överaskar er med en liten överaskning

I form av ett gästinlägg!
Och vet ni vad? Jag är en väldigt rolig tjej just nu och gör ett gäst-inlägg här i den tråkiga väntan på tolvslaget. Hoppas att Ida och emilia inte misstycker? ;) Med tanke på att deras uppdatering varit en smula seg, men att blogga ska ju som sagt inte vara någon press, men eftersom jag automatiskt går in på deras blogg så fort jag sätter igång datorn blir man liiite irriterad.

Klockan är 23.17 och snart så är år 2008 över, och vi får göra oss redo för 2009. Det känns helt skruvat, vi börjar med det största problemet i mitt fall: Datera alla bilder som ska ut i bloggen med -09. Det känns jättekonstigt, 2009 liksom.. tvåtusennio.. dos mil nueve (här syns mitt mvg i spanska! xD). Men vi får hoppas att året blir mycket bättre än nollåtta, jag tror att om vi försöker blir det nog så. Dock väldigt mycket förändringar för folket i Ida och Emilias åldrar: Gymnasiet. Jag längtar till gymnasiet, jättemycket! Ser inte något negativt alls med det. Kanske kommer jag sakna skolan mycket, och alla kompisar. Men det finns tid för vänner också. Nu ska jag inte snacka så mycket om det för jag börjar inte gymnasiet än. Jag är trots allt ett år yngre.

Nu ska jag avsluta inlägget med reklam, läs gärna min egen årsresumé som jag skrivit i min blogg här. Annars så får man önska er ett gott nytt 2009! Och tack Emilia och Ida för att jag fick låna er blogg, hoppas att ni har det jättetrevligt just nu.. med vad ni än gör. Hoppas för er egen skull att ni är ute och skriker vid tolvslaget, för jag kommer skrika så det blir jordbävning med en sjua på ritcherskalan!

/Rosanna

coola bananer

Den här låten och videon är ju bara för cooooool, se här
I just looove it


PUSS IDA

All The Same

Imorse ringde mamma och väckte mig vid kvart över tio, jag skulle tydligen åka till kiropraktorn om en kvart. Så det var bara att släpa sig upp och klä på sig mjukiskläder och åka iväg i den soliga morgonen.
Ida och Amanda fortsatte att sova som två storkar här i min säng. Kiropraktorn sa att min rygg var mycket bättre än förra veckan men att jag inte får sitta vid datorn i sängen så mycket eftersom man sitter så böjd med nacken. Så nu måste jag tänka på att i alla fall sitta rak i ryggen vid datorn.
Både Ida och Amanda pratar med sina mammor just nu, de hade nämligen inte pratat med dem om nyår sen. Vad jag hör just nu låter det inte lovande för Ida i alla fall, Amanda hör jag inget från haha.
Om de lyckas övertala sina föräldrar så ska vi åka och köpa mat tills imorgon. Efter det ska vi spela spel, wei. Nej, nu orkar jag inte skriva något mer.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

DISNEY-MOOOOOVIE-TIME


tjuuba balouuba

Tjena tjena, tänkte berätta lite om min dag idag. På dagen var jag i Skärholmen (A.k.a särholmen eller stjärtholmen) med käraste Johanna, där jag efter mycket krångel fick byta klockan jag fick av farmor i julklapp (den satt fult på min handled) till en jättefin från Ur&Penn. Och mitt minneskort jag hade i väskan pep i varje affär! Den hade inte avlarmats liksom, så jag kände mig som en riktig tjuv och folk kollade lite mistänksamt när min väska pep som satan när vi kom in och ut i affärerna...
Sen åkte jag in till stan och mötte upp Mandie och Emilia för att äta midag på Sandy's och se på Yes man på Sergel. Den här dagen har känts väldigt konstig, och jag var alldeles flummig och kunde inte sluta babbla när vi satt och åt middag. Yes man var superkul förresten, jag rekommenderar den starkt!

Efter filmen åkte vi först hem till mig för att jag skulle hämta sovgrejer, sen hem till Mandie, för att sedan slå läger hemma hos Emilia. Det blir alltså övernattning här, + disneymaraton, som dom rikstöntar vi är. Fast vi har fortfarande inte börjat på maratonet, vi fastnade vid datorn och hey baberiba. Jag kommer aldrig komma härifrån om vi fortsätter i den här takten, haha. Vi får väl se vad vi hittar på imorrn.

PUSS IDA

It's a Movie Day


Idag blir det bio med gummsen, vi ska se Yes Man. Haha, verkar så skön. Och äntligen är Jim Carrey med i en komedi igen! Just nu gör jag ingenting, sitter och laddar ner musik och det går hur segt som helst.
Bussen går 16.03, så kan ta det lugnt. Fast det kommer säkert bli så att tiden svischar förbi, och jag kommer stressa som fan för att inte missa bussen. Mamma kom och frågade om jag ville ha lunch för ett tag sen, men jag ville inte ha. Känns som om jag bara ätit hela lovet! Men nu känner jag hur hungrig jag är, så måste nog gå och ta något litet i alla fall
PUSS PÅ ER, EMILIA.


If I Were a Boy


Jag älskar den här låten. Och när jag hörde den här versionen när en kille sjöng med, blev jag ännu mer förälskad. Men hörde den på radion och de sa aldrig efter vem det var som sjöng med. Har hört den tusen gånger, men aldrig att de sagt namnet. Men nu så sökte jag och fick reda på att det är R.Kelly som sjunger med. Grymt bra i alla fall.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

finfina mobilbilder



Synd att jag inte hade en större väska, så jag kunde tagit med mig snön ner hit.. ;)

PUSS IDA

hårt arbete ligger bakom detta inlägg...






PUSS IDA


A Pair of Shoes


en bättre bild på hur skorna ser ut.

Emma sov som sagt över hos mig inatt, vi somnade väl runt tre tror jag. Vi kollade på film, var inne på datorn, pratade och spelade tv-spel. Mysmys. När jag tänker efter så var det länge sen vi hittade på något såhär. Humm, måste hända oftare!
Ikväll ska jag kanske vara med Mandie, beror på eftersom vi fick oväntade gäster från Skåne precis. Får se vad vi två hittar på. Jag är otroligt sugen på att se Sweeney Todd, haha. Jag har fått en ännu värre Johnny Depp kick eller hur jag ska säga, har sett flera filmer med honom de senaste dagarna och man påminns bara om hur snygg han är och vilken fantastisk skådespelare han är! Haha, jobbigt jobbigt. Såg t.ex. Finding Neverland, hur bra film som helst. Rekomenderar den starkt.
Nu ska jag sätta mig och läsa Bläckdöd, ha en trevlig fortsatt söndag.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

solen skiner och alla är glada

En sak jag kommer sakna när jag kommer hem är iaf snön!
Här uppe är det massor med snö, några minusgrader och solen som lyser.
- Det är ju helt underbart, det är i sånnt här väder som man mår som bäst!

Stockholm och dumtväder, here i come ? xD

PUSS IDA

Home sweet home

Nu har jag varit här uppe i Härnösand i tio dagar...
det ska bli skönt att få komma hem ;).
Jag sitter här med ett glas julmust och laddar upp
för en lång bilresa, sex timmar faktiskt.
Men jag har ju mobilen, datorn, hey baberiba filmerna,
Björn gustafson - ett livsverk, ipoden och en påse godis så jag ska nog klara mig.


 



PUSS IDA

Sweet Juice of Rasberry


Mamma bakade kolapaj idag till efterrätt, otroligt god måste jag säga!
PUSS PÅ ER, EMILIA.


A Little Heartbeat

Idag har jag varti i stan med Emma. Hittade två spets tröjjor, en svart och en lila och en söt puderrosa kjol. Visar bilder senare! Nu ska vi ta och spela lite bil-spel eller kolla på någon film, beror på vad vi känner för.
Ciao, BESO EMILIA.

Hälsningar från Norrland

Hej Hello Hola, undra om det är en slump att dom alla börjar på H ?

Satt och funderade på vilken hälsningsfras vi skulle dra till med idag.
Tänkte göra ett försök med att vara lite rolig och skriva hej på flera språk.
Dom tre första jag kom på var just hej, hello och hola.
Nejmen gud vad sugigt det här blev, låtsas som att ni aldrig har
läst det där så börjar vi om igen från början.. ;)

Hej på er !
Idag blev jag väckt vid halv elva tiden och segade framför tv:n ett bra tag.
Jag vet inte om det var en repris eller om det var direkt men det var iaf
hockey på tv och "Kalle på gatan" var fatiskt med och spelade,
- Junior VM sverige-finland.
När hockeymatchen var slut hade vi bestämt oss för att åka till Birsta i Sundsvall.
Sakt och gjort och så fick det bli,
jag köpte en stor grön kofta på Vera moda och en blå sjal med röda rosor på Vila.
Jag skulle byta min klocka som jag fick av farmor i julklapp också men
jag hittade ingen som jag tyckte om så ska kolla mer sen när jag kommer hem :).

Nu börjar körslagen strax så ska gå och sätta mig i soffan med resten av släkten.
Igår var ju Magnus, Wells och Timo dom bästa helt klart :)
Innan igår visste jag knappt vem timo var, jag har bara lyssnat på några av hans
låtar. Men efter programet igår så blev jag lite förtjust i honom.
- Vilken helskön snubbe säger jag bara !

PUSSHEJ, IDA


When Somebody Loved Me

Allvarligt, det kryper i kroppen på mig. Har så tråkigt! Tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt! GAAAAAAAH! Hjälp... Mig... Snälla... Någon?... Sitter och lyssnar på toy story soundtracket, så underbart grymma låtar. Disney geek som jag är. Jag hade tänkt locka håret, men Denice har fortfarande locktången hemma hos sig tror jag? Hittar den inte här hemma i alla fall, men funderar på att ta mini locktången. Dock kommer det ta två timmar. Men vad gör man inte när man har tråkigt liksom?
Förresten, satt och kollade på bilderna från Brobel. Gud vad fina alla var, och vad jag längtar tillbaka till den kvällen! Jaja, nu går jag..
PUSS PÅ ER, EMILIA.


Vilka är bäst, de svenska eller engelska versionerna?


En liten sneak peak på min julafton




1. Julgranen 2. Irma öppnar sin julklapp 3. Julgranskula 4. Det började snöa! 5. Mamma och Kusin 6. Blenda och Mormor 7. Blenda 8. Kusin Izabelle<3 9. Mohaha, jag var paparazzi. Roger och Tanja
PUSS PÅ ER, EMILIA.

I'm In Love In These Shoes


Så svårt att få en bra bild, men de är underbara i verkligheten!
Ska ha dem på nyår tillsammans med mitt svarta american apparel kopia fodral och mina Brobel smycken.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Wierdo girl number uno

Jag kan inte skriva.. men på riktigt, det är något som har hänt. inte liksom hänt - hänt, utan mer..nejmen jag vet inte.
Det är bara så att jag inte får till några roliga/intressanta/bra-inlägg. Det händer saker varje dag men jag kan inte skriva om det. Jag vet precis vad jag sa skriva men när jag sätter mig vid datorn vill inte fingrarna trycka på knapparna. Om jag försöker så blir det kanske tre meningar, menmen. Sen känns det som att jag har kommit av mig lite och det är svårt att börja skriva igen, vi får se vad som händer. Emilia håller ju bloggen vid liv och jag ska skärpa mig och åtminstånde ge ett tecken varje dag på att jag är vid liv.. xD Ha det bäst mina rumpnissar, nu är det middagsdags här i norrland. C-YA <3<3

PUSS IDA


Christmas Is Over

Har inte haft varken lust eller ork att blogga nu under juldagarna. Men nu ska jag väl få upp något inlägg om dagen i alla fall.
Julafton var mysig. Vi firade med kusinerna, Tanja, Roger och mormor&morfar. Öppnade alla paketen på morgonen, det kändes lite tråkigt men det var vad våra föräldrar hade bestämt. Vi fick en julklapp på kvällen och det var den som vi fick av kusinerna. Orkar inte skriva det jag fick, men den julklappen jag blev gladast över var ett par pumps. Lägger upp bild senare. Julklapparna från mina vänner blev jag jätte glad över, de hade prickat in precis rätt saker som jag ville ha. De känner mig allför väl, haha. Fick min beloved blåsapa från Ida, en jätte söt plånbok från Monki av Emma och en Nemi-bok och supergulliga hjärt örhängen från Amanda. Tack mina älskade vänner! Haha, nu blev det lite julklappar jag skrev upp ändå..
Nu ska jag upp och kolla på Titanic med familjen, ta hand om er!
PUSS EMILIA.

Jeff Dunham

Han är ju bara för sjukt bra! Har suttit i tårar, av skratt, från klockan 22.00- 23.45 ikväll. Herregud säger jag bara. Peanut är nog min favorit, men man måste ju bara älska alla fem!
Men hinner inte skriva mer om mina nya favoritkomiker, ska ju trotts allt upp halv nio imorgon...
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Barnskådisar

Idag såg jag på "Nu är det jul igen", och den ena nissen i filmen kände jag starkt igen. Så när casting listan kom så var jag ju tvungen att kolla namnet på google. Och visst var det en skådespelare jag sett nu när han är äldre, David Krumholtz heter han och spelar i en serie som heter Numb3rs och går på fyran. Läste på Mandas blogg att även hon som spelar lilla Cindy Lou Who i "Grinchen" är Taylor Momsen i Gossip Girl. Lite komiskt att båda varit med i julfilmer, eller ja kanske inte så komiskt. Men jaja. Sluta babbla nu Emilia!
PUSS PÅ ER, EMILIA.



KrisMoyse at youtube


Allvarligt, jag är så otroligt kär i hans röst!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dan före dan före daopparedan

Godmorgon känns det som.. Nej men jag har faktiskt varit vaken sen nio, har kollat på disneyfilmer med bror min. Haha, kulkul. Idag ska jag städa. Känns så trist att jag inte hunnit vara med några vänner än, jullovet har trotts allt varit i 3, snart 4, dagar. Men det är så mycket som ska hinnas göra innan julafton, och jag hjälper mer än gärna till. Men efter jul ska jag endast umgås med mina kära vänner. Amanda verkar ha blivit magsjuk? Stackarn, inte kul att vara sjuk på julafton. Så hoppas hon hinner bli bättre innan dess.
Men som sagt idag ska jag städastädastäda, weei. Och på kvällen blir det väl någon julfilm även idag.
Imorgon ska jag upp tidigt, vid åtta rättare sagt, usch grymma värld.. Ska till kiropraktorn för att knäcka min nacke och rygg, har så jävla ont så jag vet inte vart jag ska ta mig till..
Nu ska jag inte skriva för mycket, lätt hänt att det blir så för mig. Dags att börja jobba. Adios. Au revoir. Good bye.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Låt mig få tända ett ljus, tända det bara för dig



PUSS PÅ ER, EMILIA.

It's Christmas Time

Idag har julkänslan varit på topp. Vaknade vid tolv och satte mig vid köksbordet där mamma hade köpt julknäcke för första gången i jul. Otroligt gott med julknäcke, julskinka och senap! Sen tände jag alla fyra ljusen på adventsstaken och satte på julmusik. Riktig slappdag med bara film/tv idag. Först kollade jag på Harry Potter och fången från Azkaban, sen blev det Saturday night live: Best of Will Ferrel, efter det kommer jag inte ihåg vad det var jag kollade på men det var någon gullig serie. Mamma kom hem vid halv fyra och då tog hon fram julfika och jag stängde av tv:n för att sätta på julmusiken igen. När vi hade fikat färdigt så gick vi upp på vinden och hämtade julgransfoten, julgransmattan och alla kulor. Och då var det bara att hämta in granen! I år är det den fulaste granen vi haft på fem år, eftersom de som vi brukar köpa julgranar av hade stängt sin blomsteraffär. Tråkigt, då de alltid hade så otroligt vackra Kalle Anka-julgranar om ni förstår vad jag menar! Men vi började i alla fall att klä granen och vid fem ropade Oliver att min älsklingsfilm Grinchen gick på femman. Så nu är julkkänslan på topp, trodde aldrig att den skulle komma iår pga av det hemska regnvädret. Men det gjorde den ändå.
Nu ska jag gå upp till familjen och kolla på Heartbreak Hotel, julen är verligen familjens högtid..
PUSS PÅ ER, EMILIA.

fotade lite idag, ska redigera imorgon.

Mon Chéri, Tu Me Manques


D'une manière, je l'adore cette photo .. Et d'une autre manière je le hais.
EMILIA XENIA CECILIA GRAFF

A Good Nights Sleep

Nu orkar jag inte mer. Godnatt, pusspuss. EMILIA.

mina ögon ser gröna ut ;o

Alltid massor med filmer som går på tv vid jul

Har precis tittat på julfritt på trean. Det var inte direkt den bästa filmen jag sett, men helt okej. Det jobbiga var att allting var så överdrivet, det där skulle aldrig hända liksom xD. Menaja, nu börjar nästa film - Die Hard 2. Jag har bara sett fyran och den var ju bra så.. ;)

Ha en trevlig kväll, hörs kanske senare
PUSS IDA

Tjuvlyssnat

Tjej 1 ~18: Alltså, har du sett all reklam för att det är miljövänligare att åka buss?
Tjej 2 ~18: Aa...
Tjej 1: Men tänk då om alla hade en egen buss, vad bra det skulle ha varit.


jomen smart tänkt där, *ironisk* xD

PUSS IDA

A small light of hope


Orkar inte skriva så mycket just nu eftersom jag och mamma ska iväg och handla lite smått och gott och senare ska jag baka! Haha, ännu mer lussebullar och pepparkakor.
Och sen ska jag köpa apelsiner och nejlikor kom jag på nu, det luktar ju så underbart gott. Och så juligt också. Sen ska jag slå in mina julklappar till mamma, pappa och Oliver. Mormor och morfars present ska bakas imorgon, julgodis ska de få.
Vet inte vad som händer ikväll, men känner mig lite halvsjuk idag också men känner inte för att vara ensam i alla fall. Så ska försöka få hit någon.


PUSS PÅ ER, EMILIA.


Choosing My Own Way of Life

Just nu ligger jag och lyssnar på John Mayer. Så jävla skön röst snubben har.. Jag och Ida sitter och sms:ar om våran kommande resa som kommer ske om två år, ska bli så jävla kul. Men pratar mer om den senare.. Kollade aldrig på Marie Antoinette förut så ska sätta på den nu. Har tagit fram julmust och pringles, mums. Skulle egentlgen ha varit med Emma ikväll men har en sån dunkande huvudvärk så det fick vara. Får träffa plutten en annan dag, imorgon kanske? Ska kolla med henne. Nej nu ska jag inte pladdra på så mycket, ciao.
PUSS PÅ ER, EMILIA.


kanske inte ett så fint foto, men tycker om mina ögon på det här fotot.
eller, haha det vänstra iaf..


see you later, allegater

har inte så mycket att berätta men hinner inte nu så skriver ett längre inlägg senare,

PUSS IDA

They Wondered Why I Wanted to Give You a Second Chance


PUSS PÅ ER, EMILIA.

christmas reindeer


gosh, vad tjock jag ser ut på bilderna..
I alla fall, så är det den här tröjjan jag ska ha på julafton.
Tycker att den är så otroligt mysig och söt.
Ska ha en tubtopp under som "kjol", stickade strumpbyxor och vita knästrumpor.
Och på det tror jag att guldiga smycken skulle bli fint.
Köpte den på Lindex för 299 kr.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Saknar gamla vänner

Dagen har jag spenderat med mamma. Vi har köpt en julgran, och jag säger bara herregud vilka fula granar det finns! Det tog oss över en timme att hitta en okej julgran, och han som jobbade där var lite utvecklingstörd tror jag. Han betedde sig jätte konstigt, usch läskig människa.
Sen så åt vi lunch på jobbet och efter det handlade vi mat. Kom hem vid 15.10 ungefär. Juste Göteborgs Jäveln ringde och väckte mig imorse! Klockan var halv elva och jag var helt jävla borta, och han babblade på som fan. Men skulle iofs blivit väckt av mamma en liten stund efter men det var inte direkt den bästa väckningen med min hysteriska ringsignal (Stopp - Veronica Maggio)..
Ikväll blir det hemmakväll (jag är helt slut, huvudet bara dunkar av en enorm huvudvärk som plågat mig hela natten och dagen), kanske går på Charlie och Shaunis releaseparty för deras singel som är i Broängsskolan klockan 19.00. Får se om jag får med mig någon, annars får det vara. Oliver och Jamal ska iofs dit, så kanske hänger på dem om jag orkar.
Nej nu ska jag kolla på en film, Marie Antoinette, som jag köpte idag. Köpte också favoriten, Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, hihi.
PUSS PÅ ER, EMILIA.


vet inte vad jag tycker om bilden än, är den lite häftig eller bara ful..?
jaja, skit samma lägger upp den ändå, det jag skulle visa var att jag testade att ta ögonskugga igår när jag provade det jag skulle ha på julafton.
Så vad tycker ni om sminkningen?


I'm to confused right now

Nu har jag vart hemma ett tag. Chrippa och Klarre drog med mig till fjortisarnas ställe numero uno, Sanda, haha tragiskt men sant. Där var det några tjejer från åttan och Kevin och Therese. Och några sjuor tror jag som spelade pingis där i bakrunden. Men jag och Chrippa satt mest och pratade och lyssnade på min musik, han klagade på att jag hade dålig musik. Så han ska uppdatera min iPod med "grym musik" imorgon. Får väl se vart det slutar, massa hårdrock antar jag... Sug, haha.
Var där nere i lite mer än en timme, sen skulle han hem så då följde jag honom till bussen och sen gick jag hem i mörkret. Mys att träffa honom i alla fall..
När jag gick där så blev jag lite mörkrädd, så jag ringde Göteborgarn som jag alltid gör på hemvägen när det är mörkt ute. Haha han har inget val, han måste prata med mig oavsett om han kan eller inte. Mohaha.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på film.
PUSS PÅ ER, EMILIA.


Klarre, Chrippa testade min mobilkamera. Bästa kvallitén med zoomen..

utgång

Nu går jag ut. PUSS PÅ ER, EMILIA.

Blogg på bussen igen

Har pausat filmen nu och sitter och pratar lite med Emilia och Julia. Det är bara halvfullt på bussen så tim har lagt sig över två säten här bakom och sover lite. Juste vi fick ju våra betyg i skolan idag. Jag har höjt mig i fyra ämnen.
Så nu har jag MVG i Idrott, Bild, Musik, Engelska, Svenska, Spanska och sen har jag VG i dem andra ämnerna. Det kommer bli en tuff vårtermin efterom jag måste hålla kvar betygen, massa nationell och sen har vi ju showen också. För er som inte vet det så går både jag och Emilia i en Musik och Media klass och i slutet av varje termin har vi en stor show/Musikal. I vår är det vi nior som ska ha huvudrollerna och vi ska göra mamma mia, eller våra version heter mamma pia. Jag längtar jättemycket och den kommer bli skitbra.

Men mitt batteri på dator dör snart så ska nog sova lite jag med, ha det så bra

PUSS IDA


You give me headaches, make up your mind

Nu har jag städat hela undervåningen, kokat knäck, läst och bara tagit det lugnt. Hur skönt som helst för den hemmatjejen jag är. Imorgon vet jag inte vad som händer, eller rättare sagt jag vet inte vad som händer i huvudtaget på hela jullovet! Haha. Men hoppas att jag kan umgås så mycket som möjligt med alla kära vänner och bara ha det kul! Det stod i mitt horoskop att jag skulle må som bäst om jag var med vänner, och så är det ju alltid men just nu känns det som om jag skulle må ännu bättre av det..
Nu har min vän valt en film som jag ska kolla på, jag kunde inte bestämma så han fick välja på: Chicago, Fantomen på operan, Mr and Mrs Smith, Pirates filmerna, Hundtricket eller Bridget Jones Dagbok. Och haha, han valde Fantomen så nu ska jag kolla på den och knarka knäck, chips och saft i min ensamhet. Inget som jag har något emot direkt, eller jo det skulle inte sitta helt fel med lite sällskap just nu!
Så byebye mina älsklingar. PUSS PÅ ER, EMILIA.

Bloggar på bussen

Fan vad coolt!
Just nu sitter jag på bussen och.... jag är inne på datorn ;)
Ni får kalla mig lite efter men det känns ju jättekonstigt ju.

Vi kom hemifrån lite sent och när vi var vid kassmyra kom jag på att vi hade glömt bussbiljetterna hemma.. så det var bara att vända om. När vi väl kom in till stan var det ju köer hela vägen så vi vart lite oroliga att vi skulle missa bussen. Så vi hade planerat att om vi missade bussen skulle pappa köra jättefort upp till uppsala så kunde vi gått på bussen där. Men som tur var så blev det inte så. Jag ska inte sitta här och blogga utan jag och bror min ska titta på Hey Baberiba säsong 4 ! :)

Ni får ha det så bra, slänger kanske in något mer inlägg senare när vi börjar närma oss...

Har nu en bussresa på ca sex timmar framför mig, jippi!

PUSS IDA

Äntligen jullov!

Nu har jag vart hemma i kanske strax en halvtimme. Vi fickc våra betyg och en polkagris i idrottshallen och sen fick vi gå. Eller vi hade lite allsång också. Haha, gud vad hemskt det lät för ingen kunde texten (de hade gjort en egen version av "Tänd ett ljus") och alla sjöng i olka takt. Hahaha.
Idag ska jag städa mitt rum och kanske där ute i vardagsrummet/köket också och efter det ska jag koka lite knäck!
Så vi får se när jag uppdaterar igen, Ida åker ju upp till Härnösand idag så hon ska packa och så idag så vet inte  inte om ni får höra av henne idag.
Hejdå, godjul och gottnyttår!
PUSS PÅ ER, EMILIA.


amanda är fotografen

.

Godnatt alla söta, vi hörs imorgon
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, - "Krogen"

- En gång svor du på att aldrig gifta dig.
- Ja, men det blev så trist att sitta på krogen varenda kväll.
- Och nu då?
- Jo tack, nu är det roligare att sitta här igen...

PUSS IDA

Backstage på "Jk superstjärna"



Alla dem här bilderna är tjuvade från filuren saga.




Och alla dem här bilderna är baxade från min käre vän Amanda.

Såpp, nu har ni som inte var och såg showen fått en liten känsla om vad den handlade om.
Eller kanske inte men nu vet ni iaf hur fina alla var ;).

PUSS IDA

Busy Busy

Gaah, kom hem för en kvart sen och ska faktiskt åka om ytterligare en kvart till Tullinge Kyrka. Ida ska nämligen spela gitarr och sjunga där. Ska bli skojj, nu ska jag trycka i mig något snabbt att äta. Sen åker jag igen, busy busy.

PUSS PÅ ER, EMILIA.

Take me to your heaven


Jag "Charlotte Perelli" Daniella

Jag stog och sålde fika hela kvällen men jag
var faktist kör till Nikita tillsammans med
Daniella också. Det gick jättebra och nästa år
när det är 9:ornas show ska vi köra Mamma mia.
- Den kommer bli asgrym kan jag lova, längtar! :)

PUSS OCH GODNATT, IDA

Näst sista showen - roligt men sorgligt

Kom hem vid tjugo över tio efter showen. Haft sjukt kul med alla sköna människor i MM laget ikväll. Haha, Henke "Ernst-Josef" vafan..
Showen var kanske inte den bästa, och jag lurade dit en kompis. Men haha, jag fick ju träffa honom och det var ju det som var grejjen. Det kostade tjugo kronor, men får väl betala tillbaka någon annan gång. Haha.
Nu är jag så trött att jag ser i kors! Var superhyper hela kvällen, och flummade som fan. Men som sagt har jag haft sjukt kul.
Vi började ju tio idag, och slutade strax efter tolv.
Ida förljde med mig in till stan. Bussen som vi skulle ta till Tumba var 45 minuter försenad! Fatta vad kallt det var!
Jag hittade Emmas julklapp och Ida köpte till sin mamma. Sen gick vi till Coppola Café och tog en varsin varm choklad, som var hur god som helst, och jag tog en smörbulle medans Ida tog en stor cookie.
Sen skyndade vi oss till tåget. Och hann precis med det. Sen i tumba så kom Dawe och stod typ precis bredvid mig och Ida, och jag hälsade inte.. Kände mig så taskig efteråt, fick värsta dåligt samvete. Haha, jaja. Får väl hälsa nästa gång..
I skolan hjälpte jag till att sälja dricka i pauserna, annars sprang jag bara runt i cirklar. Ida och jag delade på en Viking pizza, den var jätte god och jag var generös nog och gav André den sista biten. Han slukade den hel, och det var ingen liten bit!
Sen pratade jag lite med göteborgaren i tele innan pausen i andra showen. Han snackade något om att någon med batong skulle komma och slå ner honom. Haha.
Sen på slutet när alla som hade kollat på showen hade gått gick jag och Ida och gav bort fika gratis. Vi prackade på alla kakor och allt möjligt. Allt var slut inom fem minuter. Jag tror Ida tryckte in fem pepparkakor i Kevins mun, haha!
Kommer antagligen upp massa bilder i folks bloggar innom kort och då ska jag kopiera dem och lägga in dem här. Mohaha.
Nu ska jag sova. Ska sova länge imorgon!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

*..Ja jag är lycklig..tisdag, onsdag, torsdag..nanna*

Tisdag Vi är i skolan mellan 10-12 och då ska vi städa skåpen och klassrummet typ sen är vi lediga fram till klockan 16 för då sak vi vara tillbaka i skolan igen eftersom vi ska köra våran julshow för föräldrarna två ggr. Vi slutar ungefär vid 22.30.

Onsdag Ledig från skolan men har inte bestämt vad jag ska göra än förutom att ta en grymt lång sovmorgon. På kvällen ska jag till tullinge kyrka och ha någon julavslutning med kulturskolan. Jag ska spela gitarr tillsammans med två andra killar till en låt som jag inte vet vad den heter, sjunga och spela "my heart will go on" och sen ska jag sjunga och elis både sjunga och spela "hallelujah". Det finaste stället att sjunga på måste vara i en kyrka, det är sånn sjukt vacker akustik. Mamma, tim, lina och engla ska komma och lyssna och även mina trogna groupisar Emilia och Amanda xD.

Torsdag Avslutning i skolan. VI börjar klockan 8.30 kommer vara där i ungefär 45 min för vi kommer bara få våra betyg. Jag vet att jag har höjt mig till MVG i bild men annars tror jag att resten är samma som förra terminen :). Efter skolan åker jag direkt hem och packar mina sista grejer för jag åker till norrland idag, Härnösand.

Där ser ni vad jag kommer ha för mig dem tre närmaste dagarna, nu ska jag gå lägga mig och läsa lite..
OCH JAG BÖRJAR TIIIOOOO IMORGON, heelt uuunderbart ! :)
tshingeling

PUSS IDA

*******




/ emilia xenia cecila graff

You should not say so

Jag är trött. Trött på allt. Vill ha lov. Tur att det är det om tre dagar. Skita i allt. Bara ta det lugnt. Vara med kompisar. Träffa kärleken. Jag vill shoppa, ha pengar. Gå på bio. Bara ha kul. Jag orkar inte skriva om dagen. Sammanfattar den med: biljettförsäljning, god julmat till lunch, show, Robin och Jocke väntade med mig utanför jobbet och nu hemma och väntar på mat.
Börjar tio imorgon. Så jävla skönt. Slutar tolv igen. Åker in till stan för att köpa Emmas present. Och sen börjar vi vid fyra-fem igen. Och slutar vid elva. Sen är vi lediga på onsdag. Funderar på om jag ska dra med mig Ida och Mandie på julmarknad i stan. Skulle vara supermysigt. Orkar inte skriva långa meningar som ni kanske märker. Så godnatt höll jag nästan på att säga, men jaja vi hörs kanske senare.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, -"täck mig"

Snoppen till kondomen:
- Täck mig, jag går in.

PUSS IDA

Sovmorgon, wiie!

Vi har sovmorgon till tio idag. Så otroligt skönt. Gick upp en halvtimme tidigare än vad jag egentligen skulle ha behövt eftersom jag ville ta det lugnt. Och jag har varit klar sen tjugo över och jag ska gå till bussen halv tio.
Så alldeles strax ska jag gå och äta en snabb frukost och sen bär det iväg till skolan. Har ingen anign om vad vi ska göra där, allt arbete är klart och vi är inte med i showen. Men Madeleine har säkert kommit på något som vi ska få göra..
Annars så skulle det vara rätt chill att bara få vara i korridoren och prata med allt skönt folk på skolan. Nejmen gud vad tiden rinner iväg.. Tar ju typ tjugo minuter för mig att skriva det här lilla bara för att jag gör massa annat medans, jaja.
Vi hörs senare ikväll, efter att vi kommer hem från stan!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

jag tror att vi tog glasyr på alla tusentals pepparkakor vi gjorde i lördags..

Dagens roliga, -"Sandpapper"

Vad använder blondiner som karta i öknen?

Svar: Ett skrynkligt sandpapper.

PUSS IDA

tomten har fixat paketen

Hallojsan
Jag var ju som sagt i Skärholmen med plutten idag och handlade julklappar. Jag köpte Emilias pressent för någon vecka sen och idag köpte jag till Emma, Amanda och lillebror så nu har jag bara mamma och pappa kvar. Det är så skönt och deras julklappar är det inte så bråttom med för jag kan titta efter dom när jag kommer upp till härnösand.
Nu sitter jag med Emma hemma hos mig och tittar på wallander, mysmys.
Ett roligare inlägg än så här får ni inte tyvärr, sov så gott

PUSS IDA

Jag dör av garv

Jag såg på Sagas blogg att en tjej som heter Vanessa hade tagit foton på Brobel, så var och kollade där. Och haha, hon hade en helt hysterisk bild på mig.
Gud vad jag garvade när jag såg den! Kolla bara.. HAHAHAHA!

Klicka här för att se fler bilder som hon har tagit från Brobel festen, måste säga att hon är super duktig på att fota!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

The Games That Play Us

Just nu har jag ingen ork till bloggande. Känns bara som om jag vill lägga mig i sängen med täcket över huvudet och aldrig vakna igen.. Jag hatar hatar livet, men älskar att leva eller vad är det RMK säger..? I alla fall så känns det just nu, men jag har min underbara bästa vän som stöttar mig.
Vi var som sagt i SKHLM idag och köpte julklappar. Jag köpte till lillebror, mamma, pappa och Mandie.
Nu är det bara Ida och Emma kvar, men imorgon ska jag och Ida in till stan för att köpa julklapp till Emma från mig och julklappar till hennes mamma och pappa.
Sen tror jag att mamma och jag ska till SKHLM på onsdag, så då ska jag hitta den perfekta julklappen till Ida. Och fuck vad svårt det är!
Men är i alla fall jätte nöjd med julklapparna jag köpte idag, kan ju tyvärr inte skriva vad jag köpt eftersom alla i min familj och Amanda läser bloggen. Men visar kanske efter julafton.. Eller nej orka det ;)
Nu ska jag gå och duscha, göra iordning mig och efter det fixa fram lite chips och julmust och kolla på en mysig film. Mycket o c h i den där meningen, men aja..
Hoppas ni haft en underbar helg, det har jag haft. En liten snabbgenomgång: I fredags var det luciatåg, storhandlande på ICA Maxi, IDOL tittande och telefonpratande. I lördags var jag uppe vid 9.00 för att fixa allt innan flickorna kom. Sen hade jag superkul med Jasmin, Fanny, Ida, Amanda och Emma fram till 17.00 tiden. Emma och Ida stannade här och vi åt middag vid 19.30. Sen så kom Robin och Jocke och vi hade roligt som vanligt. De åkte hem vid 00.00. Och idag väckte Ida mig efter 10 och tvingade upp mig för att åka till SKHLM, hade gärna legat kvar till långt på eftermiddagen. Men en mysig shoppingdag har det varit med bästa vän.
Bilder från bakdagen kommer snart..
PUSS PÅ ER, EMILIA.


Handla julklappar

Godermorgon!
Jag är jättetrött men jag tvingade mig själv upp vid tio idag. Det är så att jag har bara köpt en julklapp och den är till emilia. Så idag ska jag och emilia till skärholmen och köpa massvis med julklappar för det är ju sista helgen för mig att göra det. Jag åker ju till Härnösand i veckan. Nu måsta jag upp och fixa till mig, bussen går om 40 min.

PUSS IDA

Vill ha tillbaka frisyren som jag hade på brobel


Peter Settman


Haha, "Vitvaror" är ju helt klart bäst. Det börjar på 4:53 min, haha.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Älsklingspojkarna

Det har varit en väldigt rolig, stressig och jobbig dag.
Men som sagt så lussade vi på två företag och det var jävligt stressigt då typ hälften hoppade av! Vi var väl kanske 12 stycken när vi egentligen skulle ha vart 25..
Jaja, vi tjänade in 3000 kr i alla fall. Efter allt så hämtade mamma mig i Tumba och vi åkte först till Johanna för att lämna kameran och sen åkte vi till ICA Maxi i Södertälje och handlade allt till imorgon och till mammas tjejmiddag som hon ska ha typ.. nu. Nu kom hennes kompisar (haha, vad konstigt det låter) och jag, Oliver och pappa är tvingade att hålla oss där uppe hela kvällen. Men jag är så busig att jag sitter i mitt rum just nu, mohahha!
Imorgon är det ju julstöket här hemma hos mig med mina sötnosar! Och på kvällen ska jag vara med mina älsklingspojkar Robin och Jocke. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer ha kul som alltid!
Nu ska jag tröstäta lite mer choklad, deppa med RMK-låtar och alldeles strax är det middag.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

första bilden: Robin & Jocke, och jag och Ida på hörnet
andra bilden: Sonny, Jocke och Robin

middag på hotell och idol-final med mamma

Tjena tjena,
det har vart mycket den här veckan och bloggen har inte blivit så uppdaterad, men nu kommer det bli fler inlägg igen. Efter lunch idag åkte vi nå¨gra från klassen in till liljeholmen och gick luciatåg på min mammas och pamelas mammas jobb. Första gången gick det sådär för vi var så stressade men andra gången gick allt jättebra och folk började gråta xD.

Nu sitter jag på mammas jobb och skriver lite medans hon är på toa och fixar till sig lite. Vi ska nämligen ut dag, först till ett hotell och äta middag medans det är lite underhållning på scenen. Jag vet inte exakt hur det kommer gå till men det skulle vara några gamla idol-deltagare där också ;). Vi ska vara där från fem till sju sen ska vi vidare till globel och se på THE BIG FINAL. Jag skulle få låna emilias kamera men hon glömde den hemma -.-. Men Johanna ska också på idol-finalen så hon tar med sig emilias kamera och så får jag möta upp henne vid globen. Jag måste ju ta lite fina bilder så att ni kan få se ;).

Nejmen nu måste vi till tvärbanan, ha en så trevlig kväll och ni missar väl inte idol-finalen klockan 20.00.
KEVIN SKA VINNA ! ;)

PUSS IDA

Even Fairy Tale Characters Would be Jealous


Jag har laddat upp bilder som en galning på bdb så orkar inte göra det
på bloggen idag, men gör det imorgon. Men ni som inte orkar vänta kan
gå in på den här länken och kolla på alla bilderna. Men som sagt dem
kommer imorgon någon gång på eftermiddagen/kvällen. Nu ska jag gå och
äta choklad som snälla mamma köpt till mig. Vi hörs imorgon älsklingar!
PUSS PÅ ER, EMILIA.


LouLou och Sepideh


Ida blev lycklig när hon såg LouLou och Sepideh inne på McDonalds.
Men ingen vågade gå fram och fråga om vi fick ta ett foto, så vi gick ut och ställde oss och pratade lite.
Sen sa Razmus "Men vafan, jag säger att det är till min lillasyster", så då gick han in igen och bad om att få ta ett foto.
Haha, ja så bra det är att ha modiga kompisar.
PUSS PÅ ER, EMILIA

Lycklig

Hejsan alla!
Igår kväll.. Ja den var helt otrolig! Hade så kul med alla underbara vänner. Det går inte att beskriva hur underbart lycklig jag var, någon sådan känsla har jag inte haft på många år.. Rätt tragiskt. Menmen, det enda som var dåligt med kvällen var att jag och Ida inte vann bild och form priset. När de berättade motiveringen var vi nästan bombsäkra på att de var vi.. Och sen säger dom namnet på en annan tjej. Usch vad arga vi blev!
Men allt som allt blev allt jätte lyckat! Tack alla ni som lyste upp kvällen extra mycket, Ida Emma Sara Amanda Robin Jocke Jasmin Fanny.
Fick så otroligt många fina komplimanger, ni fattar inte hur glad jag blir av det. Jag som har så dåligt självförtroende. Folk kom och ville ta kort på oss hela tiden, vi kände oss som riktiga stjärnor! (Men nu kom jag att tänka på, usch vad läskigt jätte mycket folk från skolan som har bilder på mig och jag som aldrig blir bra på kort! Hjälp!)
Alla var jätte fina, och så himla kul att se de tjejer som aldrig klär sig så fint i skolan och killarna i huvudtaget så fint uppklädda!
Amanda den sötnosen vann Litteratur priset, och jag sa det till henne inna "Det är du som kommer vinna!" Och det trodde hon absolut inte på. Men se vem som hade rätt! Emilia Xenia Cecilia Graff.
Hon tackade mig och Ida på scen fast det lät ungefär såhär: Ja, Emilia och Ida tvingade mig att säga deras namn om jag vann något så ja.. Där har ni det. Haha, ja det är våran Amanda det!
Vi tog foton med min kamera innan vi åkte, men jag hae glömt ladda den så tog inte med den till festen men Sara tog en massa bilder så ska pressa henne att skicka allt innan helgen är slut!
Orkar inte babbla på om varenda detalj som hände för då blir det en lång roman. Men Ida och Elis sjöng så vackert, så vackert! Jag och Amanda ställde oss på sidan för att se bättre och vi stod där som två stolta hönsmammor. Och jag stod och grät lite, men som tur var syntes det inte.
Men laddar upp bilderna från innan festen när jag har redigerat dem lite. Skriver om vad vi gjort idag senare också.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

En oförglömlig kväll

Igår så pluggade jag hela eftermiddagen och kvällen. Gjorde klart mitt SO arbete.. Men gissa vad som händer?! Skiten hackar upp sig och allt försvinner! Fuck, men Christian har sagt att vi ska gå igenom allt muntligt. Skönt, för jag vill verkligen inte få ett G bara för att min data fuckade upp sig.
Idag blir det väl inte så mycket bloggande heller, vi äter 11.30 i skolan. Det är korv med bröd och så kallat "mingel i matsalen". Haha så genomskinligt, de säger så bara för att alla bord är inne i aulan tills ikväll.
Sen ska jag hem och sova lite så att jag är utvilad, och klockan 13.00 ska jag vara hos frisören.
Jag är väl klar runt 15.00 tiden, och då kommer flickorna hem till mig för att göra iordning oss tillsammans.
Och vid 17.55 åker vi hemifrån för att åka till B r o b e l !
Känns så sjukt att det redan är ikväll, kändes som om det var igår vi tyckte att det var hundra år kvar tills vi skulle dit. Det kommer bli en o f ö r g l ö m l i g kväll med alla mina ä l s k a d e vänner. Massor med bilder kommer sen såklart!

Idag har jag bara tagit det lugnt, sålt lite biljetter och letade efter julsånger som vi ska sjunga imorgon på stan. Imorse så när jag vaknade satte jag alarmet på snooze i 10 minuter, sen var jag klar 07.15 så då gick jag och sov i en kvart. Precis när jag som en sömngångare tagit på mig jackan och skorna får jag ett sms från Ida som undrar vilken buss jag ska ta. Jag säger att jag ska ta 07.42 bussen men om vi kanske ska ta 07.58 bussen, och det tyckte hon lät väldigt bra så då gick jag och la mig och sov igen tills 07.47. Haha, det var väldigt skönt. Men är fortfarande väldigt trött även fast jag gick och la mig hyffsat tidigt igår kväll.
Nu ska jag gå och hjälpa till och måla kulisser till showen.
PUSS PÅ ER, EMILIA.


Brobelgruppen, de som gjort Brobel möjligt.

My Heart Is Beating For You

Nu har jag bakat färdigt mina kladdmuffins som vi ska ta med till skolan. Det kommer bli prima, men har läst runt på mina kära klasskamraters bloggar att dem också ska göra kladdmuffins, och vi skulle göra kladdmuffins och kokosbollar så vi får hoppas att inte alla i klassen bara bakar kladdmuffins(?).
Igår satt jag hela kvällen med mitt fördjupningsprojekt i bilden, det blev jätte bra. Jag skulle göra ett collage med bilder på hur huset som jag har ritat skulle se ut innomhus med möbler och sånt.
Tar kanske en bild senare på den så att ni förstår vad jag menar, men jag blev i alla fall jätte stolt.
Min buss går 10.42 från Vårsta så ska gå hemifrån vid halv. Vi har spanska tio i, har ingen aning om vad vi ska göra. Hoppas på att vi typ ska göra julkort som vi brukar göra i slutet av höstterminen. Haha.

Ahh, det är imorgon som är the big day! Flickorna ska komma hit innan och vi ska göra iordning oss tillsammans och spela musik på högsta volym för att få igång stämningen! Ska bli så jävla kul.
Men nu måste jag gå och bestämma vad jag ska ha för skor, annars så kommer jag komma försent.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

ZzzZZzzzZZzz

Imorgon får jag sovmorgon till åtta, underbart.
Det är för att vi inte har någon hk, utan man ska få vara hemma och baka till showen istället. Amanda ska komma hem itll mig vid 9-9.30 ungefär så ska vi baka tillsammans. Men jag orkar inte skriva mer idag för jag sitter och jobbar med mitt so-arbete som aldrig vill ta slut. Så ni får sitta och fnittra framför alla dagens roliga om ni har tråkigt ;)
Sov så gott

PUSS IDA

Dagens roliga, -"vårstädning"

- Jo chefen, skulle jag kunna få leidgt i morgon? Min fru ska ha vårstädning.
- Absolut inte!
- Tack, jag visste väl att jag kunde lita på chefen!

PUSS IDA

frillan är kirrad

Direkt efter skolan idag hade jag sällskap av emma, julia och caroline till tumba. På onsdag är det ju brobel som sagt och då ska jag till frisören och fixa en uppsättning. Jag åkte till Nectar idag för att titta på bilder och prata med dem om hur jag ville ha det. Jag visste inte exakt hur jag vill ha det men nu har jag tittat i deras tidningar och pratat med tjejen som jobbar där. Så kom vi överens tillsammans på hur det ska bli, det kommer bli toppen! Man ser inte så bra men här är en bilden från deras tidningar som var närmast det jag vill ha.
Jag kan försöka förklara hur jag vill att det ska se ut,
Det ska typ vara någon slagt bullgreja, lockar och lite huxflux men inte slickad lugg + en lila ros där bak xD.


PUSS IDA

Tips&Råd

Nu sitter jag här i skolan. Ska ta bussen som går 16.24 från Kassmyra så ska väl gå härifrån kanske runt tio över. Det är jättesegt här. Usch och hungrig är jag också! Har suttit här sen fem över, så jag har klarat mig än så länge i alla fall. I och för sig är det massa folk i aulan som övar till showen men orkar inte gå dit.
Jag ska ju till frisören idag och bestämma vilken frisyr jag ska ha på Brobel, och jag vet inte riktigt hur jag ska göra så hoppas att Cecilia kan ge mig lite tips om vad hon tror att jag skulle passa i. Mardrömmen skulle ju vara att man ser ut som en idiot när man fått håret uppsatt, usch vad hemskt det skulle kännas. Man kan ju liksom inte bara ta ur frisyren som man betalat för ju.

Undrar om jag hinner gå in på ICA och köpa något att äta innan, annars kommer jag med säkerhet att dö av hunger. Så måste snabbt in dit, köper kanske en bulle bara.
Önska mig lycka till.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

saknar dig, vet inte vad jag ska ta mig till..

Det är väldigt mörkt ute

Godmorgon!
Jag hinner egentligen inte skriva så jag får skriva väldigt snabbt xD
Jag satt uppe ganska sent igår och gjorde klart min ritning på mitt hus till bilden som ska vara klart idag, så jag var jättetrött imorse. Men nu måste jag springa upp och borsta tänderna och sen skynda mig till bussen, ha en bra dag!

PUSS IDA

Vet inte vad jag ska ta mig till

Sitter och snackar med göteborgarn i telefonen. Måste egentligen sova, men är verkligen inte trött somnade vid två igår.
Jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon.. Men har ju fysikprov - som jag inte kan n å g o t på.
Men nu ska jag i alla fall sätta på mig pyjamas.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, -"konkurs"

-Det var droppen! Du är avskedad. Det här var ju andra gången som du var nära att försätta firman i konkurs.
- Snälla, ge mig en chans till!

PUSS IDA

Gästbloggande liten Rosanna

Hejsan alla Emilia och ida - bloggläsare.
Mitt namn är Rosanna för er som inte känner mig, och detta är andra gången jag tar över ett helt inlägg i deras blogg i hemlighet. Jag har det extremt depp just nu, jag kommer in på min stora dator (är där nu) men den stängs av nästan direkt, så jag hinner aldrig redigera bilderna eller något. Nu har jag skitdåligt samvete för att jag inte kan ge Emilia och Ida sina bilder.. Men jag lovar att dem får bilderna snart!

Som jag har sagt tidigare, ni som läser denna blogg borde locka hit fler läsare som kan läsa här. Det är underbara inlägg om allt och ingenting och är verkligen det på grund av att de som skriver är så snälla och rara :) Så jag tycker såhär: Sluta aldrig att läsa den här bloggen, och kommentera lite mera. Vi ses senare!

KÖR FÖRSIKTIGT , ROSANNA

Förhandsvisning av årets Disneyfilm

Nu har jag duschat, sminkat och klätt på mig. Om en halvtimme ska jag börja gå ner till bussen. Vi ska ju på förhandsvisning av årets Disneyfilm. Dock vet vi inte vad den heter, haha. Bra koll vi har.
Men det ska bli super, för gratis bio och godis är ju aldrig fel!
Nej, nu ska jag ta en gorbys pirog och dricka lite julmust.
Vi hörs sötnosar! PUSS PÅ ER, EMILIA.


Don't Take Me for Granted, Don't Go Breaking My Heart

En parodi på alla sommarplågor


Våran nya favvoritlåt, älska eller hata den!
PUSS PUSS

Dagens roliga, -"navel"

Varför har alla blonda tjejer blåmärken runt naveln?
Svar: Blonda killar är också korkade!

PUSS IDA

Barnvakt åt ett litet monster

(Skulle ha publicerats runt kl 16.00)

Vaknade vid tio idag utav att något åkte i golvet. Jag gick upp och då kom jag på att jag skulle vara barnvakt idag. Lina, Mamma och Engla satt i köket och åt frukost. Min kusin Lina ska flytta till sin nya lägenhet idag och köpa lite nya grejer på ikea så engla skulle vara hos oss hela dagen.
Vi har gungat, vart ute på prommenad, lyssnat på "här kommer pippilångstrump" hundra gånger, ätit pannkaka, badat skumbad, spelat in filmer, lekt monster, ritat osv. Jag är helt slut kan jag säga xD
Nu fick jag precis en väldigt snygg grön målning på min dator.
Men jag ska snart hem till Emilia, ha det bra!

PUSS IDA

Accessoarer till Brobel



Skor, Bianco 550 ;-
Väska, Accessorize 325 ;-
Armband, Antikt, Gammalt och Nytt ca 500 ;-
Örhängen,
Antikt, Gammalt och Nytt ca 300 ;-
Halsband,
Antikt, Gammalt och Nytt 195 ;-
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Snart kommer bästevän

Snart kommer Ida hit, vi ska bara ta det lugnt. Mamma och pappa är på glöggfest inne i stan, men jag orkade inte hänga med så vi är ensamma här. Eller ja, Oliver är här också men han är där uppe så han är inte ivägen. Om vi inte vill kolla på tv på den stora tv:n det vill säga men då får han gå in i sittt rum för han har en nästan lika stor tv där!
Jag vet inte vad vi ska göra, hade först tänkt kolla med mamma om jag fick bjuda hit lite kompisar men jag känner verkligen inte för det. Eller jag vet inte får se, vi kanske går ut och går en promenad? Då kanske det är några som vill möta oss.
Sen ska göteborgarn ringa ikväll. Jag pratade med honom igår, typ i 1000 timmar.
Haha, det var kul.
Men nu ska jag bara plocka undan det sista här i rummet.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

b i l d e r n a  k o m m e r  s n a r t,  f o t o g r a f e r i n g  p å g å r !

Skrattirriterande


Så jävla söta, haha.
Sitter och lyssnar på deppmusik med älskade RMK. Förutom den här låten då, tss.

PUSS PÅ ER, EMILIA.

Första gången de övade


Ida och Elis sjunger Hallelujah, det här är den första gången de övar tillsammans.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Min eftermiddag i stan

Godmorgon höll jag på att säga. Men nästan i alla fall.
Hann inte, eller rättare sagt orkade inte skriva igår så berättar om vads om hände igår nu.
Direkt efter skolan kom mamma och hämtade mig och åkte in till stan. Min mobil hade helt knullat upp sig, så mamma hade stått och väntat på mig i kanske 10 min och ringt och ringt till min mobil innan hon kom på att hon kunde ringa Ida. Så fick värsta utskällningen i bilen att hon hade ringt mig hundra gånger. Ida berättade också inne i aulan att hon hade skickat flera sms till mig som jag inte hade svarat på.
Så när jag satte mig i bilen så stängde jag av mobilen. Först gick det inte, men efter kanske någon minut funkade det. Jag tog ur batteriet och sen försökte jag starta den igen. Men det tog en k v a r t innan mobiljäveln gick igång! Och då hakade den upp sig och jag fick typ 2000 sms. Okej jag ska inte överdriva, men 14 sms hade jag fått.
Och efter det var mobilen jätte seg, och höll på och var kosntig hela dagen. Jag fick inga leveransrapporter, men ändå så svarade folk och sen kom det typ 20 stycken samtidigt! Sen så gick det inte att skicka sms till Chrippa, men till alla andra funkade det. Och bara bläää! Jag hatade verkligen min mobil igår.

Men i alla fall. Vi gick till stureplan och gick runt där omkring. Och sen gick vi in i en butik som heter Antikt, Gammalt och Nytt. Dom har verkligen hur fina saker som helst! Deras smycken är gudomligt vackra och det är helt överkomliga priser. Men dock så är butiken yttepytteliten så man får inte ha stora väskor eller någon stor jacka om man ska in där för då välter man nog allting. Dem har jätte mycket smycken så det var jätte svårt att bestämma sig - men tillslut hittade jag ett halsband, örhängen och ett armband som jag tyckte om.
Efter det så gick vi till Gallerian och satte oss för att fika, jag tog en brownie. Gud vad god den var, och hur mättande som helst! Så jag ritade några mountains på den, med grädde på toppen så att det såg ut som snö. Finfint.
Sen gick vi tillbaka till stureplan och gick in på Accessoarize och där köpte jag världens sötaste kuvertväska som matchar mina skor. Det är nästan exakt samma färg som på skorna, en liten aning mörkare men jag tycker att ser ser fräschare ut om man inte är superduper matchad. Haha.
Sen så köpte jag en ny foundation, MaxFactor miracle touch hur bra som helst, och lösögonfransar med glitter på. Nu längtar jag som fan till Brobel!
Lägger upp bilder snart när jag har tagit kort på väskan också.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Arg blatte jävlas med skåning


Underbart!
PUSS IDA

miss x

Hejsvejs, här är ett litet gästinlägg ifrån miss x. Ida sitter här och typ sover breve mig, haha.. x) Vi har tittat på Idol idag, det spelade ingen större roll om Alice eller Robin gick vidare, dem är lika bra på sina olika sätt, men bara Kevin skulle vidare, så var vi båda nöja! :) Men till slut så gick Kevin och Alice vidare, men det var dem båda nöjda! :) Jag måste bara säga att I Fredag hela veckan, så är det ju en familj som bor ihop, ni vet dem killarna som är ihop ? HAHAHA, vilken skön familj säger jag bara ! Emilia,om du läser det här, så skriv nått i bloggen ! Nej nu ska jag försöka att "väcka" ida. Jag har nämligen en kupp som jag måste göra.. Hoppas Ida är på. CHAO BELLA
ps.. kunde ni lista ut vem jag är ? .. ds.

Innan jag äter middag

Argh! Dålig uppdatering förlåt, skyller på Ida som faktiskt varit hemma? Haha ;)
Åkte direkt från skolan in till stan med mamma idag, men berättar mer sen eftersom jag ska äta nu!
PUSS PÅ ER, EMILIA

Dagens roliga, -"bilen"

Hur ser man att en kassörska kör bilen?
- Det ser man på växellådan.

PUSS IDA

You Are Always In My Mind

Nu ska jag sätta på en film, gosa ner mig i sängen och sova!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

sov lite och så, *pooof* är huvudvärken borta

När jag kom hem från skolan idag var jag jättetrött och hade ont i huvudet. Jag tittade lite på that 70´s show och sen sov jag fram till middagen. Det var verkligen hur sjönt som helst och nu är huvudvärken som bortblåst ;). Mamma ska aldeles strax komma och förhöra mig på matten lite, för vi har nämligen vg/mvg provet imorgon. Jag har alltid haft lätt för matte och tyckt att det är ganska roligt och har aldrig pluggat inför ett matteprov. Men på förra vg/mvg delen kuggade jag totalt, 7 av 20. Så på det här provet har anna (mattelärare) sagt till mig att jag måste göra ett bra resultat. Så nu ska jag fan heller misslyckas på det här provet också, jag tänker absolut inte sänka mig till g i matte ;). Aja, hejdå sötnosar och hej matteboken....

PUSS IDA

If It Does Not Happens Anything, You Will Crush My Heart

Hemma efter supermys eftermiddag. Nu vill jag bara sova, ska nog göra det en stund snart. Eller efter middagen kanske, för annars kommer jag inte kunna somna om senare.
Känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon, känns så segt. Det borde ha varit fredag idag!
Har inte så mycket inspiration idag så vi låter det vara.

(På det sättet kommer du alltid vara hos mig.. )
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, -"maratonsegraren"

- Vet du varför den norska maratonsegraren aldrig kom till prisceremonin?
- Nej?

Svar: - Han sprang ärervarv!

PUSS IDA

You Call It Madness, But I Call It Love

Nu sitter jag här i skolan och har tråkigt. Killarna lyckades lura i Alham att vi slutade 13.30 istället för 14.20. Nu kom Charlie och Erik in i klassrummet, haha för er som är intresserade. Det hade varit skönt som fan om det inte hade varit så att jag skulle hem till honom efter skolan. Och han slutar vid två och då ska han ta sig från Huddinge hit också. Så tar väl 14.36 bussen dit tror jag, eller det beror på när han är i Tumba.
Juste Ida sjöng Hallelujah i aulan idag med Elis, vet ni hur bra det lät?! Hon fick sjunga en vers själv, och det lät underbart.
Men nu kom Ida och hon ska ju hem till sig så jag måste sluta nu!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Snart är vi på 1000


Bara för att Rosanna hade så kul och gjorde massa punkter så ser allt helt stört ut. Haha. Men vi förlåter dig!
Juste vi har skrivit 995 inlägg nu.. Oups, nu är det 996! Snart är det uppe i 1000 inlägg och det är ju helt sjukt! Fast det kan ju bero på att vi skriver rätt många onödiga inlägg, som det här t.ex. haha men sak samma.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

The Wind That Blew My Heart Away

Imorgon kommer det inte bli så många inlägg från min sida om jag inte bloggar något i skolan det vill säga. Ska ju hem till sötnosen och kolla på film direkt efter skolan så vet inte riktigt när jag kommer hem. Aww, stackars plutten mår inte bra men hoppas allt ordnar sig.. Jag finns här för dig.
Ida har väl i princip skrivit om allt som hänt idag. Jag tiggde till mig av mamma och pappa att vi skulle köpa pizza till middag och så fick det bli. Men åt bara kanske en fjärdedel, usch på mig.
Det är ju torsdag imorgon och det betyder favoritdag, först på morgonen har vi livskunskap, svenska och något mer.. haha kommer inte på det just nu. Sen har vi mm tid i två timmar efter lunch vilket betyder chill. Eller fan, kom på att vi ska gå igenom fysik provet som vi ska ha på måndag. Som ingen i klassen kan något om eftersom våran lärare s u g e r !
Jag ska väl försöka somna så tidigt som jag kan idag, somnade nästan i soffan på rasten idag! Haha, och på det så satt Ida och Mandie och sjöng vaggvisor.
Argh, vet inte vad jag ska skriva för något. Men jaja får väl ta och säga godnatt!
PUSS PÅ ER, EMILIA.

outside

Ska ut och rensa hjärnan
sms:a om det är något 0736894545

PUSS IDA

The movie is done

Nu sitter vi här hemma hos mig och dricker varm choklad framför tvn.
Det tog några timmar för aoss att göra so:filmen men till slut så fick vi ihop det. Jag tror att det kommer bli bra, nu ska vi bara få tid till att redigera den så vi kan visa den för Christian. Anton var jätteschysst och stannade kvar och hjälpte oss med att filma och göra manus. Hur snällt som helst, skulle ni välja att frivilligt stanna kvar några timmar efter skolan för att hjälpa några andra? Nej jag tänkte väl det;) Men lilla anton gjorde det för oss, stort tack!

PUSS IDA

Dagens roliga, -"mjölk"

Det var en gång en Bellman som hade vart och köpt mjölk och var på väg hem. Han kom till en brant backe och där kom en gammal tant och frågade om han behövde hjälp.
- Nää, sa Bellman, det är bara lättmjölk!

PUSS IDA

Pist off

Just nu är jag riktigt sur -.-
Kom precis från spanskan och vi har haft prov.
Allt gick bra förutom den sista delen, den viktigaste delen. För att nå högre mål skulle man skriva en historia om antingen kärlek, en resa eller Sverige. Det gick riktigt kasst, jag la ner aldeles för mycket tid på första delen och när jag skulle skriva om kärlek så kom jag inte ens på saker som jag kunde skriva på svenska. Jag sov inte så bra mycket och bra igår så jag tror tyvärr att det kommer visa sig i mitt resultat. Men jag pratade med Cissi och hon sa att jag kunde få komma in imorgon när några andra skulle skriva provet och göra en sista delen. Ikväll ska jag skriva en hel kärleksnovell för jag ska behålla mitt mvg i spanska!

Nu har vi engelska och vi har "göra-klart-tid". Jag, Emilia och Amanda ska filma den sista delen till våran so-film om andra världskriget. Jag känner mig verkligen så taggad -.-, Det ska vara en debat mellan mig och Amanda när vi pratar om för och nackdelar med Hitler. Jag ska försöka vara för och Amanda ska vara emot. Jag ve tinte riktigt om mina argument som är för Hitler är tillräckligt starka eftersom jag inte kommer på så mycket bra saker med honom och som han gjorde. Amanda kommer äga mig totalt.

"Han hade ju en söt liten mustach"


PUSS IDA

Ingen har dött av sex? Ehm, joodu



PUSS IDA

Can't Wait Til Thursday


PUSS PÅ ER, EMILIA.


Det är mycket nu, men snart får man sova ^^

Hallu
Som Emilia redan har skrivit så är det väldigt mycket plugg just nu. Men det är det oftast i slutet av terminen för allt måste blir klart innan betygen sak sättast.. Så den här veckan kan jag inte lova att det kommer uppdaters så mycket här på bloggen, självklart något inlägg om dagen men inte massvis.

Igår hade vi ju som sagt hemstudiedag. Jag sov hemma hos Emilia och vi segade runt hemma hos henne i mjukiskläder hela dagen. Vi jobbade på hk uppgiften och även planschen som vi ska sätta upp i skolan för att göra reklam för årets mm-show. Vid två tiden kom Rosanna för hon skulle hjälpa oss med photoshop för vi suger på det. Men Emilias phothoshop var för gammalt så Rosanna kunde inte så mycket i det för hon har ett nyare. Men vi fixade hjälp på annat håll och planschen blev riktigt snygg:).

Så här ser det ut i min kalender just nu, och så ska man försöka vara social och träna på det suck -.- xD

Hemkunskapinlämning 2/12
Spanskaprov 3/12
So inlämning och matteprov 5/12
Barnvakt & spela in hemkunskapfilm 6/12
Barnkalas & bio 7/12
Fysikprov 8/12
Brobel 10/12
Luciatåg på drottninggatan med klassen 11/12
Luciatåg på företag med klassen 12/12


Jag tror att det var allt.

Nu ska jag försöka skriva några rader på mitt so arbete som tydligen ska in på fredag och samtidigt plugga lite spanska, ha det bäst.
 
Kina Grannis - The goldfish song

PUSS IDA

All These Things That I never Done

Jag vaknar ofta upp av att jag har drömt att du pötsligt är borta...
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, -"tornet"

Det var en gång en ryss, en tysk och Bellman som skulle hoppa från ett torn. De skulle önska sig något som de ville landa i. Först var det ryskens tur. Han ropade:
- Diamanter, så landade han i diamanter.
Sen var det tyskens tur och han ropade:
- Vatten, och landade i vatten.
Till sist var det Bellmans tur. När han hoppade kom han på att han har glömt ta av sig sin klocka, så han ropade:
- Skit också!
Gissa vad som hände då....

PUSS IDA

PluggaPluggaPlugga

Usch ingen rolig dag idag. För mycket plugg, och det blir inte bättre ju närmre vi kommer jullovet.
Fast jag får tänka positivt, vi ska bara jobba i två veckor till alltså den här och nästa vecka, sen ska vi bara hålla på med showen. Det ska bli så skönt.
Juste nu är det bara en vecka kvar till Brobel. Det ska bli så roligt! Längtar som fan.
Nu ska jag fortsätta plugga, förlåt för dålig uppdatering idag men som sagt mycket att göra.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Ingen mer uppdatering från min sida ikväll

Sitter och lyssnar på Halleujah och chattar med Chrippa och Patricia. Ska iväg på öppet hus på Tullinge så fort mamma kommer. Har ingen lust egentligen, men måste ju kolla hur det är där.
Sen efter det ska vi hem till mormor och morfar och äta julmiddag. Ska bli så mysigt så.
Är väldigt trött så orkar faktiskt inte skriva mer. Ska hem och kolla klart på filmen hos Chrippa på torsdag i alla fall. Längtar.
PUSS PÅ ER, EMILIA.

Dagens roliga, -"vinet"

- Ska vi ta en flaska vitt vin till maten?
- Nej tack, jag ska köra bil hem.
- Då tar vi en flaska rött istället, för det syns inte i blodprovet.

PUSS IDA

Så folket i Norge kan tydligen också sjunga



Alejandro Fuentes - Stars

PUSS IDA


Gone Baby Gone

Jag kom på en sak..
MITT GODISLÖFTE ÄR SLUT NU! JAG FÅR ÄTA HUR MYCKET GODISJAG VILL! MOHAHA!

PUSS PÅ ER,  EMILIA.

I must have been dreaming

Det känns som om vi aldrig kommer somna. Båda är jätteflummiga och pigga.

Vi vill bara ha lov, inga måsten.

Vara uppe hela natten och sen sova hela dagen. Vara med kompisar. Ha kul.
Vara inne i stan. Gå och fika. Gå på bio. Bowla. Spela tv-spel. Fota. Lyssna på musik. Dricka saft. Kolla på film. Prata. Läsa böcker. Gå ut och äta. Shoppa.

Vad saknar ni just nu? PUSS PÅ ER, EMILIA OCH IDA. 



Julafton here I come


Idag köpte jag jag en ny kjol som jag ska ha på julafton.
Den är mycket kortare i verkligheten än vad den är på bilden.
Och sötare för den delen också, ser lite tantig ut om jag ska vara ärlig.
Tar en bild senare när jag kommer hem från Emilia eller något sådant om jag orkar.
PUSS IDA

snilleblixt ?

fuck usch, fuck usch fuckusch fuckusch fuckuschfuckusch.
- Det är ju ett ord ? (i)

- Snälla gode gud ge oss sovmorgon imorgon!
- Men hurru, det har vi ju (i)


MAHAHHAHA, vi är trötta xD
PUSS IDA

Jag såg mamma kyssa tomten

Nu är det jul här i vårt hus !
Nu är det den första december och jag och Emilia sitter och lyssnar på julmusik. Vi sms:ar med Pontus och pratar med Simon på msn. Vi har det så trevligt så här.
Emilia påpekar att hon inte är trött alls och jag själv är väldigt trött. Jag får panik, det blir så varmt från datorn!
Vi har kommit en bit på hkk:n, vi är på bra väg nu. Känns skönt!
Imorgon blir det julskinka och varm choklad till frukost framför julkalendern har jag fått höra. Vi är töntiga vi vet, men julkalendern är ju ett måste på julen. Utan julkalender ingen jul liksom!
Nu är det bara snön som saknas, kom tillbaka vi saknar dig! Buhu.


GOD JUL, PUSS IDA (egentligen Emilia för Ida sitter och sms:ar)


bild som Emilia tog igår.



RSS 2.0