Jag kan inget

Snor det är nog det gosigaste som finns. Näst efter näsdukar iaf. Men tillsammans blir det de ultimata. Snoriganäsdukar. Perfekt. Jag är nog den lyckligaste på jorden just nu för att jag har snoriganäsdukar som pryder hela mitt bord. Det är lycka det mina vänner. Lycka. Känner hur det sticker sådär härligt där man har mustasch om man är man. Ska strax gå upp och platta håret så att jag är redo för morgondagen då vi ska ha livskunskapsdag. Ni lärare är allt påhittiga ni. Livskunskapsdag. Låter spännande. Vi ska alltså lära oss om livet. Därför skickar dom oss till huddingegymnasiumet i en dag? Det är en tuff skola det. Vad ska man ha på sig imorgon? Hmm.. Kläder är jobbiga. Tror att jag går naken. Japp, så får det bli. God natt nu att människor och alla omänniskor.



Kom Änglar

Hej bloggen. När jag satt på jobber igår och bläddrade igenom både Aftonbladet och Expressen stod det såklart massor om polischefen Göran Lindberg. Jag måste bara få skriva av mig lite.. Jag förstår att tidningarna vill skriva om det här och Göran är ett sjukt äckel som har gjort allt som de skriver om. Men kan ändå inte låta bli att tycka lite synd om lilla gubben. Det står om honom i varenda tidning och på tv där de både nämner hans namn och visar bild. Jag tycker att det är lite onödigt att hänga ut en person så offentligt även fast de har gjort något dåligt. Nu är hela hans liv förstört. Han kommer ju självklart bli av med sitt jobb inom polisen och kommer nog vara ganska omöjligt för honom att få jobb någon annanstans också. Varför gör man så? Är det så roligt att läsa om att det är värt det? Han är ju lågt ifrån den enda som blivit så uppmärksammad i media också.


Vet inte riktigt var jag ville komma med det här inlägget. Kom nog inte riktigt fram till något och saknar fullständigt poäng kanske. Men media kan verkligen förstöra någons liv... vilken jag inte ens tycker att genomruttna snuskgubbar förtjänar. Pusshej


Tusen Fenomen


maaaaaaaaaatte är kanonkul (y)

 


Se En Kontur

Wohoo! Jag sitter med Lasse biljetten i min hand, så jävla brrrrrrrrrra! Fyfan vad vi är taggggggade, kommer bli så sjukt roliggggt! 7e augusti alltså. Åh sommar kom nu!

Simple Truth

 


When everything that felt so right is wrong
.


Jag sitter i soffan heeelt själv och pumpar fiesta music eftersom att jag lyssnade på depplåtar alldeles nyss och det typ sög. Så nu försöker jag bli lite glad innan jag skall bege mig mot min säng. Jag sitter och spontanpratar på msnnnnnn, ouu. Ciao, godnatttttttttt.

 

 


Then We Run


Mina gosiga tjejer har jag spenderat kvällen med. Fanny, Josefine, Ida och Amandddda. Myssssssssss. Fyfan vad jag älskar er. Fyfan vad jag är glad att jag har er. Fyfan vad jag är glad över att jag kan berätta allt för er. Fyfan vad jag längtar efter att dela hela mitt liv med er. Fyfan vad jag tycker att vi är som bäst tillsammans. Fyfan vad jag är arg. Eller besviken snarare sagt. Fyfan vad jag saknar dig. Fyfan vad jag och Rasmus är emo. Och fyfan vad kul det kommer bli på Lasse Vinterdäck i sommar!


Love Is Gone


så jefla söta.

världens bästa. i love you.

herman och enziiieee.

girlsgirlsgirls.

haha, tintin från belgien.

boyzzz.

klaaad viking.

me love you. ♥

lars och andreeeews.

mina gullungar. ♥


Hey you. Idag är en riktigt ta det lugnt dag. Är helt slut från gårdagens bravader!
Först kastade jag, Ida och Amanda i oss tacos och snyggade till oss i sista minut för att sedan åka och möta upp Rallouu och Herman med många fler i Tumba vid åtta och tillslut var vi typ 20 pers som hoppade på tåget tillsammans. När vi var i Älvsjö visste ingen riktigt vart vi skulle men vi hittade bussen vi skulle ta och när vi satte oss på den visade det sig att alla som redan satt på den innan också skulle på samma fest. Haha.

Vi var där till nio och musiken kom inte fören vid typ tjugo över tio eller så men vi hade trevligt ändå. Viking hade med sig godis som vi satt och mumsade på. Eh he. När musiken väl kom så blev det drag och folk börjad dansa! Jakieboy kom och jag blev jätteglad. Det var faktiskt riktigt roligt tills några killar gjorde värsta ringen och puttade bort alla och det börjades slåss. Så jävla dålig stil mot Robin som fyllde år och hade festen!

Jag, Adam, Robin och Rasmus kastade oss ut med våra saker i händerna och inom fem minuter var polisen där. Rasmus upptäckte att han inte hade fått med sig sin jacka så Amanda och Angelica sprang in igen och hittade den som tur var. Det var kaos vid bussen och alla bara tryckte sig in och tre stackars killar var de enda som inte kom in. När vi kom till Älvsjö station så började några slåss IGEN. Liksom what's up with that?!

Tåget var jätteförsenat och vi satt fast i Tullinge i tjugo minuter för att det var problem med bromsarna och det hade skett en skadegörelse. När vi ä n t l i g e n var framme i Tumba så hämtade världens bästa Kicki oss så att vi slapp gå ute mer i converse i 18-. Fyfan vad kallt det var. Jag frös en timme efter att jag hade kommit hem och låg med dubbla duntäcken och massor med kläder + raggsockor.

Men det var en trevlig kväll till att börja med i alla fall! Tack alla kära vänner.

Finally


Nu måste jag springa till bussen, men ni får ha en underbar freeeeeeedag!!

 


How They Shine


underbar låt. får mig att tänka på dig. yellow - coldplay

Gaaah bilden är hemsk. Men ser ni hur f u c k i n g brun jag är eller!? Jag hade solat i tre dagar när den här bilden togs…… Jag vill ha soommmmmmmmmmar. Typ nu tack. Sitter och drägglar varje kväll nu över alla underbara sommarbilder. Buuu. Snälla ta bort snön och ge oss lite vacker vår i alla fall? GODNATT.
[fan så börjar Scrubs. Nu kan jag ju inte gå och lägga mig…]

I Came Along


oredigerad bild på min älskade störda skrutt.


Heiiiii. Nu ska jag blogga lite snabbt här. Mormor och morfar är här på besök och jag och mormor lagade pannkakor till middag. Världens godaste! Idag är jag trött. Mycket trött. Kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon hoppas jag på att det händer något kul. Men det känns som om det är något gött på gång här alltså. Imorgon ska jag och Ida sola på våran en timme och tio minuters lunchrast, ohyeah! Idag blev jag väldigt glad såhär på kvällskvisten. Åh vad du är så jävla underbar så att jag dör.

Nu skall jag ut med hunden. Ciao. detta inägg tog cirkus en timme att knopa ihop. Bra jobbat va?

Live Alone


Vi har ett puff-krig jag och mina vänner. Jag uppskattar det väldigt mycket. Och bara så att ni vet - jag tänker inte förlora. Nu ska jag strax gå och dö i min säng. Dröm sött Pueeess.

Always Around

Jag hatar snön. Jag har varit ute i en timme och tio minuter. Bara för att jag är världens bästa vän och följde Ida hela vägen hem eftersom att vi lyckades missa helvetesbussen. Jag vill dö. Och detta resulterar i världens mest hemska bild någonsin. Utan smink. Sjuk också. Jävligt fräsch. Och jag delar med mig av denna. Varför? Jag vet inte. Och bildidioten vill inte vända sig.


Faller Ner


kolla. fiiiiiiiin. nyduschat ruffsigt hår. glasögon. osminkad. eeklig.

Heiiiii, kyckligen här.
Jag har så tråkigt att jag snart klättrar på väggarna. Jepp. Jag är spindelmannen. Hade överskottsenergi för ett tag sen men nu har den börjat tona ner. Nu bara är jag seg som jävla kola. Skall snart ner mot ICA och möta min fru för att inhandla lite gott i snöstormen. Fan vad jag hatar snö. DÖ SNÖ, DÖ! Jag har nyrakade ben. Det är typ en av de mest underbara känslorna man kan ha. Nyrakade ben. Mhmmmmmm. Sen luktar de persika också. Mums. Vill ni smaka? Neiii det får ni inte. Nu ska jag gå och ta på mig masssssssor med kläder. För. Det är nog rätt kallt ute.


ingen soldat - lars winnerbäck


Jag Är Din

Snälla någon ge mig sommar och lycka? Godnatt.


Just Smile


Såå, nu kan ni somna med ett leende på läpparna! Ni kan tacka mig senare, gooodnatt

.


Life Is Great


Haaaaaaaaappyface, känner mig riktigt på topp right now!

Idag var den sådan där dag man bara väntar på att den ska ta slut. Mitt mål med dagen har varit att överleva och det klarar jag fast det var tufft.


Jag solade ju igår och brände sönder hela ansiktet så har gått runt knallröd i hela ansiktet med vita ringar runt ögonen. Sen blev jag på väldigt dåligt humör för att jag fick inte stanna hemma idag ifrån skolan. Så stressade och allt blev fel, plattången hade precis kommit upp i 200grader och då råkar jag ta tag lite för långt ner så trycker fingrarna emot plattan och bränner hela fingertopparna. Detta resulterar såklart i stora blåsor och gör ont hela dagen. Sen missar jag bussen som jag skulle ha tagit så får ta nästa. När jag springer ut till bussen ringer pappa och säger att jag glömde engelskaläxan hemma som jag hade suttit uppe halva natten och skrivit på. Så då är det bara att springa tillbaka och när jag är nere på gatan kommer bussen nerför backen sådå är det bara att springa satan. Busschafören är snäll och väntar på mig men när jag springer upp för backen släpper spännet på väskan så att den ramlar ner på marken. Kastar mig bakåt och fångar upp den och är tillslut ombord på bussen. Jag försöker böja tillbaka spännet men böjde lite för mycket/hårt så det går ju såklart av...fick bära runt på väskan resten av dagen i famnen som en idiot. Min bästis var sjuk idag och sen rev jag mig på papper på jobbet också..

..men annars var det ju en kul dag!


Moment

"I love this moment so much that I wanna have sex with it." - Dr. Cox

Jag bara älskar Scrubs.


Princess And The Frog



Är det bara jag som är största Disney-freaket och måste se den här när den kommer ut på bio med alla småbarn? Den verkar kunna hålla samma klass som alla gamla, underbara Disney-filmer. Krokodilen och Lysflygan verkar ju vara helt jävla underbara haha!

 


Burn Baby Burn


shnyggshnygga cheyer!

Tjena snygging! Jag är inte snygg. Jag är röd. Inte sådär tomteröd som kan vara lite mysigt utan mer åt kräfta-hållet. Jag är allergisk mot kräfta. Var och invigde solariumet i fullersta today efter skolan med fröken Giraff. Jag brukar inte bränna mig när jag solar..men idag så *pooooff* - red like a tomato med lite fina vita ringar runt ögonen sådär. Hoppas att det går ner till imorgon annars, annars, annars....blir jag oglad!

Men nu är jag iaf strax klar med engelskaläxan. Har bara kvar att skriva om mina ord jag valt ur boken, men det grejar jag för farmor har köpt semlor! Ha ett bra liv nu ska jag fortsätta skriva på min fantastiska läslogg om "Holes"!


Make A Grimage





Råkade öppna upp Photo Booth och såg att jag & Emilius hade haft kul här om dagen.. Enjoy!

 


Hope For You

Beställde precis hem snyggaste väskan jag sett på länge. Fanny sa "emiliaväska. köpden." Kort och sagt. Nu är den min. Om några dagar. Ett sött armband fick hänga med också. Man brukar ju säga att tjejer have a thing för någon sak - väskor, skor, solglasögon etc. Men min grej är att jag älskar och köper massor av allt. Fan. Men snyggt är det. Och bara för att jag sa solglasögon så måste jag leta reda på ett par snygga. Mina favoriter gick sönder i somras. Ja, jag är shopaholic och jag vet om det. ♥


Window Shopping


It's a Disaster


Yeah it's like totally true.

Sushi

Sitter nu på tåget med en Josefine. Vi har spenderat hela dagen inne i huvudstaden. Det var gos. Vi är aningen fattigare än när vi åkte in men vi gillart. Har en del finfint med mig hem så det är gött! Har bla blivit som alla andra och köpt mig ett par converse, höga gråa! Har bestämt att jag ska köpa ett par vita låga också men det blir till våren. Till lunch åt vi mumsigt, Sushi! Tåget har nu stått i tullinge i snart 99 år, det gillar vi inte...vi vill komma hem till våra läxor som ligger och bara väntar på oss där hemma. NU RULLAR VI, weeei. Pusspusspusspusspusspusselipuss IDA

Never Seen


här får ni en helt awesome bild på sären dem själva.


Jag kan icke sova. Det suger typ kuk. För jag är jeeeeeeeetetrött.

Idag lyckades jag dra av en lucka i köket. Fyfan vad bra jobbat. Jag skyller på… på… att jag är så jävla stark. Japp så är det gott folk. Emilia a.k.a. Starke Adolf.

Idag var vi i järnfyran samlade. Jag, Ida, Jossefin och Amandda. Det var gos. Riktigt gos faktiskt. Tidigare, alltså innan dess, så gick jag och min fru till Solbo för att sola. Efter att vi hade solat så gick vi in och duschade och bastade och hade lite mini-spaa för oss själva i cirkus två och en halv timme. Det var wunderbart. Ida och jag gick idag ut med att vi gifte oss idag. Det har varit lite hemligt och så men nu var vi redo att visa det för världen. Facebook alltså. Ehm ja.

m,jkhugyftdrfcgvhiuojpoklöknjbhvgtdre45w2wesdxcklijswq234rt6ydklxöxcm,v cxzsxä'sd¨. Ni skulle allt bra vilja veta vad som står där va? Ha! Synd för er, för det får ni inte veta. Blöhööö. *räcker ut tungan*
Jag vet inte. Jag är trött okej? Höll på att somna när gubbarna satt och kollade på Centralskolan men sen blev det ett jävla liv när de skulle gå så då vaknade man ju. Sen var det bara att gå och ta ur linserna och borsta tänderna - då blir man ju fan pigg igen. Kuwl. Jag vet inte varför jag skriver kuwl. Det ser så… kuwl ut. Eh he.

Jag vet inte heller VARFÖR jag skriver denna skiten menmen min blogg, jag bestämmer. Typ. Liksom ingen måste ju läsa det här. Ingen är tvingad. Jag bara skriver av mig för att bli trött. Sen så måste man nödvändigtvis inte publicera men what the hell. Så får det bli. MER PUBLICERING ÅT FOLKET!

Vi såg Marley och jag idag. Jag grät. Så hemskt jävla sorglig. Jag började tänka på andra saker och började gråta åt det. Jag är bra på att gråta tyst. Sen gömde jag mig bakom kudden. Det var gos.

Min mamma ringde mig idag på kvällen. De hade precis ätit middag. Hon berättade att det var ungefär 16 grader ute och att hon tidigare idag hade suttit i bikini. F y f a n vad jag är arg. Jag vill oxå vara utomlands. Skit samma om det bara är runt 20 grader på dagen. Det är fucking varmt om man jämför med -2 grader. Och man kan gå med bara en klänning och sen kofta på det. Sandaler. Klackskor. Men jag är fast i den här helvetes-hålan.

Med all jävla snö.

Jag vill ha vår. Jag vill ha skinnjacka (eller ja, jag har ju det redan nu men vafan jag vill kunna ha skinnjacka UTAN att frysa arslet av mig när jag går ut.). Jag vill kunna gå barbent. Jag vill ha min födelsedag. Jag vill ha min födelsedags-fest. Jag vill ha dig här. Nu. But it aint working like that. Man får liksom invänta det, för det kommer med tiden. Sakta men säkert så kommer det man vill ha tillslut.

Och nu känner jag att det blev jävligt seriöst här.

Jag och Ida vill göra om bloggen. Jag har värsta idén i huvudet. Skitsnyggt ser det ut. I huvudet i alla fall.

Nu blev det jävligt, onödigt långt här också. Så vi avrundar. Låten nedan är Jack Johnsons All At Once. Freakin awesome när man skall sova. Nighty, nighty y'all. Sleep tight. ♥



Roligt Faktiskt


Ville se roligt. Sökte på "roligt". Fick se roligt. Skrattade roligt. Roligt helt enkelt.

 


Pretty Messed Up

Att dricka cola när man egentligen inte får göra det, ja det är då som det smakar bäst. Som nu t.ex. mitt i natten. Så jefla gott. Haft en treeeeeeeevlig kväll med gitarr-spelande och COD with my beloved m8s Rallelou, Herman och Mette. Najzzzzzzzzzzzzzz. 5 av 5 toasters.

Snabba Cash


Var och såg den med Angelica ikväll. Den får fyra och en halv toasters av fem möjliga.
SE DEN! - det är en order!!


Tu Me Manques

Jag har varit duktig. Jag har uppdaterat C'est L'amour. Ordentligt. Fan vad jag är bra. Det är nog för att Facebook inte har fungerat för mig på nästan hela dagen…… Fan vad jag är bra. För att vara ärlig så hade jag faktiskt glömt bort den. Illa. Klicka på bilden för att komma dit. Nej vad i helvete nu är klockan way to much. Morgondagen startar med idrott. Kuuwl. Godnatt alla fina. ♥


rosettes



Detta har jag precis klickat hem, thanks dad. ♥ Hur söta som helst!

Love Comes Around



Eh he he he, här sitter jag med gråten i ögonen. Jag hade glömt bort hur jävla freakintastic Jeff Dunham är. Och att jag är kär i Peaunut. Yeah, you heard me!

Other Way

Jävla ovärd dag. I'm out of here.

Hold My Hand


Min fina kusin

Hade skrivit ett JÄTTEROLIGT inlägg, jaa det var faktiskt sådär extremt roligt att man ramlar av stolen till och med. Menmenmen tack vara blogg.se får ni alla sitta kvar på stolen....och läsa ett helt vanligt och ganska tråkigt inlägg.

Åkte till gymmet direkt efter skolan igår och körde ett lagom hårt pass. Efter dusch och bastu tog jag bussen och mötte min kusin Lina och Engla. Vi åkte hem till dom och åt tacos, dansade med Engla och spelade in lite musik. Det var riktigt kul för både jag och Lina sjunger tydligen i samma tonläge så vi satt och lekte i hennes musikprogram några timmar. Ska nog köpa mig en egen mikrofon så att jag kan sitta hemma och leka lite också!

Idag har jag ju som sagt resursdag vilket innebär att vi är lediga, yeeah! Så när Lina och Engla åkte iväg till jobbet/dagis imorse vid åtta låg jag kvar och sov som en stock i Linas uuuunderbara säng. Gick upp runt 11-12 och åt en stor skål med kalaspuffar. Har inte ätit det på hur långe som helst och nästan glömt bort hur goda de är! Nu på förmiddagen har jag bara legat och degat här i soffan framför tv:n, smsat lite med några söta och även sjungit in lite själv bla halleluja och tears in heaven.

Måste tyvärr slita mig ifrån datorn och börja packa ihop mina saker för att jag ska bege mig till jobbet. Det är lite läskigt för att jag ska jobba på Coop i Rönninge idag för att Alex behövde bli av med sin tid. Jag jobbar ju egentligen i Södertälje så är lite nervös för att jag känner ju ingen där osv. Men Amanda har suttit och berättat hur bra jag är så nu är jag redo att möta världen.

Ni får ha det så bra som det bara går! Och imorgon är det härliga freeeeeeeedag


Don't Believe It


jag fick en semla av modra mi förut. det är så himla gott. lite mycket grädde bara.


Heiiiiiii.
Jag är vaken för jag är busig. Dessutom har jag studiedag imorgon och det är kind of awesome. Ska träffa mina beeestisar. Det ska bli gos. Jag pratar med Fäääncyboii om alla dessa bekymmer killar ställer till med. Varför visar det sig att alla är likadana för hela fucking tiden? Bläää. Nej ni. Nu är jag trött som ett jävla offer. Och jag ska ta fetaste sovmorgonen imorgon. Hah! PUSS. Och jag saknar min bebbi otroligt mycket. ♥

Get Through The Night


världens finaste amanda, du är bäst & du klarar allt. ♥


Jag insåg precis att jag skrivit två inlägg om facebook idag. Jävligt illa. Svär gör jag hela tiden också. Uschamig. Såna dumheter ska jag försöka skära ner på. Försöka. Imorgon ska jag till sjukgymnasten 09.20. Sen direkt till skolan för att ha idrott 10.30 med fotboll. Herrejesus. Sen ska jag springa efter skolan. Fast nu kom jag ju på att jag inte har några löparskor än jävlaskit. Oj där kom det en groda till. Ouups. Idag insåg jag en sak. Men den insikten fick bara Jossan ta del av. Hon blev arg. Jag med. På mig själv alltså. Men men, life is life and you can't do a damn about it. Eller något? Vi får se vad som händer. Och jag har er som stöttar mig hela tiden. På samma sätt som jag gör för er. Jag säger det igen för det tål verkligen att upprepas, jag har världens bästa bästa vänner. ♥ Nämen guys, godnatt nu svimmar jag. Och jag har kind of butterflies in my stomach. [Rasmus fel att jag snackar engelska med jämna mellanrum, men vi gillar't]


Abstinence

Detta är sjukligt. Jag får abstinens. Först laggade hela facebook och nu kommer jag inte in. Har inte kommit in på över en timme och jag sitter frequently... VÄNTA. VÄNTA!! JAG KOM IN! ÅH LYCKA!!!!

 


Talking To You

Thirsty Merc. Har lyssnat på dem i snart ett år och jag älskar verkligen det här bandet, texterna är underbara! I alla fall mina favoriter. Och tänkte att ni skulle få ta del av dem, så här kommer de:

Okej skit. Det är som sagt inte något särskilt välkänt band runt om i världen (fast ni kanske har hört 20 good reasons?), utan ett band som är mest känt i Australien och därav hittar jag ju inga bra klipp på youtube. Så klicka här så kommer en spuuutify-lista med några låtar. Hittar dock inte Those Eyes men den hittar jag däremot på youtube... Skumt. Jaja. Hejs.



Helveddde

Hajhaj jag heter Kaj!
Eller naaah, jag heter ju Emilia. Men i alla fall kolla:

Så jävla sant. Så jävla... Fail?

Mikaela säger hej

var och handlade lite mellis precis på Coop och glömde kvar mitt kontantkort jag köpte i snabbkassan. När jag sprang tillbaka började jag leta efter det tillsammans med han i kassan. Och tillslut hittade vi det och han sa att det måste vara min lyckodag och sa att jag var tvungen att köpa en lott. Så då var jag ju tvungen att göra det. Tänk om jag skulle vinna typ en miljon, det kan jag ju inte missa! Men fan heller att jag vann... Nu är jag på väg till jobbet iaf och är hemma ikväll någon gång efter åtta. Puss ida

Hola Cola

Hejsan alla mongon-lider. HA HA. Nu ska vi rita och sjunga, det ska bli spännande. Vi måste jalla kebab, C YA asholes

Bruise

Hej min blogg. Sitter hemma och tycker synd om mig själv. Jag har två bulor på huvudet och blåa knän. Men ni skulle se den andra killen hööhöö! Skämt åsido.

Var i flottsbro hela dagen igår med min käre vän Emma och åkte skidor. Det började med att vi stod i kö i hundra år för att köpa liftkort sen hade jag nummerlapp till uthyrningen och det gick lika segt där. Men sen när det äntligen blev mitt fantastiska nummer 72 blev jag alldeles stressad och sprang över isen med Emmas skidor i ena handen och en väska i den andra..*pang-boom-smash* ooouups... Hade ju inga händer att ta emot mig med så ramlade med huvudet rakt ner i isen och fick Emmas skidor i bakhuvudet. Lucky girl den där Ida. Men efter en långvarig fight med Emmas pjäxor var vi ute i backen och det blev en helmysig dag. Är ju inget proffs på att åka men jag klarar mig ner för backen iaf och fick faktiskt 5 av 10 av juryn. Vi tog lite bilder (såklart) med Emmas kamera så de kommer antagligen upp några här snart.

Efter ett antal huvudvärkstabletter både igår och imorse dunkade huvudet fortfarande som tusan så det blev till att stanna hemma och ta det lugnt idag. Men självklart ringer Johan Husmusen och väcker en när man sover som bäst (payback's a bitch!) och börjar prata om att de satt och planerade min begravning. De var bla lite oense om de skulle bjuda på tårta eller smörgåsar. Men tillslut kom vi fram till att Eric ska måla en tavla av ett unicorn och placera vid kistan, Johan ska spela gitarr och Emilia ska baka en kola/choklad-tårta. Jaa det var väl det.

Nu ska jag faktiskt plugga lite och sen vid fyra har jag lovat min kusin att hämta Engla på dagis för att hon ska på möte. Vila hela dagen, leka hela kvällen. Tummen upp


Dear Sunday


plus lilla josefine som inte var närvarande när bilden togs. ♥


Jag sitter och lyssnar på Coldplay. Tänker på dig. På alla minnen när dessa låtar spelades. Saknar dig. Kommer att tänka på att jag borde sova. Ska upp 07.30 imorgon. Fyfan för skolan. Men snart är det helg igen. En hel helg utan Fanny, buu! Men snart blir det en landet-helg. Kommer bli awesome. Jag har kommit på att jag har världens bästa bästa vänner. Eller det visste jag redan. Men jag bara kom att tänka på det nu. Fyfan vad jag är glad att jag har er. ♥

Can't Stand It


Alltså finns det någon som är så jävla söt som Mikaela eller? Puss på dig, du är så underbar! Glad att du finns i mitt liv med alla sjuka saker vi säger och att du är en sådan förstående och fin vän. ♥

Looking Lost



Hittade denna när jag råkade klicka upp iPhoto och började kolla igenom arkivet. Den är ifrån torsdagen förrförra veckan. Haha jävla cp:n.

 


Then Came You


Kvällen började bra. Amanda tycker att hon har rätt och Ida håller inte med.


Hon stoppade vantarna i bh:n?…

Amanda var helk00l på station.

Amanda gillar inte mössor. Det gör Fanny.

Louise blev lite arg.

Vi förade på McDonken. OHYEAH!

Jag och Louise tog fina ballonger från McDonalds.

Mina knäpphuvuden fick ställa sig och posá lite sådär snyggt som bara de kan.

Sen snodde Ida min ballong och Fanny ville väldigt gärna visa sina nyinköpta trosor.

Sen gick Lojjsans ballong sönder. :((

Poséring igen. Många blickar. Många skratt. Och ännu fler blickar.

Nu var vi äntligen på restaurangen på söder. Dionysos. [fr.om. här blir det suddiga bilder p.g.a. jag inte hade blixten på]

Grymt god souvlaki. Helt gudomligt rent ut sagt.

Ida koncentrerade sig väldigt mycket så att det skulle bli rätt och inte fel liksom.

Hur mysigt som helst!

Ja eh he, här är Fanny!

Söta flickor javisst!

Baklava. Det var tydligen gott.

Chokladtårta som jag och Ida tog. Mycket gott.

Fina Lojjs och Ida.

När vi satt på tåget dit var det några killar som kastade en tidning på oss och en tog i Fannys fluff.
Så gör man inte! Sen sprang vi på stan och ja... Skrattade och flummade. Alla stirrade. Inte så konstigt kan ju tyckas. Men vi hade kul och det var ju huvudsaken liksom.

Efter att vi hade sprungit på Biblioteksgatan en stund där massor med folk hälsade på oss (wtf) så gick vi och förade på donken, what else liksom? Där hade Lojjs och Ida en telefonkonversation mellan sina muggar och sugrör, ni vet så som man gjorde när man var liten? Och Josefine GRATTIS!

Sen rörde vi oss åt Östermalm, vidare till Slussen och sen till Medborgarplatsen. Där gick vi. Och gick. Och gick lite mer tills vi kom underfund med att vi kanske var vilse. Så vi frågade. Men vi var nästan framme sa damen Amanda frågade och äntligen var vi på Bondegatan.

När Ida och jag konstaterar att här har vi minsann varit förut när vi går förbi "Sonjas Grek" och då så ser vi hur en massa människor inne på den restaurangen vänder sig om och börjar vinka. Vi undrade vad i helvete som hade hänt med världen. Det visade sig att det var Carolina och hennes familj och släkt som åt middag där inne. Så vi pratade lite med fina Carro ett tag innan vi gick till våran restaurang som var tvärs över gatan.

Det var hur mysigt som helst och de hade verkligen jättegod mat med inte allt för dyra priser. Vi satt där i ungefär tre timmar innan vi rörde oss mot pendeln eftersom att vi ville ta en lite längre promenad.

Fy vad liten man kände sig när man gick förbi alla barer och klubbar där det stod massor med finklädda människor och dörrvakter och så kom vi liksom gåendes där med våra converse och leggings. Hua. Men ett år och två månader minus två dagar. Då är det min tur.

När vi satt på Södra så var det ett antal överfulla människor där. Fint sjöng de i alla fall.
Hade en underbar, knäpp, störd och mysig kväll med mina knäpphuvuden (VI SAKNADE DIG JOSEFINE) och det är ju bara att erkänna att vi är helt störda i huvudet. Love you anyway. ♥


Hide


Ja det är sant. Jag är rädd för monster under sängen. Livrädd till och med. Om det inte är någon på undervåningen och allt är släckt så tar jag ett stort steg ungefär en halvmeter från sängen och hoppar upp på den. Och sen vägrar jag röra golvet när det är helt mörkt i rummet. Man vet ju aldrig vad som kan ligga där under............

Can You Hear Me

So when did I become such a hypocrite, double life, lies that you caught me in. 
Trust me i'm paying for it, with every move i die… ♥

Nobody Can See My Soul

bara för att fanny är så jävla söt på den här bilden. ♥


Hej. Jag borde sova. För liksom. Jag är trött. Men jag kan inte. Jag sitter och pratar med Erik. Han och Tiemos innebandylag förlorade med typ 41-0 idag. Eh he. Fast det vet inte Tiemo om att jag och Ida vet. Ni vet inget heller, okej? Bra. Just nu kollar vi på ett stört youtube-klipp. Kolla här. Liksom vad i helvete? Maten var jävligt god idag. Ikväll. Igår? Jaja det var en totally awesome night med mina babes. Vi var helt jävla störda. Kan berätta mer om det imorgon. Vi lekte bl.a. turister på Biblitoteksgatan. Folk stirrade satan. Konstigt... Vi hörs ju en del om vi säger så. Eh he. Nu ska jag prata vidare med Fanny som loggat in på ämääsään och med Erik the man på fäääjjsbåkk-chatten. Peace.

On A Misson

Alltså... Nej jag låter nog bli att säga något om detta. Ja vi är störda. Och ja vi hade tråkigt.

[nu åker vi in till stan och äter på restaurang med Amanda, Fanny och Louise. ♥ just as you know]

Minminmin


Chacha alla blogglärare! Har drägglat efter den här väskan i flera dagar nu den är ju bara såååå snygg att man dör! Aja see you later bitches, I know you love me!! Puss och knull eran ida

Vinterns Korta Dagar



Hej alla barn nu är det barnprogram titta nu här vad farbror Frej tar fram.

Eller ja, typ hej.

Idag har jag suttit hemma. Internet var dött så jag har läst lite och sen kollat på Happy Tree Friends och Twilight. Den förstnämna är helt sjuk. Visst jag brukar ha skruvad humor men ibland så går det en aning över gränserna av vad som är roligt och vad som bara är absurt.

Ja okej nu låter jag som en gammal tant. Mitt intag av mat idag har bestått av: spaghetti och köttfärssås, massor med mjölk, vatten och saft, choklad och popcorn. Yummie. Intressant, huh?

Jag och Fanny sitter och diskuterar morgondagens äventyr. Det kommer bli gosigt! Bio + middag, vad kan slå fel?

Och imorgon är våran sista underbara fredag när vi slutar 12.55. På vårterminen kommer vi som sagt sluta 14.25. Jaja man överlever. Hoppas jag.

Jag håller på och blir galen här. Måste. Prata. Med. Rasmus. Blöö.

Det har tagit mig cirkus en timme att skriva detta eftersom att jag har haft avbrott så som att äta middag, msn:at och facebook:at, fy vad illa. But hey, no one matters.

Så. Ja. Jag har väl inte mycket mer att säga. Hejs.

Losing It


Det är såhär vi roar oss. Puffar man tillbaka så är puffen hos en själv igen en minut senare. Så himla gosigt.
Ja vi har ett liv? [förresten försökte mobilblogga ett x antal gånger idag i skolan but it didn't fucking work]

-

Fuck this... I'm going to Hogwarts.

I Choose You


så jävla snygga. ♥


Jag tänker såhär-- eftersom att jag inte har något vettigt att skriva om så skriver jag ingenting istället. Men nu har jag tråkigt så ja... Here we go.

Kan säga att jag längtar satan till helgen. Har inte ens gått en hel vecka i skolan och känner redan att jag lever för helgerna, vilket känns jävligt illa då vi inte ens kommit igång med så mycket än.

Våran hösttermin tar slut denna vecka. Sen så börjar vårterminen och det innebär att sluta vid tre varje dag med en sovmorgon och det är på onsdagar. Kuuwl. Kommer sakna de underbara tisdagarna och fredagarna :((

Sitter och sms:ar med Ryssen. Han sitter på en buss. Och jag ligger i min säng. Ha ha ha. Skadeglädje.

Imorgon är det onsdag? Ja det är det. Börjar 10.30. Det är najjs. Slutar 16.20. Det är så sjukt onajjs. Illa. Fan.

Jag är otroligt glad över att jag har Jacob, Rasmus och Mikael i mitt liv. Vilka killar alltså. Helt jävla underbara. Stöttar en som fan och visar alltid att de finns där för en oavsett vad. Sen har jag ju mina tjejer också, Fanny, Louise, Ida, Josefine och Amanda. Samma där. Vad skulle jag göra utan er?
Det här är förresten jag för tillfället om ni råkade undra (men såklart inte lika snygg) ---->

Jag hatar att ha glasögon. Längtar tills jag får göra laseroperation...  Blö. Nu ska jag fortsätta läsa.

Vi får väl se om jag överlever morgondagen men det är väl knappt det... På kvällen är vi allihopa döden döda. Fyfan.

The Deepest




En sjukt gammal låt but I love it, har gått och nynnat på den hela dagen! Men nu måste jag springa till bussen och åka och jobba. Må så gott!


My Lovely Girls



Red Bull 4-lajf

F-U-C-K har inte börjat med engelskan än eftersom att det kom upp massa saker som jag var tvugen att reda ut först......Blir alltså antingen ingen sömn eller inget plugg. Tror tyvärr att sömnen får ryka. Plugga hela natten. Red bull hela dagen. Yeeah that will work! It always does. F1 QL & 7kt 3vligt !
Pusshej, du luktar leverpastej


Weekend

Howdy cowboy! *svingar med mitt lasso* Helgen har varit helmys och spenderades i Emilias hus med våra kära människor. Mycket kära människor. Det är därför bloggen har varit helt död. Vi har alltså varit tvugna att vara sociala heeela helgen. Tyyyp jobbigt. Äsch nejdå, jag skojade. Busigt. Men nu är bloggen så levande som den kan vara igen! Så ingen begravning med tårta blir det för er som trodde det. Två av mina nyårslöften är att sova mer och göra allt jobbigt på en gång, så som skolarbeten tex. Jag somnade runt två igår och jag ska nu börja med min engelskagrej som jag har haft hela lovet på mig. Tycker att jag klarar det här galant faktiskt................. Så nu slog jag mig själv på handen som straff. Så medan jag sitter med pluggish kan ni njuta av lite herliga bilder ifrån helgen som passerat.














Här är ett litet smakprov, hoppas att det smakaa!


Tro och Tvivel


You will never understand how wonderful it was to see you again. ♥


Just nu så sitter jag ensam i mitt kalla hus. De andra tre har åkt till huddinge eller vad det nu var för att köpa trosor och deo till Louise som ska sova här en natt till! Jag har allmänt tråkigt och är hemskt hungrig Gårdagen var riktigt gosig med nära vänner här hemma. Vi spelade twister, dansade som galningar och körde Bibeln. Galet! Vi kunde inte få in PS2 i vår nya tv så Singstar fick vi bli utan... Men vi sjöng med i alla låtar som vi spelade så det gick väl ingen nöd på oss ändå. Ikväll kör vi en någorlunda repris, men med några andra. Det kommer bli gosigt det med! Hoppas att mina tjejor kommer hem snart så att vi kan börja med middagen, för jag är utsvulten och har inte ätit sen imorse. Jag dunkar Håkan på högsta. Det är så jävla underbart. Känner igen mig i alla dessa vackra texter. Usch tänker för mycket. Nej nu slutar jag innan jag börjar waina på bloggen igen. Det är ju som sagt min specialitet eh he. Ja ja.

Ladies Night


Varför har vi man inte tjejkvällar varje torsdag? Jag tycker iaf att det är mysigt.

 


Klantarsle



Look For Today

Ibland ser vi ut såhär:


Och ibland såhär:


Vet inte riktigt vilket ni föredrar, Emilia tycker den andra men tror jag tycker bättre om den första... Nu blir det middag, "dinner for two". Vi har lagat hamburgare med pommes, heeeeeeejs!


Screw This

JAG HATAR EMILIAS DATOR DEN RADERADE ALLT JAG HADE SKRIVIT.
SÅ NU SKITER JAG I DET HÄR. GOD NATT!


ps. sover hos min bloggkollega tills på söndag. Tummen upp för det



Dinner For One


Lonley, I'm ms lonleeeeeeeey..


Att tillaga middag åt sig själv. Det är rätt så deprimerande faktiskt - till exempel finns det bara anvisningar hur man tillagar bulgur åt 2, 4 eller 6 personer. Stackars alla de som faktiskt äter själva varje dag, för jag fick nästan självmordstankar när jag skulle göra mat för en... Sen när man väl satt där vid matbordet så var det bara att tugga i sig maten och dricka up sitt vatten. Ingen att prata med. Bara. Sig själv. Men resten av veckan ska jag slippa äta ensam för då ska Ida bo här, jippie!

Ändå Känns Det Kallt

Äh what the fuck. Har sjukt tråkigt. Och det är fucking-swinecold här hemma. Jag är ensam dessutom. Spelar Melissa Horn på högsta volym. Nu fixar jag lite lunch, är sjukt hungrig. Skriv gärna ner detta i era små, rosa, my little pony-block, tack.

Stjärnfallet


Dagen har spenderats med Lojjs, Joss, Amanda och Ida inne i staden. Det var gosigt.
Vi sprang runt, fram och tillbaka, kors och tvärs, hit och dit - ja ni fattar kanske, i hela stan efter ett par vita converse till Josefine.
5,5:orna fanns verkligen ingenstans. Hittade ett ställe på regeringsgatan som skulle få in dem på torsdag så det är bara att åka in igen. Sen åt vi en underbart god lunch på Café Coppola och sen blev det lite till att kolla runt i butiker.
Efter det bagav vi oss till lilla Tumba där vi lämnade Ida som skulle möta Emma och vi gick och köpte över ett kilo godis, herregud...
Josfine och Amanda stod för ätandet senare på kvällen. Lojjs var tvungen att åka tidigt eftersom att tågen var avstängda och hennes mamma var i Tumba, det var trååååkigt tycker jag :(( Men vi ses ju senast i helgen i alla fall, hihi! Nu lyssnar jag på Markus Krunegård, stjärnfallet. Den är lite söt sådär. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Får se. Kanske får jag träffa dig igen. Vi får se. Inga förhoppningar alls. Försöker att inte ha några. Men som du tidigare sagt, jag är naiv.


Är hemskt trött och mina ögonlock är tunga nu, snart drömmer jag om dig.


New Faces

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu har vi finbesök utav käraste Mikaela och Jenny ifrån Bålsta. Har precis kommit hem ifrån Grekiska kolgrillen och ska nu ner och mysa framför en film med massa godis såklart. Allt ifrån mig för tillfället, ha det bäst! 

An Adventure


Jag gillar min Josefine mycket! (skärpa vaa vad är det?)

Hoppsan vad tiden går fort när man ligger i soffan med sitt mysiga täcke och bara har det gött... Ska springa upp, eller kanske skutta. Har inte riktigt bestämt mig än. Men ska på något sätt iaf ta mig upp på övervåningen och fixa iordning mig för att ta bussen vid 12 och åka iväg på äventyr med några utav mig härliga vänner. Det blir mums. Ha ett bra liv, och njut utav lovet för snart är det slut! Faaann.. varför ska lov ta slut för?

 


Don't You Remember



Jag tror nog att jag blev kär alldeles nyss. Dessa måste jag ju nästan bara köpa!? Från H&M.

 


Looking Good


mobilbild på två stadiga cheyer.

Idag sov vi till ett och åkte sen in till stan och åkte skridskor. Det var mysigt. Amanda ramlade på rumpan två gånger. Det var roligt. En unge sa "oj, den ramlade" när Josefine halkade på väg bort till Taco Bar. Det tyckte vi var roligt. Tydligen. Det var fullt på Taco Bar (som btw har längst ner på sina kvitton "Taco Hej" så grymt torrt) så vi gick och åt på Kungshallen. Det var gott. Nu har jag kollat på Wallander med mina föräldrar och snart dör min dator. Hejs.


Rugby pic's




fotograf: Tomas Berg (Amandas käre far)

Fullkomligt avgudar rugby bilder. Helt underbart. Alla bilder ser så härligt kärleksfulla och mysiga ut.


Ögon Av Is


En till bild ifrån nyårsafton, tycker alla ser sådär lagom härliga ut.

hej hej hej, hemskt mycket hej. Mina händer är iskalla. Åh nej. Tittade precis ner på mina händer och kom på att mina naglar är ofina. Hatar nagelack. Det är bara fint i en, max två dagar sen ser det ut som urban. Livet är hårt som tjej. Är trött efter en dag på jobbet, proppmätt efter middag bestående utav tacos - i perfekt form för en lördagskväll med andra ord. Ska byta om lite snabbt och sen lämna mitt hus för att bege mig till ett annat hus. Ha ett bra liv. Puuuuussen

 


Kom Änglar

Nu sticker jag iväg med sjukhuvudena minus ett huvud. Ett minus fem är lika med fyra. Alltså fyra sjukhuvuden. I Slöddertälje. Det kan sluta hur som helst.

Star Wars

Hej. Jag är kind of dead. Men ändå inte. Har svullat hela dagen med mina tjejer Josefine, Amanda och Ida. Vi har ätit pizza. Och chips. Och choklad. Vi tänkte äta kladdkaka men tänkte att där gick gränsen. Nu har jag precis ätit hamburgare och pommes. Min mage spricker snart. Jag sitter och kollar på Star Wars. Det är grejer det. Jar Jar Binks är bäst. Kom precis på att detta är första riktiga inlägget på året. Året började fan bra. Nu ska vi ut och gå. Ciao.

2010



Här är typ dom enda två bilderna som är acceptabla. Dom andra är inte till för andras ögon.
Kanske bjuder på några fler bilder senare, får se om vi får ett ryck eller så.

HOPPAS NI FICK ETT HÄRLIGT NYÅR, VÅRT VAR AWESOME!

nu är det 2010. kul.


RSS 2.0