Lost In You


Snart ska jag springa iväg till bussen strax och möta upp beestis, ha en underbar dag!♥

Hey sexi lady


Har hittat Anna Ankas mamma, en riktig läckerbit... Mums!
Och jag bara älskar bikinitrosan, måste haaa!

 


Next To You


hähä snygging.♥


Heiii. Jag har haft en otroligt gosig dag med min Robin, världens finaste. Vi kollade bl.a. på en superbra film som heter Derailed, rekommenderas starkt!

Det var ju jeeetevarmt ute idag, men vi var så sega båda två så kom faktiskt inte ut något. Men jag klarar mig faktiskt, hähä. Robbsan (HAHAHHA älskar't) sprang iväg till bussen vid fyra och det är verkligen det värsta som finns, att säga hejdå till min älskling.

Det regnade, åskade, blixtrade OCH haglade förut! Scary as hell. Hatar verkligen när det låter sådär jättemycket, är så jäkla obehagligt. Irma låg i princip i mitt knä och skakade, stackars voffsan blir så rädd!

Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen, är så sjukt trött så det finns inte. Puss, imorgon är det valborg!

Mobilblogg.

dsc00593 (MMS)

Hähä min vovve har tryckt mer alla kuddar och ligger över dem. Sen ligger hon jeeeteroligt med tassarna hihi, knasfia. Jag försöker skiva på religionen. Det går sådär.... Usch vad jag hatar sånt här. Aja back to business. Puss och peace out, EMILIA.


I can do this


Så nu har jag puffat upp kuddarna i sängen, gått på toa, bytt om till skönare kläder, tagit av mig mina smycken, kollat igenom facebook, tagit fram vindruvor, äpple, vatten och gjort iordning en kopp te. NU blir det till att plugga religion på allvar, mitt arbete ska bli så jävla bäst hejs!

Tips på några låtar som iaf jag pluggar som bäst till: Gamla underbaringar


Pretty Awesome


Without friends no one would choose to live, Aristotle.♥

Heiiiii, vi sitter i TK och waitar på att ha engelska nationella, tal-delen. Weeei kommer ju gå awesome........ Höhö. men har ju mina babes Ida, Sabrin och Stella med mig så det kommer nog faktiskt gå rätt så bra, vi hjälper varandra heeeh!
Sennnn blir det som sagt utvecklingssamtal och jag är faktiskt rätt nervös över hur det ska gå............... Jaja det går som det går antar jag. Sennnnnnnnn efter det kommer ju bebbbuuuuboo, weiweiweiwei. Okeeeej hähä nej men det kommer bli gosigt. Nu ska vi springa upp till vårat lilla fieena hus snart, ha det beeestare än beestas! Idddddddddda är sööööööt, elskar henne hihi. ♥


On The Radio

Idag efter skolan så mötte jag upp min pöjk i centrum och vi gick hem till hans far i den underbara solen! Vi fixade deras LP-spelare så har suttit och lyssnat på massor med gamla artister och band på LP-skiva, rätt så tufft faktiskt! Idag fick jag hälsa på lilla Alicia också, så himla sjukt söt bebis så att jag nästan (men bara nästan hihi) dog!

Imorgon är det TVÅ nationella prov i engelska som gäller. Börjar 8.30 när vi i vanliga fall brukar börja 10.30…… Kul. Sen rast i 40 min och sen börjar vår vanliga dag. Sen så avslutar jag dagen med det andra nationella provet och sen till sist har jag utvecklingssamtal…………… Kul. Inte. Sen får älskling komma till skolan igen så åker vi hem till mig och har goskväll eftersom att vi har studiedag på torsdag så vi kan sova huuuur länge vi vill!

Nu är det mat, mamma blir irriterad snart över att jag inte kommer till matbordet såå, ciaociaociao! [sorriii för tråkigt inlägg!]

Mobilblogg.


Intresserad?

puss ida

Don't You See


Hej. Alla ligger i sina sängar förutom jag. Jag vill också ligga i min säng. Men jag kollar på Roast på Berns där de roastar min eeeeeeelsklingskomiker Johan Glans. Så jävla bäst! Jag vill även få ett sms från Robin. Han är dueem. Elak. Blää. Leedsen. Men han är ändå bra fin ändå min älskade, ack så älskade pojkvän…………… Jag vet inte varför jag ens skriver detta åh så otroligt ointressant och helt onödiga inlägg men jag behöver skriva av mig. Dagbok? Näää gud vad jobbigt. Blogg? Jaaaa gud vad roligt. Jag sa att jag saknade min pojkvän va? Ja jag gjorde väl det… Och förlåt om ni tycker att ja tjatar om honom hela tiden, men det blir lätt så när man är kär :))))))))))))

Nu ska jag snart sova, måste bara prata med fannygos lite mer pusssssss.

Dancing Pics















Ni som var där vet vad jag pratar om, det var BÄST!

 


Look Around







Jag satt och solade ute förut, i bikini. Det var skönt tills det blev kallt.

Då gick jag in.

Försöker skriva på en religionsuppsats som ska vara inlämnad på fredag men have no inspiration… Sucks. Har i alla fall gjort framsida, inledning och början på själva faktan.

Tog några übersnygga bilder i Photo Booth som ni ser, när allt blev för tråkigt. Som sagt. Übersnygga. Ni skulle bara se de andra, ooutch.

Imorgon är det tisdag. De dagarna brukar gå fort i skolan. Sen efter helvetet så ska jag äntligen få träffa min söta pojkvän. Har inte sett honom sen i fredags (idag räknas inte när jag fick pussa lite snabbt på honom och prata i typ 2 min i matsalen hähä…) buhuu saknar honom faktiskt…♥

Mobilblogg.

dsc00590 (MMS)

Vi diggar Martinas diet...


B-B-B-B-OUNCE


Precis kommit hem ifrån Globen med Amanda. Fyfan, så jävla awsome. Är helt såld!

Först mysfika med beestis i strandparken, fika igen med fina släkten+emma och sist men inte minst b-b-b-ounce i globen med määndy! Helt okej földelsedag om jag får säga det själv. Älskar att fylla år tihih.
Pusspusspuss på alla finisar som har grattat mig under hela dagen! Helt sjukt att så många kommer ihåg, allt tack vare facebook antar jag men ändå.

Godnatt alla toktroll, imorgon får ni se massor med bilder!

 

 


Gång På Gång


"When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." Dr Seuss


heii där. okej min fina helg ska ni få en liten resumé av här.

i fredags var vi och kollade på när sabrin dansade! hon var grym och världens sötaste kille var där och kollade för hennes skull och kom med blommor. hur söt som helst! avslutade kvällen med en bra bok och innan jag somnade ringde min älskling och pratade i någon timme.

igår solade jag och åt glass. kollade början av hv71-dif. sen åkte mor, jag och oliver tills kungens kurva och skärholmen. jag fick med mig ett par leggings med dragkedja på utsidan av benen och en übersöt klänning som kostade 199 kr och dessutom med 20% rabatt. tack mamsigos! HV VANN!! najssss.
på kvällen kom nina och åt middag med oss. jag babblade på som vanligt, det var faktiskt ett halvår sen vi träffades! det var jeeetegosigt och sen så sov snuttan över här! älskar henne mucho mucho. ♥

idag så vaknade vi vid tio-tiden och sprang upp och åt frukost, var starving hähä. sen gick jag ju som sagt ner till strandparken och fikade med beestis och pratade och gosade. sen hem efter någon timme och pluggade engelska, duktig chey nu har jag det ur världen. efter det åt vi hemgjorda, grillade hamburgare, muuums!

så där var min helg i korta drag! och hej jag är en ledsen chey just nu och har pressat dessa låtar sen 15-tiden. adam och philip (och säkert någon mer som jag inte har koll på hähäh) som rappar i de olika låtarna. min älskling sjunger i refrängen på Klagosång, Let Down och Vad Är Kärlek (eller jag tror iaf att det är han i den sista är inte riktigt säker men det låter som honom, rätta mig om jag har fel). Så jävla duktiga pöjkar alltså. ♥


GRATTIS BEBBU



Idag fyller Idddda 17 ÅRRRR, fatta nu är hon en stor chey!
Så jag bjöd min beestis på fika nere i strandparken med hembakade bullar, saft, kakor och godis. Det var goos även fast det blev en aniiing kallt när det blåste och solen gick i moln hähä. Men i alla fall……

GRATTISGRATTISGRATTISSSSSSSSS! Jag älskar dig.♥

Peace And Love

Kommer bli så jävla awesome! Att dela tält med tre mongon i SEX dagar är en annan sak…

... det kommer att bli superduperawesome!

Allt Jag Har


Hejhejhejhej. Inte orkat med datorn på de senaste dagarna. Facebook, blogg och att läsa bloggar känns överskattat.

Man ser ut att vara 12 år när man inte har smink...

På tal om att se ut som en 12-åring, häromveckan när jag satt på bussen på väg till skolan så kom en tant fram och sa:

Kärringen - Hej vi håller på och gör en undersökning av hur folk upplever den här busslinjen.
Jag - Jaha okej?
Kärringen - Ja och jag undrar om du skulle vilja svara på några frågor? Men man måste vara över 15...
Jag - Jaha men vilken tur att jag är 17 då.
Kärringen - Jaha men då kan du ju göra den! Du kan ju ta det som en komplimang att du ser yngre ut hehe.

VAD I HELVETE?! Jag ville slå henne. Känner mig djupt sårad! Folk brukar fråga om jag är 20 och nu kommer det där tant-äcklet och tror att jag är UNDER 15. What the fuck is up with that?! Och ja jag hade faktiskt smink……

Hähä. Men nu ska jag faktiskt äta. Beestis fyller 17 imorgon. Weeei!♥

Just Beat It



you better do what you can.


Overboard


Godmorgon!

När jag vaknade imorse mådde jag förjävligt så skolan var bara att glömma. Har precis gjort mig en god frukost och ska ligga i soffan och göra absolut ingenting hela dagen. Huvudet håller på att sprängas och vi ska inte ens prata om halsen.. Juste, nu kom jag på att jag har en del plugga jag måste göra också. Så kommer nog ha fullt upp iaf.


Ha en bra dag där ute i SNÖKAOSET!

 


Asking Myself


Andreas Wijk är min gud.

I ask myself, what's going wrong with this world that we are living in?

 


Feel The Hate

Just ja, den här snyggingen fyller 17 år idag och snyggingen bredvid fyllde i lördags!
Massor mod grattispussar på dig Lojjs och efterskottspussar på dig Fellan! ♥


Ska strax springa iväg till bussen för att åka hem till min pojkvän, jag är sjuk och hostar som ett jävla troll men jag behöver honom just nu. Sover där också. Ha det bra så hörs vi imorgon någon gång på kvällen! Ciao.

Me ♥ Food



Blivit taggad på facebook på några riktigt gamla bilder. Alltid Emilia och mat… Vad är grejen med det?
Min pojkvän påpekar jämt att jag äter hela tiden. Det är något som hållt i sig från gamla tider antar jag…

Gissa vad jag gör just nu förresten?


-

Äckel.

How Would It Be



Var på 18-års middag och firade min älskade Joss. Det var gosigt med rosa champange och en massa prat att ta igen! Vi måste verkligen bli bättre på att ses.♥

Just nu sitter familjen och jag och kollar på Benjamin Buttons otroliga liv. Väldigt bra må jag säga.

---

We're meant to lose the people we love. How else would we know how important they are to us?

---

Min stackars älskling är sjuk och jag mår inte heller bra. Dörren stod öppen hela kvällen igår så har gått och fått otroligt ont i halsen. Ska nog gå och sova nu, orkar inte se hela filmen… Puss godnatt!

Hero Of War



Aloha! Gårdagen blev kanonkul, helt klart fem toast (trotts vissa omständigheter..). Martina sov över hos mig och vi var uppe med tuppen för vi var tvunga att gå tillbaka till lokalen och städa allting innan kl 10. Men när vi kom ner tll köket hade mamma och pappa redan varit där och fixat allting, så skönt! Det var bara att gå upp och lägga sig igen men ingen av oss kunde somna så vi låg och pratade om kvällen istället. Vid 11 åkte martina hem och strax efter det kom Josefine och Fanny förbi och gosade lite. Jag öppnade mina fiiina pressenter som jag aldrig hann öppna på kvällen. Efter nån timme gick vi ut på prommenad med Emma och efter det åkte vi hem till Fanny och Josefines klasskamraters (Calle och Simon) kompis Lukas. Det var mycket gosigt och vi åt upp tårtan som de hade köpt till mig igår egentligen. Men pågrund av vissa händelser kunde de inte komma igår. Lukas har förövrigt 7 tuppar på sin tomt, mycket intressant! Hoppas att ni antecknar mycket flitigt.

Nu sitter jag i min säng och är härligt ofräsch och pussar på min nya klocka, den är fiiin. Hejsan hoppsan var tiden går fort när man har roligt. Ska upp till Josefine och mysa med henne och Angelica nu. Har precis laddat ner 14 suger så det får bli kvällens underhållning.

Ha det bäst!

 


Endless Love

Min älskling som gör mig till den lyckligaste tjejen i hela världen. Du betyder allt.


 


Let's Go Drunk


















Okej här har vi en bråkdel av alla bildern från igår kväll! Min älskade beestis hade födelsedagsfest för att fira att hon fyller 17 år nästa vecka, jag hade det jeeeteroligt och det verkade alla andra också att ha hihi.

Vi säger ett litet grattis nu så får hon ett JEEEETEGRATTIS nästa söndag!♥

Go Right


Förresten såhär ser jag ut idag! Nya tröjan från H&M 299;- och ja halsbandet syns inte så himla mycket men det är också från H&M kommer dock inte ihåg vad det kostade. Sen är det svarta strumpbyxor och linne över rumpan, fieent.

Come Along

Idag blir det nog inte någon mer uppdatering eftersom att vi ska iväg ikväll och ska fixa massor med saker innan! Så hoppas att ni får en brrrrrraa fredag med gos och party så hörs vi imorgon, pussssss. ♥

Doesn't Matter


Vem är det som är så himla duktig att hon stänger av alarmet istället för att trycka på snooze och försover sig 40 minuter efter att sin buss gått?…

Jag vet inte riktigt, kan vara jag själv men vad vet jag… :(

Follow Through


min älskling vill att jag klipper lugg igen… börjar fundera på det med, men får nog ändå vänta tills i höst.


Det gick awesome hos optikern idag och efter det så gick mamma och jag och fikade på Spaaks, sen begav vi oss till IKEA där jag köpte lite smått och gott. Vi drog oss vidare mot Skärholmen där jag skule hitta något överkast men det fanns såklart inte…… Fick däremot med mig en jättesöt vit stickad tröja modell kort-typ-precis-över-magen, ett halsband och en svart spets bh, mums.

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen, ska upp och duscha och raka benen imorgon bitti också…… Kommer vara helt död på kvällen, det kan jag lova. Men kul ska jag ha ändå!

Det är så himla tomt här hemma utan min Robin. ihh saknar honom sjukt nog redan även fast vi sågs senast imorse. ♥

(seg låt däruppe förresten, men värd att vänta på. så jävla grym)


One Less Lonley Girl

Hela klassen sitter inne på facebook. Haha jävla miffon. Jag själv inkluderad såklart............ Kan få klaga på att det var assssssssssjobbigt att ta sig upp imorse. Liksom när man har världens finaste bredvid sin sida så är det ju så. Men vi tog oss upp och åt frukost och fick skjuts till Tumba. Weei, snelaste mamman i hela veeerlden!♥

Sen var det engelskaprov - det gick hyfsat bra. Tror jag. Sen lunch och jag är proppppmätt. Nu religion och sen matematik, wei kul verkligen. Jag och Marra brukar ändå bara sitta och prata hähä... Skulle ha extra lång lektion idag eftersom att vi bara hade 10 min sist men det kommer jag tyvärr inte hinna med eftersom att jag ska till optikern och sen IKEA och köpa roliga saker till mitt rum.

Nu slutar vi, ha en fortsatt bra dag! hejs.


Music Is My Soul



Sitter i datorsalen och har religion, tänk att musik kan vara så jävla bäst.



In Your Arms



Min älskling följde med mig hem, dock så hade jag tagit fel på tiden till optikern - den tiden var imorgon tydligen. Vi har varit ute med grannarnas hundar en snabbis, kollat youtube på tv:n (typ assssk00lt) lagat middag, pratat en massa med mor min och satt upp All You Need is Love men Robin kom på den smarta idén att flytta bokstäverna så nu står det Love is All You Need och det är jeeetefint!

Nu ska vi kolla på Van Helsing och sen är det nattinatti, puss ha det bäst!

Mobilblogg.

dsc00569 (MMS)

Jag sitter och väntar på tåget i den underbara solen i äckeltumba. Dricker juice och njuter av livet. Har tränat som en galning nu på morgonen och nu har jag en härlig träningsvärk, älskar't. Börjar skoldagen med lunch och sen är det två lektioner till och efter det slutar jag och ska till optikern. Älskling kanske följer med, får se om han skulle träna på sin låt eller inte. Jaja ha en bra dag så hörs vi! Peace out, Emilia.


Busy Women


jag suger på att blogga. förlåt. busy women. eller något. den här veckan är det ännu mer än vanligt. så förlåt igen. träna. jobba. plugga. sola. panikshoppa. planera. massor som ska fixas. ni förstår. hoppas jag. men ska försöka visa något livstecken under veckan iaf. tihi. ni är söta. det är vår. allt är lite bättre just nu!


I Will Always

Hörde det här på vakna med the voice igår, helt sjukt! Jag sprang runt på övervåningen och gjorde mig iordning och hörde att de sa att det var en person som hade varit med i något liknande som bygglov. Men hörde aldrig om det var en tjej eller kille men när de spelade klippet tog jag bara förgivet att det var en tjej. Men ack så fel man kan ha.... Det som gör allt mer intressant var att han inte ens gick vidare i tävlingen även fast det låter helt fantastiskt. Juryn tyckte inte att en man skulle bete sig sådär, han skulle sjunga mer manligt!

Av mig får han iaf en guldstjärna


Beautiful Day


Denna låt har jag hört ett x antal gånger de senaste dagarna och jag går och nynnar på hen hela tiden, man blir ju så grymt glad av den!

Feeling Good


live. love. laugh.
Hei, jag har varit med min pojkvän idag det var gos.
Åt världens godaste sallad till middag som hans mamma gjorde, mums blev proppmätt! Sen har det ju varit så sjukt fint väder idag så att det inte är sant, 28,5 grader i solen. Sen så är det ju gaaanska mycket kallare utomhus men ändå det är jättevarmt!

Nu väntar jag bara på att min baby ska höra av sig så att jag vet att han är okej, sen är det nattinatti.♥

Vår.


You And I



Jag har världens mest underbara och fina pojkvän som finns. Robin Eriksson, 11 april 2010. ♥

Unbreakable


man är ju nästan snygg fan.


Usch imorgon är det skola. Orkar verkligen inte! Men snart är det sommar, får tänka så. Min vägg är för tillfället rosa, jag älskar det! Imorgon ska All You Need Is Love-bokstäverna upp och på onsdag ska jag och mami iväg till IKEA och köpa nya saker eftersom att allt ser helt missanpassat ut för tillfället eftersom att det är meningen att det ska passa till brunt ju.

Jaja, ska äta upp mina mackor sen ska jag sova. Puss!

Oh Oh Oh Oh Oh


oh my gosh I'm so in love. Grym låt!

Your Love

Jag sitter ute i solen och äter Gorby's och dricker mjölk.
Jag behöver väl inte ens påpeka att jag är osminkad? Nä tänkte väl det. Ihhh solen!!♥

H o n e y ,  a l l  I  n e e d  i s  y o u .

Mobilblogg.


Mmmmmmmm frukost!

Hade bestämt mig för att vrida tillbaka dygnet... jag vaknar halv ett av att fanny ringer mig...

PUSS IDA


This Is Where


oredigerad bild från när jag fotade i stan förra månaden.


Heii. Igår kväll var goosig! Tog inga bilder buu, dålig Emilia…
Men först var vi några tjejer och det vill säga jag, Ida, Josefine, Sara, Felicia och Emma.

När de tre sistnämnda hade lämnat huset kom Fanny och Amanda inflåsandes efter att de hade varit och kollat på körslaget eftersom att Amandas gotlänning Amanda (ja hon heter också Amanda) var med i Mojjes lag som även åkte ut igår, synd.

Sen kom Mette och Rallou och vi satt och praaatade och pratade höhö! Kul att tre av oss jobbar på Coop förresten, ni kan ju gissa vad hälften av kvällens samtalsämne var? Jo jobbet och jobbiga kunder…… Jag och Amanda satt och suckade och insåg att om femton år så kommer det vara likadant men colan är utbytt mot vin och chipsen mot ost och kex…

Sen banade vi vägen hem vid halv tre tiden och när jag sagt hejdå till Fanny och Amanda så ringde jag min plutt och ville ha sällskap eftersom att jag är rädd efter filmen vi såg i fredags…… Ja, jag blev rädd och inbillar mig saker efter att bara sett typ tre minuter av den. Fatta vad jag är lättskrämd…

Pratade med honom i en timme innan jag somnade och ja nu är det morgooon. Söndag morgon, med allt vad ångest innebär. Wohoo, kul. Nu ska jag ta mig något att äta sen ska jag typ gå och bli deprimerad för att sen tapetsera senare i eftermiddag. Pusshejs.

BOWLING















Igår kväll åkte jag, Ida, Amanda, Fanny och Mikaela till Heron City och spelade bowling! Det var jättegosigt och gissa EN gång vem som vann? VAVAVAVAVA?! Jag såklart! Båda gångerna, så jäävla grym!

Sen mötte vi upp min sötnos i Huddinge och så åkte vi två hem till mig och kollade på The Notebook och The Grudge 2, men den sistnämnda hann knappt börja innan jag ville stänga av igen för att det var så jävla läskigt hähä…

Nattmackor klockan fyra på morgonen och somnade vid sex-tiden efter massor med prat och kollande på bilder. Men det var gosigt!

Ikväll ska vi hem till Ida och mysa! Ciao. ♥

Oh, It Is Love


Oh it is love from the first
Time I set my lips against yours
Thinking, "Oh, is it love?"

Last Saturday


Promenad med Emma, Josefine och Fanny. (även Amanda)

Joss gosade med Irma.

Emma var lika underbart söt som vanligt!

Det var fiiint väder.

ÖVERRASKNINGSSEX!

Emmmmmmaa.

Tummen upp på det.

Ihhh, sol. ♥

Josefine var en leedsen prinsessa hemma hos Matti på kvällen.

Fanny ser ut som ett murveldjur.

Min kusin tycker att hon är tuff.

Axwell är soeet.

Matti hade en fätt k00l keps.

Fanny och jag tyckte något var otroligt roligt tydilgen… Fin min sjal är också.

Tuffa grappar.

Det gick hett till i soffan hela kvällen.

Fanny ser sådär sjukt söt ut.

Och Josefine är sådär sjukt snygg som vanligt.

Kom på att jag hade massor med bilder som jag inte har lagt upp, så nu fick de åka upp här på bloggen!

What You Need


Hej. Bara för att jag ser ut som en 12 liten pöjke för tillfället känner jag att jag måste se
en film som en 12 liten pöjke tittar på, How to train your dragon får det bli. Hej och hejdå.


Thai Thai


Mmmmmmm thai-thai.

Har tränat, med Amanda
Har duschat, med Amanda
Har ätit thai, med Amanda
Har åkt buss, med Amanda
Har träffat Josefine, utan Amanda

Händelserikdag.

Varit duktig, Blivit ren, Känt mig mätt, Haft roligt, Har skrattat.

Det är nästan så att man inte hinner med faktiskt...

Nu - plugga liiiiiiite grann iaf. Bara för att jag måste
Sen - titta på film och äta tacos
Senare - Busa med vänner

 


So Do You


Nu ska jag springa ner till bussen om tio min! Mands och jag ska fika i ze tumbaa, naizeee.
Ikväll får vi se vad som händerrrrrr! Pusshejs.

Stay With Me

Okej, sova ensam inatt var det ja. You should be here. ♥

Go Away


Jag och Niklas har roligt på msn. Någon med dolt nummer ringde mig precis och undrade vem fan jag var. Kul kille. Har ringt två gånger till. Orkar inte svara. Lovar att det är Niklas. Skulle inte förvåna mig. Men han blånekar. Så då är det väl inte han då. OCH NU RINGER DET IGEN!! LOVAR KASTAR MOBILHELVETET I VÄGGEN SNART!

--

Orkar inte ta bort Niklas mail-adress så ja. eh he den får helt enkelt stå kvar.

--
Hähä okej ska lugna ner mig och sova. Imorgon ska jag träffa Amanda och fika. Gos.♥

Bustroll

Hejhejhej, har lekt med Angelica, Niklas och Tobbe hela dagen och Shilan lite grann också. Vi har busat massor och ätit pizza, när man är med dom blir det alltid galet. Vi körde tävling också, jag fick Tobbes nycklar så jag och Angelica åkte på Tobbes moppe medan han och Niklas tog min cykel. Det var första gången jag köre moppe i år och det var jätteläskigt för det var så mycket grus!

Nu sitter jag och Angelica hemma hos mig och jag har precis ätit. Snart ska vi upp till Josefine och gosa med henne och Amanda som äntligen har kommit hem ifrån landet.

Imorgon är det freeeeeedag! inte för att det spelar så stor roll eftersom att det är lov, men ändå tihi.


A Part Of You



Nu är jag ensam för första gången på nästan två dygn och jag känner mig otroligt tom. Hjälp. OTH, första säsongen, har gått på de senaste dagarna, otroligt bra!

--

Jag är hungrig som en jävla varg, har bara ätit tre toblerone-bitar idag och druckit ett glas vatten idag haha!

--

Var det något mer? Jo. Jag är lycklig.

--

"Har jag sagt hur vacker du är? Jag har det va? Men… Jag tänker fortsätta säga det."


My Pink Baby


Jag vill haaaaaaa den! (läs det med dumlereklamrösten)
Och jag ska fåååå den, för det ska Angelica fixa imorgon tihi


1,2 eller 3?




Sitter och letar tattoos, det här är topp 3. Vilken är er favorit?

 


It's Alive


Osminkad och nyduschad. I know you like it!

Jag hemma nu och jag lever! Kom hem i måndags och sen dess har det varit full rulle så har inte blivit någon blogg tyvärr. Hoppas att inte allt för många av er läsare har tagit självmord för att de inte blivt några inlägg... Men nu är jag tillbaka igen!

Kom ju hem med bussen ifrån Norrland i måndags som sagt. På kvällen då åkte jag in till söder med Angelica och Emma och tittade på Farsan. Angelica sov över här och igår åkte vi två och Johanna in till stan och gjorde allt möjligt. Sen kom Emma och mötte upp oss också. Kändes som att vi åkte runt hela stan! Kan ju iofs bero på att vi faktiskt gjorde det, men jag vet inte jag. På kvällen myste jag med Angelica igen och det slutade med att hon sov över då också.

Det var en rejäl snabbspolning men våra kunder gillar när det går snabbt. Just nu sitter jag och äter min sjukt avancerade lunch som jag gjort helt själv! Rostmackor med stekt ägg och mjölk till. Om någon är sugen på receptet är det bara lämna en kommentar så fixar mästerkoken det. Inga problem. Har precis duschat och följt Angelica hem och det är faktiskt riktigt skönt ute! Men jag har sjukt mycket plugg så tänkte att jag skulle få undan lite idag så att jag slipper sitta på söndag och typ stressa sönder mig själv.

Ikväll ska jag iaf träffa min bästis, vi har inte träffats på typ en vecka!!! Och ja det är jättelänge, vi träffas nästan varje dag annars. Så det ska bli gos, vi har en hel del att prata om som har hänt den senaste veckan hihi.

Men ja det var väl allt, hejhejhej

 


Next To Me


Ja som sagt jag var med Rosanna idag och det märktes ju både på bloggen och på Facebook… Men vi hade det gosigt! Vi gjorde kladdkaka, lagade mumsig mat, photo booth:ade, ritade fina mustascher på fingrarna och pratade och pratade och pratade. Det var awesome! ♥

Nu ligger jag i min säng och väntar på att världens sötaste ska komma inom några hundra år. Gos.


FACERAPE


trots att detta stämmer så är det inte Emilia som skrivit det.. :)

Hehe jag är busig idag, sårri emilia, kram Rosanna!

RETARD








Komiskt att detta inlägg publiceras i "fotografering med rosanna". Hehe. Proffs är vad vi är. Leet.

Let It Happen


Ingenting Kvar


min fina underbara vän.♥


Okej, tror ingen i Stockholms-området missade att det äckliga vita bajset valde att hemsöka våran kära stad IGEN nu när vi äntligen trodde att ljuset hade nått oss tillslut! Men imorgon ska det bli fint väder igen 9+ och sol och jag ska träffa min fina Ros(anna).

Det kommer alltså resultera i en helt awesome dag helt enkelt!♥
Nu har mamma lagat grekiskt där ute så ska smyga ut dit och äta middag wehoo. Pusshej!

Like A Rose

Nu har jag och mama rivit ner min fondvägg och under den hittade vi min gamla ros-fototapet som faktiskt är rätt söt. På onsdag kommer min nya tapet och innan dess så ska jag och mamma iväg och köpa nya saker till rummet så som överkast, kuddar och annat smått och gott. Gud vad jag älskar sånt här!

Mobilblogg.

dsc00564 (MMS)

Mums! Mamma har lagat våfflor till lunch och det är superdupergott hihihi. Efter att jag har ätit ska jag börja riva ner tapeterna i mitt rum och rensa rummet, wihoo. PUSSAR Emilia.


Open Minded






Hej jag är arg. Jag är ledsen och trött på allt. Lördagen var gosig med Emma och Fanny. Sen släktmiddag och gos med människor hos Matti på kvällen. Skedade med Fanny inatt. Sen var det middag hos familjen Berglind. Robin är seg. Otroligt seg. Jag älskar Fanny. Hejdå.

Liar Liar


Aha men okej, det är ju något helt annat! Då förstår vi..

eh he he, älskar boken jag köpte igår, lilla boken med lögner.


Rosor är röda..


Rosor och rosetter är fiiint (Cubus & Åhléns)

Sådana man hänger i örat (Lindex)

Blommig blus (Gina)

Detta fick följa med mig idag och resten fick hamna på önskelistan, bla. ett döskallehalsband och två par skor hihih.


Birsta Centrum


En kusin som äter mat

Maaaaaaat med stort M

Gölliga *skriver upp på önskelistan*

Hon tror att hon är något..

Fika (a)

?

Stoooor tugga

Skönheten går i släkten..

Idag spenderades dagen i Birsta (Sundsvall) med kusinvitamin. Var tvunga att gå upp tidigt (halv nio!) för direktbussarna går inte så ofta och vi hade ingen lust att åka och hålla på och byta osv. Så det var bara att gå upp med tuppen och hoppa på bussen. Vi myste runt där i några timmar och vi hann både med att äta på tacobar och fika, mums! Det var inte meningen att jag skulle köpa något utan skulle kolla på pressenter till mig själv för mamam har ingen aning om vad hon ska köpa. Bara 22 dagar kvar till min födelsedag iiih! Men fick såklart med mig lite smått iaf (a).

Nu är vi hemma igen och ska försöka snygga till mig lite för strax kommer det ännu mer släktingar hit på påskmiddag. Farmor har dukat upp med hur mycket mat som helst så det är bara att knäppa upp knappen på byxorna och börja häva i sig.

Ha en götrevlig påskafton och ät massor med mat och godis!



MUFFINS

Josefine och jag bakade muffins igår, så eh ja inte riktigt cupcakes! Även fast toppingen ser ut som äggula alternativt senapsäckel så var dem awesome goda.
GLAD PÅSK! Hoppas ni får några smaskiga påskägg!


Real Deep






Rewind

Nu sitter jag här och kollar på Solsidan med Mette och Rallou. Värsta draget jao.
Ska äta cupcakes nu, asssyyymm.

Without Me



Idag grillade vi korv till lunch och satt ute och njöt i solen. Spelade min awesome musiklista i högtalarna i bakgrunden också. Riktigt mysigt faktiskt!

In My Head


Jag gillar min tröja (a)

 


Ett Litet Besök Till Kramfors


Annika och typ jag

mitt offer till bror och lille mamma

mamma och farmor (hon pratar hela tiden så blir bara fiiina miner på henne tihi)

Blev helt kär i deras klocka (a)

Vi började alltså dagen med att åka och fika hos pappas kusin Annika och hennes man Per-Erik. Alla ser så toppen glada ut på alla bilder med ingen ville pósa så fick smygfotografera lite. Per-Erik har varit/är sjuk så de har varit tvunga att flytta ner två våningar pga att han har svårt att gå i trapporna. Men Annika hade inrätt det på ungefär samma sätt så det kändes ungefär likadant som i lägenheten de bodde i innan. Hon är bäst på att hitta massor med fina saker på marknader och allt möjligt, bla klockan ovanför. Hela lägenheten var jättegullig och de hemmargjorde bullarna var mums!

Efter fikabesöket åkte vi iväg och åt den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv! Sen var vi ju tvunga att springa in på Dollar också för den uppe hos dom i Kramfors är typ dubbelt så stor än den här i Härnösand. För er som inte vet vad Dollar är för något så är det en billig affär med massor med roligt skit.


typ sööööt

typ coool, var nästan så att jag köpte den.. men bara nästan

Sen när vi kom hem ifrån vår lilla utflykt gick jag, mamma och pappa ut på en långprommenad i solen.



hääääj!

soooooooool, love it.

Snipp snapp snut så var sagan slut.

 


It's You


bara för att Amanda älskar den här bilden.


Heii, jag vaknade vid elva ungefär men har legat och dragit mig i sängen. Så himla skönt med lov!

Somnade runt… 05.25… Öhh ja hjeelp alltså, eller jag sa godnatt då. Sen tog det ett tag innan jag kunde somna också för hade världens dunkande huvudvärk.

Amanda ringde precis och hon hälsar alla läsare en bakteriepuss från en sjuk Amanda.

Idag ska jag baka muffins och sen kanske förhoppningsvis vara med Fanny. Men nu har det tagit mig en halvtimme att skriva det här så ska försöka hoppa upp ur sängen nu! Pusshejs.

Somebody To Love


Hähä denna sitter jag och kollar på nu. Älska låten. Goooos. ♥

Being Lonley


Mmmm Spaaks mumsiga chokladkaka, massor av grädde och Söders Höjder.

Världens bästa och finaste mamma.

Köpte en ny bok, tihi.

Och ett supermumsigt lypsyl och foundation.

Randig skjorta i storlek 42 så att det blir mer oversize med den.

Blommiga leggings, vårrrrren är ju på väg.

Snygga örhängen i silver, guld och bronsguld och sen ett awesome snyggt armband.


Åkte och fikade på Spaaks med min älskade mor efter att jag och min bror hade fördrivit ungefär en timme i butiken. Jag fick ju en Burn så jag var nöjd höhö. Men ja vi åkte till Tumba och fikade och pratade. Sen gick vi och kollade lite snabbt i butiker och fick med oss lite småköp. Mamma köpte en jättesöt sjal och lypsyl hon med.

Sen gick vi och handlade på ICA och mamma försvann hela tiden så jag stod där vid våra korgar som ett vilset litet barn och sms:ade, hähä. ♥

När jag kom hem så tog jag ur och i diskmaskinen och sen gick jag och dog i sängen. Pratade med Robin, Mikaela, Rasmus och Mette på ze computer. Gosigt!
Sen så pratade jag med min beeestis över sms, saknar henne mucho mucho. Buhuu. :((

HAHA just det. Hon ringde mig förövrigt idag på engelskan och frågar "Alltså Emilia jag kom precis på en sak när jag stod och sminkade mig… Hur ser benet ut under hakan?! Jag menar det ser ju jättekonstigt ut när man skrynklar ihop den?"

Jag skrattade så att jag kiknade. Jävla random brud den där. Men vi gillar't! Nu ska jag fortsätta kolla på film och sms:a. ♥ Toodles. Just det, glömde säga det men alla vet väl redan det men… DET ÄR PÅSKLOOOV!

Your The One


Varför dissar alla mig idag? Inte okej. Alla bara slutar svara på sms och loggar ut utan att säga hejdå. Jag måste vara en jävligt hemsk människa för att råka ut för dessa händelser som hänt om och om igen hela dagen lång. Stackars lilla mig.

Bra Eller Dåligt?


" Jag tänkte på dig när jag såg den här :D"

Fick precis mms av min så kallade bästis.. happ, hur ska jag ta det här ??

 


Dagens Fynd


Armband 49.50 kr Lindex, Mascara 98 kr H&M

Tröja 199 kr H&M

Topp 129 kr Vera Moda

Trosor 69 kr H&M, Bh 149 kr H&M

Nu är Ida en glad Ida :D

(så glad att hon till och med precis gjorde en smilie i bloggen, oh shit vad hon måste vara glad!)


Rutiga Duken


En söt Jenny på Rutiga duken

Åh shit vem är det? Juste det är ju jag...

Hallojs, resan upp igår gick bara bra och när vi kom fram igår blev det lite fika och efter det var det bara att dö i sängen. Idag gick min kusin i skolan men det gjorde inte hennes vän Jenny, så då åkte vi två ner och myste runt nere på stan. Det blev lite shopping och en gosig fika på Rutiga duken. Kan lägga in bilder på vad jag köpte om en liten stund (ska bara ta lite fina amatör bilder först...)

Varför ogillar alla som inte själva bor i stockholm oss 08:or? :'(



Mobilblogg.

dsc00559 (MMS)

Gratis burn är aldrig fel. Bakom ser ni min nya tapet, men det är väldigt dåligt ljus. Den är mycket mer rosa och har pärlemoskimmer. Awesome. Eftersom att jag inte har några vänner ska jag spendera eftermiddagen med min mor. Det kommer bli gosigt. Jag blev totaldissad idag kändes härligt! Love, Emilia.


Mobilblogg.

dsc00558 (MMS)

Mmmmmmmm mums, skumkaniner på matten! Hähä bra att jag gick på matten. Nu ska jag äta upp gottigottgottett, lyssna på musik och prata skit med mina klassfriends. Puss Emilia :d


TK for lajjjf

Sitter i tk med Martina, Sabrin och Stella. Det är gooosigt. Jag har bestämt vilken religion jag ska göra en fördjupning på - Moonkyrkan. Kommer bli intressant.

Det spelas asssyyymm musik och ze boyzz här inne spelar futtbolls-spel och biljard. Det låter en del det vill säga hähä så svårt att koncentrera sig. Hoho hihi haha.

Mmmmmm gifflar Sabrin, giiifflar...........

Funderar på att skippa matten.... Hmm, får se. Det är ju närvaro men man lär sig ändå inget.
Pusspusspuss. ♥


RSS 2.0