Dagens roliga, "Hissen"

En gammal bonde är i staden och ser för första gången en hiss. Förundrar ser han när en gammal dam stiger in och åker upp. Efter en liten stund kommer hissen ner igen, och en ung vacker flicka kommer ut.
- Fantastiskt! utropar bonden. Där måste jag få in min kärring också!

PUSS IDA


I Thank You For Everything

 

Från husbilssemestern förra sommaren, här var vi i Ystad om jag inte minns fel.
(Hade ingen bild på mamma ensam så pappa fick komma in på ett hörn också)


Kort om igår: Stan med Emilia, 50:års kalas för Emmas pappa Göran, Firade Angelica och Caroline med vänner.

Idag var det morsdag men jag har inte varit hemma mycket. Jag gick upp vid halv tio och hann sitta ute och sola en liten stund innan det var dags att åka till skolan och öva musikal. Det var tortyr att behöva sitta där inne och se ut och se solen steka. Man ville ju bara ut och sola! Men nejnej, jag kom inte hem förens runt halv sju och då var jag helt slut. Vi ska ha fetaste lamporna för att det ska ju vara sommar miljö och då ska det se ut som att det är soligt. Sååååå varmt! Vi höll på att svimma hela bundet. När jag kom hem åt jag middag med familjen och mamma fick sina pressenter. Efter det åkte jag, Emma, Josefine och Amanda ner till brosjön och tog ett kvällsdopp (Men det vara bara jag & Amanda som badade). En härligt dag, även fast vi var inne för det mesta.

jag har sovmorgon imorgon, yäää!
PUSS IDA


The Boys Does Nothing


Firade de här två sötnosarna i efterskott hemma hos Angelica igår!
Vi som var där var jag, Angelica, Tobbe, Niklas, Caroline, Ida, Emma, Alicia, Amanda, Josefine, Julia, Emelie, Nathali, Erica & Hanna. Jättemysigt var det!
Peace out, EMILIA.

By My Side


Hade picknick med de bästa nere i brosjön idag. Sen åkte vi hem till mig och försökte bada (det var så kallt så det bidde inget), spelade fotboll och låg och pratade. Nu ska vi kolla på The Grudge. Jätte underbar dag. Ni betyder allt!
Peace out, EMILIA.

Dagen har varit underbar och det kommer kvällen också att bli


Jag har haft en underbar dag ute på djurgården med Emma, Amanda, Josefine, Nathali och Caroline. Men nu ska jag ner till strandparken med sötnosarna, berättar mer när jag kommer hem igen.

Hörs senare
PUSS IDA


I'm Melting When You Are Playing For Me


Jag och Emma sitter och skickar massor med underbart fina låtar till varandra. Det är så otroligt vacker och man blir alldeles varm i hjärtat liksom! Och Yiruma är såååå fantastiskt duktig!!

PUSS IDA

Life Is A Musical


tjuu, idag har vi inte haft några riktiga lektioner alls, sweet. På morgonen lämnade vi in våra so:böcker och sen hade Christian inget mer planerat så jag, Amanda och Emilia gick till aulan och stod och lyssnade på när 9 hb och 9 gul hade allsång. Det lät så himla vackert sååå.... hoost. Nejmen sen tränade vi på musikalen fram till tre och då åkte jag och Amanda hem till mig och vi segade i en timme ungefär och sen var det bara att hoppa på moppen och åka tillbaka till skolan igen. Vid åtta var jag hemma igen och åkte hem till Emma och lämnade tillbaka hennes hjälm och vi pratade ett bra tag. Jag fick se hennes balklänning också och den är så fiiin, hon kommer vara så otroligt vacker!

Imorgon är vi lediga och det är inga träningar till musikalen heller, ska bli sååå skönt! Har ju varit fullrulle den senaste tiden så nu är jag värd att vara ledig. Jag och underbara vänner ska åka in och mysa på Djurgården med en picknick i gräset. Det kommer bli kanon och hoppas att vi får lite sol också!

PUSS IDA

Dagens roliga "Lokföraren"

En man kommer fram till lokföraren och frågar:
- När kommer Stockholmståget?
- Det kan komma när som helst.
- Så bra. Ska vi säga om en timme så hinner jag se lite på stan?

PUSS IDA


Rewind To Summertime


Ikväll sover jag hos Angelica!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

You May Think I Don't Know

Allt är bra just nu.
Sitter och pratar med Erik på msn om att ordet pyjamas låter väldigt osexigt. Haha, ja när man är trött blir det lite kul samtalsämnen. Som det här t.ex.: (klicka på rutan)
Försöker leta reda på mina hotpants och linnet som jag brukar sova i som Niklas och Tobbe på något sätt lyckades gömma igår? Ja just det. Var med Angelica, Tobbe och Niklas hela dagen igår. Vi badade, hoppade studsmatta, fotade, myste, hade så roligt som bara vi kan, kollade på film, var inne på datorn och lagade & åt mat. Otroligt mysigt med de bästa.
Idag fick vi äppelpaj och vaniljsås till efterrätt i skolan. Mattias åt så mycket att han hade magvärk hela dagen! Vi hade rast i över två timmar så den spenderades med Charlie, Mattias och Erik (Ida och Alicia kom och gick lite då och då). Vi satt ute och kämpade för att få liiite sol på oss men gav tillslut upp eftersom vi nästan blåste bort! Men det var mys ändå, haha. Vi har beställt limousin till balen nu också. Det kommer bli så kul! Weeei, längtar. Nu ska jag fortsätta att socialisera på msn, vi hörs!
Peace out, EMILIA.

(Förresten, jag har inte berättat för er va? Att min kära far gav mig en Macbook i måndags precis innan jag skulle somna!? Fatta vad lycklig jag är nu. Den är min, bara min! Förevigt!)

Som en bro över mörka vatten


tjulululu, Det är redan onsdag och de här tre dagarna har gått riktigt fort och jag har inte alls haft någon tid till att blogg, hinner knappt sova.. Först har det varit skola hela dagen och efter det öva på musikalen till runt sju-åtta och i måndags tränade jag efter det också. Skulle egentligen har tränat idag också men jag kom inte hem förens halv nio och då skulle jag inte hinna eftersom jag var tvungen att äta middag emellan också. Jag som hade låvat mig själv att träna varje dag den här veckan, och så gick det med det liksom. Men det får jag ta igen senare för nu är det bara sex dagar kvar till det är shoooow.

Och en tråkig sak är ju att vi lämnade tillbaka våra datorer igår, så min lilla baby är alltså borta *snyft*. Vi får se hur mycket jag kommer blogg nu de sista veckorna, men jag ska skriva så mycket jag hinner!

Må så underbart!
PUSS IDA

Helvetesjävlaskit

Det här suger så jävla hårt... Mobilen är sönder. Mitt liv. Liksom... Bara borta. Skjut mig nu. Snälla?
Har behövt få tag på människor hela dagen, men det har ju inte gått eftersom först så poppade det bara upp en ruta "SIM-kortet ej godkänt" och sen så gick den i två delar. Fan alltså. Får se vad som händer nu...
Peace out, EMILIA.

It's Our Time Now


Ni är bäst, och det vet ni. Finns för alltid i mitt hjärta.
Älskade vänner, ni betyder något oerhört mycket.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

A Broken, Smashed Dream.

 

 

"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter." -Michel de Montaigne

Jag vet, har använt bilden förut. Men men... Ligger i sängen och vill sova. Men kan inte. För mycket i skallen just nu. På tisdag ska vi lämna tillbaka våra lovers. Våra bästa vänner. Macbooksen. Jag dör. På riktigt. Någon mer som märkt att när jag är på dåligt humör eller trött så skriver jag i korta meningar? Jaja. Nu har ni gjort det i alla fall. Jag menar, när jag påpekat det. Men i alla fall. Blev riktigt sjuk igår kväll. Inte kul. Och dessutom har jag varit på dåligt humör idag. Ingen rolig blandning. Vill tänka på annat. Men det går inte. Saknar min vän Nina något otroligt just nu. Och någon jag inte känner. Men det känns som om vi känner varandra. Sjukt. Vill bara ha en nära vän här just nu som vill hålla om mig. Ja. Det skulle vara bra för mig. Tror jag. Imorgon känner jag för att umgås med mina härliga killkompisar. Det skulle vara bra. Det vet jag. Jag trivs så mycket bättre med killar. Har jag nämnt det någon gång? Tjejer ska bara vara så... Krångliga hela tiden. Killar är enkla. Roliga. Har samma humor som mig. Och allt är mycket mer avslappnat. Det gillar jag. Den avslappnade stilen. Aja. Nu ska jag väl sova. Svimmar snart. Får se vad denna vecka bär med sig för fler motgångar. Positiva klubben.
Peace out, EMILIA.

 


Recept På Underbara Choklad Cupcakes



Recept för muffinsarna
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 50 g smör
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk kallt kaffe
  • 3.5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 4 msk kakao
  • 1 st nypa salt
  • 100 g mörk (eller ljus) choklad
Recept för choklad toppingen
  • 60 g mjukt smör
  • 5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl kakao
  • 100 g phiadelphiaost
  • 1 msk varmt kaffe
  • Strössel eller blommor till garnering
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2.
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3.
Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4.
Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.


5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.


7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.


För topping:
1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

2. Bred frostingen på cupcakesen. Använd gärna en sprits!

3. Garnera med strössel eller blommor.

Så var det klart, fina vá? :)


PUSS IDA


I Can See You In My Nightmares


Vi loooooooove cupcakes!

Jag och Emilia måste gå upp tidigt imorgon för att vi ska träna till musikalen i skolan. Vi ska vara där så tidigt som elva så det är bara ställa klockan. Imorse brakade Angelicas säng och nu när vi skulle försöka få ihop den igen blev det bara pannkaka. Vi försökt få upp dom där plankorna men dom ville inte ge med sig. Så nu ligger vi i hennes föräldrars säng istället, men den är stor och skön så det gör inget. Nej nu måste vi försöka sova, ska ju som sagt upp tidigt imorgon!

GOD NATT, IDA

The Rain Is Not Gonna Stop Us


Emilia & Jag <3


Vi har precis ätit en god middag ute på framsidan med gullrumporna. Men när vi satt och hade det så trevligt så kom det massor med svarta moln och började regna. Så vi flydde in med alla kameror, datorer och högtalare. Men som tur var det bara en liten skur så en kvart senare plockade vi ut allting igen och här sitter vi nu. Det är sommar och vi skaaa sitta ute! Snart kommer Amanda också och då ska vi äta våra cupcakes som vi bakade tidigare idag, mumma!

bilder på cupcakes osv kommer senare
PUSS IDA

Min största första kärlek


Fotograf: Amanda Möller Berg

Hej alla glada!
Morgonen började med att Ida ringde och väckte mig och Emilia även fast den lilla muppen låg i samma säng som oss. Hon tyckte det var dax att kliva upp där vid elva tiden eftersom att vi hade planerat att åka in till Djurgården och ha en mysig picking, så det var bara att vakna. Men självklart så skulle det ju regna ute.. Så det vart ingen mysig pickning på Djurgården utan det vart en mysig inne dag istället. Än så länge har vi hunnit med att sitta framför datan och mobilen i typ två timmar och varit på ICA och handlat en massa god saker till dagens middag och efterätt. Just nu håller Ida och Emilia på med att baka Cupcakes medans jag sitter och tittar på. Eftersom att det ska vara sånt tråkigt väder ute idag blir det en inne dag för våran del, en dag som kommer erbjuda på mycket skratt!

Ni ska veta att jag är så glad att jag har träffat er, Ida och Emilia. Ni gör min dag mycket ljusare och roligare. Ni har gjort så mycket för mig på så kort tid och jag behöver er. Jag älskar er tjejer! <3

Många kramar från Angelica!

All That We Needed

Det var  superskönt på spaat och maten var underbart god, mer orkar jag inte skriva nu. Ska sova!




PUSS IDA

Hej det är Albin, ska vi knulla?


Hahaha, jag säger bara Albin 8 år...
Peace out, EMILIA.

Soap Is In The Air


HAHAHA, när jag var hemma hos Amanda i onsdags satt vi och lyssnade på massor med jättegamla låtar. Det roliga är att så fort man lyssnar på en låt kommer det upp massor med minnen som man kan garva åt. Den här låten tex. tävlade jag och typ alla andra tjejer i klassen med i talangjakten i ettan. Scenen var inte så stor men alla tjejer stod ihoptryckta på en rad och gjorde lite enformade rörelser medans två tjejer stod längstfram och julade. Vi vann tyvärr inte, vi som tyckte att vi var så bra! Hahhahah, vaför har ingen filmat sånnahär grejer?! Så gullig man var när man var liten ;)

PUSS IDA

Don't Forget To Enjoy Life


Idag kommer bli en fetanajs dag kan jag säga er! Jag och Emilia fick en spabehandling och middag på restaurang i födelsedagspresent. Och idag är dagen vi ska få åka till ett spa och bara njuuuuta av ansiktsbehandlingar och bubbelbad. Det har varit så mycket nu på sista tiden så det här kunde inte komma lägligare, så jeeeva gött. Nej nu ska jag inte göra er mer avundsjuka utan jag ska försöka skriva några rader på mitt genetik-arbete om kloning som ska vara inne på måndag (!).

Njut av att vara lediga
PUSS IDA

Dagens roliga "Smack"

- Vad är det för skillnad på en fallskärmshoppare och en golfare?
- Vet ej.
- Om golfaren misslyckas så låter det: SMACK! FAN! Men om fallskärmshopparen misslyckas så låter det: FAAAN!! SMACK!!!


PUSS IDA

Butterfly Fly Away

Fotograf: Amanda Möller Berg

tjulululu, igår var jag ju som sagt i skärholmen med skrutt och jag köpte ett par svarta skor med rosett på som jag ska ha på balen och sen köpte jag hårnålar också. Det spelar ingen roll hur duktig man är i början med att sätta tillbaka att hårnålarna på paketet igen. Helt plötsligt är alla borta iaf.. Jag skulle ju också köpa en svart rosett som jag ska ha i håret och ett svart sidenband att ha i midjan också men hittade inget utav dom som var bra. Så får åka iväg någongång nu i veckan och leta efter det igen. Men dagen var helt toppen och det var länge sen jag hade en heldag med lilla skrutten, love you! Vid sjutiden åkte vi hem till mig och åt bakpotatis och tittade på "jag är med i en japansk tv show". Efter det åkte vi hem till Amanda och kollade film. Det var jag, Johanna, Amanda, Emma, Caroline, Emilia, Angelica och Julia. det var mys och kom hem vig halv tre och då däckade jag i sängen på en gång.

PUSS IDA

du och jag

emila har färgat håret, det var sjukt fint! och hennes nya örhänge!

emilia och jag <3

jag har snott datan en liten stund och tänkte skriva ett kort inlägg. ligger här i min säng och halv sover medans jag väntar på att emilia ska laga klart maten. är sjukt trött efter den långa dagen inne i stan, har shoppat lite och ätit på donken (a) snart ska vi gå ut och träffa lite folk troligtvis. jag hoppas alla har haft en lika underbar och rolig torsdag som jag har haft, och jag hoppas den slutar lika bra. tack för en underbar dag emilia! <3

vi saknar er, kom hem!
många kramar angelica! <3

My One True Love


Godmorgon, vaknade för ungefär en timme sen utav att Pernilla ringe och väckte mig. Jag ska sommarjobba hos henne och hon undrade när jag slutade skolan, för att hon ville att jag skulle komma in så fort som möjligt och lära mig hur kassan fungerar och så. Det ska faktiskt bli kul att börja jobba och tjäna extra pengar.
Idag ska jag åkta till Skärholmen med Johanna och köpa ett svart sidenband till balen och fika, mysmys! Det är skittråkigt väder men man får göra det bästa utav det. Nu hinne rjag inte skriva mer för jag måste upp och göra mig iordning.

ha det bäst!

PUSS IDA

When You Played Me


Jag och Angelica har upptäckt att någon här i närheten har ett öppet nätverk... To bad for you säger jag bara, mohaha, så vi snyltar på det!
Så bloggning från min sida kommer det trots allt bli denna långhelg. Imorgon blir det alltså hufvudstaden för lite shopping, jag ska köpa ett sovlinne och Coco Mademoiselle Chanel om den inte är för dyr (troligvis något annat också om jag känner mig själv rätt) och Angelica ska köpa en parfym, jeanstights, hårfärg och ett par solglasögon om pengarna räcker!
Nu ska vi få lite välförtjänt sömn! Och just ja, grattis på pappa som fyllde år idag (eller ja igår)!

Peace out, EMILIA

Osminkad javisst!

Everynight In My Dreams


Det är så otroligt vackert!
My heart will go on - George Davidson

PUSS IDA

Like You´ll Never See Me Agen


Forograf: Amanda Möller Berg

Igår tränade vi på musikalen fram till sju-tiden. Då åkte jag hem och Emma kom förbi en strund senare. Vi åkte ner till gymmet och skulle sola men när vi kom fram så fanns det bara ett solarium ledigt. Så vi gick till gula villan och köpte en varsin glass att smaska på och gick runt lite för att fördrvia tiden. Tjugofem minuter senare låg vi varsit solarium och jag somnade idag också, det är ju så himla skönt! Efter det åkte vi hem till mig och söta Emma hjälpte mig med spanskan. Men efter att hon hade gått hem kunde jag inte släppa spanskan och gå och lägga mig, jag skulle ändå inte kunna somna. Utan jag satt uppe till 00.40 och skrev men blev ändå inte riktigt klar.

Imorse var jag väldigt trött men så fort jag kom till skolan blev jag genast på bättre humör. Jag kommer inte ihåg vad vi har gjort förutom att vi lörde bo-boll på idrotten, typ som baseboll. Och vet ni.. vii vann vii vaaann, yeeah. Nu efter skolan åkte jag och Amanda hem till henne och bakade lite chokladmuffins, mumma! Men vi ska tillbaka till skolan alldeles strax och, gissa vad?? någon där ute som har en susning? Nehe, om ingen vill säga något får jag väl avsöja. Vi ska öva på showen (som vanligt) fram till sju någon gång och efter det ska Jag, Amanda och Johanna till gymmet och träna, juppjupp. Där har ni det.

Nu drar vi till skolan!
PUSS IDA

Finns Ingen Utväg

Hej på er.
Mår så fruktansvärt dåligt.
Eller en sak piggade upp idag. Eller kanske två. Men i alla fall. Stannar hemma imorgon för att vila upp mig. Pappa fyller år imorgon också, så mormor och morfar ska komma på kvällen och fira honom. Angelica ska vara med också och sen åker vi hem till henne.
Ska bo hos henne onsdag-söndag eftersom hennes föräldrar ska bort. Kommer bli mysigt!

Kristihimmelsfärdhelgen.
Torsdag - Göra Stockholms shoppinggator osäkra.
Fredag - Inget på dagen. Spaa och restaurang med Ida och våra mammor på kvällen.
Lördag - Kanske picknick på Djurgården, vilka hänger med? Bio på kvällen.
Söndag - Film-maraton med massor av onyttigheter.
Det är bara att höra av er om ni vill vara med oss, ju fler detso bättre.

Äh orkar inte mer, hejdå.
Peace out, EMILIA.

You Creep Me Out


1. Titta på de fyra prickarna i ca 30 sekunder.
2. Efter det sluter du ögonen..

om du har gjort rätt så ska du se en cirkel,
fokusera på den och så ser du ett ansikte.
Vem är det?


Jag, Amanda och Charlie har gjort det här flera gånger nu och vi kommer alla tre fram till samma sak. Jag tycker att sånt här är så läskigt och jag blir irriterad på att jag inte förstår hur det funkar. Det är precis som när en trollkarl gör ett coolt trick och man kan bara inte förstå hur han gör det.. Läskigt

PUSS IDA

Dagens Roliga "Alla Barnen"

Alla barnen gick på idrotten utom Roger, han gick på droger

Alla barnen åker skridskor utom Lisen, hon ligger under isen

Alla barnen hoppar bock utom Madeleine hon glömde sära sina ben

Alla barnen klarade sig undan prick-skytten utom Anna, hon har hål i sin panna

Alla barnen får behålla maten utom Pia, som har Anorexia



PUSS IDA, AMANDA & ALICIA


You Must Have Had A Broken Heart


Gooo morron gooo morron! Det ser riktigt tråkigt ut ute idag, grått och små regnar. Vart tog värmen vägen? Det är faktiskt svårt att tro att det är sommarlov om tre veckor. Men idag ska vi ha vanliga lektioner till elva och sen träna musikal ända fram till tre-fyra. Efter det ska jag till tullinge och spela gitarr och sen kanske träffa Emma efter det.

Hoppas att ni får en underbar tisdag
PUSS IDA

You've Lost That Loving Feeling


Shuulululu, när vi tränade på musikalen idag gick det väl helt okej. Jag börjar få panikångest. Det är bara två veckor kvar till vi har föreställning och jag kan knappt hälften av alla repliker. Det kommer ju bli lite pinsamt att stå där på scen den 2 Juni och inte veta vad man ska säga, men aja vi får väl se hur det går. Efter träningen åkte jag, Emilia och Rosanna ner till tumba i regnet och jag sprang in på H&M och bytte storlek på mina bh:ar och sen åt vi på donken. Vi pratade bland annat om att Rosanna ska fota oss innan balen. Vi vill ju passa på att ta massor med bilder när vi är så fina och vem gör det bättre om inte Rosanna? Herregud säger jag bara, Rosanna du har bara för sjuk humor och vet precis vad man ska göra för att skämma ut sig. Mcfatty och sex-pack säger jag bara..

"En McFatty tack.... MCFLURRY, McFlurry!"

PUSS IDA

You Bring Me Joy



Har gryyyyyymt tråkigt! Har suttit i aulan sen 15.00 och jag har vart uppe typ 15 minuter på scen... Kul. Verkligen... Är sjukt hungrig också, men jag, Ida och Rosanna ska till McDååånalds alldeles strax. Vi slutar 18.00, weei.
Ikväll ska jag knyta rya och yoga. Eller egentligen orkar jag inte med yoga, men ändå så vill jag gå så så får det bli!
Nu sjunger de Thank you for the music på scenen, verkligen vackert! Haha.
Peace out, EMILIA.

I Put Some New Shoes On


 den här låten är inte för lugn, inte för snabb..
utan den är chiiill

New shoes - Paolo Nutini


PUSS IDA

I Want To Hear What You Have Got To Say

Igår så skulle vi vara nere i strandparken men smarta som pojkarna är så har den ena bara shorts och tunn tröjja och den andre chinos och även han en tunn tröjja.
Smidigt när man ska vara ute och när det blir kallt på kvällen!
Jag, Tommy och Marcus satt där nere i en tjugo minuter och pratade om sjuka saker och sen kom Ida. Efter kanske fem minuter så började de klaga på att det var kallt så vi knallade hem till mig för att äta chokladtårta och kolla på lite roliga saker på datorn. Höhö. Kul som vanligt med mina älskade vänner!

Peace out, EMILIA.

Dagens roliga, "Blondin skämt"

- Vad fick blondinen som stal en almanacka?
Svar: - 12 månader.

- Varför vattnade blondinen flaggstången?
Svar: - För att hon trodde knoppen skulle slå ut.

- Vet du varför blondiner har genomskinliga matlådor?
Svar: - För att veta om dom är på väg till eller från jobbet!

PUSS IDA

You Say What What, In The Butt!


Marcus och Tommy har gått och sjungit på den här hela helgen
Ha - Ha

PUSS IDA & EMILIA

If You Dare

Jag och Emilia tänkte tipsa er där ute om något ni kan göra när ni har tråkigt. Det finns inget som höjer stämningen bättre än just det här.

Saker man behöver: En kamera, människor och mycket fritid

1. Ställ människan framför kameran
2. Människan frustar som en häst
3. Tryck med pekfingret på knappen
4. Garva åt hur ful människan blev på kortet


Se exempel nedan och ni kissar på er

Another One Bites The Dust


Mamma har grillat lax och det luktar wuuunderbart! Efter det ska jag ut och möta upp Emilia, Marcus och Tommy.

Ha det gött!

PUSS IDA

I Want Your Soul

<-- HM 149 kr och Lindex 249 kr-->
Dom är så söta och dom är mina, båda två.
Den till höger hade jag tänkt att ha på skolavslutningen.

PUSS IDA

Too Much, Too Soon


halluuu, jag har tränat dåligt den här veckan så det var riktigt tungt att träna idag. Men efteråt när jag satt i bastun var det riktigt göött! Pappa och mamma släppte av mig i Södertälje och där mötte jag upp Amanda. Stackarn, fick stå och vänta en halvtimme på mig. Jag trodde nästan att hon skulle äta upp mig när jag kom... men det gjorde hon inte som tur var. Jag hittade en turkos/grön klänning till balen, ett rosa linne med blommor, vit klänning med rosa blommor och spets till skolavslutningen och tre bh:ar och tre par spets trosor i olika färger. Pucko som man är köper man fel storlek i två av bh:arna men ska försöka att byta dom imorgon. Man brukar ju inte få byta underkläder men om jag ber vääldigt snällt kanske dom gör att undantag. Vi får väl se, jag kan ju iaf testa. Lägger upp bilder på linnet och den vita klänningen strax.

Imorgon är det måndag igen, fyyfan
PUSS IDA

I'm in love with a fairyfale


tjuuuba, igår vaknade jag och Emilia vid halv ett och segade runt hela dagen. Men vi städade hela undervåningen efter i fredags så vi gjorde lite nytta iaf. Vid sex-tiden bytte jag om från pyjamas till vanliga kläder och åkte hem och åt middag och sen tillbaka till Emilia igen. Det var ju Eurovision igår och den var vi ju tvunga att kolla på, det var jag, Emilia, Angelica, Amanda och Caroline. Det var en heeelmysig kväll och mina flickor är bara för söta! Just nu sitter jag och spelar Fairytale om och om igen, I'm in love with a fairyfale! Men snart ska jag till Järna och träna lite och sen får vi se vad som händer men jag skulle vilja hinna med att kolla på balklänning, sola, plugga lite och gå kvällsprommenad med någon.

"Jag har hört att sallad med grönsaker i är onyttigt"

PUSS IDA

La Voix



HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR, DET ÄR DET SOM SUSEN GÖR!

PUSS IDA


Can't Get You Of My Mind


Underbar kväll, verkligen! Skriver mer sen, nu är Ida, Angelica, Caroline och Amanda här och vi ska kolla på Melodifestivalen.
Peace out, EMILIA.

En rubrik på svenska för en gångs skull!

SKULLE HA PUBLICERATS 14/5 VID 11-TIDEN


Tjena tjena i svennegrytan!

Tänkte slänga in ett litet gästinlägg av moí, den berömda Amanda! Vi sitter nu i skolans aula och repeterar Mamma Mia á la MusikMedia. Den kommer bli grym såklart, men det känns så sorgligt att det här är vår allra sista show tillsammans. I höst skiljs våra vägar åt och vissa kommer vi kanske aldrig ser igen... Men men!

Det är rätt så trist just nu, många är sjuka *host* och har stannat hemma. Så jag försöker att roa mig med att skoja lite med dom 4 människor som är inloggade på Facebook och såklart försöka hitta nåt trevligt att göra på Uttråkad.se.

Hoppsan, nu är det dags för lunch! *slurp slurp*

Vi hörs någon gång!
AMANDA

Under The Stars Tonight


Såhär ser jag ut ikväll. Stickad tröjja, nitskärp, ljusa jeans och många armband. Sminkningen är ganska dramatisk med mycket färg under ögonen. Vi ska sitta utomhus så hoppas att vädret håller sig så som det är just nu någon timme fram i alla fall.
Ha en underbar fortsatt fredagkvälll!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Stuck With Each Other

Dålig uppdatering...
Händer så mycket så har inte hunnit skriva något de senaste dagarna.


Ute på rasten idag, vi flummade som fan! Haha.

Tisdag: Var med älskade Angelica hela eftermiddagen. På kvällen kom Tobbe, Niklas, Ida och Josefine och vi kollade på filmer och flummade. Underbart mysigt!
Onsdag: Städa hela undervåningen (det tog flera timmar suck..), gick ut med Irma, tog ur och i diskmaskinen. På kvällen träffade jag Angelica igen. Mycket att prata om!
Torsdag: Jag var sjuk. Åkte senare på eftermiddagen in till stan med Ida för att jag hade lovat att leta balklänning med henne. Vi hittade ingen, så vi begedde oss hem. Vi hämtade upp Angelica hos henne för att sen åka och köpa middag hem från Benevento. Vi åt pizza, pratade en massa, kollade på tv och gick en promenad. De sov båda två här, och vi somnade rätt sent för att så mycket snurrar runt i våra små skallar... Ni är bäst flickor!
Fredag (idag): Vi försov oss ca två och en halvtimme. Kom till skolan kvart över tio. Första gången i hela mitt liv som jag försovit mig haha. Pratade med Madeleine om att båda känner sig stressade över skolan, så vi lade upp en plan om hur vi ska lösa allt. Skjutsade hem Angelica efter skolan och åkte och köpte det sista inför kvällen på ICA. Nu har jag ännu en gång städat hela huset och marinerat köttet. Mer väntar. Ska bl.a. baka kola och choklad-tårta hihi. Sen kommer mina vänner vid sju-tiden skulle jag gissa. Hörs imorgon!

Peace out, EMILIA.


The Summer Feelings Is Here To Stay

LITE GAMLA BILDER FRÅN FÖRRA SOMMAREN





PUSS IDA


If You Don't, Somebody Else Will


Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är så mycket överallt nu och jag exploderar snart. Jag vill klara allt men vet inte om jag klarar det riktigt. Jag har känt mig stressad förut och klagat på hur mycket jag har att göra, men det är ingenting mot nu. Grejen är att det inte bara är en massa skolarbeten och musikalen utan det har även hänt en del jobbiga saker i skolan. Jag tänker inte skriva i bloggen om vad som har hänt för att det är inget som ni ska behöva bry er om.

Nu ska jag försöka sova lite, det blir en lång dag imorgon också:
So lektion, öva musikal, frisören, kolla efter balklänning, plugga

Sweet dreams
PUSS IDA

Har Man En Gång Kommit Hit, Blir Man Aldrig Mera Fri


Den här låten har de spelat på yogan ett par gånger och både jag och Ida har tyckt att den är så bra, och igår gick Ida och frågade vad den hette. Så nu vi levererar Joakim Thåström med Keops Pyramid mina damer och herrar!

Peace out, EMILIA.

You Left me Breathless



Ni är två underbara vänner som jag trivs med och ni har en stor plats i mitt hjärta,
Emma Bolinder & Mikaela Björqvist <3


PUSS IDA

Everything Will Be Alright


Supermysig kväll. Tobbe och Niklas kom också ner, vi grillade mashmallows och choklad. Spelade fotboll, hade gräskrig
och pratade en massa. När vi hade vart där i kanske två-tre timmar så åkte vi hem till Angelica och var där ett tag. Kvällen blev i alla fall lyckad och fler sådana här dagar/kvällar kommer det absolut bli!
Peace out, EMILIA.

".. tjejer skvallrar, att dom bara pallar .."


yeeah, funny funny, me diggar
Nic & the family är feta sköna jö.

PUSS IDA

You Don't Need To Freak Out


Den här dagen har gått vääääldigt fort. Efter den supermysiga middagen med Jocke och Robin åkte jag och Emilia hem till Angelica och vi pratade om en hel del som hänt och som kunde ha hänt under kvällen. Sen sov vi hemma hos Emilia och jag var hemma hos henne till tre idag. Då åkte jag hem och städade mitt rum och vid fyra kom släkten hit och firade mig. Jag fick pressentkort på H&M utav allihoppa, men det är ju skitbra! Nejmen nu hinner jag faktiskt inte berätta något mer för nu ska jag springa ner till vårsta och träffa Angelica, Emilia, Caroline och Josefine.

Ha de gött
PUSS IDA

Make You Smile


Fotograf: Rosanna Sverin
Det finns människor som är lyckliga utan att veta om det, Luc De Vauvenargues.

Tanken Har Väl Snuddat Mig



Sjukt mysig middag hemma hos Joachim igår. De hade tänt ljus i hela huset och fixat fördrinkar när vi kom och sedan åt vi jättegod mat och efterrätt! Sen skulle vi egentligen ha dragit vidare och träffat lite söta pojkar (för våran del då haha) men det blev lite komplikationer så tyvärr kunde vi inte det. Men kvällen var underbar!
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF och IDA ELISABETH LEVEDAL NILSSON

Colours Of The Rainbow



Skulle ha publicerats 18.15
På dansen igår hade vi en annan danslärare för Mario var borta. Han var väldigt lång, rakad och det första han gör när han kommer in i lokalen är att börja skrika.. "TIO ARMHÄVNINGAR, NUU!" Vi bara kollade på varandra och trodde att han drev men det var tydligen på blodgt allvar. Hela passet fortsatte i samma höga tempo och han var helt galen men en grym dansare. Vi brukar alltid dansa hip hop men med honom fick vi pröva på house och det var skitkul!

Efter dansen tog jag och Emma tåget till Bålsta och vid stationen kom Jenny, Mikaela och Jennys mamma hämtade oss. Blev lite förvånad först när jag såg Jenny sitta framför ratten men hon körde alldeles galant. Hon fyller ju faktiskt 18 i Oktober herregud, a big number. Vi var väldigt trötta alla fyra så det blev en chillkväll med tacos och skräckfilm. Vi kollade på The Ring och jag blev så irriterad på mig själv för jag kämpade för at hålla mig vaken men somnade precis i slutet. Så jag måste väl se om den igen någon gång, men så långt jag såg tyckte jag faktiskt att det var bra.

Idag var vi tvungna att gå upp vid nio-halv tio för att Jenny skulle iväg med sin gympa, dom skulle städa för att tjäna ihop pengar till en Italen-resa. Efter att vi ätit frukost åkte jag, Emma och Mikaela hem till Mikaela ett tag. Vi kollade igenom massa bilder från när vi var i England osv. Vid halv tolv skjutsade Mikaelas mamma oss till stationen och vi drog oss in mot huvudstaden. Vi var hungriga direkt när vi kom fram så det blev kyckling & curry macka på Sandys. Efter att ha kollar runt lite i olika affärer ringer Fredrik och han kommer och gör oss sällskap. Jag köpte en turkos klänning och en gul/vit randig tröja på Gina Tricot och ett par stora guldiga örhängen på H&M. Klockan halv tre åkte Fredrik iväg för att han skulle på AIK matchen och då gick vi ner till plattan och en kvart senare stod RMK på scenen. Dom var lika bra som vanligt men dom körde ingen låt som jag kände igen. Dom killarna shakar verkligen när dom står på scen, så jävla sköna.

Nu ska jag ner till Ica och möta Emilia och sen ska vi vidare hem till Jocke och grilla. Ha en toppen kväll i solen!

PUSS IDA

Photos De Ma Belle Fleur


Usch är läskigt trött som ni kanske också ser på bilden. In till stan om fem minuter med Amanda. Vi ska kanske gå och kolla på RMK på Plattan 14.45 om vi hinner, skulle vara så sjukt kul! Men som sagt, bara om vi hinner och vi ska iofs vara på Långholmen och Söder, men vi får se hur det blir. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig helg, folks!
Peace out, EMILIA.

The Future Has Passed At The Same Time


Helt slut. Hittade en sjukt snygg klänning idag som jag ska ha på balen, köpte den dock inte idag. Köpte en kuvert väska och en svart blomma som jag ska ha i håret på balen och en stickad tröjja på second hand för 35 kr. Me love.
Det ska jag göra imorgon med Amanda. Sen ska vi lalla runt lite på kungsholmen, hon ska också kolla efter klänning.
På kvällen ska jag, Ida och Robin hem till Jocke för att grila. Mys!
Ikväll har jag varit med Tommy, Marcus och Max. Sen åkte vi upp till Bremora och kollade på fotboll ett tag. Där var kanske 15 killar eller något sådant. Sen började det regna så vi gick ner till Sanda och spelade fotbolls-spel. Hahaha jag vann över Tommy en och en halv gång av typ tio! Var hemma vid elva tiden. Underbar kväll.

Och hahaha... Angelica har gjort en kul sak för mig under kvällen. Herregud jag kommer dö! Du är underbarast gumman.
Peace out, EMILIA.

What A Wonderful World


(Tänk att jag var blond förut.. känns så konstigt att titta tilbaka på gamla bilder..)

Nu drar jag på dans i stan och sen vidare till Bålsta och träffas älsklingsflickorna!
Hoppas att ni får en toppen fredag, för det tänker jag ha.

PUSS IDA

Liiiiidingö Är En Taskig Uppväxtmiljö


"..andra kids var glada för en bil med bensin i medans vi blev tvingade att köra lamborghini.."
HAHHHAHAHA! Tittat klart på hela!

PUSS IDA

A Stranger Saved My Life


Efter realese-party igår åkte jag hem och bytte om sen gick jag ut och träffade Emilia, Johanna & Amanda. Vi var ute hela kvällen och hade så trevligt som bara vi kan. Jag kom hem ganska sent och skulle duscha också så jag somnade väldigt sent igår. Det var riktigt jobbigt att komma upp imorse och jag skulle både hinna platta håret och packa mina grejer som jag ska ha med mig ikväll när jag ska till Bålsta. Efter dansen ska jag och Emma nämligen åka till Bålsta och träffa Mikaela och Jenny! Det ska bli jättekul och det var jättelänge sen jag träffade Jenny.

Det här kommer bli en toppen helg:
Fredag: Dagen, Träna på musikalen & dans. Kvällen, Bålsta med Emma, Jenny & Mikaela
Lördag: Dagen, Stan med Mikaela & Emma. Kvällen, Grillning med Jocke, Robin & Emilia
Söndag: Dagen, Plugga & Träna. Kvällen, Skäkten kommer och firar mig

PUSS IDA

Look Into My Eyes, This Is Who I Am



Idag är det till att träna hela dagen på showen. Efter skolan ska jag och mamma åka till söder för att leta balklänning (egentligen avslutningsfest-klänning eftersom det inte får heta bal, löjligt...) och fika. På kvällen ska jag vara med Tommylicious och vi två ska försöka få ut Max och Marcus också. Perfekt.
Peace out, EMILIA.

And Fuck you, Fuck you, I Love You


Peace out, EMILIA.


Lika som bär?




SHIT VAD VIT JAG VAR?! Det här var i vintras någon gång hemma hos Denice. Det ser ut som jag har tagit på mig vit-puder eller något. Sjukt vit.. Men jag skulle egentligen ha lagt upp dom här bilderna för jättelänge sen men har helt glömt bort dom. Men nu när jag och Johanna satt och kollade igenom massa gamla bilder hittade vi dom. Bättre sent än aldrig.

PUSS IDA

I Don't Want To Be Anything


Sitter hemma hos Johanna försöker plugga lite, det går sådär. Jag har en fet spanska inlämning som ska vara inne snart. Man ska välja ett spansktalande land och skriva fyra sidor om det landet. Jag har valt Argentina och jag har inte skrivit speciellt mycket än. Men jag vill inte sitta där kvällen innan och panikskriva, jag vill skriva klart det nu i god tid. Men det går typ inte, varje gång jag sätter mig och verkligen har bestämt mig för att skriva så fastnar jag alltid. Fast jag antar att jag bara har mig själv att skylla, men det känns alltid bättre om man får klaga lite...
Som jag sa tidigare så är det ju release-party ikväll, ska vara tillbaka i skolan klockan sex. Måste säga det en gång till, är så stolt över dig Amanda!

Back to work
PUSS IDA

Mamma Mia! Here We Go Again...


Nu håller vi på att träna i aulan för fullt. För er som har missat är sommarens show mamma mia. Fan vad många repliker, hur ska jag lära mig allt det här? Men det är så kul! Om fyra veckor är det showtime ;).

Nej nu ska jag upp på scen
PUSS IDA

"Ja, usch vad äckligt!"

Broängsskolans matsal.
Två killar ~14 och ~16 sitter och pratar om delicatos reklam-afficher..
Kille 1 - Damsugare är ju inte ens gott
Kille 2 - Nej.. det är ju damm i!












A New Day Has Come


Godmorgon! Idag känns det som att det kommer bli en bra dag. Först har vi so på morgonen och från klockan tio ska vi träna på musikalen hela dagen, sweeet. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag hittar på men ikväll är det "release-party" för tonårstankar. Nu börjar filmen vi ska se om kalla kriget..ZzzZzzzZ

Ha en bra dag
PUSS IDA

Yesterday's Gone



Idag har jag haft en underbar dag. När Ida och jag satt på bussen till Tumba för att sen åka vidare till stan så hoppade Robin och Jocke på och berättade att de också skulle in till hufvudstaden.
Mötte på Tommy och Marcus en snabbis i Tumba och stod och snackade med dem. Haha de skrämde ihjäl mig! De satt inne i en glasbur så vi såg inte dem, när vi hade gått några meter hör jag värsta basrösten skrika "ÖHHHHH!". Mitt hjärta hoppade över tjuogelva slag men vi kollade bak och såg att det bara var våra kära vänner haha!
Vi hade sällskap hela vägen in med Robin och Jocke. Sen så skilldes vi åt för att vi skulle till olika butiker.
Efter att Ida hade bytt sina sandaler och jag köpt en sjal på H&M så ringde Robin och undrade om vi skulle fika.
Så vi mötte upp dem och gick och satte oss på Coffehouse by Geroge. Där satt vi i närmare två och en halv timme och snackade massor. Så otroligt mysigt!
Sen tog vi oss en promenad i kungsträdgården och efter det bar det hem igen.
Tack pojkar, ni betyder mycket för oss båda!
Jag åt middag hemma hos Ida, wook var det på menyn. Mums vad gott!
Vi åkte hem till mig efter att vi ätit klart och gick ut på en promenad med mamma och Irma.
När vi hade gått i kanske en timme gick mamma hem igen och jag och Ida fortsatte att gå runt. Vi gungade lite och såg grabbarna grus. Men orkade inte gå och prata, hahaha!
Vi kom hem till Ida vid 23.40 och då var hon underbart gullig och skjutsade hem mig på moppen. Nu ligger jag och pratar med Tommy och lyssnar på musik. Lovely.
Peace out, EMILIA.

Don't Misunderstand


Foto: Rosanna Sverin
Jag står på ett träd som är två meter upp i luften med 15 cm klackar! Sug på den ni.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Forever And Ever


“If ever there is tomorrow when we're not together.. there is something you must always remember. you are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. but the most important thing is, even if we're apart.. i'll always be with you.”
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

Waiting For The Day I Feel Good


Hahahahaha, ytterligare en bild från igår. Jag tycker att jag ser sjukt kul ut! Hahahah...
Peace out, EMILIA.

One Of Us Is Gonna Die Young

tjuuulululu, idag började vi klockan halv nio och då var det matte nationella del C som gällde. Jag skrev på alla uppgifter och det kändes helt okej. Provet var slut klockan 10.10 och då fick vi gå hem för att lärarna skulle på kurs men först åkte jag och Emilia ner till verkstan och lämnade min moppe. Mina blinkers vill inte funka och det är något fel på startmotorn så jag måste kicka igång den hela tiden, men nu ska det vara fixat. Efter det åkte jag och Emilia hem till Emilia i regnet, fan vad jag frös om benen! Vi hade fått en uppgift i Engelska som vi skulle gör, uppgiften var att göra en tidning på engelska som skulle innerhålla vissa grejer. Min och Emilias tidning blev grym och riktigt snygg! Vi jobbade med tidningen ända fram till tre och då var jag tvungen att springa till bussen för att åka till Tullinge och spela gitarr. Det gick faktiskt bra idag och jag har nästan lärt mig wonderwall nu. När jag kom hem från tullinge var det bara att slänga i sig lite middag och sen ta bussen till gymmet och träna med Johanna.
Så där har ni min dag, en ganska bra dag faktiskt.

Ni är bäst
PUSS IDA 

Remember Me As a Time of Day


Rosanna har lagt ut den första bilden från fotograferingen! Väntar med spänning på resten, hihi.
Peace out, EMILIA.

Våran Musikvideo Till "Singel & Sökande"


Sådär ja, nu ligger den äntligen ute på yotube, wiiie!
Fan vad kul vi hade både under tiden vi spelade in den här
filmen och även nu efter när vi kollar på den om och om igen.
Hoppas att ni tycker om den, ta inte allt på så stort allvar.

Se & Le
PUSS IDA

Nothing Is Real


Såhär har jag sprungit runt hela eftermiddagen, hett va?

Haha foto-eftermiddagen har vart grymt rolig! Mycket mycket skratt! Har nog halva skogen i håret då jag både legat på marken och sen behövt ruffsa om håret hela tiden med mina smutsiga händer... Hinner och orkar inte duscha innan yogan så gör det efteråt istället.
Det gick bra hos doktorn idag, lite obehagligt men det funkade. Dagen har varit... Skum, massa onödigt tjaffs, suck.
Nu sitter jag och pratar med gullungarna Tommy och Angelica. Och sen pratar jag lite om båtluffandet med Ida, det är nästan klart! Förhoppningsvis i alla fall, haha.
Ikväll är det ju yoga som vanligt, usch är sjukt trött så kommer säkert somna på avslappningen! Och hoppas att Tess är tillbaka nu då, orkar inte med psykotanten igen!

Everytime I Look For You

Kan inte somna. Sitter fortfarande och pratar med Tommy. Han är bra den där Tommy, vi sitter och pratar om livets alla stora frågor. Allt från varför pitbulls är dumma i huvudet till varför allt alltid blir så komplicerat. Vi vill inte gå och lägga oss för då blir det snart nästa dag och det innebär skola. Suck. Jag vill inte! Min hjärna är inställd på att det ska vara sommar ju...

Sitter och är irrirerad över att folk måste göra allt så jävla negativt hela tiden. Kan man inte få vara lycklig någon gång? Måste folk alltid förstöra? Fy. Nä nu när jag sitter och tänker mer och mer på det blir jag bara förbannad... Nu tänker vi på annat.

Sitter och funderar på det jag och André diskuterade idag. Känns så bra att vi är vänner igen, han stöttar mig igenom det värsta på så bra sätt. Han är en underbar vän.

Kan väl berätta lite mer om fotgraferingen imorgon. Rosanna hade kommit på en foto-idé, hon ville fota trash. Och hon ville att jag skulle stå modell, sjukt kul ju! Jag ska ha på mig mina leggings som det är hål i, en stor t-shirt, ha jättesotade ögon, ruffsigt hår och sot i ansiktet. Sen ska vi hitta någon gammal vägg som vi ska ha som bakrund. Kommer nog bli grymt snyggt!

Ja ja, ska väl prata mer med Tommy, och sen är det sova på riktigt. Men vet inte när jag ska upp imorgon...
Aja mamma får väl väcka mig när det är dags antar jag!

Peace out, EMILIA.




Everything Is A Merry-Go-Round

Just nu sitter jag och pratar med Toooommy och André. Golf och cross är samtalsämnena, haha.
Var ute med mamma på långpromenad tidigare, eller rättare sagt vid nio-tiden, vi gick och pratade om allt möjligt. Resor, alkohol, fester, överbeskyddande föräldrar osv.
Vi pratade först och främst om att vi tjejer (och killar, fast killarna vet inte om det än haha) vill åka och båtluffa i Stockholms skärgård i fem dagar i sommar. Vi får se hur det kommer att sluta, men hoppas verkligen att det blir av för det skulle vara så sjukt roligt!
Imorgon ska jag till doktorn på morgonen, usch inget jag ser fram emot direkt. Fy usch blä. Jag är så sjukt nervös... Men det jämnar ut sig då Rosanna ska fota mig imorgon på eftermiddagen, kommer bli jättekul!
Nu sooova!
Peace out, EMILIA.

Idag har jag köpt två linnen, supersöta. Hittar bara bild på den ena, men den andra är ljusgul och lite vippig eller hur man ska säga. Haha. lägger kanske upp bild imorgon.


Times Go By So Slowly


BLÄÄÄÄÄÄ! Dampar så hårt på youtube just nu. Vi har suttit och redigerat musikvideon hela kvällen och så när den äntligen är klar och vi ska lägga upp den på youtube, är det skitasegt! Hur kan dom göra så här, dom krossar ju tre små flickors hjärtan! Nu har vi gjort allt vi kan göra så nu är det väl bara att gå hem och vänta på att den kommer upp på youtube. Det kan ju ta flera timmar ibland, men så länge orkar man ju inte vänta. Aja, ska rulla hemmåt nu iaf för det är ju en dag imorgon också.

Sov så gott sötnosar
PUSS IDA

Music To The Video


Halluuu, sitter här hemma hos Amanda med Alicia också och redigerar våran musikvideo. Det går helt okej, men det är jävligt svårt att få det bra för det är väldigt snabba klipp och det är svårt att få läppsynket at stämma. Men Amandas snälla mamma har beställt pizza från benevento så det här ska nog gå bra. Hör av mig senare och berättar hur det blev tillslut. Det är mååånga klipp att sätta ihop kan jag säga...

hörs senare
PUSS IDA

If your not in, you can't winn


Amanda <3 Josefine <3 Ida <3 Caroline = Sant

Nu är jag hemma efter några timmar på golfbanan. Det första mamma gör när vi kommer dit och ska slå lite på rangen är att börja mata ut bollar, men utan att sätta en korg under. Smidigt liksom. Jag och Emilia bara stod och asgarvade medans bollarna rullande ner för backen. Kan det börja bättre? Efter några skitslag på ragen gick vi nio hål på järnbanan. I början var det jättevarm och skönt men på slutet började det blåsa storm typ. När vi var klara blev det lunch där också, jag åt en pasta med bacon, fläskfilé och champinjoner. Den var riktigt god sörru.

Nu ska jag kasta mig på moppen och åka hem till Manda och redigera musikvideon som vi filmade i veckan. Den kan nog faktiskt bli riktigt bra och vi kommer självklart lägga upp den här sen.

Ha det bäst
PUSS IDA

I'm Over The Moon


Hade en riktigt kul och mysig kväll nere vid strandparken igår och ni som var med är underbara! <3

Jag har verkligen fått sommarkänslor nu och det kommer kännas konstigt att komma tillbaka till skolan imorgon. Det ska ju vara sommarlov nu ju! Menmen, det är ju inte så lång tid kvar och nu kommer det bara hända roliga saker i skolan så det är väl okej.
*trummvirvel*  Idag är det premiär på golfbanan. Jag, Emilia och våra mammor ska ut och spela vid tolv och vi får väl se hur der går. Jag har inte så höga förväntningar och det blir som det blir. Men det blir säkert trevligt för vi brukar ändå prata mer än vi spelar.

C-yaa
PUSS IDA


Losing You


Var nere i strandparken från 18.00-00.40. Vi grillade korv, mashmallows, spelade kubb, åt massor av godis och chips och hade allmänt mysigt och roligt. Det var jag, Ida, Caroline, Emma, Angelica, Josefine och Julia och sedan kom också Fredrik. Grymt underbar kväll folks!
Usch är så trött så jag vet inte vad, och ska upp hyffsat tidigt imorgon för vi ska spela golf. Weei. Godnatt på er.
Peace out, EMILIA.

Life Goes On


På kvällen träffade jag de här underbara flickorna och Emma nere i strandparken och käkade chokladtårta. Sen fixade vi massa ved och tände en brasa, så mysigt så! Hela dagen har bara varit så bra och imorgon kommer det inte bli sämre. Först solning med Ida på förmiddagen, åka in till Söder och kolla balklänning med Ida och mamma på eftermiddagen och sen grilla och käka med massa folk nere i strandparken på kvällen. Livet leker, livet är underbart. Har bara människor som jag mår bra av och har sjukt kul med runt omkring mig. Alla är så olika men lika älskade.
Nu ska jag sova, är sjukt trött!

Peace out, EMILIA.

Första Doppet För I År, Weei!



Ida sov här inatt och egentligen skulle vi ha spelat golf med alla människor som var hemma hos Ida igår men vi orkade verkligen inte så vi stannade hemma.
Vi satt och solade hela förmiddagen och sen kom Josefine och åt lunch med oss. Vid två-tre tiden kom Marcus, Tommy och Calle. Vi badade, hoppade studsmatta, körde volleyboll och fotboll. Sjukt kul! Eller som grisen skulle sagt: GrymtGrymt! Jag badade faktiskt TRE gånger och Ida TVÅ, shit pommes frites alltså. Och det var som in i helevete kallt, 10+, fattar ni hur jävla fucking kallt det är!? Haha. Jag råkade riva Ida när vi hoppade i och sen när vi hoppade studsmatta allihopa så råkade jag smälla till henne rakt i ansiktet! Förlåt gumman, inte meningen ju!
Vi drack cola och åt chips, mums. Pojkarna kastades sig över chipsen, monkeys! Vi satt och pratade om hundar och andra sjuka saker, fråga mig inte hur vi kom in på sådant. Men kul var det, haha.
Haha jag höll på att dö när vi satt och snackade. Marcus satt och pratade i telefon så Max och Calle började göra små söta ankor som skuggfigurer på väggen bakom. Vilket också slutade med att de gjorde inte så lika söta saker med skuggorna om vi säger så... Haha! Vi är omogna jag vet.
Men i alla fall, kul dag med er allihopa puss på er.

Peace out, EMILIA. (och Ida som sitter bredvid!)

Valborg 2009


Valborg firades med dessa tjejer.

Först åt vi middag hemma hos Ida. Det var min, Idas och Marcus familjer och småbrorsorna och Marcus var helt knäppa! De bara slogs och brottades hela tiden. Herregud alltså haha.
Vid halv åtta började vi dra oss ner mot brasan. Verkligen alla i Vårsta och Bremora gick ner samtidigt, så alla bildade värsta tåget.
Nere vid brasan mötte vi Josefine, Caroline, Julia och Angelica. Vi stod och kollade lite på elden och värmde oss men sen ställde vi oss på bryggan och pratade och hade mysigt i solnedgången. Amanda kom också ner och joinade oss.
Josefine, Caroline, Julia och Angelica gick hem medans vi tre gick och satte oss på "dansbands-bryggan" och skrattade så att vi fick kramp! Jag lovar, folk måste trott att vi var sjukt påverkade. Några killar kom och sjöng för oss, först var det bara skränigt men tillslut blev det stämmor och grejjer så det lät fan bra. Det började bli lite kallt så vi drog hem till Angelica. Men påvägen dit så fastnade vi vid några gungor och fjantade oss där i maybe 20 minuter.
Hos Angelica körde de Twister och spelade musik, även Axel från deras klass var där (fråga mig inte varför). Vid kanske nio ringde Marcus och frågade vart jag var, så han frågade om han och tre till kunde komma. Det var Tommy, Max och en till. Kvällen fortsatte med hög musik och vi hade skit kul, men det spårade ut lite då och då när det kom folk som försökte komma in. Men killarna hjälpte oss så de stack. Men i det hela vart kvällen jätte lyckad och alla hade kul!

Vi tog massvis med fina bilder nere vid strandparken som ni kommer se här senare.

PUSS IDA & EMILIA

RSS 2.0