Vem är det egentligen som är pappan ?


Ingen har väl missat nyheten som har visats överallt, att det är en 13-årig kille som har blivit pappa?
Det är nog väldigt många som har gått och pratat om det dom senaste dagarna.
Det har stått i dom flesta tidningarna i världen över och många har blivit uppröda över att han är alldeles för ung för att bli pappa. Men nu är det flera andra killar som säger att dom tror att det är dom som är pappa till bebisen. Och samtidigt säger nu en vän till familjen att alltihop är en lögn (!). "Vännen" till familjen påstår att mormorn till bebisen, alltså 13-åriga Alfies svärmor, har tvingat alla att ljuga om det här. Att det skulle bli en bra historia och det skulle få löpsedlar och att dom kunde tjäna massa pengar på det osv. Det är alltså folk som har skickat pengar till Alfie och Chantelle för att dom ska kunna ta hand om sitt barn. Men dom ska tydligen göra ett DNA-test nu och reda ut allt, så vi kommer antagligen kunna läsa det i tidningen om någon dag. Läs om det här och här.


Man blir ju bara trött, vad är det för värld vi lever i egentligen? Är folk så besatta av pengar och uppmärksamhet att dom är beredda att göra vad som helst?

PUSS IDA

Kommentarer
Postat av: nina

det där är fett med skabb asså

2009-02-19 @ 15:17:44
URL: http://niins.blogg.se/
Postat av: rosanna

euuuuuw! dom hade sex när han var typ tolv.. min lillebror är elva och spelar tvspel och leker med kompisar som tur är :)

2009-02-19 @ 18:23:23
URL: http://toffsfjant.blogg.se/
Postat av: rosanna

Nej? :P Men det är sant, fett äckligt :o

2009-02-19 @ 18:45:21
URL: http://toffsfjant.blogg.se/
Postat av: jimmyh

antingen är dom besatta av uppmärksamhet och pengar eller också så är han pappan. ska bli roligt att få veta sanningen :)

2009-02-19 @ 20:00:03
URL: http://jimmyhh.blogg.se/

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback