.

Jag bytte om i sista sekund, rättare sagt tio minuter innan jag skulle gå. Blev jeans, svart spets tröjja och mina älskade skor jag fick i julklapp. Mamma flippade när hon såg vilka skor jag hade när hon hämtade upp oss i Tumba. Hon ska förstora allt hela tiden.

Skönt att vara med plutten idag, vi har alltid så roligt tillsammans!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

lite störd jag ser ut, men orkar inte leta efter någon bättre haha

Pretty in Pink

Hoooooola!
Seg dag today, har i princip inte gjort någonting. Suttit och kollat på filmer, som vanligt.
Vart ute med hunden, försökt städa rummet och skulle bara sätta på lite musik vilket slutade i att jag fastnade framför datorn.
Plutten och jag ska på bio idag, och haha hon ville se Twilight och som den braiga vän jag är så gick jag med på att se den igen. Den börjar 18.25 (vi ska hämta ut biljetterna 17.40.)  men vi måste ta bussen som går 16.09 från Bremora för att hinna hämta ut biljetterna. Hjälp, att det ska ta sån tid att åka kommunalt till Heron City. Det fanns tyvärr inga platser inne i stan, föredrar att se på bio där. Mycket mysigare.
Nej, nu ska jag väl bädda sängen i alla fall.
PUSS PÅ ER, EMILIA.


har på mig den lovely kjolen från TopShop idag..

Gott nytt år, och god fortsättning.

Förlåt för så otroligt dålig uppdatering under jullovet, men kan tyvärr inte lova att det kommer bli bättre förens lovet är helt slut. Lite sjukt egentligen att man hinner blogga mer när man har så mycket i skolan än när man har inget alls att göra på loven men det blir tyvärr så. Men håll ut, vi kommer tillbaka.
Nyår spenderades med bästa vännerna, familjen Levedal-Nilsson och familjerna Stevelind. Hur trevligt som helst, god mat och roligt folk. Blev en hel del Guitar Hero under hela kvällen.
MEN nästa år ska bli så jävla bra! Ida och jag ska börja planera i slutet av sommaren så att alla vänner inte planerar något annat, haha.
Vill passa på och tacka alla som läser våran blogg, det betyder verkligen jätte mycket.
Som Rosanna skrev i sitt lilla gästinlägg så börjar ju vi gymnasiet i höst, vilket kommer betyda att stora förändringar kommer ske i både mitt och Idas liv. Något jag hoppas och tror att det kommer göra i alla fall. Sen hoppas jag att jag kommer få ett så mycket bättre år än tvåtusenåtta, det gångna året kan jag inte komma ihåg något särskillt speciellt kul och bra med faktiskt.
I år ska jag få börja övningsköra, börja gymnasiet, fixa sommarjobb, tjäna ihop pengar till en utomlandsresa med vänner, fylla 16 år, sluta i en skola som jag äntligen börjat trivas i, försöka ha en otrolig sommar, åka ut i skärgården med vännerna och massa annat. Haha, kommer inte på mer nu jag är lite slut fortfarande efter gårdagen..
Vi var och såg Yes Man ju, och den var otroligt bra och rolig. Men den inspirerade mig, jag ska säga ja till saker jag inte skulle sagt ja till förut. Inte alltid ta det säkra framför det osäkra. Okej, jag vet inte inte om jag kan hålla det hela tiden men det är en riktlinje jag ska försöka följa.
Som sagt, hoppas ni får ett fortsatt bra år. Och fortsätt läs våran blogg!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

RSS 2.0