Alles Gute zum Geburtstag!



Idag fyller världens beesta Fluff 17 år (tänkte precis skriva 16 hähähähä men iaf…), weei!
Massor med grattispussar till dig hjärtegulllllllll.

When it all falls apart

Åh vad den här klänningen är awesome! Vill ha den nu, men har nog shoppat klart för idag woop woop.

299 kr från H&M.

Not ready to make nice



Idag har jag hoppat runt på kryckor hela dagen. Ett ord: HATA. Jag har så jäkla ont i händerna och är så utmattad att jag börjar gråta snart. Seriöst. Det här är inte kul.
Sen att Johan och Tobbe har snott mina kryckor hela dagen och lekt Star Wars/ninjor/riddare är ju helt underbart. Och det tar ju tyeep hundra år att ta sig någonstans och är sjukt jobbigt dessutom… Wäää jag vill inte längre!
Alla mina vänner som jag har träffat på idag har reagerat följande: stirrat fundersamt för att sedan bryta ut i ett asgarv.
Jag verkligen äääälskar mina vänner!

Nu sitter jag och pappa och kollar på Bert. Honom däremot, honom älskar jag! Hihi världens bästa. Och har ett par underbara och roliga minnen från när jag kollade på alla avsnitten i våras. Mhmmm väntar på att mami kommer hem med McDonalds, är assssshungrig och dessutom jeeetestålt över Ida som har bloggat hihihihihihi!

Frukost <3


Jag älskar sovmorgon, då hinner man både göra och äta frukost på riktigt. I vanliga fall trycker jag bara i mig något snabbt på vägen till skolan. Men inte idag mhmmmm. Sen att höra Hoffmaestro i bakrunden som uppträder på nyhetsmorgon är inte helt fel det heller!


I Need You Now

Efter skolan mötte jag upp Simon, Alicia och Felicia inne i stan. Sen åkte Simon och Alicia hem. Då var det bara jag och Felicia kvar. Jag köpte en kjol och en skjorta. Sen kom Viktor in till stan. Då var det jag, Felicia och Viktor inne i stan. Jag, Felicia och Viktor fikade. Sen åkte jag, Felicia och Viktor hem. Då var det ingen kvar i stan. Snipp snapp slut.

SÅÅÅÅ TITTA EMILIA, JAG BLOGGAR!!!


Lee och Daniels Blogg


Min kusin och hennes pojkvän har precis börjat blogga och eftersom att jag är en så fantastisk kusin sa jag ja till att länka dem.
Inte för att vi har så otroligt många läsare men några extra besökare kanske dom får iaf. Så klicka här nu för 17!


death is a promise, and your life is a fucking lie.


Runaway with my heart


Herregud vad jag är förälskad i Jay. Hans röst är ju helt magisk.
Dessutom sjöng han en av mina absoluta favoritlåtar Wherever you will go ikväll.


Hello goodbye

Jag har stukat foten gott folk. Genom att snubbla på en sten utanför ICA. Det är nog bara jag som kan lyckas med det. Rosanna sitter och mobbar mig för att jag inte bloggar, men jag kan ju inte blogga. Jag bloggar ju om samma tråkiga saker varje gång, till och med jag gäspar när jag läser mina inlägg. Men när jag väl börjar skriva så tar det inte stopp och då är det ju onödigt att inte posta det. Tycker jag i alla fall, för då har jag ju lagt ner tid på att skriva. Jaja, bättre än ingenting. Enligt Rosanna i alla fall.

Men nu ska jag fortsätta kolla på HIMY och smsssssa, woop woop.

Join The Dark Side


Byebye blondie! Jahapp då var man brunett dåra, känns så sjukt skönt att fått bort den där hemska utväxten.
Är riktigt nöjd med färgen för det är en väldigt varm färg och ändå inte för mörk. Men det var väldigt slitet så
blev lite väl kort kanske.. Aja det är ju bara hår trots allt, växer ut snart igen hihih.


The only Gay In The World


hähähäh Ida-humor, bästa <3

 


The Only Girl In The World



Jag är lat. Listor är bra (y)



jag blir så dum av dig



Eheheheh hej. Jag leverrrrr! (fast ni behöver dock inte läsa allt jag skriver, märkte inte hur långt det blev när jag skrev hähä)

Jag har fullt upp med skola, träning, jobb och vänner just nu. Det jag vill fokusera på lirre så bloggen har hamnat rätt så mycket i skym undan, känner mig som Ida hähä.

Men ja, som sagt vardagarna går åt till att gå i skolan, träna efter skolan, komma hem till åtta, äta middag och titta en timme på tv och sen däcka i sängen. Fan vad det är härligt, jag trivs med det! på helgerna är det jobb och sen klämma in vänner och hitta på saker på kvällarna.

Nu i helgen var det en ta det lugnt helg. I fredags kom Nin hit och vi åt tacos och kollade på Idol och Harry Potter och Halvblodsprinsen, det var supermysigt!

På lördagen dog jag hemma och sen på kvällen åkte jag hem till Ida och åt grekisk mat och kollade på det där b-programmet Dansfeber eller vad det nu heter hähä. Tobbe Trollkarl och Markoolio gjorde Dirty Dancing och han som spelar Arn var Lady GaGa med höga klackar och vit body och hela köret, vi skrattade hähä. Sen åkte vi på filmkväll hos Axel i Stuvsta, det var roligt. Förutom att vi kollade på en portugisisk film och det enda vi såg av texten var halva översta raden så man fattade typ naaaada.

Sen hämtade mamma mig och Alicia i Tumba och jag åkte hem där min lillebror hade fekkkkke. Träffade ett par av mina killkompisar här så satt och snackade med dem ett tag, haha jävla idioter. När typ alla hade gått satt jag, Erik, Jamal och mamma och pratade till kvart över fem (eller ja mamsi gick och la sig vid tre hähä). Det var kulllll. Sen gick vi och la oss där efter men tog ett bra tag att somna och jag jobbade idag så var ju lagom pigg…

Efter jobbet åkte mamma och jag till Heron City för att se Inception. Den var så jääävla sjukt bra, men man blir ju rejält mindfucked om vi säger så. När vi kom in på Heron så hör vi värsta tjejskriken och vi undrade vad fan det var som hände, det visade sig att EMD hade någon sorts konstert hehe weii.

Nu blev det en bibel, woop wopp. Men jajajajaja, skit samma puss natti!

aa fast näe

im gonna fuck youuuuuuuu. hej jag är jävligt bra. käkar mackor med rumpa på. nu ska jag klä på mig. ja ida har med andra ord klämt färdigt på mig. för denna gång...... dags att bli freschhh. herrå. söndag. urs. ida mums
med vänliga hälsningar den fina

Sk8ter boy




Varför ta fina bilder med kameran när man kan få skabbiga bilder med mobilen!

Halluuu, gårkvällen var kul (y) Kvällen började med att jag och Emma gymmade. Sen skyndade vi oss hem och lagade mat, åt, gjorde oss iordning och gick ut med hunden på typ en halv timme! Vi var helt sönderstressade men hann med den bussen vi skulle ta och mötte upp alla i Älvsjö. Att ta sig dit var bara det ett äventyr! Senare på kvällen när alla skulle åka hem åkte jag, Hampus och Emelie vidare till Filip där de var lite folk.

Nu sitter jag här lika pigg som alltid och ska åkte till jobbet om några minuter. Over and out.

Total makeover


Idag gjorde hon det, hon tog steget... *poff* så var håret borta. Nya smeknamnet: Snygg-Amanda



Toastmaster

Idag kom jag på vad jag är bra på... Göra toast och vända hamburgare! You can call me "Toastmaster" från och med nu. Så skönt att äntligen kommit på vad jag ska göra med mitt liv. Kaaatjiiing - Åh så var framtiden räddan. Skön.....T

(Jobbade med Angelica i ishuset 16-20 idag ifall någon ville veta orsaken denna snilleblixt)



UPDATE: Upptäckte precis att toastmaster är något helt annat än någon som är bra på att göra toast.. fan, måste komma på ett nytt nickname. Öppen för förslag!

We <3 Space

Det är bara vi som kan få en plansch om universum att se gullig ut hihihi! Ifrån Naturkunskapslektionen idag..


Sluta Aldrig Hoppas


Hejsan, världens sämsta bloggerska här. Jag är helt slut och tänkte bara visa en bild på min andra halsduk som jag inhandlat de senaste dagarna. Världens skönaste och är ifrån MQ, 349 kr. Kärlek vid första ögonkastet!


-


Tjejmiddag hos Elin












Igår var det som sagt tjejmiddag hemma hos Elin som hon och Stella hade tillsammans. Vi åt jättegod mat och pratade och hade trevligt. Sen åkte vi iväg på en fest i Skäcklinge där masssssor utav veeennerr var, det var skojj! Men lägger upp bilderna från det imorgon för nu ska jag kolla liiite till på valvakan sen är det sovdags, är svintrött! Eh he.

Är förövrigt helt förstörd av att SD har tagit sig in i Riksdagen. Citerar Emil Jakobsson "Nu under valvakan kan man ta reda på exakt hur många procent av Sveriges befolkning som är helt jävla dumma i huvudet, och det är ju alltid något.".

 


One Last Breath


Idag vaknade jag 13.49. Och det var för att mamma ringde, annars hade jag lätt sovit några timmar till. Woop woop.
Nej men jag hatar att sova bort en dag, sugerrrrrr anus. Så det var bara att kasta på sig kläderna, osminkad och med eeekligt hår till Schuddinge för att plugga med Idisen, Sabbi och Stella.
Vi skulle egentligen ha fikat på Castello men de stängde klockan fyra så vi fick sätta oss på Donkennn. Där satt vi och slet som dårar i tre timmar, kuuul. Men vi fick en hel del gjort i alla fall!

Only Time Will Tell





Phett soet cheyy. Nu ska jag springa iväg på tjejmiddag hos Stella med mina eelsklingscheyer och några till hihi. PUSS.

Forgotten Heroes


















Lite bilder från när jag och Ida var hos Pontus igår, woop woop.
Assnygga eller vad säger ni? Hampus stod som modell på de flesta bilderna, hehe.

 


-


It's funny how I still easily can spot you in a room full of people.

Älskar att vakna klockan 9.35 och inse att lektionen börjar precis då. Kul. Världens bästa mamma skjutsade mig ända till Sjödalsgymnasiet och jag hann till andra lektionen i alla fall. Woop woop. Sen skola till 16.20, direkt till gymmet för ett ungefääär två timmars pass med Fanny. Känns i kroppen nu! Men nu får jag vila tills på måndag, då är det bara att kötta igennnnn, weei.

Nu ska jag soooooova, puss.
Hehe tycker btw att mina inlägg är extra roliga nuförtiden. Fiilååt för att jag är sämst på att skriva kul, men jag orkar inte just nu bara.

Where did he go?


Kommer ni ihåg Jon ifrån förra året? Han ägde sönder på audition, men vad hände sen? Äckligt grym var han iaf!

 


you'll never notice


kräftskiva 2008 hähä.

Idag fyller lillebror 16 år. Stor kille. Annars så har jag varit i skolan, åkt till stan med Martina, Fanny och Ida. Köpt en stor grå halsduk, "halva vantar" och present till Oliver.
Regn har det ju ramlat ner en hel del ifrån himlen idag. Ett rån lyckades vi hinna med också, kaos i hela Huddinge Ccccc. Skottlossning och grejer, men det lär ni redan veta allt om då alla pratar om det och har skrivit om det i bloggar/på facebook. Annars så kan ni läsa om det här.

Snart ska jag dö i sängen, pusshejs!

 


Fika på Castello



Efter skolan idag blev det som sagt fixa och skitsnack på Castello. När Fanny och Emilia gått satt vi andra tre kvar och tog massa gulliga bilder. Vi är allt bra fina vi!


I fake a smile so he won't see


en otroligt fin bild på mig och fannygos i början utav sommaren.

Idag har det varit följande: Skola, fika med bestisar, gym med Fanniii i två timmar. Hell yeah, bra dag! Nu är jag dock helt död i hela överkroppen då vi fokuserade på biceps, rygg och bröstmuskler samt kondition den här regniga eftermiddagen. Gick till tåget i regnet med luvan från min hoodie dragen över huvudet och med underbar musik i hörlurarna. Det var något visst med att gå där ensam i dugget av regn, helt slut i hela kroppen och längtan efter en lång dusch.

Imorgon börjar vi 10 och slutar en timme och en kvart efter det, en politisk debatt mellan partiernas ungdomsförbund ska bevittnas. Låter riktigt spännande, weeei. Men nu ska jag gå och lägga mig, är en död kvinna vid det här laget. Heiis!

Mobilblogg.


Här sitter man på tåget påväg hem ifrån jobbet och är sådär fräsch som bara jag kan. Vet att ni gillar't! PUSS IDA

The one that got away



Hehehehehheh Kissie har btw lagt upp bilden på Henke och Anton!
Bakom kameran står jag, Lillemma och Emma fnissandes hehe, därför den är så suddig.

 


How I met your mother


H3h3 fan vad den här är klockren.

Tell me, why not me?




det slutar alltid illa tillslut när jag sitter och ska försöka få till någon normal bild……

Hejhejhejhej. Skolan suger musten ur en. Gick från 9.10-16.20. En 1 timme och 45 minuters håltimme innan sista lektionen på den. Men jag gillar mina, Sabrins och Stellas måndags-håltimmar som alltid innehåller varm choklad för 10 kronor på Donkennn.

Åkte till jobbet efter skolan för att äta en fralla, risi-frutti, dricka Mer och läsa Cosmopolitan. Värt! Nu har jag pluggat och ätit. Snart ska jag sova. Är döddddddd som en fisk som varit uppe på torra land liiite för länge.

-


I started to talk

Idag har jag gjort följande:

Vaknat. Sms:at. Läst. Kollat på Transformers 2. Ätit pannkakor och färska jordgubbar. Åkt på äventyr i Nacka med mami. Åkt till Skärholmen och köpt träningskläder. Åkt hem. Gjort tacos med mami. Ätit. Kollat på film och ätit popcorn. Pratat med Fanny.

Nu lyssnar jag på underbaraste Olle som sjunger Use Somebody med sin underbara stämma ur mina högtalare. Snart ska jag sova. Annars kommer jag vara död imorgon. Pusshejs.


.



.

Igår blev det en lugn och gosig kväll hemma hos kära Josefine. Jag, Felicia, Lukas, Viktor, Josefine och Simon tittade på film och bara snackade hela kvällen. Det var ett tag sen vi var hemma hos någon och bara tog det lugnt framför en film, så det var mys!

Jag sov kvar där och när vi vaknade imorse gav vi oss ut på en powerwalk i skogen. Nu sitter jag hemma nyduschad och äter lite lunch (bilden ovan) och har snart tömt ett mjölkpaket. Måste plugga lite och senare kanske jag följer med Emma och tittar på Fredriks hockeymatch om inget annat kommer upp.

Ha det bäst


Just Looking Around

[Fastnade i facebook-chatten med Johan, nu är jag övetrött och kan inte somna. Kollar på South Part the Movie med bror min nu hähä.]

Ni måste gå in och läsa det här inlägget. Det han skriver är så jäkla sant och jag skulle inte kunna säga det bättre själv. Tänk på det, ni som har rättigheten och möjligheten att rösta. Du påverkar.

What it is and what it should be.

 



Signar ut. Godnatt.

 


Bradley Cooper


 

Mhmm såg The Hangover idag och Dumpa honom! för någon dag sedan där den här snyggingen är med.

 

 


CHRAAA CHRAAAA CHRAAA

Hoffmaestro på Peace and Love i 35 graders hetta.

Igår blev det bara jag, Emma och Emma som gick på Hoffe. Men det var så jäävla beest så det finns inte. Lyckorus gånger tusen. Fördrev tiden mellan halv sex och åtta med att äta Fish'n chips, se när Emmorna åkte Insane och träffa Kissie. Tror jag träffade nästan hela min sällskapskrets inne på Gröna Lund. Helt sjukt vad det var mycket folk. Vi startade långt bak men till slut var vi långt fram lite på höger sida utav scenen och det var total awesomeness. Så jäkla grymma live.

Om jag får chansen så ska jag se dem live en gång till. Minst.

Att det regnade lite var bara skönt, gjorde så att man inte svettades ihjäl. Satan vad vi dansade. Dansade så både väska och nagel gick sönder. Träffade på goa Johan och Fredrik när allt var slut och fick varma, långa kramar av båda två. Och sen en promenad från Grönan till Centralen hand i hand med Emmorna. Ont i benen och så varm att jag ville slita av mig kläderna. Men fan vilken underbar kväll.

Lunch och kusin 30 år


Först åkte familjen in till stan och åt lunch på mälarpaviljongen. Det var jättemysigt och jag åt gravadlax mhmmm! Sen är det så att min kusin fyller 30 år nu i veckan så då hade hans flickvän och min andra kusin fixat en överraskning för honom i Rållis. De hade ställt upp några tält och samlat en massa olika människor, både hans gamla och nya polare, lite släkt och några ifrån hans jobb osv. Som ni kanske ser på tältet var det ett helt gäng som håller på med graffiti. Ibörjan var tälten helt vita med det tog inte lång tid innan hela insidan på tälten blev fyllda av olika tags. Till och med jag fick hålla i burken ett tag, kände väl att jag inte riktigt hade samma teknik som dom menmen...

Nu har jag precis ätit middag a la Ida, gravadlax (ja till middag också), keso, avokado och så aromat på det. Så sjukt gott! Jaa, nu hinner jag inte skriva mer för ska dra hem till en vän. Hejs!


.


Sådärja grattis grabbar, ni är nu med i våra otroligt kända blogg. Bli inte förvånade om folk kommer fram på stan och vill fotograferas med er sen eller ber om autografer. Men det är smällar man får ta... Axel till vänster och Lucas till höger. Det här var i princip den enda bilden som togs igårkväll tyvärr, men det var en mycket trevligkväll i Stuvsta!


Giving 'em eargasms



Bästa.

 


And I'm tangled up in you

hehehehhehe Sabrin fick precis en flaska kastad rakt i pannan utan Johan. Det sa bara baam och sen låg hon på golvet. Och garvade. Samtidigt som hon grät.  Nu försöker Sabbi ge igen. Det går inte så bra, inte så himla träffsäker brud det där.

Skolan är helt cäpää men jag gillar't. Lyssnar på awesome musik. Hungrar ihjäl som en anka som varit instängd i en bur liiite för länge. Snart är det lunch. Och ikväll är det som sagt Hoffe! Woop woop.


.


Hoffmaestro aka gudarna


IMORGON ÄNTLIGEN, TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!

Verkar som att i princip varenda människa i hela Stockholm ska till grönan imorgon. Såååå, ses där!

 


Hey sexy ladies

Snyggingarna i skolan idag, synd bara att fotografen aka skakis inte riktigt kunde behärska kameran hihi. Men strunt samma här har ni dom iaf, från vänster till höger - Stella, Sabrin, Martina och Emilia. Ohyeah



The Pieces Don't Fit Anymore


Heiheiheihei på diggg.


En heldag i skolan efter fem dagar liggandes hemma var rätt så tufft men otroligt skönt att träffa alla mina älsklingar och klasskamrater. Efter skolan åkte vi (jag, Ida, Martina, Katti och Eric) till stan för att keeeeka mat och Ida köpte skydd till sin iPhööön. Det var gosigt. Katti lekte lesbisk. Det var kul. Hähä. Katti köpte glass till mig (även fast jag inte ville ha). Hon är veeerldsbeest. Puss på dig kissekatten. ♥

Ida har bilderrrr på sin phööön så har precis mordhotat henne att hon måste lägga upp dem. OCH IMORGON ÄR DET HOOOOOOFFE! Såg dem ju live på Peace and Love och längtar satan efter att få se dem ännu en gång, de är så jäääkla grymma.

Assssnygg bild där uppe btw ↑ tycker ni inte? Gav upp när alla andra bilder såg ut som om det var en död fisk på kortet………………

Time To Make A Change


En liten bild på oss, på gymmet idag bara..


Sitter jag och garvar åt "Kungarna av tylösand". Haha vilka dårar... Sitter även och njuter av min sista red bull och en påse ferraribilar. Tidigare idag fick jag och Martina nog, vi har båda varit så lata över sommarlovet. Så från och med imorgon käkar vi efter GI och så fort jag blir helt frisk ska det banne mig tränas på riktigt också. Vi kör teamwork och kommer peppa varandra, om det är någon som är sugen på att komma igång med oss är det bara säga till. Jaa det var väl allt, eller juste. Jag älskar min nya bebis aka iphone hiihih.

Nattinatti, sovmorgon till 11.05 imorgon. Helt okej!



Wild and Crazy



"One day my prince will come"



Mitt knark för tillfället.

 


I know that you are out there

 

Nu när det börjar bli höst på riktigt så börjar man ju använda mer och mer plagg för att inte frysa arslet utav sig när man går utanför dörren. Så jag sitter och surfar runt efter snygga leggings och jag har hittat ett par stycken som ni kanske serrrr.
Förälskade mig allra mest i det första paret, jag älskar jeans och tycker att det är något utav det snyggaste man kan ha på sig men det är ju så jäkla svårt att hitta snygga modeller!

Köpte ett par från H&M förra veckan faktiskt när jag var och shoppade med Mikaela och de har blivit mina favoriter, sitter riktigt bra, är sköna som leggings och har en snygg tvättning. Woop woop.

Iphone fucking 4


ÄNTLIGEN HÅLLER JAG DEN I MINA HÄNDER, GAAAAAAAAAAAAAAD! HAPPYFACE :D

 


I'm living a Teenage Dream



Hehehehe. Låter videon tala för sig själv. [kan inte somna pga den där jävla hostan. blä äckel.]

 


one day i'm gonna feel again

Nu blir det sova. Hoppas att jag kan komma iväg till skolan på torsdag! Är på bättringsvägen, weeei. Var faktiskt ute på en två och en halvtimmars promenad med beestis som också var hemma idag, vilket gjorde det psykiska bättre men däremot gjorde den friska luften mig sämre… Hähä men nu mår jag "bättre" igen. Hosta, huvudvärk, halsont som känns som spikar i halsen och yrsel jo jag tackar jag.

Och taaaaaaaaacktacktacktack till världens mest underbara Fanny som har gjort vår blogg normal igen. We love you!

a lot like love



Den här scenen är ju så jävla söt haha fast det går ju inte direkt som han vill där men i slutet så blir allt braaa och de lever lyckliga i alla sina dagar. Typisk amerikanskt. Hähä.

 


Open up your eyes



IDOL 2010


Jag är FETT pepp på IDOL 2010! Weei, det är ju nu som det är roligt. Sen blir det typ samma sak om och om igen hähä.
Förra året satt jag och en gammal kompis och antingen pratade i telefon eller var hemma hos varandra varje gång det var IDOL-auditions och gav kritik, haha herregyyd. Kul var det i alla fall.

Så nu bunkrar vi upp med pop-corn här hemma och förbereder oss på en ny säsong utav IDOLLLL! woop woop.

What have we become

Nu har vi en header. Men den sitter helt cppppp. Så Fanny "Fluff" Wallin, känd ifrån den världskända bloggen FUNDF, är våran savior och ska försöka ge bloggen en hjälpande hand! Vi väntar med spänning………

Wake me up when september ends


Don't bring it up

Var hos doktorn idag. Hostade hela natten så att jag fått ont i revbenen nu, somnade väl runt fyra någon gång… Hade tid 10.40 och kom in tjugo minuter senare. Seg läkare. Nu äter jag hostmedicin som innehåller morfin så är ännu mer degig i huvudet än jag varit de senaste dagarna. Fick instruktioner att jag måste vara hemma från skolan ett par dagar nu och det suger ju. Ena anledningen är att jag orkar verkligen inte komma efter i skolan och den andra mer större anledningen är att jag klättrar snart på väggarna här hemma! Har så jäääääääävla tråkigt.

Att min mobil är död sen i lördags kväll hjälper ju inte direkt.
Eller att jag inte finner någon mening med den vardagliga tillvaron längre.


Men idag åkte jag och mami och hyrde tre filmer efter att vi varit hos doktorn så de kan ju underhålla mig och det är Life of Ryan marathon på MTV så klarar mig väl. Men ändå… Jag dörrrrrrrr här hemma.

-


I wanna be like other girls


Älskvärt att min vän Johan var utklädd till tjej och verkligen gick in för uppgiften i helgen på en "ombytta-roller"-fest.
Hahaha herrgud. Snygg chey (?). (btw, observera också att tjejerna som är utklädda till killar på bilden har svin-masker. klockrent.)

I Am Happy To Know You





Idag fyller min älskade vän Rosanna 16 år. Shit lilltjejen börjar bli stor! Puss på dig, you know that I love you.

det var väl runt tvåtusenåtta


Haha det är ganska roligt att hitta massa gamla saker man har på datorn… Det JAG skriver och som Ida suckar åt då är något som HON skulle kunna säga nu och som jag skulle sucka åt idag hähä. Överanvändingen utav smileysarna är ju underbar förresten………


Life didn't came with instructions


Mobilblogg.



Avslutar kvällen på Café 60 med två fina (y) puss ida

Weeks Go By Like Days


Det känns inte helt okej att det redan är september.

Mobilblogg.

20100903229 (MMS)

Skola är kul.


I want you by my side right now

Att krypa ner i en nybäddad säng är nog bland det underbaraste som finns. Godnatt!

Jag ser fram emot igår


Jag har nog aldrig slutat tro att det löser sig till slut.


Vampires suck



Det här är sååå en "ida-film". Det är en parodi på alla vampyrfilmer, framför allt Twilight. Det är så jeelva underbar humor. Ni som gillar Desaster movie, Date movie, Scary movie-filmerna osv kommer garva till den här med. Jag har precis börjat kolla och har redan kramp i magen hejjjjs!



Flying without wings


Jag och Emilia är verkligen synkade! Våra liv och hur vi mår går upp och ner ungefär samtidigt, det är läskigt hur mycket vi påverkar varandra. För tillfället är det dock inge positivt för båda är sjuka. I inlägget innan fick Emilia klaga på hur hon mår så det är inte mer än rätt att jag får klaga lite, lite kort bara.

Hostar som en sönderrökt kärring (lungorna kommer seriöst upp snart!)
Halsen bränner och det svider så fort jag sväljer
Huvudet väger sisådär 10 ton mer än vanligt
Näsan rinner som ett vattenfall

Jag tror att det beror på att de senaste veckorna har varit väldigt stressiga. Jag har jobbat väldigt mycket och så fort jag haft en stund ledig har jag flugit runt och gjort alla möjliga saker. Jag är sådan som inte kan missa någonting som händer. Så har tagit av mina sömntimmar och rubbat matrutinerna helt.. Ingen bra cirkel. Joo, det måste vara anledningen. Så nu får jag sluta upp med det där.

Men idag blir det iaf till att bara ligga hemma och återhämta sig. Titta på någon bra film och på sin höjd ta moppen ner till ica för att köpa något att äta.

Så Många Chanser Jag Aldrig Tog


gaaaaammal bild. söt dock.


Jag är sjuuuuk. Huvudet sprängs snart, jag kan inte andas eller svälja för när jag sväljer så svider det och jag har en jäkla yrsel hela tiden. Kuuuuul liv.

Annars då. Det är skola som vanligt. Har cp-kul med alla mina klasskompisar varje dag. Idag var jag i stan med Keis. Köpte den där magtröjan jag suktat efter i någon månad, ett par jeans och ett par nya vita höga converse. Skippade de där jeeekligt snygga kilklackskorna för kände att de kommer ändå bli förstörda när det regnar (eftersom att de är i mocka) och köpte ett par skor som jag eeelskar, som jag är i stooort behov av och som är bra för mina knän.

Imorgon är det torsdag och det innebär att det snart är fredag och det innebär tacos-mys med ett gäng underbara vänner och helg. Ska jobba på lördag, wei.

Annars leker väl livet sådär som det gör i början av en ny hösttermin med hyfsat slapp skola för stunden och nya vänner.

Nu ska jag dejta min kudde för att möta en 9.35-16.50 dag. Älskar't.

RSS 2.0