Wish You Were Here

Heeey hoe!
Ligger i sängen och latar mig. Är helt slut alltså! Jag sover ju så dåligt om nätterna, äter väl inte så bra på dagarna antar jag (eftersom Ida tjatar om det...) och skolan är verkligen utmattande. Vill gå och lägga mig tidigt ikväll men kommer väl knappast hända om jag känner mig själv rätt.
Var som sagt hemma hos Marcus idag. Mysmys! Typ underbarast...
Nu ska jag baka, suck, till MM-träffen imorgon. Vanliga kladdkaksmuffins får det bli, bakar nog en plåt till familjen också om jag orkar!

Jaaaa jag är lyyyycklig, jaaa jag ääär lyyyyycklig tralalalala....
Jag somnar snart här, så måste ta och röra mig mot köket nu. Ha en fortsatt trevlig tisdags-kväll allihopa.
Peace out, EMILIA.

Vill ha ifrån lindex



Väska 249:- & Plånbok 199:-   Båda är ifrån Lindex

PUSS IDA


when it was good


Nu sitter jag i träslöjden och vi slutar alldeles strax. Förra lektionen målade jag min hushållspappershållare vit och den här gången tänkte jag måla ett lager till bara. Men färgen var jätteseg på att torka och när det nästan var klar så kommer marcus och skvätter med din bruna färg så den blir prickig. Det var bara att måla om igen... och igen.. och igen... Han är ju helt otrolig, som att det inte räckte med en gång liksom ;). Så hela gånen har gått åt att måla och måla.

Det hände en väldigt obehaglig sak på skolan idag, det var en tjej som fick ett epilepsianfall. Hon bara låg på golvet och krampade, så läskigt! Jag tänker inte skriva så mycket om det men ambulansen kom och hämtade henne så jag hoppas verkligen att hon mår bra. Nej, nu har vi rast heeeeeeej



PUSS IDA

Romeo Save Me I've Been Feeling So Alone

Godmorgon. Idag var det sovmorgon även denna tisdag. Skönt. Det enda som är irriterande är att jag måste gå hemifrån 50 minuter innan jag börjar för de jävla bussarna passar inte...
Det är bara vanlig skola idag, kanske får vi jobba med Mamma Mia! manuset idag också vem vet? Men annars är det just an ordinary day. Ska hem till Marcus efter skolan, mys. Han slutar samtidigt som mig men han går i huddinge så det tar ju ett litet tag att komma till Tumba så jag får väl sitta och vänta i skolan en stund antar jag.

Nu ska jag äta frukost, ha en bra tisdag folks!
Peace out, EMILIA.


I Was Difficult To See But You Picked Me




Jag är förbannad. Men ändå är jag så glad, lycklig.
Tänk att det fanns någon som du...
Peace out, EMILIA.

I Want It All

Sitter inne på mammas mini computer . . .

Efter skolan idag gick jag och Ida ner till jobbet och hämtade Irma på en promenad hem. Vi gick upp till Kassmyra, tog bussen till Vårsta och sen knallade vi hem till mig.
Hemma hos mig åt vi gröt, pluggade fysik och kollade på tv. Vi fick hjälp av Raz i en halvtimme över telefon, tack du räddade oss knas!
Sen har jag sms:at lite med Marcus idag och vi ska träffas imorgon igen. Wiie!

Nu är det yoga om ett tag, ciao så länge!
Peace out, EMILIA.

Vissa reklamer tycker jag faktiskt om (a)


Pschu !
(Norrlandsguld reklamerna är verkligen härliga!)

PUSS IDA

I'm Not Worthy For A Minute Of Your Time


Så jävla grymma, haha.

Today is a sweet day. Jag mår så otroligt bra inombords nu, tänk att det skulle bli så bra i slutändan. Jag ville aldrig tro att något sådant skulle hända. Jag vill bara skrika av lycka! Jag mår helt enkelt underbart bra nu.
Peace out, EMILIA.

En tår rinner ner längst kinden...




PUSS IDA


times goes realy faaast

Jahapp, då var den här helgen också slut.. shit vad allt går fort, det känns som att det nyss var nyårsafton. Igår var jag i södertälje och kollade i affärer  och hittade en jacka som jag blev kär i, den är nu uppskriven på önskelistan. På kvällen var det middag hemma hos stevelind. Jag premiärbadade i deras utomhusbadkar, det var uuuunderbart! Mina händer var hur skrynkliga som helst när jag gick upp efter nästan två. Vid halv tio bänkade vi oss framför peters nya tv och kollade på sverige-portugal matchen. Jag hade bara sovit fem timmar natten innan så jag var hur trött som helst så jag klarade mig inte genom hela matchen.

Idag hängde jag med mamma och pappa till järna och tränade. Det var riktigt skönt att inte behöva ha massor med folk runt sig när man tränar. Utan det var bara jag, mamma och pappa, vi spelade musik på hösta volym i högtalarna och det var najs. Efter det åkte vi till södertälje igen och vi köpte present till peter och fikade på kaffetratten.


PUSS IDA

I Cant' Stand To Fly



Jag vill slå någon. Wiie.
Men snart kommer Marcus, nu blev allt lite bättre
Peace out, EMILIA.


It was Great For A Little While


Gaaah, bra jobbat sötnos! Människan ska på möte hos polisen eftersom de hade gjort sönder något i fredags på en fest. Lyckat. Men vi skulle kanske träffas senare om det inte tog för lång tid! Och om inte det gick så skulle vi träffas imorgon. Mys. Så nu sitter jag här i mitt välstädade hem och äter en pirog och dricker cola. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på!
Maybe ska jag poppa lite popcorn och kolla på någon mysig film? Jag vill se Hitta Nemo men vi har inte den! Buhuu, måste låna Idas snart.

Jag vill fota och bli fotad! För jag har typ inga fina bilder på mig och vill ha lite fina som man kan använda sig av i bloggen. Blir väl till att använda självutlösaren! Måste ut och fota lite natur och stads bilder med Mandie snart också!

Maha, jag som var hur taggad som helst på att träffa Marcus... Hmm...
Nu går jag och letar reda på någon bra film, vi ses!
Peace out, EMILIA.



Truth Doesn't Make A Noise

Jag har ingenting att göra! Väntar på att Marcus ska höra av sig vilken buss han kommer med. Han vaknade för 40 minuter sen kanske och då skulle han duscha och käka... Killar ska vara snabba eller hur?

Åhh, nu fick jag ett sms!.. Wiie, människan är strax klar!


Just det, jag fick en stooor sticka in i hälen förut! Det gjorde ont som in i helvete och den satt sjukt djupt in! Ingen var hemma och jag fick inte ut den. Så jag fick ringa mamma som är på cup med Olivers lag och hon fick komma hem och dra ut den. Vi fick skära upp en djup skåra i hälen och dra ut den... Fyfan vad ont det gjorde!
Nu ska jag bara gå och äta något snabbt och sen går jag och möter Markus nere vid bussen. Sen får vi se vad vi två hittar på!
Peace out, EMILIA.


It's like an ugly face day

Running Back Through The Fire

Haha, hjälp vad har jag gett mig in på?
Peace out and goodnight, EMILIA.

I Need A Real Man

Nu är det alltså sommartid. Wiie, kan det fina vädret komma också tack?
Jag är sjukt trött men vill inte somna. Eller rättare sagt KAN inte somna. Vet inte varför, suck.
Imorgon måste jag fan städa rummet, det ser ut som om en bomb har slagit ner här eller något liknande! Men vi får väl se hur det blir imorgon. Jag brukar ju oftast säga att jag ska städa och sen blir det inte av men så får det inte bli imorgon. Det första jag ska göra efter att jag ätit frukost och klätt på mig imorgon är att städa rummet! Japp nu är det bestämt. Ingen återvändo. Mohaha.
Jag vet, jag är lite skum. Men jag skyller på att jag är trött!

Jag försöker hitta på något att göra. But there is nothing to do here! Pontus drygar som fan... Ooooooch det är typ ingen annan inne. Typ. Jo Ralle, men orkar inte prata med honom han är knasbubbla! Och sen är iofs Marcus inne. Nu skrev han, wihoo människa att prata med!
Peace out, EMILIA.

The Best Thing That Ever Could Have Happened

Staden today med Amanda. Jag köpte en turkos fransklänning (hittade dock bara bild på den svarta), två bh:ar med tillhörande trosa, ett par skor och en randig t-shirt.
Me like
.
Nu är det mat och efter det ska jag hem till Manda Panda för att kolla på film.
Peace out, EMILIA.


Nu är vi igång med mamma mia musikalen!

Nu i veckan fick vi reda på rollerna och jag är så glad för mig roll! Vi är så taggade allihopa och det kommer bli skitbra. Här är några utav rollerna men det är självklart många, många fler som kommer vara med i våran musikal som inte var med i orginalet. Vi håller på att skriva om manuset och lägger in flera roller och så, Emilia ska tillexempel spela Simons (Skys) exflickvän som är en riktig liten överklass bitch.. tänk er blondinbella. Det kommer bli kul att se och det kommer hon göra jättebra :).

Donna Solnevik - Charlie Strandberg


Sofie Solnevik - Ida Levedal Nilsson

Alice - Amanda Möller Berg

Lisa - Alicia Svensson

Sam Carmichael - Razmus Ljungqvist

Harry Borg - Elis Stefansson

Bill Andersson - Marcus Stevelind

Tanya - Daniella Edin

Rosie - Jasmin Ikonen

Simon (Sky) - Anton Nyström


PUSS IDA

Tingeling goes Russia - Vår egen version


Jag lovar vi är seriösa!

We Three (My Echo, My Shadow and Me)


Foto: Robert Doisneau
Dansen var typ... Sjukt grymt kul! Haha, jag, Charlie, Ida och Amanda var helt lyriska efteråt!
Jag har varit helt slut hela dagen, somnade på en lektion. Wooho!
Nu hinner jag inte skriva mycket mer idag heller eftersom nu ska jag iväg och äta på italiensk restaurang för att fira min moster Tanja. Izabelle kommer dissa mig för sina kompisar, kul liksom. Får sitta och prata med Oliver och Charlie och se vad de hittar på för bus på sin prao plats. Sen kommer väl Roger fortsätta retas! Haha, kul kväll.
Skulle egentligen ha kollat på Let's Dance finalen med Ida, Amanda och Johanna men fick reda på imorse att vi skulle på restaurang. Jag kommer seriöst somna! Wiie.
Peace out, EMILIA.

When Your With Me


Ska bara meddela att jag lever! Snabb genomgång: Idag fick vi reda på rollerna LYCKA och det var våffeldagen så vi åt våfflor hemma hos Ida. Folket i skolan som inte redan har förstått att vi flickor i mm är lite knasiga har nog gjort det idag. HAHA! Skrikande av lycka, skrikande av ilska på Raz och jagande av Manda i koridoren. Miwhihi.
Engelska nationella gick bra, tror jag. Idrottslektionen var grymt rolig och dansen i korridoren med Amanda och Mattias var lika kul. Sammanfattning: Idag var otroligt flummig och rolig!



Och idag konstaterade jag att livet inte är så hemskt efter allt. Jag tycker om min tillvaro just nu, även fast man kan sakna någon speciell ibland. Vårkänslorna sprudlar när solen skiner. Jag har fått en ny underbar vän, Charlie. Och alla andra av mina vänner är bara så underbara de med! Jag trivs otroligt bra i Broängen nu. Jag skrattar och ler för det mesta, nästan hela tiden faktiskt. Klassen har blivit som en nu, vi har jätte kul tillsammans. Skolan känns på något vis inte lika påfrestande längre. Mitt självförtroende för den person jag är har växt enormt. Tyvärr inte självförtroendet på hur jag ser ut, den har nog snarare minskat. Jag tror nog att jag är påväg att hitta mig själv. Lite granna i alla fall. På god väg ska jag väl säga. Och jag kan också konstatera att jag var nog rätt vilsen tidigare.

Peace out, EMILIA.

With You Gone


Nu, sängen. Imorgon, nationellt prov i engelska.
Jag tuppar av.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF.

Send your numbers people

Yeeeeaaah, jag har mobil nu. Mitt nya nummer är sjukt konstigt men ni får skicka ett sms med erat nummer eftersom att jag inte har ett enda nummer just nu, 0735722485  :)

PUSS IDA

BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA STÖRDA MÄNNISKOR

JUSTE, NÄR VI DANSADE I IDROTTSALEN IGÅR SNODDE NÅGON JÄVEL MIN MOBIL OCH MITT BUSSKORT! BLIR SÅ FÖRBANNAD, SKA MAN BEHÖVA GÅ OCH HÅLLA HÅRT I SINA GREJER HELA TIDEN FÖR ATT DOM INTE SKA FÖRSVINNA, VARFÖR SKA MAN INTE KUNNA LITA PÅ FOLK? DET VÄRSTA ÄR ATT JAG VET TYP VILKA DET ÄR SOM HAR TAGIT DOM OCH JAG KAN INTE GÖRA ETT PISS!

Får förhoppningsvis ett nytt startpaket och mobil imorgon men alla mina nummer är ju borta så.. jävla skit
PUSS IDA

I Want Someone Who Cares About Me


Nu ska jag gå upp och äta lite popcorn medans jag pluggar fysik. Wiie.

Peace out, EMILIA.

Looking For Some Sunshine In My Life

Jag älskar att dansa. Jag hetsar alltid upp mig för mycket i onödan och tror att det kommer bli jätte hemskt. Och sen visar det sig att bli jätte bra! Jag hade superkul och fick dansa med många gulliga och roliga killar. Sen var det några skumma snubbar som jag fick dansa med i början men det var bara i några få sekunder så det funkade.
Och sen säger jag bara överaaaaaaarmar Charlie, överarmar. *Dregel*, mahahhah!
Men helvete vad kul det var, kan inte släppa det. Vi dansade runt i korridoren hela lunchrasten. Haha till och med de flesta killar i nian gjorde det. Och imorgon ska vi inte vara sämre, då ska vi fortsätta öva i korridorerna så att dansstegen sitter fast i huvudet. Då kanske vi kan kirra några killar som danspartners också! Taha.

Efter skolan åkte jag och Ida till Tumba så att jag äntligen fick köpa mitt älskade nitbälte från Lindex. Sen gick vi och satte oss på Spaaks. Jag tog en räkmacka och cola och Ida tog en brownie och cola. Mumsfillibaba!
Sen satt vi där och kollade på massa människor och pratade om killar. Det var mysigt som vanligt!
Efter det begav vi oss hem till mig för att gå ut med hund och kolla på outfits inför torsdagens dans. Herregud vad svårt det är! Man vet inte om det man funderar på att ha på sig är för fint eller för tråkigt. Fy säger jag bara.
Sen vette fan om jag ska ha pumps eller platta skor? Hjälp mig.

Just det, jag dansade med min vän Ralle idag ett bra tag. Vi var fan bäst. Eller inte haha, men lite granna. Och vi snackade fan mer där än vad vi gjort i verkliga livet på över ett halvår. Haha när jag nämnde det fick jag ett litet kärleksfullt: Meh din tönt... till svar. Hahah, det är så kul att retas.
Gaha, sen så var tjejerna tvungna att bjuda upp killarna. Alla killar blev uppbjudna fort som satan. Sen såg jag att han stod där lite gömd bakom. Så jag sprang fram till honom och ba; Vi ska dansa!
Hahah, det var så jävla kul för jag såg verkligen hur pinsamt han tyckte att det var. Men han vägrade erkänna det! Och dessutom fick vi dansa hela 4 danser tillsammans, gahhahahahahha! Men vi hade sjukt kul när vi dansade i alla fall, även fast vi mest fjantade oss.

Nu ska jag sova. Har sovmorgon till 10.50 imorgon. Sweet.
Peace out, EMILIA.


gaaaaaaah solen och våren, kom tillbaka!

Moving on


Dansen var skit kul idag, men nu måste vi käka för strax är det yoga.
PUSS HEJ

You Can Dance Anywhere, Even If Only In Your Heart.

Mormor och morfar var här idag på kvällen.
Mysigt. Jag fick 2000 kr kontant i present. Det tackar jag jätte mycket för! Money, money, money must be funny in the rich man's world...
Åt även idag av chokladtårtan som vi åt igår till efterrätt. Och nu är halva tårtan uppäten, haha skojja inte när jag säger att den är mäktig. Funtar på att ta med den till skolan imorgon? Det skulle ju vara något. Jag, Charlie, Ida, Amanda och Alicia skulle lugnt sätta i oss den. Det får bli våran lunch imorgon, mohaha.
Nu ska jag väl försöka sova lite. Måste vara utvilad tills imorgon eftersom det är träning med dansen med alla nior i halva idrottsalen. Det kommer bli grymt trångt! Det värsta är att vi ska dansa kille/tjej i så lång utsträckning det går. Jag kan inte dansa. Liksom foxtrot, vals och bugg... Wiiie. Tänk om man får dansa med värsta äcklet. Eller med någon som man verkligen inte vill skämma ut sig för! För jag kommer definitivt skämma ut mig eftersom jag suger på koreografi. Haha, well well that's life. Hoppas på att jag får dansa med Ida! Men med min vanliga otur kommer jag väl få dansa med något litet miffo...
Peace out folks, EMILIA.


Foto: Robert Doisneau

Tändvätska is the word, det kan aldrig bli för mycket

tjeeeeeena, mitt internet har dummat sig i några dagar och jag får tokryck snart. Det är jättesegt, det går inte ladda upp bilder och ibland funkar det inte alls. Men nu verkar det ha vaknat till lite så får passa på att slänga in ett inlägg.

Idag vaknade jag redan vid kvart över åtta och kunde inte somna om så jag gick ner och satte mig i soffan och läste min bok i tre timmar. Jag läser en bok-serie av Denice Rudberg och nu har jag bara trettio sidor kvar på den tredje och sista boken. Det känns lite sorgligt, när jag har läst ut dom andra två böckerna har det liksom funnits en nästa bok att fortsätta på men nu är det helt slut. Jag gillar verkligen Denices sätt att skriva på, hennes böcker är så lättlästa och mna blir verkligen helt fast.

Vid halv ett träffades jag, Emma, Josefine, Emilia och Julia vid ica och handlade lite saker sen gick vi ner till strandparken. Vi hade jättemysigt där nere, vi grillade korv och marshmallows, spelade hög musik och skrattade såklart väldigt mycket. Men efter ett tag blev det väldigt kallt och vi höll på att frysa ihjäl så efter två och en halv timme gick vi hem. Det var riktigt mysigt och det ska vi helt klart göra om flera gånger nu på våren och självklart i sommar!

Nu sitter jag här och luktar rök ända in på skinnet och ska strax åka och träna. Eftersom att alla är sjuka eller upptagna så ska jag träna själv. Men ha det så gött så hörs vi kanske senare!

(Josefine tog massvis med fina bilder så dom kommer upp här så fort jag har fått dom av henne)
PUSS IDA

Give Me A Little Bit Of That Sweet Thing

Snart ska jag gå ner till Strandparken och grilla med mina loveley vänner.
Kommer bli supermysigt! Ha en fortsatt trevlig söndag.
Peace, EMILIA.

I look like an troll today. Jesus...

I Would For You

Varfööööör går jag inte och lägger mig för!? Är så jävla trött så det finns inte och jag ska upp senast elva imorgon för vi ska grilla med några kompisar nere i strandparken vid halv ett. Måste hinna duscha innan jag går också.
Igår sms:ade Ida mig vid kanske halv åtta och undrade om jag ville sova hos henne, så jag packade mintt pick och pack och begav mig till henne. Det var en skön liten promenad jag fick, luften var så härlig. Hemma hos henne åt vi pizza, kollade på Let's Dance, Grillad och Hundtricket. Sen somnade vi i soffan innan Hundtricket var klar, men när vi vaknade och gjorde iordning oss och gick upp och la oss så kunde ingen utav oss somna om så vi somnade väl runt två skulle jag gissa.
Vi vaknade tio i tio av oss själva och då tyckte vi att vi lika gärna kunde gå upp så att vi kom in till stan hyffsat tidigit.
När klockan var fem i elva kom vi på att bussarna bara går tio över och tjugo i. Så vi var tvugna att kasta i oss frukosten som vi precis hade gjort iordning för att vi skulle hinna med tio över bussen eftersom om vi hade tagit den andra hade vi kommit in så sent.
Det var ju verkligen vårväder idag! Så himla härligt. Solglasögonen på såklart.
Vi gick runt och kollade i massa butiker och åt på Sandy's, kyckling och curry macka med lingondricka och lantchips. Och jag skojjar inte när jag säger att det nästan blir godare för varje gång!
Idag införskaffade jag mig: En sjal, Ray-Ban kopior sköldpaddsfärgade, svarta sönderrivna leggings, två bikini överdelar och en underdel och en svart hatt. Älskar allihopa!
Sen nu på kvällen kom Tanja, Roger, Izabelle och Charlie för att fira mig. Vi åt och hade trevligt, chokladtårtan som vi åt till efterrätt var underbart god! Sen fick jag en randig t-shirt och en segel inspirerad sjal i present. Tröjjan var lite för liten så måste byta till en större storlek och jag vet inte riktigt vad jag tycker om sjalen än men vi får se hur det blir. Tack så mycket i alla fall! Vi satt och pratade om alla handbollskillar i Broängen eftersom Charlie spelar i Tumba P94 så de vet ungefär vilka alla 93or är och vilka alla 94or är. Hahahaha, jag höll på att dö! Roger tycker att jag ska satsa på en kille som jag inte tänker säga namnet på (mohahha ni får leva i ovisshet)! Så han ba: Jag ska sätta in ett gott ord för dig imorgon på matchen lalala och sen tog han ett kort på mig innan de gick och sa att han skulle visa honom det. Tur att jag höll för ansiktet för med Roger vet man aldrig om han är seriös eller inte. Han älskar att retas, så det han kan lika gärna ha varit stenseriös som oseriös. Haha, aja vi får väl se om jag får skumma blickar i skolan på måndag!
Nu ska jag försöka somna, puss ha det bäst.
Peace, EMILIA.



Älskar låten. Älskar bandet.

Musikcaféet.


 Ida och Amanda på piano med låten Right Here Right Now och Charlie med låten Say OK.
Mina duktiga tjejer. Ni är bäst!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

You Are To Blue

Oliver hade försovit sig så vi får skjuts till skolan idag. Egentligen har jag ingen ork men känner att jag måste. Vi har musik café idag och jag hade lovat att baka. Men jag kunde ju inte göra det när jag nu är sjuk så mamma ska åka och köpa något storpack med kakor eller något liknande sen.
Nu ska jag fixa frukost, ciao.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF
 
my beloved converse.

Dagens roliga, - "Alla barnen"

Alla barnen kastar ris på brudparet förutom Ivar, han kastar knivar.

Alla barnen åker helikopter förutom Ellen, som sitter fast i propellern.

Alla barnen var med i fotbollslaget utom Sten, han hade inga ben.

Alla barnen som gjorde sig illa fick plåster utom Ida, hon fick lida.

PUSS IDA

It's like a circus



Har precis kommit hem från gymmet nu och jag är helt slut. Jag var ju tvungen att köra extra hårt idag eftersom att det inte blev någon boxning igår. Sprang nytt rekord faktiskt (a). Nejmen nu måste jag in i duschen och sen ska jag dö i min säng. Sov så gott. Här på bilderna ser nu hur jag såg ut idag, ignorera minen på första bilden..

PUSS IDA

C'est La Vie


De här snyggingarna fick jag på posten igår, det var försenade presenter!
(det är en liten handväska med lång rem och ett halsband)
Tack mamma och pappa! Peace, EMILIA.


Nu är bara frågan, jag ska beställa en av de här två. Vilken färg tycker ni?

Asos Im In Love

  






De tre översta kommer sannolikt bli mina innom kort!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Orange Apple Tree

Jag gick tidigare från skolan idag. Mår inte alls bra. Ska nog sova lite snart. Puss god natt.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Ser helt drogad ut på första bilden, men det är så jag känner mig haha.
Förresten, hade ingen foundation idag, kände mig helt naken!
Andra bilden är på armbanden och örhängena jag fick i present av Mona
och Josefine igår. Just love the color!


9 MM visar sin skills


9 MM bjuder alltid på underhållning
PUSS IDA



Våfflor For Life


Vi har ätit våfflor! Mums, med bär och socker.
Peace, EMILIA.

Tingeling goes Russia


Varför skickade vi inte dom här till stora finalen för,
dom är bäst och vi skulle lätt vinna !

PUSS IDA

panikplugg

Nu sitter vi och panikpluggar det sista innan kemiprovet
som vi har om fem minuter, elektrokemi.
Varför sitter man alltid i sista sekund och gör allting? Wish us luck

PUSS IDA

Våååårkänslooooor




PUSS IDA

You Make A Fool Of Yourself

Gooone baby gooone...
Jag har inga känslor kvar efter eftermiddagen. Alla spelades nog ut. Jag var: Arg, ledsen, glad, dryg, besviken, trött, lycklig, olycklig, pigg, seg, flummig, förbannad, lättad... Lalala, jag vet inte vad. Allt.
Vill inte berätta mer. De enda som ska ha reda på vad som hände är jag, han och mina bästa vänner. Inga fler.

Men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite granna i bloggen ändå, det är ju det den är till för liksom.

Annars då... Är ju sjuk fortfarande men har kämpat mig till skolan i två dagar nu så måste väl dit imorgon igen. Dels för att vi har kemi prov (som jag inte kan något alls på eftersom min tröga hjärna vägrar lära sig något längre...) och dels för att vi ska jobba med Latin Amerika på spanskan. Det gör vi bara på onsdagar, och vi har bara ett antal gånger på oss och sen ska vi vara klara.
Min lugg var helt fluffig och fucked up i morse så jag satte upp den för bara andra gången sen jag klippte lugg! Det är strongt gjort av mig som satt upp "luggen" i kanske ett år nu, varje dag. Haha.
Så imorgon blir luggen uppsatt igen eftersom den kommer vara ännu mer fucked up då eftersom jag haft den uppe idag. Tufft läge, tjejen liksom.
Nu ska jag hjälpa Stefania att bränna över två låtar på en cd sen ska jag sova.

Min hals dödar mig. Mitt liv dödar mig. Jag vet inte vart eller vad jag ska ta mig till. Hjälp.

Peace, EMILIA.


Dagens roliga, - "Krogen"

Bjarne och Odd satt på krogen och drack öl.
- Det är bäst att du inte dricker något mer, sa Bjarne.
- Varför det?
- Dit ansikte är både suddigt och dubbelt...

PUSS IDA

I want it all, and i want it now



Lite saker från min önskerlista (a)
PUSS IDA

Audition till Mamma mia

Idag var det audition i skolan för dom som inte kunde i torsdags. För er som inte vet så går både jag och Emilia i en musik och media klass och vi har alltid en show i slutet av varje termin. Den här gången ska vi spela Mamma mia och den kommer bli sjukt bra! Vi fick provspela för alla roller men jag vill helst spela Sophie eller Donna. Det som är så irriterande är att det inte gick att se om lärarna tyckte om jag var bra eller inte. Dom skrattade lite ibland och applåderade på slutet men det gjorde dom ju till alla så jag har verkligen ingen aning om det gick bra eller inte. Men Micke sa att dom skulle försöka ge ut rollerna den här veckan, så det är bara att hålla tummarna!


PUSS IDA

A Kiss To Build A Dream On

Hey party people!
Sitter in da school och typ sover. Har inte mått särskilt bra idag, huvudet snurrar och halsen värker. Den går lite upp och ner eller hur jag ska säga, ena sekunden är det helt okej och andra så kan jag knappt prata. Fy. Det roliga är att jag skrattat och varit glad hela dagen, usch haha.
Ska snart ha matte prov. Kan ingenting... Vet inte om jag ska gå hem? Efter skolan ska jag träffa honom tror jag. Han som ville prata. Får se vad ha har att säga. Har så otroligt mycket att säga så jag kommer säkert glömma bort allt och tappa alla ord. Jag kommer inte kunna beskriva eller förklara någonting har jag på känn redan nu...
It´s totally a bad mood day.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF.

Jag som var på dåligt humör.
Nu blev jag faktiskt lite gladare då jag såg den här bilden... HAHA.


Sympathy for the Devil

Hallå i stugorna.
Sitter hemma hos Amanda. Vi har pluggat lite kemi och pratat massa girl talk.
Nu sitter Amanda och spelar piano och Ida sjunger. De övar till musikcaféet där de ska framföra "Right Here, Right Now". Låter jätte vackert, ryser faktiskt.
Ikväll blir det ingen yoga för mig, tråkigt, men fick inte gå för mamma. Fick egentligen inte gå till skolan imorse heller men kände att jag var tvungen. Vi hade teknik, so och bild so jag ligger lite efter i så jag kände att jag inte kunde missa den här dagen. Lät som jag vet inte vad när jag kom till skolan imorse, Alicia försökte skicka hem mig men det gick inte så bra. Haha.
Men det blev bättre under dagen och efter att jag ätit. Morgonen och kvällen är ju alltid värst!
Människorna i skolan har varit lite jobbiga idag. Eller en person i alla fall. Det han sa var väldigt jobbigt att höra, för jag vill ju helst förtränga allt. Men jaja jag visste att det skulle bli tufft.
Peace, EMILIA.

SCREW YOU.
(t-shirt och jeans jacka som jag fick i present av mamma och pappa)

Show Me How To Live


Var på grekisk restaurang med familjen ikväll. Mysigt!
PEACE, EMILIA.

update: förlåt för att det ser fördjävligt ut på bloggen! det ska fixas snarast!

längtar till våren och alla blommiga klänningar


Supersöta klänningar från Nelly som jag vill ha i sommar!
Man blir ju bara helt kär (a)

PUSS IDA

Hello Goodbye


Cui bono?
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Meet Me At The Dance Floor








 

Sjukt härlig kväll! Tack åter igen.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Ett litet smakprov





PUSS IDA

Tack allihop!

Hallå på er!
Skulle bara meddela att jag lever. Knappt. Halsen är helt förstörd p.g.a. förskylning, mulning och sång hela kvällen! Är helt slutkörd, men har haft en superhärlig kväll med mina underbara vänner. Tack för att ni ville dela den här kvällen med mig och tack till alla söta människor som önskat mig grattis idag!
Mamma och pappa har precis kommit hem med McDonalds, hur otroligt det än låter så arjag hungrig nu även fast jag ätit hur mycket som helst ikväll. Haha.
Men ni får ha det så bra och vi hörs imorgon. Puss på er.
Peace, EMILIA.

Let Me Think About It

Och nu hör jag av mig igen.. Hjälp alltså!
Nej men Josefine blev magsjuk vid lunch idag, usch stackaren, så det var ju inte den bästa ideén att vi skulle träffas. Men mamma frågade Susanne om jag fick komma hem till dom och det fick jag så nu ska ännu en fredagskväll spenderas med min kära barndomsvän Linnéa!
Nu ska jag fixa iordning rummet och packa. Sen är det iväg till Huddinge alltså. Ska köpa tårta på Spaaks också, maha chokladtårta here we come!
Meeen nu ska jag inte skriva något mer, haha. Ha det bäst!
Peace, EMILIA.


Nationella

Jag kom på att ni visst kommer få höra av mig idag... Sitter här i klassrummet och har precis gjort nationella i engelska första delen. Läsa och förstå typ.
Jag tror att det gick bra, det kändes som det i alla fall. Men bara för att jag säger så, så kommer det säkert inte ha gjort det. Om ett tag är det 30 minuters rast och sen är det nästa nationella. Då är det lyssna och förstå. Usch, det är den jag är mest nervös inför. Det går ju så jäkla snabbt när de snackar! Och man ska liksom hinna läsa frågorna, förstå och lyssna på samma gång. Eller i och för sig så får man läsa igenom frågorna innan har jag för mig! Hoppas på det.
Jag har bunkrat upp med två halvliters Coca-Color, Riesen, en liten mjölkchoklad och Djungelvrål. Tjockiiis jag vet, men kunde inte bestämma mig vilket godis jag skulle ha. Haha.

Just nu vill jag bara komma ut ur klassrummet och sträcka på benen! Just det, imorse så höll jag på att svimma. Usch... Jag mådde sjukt illa och allt bara snurrade framför ögonen. Och igår kväll fick jag jätte ont i halsen, så kunde knappt sova. Jag vill ju inte vara sjuk på min födelsedags helg ju! En sak som jag glömde bort att säga var att på söndag kväll ska familjen och jag åka iväg och äta på restaurang. Kommer bli mysigt. Och nästa helg kommer släkten hem till oss och firar mig.

Nu har vi varit på rast, och nu börjar andra delen!
Peace, EMILIA.

The Heart Brings You Back

Hallå!
Tror nog inte jag kommer hinna uppdatera någonting förens på söndag!
Imorgon ska jag åka hem efter skolan, packa allt och sen ta tåget in till stan. Där ska jag möta upp sötaste Josefine och älskade gudmor Mona och vi ska äta middag på restaurang och sen hyra en film. Kommer bli hur mysigt som helst!
På lördagmorgonen (MIN FÖDELSEDAG!!) så skjutsar Mona hem mig och då är det bara att sätta igång med alla förberedelser inför kvällen. Kommer bli underbart kul med alla mina närmsta vänner!
Så där är ett snabb utdrag ur hur min helg kommer bli på ett ungefär.
Vi hörs mina sötnosar!
Peace, EMILIA.


(det går inte att ladda upp nya bilder -.-)

Something I Can Never Have

- men skit i det vafan theres plenty more fish in the sea.

Haha, bästa citatet idag alltså. Var alldeles nyss ute med hunden och nu har jag precis suttit och pratat med en gammal förälskelse sen några år sen tillbaka. Kul att höra av honom någon gång också. Alltså är ju inte kär i honom nu, utan var det för länge sen ni som är sega och inte fattade det. Haha.
Nu funderar jag på att skicka ett dödshot till André, han har gjort något han inte fick göra! Fy på dig gubben...
Jaja, vi hörs väl sen när jag kommer hem från affären. Mamma och jag ska handla inför lördagen senare så det blir ingen träning ikväll.
Peace, EMILIA.

Om ni undrar varför jag har båda händerna uppe, är det för att jag tänkte visa blåmärkena/friktionsbrännmärkena på underarmarna som jag fick från boxningen igår. Har fått svaga blåmärken vis armbågarna och knogarna är även illröda. Haha. Förlåt för fulaste bilden mågonsin också, eller inte någonsin men ful är den! Var den enda jag orkade ta..

I've Got Dreams to Remember

Nu sitter jag här i skolan. Inte mycket som händer alltså. Amanda, Alicia och Rebecca är och spelar in sin låt i studion. Charlie sitter och pratar med Mattias och Ida är ju i Norrland. Resten av folket i klassen... Eh ja, vi går inte in på det. Haha, nej jag ska inte vara taskig...
Funderar på om jag ska gå hem på musik och media lektionen, mår inte så bra faktiskt. Allt är bara snurrigt, och det är ju engelska natonella imorgon bitti så det känns som om det är bättre att vara piggare då. Hmm, jaja vi får väl se hur det blir.
Sitter och lyssnar på A Fine Frenzy. Hon är ju så otroligt duktig! Har lyssnat på Almost Lover något år nu, men har inte ens tänk på att hon kan ha gjort andra låtar. Mina favoriter förutom Almost Lover är nog You Picked Me och Whisper.
Så hennes låtar har gått på repeat i iPoden de senaste dagarna. Sitter och nojjar över att jag inte kommer hinna med allt i helgen! Hjälp mig! Imorgon ska jag typ åka in till stan direkt efter skolan och möta upp Mona och Josefine. Dem ska fira mig och sen ska jag sova över där. Sen åker jag någon gång på förmiddagen på lördagen. Och då ska jag hinna fixa musik, mat, städa (plocka undan, dammsuga, skura, damma etc.), baka och jag vet inte vad. Jag får panik!
Nu börjar lektionen. Och Alicia och Amanda kom tillbaka, wiiie...
Peace, EMILIA.

Amanda, Alicia och Emilia

You Picked Me - A Fine Frenzy

You Are My Beautiful Angel


Vet att man inte ska visa vad man ska vara innan maskeraden.. Men kunde helt enkelt inte INTE publicera en bild på mig som ängel. Det ni ser är masken och vingarna jag köpte idag. Sen kommer det självklart komma massor av bilder från maskeraden efteråt!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Nothing Left To Say But Goodbye

Hejsan!
Nu har jag kommit hem för ett tag sen. Vi sprang som galningar mellan alla butiker jag och mamma. Men har köpt allt nu. Ska vara ängel... Och dekorationerna är svarta och guldiga, men ska nog tillägga lite vita saker också!
Ikväll är det ju boxning som vanligt. Ska bli kul, fast är så jäkla trött så kommer inte orka med så mycket...

Haha, här är ett klipp på min älskade vän André. Han hade förlorat ett vad. Sist till tre i "sten-sax-påse" skulle få lägga sig under en buske, och så skulle vinnaren få sparka på busken så att snön ramlade ner. Haha aja i alla fall. Den gjorde min dag! Peace, EMILIA.

Crying Won't Help You Now

Hallå alla människor!
Dagen har varit chill. Först syslöjd i två och en halvtimme som bestod av pratande&pratande och knytande av ryamattor som vanligt. Sen skulle vi ha haft engelska men Madeleine var iväg på kurs så vi fick se den underbara filmen "Ever After". Efter det var det lunch och efter lunchen fortsatte vi kolla på filmen. Sen hade jag intensiv matte i tjugo minuter och 14.25 var det dags för mig att röra på mig för att hinna med bussen till Vårsta.
Jag satt hos frisören i två timmar och tio minuter. Men det var det värt, för blev så jäkla nöjd med resultatet! Blev precis som jag hade tänkt mig. Först när håret var blött såg det nästintill oranget ut, och jag fick nästan panik! Liksom shit, jag tänker inte gå runt och se ut som en jävla morot!? Men när Cecilia fönade håret blev det långsamt men säkert finare och finare och tillslut var det perfekt. Maha.
Hon klippte till luggen också, haha jag såg ju knappt längre!
Bild kommer sen.När jag kom hem satt jag och snackade med André lite, och han hade skadat benen på något sätt när han tränat så han kunde inte hänga med. Så jag tänkte gå själv, det är alltid skönt det med. Men precis när jag skulle gå utanför dörren så sms:ade Johanna mig och undrade vad jag gjorde. Så tänkte att jag ändå kunde fråga om hon ville hänga på. Var beredd på ett nej men fick ett gärna tillbaka. Så vi gick en två timmars promenad ute i snön, underbart. Vi hann prata igenom allt. Kärlek, vänner, skola och familj.
Tack för pratstunden sötnos!
Nu är det snart middag, är hungry like an woolf!!
Peace, EMILIA.

UNDERBAR MUSIK MED MÅNS


Jag är ingen Måns Zelmerlöv-lover direkt,
men här gör han om Cara mia och Hope & Glory och det är så sjukt fint!
Jag älskar sånn här musik, man bara smälter liksom ;)

PUSS IDA

ingen bild, bara text

Jag får ryck (!)
Jag kan inte ladda upp bilder när jag är här hemma, det är ju fett skumt.
Inläggen ser ju mycket roligare ut när det är bilder med också, men hoppas att ni läser ändå (a)

PUSS IDA

Det är så grymt skönt att inte behöva stressa på morgonen.

Godmorgon!
Roger är fortfarande hemma med sin lilla bebis så det blev ingen träslöjd idag heller. Jag hade bestämt att jag skulle gå upp vid nio men vaknade redan halv nio men det var bara att gå upp för jag kunde inte somna om. Det är så grymt skönt att inte behöva stressa på morgonen. Jag har packat ner det sista som jag ska ha med mig till härnösand också. Efter skolan idag åker jag till tullinge som spelar gitarr som vanligt men sen efter kommer pappa och hämtar mig och så åker vi upp till härnösand. Pappa ska upp dit och jobba i någon dag och så ska ha bo hemma hos farmor och farfar. Han frågade om jag ville följa med och självklart vill jag det. Det ska bli så skönt att komma hemmifrån även fast jag kommer hem på torsdag igen. Men att få slippa skolan och allt runt om kring. Jag ska bara ta det lungt, shoppa, träna, fika med farmor och så kanske jag får med henne på "män som hatar kvinnor" också (a). Om den har haft premiär där uppe än, men det borde den tycker jag.

Hoppas att ni får en underbar dag!

Här är det snöstorm -.-
PUSS IDA

The sweetest sadness in your eyes


God morning sunshine! Eh he det är snöstorm ute. Fuck.
Mamma skulle åka hemifrån kvart i åtta så jag frågade snällt om jag fick åka med. Det fick jag.
Så nu sitter jag här i min underbara stenhårda säng! (Snälla mamma och pappa om ni läser det här, jag måste få en ny snart eller så pajjar ryggen och nacken totalt!!) och äter macka och juice. Kom ihåg att ta tabletten idag också. Har varit lite slarvig på sistonde och det har jag märkt av på naglarna. Även fast jag har sånt där skyddande nagellack också så flisar de sig. Men det kan bero på att jag inte äter tillräckligt med vitaminer också...
Efter frisören idag blir det långpromenad med André. Ska bli mysigt! Nej nu ringde mamma och sa att jag måste fixa juice åt henne, hon är ute med Irma en snabbis.
Peace, EMILIA.

Flowers in my garden.

Hallååååww... Sitter och snackar med André "fjortizzzboy" Mikaelsson. Mahaha. Älska vår humor...
Har varit totalt slut hela dagen, och höll på att halvt svimma av trötthet under yogan. MEN under avslappningen blir jag PIGG!? Hur fan gick det till? Så nu är jag en blandning av trött och pigg på samma gång, det går verkligen inte ihop. Fy alltså.
Skola imorgon då, inget man längtar till direkt. Eller kompisarna kanske, men man måste ju gå på lektionerna också... Måste gå tidigare eftersom jag ska till frisören och färga håret imorgon. Weeei! Blond ska jag fortfarande vara, men ljusare än det jag redan har. Inte bimboblond utan det ska se naturligt ut, med lite guldaktigt i. Svårt att förklara hur jag vill ha det men det ska nog bli bra hoppas jag. Tar kort på resultatet imorgon.
Nu kommer faktiskt tröttheten smygandes, så ska väl försöka stänga av.
Peace, EMILIA.





en blöt pappersboll i fejset skulle sitta fint va?

Både jag och Amanda var väldigt flummiga på matten och allt började med att jag frågade Anton om han kunde ladda ner Kenny Starfighter till mig. Sen började jag, Amanda, Anton, Alicia och Erik snacka om Disaster movie, dom fejkade magrutorna i Meet the spartans som senare gick över till Madagaskar och Lejonkungen. Sen avslutade vi det hela med lite midsommarsånger. (Det lät ju inte ens kul nu när jag försökte förklara det men aja).

Juste, måste bara berätta lite snabbt att killarna i min klass är snuskiga (a). När vi satt utanför bildsalen började dom kasta blöta pappersbollar och jag lyckades bli träffad flera gånger och en gång var i anskitet..mysigt liksom. Det värsta var att jag först trodde att dom hade doppat dom i toan (!) men det var som tur var bara vanligt vatten. Men det blev värsta kriget och jag skrek som en galning. Även fast det var skitäckligt hade vi faktiskt kul tillsammans ;).

NUUUU ska jag upp och packa för att imorgon eftermiddag ska jag upp till härnösand :D
PUSS IDA

this is the end, the picture is drawn

Ska på yoga nu, men jag har skriver ett inlägg som jag publicerar sen när jag kommer hem om jag hinner ! :)

PUSS IDA

I don't belong here

Idag är jag hemma, jag kände att jag inte skulle orkat koncentrera mig i skolan idag så det var bättre att jag vilade upp mig idag så att jag kan vara på topp imorgon. Sen har jag världens huvudvär och jag mår illa som fan, men det går nog över när jag fått i mig lite frukost.
Igår kväll/natt satt jag och André och kollade på Herre På Täppan haha helt sjukt. En sak som deltagarna skulle göra var att de skulle häfta fast stora frimärken på kroppen! Fyfan vad ont! Tänk, det satt fast häftstift i kinden, magen och låren på dem. Usch, får rysningar bara jag tänker på det...
Och han gjorde mig sugen på jordubbar doppade i choklad och grädde och glass. SOMMAR vafan. Haha, ja vi har lite sjuka samtalsämnen men det är just fun. Okej, det där kanske inte var så sjukt men ni skulle bara veta alltså haha.
Nej nu är det att gå upp och fixa frukost som gäller...
Peace, EMILIA.


I got you babe






PUSS IDA


Give me spring.



Gina Tricot
Två underbart söta vår och sommar klänningar och ett coolt linne.
Om jag ska vara ärlig gillade jag linnet allra mest, lite mer min stil just nu. (Maha, present till mig kanske?)
  Peace, EMILIA.

You can't play on broken strings

God morgon höll jag nästan på att säga...
Är så trött så att det finns inte. Har inte sovit bra sen förra fredagen, jag är alldeles svart under ögonen men det lyckas jag någorlunda sminka över, jag har haft nervryckningar i det högra ögat i tre nästan fyra dagar nu, det värker i hela kroppen, jag kan inte koncentrera mig ordentligt och jag mår bara allmänt dåligt i hela kroppen. Fyfan.

Dagen var underbar! Träffade Nina på centralen, vi skulle egentligen ha träffats uppe vid spärrarna men knasbollen hittade intte upp utan förvirrade bort sig i underjorden. Hon stannade vid spottkoppen så fick jag komma och leta upp henne haha. Men som tur var såg jag henne direkt när jag kom ner.
Vi började promenera mot Gamla Stan för att leta upp något mysigt café. Det slutade på Ninas stammis Kaffekoppen. Vi satt nere i valvet, verkligen supermysigt. Massa tända ljus var det också. Jag beställde en kladdkaka och varm choklad. Kladdkakan var jätte god och stor, man fick mycket för pengarna. Men chokladen var rent ut sagt äcklig, smakade varmt vatten med lite chokladpulver i botten typ. Men det var det enda minuset.
Ska definitivt gå dit igen! Vi satt där och pratade i kanske tre timmar, om verkligen allt och ingenting. En av det bästa sakerna jag gjort på länge. Min lilla sötnos är så underbar! Måste göra det oftare, träffas menar jag. Vi har känt varandra sen Nina var kanske 2 år har jag för mig? Jaja, vi har känt varandra i princip hela livet. Såna vänner ska man absolut hålla fast i tycker jag.
Ska nog gå och göra iordning mig nu, jag dör. Puss på er alla, och puss på min klippa André som gör allt så mycket bättre just nu...
Peace, EMILIA.

älskade Nina.

You are beautiful, that's true

Hallå där.
Idag vaknade jag av att Oliver skriker som fan uppe på övervåningen. Fan. Klockan var väl runt åtta-nio, vet inte säkert. Försökte trycka kudden över huvudet så att det skulle dämpa ljudet. Det funkade inte. Halv tio tog jag upp datorn och här ligger jag fortfarande. Fick precis ett sms från Nina. Jag måste upp och duscha och så innan jag kan åka iväg, haha kanske dags att gå upp. Vi hörs senare hörrni.
Peace, EMILIA.
Och puss på världens vackraste Johanna!

You're Gonna Need Someone On Your Side


(Fick inte använda blixten inne på restaurangen för flickorna. Det var tydligen pinsamt, haha)

Super härlig kväll! Jätte mysig inredning, bra och trevlig personal och hur god mat som helst på restaurang Lémoni i södertälje. Vi var väl där i ungefär två timmar och satt och pratade och flummade. Mat, dricka och efterrätt gick på ungefär 240 kr.
Sen begedde vi oss ut i natten emot stationen för att ta tåget hem. Skönt med en mysig liten prommenad i kylan. Väl framme fick vi vänta i en halvtimme på att tåget skulle komma. Och samma sak när vi kom fram till Tumba, då fick vi vänta i tjugo minuter på bussen bland alla fjortisar som hänger där. Självklart var det 736 som gick, den åker värsta omvägen. På bussen träffade vi på Fanny, Jasmin och Ronja haha.
Kvällen avslutades perfekt med ett långt samtal med min käre vän André som var påväg hem från en middag han med. Vi pratade igenom allt möjligt. Han är bra underbar den där killen alltså, ni skulle bara veta hur mycket han ser efter mig och tänker på mitt bästa. Det betyder otroligt mycket i såna här tider.
Nu blir det att kolla klart på Mamma Mia! och efter det ska jag försöka sova. Ska träffa underbaraste Nina imorgon, wiie äntligen!
Peace, EMILIA.

No stress

Tjollahoppsan!
Vaknade runt nio tiden idag. Suck på att människorna i familjen inte kan hålla käften när man ligger och sover!
Har pratat med Amanda Arvidsson och André såhär på morgonkvisten. Trevligt trevligt.
Nu ska jag upp och fixa frukost och senare på dagen bär det av hem till Ida för tillfixning innan kvällen och efter det är det middag in the city som gäller.
Peace, EMILIA.


(haha, det här skulle ha publicerats för över en timme sen...)

I can't really let you go, but I have to.

Nätterna är värst. Helt klart. Men nu ska jag inte lägga någon mer energi på honom längre. Jag ska bara blicka framåt, även fast det kan verka svårt ibland. Jag ska inte låta någon annan trycka ner mig och få mig att må såhär dåligt. Nej. Nu säger jag ifrån. Jag har alla mina underbara vänner som finns där för mig och stöttar i alla väder. Och det älskar jag dem för, att de orkar med mitt tjat om hur dåligt jag mår varje dag. Men nu ska det som sagt bli ändring på det. Fokus på skolan och vännerna igen. Kärleken väntar jag med. Men om den ändå kommer så får vi se då. Man kan ju aldrig säga aldrig. Men jag ska i alla fall släppa honom nu. Så inget mer om det i bloggen igen. Ta hand om er, mina älsklingar.
Peace, EMILIA.


Johan Glans i mitt hjärta förevigt!



Maha, me und André är in love i Johan Glans.
Iofs var jag det redan innan, men hade glömt bort hur underbar han är!

Peace, EMILIA.

Hate is Safer Than Love


Hej oseriösa bilder.
Idag efter skolan gick jag och Sara och sällskapade hem. Vi bor ju trots allt två minuter ifrån varandra. När vi kom utanför hennes hus så stod vi där och pratade i kanske en timme. Sen sa jag att jag var tvungen att gå, skulle gå ut med Irma. När jag nästan var hemma kom jag på det... Jag hade inga nycklar! Fan. Och grannarna som har vår extranyckel hade gett mig den eftersom jag har tappat bort mina egna nycklar. Jag ringde mamma och undrade när Oliver skulle komma hem eftersom hon och pappa var på båtmässan. Självklart var Oliver med dom. Sug.
Fick lite panik, och undrade vad fan jag skulle göra i fyra timmar utomhus... Då kom jag på att jag kunde ringa och fråga om jag fick våldgästa Sara. Självklart fick jag det. Så gick hem till henne och åt mellis och glass. Vi pratade en massa, om allt mellan himmel och jord. Mysigt.
Sen började André sms:a mig. Stackarn säger jag bara, usch.
Var hos Sara till ungefär halv sju tiden. Tack gumman för att jag fick prata om allt.
Okej lite om skoldagen då. På idrotten lyckades jag bli fälld TVÅ gånger när vi körde fotboll. Först av Fredrik, men då var det bara Alicia, han och Axel som såg. Och Jonte som stod i dörröppningen. Lite pinsamt, men jag skrattade bara åt det och fortsatte spela. Sen efter en stund var vi kanske runt femton stycken som spelade, tjejerna mot killarna. Och då fäller både Nathali och Axel mig mitt framför alla killarna i a röd. Mycket pinsamt. Haha, men jag skrattade så mycket åt mig själv. Fattar inte hur jag kan vara så klantig...
Sen var det ju Barnhemmet på spanskan med chokladätande. Det var ruuligt. Haha jag hoppade till som fan när en dörr öppnades. HB boysen kollade på mig då med värsta blickarna, haha det var också lite pinsamt. Men samma sak där då började jag skratta åt mig igen, haha bra att jag kan göra det i alla fall.
Nu ska jag gå och sno lite chips, vi höres!
Peace, EMILIA.

Never break a broken heart

Sug. Vaknade fem i halv åtta imorse och kunde inte somna om. Fyra tjejer i samma dubbel säng, kokhett, trångt, ljust och kissnödig är ingen bra kombo om vi säger så. Haha.
Hade så trevligt så med mina tjejer igår kväll/natt och idag. Trots pluggandet.
Igår tog jag ut all min aggression på boxningen, så jävla skönt. Har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv. Och nu får jag lida för det, värsta träningsvärken... Men nu är jag faktiskt lite mindre arg och ledsen. Fast bara lite.
Men det var klart värt det.
Imorgon är det rätt så chill. Typ matte, idrott och någon annan lektion på förmiddagen. Lunch. Spanska då vi ska kolla på Barnhemmet och äta godis. Och sen slutar vi, mihih.
Just det, pratade med en gammal killkompis idag. Vi både lärde känna varandra och förlorade kontakten med varandra i höstas. Men nu verkar det som om det ska ändras på det, otroligt kul då vi ändå var ganska bra kompisar. Maha.
Vi hörs imorgon för nu ska jag sova, är så sjukt trött.
Peace, EMILIA.

är hos alicia hela dagen

God morgon !
Idag har vi hemstudiedag så jag, Emilia och Amanda sov över hos Alicia igår. Så nu har vi precis vaknat... tack vare att det var så ljust och varmt -.-

Men nu känner jag hur gott det luktar, Alicia har nämligen bakat croissant.
PUSS IDA

Based on a true story

TAGEN UR VERKLIGHETEN !
Johannas mamma Åsa skulle köpa en kebab och vatten
till lunch och det blev lite fel... Men så jävla kul...(!)

- Hej, jag vill betala en kebab med vatten
- Det blir 65 liter

- Va?
- MOHAHHAH


Snabbttänkt där..

PUSS IDA

Our Life is Not A Movie or Maybe



Our Last Summer - Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard, och Amanda Sayfried

Jag längtar till sommaren och värmen.
Så otroligt mycket, nästan så att det gör ont.
Peace, EMILIA.


och gaah, kärlek...


mera bilder från den 21/2










PUSS IDA

Like it or leave it


dagens låt.
You say you don't know me. You say you don't owe me. You say that you won't be happy waiting. You think that you're worth it. You think you deserve it. You want it all right now, your way. Together we're one. (there is no finish line) Together we're one. (why don't you realize) Together we're one. (I know that everything's gonna be fine, together) Together we're one. One in a million. Don't be afraid. Don't say it can't play out the way we want. It's gonna be brilliant. Like it or leave it I can't help but feel like. I'm one, one in a million. I'm worth all the crap that I'm putting you through. Like it or love it or LEAVE IT! You decide, you decide. Don't waste my time. Sit back and unwind now. It's gonna be fine now. You can't justify your impatience. Together we're one. (there is no finish line) Together we're one. (why don't you realize) Together we're one. (I know that everything's gonna be fine, together) Together we're one. One in a million. Don't be afraid. Don't say it can't play out the way we want. It's gonna be brilliant. Like it or leave it I can't help but feel like. I'm one, one in a million. I'm worth all the crap that I'm putting you through. I'll be blunt, the honest truth is Like it or love it or.. LEAVE IT! What was that line in that one movie?. When he looked at her like it would last forever. Said it to her face that he'd do whatever it took to be her love but above all what he wanted most. Credits roll. Curtains close. Then you whispered in my ear. Together we're one in a million (Don't be afraid). Together we're one in a million (Don't be afraid). Together we're one. One in a million. Don't be afraid. Don't say it can't play out the way we want. It's gonna be brilliant. Like it or leave it. I can't help but feel like. I'm one, one in a million. I'm worth all the crap that I'm putting you through. I'll be blunt, the honest truth is. Like it or love it or LEAVE IT!

You decide, you decide. Don't waste my time You decide, you decide Leave it.

Peace, EMILIA.

You think that you'r worth it, that you deserve it.


Jag orkar inte mer.
emilia xenia cecilia graff

Dagens roliga, -"flyget"

- Får man ta med hunden på flyget?
- Tyvärr det är tax-free.

PUSS IDA

Tror du på spöken?

Tryck här för att se "spökvideo".

Det är en 12 årig kille i USA som hörde visslingar i huset och tog upp sin mobil och filmade. På videon ser man en skuggig varelse svepa förbi. Några dagar innan hade hans lillasyster klagat på att någon helt oförklagligt lagt färdigt hennes puzzel.

Är det ett spöke som är på videon? Tror ni på spöken?


Jag vet inte riktigt själv om jag tror på spöken, men just de här videon känns fejk. Det är ju lite konstigt att han bara råkade ta upp moblen och filmade lite och så kom det ett spöke förbi av en slump bara..

PUSS IDA

Födelsedagsbarn !


Idag fyller både min vän Nathali 16 år och min kusin Lee 17 år.
ETT STORT GRATTIS TILL ER BÅDA ! :) <3

nada träslöjd

Hallå,
Jag förstår verkligen inte hur jag kunde gå upp så tidigt förut. Ett tag gick jag upp vid halv sex-sex för att jag skulle hinna gör mig iordning. Nu får jag kämpa för att komma upp innan sju, men det beror nog på att jag har svårare att somna nu förtiden.

Men det jag egentligen skulle berätta var att jag inte har håltimme eftersom det inte blev någon träslöjd idag. Alla killar som också har träslöjd sitter framför sina datorer och spelar spel och alla andra har syslöjd. Så för att fördriva tiden lite satt jag mig också vid datorn. Men nu ska jag faktiskt gå ut och möta Emilia, Johanna, Amanda och Alicia. Det är nämligen Nathalis födelsedag idag så vi har bakat kladdkaka till henne.

Skriver ett lite roligare inlägg senare
PUSS IDA

And nothing, nothing is going right

Usch skolan suger. Känner verklige att jag inte kan koncentrera mig. Allt är bara stört.
Började nästan gråta idag när Cecilia kom fram och gav mig en kram och sa att allt skulle ordna sig. Började gråta när jag satt i soffan i klassrummet och tänkte. Robin låtsas bråkade med mig på spanskan. Jag orkade inte med det och började gråta igen.

Annars har dagen väl varit... okej.

Fattar inte hur jag orkar vara glad och skratta hela tiden. Men jag är en hyffsat glad människa som inte vill visa att jag har ont. Och det är egentligen inte bra. För man måste visa andra att man inte bara är glad och lycklig hela tiden utan att man ibland mår dåligt. Men det är svårt för mig. Men jag kan prata om det nu i alla fall med mina vänner.
Förut kunde jag inte prata om mina problem med någon alls. Vilket gjorde att jag mådde jätte dåligt och fick som en ryggsäck med allt det jobbiga som bara blev tyngre och tyngre.
Nu mår jag ju fortfarande dåligt. Men det blir lite bättre när man har nära och kära som stöttar en.

Nej nu babblar jag på för mycket. Igen.

Var med Mandie och Ida efter skolan. Hade jätte kul, först åt vi lite och kollade på youtube-klipp och sen poppade jag pop corn och fixade saft och efter det gick vi in i mitt rum och kollade på Sweeney Todd. Mysigt.
Haha, fast jag hade inte bäddad sängen så alla tog varsitt täcke (mohah, jag har tre täcken och sex kuddar i min säng slå det ni) och la sig ner bekvämt. Och fan, jag somnade nästan. Maha, men höll mig vaken. Men skulle inte tvekat på att sova om det inte är för att jag vet att jag inte kommer kunna somna ikväll i så fall.
Nu ska jag äta om en snabbis, sen är det yoga och när jag kommer hem ska jag baka!

Peace, EMILIA.


Godmorgon världen


Såpp, nu var det skola igen.
Har rast nu så ska springa ut i korridoren och snacka med johanna nu,
Ha det bäst ! :)
PUSS IDA

My heart are fragile. And so are I.

Känner inte för skolan imorgon. Måste ta ett allvarligt snack med grabben också. Känner inte för det heller. Men måste göra det. Annars kan det inte bli bra igen. The Kooks har räddat min dag idag. Underbara låtar. Och Viktor har pratat med mig hela dagen. Det är jag oerhört tacksam för. Så att jag slipper tänka. För om jag tänker, då tänker jag på honom. Men det värsta är natten. Jag fruktar natten som komma skall. Då har man ingen kontroll över tankarna. Och jag saknar min älskade vän Nina. Och åter igen. Känner inte för skolan imorgon. Det kommer suga så jävla hårt.
Peace, EMILIA.

Eh ah störd bild. Men gillar den på något sätt.

I already miss you


tänk om jag kunde få höra dig säga sådär...
Peace, EMILIA.

Mina senaste köp


Örhängen 129 kr TopShop
Solglasögon 129 kr MQ
Halsband 17 kr Accent
Leopard t-shirt 199 kr MQ Mocka väst 298 kr H&M (Klippte av snörena sen)
T-shirt 199 kr Carlings

Peace, EMILIA.

I thought I could trust in you

Nej, kan inte hålla mig ifrån datorn. Vägrar gå upp ur sängen, så vad finns det att göra liksom?
Igår tillbringade jag hela dagen i sängen, förutom när jag åt middag. Frukost och lunch fick jag på sängen. Pratade med underbara vänner. Ida, Pontus, Viktor, Rosanna och Saga fick mig att orka med dagen någorlunda. Låg och kollade på Lejonkungen på VHS:en som pappa har installerat i mitt rum. Lite gulligt sådär.
Mamma åkte iväg och handlade. Hon köpte blommor, choklad och filmen Sweeney Todd till mig. Tack lilla mamma.

Idag blir det väl att spendera dagen i sängen igen. Orkar inget annat. Eller måste duscha iofs. Rasmus vaknade till liv och började prata med mig för en stund sen. Och jag vet varför. Han vill bara veta skvaller. Skvallerkärring. Men han är kul ändå, för nu har jag någon att prata med i alla fall.

En sista sak bara. Jag känner för att åka under jorden och aldrig komma tillbaka just nu.
Peace, EMILIA.

Potential Breakup Song


Grymt duktiga flickor, Rosanna och Linn.

RSS 2.0