Ouups


måste ju bara lägga upp en bild på tre av mina snyggingar. bää.


Haha okej. Känner mig en aning hotad av Rosanna som skriver lite läskiga inlägg här på bloggen…

Jag och Ida har varit bosatta i älskade Huddinge fredag-söndag. Vi vill flytta dit. Jag saknar mitt Huddinge! I alla fall. Fikade direkt efter skolan i fredags med mi amigas och Tiemo. På kvällen åt vi tjejer middag på pizzan i Kvarnbersplan och sen hade vi myskväll och kollade på (S)Extreme och Lesbian Vampire Killers. Otroligt bra filmer måste jag säga. Vi låg och lyssnade när grannen (Adam vad fan……) hade fekkkkekekekeke på andra sidan väggen till fyra på morgonen. Jag låg på helspänn i sömnen och väntade på mitt samtal. Fick ett supergulligt sms istället.

På lördagen var vi med Tiemo och spelade kort. Och lite annat. Som tanten på fiket sa i fredags, det är lite synd om Tiemo som får hänga med oss skrikande flickor. Men hans eget val! Sen åkte vi in till stan och åt på Pizza Hut (jag åt pizza tre kvällar i rad, fyfan vad jag är less på det nu…). Vi åt en tre-rätters så att säga. Först vitlöks-bruchettas, sen pizza hot'n'spicy och till efterätt glass med chokladsås och grädde. Mums.

Vi åkte hem. Var hemma till tolv. Låg och pratade och körde sms-roulette. Jag somnade. Ida och Fanny tog min mobil och körde sin egen version av rouletten… På söndagen åkte vi in till stan och köpte skidjacka, mössa, skidglasögon och en fleecetröja till mig. Nu är jag redo för backen!

Vi har helt enkelt haft en landet-helg fast vi bosatte oss i ett radhus i Sörskogen istället… Men det har varit samma principer. Ätit en hel jävla massa onyttigt, varit ofräscha, pratat en hel del om allt och inget och bara myst. Jag gillade mitt söndags horoskop apobrå (och nej jag vet inte hur man stavar det och hittar inget på google) inget:

Kontakten med människor du tycker om blir allt bättre. Det är möjligt att du drömmer dig långt bort och vill ha mer kärlek i livet. Det är på gång.


Det stämmer mycket med det två första. Men det sista… Ja tydligen är det på gång.
Ciao nu ska jag forsätta sjuka mig. Måste ju blir frisk inför ROMME IMORGON! Kommer bli awwwwesome.

Kommentarer

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback