how long will I love you



Aaamen jag har det kuul. Har suttit vid datorn heela dagen framför facebook. Förutom när jag moppade och dammsög det sista.
Fyfan vad det var äckligt igår natt efter att alla hade gått eheh... Den enda som var underbar nog att stanna kvar och hjälpa till att städa var Vasilios. Bästa Vasse, tack!

Gårkvällen var sjukt lyckad, tack alla för en grym helg ni är bästbästbäst! Lägger upp bilderna lite senare eller imorgon för nu ska jag fortsätta dö, är helt slut. Puss på er!

Mobilblogg.

img_0464 (MMS)

Sitter fortfarande på ett fik på söder med fanny,  josefine, skåne, gotland och amanda. Och nu är emma påväg hit också. Det är gosigt. Vi sitter och pratar om gårkvällen som var awesome. Lär sitta kvar här ett bra tag till men hör av mig senare ikväll. Puss ida


Halloween nr2





Här får ni ett litet smakprov på vad som hände och hur vi såg ut. Det är lite halvkassa mobilbilder men mycke fler och mycket finare bilder kommer senare.

Det var en grymt lyckad kväll och alla var så sjukt snygga! Nu ska jag in till stan och fika med några av tjejerna, ha det bäst!

lady gaga, bitch.




När jag skriver det här är det ungefär tre timmar kvar tills alla kommer. Jag är nervös och uppspelt. Längtar. Nu när det publiceras så hoppas jag att jag är i full gång med att ha kul med alla mina vänner!

Happy Halloween y'all!

Halloween nr1







Bilder från igår. Nu taggar vi om för ikväll. Wohoooo!

I used all my wildcards

Jag älskar att jag går upp i riktigt god tid för en gångs skull när jag ska jobba, fixar mig och är nästan helt klar tjugo minuter innan vi behöver åka för att sen gå upp och väcka mamma och säga åt henne att gå upp och hon säger "men jag har ju satt dig på klockan elva idag… oj ja glömde säga det till dig".

Tack för att du sa något till mig mami, kan ju vara bra om jag som ska jobba vet om det också :( weeei, så nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra för att vänta ut tiden men det brukar ändå inte vara något direkt problem eh he (facebook)

I dream about you, just to wake up to realize you're gone.

 


heaven's on fire

Håller på att fixar det sista in för den första halloweenfesten, taggataggatagga! Kommer bli en grym kväll.
Hörs mer imorgon, puss och kram idaaaaaaaaa.

And we aint doing nothing wrong



Jag och Sabbi satt och kollade på den här ute i TK idag, har sett den förut men hon är ju så jäkla GRYM! Det är Will och Jada Pinkett Smiths dotter Willow och hon är bara 10 år, galet. Vilka jäkla ungar de har fött, deras son är ju en otroligt bra skådis också som ni nog redan vet.

Dagens outfit

img_0426 (MMS)

Dagens outfit


Geografiska universitetet


Eh he he, vi garvade
Snyggingarna brukar vi kalla dom..

Hallu, vi var på en föreläsning med klassen idag på geografiska universietet. Vi kände oss jättesmå när vi jämförde oss med alla mogna studenter. Själva föreläsningen var så där och jag lyckades till och med somna. Men alltid kul att komma ifrån skolan och göra andra saker än att bara ha vanliga lektioner.

Efter föreläsningen åkte vi till Östermalm och jag, Emilia, Martina, Katti och Saadet hamnade till slut på Taco bar. Satt där och bara snackade lite skit som vanligt. Sen mötte jag upp Angelica, Shilan och Emelie och vi köpte det sista inför Halloween.

I vanliga fall behöver man komma på EN sak man ska vara och fixa fram grejer till EN utklädnad. Men i år har det blivit mer än så. Ska klä ut mig till tre olika saker på två dagar. Imorgon i skolan har vi halloween-dag och då ska jag och Martina vara zombies, sen på kvällen ska jag vara något helt annat. Och på Lördagskvällen yttligare något annat. Dock är de två sista utklädnaderna fortfarande hemliga, blir ju mer spännande så.

Nu ska jag titta på The Big Bang Theory och sen sova, nattinatti!


you might not love me anymore

Okej… Vi suger på att blogga, men just nu är det jääkligt stressigt med allt. Var på föreläsning på universitetet idag och sen jobbade jag från ungefär 18-22. Så är rätt död. Igår gjorde jag något också men hjärnan hänger inte med längre… För lite sömn den senaste veckan. Inte bra. Imorgon är det Halloween-dag i skolan. Kommer bli kullllllll. Är taggad. Haha guuuard. Nä men, ska vara älva tyeep. Tog det jag hade hemma. Antingen det eller målarbyxorna och målarbyxorna blev nedröstade av mina vänner så atte…… Ja älva var det ja. Blir awesome. Sinan ska vara kille. För i vanliga fall är han ovanlig. Japp så är det. Kul att veta va? Nä. Meeen tar med kameran imorgon, och blir nog inte någon uppdatering från mig på hela helgen skulle jag tro för har så mycket att göra att jag svimmar snart. Så JÄVLA skönt att det är lov nästa vecka. Bara att stå ut en dag till. Woop woop.

Nä nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa Gavin och sova. Puss ha det bäst!

and she will be loved

"You like the chase. And that's all. So you know what? You can have it."

random thoughts

What starts with F and ends with UCK? That's right FIRETRUCK! Well what starts with P and ends with ORN? That's right POPCORN!

- - -

Kul chey som börjar garva åt det här. Har nog fått alldeles för lite sömn nu. Tja. (förrerrrresten så sitter jag och asgarvar åt bilden från mobilbloggningen. jag är ju fördjävla söt.)

Mobilblogg.


Chachaaaa, nu sitter vi på Castello och äter mat från himmelriket. Seriöst. Vi fick sluta tidigare eftersom att vår sista lektion blev inställd.
Inte helt fel alltså. Ska plugga inför litteraturhistorieprovet nu, kuuul liv. Tja.

(PS. Det här inlägget skulle publicerats vid ett-tiden...)

I would catch a granade for you

Vi försökte mobilblogga idag - det gick sådär då iPhöönen vägrade skicka iväg sms:et. Weii. Oj. Började visst skriva på det här för… kanske två timmar sen. Fastnade vid Simpsons. Eh he.


Och nu fastnade jag igen. I någon dålig film. Jag orkar inte mer idag. Tja.

waaaaaazzup



Åhhh hade glömt bort hur mycket jag älskar Annoying Orange. Sitter och garvar för mig själv. Är lite för trött tror jag. Hähä.

 


Happy Dance


Det här är första sidan på våran PP!


Hallihallå! Är alldeles seg i kroppen, men på ett bra sett. För var ju och tränade för nån timme sen med Amanda och Josefine på gymmet. Vi körde ett pass som heter "Happy dancemix", ingen av oss har någon som helst koordination. Men vi hoppar runt där bäst vi kan och det är grymt kul! Låter jävligt mesigt men man blir verkligen glad och pigg när man går därifrån. Så efter stannade vi kvar på gymmet och körde lite styrka. Sen duschade vi i lugn och ro och bastade till och med.

Nu sitter jag och fixar på min och Dannys PP som vi ska ha när vi ska redovisa på MR (Mänskliga Rättigheter) imorgon. Har alltid sagt att planera är min grej...eller? Lär antagligen sitta uppe här hela natten eftersom att jag är så petig också. Men äsch det här är faktiskt ganska kul, tycker om att hålla på pyssla lite. Sen imorgonbitti precis innan lektionen måste vi springa och skriva ut de vi ska säga också (Absolut inte Ctrl+C Ctrl+V på wikipedia!) Känner mig sådär lagom förberedd men vi båda två är ju bra på prata så det där klarar vi galant!

Måste fylla på kaffemuggen nu och fortsätta jobba, hejhej!


det är så jag minns mina dar'



sjukt het chey den där emilia.


Blev sådär jättesugen på daimglass. Sprang ut till frysen. Lycka! Där låg det en burk med glass. Yummie. Så det sitter jag och mumsar på medans som jag pluggar litteraturhistoria (låter otroligt intressant, visst?) och leker med min älskade 3310. Ja ni vet den där stenåldriga Nokian som alla hade i lågstadiet. Yep den har jag nu. P.g.a. vissa oförklarliga sammanbrott från mina andra mobiler som inte riktigt pallat trycket. Men nu ska jag fortsätta plugggaaa och leka med 3310an. Den är rätt så söt ändå. Puss.

Autumn Leaves



 


Så Mycket Bättre


Igår hamnade jag framför reprisen av "Så mycket bättre". Själva programmet var väl ungefär vad jag hade väntat mig, lite lagom små mysigt sådär. Men September och Petters tolkningar av Lasses låtar, guuuuuud! Lagt över på mobilen - Check. Pressat sönder - Pågående



I cant sleep no more














Lördagskvällen var asgrymmast.

I should have known


Mhmmmm trött chey. Sådär trött är jag nu. Om inte värre. Godmorgon! Nu ska jag bara kasta i mig lite juice sen blir det skola och sen efter det, gym dirre med Fanny. Inget gymmande på en vecka, saknar't. Såååå det blir biffande på hög nivå. Woop woop.

Ha en bra dag så hörs vi!


look for that girl with the broken smile


Gooodnatt, nu är jag död på riktigt. Ha det bäst! Puuueesss.

 

 


Talking To The Moon

Satt precis och tänkte på vad skönt det är för jag har inte så mycket planerat den här veckan. Sen började jag räkna upp vad som redan är bestämt... kom fram till att jag har en dag som jag inte har något bestämt. Och nu kom jag på att jag måste in till stan och köpa det sista till Halloween så då var den dagen också planerad. De första dagarna kommer bli rätt sega, men för varje dag som går blir det bättre och bättre!



Yesbox där har ni min vecka, och vetnivetnivetni???? Efter det är de HÖSTLOV!



High On Life


Ni som inte sett klippet när Kleerup är med i Nyhetsmorgon.. gör det nu! Men tänk på att han är lite
"morgon-trött" och "ur form"... (1:09 fiser han och 1:55 börjar han prata så spola fram till det).



Jag som alltid ville vara fri



Jag är sådär härligt fräsch idag. Mhmm snyggaste cheyen i stan. Mitt hår är heeeeelt säpää. Serri. Inte kul.

Nu är typ alla kläder inne i garderoben och jag är hyfsat lycklig chey. Nu blir det bara nya möbler och tapet (råza var inte riktigt min grej) så är det finito. Då blir jag totalt lycklig chey.

Meeen nu ska jag sy lite och sen blir det att kolla igenom bilderna på kameran som visade sig ligga i något skumt fack i min väska. Minnet är inte riktigt som det var.

Louder Than Words


Bilderna som togs igår tog vi med Emilias kamera men den blev kvar hos Elin. Så det här är den enda bilden ifrån igår som jag kan visa just nu,
lagom fräsch mobilbild sådär.


Jag jobbade hela dagen och sen åkte vi direkt till Stuvsta och hem till Elin. Först var vi runt 20 tjejer som åt middag och bara satt och snackade. Sen vid nio-tiden började det droppa in en härlig blandning av folk. En del kända ansikten och ett del nya. Det var fullt ös hela kvällen och efter ett drog jag och Emilia oss till Tullinge en sväng och träffade Hampus, Sami & co. Micketmicket trevlig kväll må jag säga! Och ett stort grattis till Elin igen!


lion and feathers


Två av inköpen den senaste veckan, båda två är ifrån Glitter. Örhängerna är inte riktigt så mörka som de ser ut på bilden, utan de är mer turkosa. Jättesnyggt att ha håret tajt uppsatt med hårspännen på ena sidan och sen bara ett av örhängena!

Köpte ett till långt silverörhänge förra helgen som jag använder på samma sett, men det har jag glömt hemma hos Emilia så det får ni så någon annan dag hihi.


Seeing those changes





Aaarå cheyen har kul. Pappa och jag håller på och sätter ihop min nya garderob, weii awesome! Äntligen. Ska snart röra mig mot Tumba, woop woop. Möter upp Ida på tåget och sen Martina och Sabrin i Stuvsta. I've got a feeeeeling ouuuouuu………… aa fast näe. Uttjatad låt numero uno. Tja.

 


Missing Harmony



Sitter och dör lite här.
Först och främst för att snubben sjunger helt grymt. Sen att han är sådär sjukt charmigt söt-snygg gör ju det hela lite bättre.


Ro mah ro-mah-mah GaGa Oh-la-la


kärlek


Jag har försökt tänka bort dig


såhär har jag sett ut för det mesta ikväll. fräsch chey förövrigt.

Skickade in arbetet nysssssss. Typ en halvtimme innan deadline. Dutti chey. Så jäääla skönt, nu är det avklarat. One down, two to go. Men de ä' braaaaa. Imorgon är det jobb 10-15 med Hilda och papi. Woop woop. Sen blir det tjejmiddag och partääy hos Elin. Kommer bli kullllllllll.

Can't buy me love

För det första: älskar att jag måste sitta hemma en fredag för att skriva en äcklig samhällsinlämning.
För det andra: hatar mig själv för att jag alldeles nyss blev apglad över att jag insåg att blogg.se fixat så att man kan göra tidsinställda inlägg.

Heeeerrrrå nu ska jag och Alexxx plugga vidare genom fäjzbåkk.


I've got dreams of loving you




Jag och Sabbi hade kul i skolan idag medans vi väntade på att samhälle-lektionen skulle börja. Så jäääla snygga cheyer!

.


Nu är min mobil snyggasttttt, 299 kr ifrån Mirabling.se!

 


Living for the weekend



Gaanska k00lt faktiskt. Synd att det snart är November bara. Satan vad tiden går fort.

 


California Girl


Hur gullig är inte han på en skala?

 


Exhausted

Vaknade för en liten stund sen och upptäcker att jag sover vid matbordet... Kollar på klockan och upptäcker att jag sovit så där över en timme. Lyckat, så bra gick det med de pluggandet! Så jävla fail.



Your worst battle is between what you know & what you feel.

Jag vet ingenting.

Mobilblogg.

img_0366 (MMS)

Godmorgon! Vi kollade fel på busstiderna imorse så fick ta en morgonpromenad till segeltorp i regnet sen var bussen invaderad av en hel skolklass... Men annars är det bra! Nu ska vi till skolan och labba, pusshej /ida


Mobilblogg.

img_0359 (MMS)

Sitter på tåget på väg ifrån jobbet nu och jag är lite lagom trött sådär. Men det är bara att rycks upp sig för ska ha tjejkväll med emilia och martina i lägenheten. Så köpte med mig middag som jag sitter och äter nu på tåget. Är så värdelöst att det inte finns någon färdig sallad som har både kyckling och fetaost i! Så köpte en med kyckling och sen ett helt paket med fetaost som jag begravde hela salladen i, precis som det ska vara! Kvällen kommer bli awesome, och vi börjar tolv imorgon vilket gör allt ännu bättre. Puss på er / ida


I just wanna know


en några veckor gammal bild eftersom att bilduppladdningen damparrrr.


Heeeii. Sitter och tröökar just nu. Marri samboo är i duschen, hihi.

Ikväll blir det vardagslyx med mina två favvobrudar! Woop woop. Studiedag imorgon och börjar 12. Men ja... Det är nog allt jag har att säga right now liksommm. Hejhejhejhejhejhejs.


Wish that I could make it right


Min weekend var det ja. Fredagen spenderades med Ramona och Martina framför Idol med tacos, chips och läsk. Jag totaldäckade vid elva tiden. Kul chey! Det var gosigt i alla fall hihi.

Lördagen var soffdag. Mhmmm underbart. Jag och Marri låg som döda sälar framför tv:n och tjockade oss ännu mer. Sen spanade vi killar inne på pizzerian genom fönstret haha herregud..... Katti kom och gosade senare på kvällen, vi låg och pratade om allt möjligt (med tv:n på mute och musiken från iPod-högtalarna på, hähä värt.) och vi åt om möjligt ÄNNU mer onyttigt. Jises. Men det var bästbästbäst. Katti försvann vid tolv-tiden och efter det kom Robin och Adam. Det var kuuuul, woop woop.

Söndagen började med att jag vaknade i panik av att pappa ringde mig. Jag hade lyckats försova mig..... Dutti chey! Så kastade mig iväg till jobbet. Kom två timmar försent eftersom att två bussar i rad inte kom. Älskar mitt liv! Sprang ifrån Tumba till Solbo som en jävla idiot. Jobbade till tre och pappa skjutsade hem mig och jag var som sagt ensam hemma i några timmar. När sambo kom hem så sprang vi över till pizzerian och köpte piiiiiizza. Mumsssss.

Det var min helg, kul va? Vavavavavava? Kanske inte. Men jag tyckte det i alla fall hähä. Otroligt skönt med en lugn helg faktiskt. Men nu ska jag och Martina gå och lägga oss, som sagt knappt någon sömn inatt. Pusspusspusspuss, ha det bäst!

Looking back at the past

Jag dampar... Det går inte att ladda upp bilder som är tagna med webbkameran på den här datorn för att de är i "fel bildformat", wäää. Arg Emilia.

Sitter ensam hemma i lägenheten. Känns tomt. Martina slutar jobbet snart och det tar en timme att åka från Nyköping såååååååå atte.... Här sitter jag. Ensam och övergiven. Buhuuuu. Ne skoja. Hähä så rolig chey. Fast inte. Jag är bara så hemsktttt trött! Sovtid inatt: ca 1-2 timmar.

Men kan berätta mer om helgen senare för nu ska jag plugga lite samhälle (weiii) och göra lite turkiskt té. Yummie. Pizza night ikväll också! Bor ju vägg i vägg med en pizzeria, livsfarligt hähä. Puss hejsssss.

Mobilblogg.

img_0344 (MMS)

Chacha bloggen! Sitter och fikar med Amanda, Fanny och Josefine på John Chriss. Det är varmt och gosigt! Vi lär antagligen sitta här i några timmar och bara snacka skit, sen ska vi ge oss ut en sväng i affärerna också. Puss hej, trevlig helg! / ida


Wanna hold you once again

Heyeee, sitter på webbdesignen och vet inte riktigt vad jag ska göra.... Inspirationen är helt lost, vill inte komma tillbaka. Weei. Slutar om tyeep 20 och då ska jag möta upp sambo (♥) och Katti hihi. Och då ska jag vara med på deras hälsopedagogik........ Så jääla peppad! Not. Ska alltså för typ tredje eller fjärde fredagen i rad stanna kvar i en och en halv timme extra. Kuuuul. Fast de ska iofs ha massage så kanske kan slinka in på något hörn hähä.

Sen blir det mathandling för hela köret och seeeeeeen hem för att fixa för ikväll!

Miss me


FREEEEEEDAG!!!!

 


Mobilblogg.

img_0341 (MMS)

Mhmm frukost a la ida och amanda!


As long as I can


Hade totalt glömt bort att jag ska flytta in med Martina i en lägenhet under en vecka från och med imorgon hähä. Tur att hon påminde mig igår, nu är väskan packad och jag är tagggggggad. Kommer bli awesome, men bloggningen kommer att bli ännu värre från min sida än vad den redan är tyvärr eh he. Men ni får ha det beeeest så hörs vi när vi hörs! PUSS.

I cant have it all

Skulle ju bara pröva om det funkade att mobilblogga och tog en random bild bara, men nu är jag så efterbliven så lyckas inte radera det. Jag ger upp och går och duschar istället. Hejhej och godnatt! Imorgon börjar jag elva men innan det ska jag och Amanda iväg på ett litet hemligt uppdrag inför Halloween. Spännande...



UPDATE: Nu fick jag bort fail-inlägget iaf, duktig chey!

they say get over it, but that´s not the point at all.


phätt k00la någon gång i våras.


Wää. Danny är best. Har inte så mycket mer att säga, hejs!

I Like That


T-shirt 199 kr, Mörkgrön halsduk 149 kr (Gina tricot)

Halsband 149 kr, Armband 39 kr (Lindex)

Kofta 399 kr, Skjorta 199 kr (BikBok & Gina Tricot)

Halsband 139 kr, Hårnålar 2st för 19 kr (H&M & BikBok)

Kom på att det var ett bra tag sen jag faktiskt visade upp vad jag köper i veckorna. Men idag när jag och Emilia var en sväng inne i stan var det de här som fick följa med hem!

 


.





Whats keep me going

"Det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre, det finns dom som har det värre ..... "


I can't get nothing right


hehe här är vårat "jobbfoto" som vi tog i somras. f.v.  carro, mamma och jag. nedan pappa.

Nu blir det jobb. Woop woop.

 


jag skulle släppa allt för dig


Don't let me go.
[the tragedy is that I would drop everything for you. just to be with you again.]

 


I was deeply in love

Okeii. Inte okej. Jag har varit sjukt trött hela kvällen men ändå inte gått och lagt mig. Har suttit och läst gamla blogg-inlägg. Garvat åt hur och vad jag skrev. Lett åt en massa minnen. Mennnnn kan inte slita mig. Allt som började kännas normalt igen blev plötlsigt pannkaka. Vafaan det är inte heller okej. Inte på något plan alls. Fan dig.

Nothing makes sence anymore



Det här lär bli min kvällsunderhållning. Woop woop. Facebook i mitt ♥. Hähä.
Nej men jag är helt död sen igår kväll så kände att en hemmakväll satt helt rätt. Jobb imorgon också!

Seriöst. Jag är kär.

 


Haters and critics

mhmmm efterrätten var grillade mashmallows, frukter, kokos och strössel.

Ikväll har det varit fääzt! Alla från jobbet inklusive Ida har varit här och käkat trerätters-middag, har varit asgott!
Nu f ö r s ö k e r vi plugga geografi men det går väl inget vidare tyvärr… Prov på måndag och vi kan nada. Woop woop. Imorgon är det skolfoto. Pepp. Eller inte. Puss på er! Ida hälsar.

I am missing you again.

 



it's your thing

Hola guapas!

Idag är jag riktigt jävla äckligt trött. Inte kul. Har städat rummet, bäddat sängen, duschat och ätit idag. Nä nu orkar jag inte mer. Godnatt och förlåt för att det är världens sämsta uppdatering just nu (tätt efter ajsomfaan).

 


.



Skank-a-tronic punkadelica


Mhmm älskar Hoffes nya album. Gått på repeat hela den tiden jag varit hemma idag, woop woop.

FET LÄNK FÖR ER SOM VILL LYSSNA.



Två låtar som jag hade glömt att jag älskar



-


he make me smile without trying

Fan… Fastnade framför datorn ikväll. Skulle ju sova tidigt. Är helt död. Tur att det är tidig dag i skolan imorgon. Mindre tur att jag ska kötta på gymmet direkt efter! Men äsch det är ju kul som fan. Kul att vi äger på att blogga just nu. Puss på er!

Varit död i minuter

Gaah galen helg. Eller ja galen lördag. Bäst! Men nu dör jag. Seriöst. Sömn har det inte varit generöst av de senaste dygnen. Puss natti!
Ida får btw ladda upp alla bilder hon har på sin kamera tyeep imorgon hähä!

Karma is a bitch


Hehehehe....

Surrender to me




Weii, kläder för ikväll dååååå. Grå body med tigermönster (eller ja det är ett tigeransikte) och svart tight kjol med silvriga dragkedjor, standard liksom. Sen lite smycken på det som jag ska välja snart. Asbra.

Ikväll blir det först middag hos mormor och morfar för födelsedagsmiddag och sen iväg till stan för att möta upp tjejerna i klassen för att gå på fääst. Woop woop, taggish jao. Eller något.
Ha en bra lördagskväll allihop så hörs vi kanske imorgon! Pueess.

Fetazte Fezten i TK

Matti Johansson sjunger Kiss med Prince otroligt fint i falsett! PG dansar till Single Ladies. Man måste ju bara älska webbdesignen på fredagar!

RSS 2.0