This Was Never My Purpose


Fotograf: Rosanna Sverin

När jag gick upp imorse hade mamma lagat pannkakor och fixat hallon till. Underbart gott! Sen fick jag leta upp mitt påskägg som innehöll massor av choklad, lotter (vann inget, har otur i spel, och kärlek...) och kläder från H&M för ett värde av 1000 kr de kommer nästa vecka tror jag. Tack mamma och pappa!

Solade idag, sjukt skönt. Dock så brände jag mig på bröstet, kinderna och näsan. Andra gången i mitt liv som jag bränt mig, första gången var i grekland och då var det ca 40 grader. Suck.
Men min mage och mina ben blev jätte bruna! Det röda kommer nog gå ner tills imorgon hoppas jag. Och sen ska jag smörja in mig imorgon innan jag lägger mig och solar så det kommer lösa sig.

På kvällen åt vi någon form av påskmiddag med sill och potatis till förrätt och grillat lamm och potatissallad till varmrätt. Det var supergott. Sen kom Ida vid åtta tiden och vi kollade på Aladdin och lyssnade på massa musik från Spotify. När vi lekt lite vid datorn ett tag så satte vi på Hitta Nemo! Wihoo me like very much.

Och nu sitter jag och kollar på Hitta Nemo igen, jag är beroende. Eheh.

Imorgon ska jag som sagt sola igen. Någon människa kanske vill titta in, who knows? Det är bara att våldgästa om ni vill, jag älskar att socialisera. Miwhihihi. Okej nu märker ni att jag är trött va? Så jag ska ta och bädda ner mig i min hårda stora säng och drömma mardrömmar like usual.

Peace out, EMILIA.

Kommentarer
Postat av: M

Me like you, my little sunshine!!

2009-04-12 @ 22:26:50

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback