And longer if I can



How long will I love you?
As long as there are stars above you
..


får rysningar.. godnatt !


Just Fake It


I'm sorry for your pain and I'm sorry for your tears... all I want is that you will be the same you where again <'3

Hooola mís amigos där ute! Skulle bara meddela att jag lever, höahöa men det kanske ni redan har märkt? Aja i alla fall, jag mår väl inte så jättebra. Fick halsont inatt av att vi hade öppet fönster för att det var så varmt, men sen blev det kallt i rummet och då hade Matti och Ida snott mitt täcke så jag frös typ  i h j ä l ...
I veckan har jag två saker planerade 1: Åka till hufvudstaden och fika med mina pojks. 2: Hinna träffa Oskar.
Plus så ska man ju hinna med skolan också, ajajaj. Haha busy woman you know, nämen jag skojjar ju bara aight?! Imorgon börjar vi 9.10 eftersom att vi är Grupp A och hade matte på morgonen förra veckan, alltså ska (skulle..) Grupp B ha haft matte direkt på morgonen imorgon men eftersom att våran mattelärare Christin är sjuk så ställdes den lektionen in. Men det är bara bra, för då får vi sovmorgon nästa tisdag också weei! Jaja, ska avsluta nu puss på rumpan.

I Just Know

Hahhahah fyfan vad jag HATAR min röst, jaja I'll have to live with it that's for sure.
Men men lots of love till mina kära klasskamrater som får en att orka med skoldagarna!


Come Tomorrow

Idag släppte Ritva typ 25 minuter innan våran mattelektion eftersom att annars hade vi varit tvungna att äta 13.00 och alla var sjukt hungriga så hon var supersnäll och lät oss gå på lunch! Så när vi egentligen skulle haft lunch så hade vi en långrast på en halvtimme gick jag, Johan, Ida, Carolina, Charlie, Stella och Erik ner till Coop och köpte dricka och gooodis. Eller jag och Ida köpte Redbull men iaf, det var välbehövligt kan jag säga! Jävla sjukt dåligt jag har sovit inatt så det finns inte... Och skolan tar ju kol på en, tur att man har så underbara klasskamrater! Och sen satt vi och flummade i korridoren, haha herregud.


I'm still loving you



Tjaatjaa *läs det med pipig tjejröst* (Emilia, Johan och Erik förstår det roliga)
Idag vaknade jag först och gick upp och började platta håret medans Emilia, Matti och Anton sov en stund till. Vi försökte få killarna att vara med på en videoblogg imorse men det gick inge vidare så då sket vi i det helt. Emilia filmade ihop något medans vi gick ner till bussen som hon antagligen kommer lägga upp senare men vet inte riktigt hur det blev. När vi kom till tumba köpte vi lite redbull på pressbyrån och Anton köpte kaffe också så att vi skulle vakna till. Nere på perrongen träffade vi på min söta vän Emelie, var evigheter sen känns det som! Det var kul att ses även fast det var så kort stund. På tåget mötte vi upp Charlie också och sen var det dags för historia med Ritva när vi kom till skolan. Vad vi gjorde resten av skoldagen kommer jag inte riktigt ihåg men en del skrattattaker blev det iaf. Efter skolan mötte jag upp Angelica i Huddinge och hon köpte en tröja på JC först sen åkte vi hem till henne. Juste påvägen hem träffade vi på min kusin också så pratade lite med henne och hon "visade upp mig" för sin chef taha. Skulle egentligen ha tränat med Emma och Amanda nu ikväll men det är så skönt i soffan här hos Angelica så orkar verkligen inte röra mig hemåt.. Tränar järnet imorgon istället för då slutar jag tidigt också (a). Nu ska jag vara social med min lilla sötnos här. Må så gott


Simma Lugnt


Idag kommer det komma upp minst tre videoklipp här på bloggen! Men vi börjar med ett från i fredags när killarna skulle styla lite, haha. Det vat Jocke, Anton, Henke, Tobbe & Matti. Höhö coolingar.
Sorry för den superdåliga kvalitéen.


Lev is naturligt!

Skulle ha laddats upp tidigare idag

Nu är jag nöjd, nya jeans och glass wiiiie!

 


So Hard To Find


såhär paarty har vi det idag!!

Tjeeeeena vi är så jääävla lyckliga, 71 maddafakking besökare vilket är mycket för oss! Nu sitter Matti och klagar på att vi tycker att det är grymt, för nu kommer tydligen folk tycka att vi är töntiga och sluta läsa våran blogg :(
Men lix vi är ju två nobodys från Vårsta som inte har något särskilt intressant liv ju!
Just nu ligger jag, Ida och Matti i min sääääng och gör lite spanska wöhöö!
Mömmömömmömömööm, vet inte vad jag ska säga! Ida har köpt ett par jeans idag, graaaattis! Hon som alltid hittar fel och ska klaga haha. Men lalalala, vi hörs senare med ett lite mer seriöst inlägg kanske då! Bajbaj.

 


dagens roliga

2 killar har gått vilse och hamnat mitt ute i en öken.
De var båda väldigt hungriga och trötta.
De hade gått i flera timmar tills de ser ett stort palats.
De gick dit och knackade på och ut kom en rik prins.
Killarna frågade om de fick komma in och få lite mat och någonstans att sova.
-Självklart, sa han.
Bara ni inte rör mina flickor.
Dom hade ju gått runt väldigt länge i den varma öknen så dom tänkte ju bara på mat och att vila så de gick med på villkoren.
Efter några dagar började killarna bli mer och mer atraktiva av kvinnorna och började prata med dom och det ena ledde till det andra.
Prinsen blev riktigt sur men gav dom en chans till.
- Får jag se det här igen får vi ett straff.
Efter yttligare några dagar hände det igen och prinsen gav dom deras straff.
De fick gå ut i hans trädgård och plocka varsin frukt.
Han ropade in den ena killen som hade plockad körsbär och började trycka in dom i hans rumpa.
Killen började skratta och skratta.
Prinsen undrade varför han skratta men han bara fortsatte att skratta.
Prinsen frågade igen:
- Varför skrattar du?
- Nej jag tänker bara på polarn, han plockar vatten melon!!! 

//Anton Klang

Love me tonight


Älskar dig min sötnos!

God morgon! Vi vaknade för en timme sen ungefär och nu ligger vi och myser i Angelicas säng med varsin dator haha. Smsar med knasbollen Bill också, han är lite rolig han. Men nu ska vi strax upp och äta lite frukost och sen får vi se vad vi hittar på för bus idag. Måste plugga lite senare iaf...




It's Gone


Hahahah den här snubbens fyllesamtal är ju för härliga alltså! Ibland undrar man ju med dig min käre bäste vän, men som jag sa för en timme sen 'jag älskar dig ändå ;)' Och btw, wiiiie du pratar med mig igen.
I'm so luuucky! Jag visste väl att du gjorde det för att retas... Du känner mig för väl. Puss godnatt nu!


A Meet-Cute


Min vän Henrik och jag.

Coolingarna Jocke och Määtti.

Klaaaangis och Häänkii.

Cashflow, vi skulle köpa pizza!

Caroline, Matti 'Güüü
nter' och Elin.

Äta pizza!

Haha, så söt.

Fyfan vad skönt det var!

Ida filmade, haha så jäävla coola ;)

Ooooskar kom hit!

Vackra Edit och Määätti!

De tre musketörerna


Carolina och Ida, gullungar!

Tobias var här!

Och Olle :D

Ilker och Zacke.

Henrik, wöhöö
.

Sebastian och Henry.

Jaaaaacob!

Erik och Charlie

Freeeedrik, min käre granne!

Edit, Matti, Claudia och Alicia!

Gullisar, haha!

Tack för en underbart lyckad kväll allihopa, ni är ju för underbara! Jocke kom hit först så vi satt och snackade lite och sen kom Matti, Anton och Henrik. Efter ett tag så gick jag och Jocke och mötte upp Elin och Carro som hade lyckats gå vilse nere i Vårsta haha! Vi ringde efter pizza och så åkte Jocke och Elin och hämtade alla pizzorna. Mums, väldans god middag måste jag säga! Och där fick jag min pizza som jag tjatat efter hela veckan kom jag på haha. Sen så droppade det in alla andra som hade ätit hemma vid 20-tiden. Efter det blev det massor med prat, dans, flum och dunka musikande (jag vet att det inte är något ord, men det lät lite kul hihi). Nämen fy så roligt jag hade igår med riktigt härliga människor! Vid 00.10 började vi allihopa städa ihop det värsta, tack för hjälpen jag uppskattade verkligen det. När alla hade gått gick jag, Henke, Anton och Matti och la oss. Fy vad skööönt det var att äntligen få vila! Vi låg och snackade lite och skrattade som vanligt haha! Under natten så snackade ALLA TRE pojkar i sömnen och dessutom så var det någon liten tomte som var uppe och gick i sömnen! Jag hörde hur något gick i golvet, dunkningar mot dörren, hur någon öppnade dörren efter ett tag, gick på toa och sen kom tillbaka. Det var någon av Matti och Anton, för Henke låg bredvid mig och han låg alldeles stilla hela natten... Matti och Anton försökte få det så att jag hade drömt det, men jag hittade bevis!! En ram låg på golvet som ska stå i min lilla bokhylla, och någon hade lagt ner en annan ram och en liten nalle upp och ner... Hmm! Jag och Henke tippar på att det var Matti som var sömngångaren, haha!
Vi vaknade vid 9-tiden av att grannarna satte igång en jävla trimmer, fyfan! Och tre timmar senare var vi uppe och hade fixat frukost, wohoo pizza. Mina underbara pojkar hjälpte mig att städa det sista idag, och det gick på ett naffs. Klantiga lilla jag råkade ha sönder en jättefin vas bara, jävla klantarsle man är... Sen gick två av pojkarna hemåt och då återstod bara Anton. Vi satt och snackade i flera timmar, och åt choklad haha! Han har verkligen bevisat idag att han är en riktigt bra vän, och du ska veta att jag finns alltid här för dig gubben när du behöver prata! Men det betyder verkligen jättemycket när du säger alla uppmuntande ord, det värmer. Jaja, nog talat om det!
Tack åter igen alla som var här igår för en underbar kväll som jag sent ska glömma!

My sweetheart

När jag kom hem ifrån jobbet idag stod min lilla bebis där på bordet, det är lycka mina vänner!
Har varit tvungen att dela dator med min bror sen skolavslutningen men nu
efter allt slit i sommar har jag äntligen haft råd att köpa en ny dator.
Jag sover hos Angelica inatt men imorgon loooovar jag att blogga som bara den, hedersord!

Nu ska vi kolla på den sötaste filmen ever, The notebook <3
Sov så gott så hörs vi som sagt imorgon.


Still searching


tjuuuuuuuuuuuuuu /hälsningar ifrån rödhakevägen



Move On

Har varit med Henke, Anton och Matti idag. Fuun! Kan inte skriva mer, måste äta nu. Men vi hörs senare, ska kanske träffa André Anton idag om jag orkar. Vi får se. Puss ha det bra, hoppas att ni inte försvinner från bloggen för att det är så dålig uppdatering nu :(

uppdate:
typ dör här hemma så är nog bara hemma..


Same Place


Hääääääj på er gullungar, idag blir det dålig uppdatering också! Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt! Men det händer massa fun stuffs nu på kvällen så måste göra iordning mig och en massa annat. Haha fick vääärldens roligaste samtal från Ida för en halvtimme sen, hahaha hjälp vad jag skrattade! Mina looverboys sover här inatt också, muhahaha.
Men måste tyvärr ta farväl nu buhuuuu! *gråter*

Only One



Idag efter skolan gick jag, Henke, Anton och Matti till McDonalds och åt glass i det härliga vädret. Haha seriöst, har så jävla kul med de där grabbarna. Skrattar hela tiden! Sen åkte jag och Anton hem till mig och gick på en lååång promenad och gick och pratade om hela våra livshistorier. Haha, nämen det var verkligen serious talk och det var väldigt trevlig. Tack vännen, hade väldigt kul idag! Eller ja tack till Henke och Matti också, höhö! Imorgon kommer lite trevligt folk hit och vi ska typ bada och så (henrik du skaaa bada, för det är du som dragit igång det här ;))
Nu ska jag göra iordning mig det sista inför natten, sen blir det nattinatti. Puss sov sött!


remember me


Godermorgon, shit vad knas det blev i bloggen igår haha. Men ni verkar gilla det efter som vi hade besöksrekord! Idag börjar vi med språkval med våran lärare som heter Peter. På förra lektionen kände jag verkligen att jag har glömt bort precis allt över sommarlovet. Men har gjort läxan vi hade tills idag iaf så ska nog klara mig, Direkt efter skolan åker jag till södertälje och jobbar. Jag stänger också så är nog inte hemma förens nio-halv tio. Hör av mig ikväll någongång. Ha de gööööött!

That Junk

Som ni kanske förstår (HOPPAS JAG!!) så var det inte jag eller Ida som skrev inlägget tidigare idag om sex och samlevnad eller hur var det nu (det förrförra inlägget.)... Busungarna Matti och Anton fick i uppdrag att skriva ett inlägg medans Ida och jag var och åt... Hmm, ja ni ser ju vad det fick för resultat. Jaja, vi har iaf bakat kladdkaka, pratat och skrattat som jag vet inte vad. Haha härliga pojkar. Nu måste jag verkligen sova, puss godnatt hörs imorgon!
diggar verkligen den andra bilden... suddig och fin!


seeeeeeeeeeexi




SÄÄÄÄÄÄX

Häääj bloggen,
Denna dag har varit underbar, nästan iaf... vi sluta 20 över 4a.
Idag har jag och Ida tänkt lite och vi vill förbättra denna blogg med lite mer intima saker som t.ex sex och samlevnad.
Så idag blir "Fråga Emilia och Ida dagen" vi har tänkt att ha en sådan varje onsdag och söndag.
Så om ni har något att fråga, fråga oss nu innan vi kommer tillbaka från maten.
PÄÄÄÄÄÄNKAKOR ÄR GOTT!
Pluuus biffäään är bääst aightaight? (a)
Hare gott nu allt glatt folk och pussilussi tussie <3

Finn ett fel






So beautiful


Igår slutade vi ju som sagt tidigt så vi gick och köpte lunch på subway och satte oss i gräset utanför skolan och hade det mysigt i solen. Dom här bilderna skulle egentligen kommit upp igår men det blev inte så.


we are together


gooooooooooooood morgon! Har lock för mitt öra och det vill inte försvinna så kommer vara lite halv döv idag. Sitter här i tv:rummet och tittar ut genom fönstret... man blir inte direkt så sugen på att gå ut för det regnar massor. Ska upp och borsta tänderna nu och sen försöka leta fram ett paraply så att jag inte drunknar på vägen till skolan. Vårna första lektion är idrott men vi skulle bara ha med oss penna och sitta och prata. Längtar till våran första idrottslektion, har ni sett våran idrottsal? Den är gigantisk!! Typ våran förra idrottsal gånger 10 och då var inte den speciellt liten. Oj vad tiden går fort men jag bjuder på en gammal bild här uppe också, ha det bäst!

dagens roliga

- Mamma, titta en sån fin guldring jag har hittat!
- Men lilla gumman, den måste du lämna till polisen!
- Nej inte alls, för det står - Din för evigt - i den!


It's not much


Caroline & jag & Julia & Amanda hos Emma förra helgen

Yoooooo, känner mig lite borta faktiskt. När Emilia var hemma hos mig skrev hon om skoldagen så det är ju lite onödigt att jag berättar om det igen. Så vad ska jag då skriva om, hmm.. Jojuste, efter att Emilia åkt hem åkte jag till Gymmet tillsammans med söta Amanda och Josefine. Det känns som att vi knapps kommer hinna träffas nu när vi går på olika skolor och så men ska göra allt för att träffa mina kära vänner utanför skolan så mycket som möjligt. Jag var helt lost så körde inte 100 % idag, men det var jätteskönt för det var inte så mycket folk idag så slapp trängas med alla stora starka gubbar. Efter att vi tränat solade vi också alla tre, somnade såklart så fort jag la mig ner som vanligt. Vi var borta i tre timmar totalt, helt sjukt. Så lång tid har jag nog aldrig varit på gymmet tror jag. När jag kom hem skuttade jag in i duschen och nu sitter jag och äter en stor skål med yoghurt, flingor, russin och nötter - mums! Imorgon börjar jag halv elva och det är naaaaaaaaajs! Men ska ändå upp och dö i min säng nu, gud vad skönt. Har riktigt ont i huvudet nu faktiskt.
Men ha det massa bra så hörs vi!

Someone new


Hey Baberiba kommer alltid vara en favvorit!

One Minute More


Shulululu som Eren skulle ha sagt. Nu sitter vi här hemma hos Ida och är helt döda! Vi slutade 12.20 idag, men vi har haft riktigt tråkiga och långa lektioner så det var utmattande. Dessutom gick jag och la mig strax innan ett... Ska inte upprepas, fyfan vad slut jag var imorse.
Ida var duktig och missade bussen imorse. För att hon satt och kollade på tv! Hahaha, duktigt vännen. Jag träffade Anton i Tumba eftersom att jag tog en tidigare buss för att jag skulle hinna köpa halstabletter. Jag skulle köpa frukost också eftersom att jag inte hann äta, och sötnosen betalde åt mig även fast jag envisades med att jag kunde faktiskt betala själv... Men tack, det var gulligt! Hmm, jaja jag får betala tillbaka någon annan gång! Vi träffade Anders och Robin också, wohoo! Sen när vi satt på tåget så kom Henke också. Matti hade missat bussen han också... Haha han skyllde på att den inte kom, men det var den bussen som Anders hade tagit. Höhö fail Matti. Startade dagen med två timmar matte, hääärligt. Jag, Carro, Johan och Eren jobbade ihop. Haha, ja det var en upplevelse... Jag och Johan låg typ och sov och Eren pratade på som vanligt (jääävlar vad den käften går stup i ett!)!
Sen var det dags för första religion lektionen, vi gick igenom alla kriterier för att uppnå mål och vad vi ska jobba med den här terminen. Efter det var det engelska lektion, och det var iofs ganska roligt. Vi skulle gå 'runt och mingla' med varandra, man fick ett papper med lite frågor t.ex. have you fell in love this summer osv. Sen när man hade frågat olika personer skulle man gå tillbaka och ge följdfrågor. Sen fick vi vara i par med den man stod och pratade med för att intervjua varandra, och jag och Stella fick intervjua varandra igen haha... Sen skulle man berätta om sin partner för ett annat par så vi satte oss med Ida och Johan. Och sen fick vi äntligen sluta, det kändes som om dagen var sjuukt lång! Vi tjejer, jag, Ida, Carro, Elin och Charlie, gick till Subway och köpte lunch. Mums. Vi satte oss på gräsmattan ungefär vid skolan och pratade och kollade på folk. Sen drog vi oss hem och har försökt komma igång med spanska läxan i några timmar, men nu är vi äntligen klara!
Imorgon ska jag vara med Anton, kuuuuuuuuuuuuul! Sen vet jag inte om det ska vara med några mer, men det tror jag nog. Ska kolla om vi ska samla tha gaaang (jag, Henke, Anton, Matti och Ida) kanske? Bara framtiden kan utvisa det... MOHAHAHAHHAH!

in my heart


Vi träffas alldeles för sällan och det kommer alltid saker imellan när vi ska ses.
Saknar er mina knasbollar, Mikaela och Jenny <3

Help me

Ahhhhh jag blöder, typ massor, bloooooooooooooooood! Jag kommer dö,
blodet lämnar min kropp. Det är hemskt och helt fruktansvärt!!!

-Eller nää, kanske inte.. blöder bara näsblod. Men det är omysigt ju (a)

You And Me


Matti den jävlen raderade bilden på honom och Henke...

När Ida och jag stod vid skåpen fick jag ett sms från Matti som undrade om vi ville hänga med in till stan och fika med honom, Henke och Anton. Självklart ville vi det! Vi möttes nere i centrum och gick mot tågen.
Vi bestämde oss för att hitta något mysigt fik på Djurgården vid vattnet, men det gick inte så bra. Så vi rörde oss in mot staden igen, fast först var Henke tvungen att köpa lite pommes haha.
Vi gick efter Matti som vi bestämde fick vara vägledare eftersom att ingen hittade särskilt bra.
Tillslut sprang han och Ida in på någon restaurang och frågade om de visste vart det fanns något café, och de sa att vi skulle gå mot Karlaplan så då gjorde vi det.
Påvägen dit så frågade Matti två tjejer om vi var på rätt väg och sen ett gammalt par...
Haha fan vad alla garvade när han frågade tanten och gubben, för det var så som att att Henke sa att Matti skulle gå fram till de tre tjejerna som gick framför oss och fråga om vägen, för då skulle han kanske "få napp" också om han hade tur. Och då gick han fram till det gamla paret, hahahah fan vad kul det var.
Fast nu när jag läser vad jag skrivit så låter det inte så kul. Men det var det, jag lovar!
Vi sprang runt där och hittade ett mysigt café. Som stängde 16.00, och klockan var typ 16.07. Ja ni fattar. Så det var bara att röra sig vidare.
Vi gick in i något centrum och hittade ett centrumcafé, som var jättetråkigt och omysigt så jag och Henke vägrade sitta där. Anton höll på att tappa tålamodet, haha det lät väl lite "men åhhhhhhh, kan vi inte bara sätta oss någonstans!?!" i ett par minuter så tillslut tog jag upp Google Maps på mobilen och letade efter närmsta café.
Matti tog mobilen och var kartläsare, som upptäckte efter någon minut att vi var påväg åt fel håll. Haha, superbra kartläsare (y)
Men äääääntligen så såg vi caféet, och det var verkligen mysigt. Så vi beställde det vi ville ha och satte oss ute i solen och pratade och skrattade.
Haha herregud vad jag har skrattat idag, de där pojkarna har verkligen samma humor som mig. Sen såg vi Peter Magnusson och han som är med i Antikrundan (haha så klockren kommentar Henke sa, "jo ja, alltså jag tänkte ju säga att det var han.. men skämdes lite över att jag visste det..."), wohoo status eller vadå? Haha sen gick vi och nojjade över svininfluensan, hahahah herregud... Det går egentligen inte att beskriva den här eftermiddagen, haha sickt rolig!
Menmen, tack för en underbar eftermiddag mina underbara vänner!


It Takes Two

Stella, Elin, Carro, Charlie, Eren och jag på rasten idag.

Först hade vi svenska/histora då Ritva babblade en massa om allt och ingenting, vi körde hänga gubbe haha. Vi åt för första gången med alla tvåor och treor samtidigt, herregud vad högljudt det var! Man fick nästan panik, så det var ju inte dirkekt så att man ville sitta kvar och prata utan vi kastade oss ut ut matsalen så fort vi hade ätit upp. God mat dock.
Var med Henke, Matti, Anton, Amanda och tjejerna från klassen på lunchrasten. Det var mysigt med sol ute, så vi satt på gräsmattan och solade.
Hade matte diagnos idag, gick typ åt helvete för min del... Fan vad jag hatar matte. Och efter det var det spanska steg tre för mig, Ida och Elin. Hjälp, jag kan ju ingenting! Och vi fick läxa på första lektionen... Ska jobba 5-7 sidor tills på torsdag, suck. Men det som var bra med den här skoldagen var att våran spanska lektion blev framflyttad, så vi slapp sluta halv fem. Men det fick däremot stackars Stella och Carro göra! Usch...
fortsättning på dagen följer...


Önska dig vad du vill


Måste bara avsluta dagen med en funny gammal video, gooood natt!
'Kriiiiiiig..Freeeed'

A little hope


Wollie bollie! Idag jobbade jag 11-14.30 och under den korta tiden hann jag,
spilla ut halva min burn över hela golvet,
få skäll av en alkis,
träffa en ny tjej som jobbar i spel,
leka tittut med en liten flicka,
säga tack en miljon gånger,
garva åt Simon som blir irriterad,
bli rädd för en gammal gubbe,
få beröm för att jag var duktig,
osv.osv.osv

Efter jobbet gick jag till H&M och köpte lite nya trosor medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig. Sen köpte jag en macka på Sandys och vi åkte runt till olika elektronikbutiker. Jag tittade på massor av olika laptops och efter ett långt tag bestämde jag mig för vilken jag vill ha. Den verkade riktigt bra och hade det som jag vill ha, plus att den var snygg också såklart. Men den var självklart slut och dom vet inte när dom får in den igen, så vi får se hur det blir. Ska kanske iväg och leta igen någon gång i veckan om pappa hinner. Det vore skönt att få den nu innan alla arbeten i skolan och så drar igång. Nu på kvällen cyklade jag ner till Ica och mötte Amanda, vi hyrde äntligen Kenny Starfighter. Den var lika rolig som jag trodde att den skulle vara och det är verkligen min torra humor, så tråkigt att det blir kul liksom. Nej nu måste jag upp och duscha och sen soooova. Skola imorgon vettni, 10.30 till 16.30 wiiiie!


Not Anymore


Hahahahahhaha, jag dör! Det är typ såna här videobloggar man brukar sitta och skratta åt, men jaja jag är sjuk så jag skyller på det!


Back To Me

Today is the tomorrow we worried about yesterday.

Sitter i soffan här uppe och har det tråkigt, eller ja jag pratar med Rosanna, Oskar, Anders och Johanna. Har precis spleat in en v-blogg som kommer upp strax. Haha, jag upprepar "ha det bra" två gånger i slutet tror jag, haha men spelade in typ 10 stycken och ingen av de blev bra för jag snubblade på orden, sa fel och blev avbruten av alarm och massa! Smidigt värre, men som sagt den kommer upp snart. Ha det bra ;)



I'm On My Own


Klicka på bilden och lyssna på en förhandsvisning av Robin Bengtssons nya singel, Another Lover's Gone! Den är väl inte så bra så att man ramlar av stolen, men det är ett skönt sound och texten verkar vara bra och det är ju liksom det som är huvudgrejerna i en låt haha. Jag vet att Ida var helt förälskad i honom när han var med i IDOL, så här får du gumman ;)



If you are a bird...


Hejsan, kom precis hem ifrån en mysig kväll med tre toppen tjejer. Jag, Amanda, Josefine och Angelcia var ute ett tag först men sen höll Josefine på att fysa ihjäl så då gick vi hem till Angelica. Vi såg på "The Notebook" eftersom det är en klassiker och alla säger att den är så bra. Och vet ni? Det var den också! Jag älskar sånna här typer av filmer och den var otroligt söt. Så ni som inte har sett den än tycker jag borde se den. Min nya favvoritfilm helt klart. SÅ SÖT!

Nej nu måste jag sova för jag jobbar imorgon på förmiddagen sen kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och kolla på en ny dator till mig. På kvällen ska jag troligtvis träffa söta Amanda också. God natt på er och dröm sött!

You Don't See



Så underbar låt. Lyssna på texten... Everything I do reminds me of you, I miss you.


Think About It


Jacob, jag, Olle & Ida

Sitter och skriver med Nevena från min klass och med Andeeers. Sen har jag på Finding Neverland på i bakrunden, den filmen är så underbar! Men man ska nog vara lite mer koncentrerad om man ska se den, inte sitta vid datorn eller sms:a för då blir man lite lost. Är så trött så vet inte vart jag ska ta vägen och så fort jag ställer mig upp så blir jag snurrig i skallen. Eller... Jag är snurrig i skallen nu också, borde verkligen sova. Ska nog göra det vid närmare eftertanke. Puss godnatt, vi hörs imorgon efter att jag har tagit en fet sovmorgon.


Nöjesmassakern


Hej alla barn, jag heter Rulle! HAHHAHAHHA
Jag <3 Rulle


Backwards


glass är väldigt bra när man är förkyld, har ätit fyra stycken idag!

Nu såhär när man är sjuk finns det inte så mycket att göra, jag sitter och klickar på uppdatera på facebook, bloglovin och bilddagboken för att se om något nytt har hänt.

Men icke sa nicke.

Pratade lite med en kille som går i min skola Sjödal, han såg en bild på bilddagboken på Charlie, Ida och Elin och kände igen dem. Så vi började prata lite där och senare även på msn. Anders heter han, verkar vara en jätteschysst kille! Sen pratade jag med Matti, men han dör lite då och då eftersom nörden sitter och spelar wow som de flesta av mina killkompisar verkar göra. Det går verkligen inte att få kontakt med dem! Dem är helt inne i sitt spel. Sjukt det där. Och samma sak med FarmVille som finns på Facebook, alla verkar ju ha blivit helt besatta av det där jävla spelet! Josefine hade t.om. ställt klockan igår kväll på halv åtta för då var hon tvungen att springa upp till datorn och vattna sina plantor... Haha, knas.

Nu har Tanja, Roger och Charlie kommit hit. Izza kunde inte ikväll eftersom hon skulle vara ute i stallet nästan hela kvällen. Jag ska sätta mig och kolla på någon mysig film och gosa ner mig under täckena i min säng och försöka tillfriskna efter att vi har ätit middag. Känner mig lite bättre än vad jag gjorde i torsdags i alla fall! Ha nu en underbar lördags kväll, och ha lite roligt åt mig också!


Living Anywhere


seriöst, han är ju sjukt grym!


Dagens roliga

Statens Järnvägar ska slås ihop med Kennelklubben!
- Jaså, och vad ska det bli av det, tror du?
- Spårhundar, förstås!


Emmas partaj


Igår kväll var vi ju som sagt hos Emma och firade henne. Först träffades alla tjejerna och vi åt middag och pratade massor om allas nya skolor och alla konstiga människor vi träffat. Sen kom killarna och det blev en massa dans och flum!


spsp09 is da shit


Stella & Charlie & Elin & jag

3 år tillsammans med ett gäng härliga människor, grymt!



I'm still waiting


Sötaste Emmapemma som vi ska hem till ikväll, vad bara tvungen att lägga upp den här bilden.
Emma och Emilia fick ryck och började baka massor efter the voice, det gick väl sådär kan jag säga.
Kladdkakan blev bränd och chokladbollarna smakade blä, men dom var söta undertiden iaf.


Laid Back



Haha vi är en aning trötta om vi säger så, har ingen ork i kroppen just nu menmen. OBS! det kan förekomma konstiga grimarser i denna video.


Just for you


snyggsnygg jacka som jag prövade på H&M igår (399kr), vill ha! Förlåt för dålig bild.


I Don't Mind


jag behöver seriöst en kram just nu, mår så dåligt...

Sitter och snorar här i min säng... Inte kul någonstans. Skolan var helt okej, människorna i klassen börjar sakta men säkert våga prata med en! Träffade min barndomsvän Daniel idag, haha det var lite roligt. Sen på eftermiddagen hade vi skattjakt när vi fick springa runt i skolan och skulle leta efter bokstäver som var uppsatta lite varstans. Annars har vi inte gjort så mycket vad jag kan komma ihåg haha... Träffade en kompis till Carro idag, hon satt och åt lunch med oss. Amanda heter hon, verkar vara en supergullig tjej! Efter skolan så gick jag, Charlie, Ida, Elin och Carro till centrum en snabbis för att uträtta några ärenden och sen hem. Ni kanske märker att det är väldigt snurrigt här i inlägget? Det är för att jag är lika snurrig i skallen, och är så sjukt trött så vet inte vart jag ska ta vägen. Jag blir sjuk ordentligt en gång per år, och nu lyckas jag bli det nu! Fan vad osmidigt. Menmen, får stå ut och knarka halstabletter, sova ordentligt och se glad ut helt enkelt! Nu är det äntligen mat, smell you later.

I Wish



Tröja - JC
Halsband - Mammas gamla
Kjol - H&M
Skor - Converse
Väska - Granit
Solglasögon - från Helsingborg


It's to late

Jag och Emma när vi lyssnade på Lady GaGa


Hej på er! Är helt slut efter en riktigt lång dag. Emilia har ju redan berättat om första skoldagen och det är ganska svårt att säga vad man tycker efter första dagen. Men det kändes bra och jag tror att jag kommer trivas i både min klass och på skolan. Vi slutade strax innan fyra och då åkte jag direkt till jobbet. Det var kick off på coop idag så alla heltidsanstälda var borta så det var bara jag och inhyrt folk ifrån rönninge. Det var lite stressigt men allt gick bra tills vi skulle stänga... Då låser en "rönninge-kille" in en nyckel i kassaskåpet så att vi kommer inte in till omklädningsrummen. Så jag och Kimpa (väktaren, som även är marcus kusin) fick springa upp och ner för att pröva massor med olika nycklar men ingen passar så tillslut fick vi ringa chefen och be henne komma dit. Så nu kom jag hem för 40 min sen och jag är helt slut. Har precis ätit lite wook och ska nog gå upp och göra mig iordning på en gång så att jag orkar upp imorgon. Jag går i gymnasiet nu, vet inte riktigt om jag har förståt det än.
Sov så gott och dröm sött mina favvoriter!


9 mm for life


Micke har klippt ihop en film ifrån balen, 9mm <3

Like An Princess



D a g e n  v a r  sjukt nervös och rolig. Orkar inte dra upp allt igen, för har redan upprepat allt minst 20 gånger nu känns det som haha! Men tar en snabb genomgång. Jag och Ida mötte upp Matti i Tumba och vi tog tåget till Huddinge där vi mötte upp Charlie, Henke, Anton och två killar till.
Vi följdes åt till aulan där alla blev uppropade till sina klasser. Först tyckte inte någon av mig, Ida eller Charlie speciellt mycket om våran klass men mot slutet av dagen tyckte vi nog alla tre om den.
Vi fick fylla i massa papper, gå rundturer runt i skolan och intervjua varandra.
När vi var och kollade på idrottshallen (som förövrigt är sjukt fräsch och snygg!) så fick vi göra en sammarbetsövning. Det var ett stort typ nät som satt fast från golv till tak med olika stora hål i som alla skulle komma igenom. Haha det var sjukt kul och det var också efter det som man kände mer sammanhållning i klassen eftersom man fick fjanta sig och skratta tillsammans!
Vi lärde känna två tjejer mest, Elin och Carro men även en tjej som heter Natasha. Ska faktiskt bli kul att gå till skolan imorgon, allt är så otroligt nytt! Efter skolan så träffade jag Alicia, Amanda och Julia i centrum och vi gick och köpte glass och pratade om våra olika klasser och skolor. Haha min entré var ju bäst, smög mig bakom dem och skrek och hoppade på Alicia! Mohahahahah, fan vad de skrek! Skulle ha träffat Angelica idag, men kände att jag inte orkade... Är helt slut, har varit helt hyper hela dagen och nu har det tagit ut all sin rätt om vi säger så. Somnade nästan vid matbordet haha! Så godnatt på er, vi hörs imorgon!

Say Something


daaampbild, pappa kom och skulle förstöra hela tiden så orkade inte ta fler...

Shorta - BikBok
Linne - H&M
Halsband - mammas gamla
Shorts - H&M
Väska - nuknuk.se
Skor - Converse


Just Realize


Nu jävlar... Gymnasiet här kommer vi!


Over And Over Again



Tänkte visa vad jag inhandlat de två senaste dagarna. Haha inte för att man ser så jättemycket, men ändå!

Igår när jag var inne i stan med Josefine köpte jag ett ämnesblock, en stiftpenna, stift, två suddgummin och en sorts tunn tuschpenna från Akademibokhandeln. Idag när jag och Ida var inne så köpte jag en almanacka från Akademibokhandeln, en kjol från H&M, en skjorta från BikBok, leggings från H&M och ett par örhängen från Cubus. Så nu är man typ jättepank, alla pengar försvann idag!


Same Mistake



Sitter med ansiktsmask och har precis duschat. Snart ska jag ta på lite bus, smörja in hela kroppen med lotion, föna håret och måla naglarna. Sen är jag redo för morgondagen. Nästan i alla fall... Har bestämt vad jag ska ha på mig imorgon och på torsdag - då det är skolfoto! H J Ä L P !
Jag har gått och blivit sjuk också... Sjukt ont i halsen och hostar som en galning med jämna mellanrum, inte bra tajming om vi säger så... Jaja, det är bara att bita ihop och se glad ut som vanligt.
Nu ska jag gå och tvätta bort ansiktsmasken och efter det ska jag föna håret, smörja in mig med lite bus och lotion över hela kroppen. Hörs senare, ciao.


In the dark

Heldag i stan med Emilia och nu åker jag till gymmet med
Amanda och Angelica, berättar mer när jag kommer hem. Ciao!


Stay And Bleed


"Poolpartyt" var en mysig kväll med härliga människor. Matti och Tobbe var de enda som badade iofs! Synd bara att Niklas och Oskar inte kunde komma... Tack för den sista sommarkvällen tillsammans med er som betyder mest.



my hair

btw, är typ blond nu ;)


Everybody


Bilder ifrån The voice i Lördags

Herregud vilken helvetesdag, panik, svett och tårar! Berättar mer lite senare för nu ska jag packa ihop mina grejer för strax kommer emilia och angelica hit och hämtar mig. Sover hos Emilia inatt.


Pooooolparty


Lyckad kväll.


Rise And Fall


kusin och jag ♥

Ikväll kommer lite härligt folk hit, vi ska grilla och umgås och ha den sista chillkvällen för den här sommaren. Känns otroligt sorgligt... Det blåser fucking storm ute, men solen skiner faktiskt så tur är väl det. Hoppas att det lugnar ner sig snart! Tror det är jag, Ida, Tobbe, Erik, Fille, Emma, Fredrik, Josefine, Angelica, Matti, Jocke, Nina, Patrick, Izabelle och Amanda som ska vara här ikväll. Haha men vi lär väl märka om det är någon mer. V hörs imorgon, då uppdaterar jag om hur våran The Voice09-kväll blev och så. Just ja, imorgon ska jag möta upp Oskar inne i stan och vi ska fika och prata lite skit. Kommer bli apmysigt!


I'm in pain


Just nu är mitt hår någon konstig mellan färg som jag avskyr.
Så funderar starkt på att försöka bli blond igen eller så kanske jag ska färga mörkare brun igen.
Hjälp mig, jag kan inte bestämma mig! Vad tycker ni?

a ribbon



Najs liten rosett på Emilia made by Rosanna.

Vackert? Nej!
Suddig bild? Ja!
Passande kategori som vi publicerade inlägget i? JAAAA!

Men övning ger färdighet...
/Rosanna

Up above


En bild från The voice förra året

Aloha homies! Jag har sovit ganska dåligt dom två senaste nätterna eftersom vi har tältat och ni som har tältat någongång vet att man inte sover så bra då. Har haft det jättemysigt, missförstå mig inte. Men det var helt underbart att få sova i sin egna säng i natt, gick inte upp förens halv ett. Sen dess har jag gjort absolut ingenting, bara segat och lyssnat på en massa braig musik. Ska gå upp och lägga en ansiktsmask nu och fixa min naglar lite. Sen om någon timme ska jag hem till söta Emma på middag och efter det drar vi oss in mot huvudstaden, voice 09 gott folk! Vi blir ett riktigt stort gäng som åker in tillsammans till och med fler än förra året, vilket är riktigt najs.

Hoppas ni får en toppen dag och kväll så kanske vi ses i kungsan!

Don't forget



I Was Alone


Tack ännu igen tjejer, jag vet att jag kan lita på er.

Ida och jag skulle ha gått och sett Måns Zelmerlöw men vi stack på bio istället, vi såg The Proposal. Den var grymt bra! Se den människor!!! Det var riktigt dåligt väder igen men nu är det skinande sol och Rosanna har precis kommit! Wihooo. Så nu byebye, vi hörs någon gång!


Camping Rocks




Hallå i stugorna! I onsdags så drog jag, Josefine, Emma och Ida ut till Skansundet och tältade. Vi hade jättefint väder och det var som sagt riktigt skönt ute. Vi fyra flummade rejält och hade riktigt kul och mysigt! Sen bestämde vi oss för att komma tillbaka ännu en natt, så vi åkte hem och laddade alla mobiler och dylikt som jag skrev förut ju. Men den här kvällen var det grymt dåligt väder, regn och rusk nästan hela kvällen. Och då var Erik med också, och han tyckte ju att det var lagom kul och var grinig för att vi hade tvingat med honom haha! Men vi hade det bra där i vårat lilla tält även fast det regnade, det låter så mysigt när regnet smattrar mot tältduken. Erik åkte hem vid kvart över elva och då taggade vi tjejer till rejält och hade värsta girl-talk och låg och skrattade. Hah, tänk vad en person kan dra ner stämningen... Jaja, vi älskar honom ändå! Vi vaknade av en jävla fågel som lät som typ ett får som vägrade hålla tyst och både jag och Josefine låg och morrade för att vi inte kunde sova. Däremot hade varken Ida eller Emma hört fågeljäveln, suck vissa har det bra! Vi drog ihop tältet och allt vid halv ett och åkte över med färjan för att köpa dricka. Men det visade sig att ingen utav oss hade pengar så det var bara att åka tillbaka med nästa färja igen efter att vi hade gått på toa. Just ja, Ida vägrade gå och kissa ute i skogen, så varje gång hon behövde gå på toa så fick någon följa med henne och åka färjan... Höhö du måste lära dig vännen!
Men tack mina underbara bästa vänner för två oförglömliga dagar med svett, skratt och tårar!


No Way Out





My Only One


Nu är vi hemma en snabbis för att ladda mobiler, kameror och iPod-högtalare sen ska vi mötas klockan 19.00 nere i Vårsta för att åka till vårat tält igen för ännu en natt. Vi hade supermysigt igår och det var faktiskt riktigt behagligt ute. När vi vaknade vid 06.00-tiden så sken solen ute, men vi lyckades sova till 10.00 så lite sömn blev det inatt iaf. Ikväll kommer några killkompisar ut också, härligt! Så vi hörs imorgon när jag kommer hem igen, och då ska jag vara med Rosanna. Pösspösspösspösspösspöss.

To the forrest


Nu åker vi ut i skogen och tältar, cya!


6 augusti del 2



This Is The Life








I Feel And I Feel



Igår kom som sagt Nina hit och sov över. Först åkte vi iväg och skulle träffa Häänky och det hela slutade med grillning på Djurgården. Vi mötte även upp Ninas pojkvän Patrick, så otroligt supergulliga tillsammans så man nästan dör! Vi var inte så länge på Djurgården utan gick efter någon timme iväg till McDonalds eftersom både jag ocg Patrick var sjukt hungriga. Chicken Sweet and Sour Wrap it is! Vi var hemma vid två-tiden efter en trevlig kväll!

Idag ska jag och Nina möta upp Matti och kanske Anton och åka in till stan. Där ska vi troligtvis även möta upp tjejerna. Vi ska gå på lite fjortis-safari på Ung08 och kolla runt vad som händer. Kommer bli riktigt trevligt hoppas jag! Så vi höres senare, pösssss.


Freak out


Josefine som tog kort när vi sov så "sött"


heeeeeeeeeeeeeej, i söndags åkte jag hem till Josefine efter jobbet med Emma och Amanda. Det var riktigt mys och vi satt ute och bara snackade skit hela kvällen/natten på hennes uteplats. Tror inte jag har skrattat så mycket väl väldigt länge, herrregud vad vi garvade! Emma och Josefine till och med på golvet ett tag. Erik och Rrazmus ville absolut att vi skulle komma till dom men ingen av oss orkade det så dom kom förbi oss en liten stund senare istället. Alla tjejerna sov kvar och vi somnade runt tre-halv fyra. Vid sju ringde alarmet och Josefine åkte iväg till sin sjukgymnast men vi fortsatte sova och när vi väl vaknade så var hon hemma igen. Vi åt frukost och sen gick Emma och Amanda hem men jag stannade kvar till två. Började jobba vid fyra och slutade vid åtta och då kom Emma, Amanda och Josefine och mötte mig så gick vi och åt på Sandys först och sen såg "Sommaren med Göran", den var lite så rolig sådär men inte mer än det. Hemma vid ett igen!


Så nu är jag ikapp


6 Augusti del 1
























Une Route


My love Nina kommer och sover över ikväll,
får se vad vi två hittar på för busigheter,
hihi men roligt kommer vi ha kul iaf that's for sure!




Je La Déteste

Jävligt förbannad... Kokar innombords. Ska inte skriva mer. Fuck allt...

I Can Be A Prick


Min lille lillebror får pryda det här inlägget...

Okej, jag borde blogga om allt möjligt just nu. Men det jag borde göra ännu mer är att gå upp och duscha och sen storstäda mitt rum. Och ni kanske kan lista ut vilket som kommer först? Tyvärr. Igår så skulle jag ha åkt iväg till Axel där lite trevligt folk var, men eftersom smartassen kommer på det klockan halv tolv så fick jag inte åka dit utan att någon utav mina tjejkompisar hängde med för min mamma, och givetvis ville ingen.. Så jag missade tydligen en massa fun, t.ex. nakenbad! Haha fan... Egentligen var jag helt slut efter Göteborg men var sjukt pepp menmen får bli en annan gång! Men nu ska jag faktiskt duscha, och sen blir det faktiskt storstädning. Pösssssssssssssssss.


Temps De L'aile


Kavaj - MQ
Linne - H&M
Rosettskärp - H&M
Väska - H&M
Jeans - Gina Tricot
Lillebror - Oliver Leo Graff
Skor - DinSko



It Comes Around


Hejhallåtjennä!
Har saknat er, I really have done. Här sitter jag ute i mörkret alldes själv och tar det lugnt. Är helt slut efter ännu en blixtvisit i sköna Göteborg! Vi hade hur härligt väder som helst igår och Madonna var riktigt häftig, men det var lite konstiga saker också. Berättar mer imorgon, för nu ska jag lägga mig i sängen med en bra film, bubbelvatten och Polly. Ha det gött!

Purple Rain


Lindex 199 kr & Kappahl 279 kr


Someone like you


Hon har gjort flera vackra covers av kända låtar, älskar hennes mjuka röst!
Hade egentligen tänkt att ladda upp en låt med henne som heter Last night
men hittar den inte på youtube men ni som har spotify kan söka på den där. Jättefin!

Let me know


Bilden är ifrån Husbilssemestern, här är vi i Smögen

Good morning sweethearts! Hoppas att ni alla har sovit gott. Själv har jag 100 myggbett på fötterna så har kliat söder typ hela fötterna. Skoja inte att det sved när jag duschade alldeles nyss. Jag vet att man inte ska klia på myggbett, men jag får panik och kan inte låta bli.
Så får väl skylla mig själv antar jag.

Börjar ju som sagt nio idag så tar moppen dit även idag. Gjorde det för första gången igår och det gick så mycket snabbare än att åka buss+tåg. Tjänade nästan en halv timme, så det får bli moppe nu. Ska bara trycka i mig det sista på min risifrutti och sen bär det av till jobbet. Hard work-work!




Dagens roliga

Vad ser man om man tittar en blondin djupt i ögonen?

Svar: Baksidan av huvudet.




Happy times

Bilder är ifrån kvällen efter skolavslutningen

Onsdag: Åkte till sandviken och solade med mamma och min kusin Lina. Klantig som man är glömmer man kylväskan på bussen så det enda vi hade att leva på var kaffe, korv och bröd. Inte ens lite ketchup hade vi... Men som tur var fanns det ju kiosk där så levde på glass (a). Så på vägen hem fick vi åka på lite sightseeing till bussgaraget och hämta upp väskan. När vi kom hem vid sextiden åkte jag och Lina till filmkjedjan och hyrde tre filmer. Wallander - Kuriren, Jag och Marley och den senaste fredagen den 13 filmen. Dom var bra alla tre filmerna men fredagen den 13 var inte att leka med. Vi dog i bäddsoffan vid halv fyratiden.

Torsdag: Vid halv elva träffades jag, Nathali, Emilia, Josefine, Angelica, Julia och Hanna nere i Vårsta. Vi fick vänta ett bra tag innan lilla Emmapemma kom rullandes på sin moppe också. Men ungefär en halvtimme senare var vi påväg mot ett bad vid Lida. Josefine hade varit på det badet förut och sa att det var mysigt och dom hade varit helt själva där dom gånger dom varit där. Men när vi kommer dit är det fuuullt med hundar överallt. Vi funderade på att åka någon annanstans men ingen orkade så vi blev kvar på det lilla hundbadet. Vi hade faktiskt mysigt endå, även fast det var hundar överallt. Men nu vet vi vart vi inte åker och solar nästa gång. Vid halv tre åkte vi där ifrån och vid fyra träffades jag, Emilia,  Emma och Josefine hos Angelica och åt tacos tillsammans och fixade iording oss. På kvällen åkte vi till Södertälje och träffade Bill, Martin & co, en riktig toppen kväll! Jag sov över hos Emma.

Fredag: Jag och Emma vaknade runt tio och tog det lugnt och pratade massa skit. Vid halv ett tog jag och mamma bussen till Tumba för att hämta ut min "Juni-lön" på banken. Efter en mysig lunch med min mor tog jag tåget till Söderälje och jobbade mellan 15-20.15. På kvällen var jag ute med Emilia och Angelica en stund!

Lördag: Idag var ingen speciellt intressant dag, jobbade mellan 12.00-18.15 och eftersom att INGEN var hemma idag blev det bara en myskväll hemma bara. Lina var barnvakt åt lilla Mogge så dom kom hit några timmar. Mogge är min andra kusin, Jonnys, son och han är så otroligt söt. Han är en så glad liten bebis och man vill bara äta upp honom (a).

End of story

Märktes kanske att jag blev lite tröttare, för det blev kortare sammanfattat på slutet. Men nu måste jag faktiskt gå och lägga mig för jag ska upp sju imorgon och åka och jobba. På kvällen ska jag hem till sötaste Josefine!

It's to late

tjeeena, förlåt för den dåliga uppdateringen men ikväll tar jag igen det!
Ska åka till jobbet om två min så tar en stooor sammanfattning av allt ni har missat ikväll.
Så gå ut och njut av solen och håll utkik senare ikväll!


Silly Love Songs



Jag sticker iväg tidigt imorgon bitti för att åka till Göteborg även denna helg, dock med bara min familj denna gång. Vi ska gå och se Madonna som jag kanske inte är det största fanet till, men det kommer bli en häftig upplevelse tror jag! Självklart är kameran med, så hoppas på att jag får några coola bilder. Men vi hörs mina sweethearts!


Kommer sakna min baby Angelica som är borta i en hel vecka i Spanien från och med imorgon lördag, ha det så bra nu älskar dig!

On My Mind

Nu blir det baaaada med bästa vännerna och kusin. Pusshejs!

Over the rainbow


NicK Pitera - Over the rainbow

Han är helt otrolig, ni har säkert hört honom sjunga a whole new world ifrån aladdin.
Men det är inte allt killen har gjort, han är stencool! Tjejröst och killröst i samma person,
det blir ju en perfekt duet när han sjunger!

Recette De Chocolat



ca 8 portioner     förberedelse: 25 min + 2 timmar avkylning/kyl     tillagning: 35-40 min

Ingredienser:
175 g smör (plus lite extra till formen)
3 dl strösocker
3 ägg
3 msk ljus sirap
40 g malda mandlar (funkar att bara krossa)
3 dl vetemjöl
1 krm salt
5 msk kakao

Glasyr:
225 g mörk choklad, delad i bitar
1 msk muscovadoråsocker
225 g smör
5 msk vispgrädde (eller krongrädde)
1/2 tsk vaniljsocker

Smöra två stycken formar, helst 20 cm i diameter, och lägg bakplåtspapper i botten. Börja med att blanda ihop glasyren: blanda choklad, socker, smör,  vispgrädde och vaniljsocker
 i en tjockbottnad kastrull. Hetta upp försiktigt under omrörning tills det har smält. Häll upp i en skål och låt svalna. Täck över och ställ in det i kylskåpet i ca 1 timme eller tills glasyren är bredbar.

Sätt ugnen på 180 grader. Rör ihop smör och socker vitt och luftigt i en skål. Rör ner äggen, en i taget. Rör sedan ner sirap och malda mandlar. Sikta ner mjöl, salt och kakao i en separat skål. Vänd sedan ner det i äggsmeten. Späd smeten med lite vatten om den är för tjock (konsistensen ska vara "simmig"). Häll smeten i de förberedda formarna och grädda i ugnen i 30-35 minuter eller tills de släpper runt kanterna. Stick en provsticka i kakans mitt. När den är torr är kakan färdig.

Låt kakorna vila i ca 5 minuter. Själp sedan upp dem på ett bakplåtsgaller för att kallna helt. Lägg samman de kalla kakorna med hälften av glasyrskrämen emellan. Bred sedan resten av glasyren över och runt sidorna på kakan.

Och voilà, där har du en grymt god chokladtårta! Hoppas att det smakar gott.

källa: De 100 bästa recepten Choklad


Je Sens Une Joie

Haft en underbar dag med Nina, vi har catchat upp med varandra allt som har hänt i våra liv sen vi träffades senast (typ februari) och vi kan ju lugnt säga att det har varit sjukt mycket som har hänt. Det är så skönt för med Nina känns det som vanligt direkt när vi ses, även fast det var huuundra år sen vi träffades. Och jag har verkligen all min tillit till den tjejen, jag kan berätta ALLT och hon förstår verkligen. Vi har också varit ute på promenad och nere i strandparken så var det en halvnaken tant och gubbe haha. Hon var hur rynkig som helst och hade mini string och en för liten bh och gubben hade uppknäppa shorts och gick pch skyltade med världens fetaste ölmage! Fy vidrigt haha. Vi badade i poolen också, 26 grader, inte så pjåkigt alltså. Och sen har vi lyssnat på massa bra musik, och jag är helt kär i låten Complainte de la Butte! Nu ska jag bara skriva ett inlägg till och sen är det nattinatti eftersom jag ska upp hemskt tidigt imorgon (klockan 9.00!!!!) för att fixa innan vi tjejer drar iväg och badar. Wihooo, ska bli asnajjs!

Vi baaadade, haha jag var rädd för vattnet...
Världens vackraste, både på ut- och indsidan!

Maaaashmallows!

"Emilia, Emilia kolla en SNOPP!"
Barndomsvänner förevigt, du kommer alltid vara min bäste vän oavsett hur ofta vi ses

Muffin Love


by Emilia Graff & Rosanna Sverin


Feel good

Tränningsmänniskan i mig vann, drar till gymmet!


My Everyting


Har tyvärr inga nya bilder att erbjuda eftersom alla finns på Graffs dator.

Idag blev det en till stekardag på stranden med min bästa vän Emma. Det var ganska molningt men vi fick lite sol på oss iaf och det var väldigt varmt så badade gjorde vi faktiskt också. Vid fyra tiden åkte vi hemmåt och det var så läskigt för det började hagla när vi åkte moppe. Trodde nästan att det skulle gå hål i kläderna, gjorde riktigt ont ju! Men vi kom hem levade som tur var och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka och träna. Känner mig inte så pepp och sen vill angelica gärna att jag kommer hem till henne. Tufft val, men får se vad det blir.
Må så gott


Somebody For Me


Har solat lite idag, sjukt skönt att få lite värme för en gångs skull. Just nu har vi gäster här, mysigtmysigt och vi ska precis fika på min goda tårta! Sen sticker jag hem till angelicia baby, wihoo.
Höres senare mina darlings.


All my life

Har spelat sönder orginalversionen av All my life med Kc & JoJo
men har hittat två andra versionen utav låten som är riktigt bra.
En lugn med några som heter K-ci & Jojo och sen en dance remix med N-Force.
Diggar båda stenhårt!

Akustisk version med K-Ci &Jojo   
  
Dance remix med N-Force


Dagens roliga - "Havet"

Sonen till pappan:
- Pappa! Är Stilla havet alltid stilla?
- Fråga någonting vettigt!
- När dog Döda havet?


I wanna hold him


79:50 kr & 59:50 kr

59:50 kr båda två

Finfina armband ifrån H&M i guld och grönt, vill ha dom allihop!

this one's for you


Jag och Amanda på hennes land för en månad sen, klockren bild!

shuu, igår hade jag helvetes natt. Det är sant, jag trodde att jag skulle avlida. Innan jag och Emma gick och la oss igår fick jag något i ögat som låg och skavde och det ville inte försvinna. Jag prövade allt men till ingen nytta. Så sov inte så mycket inatt eftersom ögat var så irriterat och gjorde så ont. Men mjukstartade dagen med sol och bad på Getryggen med Emma, Josefine och Mimmi. Det var så mysigt så! Kom hem vid sex tiden och då åkte jag till Uttran och hämtade upp Johanna och sen begav vi oss till gymmet. Det var riktigt länge sen jag tränade nu så det var grymt skönt men också riktigt jobbigt. Om man har upphåll i några veckor bara så kommer man ur det jättelätt, men måste börja träna regelbundet nu igen. Har tjockat mig alldeles för mycket i sommar. Efter gymmet var jättehungriga så vi åkte hem till mig och åt grillat och tittade på "Vi hade iaf tur med vädret igen". Blev lite besviken för det var skitdålig. Men hade ju trevligt sällskap så det gjorde inget. Hoppas ni haft en bra dag mina vänner! Nu ska jag försöka sova strax.

In The Name Of Love



Var med den här saken idag. Haha fan vad kul vi har haft! Åkte moppe till ICA tre gånger för att vi glömde köpa saker den första gången och sen tog lite saker slut, haha smidiga som vi är. Vi har lagat mat, bakat supergoda cupcakes och en choklad/kola-tårta och bara muppat oss lite (haha ja ni såg väl inlägget tidigare idag?). Sen såg vi Moulin Rouge, men hann inte se klart den så nu har jag lite abstinens här hemma och lyssnar på låtarna om och om igen. Buhu, stackars mig! Och fy vad vi har ätit idag, om vi säger såhär: om vi tyckte att vi åt mycket i tisdags förra veckan så var det bara en bråkdel av det vi åt idag! Haha herregud. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är sjukt trött. Ska vara med bästa Angelica imorgon, puss på det. Sov gott.


I Wanna Kiss You

Påväg mot Lady GaGa!

Fett pepp!

Wohoo, det var varmt som satan!

Mötte upp Angelica och Julia i Tumba.

Höhö gulligt.

Vi gillar att leka turister (y)

My lovers!

Grymtgrymtgrymt (säger grisen, mowhahha)

Skumma kläder har hon definitivt...

Men fortfarande, så jävla cool!

Mohaha, stannade upp allt för att ta kort.

Sen gick vi och kollade runt lite.

Julia testade sig på någon slags kikare.

Vi var vrålhungriga!

Sötaste Angelica.

Emma och Ida.

Min favorit.

Sen lodade vi i Kungsträdgården där vi åt våran middag.
Tack för en ännu underbar kväll med er, mina älsklingar!

Never Knew



Wohoo, idag har vi handlat tre gånger (för vi glömde saker varje gång hihi), lagat mat och baaaaakat! Mohahahhahahahahha, fett skojj! Snart spyr vi här, har ätit så sjukt mycket. Och lix... Vi har inte ens ätit det vi har bakat! Tjulululu, senare blir det ett seriöst inlägg :D:D:D:D::D


Let's Have Some Fun





For your eyes

Lady Gaga var riktigt grym och väldigt konstig.. Men det är liksom det som gör henne så cool och unik. Diggar henne stenhårt faktiskt! Det var hur mycket folk som hellst på Grönan, det var ca 20.000 där och det var besöksrekord helt sjukt! Men vi fick ganska bra platser ändå, långt fram på ena sidan. Det jobbiga var bara att det var en fet högtalare ivägen. Jag sover hos Emma inatt och dör snart för jag är jättetrött och har fått något irriterande i ögát som vägrar försvinna så sitter här och gråter. Sov så gott och vi tog massor med bilder som kommer upp senare!

Pokerface


Tjeeena, är lite stressad för har mycket kvar att göra innan gästerna kommer. Men jag följde med mamma och pappa ut till Getryggen och solade några timmar. Det var riktigt skönt, man känner verkligen att man får ny kraft efter att man har fått lite sol på sig. Imorgon fyller min lillalillalilla bror år så idag kommer släkten hit och vi ska fira honom lite. Dom kommer om en halv timme, så jag hinner bara vara social med dom i 40 min för sen ska jag in till stan med brudarna och kolla på Lady Gaga som uppträder på Grönalund, kommer bli toppen! Men nu måste jag fortsätta fixa mig, ligger lite efter. Ha en underbar kväll så hörs vi.

Någon mer som ska dit?

That's All A Fact


Träffade världens bästa på kvällen!

Vi bestämde oss för att ta en liten promenad.

Haha vad hemsk kvalitet, men vi åkte lite linbana.

Sen bestämde vi oss för att åka in till stan...

... som blev Tumba istället haha!

Puss sötnos.

Cornetto McFlurry.

Vi gick och köpte lite gott på McDonalds, maha.

Sötaste Caroline!

Haha gull!

Angelica blev lite trött på fotograferandet haha?

Original posé.

Seriöst, Chicken Wrap är sjukt gott!

Sen gick vi till Kassmyra, men jag och Angelica hade mycket viktigt att prata om så vi gick hela vägen hem. Tack sötnos! Jag behövde verkligen prata ut, nu känns allt en småning bättre.


Worth A Damn


Göteborg var göör roligt och nu är man hemma ännu en gång! Men det är ju bra väder, ack så synd för er, för då blir det tyvärr dålig uppdatering... Jag får lite panik här måste jag säga, har så sjukt mycket bilder att redigera och ladda upp! Först och främst så har jag kvar alla bilder från klassresan, hela husbils semestern (alltså bilder från typ 12 dagar!), Göteborg och igår kväll. Jises, jag dör! Sen finns det bilder från flera grillkvällar som jag inte har laddat upp heller. Ikväll blir det Lady GaGa med flickorna, så då blir det troligtvis ännu fler bilder wiie. Men det är gött haha!
Nu ska jag lägga mig och sola vid poolen för få lite färg. Pusshejs.

RSS 2.0