Survive


det var helt vitt vart man än tittade, som en fet snövägg. ungefär som på bilden. eller. värre än på bilden.

Okej för det första: det snöade lika fördjävligt idag som igår kväll!
För det andra: bussarna VAR inställda. Jag, Rasmus och Ida stod nere i Vårsta ett bra jävla tag innan vi pallrade oss hem till mig och mamma skjutsade oss till Tumba.

Båda Rasmus bussar var inställda. Så han fick åka tåg med oss - och sen gå från Tullinge station till sin skola. Stackars putte då! Såg nog ut som en snögubbe när han kom fram...

Kom till skolan så att det var 30 minuter kvar av spanska lektionen. Dessutom var Peter 30 minuter försenad själv, och alla lärare hade förståelse för förseningar idag så det blev ingen frånvaro för oss.

Gick ut och trotsade snöstormen för att tillbringa en timme och 40 minuter sittandes på McDonalds på den veckliga håltimmen. Det var najjs. Gott också.

Sen engelska och religion som gick snabbt förbi och dagen avslutades med matte där vi fick tillbaka proven från förra veckan (som jag inte hade gjort) och lektionen spenderades med att alla kollade igenom sina prov och jag spelade spel på Idas mobil. Kanonkul. Fick dessutom sluta 25 minuter tidigare. Ännu mer kanonkul.

Träffade los boys innan vi gick hem. Matti berättade att vi ska kolla på disneyfilmer hos honom på lördag för att fira honom. Hihi mysigt! Måste hitta present till honom! Hjälp! Vad köper man till en Matti? Som fyller heeela 16 år?

Kittlade Henke lite sådära ni vet också som ett gulligt farväl. Han skrek till. Han är en mes. Klenis...

Nu ska jag poppa popcorn, leta fram något gott att dricka på och krypa ner under täcket för att kolla på en mysig film. Har perfekta vinterkläderna på mig stickade sockor, stor stickad tröja och halsduk. Mys.
Ciao, ciao babes.


Kommentarer
Postat av: Hell's Bitches - The "Naked" Truth

Nej men tackar! :)

Bilden var ju riktigt snygg!

2009-12-17 @ 19:19:30
URL: http://hellsbitches.webblogg.se/
Postat av: rosanna

DU ÄR SÅ JÄVLA SÖT, SNÄLL, SNYGG OCH UNDERBAR EMILIA!



bara så du vet liksom :)<33333

2009-12-17 @ 20:45:45
URL: http://toffsfjant.blogg.se/
Postat av: BIFFÄNSBEUNDRARE

tycker du ska köpa en gitarr, en flygel, EN FÖGEL, platsaa tv eller ny mobil har hört att han vill ha det..

2009-12-19 @ 00:58:40

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback