Can't Move


Tröja - Sisters
Skärp - Gina Tricot
Nederdel - H&M
Skor - Din Sko

Här får ni en kvällens också, alltså innan vi bytte om till bikini!
Nu Rosanna, har du inget att klaga på längre. Ni får stå ut med min tråkiga stil, haha eftersom det lilla trollet envisas så med att jag ska lägga upp outfits. Hörs igen på lördag, pusspusspusspuss.


Fuck you all


Ska krypa ner i sängen och försöka sova lite nu för om några timmar åker nämligen jag och min käre vän Emilia ner till Göteborg! Men vi kommer hem redan på lördag kväll, så ha det bäst tills dess!

Just Relax

Kvällen var jättemysig och killarna hade gjort det så mysigt så med massor av frukt och ljus!
Dom är riktigt gulliga med knasiga dom där två, nästa gång är det vi som bjuder tillbaka.
Bilderna blev inte så bra eftersom det vart imma på linsen så fort man tog upp den.




No Haters


Jacka - MQ
Tröja - Ullared haha :(
Väska - Kappahl
Nederdel - H&M
Skor - Din Sko
Glasögon - Helsingborgs festivalen

Suddenly



Ännu bättre File ska vara med på spaa kvällen. Wihoo, och vackraste bilden på oss fyra haha. Ska packa nu, så förlåt för dålig uppdatering. Ni får en dagens om en stund!


unexpected


Jag tycker att Lady Gaga är shetacool men jävligt kaxig, men efter att ha hört henne sjunga det här tycker jag att hon har all rätt att vara så kaxig som hon är. Bruden är ju grym på att sjunga!

It's In My Nature

Saknar er, vi måste ses snart ! ♥

Ajajaj, nu vaknade jag halv ett idag igen! Fan då. Men samma goda frukost som igår också så det går väl ann, haha. Men då jag inte städade och fixade rummet igår så måste jag gå och göra det nu. Sen ska jag hinna duscha och fixa innan Erik ringer och säger när jag och Ida ska komma till honom. Vi flickor ska nämligen ha spaa-kväll, hihi. Nämen vi ska basta, bada bubbelbadkar (ute?) och ha mysiga masker i ansiktet och tända ljud och hela alltet. Men det kommer bli kul, snacka massa skit med bästa vännerna. Så vi höres senare my friends!


All I Do


Lite syftningsfel?.. Hmm... Hahaha, humor!


I just don't know

Jag är totaly död. Ska försöka ta mig till min säng och sen ska jag gå upp KLOCKAN SEX imorgon. Herregud med stort H. Killing me softly liksom. Kanske blir en liten mobilblogg på lunchen imorgon också om ni har tur. Hoppas ni sover helt underbart och ni som kan ta sovmorgon, ta det och tänk på mig!


Dagens roliga - "Bilen"

Polisen stoppar en bilist.
"Vi skulle vilja gå igenom er bil."
"Javisst, men är det inte lättare att gå runt den?"


This Love


Haha vi är seriöst sjuka, bff såklart! Älskar er. Och ni vill verkligen inte veta vad vi skriver om, haha...

Blir nog inte roligare inlägg än det här idag! Men jag är seriöst helt död och sitter och försöker välja vilka bilder jag ska ha på canvasdukar. Sjukt svårt att välja! Vi håller på med lite små om-renoveringar i hela huset just nu. Men det vi ska lägga mest energi är mitt rum, Olivers rum, hallen och vardagsrummet. Åh fan vad jag älskar inredning! Men nu ska jag gå och rensa bland alla min 100 ton böcker. Med lite chips, cola och bra musik kommer det gå snabbt. Hörs imorgon!


We Could Be Lovers


Tröja - Nikado (pinsamt att säga, men köpt på Ullared.)
Skor (som nästan är helt sönder) - Din Sko
Solglasögon - Helsingborgs-festivalen
Shorts - H&M

Nämennämennämen, kolla här Rosanna! På beställning av Rosibanbosi så ska jag försöka lägga upp vad jag har på mig. I alla fall någon gång i veckan. Jag har ingen speciell stil och jag kan inte ha nya klädesplagg varje dag, så jag rundar veckorna med det lilla jag har i min garderob (den var proppfull men använde i princip en fjärdedel av allt, så nu ska Rosanna få en massa kläder. Det återstår bara att se hur mycket hon vill ha, det mesta är sjukt omodernt haha) då jag är den fattiga tonåring jag är. Menmen, här har ni en dagens! Lite lagom trashy sådär men vafan det är sommarlov.


Dag 2, Falkenberg











Lunchdax

Tjenare, sitter på jobbet och äter lövbiff, klyftpotatis och pepparsås mums! Sitter och bläddrar i 'sofies mode' samtidig och hittade en urgullig sweatshirt på JC med en uggla på, men jag är lite efter så jag fattar inte hur man får in en bild i ett inlägg här på mobilen. Måste lära mig det, ville ju visa er den men aja livet går vidare. Juste jag har ju glömt att berätta att jag ska sjunga på ett dop på söndag, det kommer bli riktigt pinsamt. Tänkt om allt blir fel och jag pajar hela dopet, herregud... Ska sjunga 'älska mig för den jag är'. Så om allt blir fel sätter jag på hundvallpsögonen och säger 'älska mig för den jag är' jag är trött så vet knappt vad jag skriver, är nog bäst att avsluta nu.
Ni får ha det bäst! Jag slutar åtta så hörs senare ikväll.


Wheather's Fine


Sitter och äter en Billys och dricker mjölk till "frukost" ute i solen som äntligen vill titta fram. Planerna för dagen vet jag inte, skulle nog vara med Angelica tror jag? Ska sms:a henne nu haha. Men vårat internet har fuckat upp sig, så kan inte göra några bra inlägg men ni kommer höra av mig från mobilen lite då och då tills mi padre har fixat internet. Ha det gött!


Mozilla firefox

Tänkte bara klara upp lite saker här; Designen ses bäst i Mozilla Firefox. Annars kan man se saker som headern två gånger, eller att allting inte är synkat osv. Mozilla Firefox är den ledande webbläsaren och finns att ladda ner här.

NU ska jag låta Emilia och Ida återgå till sitt bloggande! /Rosanna

Dag 1, Falkenberg




yo bitch



nejmen hallåhallå, fan vad underbart att logga in på bloggen utan att typ behöva spy. Den nya designen är uuuunderbar, älskar dig Rosanna! Jag och Emilia har varit hemma hos Rosannapanna hela dagen och fotat och fixat. Är så nöjd med resultatet, den speglar verkligen både min och Emilias personligheter. Headern är både rolig, fulig, gullig och seriös. Nog blajjat om den nya bloggen, vi kom ju hem igår! Ni kan inte förstå hur otroligt skönt det var att sova i sin egna säng och ha ett eget rum. Har aldrig uppskattat att bo i ett hus förut, man kan ju röra sig, göra kullerbyttor, hoppa högt och snurra ruuunt.. UTAN att gå in i något! wooow liksom. Att bo i husbild är mysigt men trångt. Vi håller på att redigera alla bilder förfullt och det kommer komma upp några bilder om dagen. Kanske blir lite rörigt men vi vill ju dela med oss av våran mysiga resa. Nu ska jag busa lite mer med knasbollarna

Ha det bäst! .. juste jag ska jobba imorgon - wohooo



the botten is nodd

Hej svejs i långa landet falukorv, och i ching chong landet.
Rosanna här, och jag har gjort en skitsnygg design till Emilia och Ida, najs va? Uppdatera sidan bara annars ser det rent utsagt cp ut ;)!

Jag kan inte stava till nådd bara så ni vet.. Det är så svårt med stavning vet ni hoho.
Nu gör jag reklam för min blogg, gå in dit den är skitbra bara så ni vet!

Jag kommer spy typ nu, hejdå! ^^
Emilia och ida hjälpte till.

OUT WITH THE OLD SHIT



och Rosanna
hälsar uppdatera sidan annars ser det ut som en fiskedamm.

That Girl


Wihoo äntligen hemma! Nu sitter vi hemma hos söta Rosanna och fixar på bloggen.
Ni får se vad som kommer hända senare ikväll!
Ha det bra, och snart blir det normal uppdatering igen.
Peace out, EMILIA.

Flowers In My Garden

Halluuuuuuuuuuuuuuuu, läget då? Just nu är vi hemma hos Gerald och bara tar det lugnt. Idag var det hyfsat fint väder, så vi har solat och killarna badade. Internet funkar inte på min dator så det blir inga bilder förens vi kommer hem. Men vi är som sagt i Kungshamn (Smögen) nu och har det himla mysigt. Vi hörs, någon mobilblogg hinner vi väl kanske med.
Peace out, EMILIA.

Some You Give Away


Yoo homies!
Förlåt för den dåliga uppdateringen men vi har några tappra läsare kvar, puss på er! Vi har tagit massor av bilder (ovanligt) som vi sitter och redigerar just nu men emilias dator dog nu så vi måste ladda den så om ni har tur kommer det upp bilder redan ikväll! Nu har vi haft två heldagar här i Falkenberg med både sol och bad och lite shopping på ullared. Men imorgon efter frukost åker vi härifrån och ska ut på nya äventyr, vart vi ska vet vi inte riktigt. Det är bara ett ställe kvar som är bestämt och det är ju Smögen där vi ska träffa Marcus familj, kulkul. Får se när det blir bara. Ikväll ska vi ut och äta och sen gå ut och träffa lite nytt folk som vi gjort de senaste två gångna kvällarna. Man pratar med lite allt möjligt folk, allt från 12-åringar till 30-åringar typ haha. Men det är härligt, alla är är så trevliga och hälsar så det är inte särskilt obehagligt att vara tre tjejer ensamma ute sent på kvällen i alla fall. Men ni får veta mer om vad vi gjort här nere på västkusten när vi bildbloggar som sagt! Ha det, puuuuuuuuuuuuuuuuuss. Bjuder på en underbar låt som vi förmodar att ni redan hört!
PUSSAR EMILIA OCH IDA.
 

Husbilssemester


Mitt och Emilias hem den närmaste tiden

Har packat hela morgonen nu och nu sitter jag och har rensat hela ipoden och lägger in massa ny musik.Ska ju leva med den i hela två veckor så det är nödvändigt. Jag börjar jobba klockan tre och vid sju kommer familjen och emilia och hämtar upp mig i södertälje. Det enda som är bestämt är att vi först ska till Falkenberg och träffa Pecka, Lotta, Isabelle och Sofie. Sen ska vi åka till Smögen någon gång också och träffa familjen Lindholm.

Det kommer säkert bli jättemysigt, hoppas bara att det blir fint väder (!)

Hejdå, syns om två veckor
PUSS IDA

Jag Vill Så Gärna, Men...

Hur mycket jag än försöker, kan jag inte förstå mig på dig



PUSS IDA

Min första mobilblogg, Wooow


Hallu, sitter på tåget på väg hem från jobbet nu. Imorgon är sista gången jag jobbar på jättelänge eftersom att vi åker iväg med husbilen antingen imorgon kväll eller tidigt på torsdagen. Feta najs! På vägen till tåget sprang jag in en snabbis på hm och köpte en kjol, trosor och lite hårspännen. Nu har jag fördrivit en halv timme. Ha det bäst, hör åt mig något ikväll. PUSS IDA <3

En Oengelsk Rubrik För En Gångs Skull

Men det är kanske inte så konstigt. Det är ju varken Ida eller Emilia som skriver, utan det är lilla Rosanna. Jag tror att vi alla kan hålla med om att dom bloggar glest, och vi får försöka pusha dom!

Just nu sitter jag med droppande hår eftersom jag är nyduschad och tänkte klämma iväg ett inlägg, å deras vägnar. Eftersom Ida är putsveck (eller någonstans är hon, men jag vet inte vart) och Emilia är i Norrköping.
Vad ska man skriva då, ja ni för gärna kika in min blogg. Skriver mest det här inlägget för att underhålla er. Men jag tror inte att jag lyckas -.- IDAG SKA JAG PÅ BRITNEY SPEARS.

So long falukorv, ROSANNA

The Grass is Always Greener


Nu åker jag iväg till Norrtälje, Patricias farmor och farfars land, och myser idag och imorgon. Ha det bäst!
Peace out, EMILIA.

It's All Just A Game


bildkälla

Höhö fått i uppdrag av ingen mindre än Rosanna Sverin aka toffsfjant.blogg.se att skriva mer i bloggen! Just nu är det väl mest jag som driver den som ni kanske har märkt men det är ju på grund av att Ida inte har en egen bärbar dator längre osv. Men jag ska försöka hänga med i svängarna. Dessutom så är det väl inte bara jag som har tänkt på att vi bara skriver så kallade personliga inlägg hela tiden? Ska försöka bli mer intressanta inlägg som även de som inte känner oss kan känna sig underhållna av. Så back to business folks!
PUSSAR OCH KRAMAR, YOUR TRULY, EMILIA XENIA CECILIA GRAFF


Update; efter sommaren såklart hihi.

Each Day Seems Like A Year.


Vill bara säga att jag saknar dig, min gullunge, Niklas... Ord finns inte, men det gör så ont att du är sur... Det var ju du som lyste upp min dag. Världens bästa Niklas med det varma smittande leendet och dina vackra mörkblåa ögon... Jag vet inte vad jag ska säga, men du finns alltid i mitt hjärta. Älskar dig...



Idag har jag hunnit tjäna en slant, var barnvakt i två timmar åt Sandra och Emil. Sjukt söta ungar. Hur snälla som helst, så det har inte varit några som helst problem! Nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men måste duscha, packa och städa rummet idag... Uscha. Och äta något, för jag svimmar snart.
Imorgon åker familjen och jag till Norrtälje och sover där i en natt. Sen på onsdag åker jag och Ida på husbils semester. Don't know where, men det kommer bli skojj! Men vi höres väl antar jag.
Peace out, EMILIA.

This Is For You

Ikväll ska jag göra något riktigt dumt och korkat... See ya' bitches


Life Is A Bitch

En bild på några av flickorna iaf. Michis, Sofie, Linn, Shauni och Saga!

Igår kväll blev jättelyckad! Vi grillade hemma hos Josse i hennes jättefina hus, var så roligt att träffa alla flickorna igen. Vi, alltså jag, Ida, Amanda, Rosanna, Michis, Shauni, Josse, Saga och Linn började grilla direkt när vi 9mm tjejer kom lite sent pga att en liten Rosi hade sagt fel tid till mig haha. Vi satt ute och pratade, skrattadeskrattadeskrattade och berättade spökhistorier för varandra. Vi catchade upp om allt som hade hänt under vårterminen också. Sen blev småtjejerna för skrajja (haha de skrek jättemycket, blev rädda för allt. Haha roligast var när Shauni och Josse fick panik när de såg Linns (?) spegelbild i fönstret haha) så vi gick in och kollade på film. Först skulle vi se Scream 2, men ljudet och bilden var inte synkroniserade så vi kollade på Honey istället. Sjukt bra film förövrigt, men vi hann inte se klart då vi var tvunga att ta 00:12 bussen eftersom Ida skulle jobba idag. Vi träffade på Amanda Arvidsson på 715, lika söt som vanligt! Och även Erik hoppade på 736 så vi fick en liten pratstund med honom. Jag hoppade av ensam i vårsta och gick hem på vingliga klackar uppför genvägen i mörkret. Uscha vad läskigt det var, men pratade i telefon så det blev helt okej haha. Men allt som allt så var det en verkligen grymt mysig kväll som måste göras om! Ni är verkligen gulligast i världen hela bunten! Så tråkigt att Sofie, Alicia och Charlie inte kunde komma bara...

Peace out,
EMILIA.

Tjejmiddag

Åker på tjejmiddag hos Josse nu, uppdaterar senare ikväll eller imorgon

GRATTIS 16 ÅR!


Grattis hjärtat! Hoppas att du får en underbar födelsedag, först ska ju du och jag åka in till stan och sen blir du firad av familjen! Hoppas också att du får Moulin Rouge så att jag kan få låna den av dig ;) mohahah. Skämt åsido. Men du är verkligen underbar och helt fantastisk vännen och jag tror nog inte att du kan förstå vilken härlig människa du är. Puss, jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig.
PUSSAR EMILIA

I Hope You Don't Mind

Mina bästa vänner genom allt, skulle inte klara mig utan er ♥...

Idag var jag först med errrrrrrrrrik. Vi gjorde typ absolut ingeting, men det var lika mysigt ändå såklart. Haha våran humor alltså... Sen kom iiiiiiida, och hon vågade inte ringa på dörren och vi höll på att fixa lite därinne så hon stod utanför fönstret i regnet och pratade med oss i telefon hahahah. Det var lite kul sådär. Sen begav vi oss till gula villan och hyrde Stepbrothers. Den var lite sådär rolig liksom, haha. Vi lämnade av erik tha man vid bussen och vi gick till Kassmyra och missade bussen med några sekunder bara suck. Pratade två gånger med erik i tele - första gången när han skulle möta upp fille och andra när han gick hem från fille. Haha man känner sig verkligen älskad. Något är jag bra att ha till i alla fall haha. Ida åkte hem ifrån mig vid tolv och nu ligger jag här och smuttar på en cola och skriver detta snurriga inlägg. Hörs imorgon. Pusspusspusspuss.
Peace out, EMILIA.

Everything We Had


So say what's on your mind, cause I can't figure out just what's inside. So say alright, cause I know we can make it if we try. Cause I need more time. Just a few more months and we'll be fine...

Idag ska jag hem till Erik, jag måste iväg en snabbis antingen till Tumba eller stan också... Hmm, får se vad som händer men jag måste verkligenverkligen köpa en sak. Senare ikväll hade jag tänkt fråga några om de är sugna på att åka iväg och se Ice Age 3 eller Baksmällan. Men vi får se hur det blir. Imorgon är det Amandas födelsedag och då ska vi tjejer hitta på något på dagen. Nu ska jag sminka mig och klä på mig, höres senare duudes.
PUSSAR EMILIA.

Jobb Ons-Sön Den Här Veckan

Det regnar, regnar och regnar. Och jag jobbar, jobbar och jobbar.

Men sen blir det sol, sol och sol. Och jag har pengar, pengar och pengar.
Wiiiieeee

PUSS IDA

Det Går Inte Att Fly Ifrån Verkligenheten Föralltid


Såå nu är vi tillbaka i vårsta och verkligheten igen. Det har varit tre underbart sköna dagar på alla sätt och vis. Vi har bara gjort det vi har känt för, alltså nästan ingenting. Vi var på medeltidsmarknad, spelar spel, kollat på film, badat och hoppat stundsmatta. Men det vi har gjort allra mest är att äta! Herregud, trodde att min mage skulle spricka imorse!

Men dom här tre dagarna har även stärkt våran vännskap ytterligare. Emilia och Amanda är verkligen två otroligt fina vänner som ligger mig varmt om hjärtat.

Som vanligt tog vi massor med bilder som Emilia kommer allt ladda upp så fort som möjligt.
PUSS IDA

Dirre från Amandas land

Hej allihopa! Nu sitter vi på Amandas land och äter jordgubbar, godis, chips, dricker saft och cola (inte samtidigt dock, haha). Det är inte bra väder, snarare molnigt och trist, men det är så himla mysigt ändå! Jag har bara med mobilen för att kunna ringa mamma, och nu blev det ett litet inlägg då ida och amanda spelar ett evighets långt parti av fia med knuff! Men kände att jag bara vill slappna av utan massa saker som påminner om hemma. Men när jag kommer hem är jag back on track. Hoppas att ni har det bra där hemma. Saknar er alla, särskilt erik, angelica och josefine! Pussar Emilia

Gone Gone Going



Imorgon (idag) sticker vi iväg till Amandas land på Stallarholmen. Vi kommer vara där till på tisdag eftermiddag/kväll och det kommer bli underbart mysigt. Bort från allt och alla. Vi hörs om några dagar!
PUSSAR EMILIA OCH IDA.

Värt Att Kämpa För


Jag glömde att komma ihåg att glömma.

Nu är det sängen, nattinatti. PUSSAR EMILIA.

Du Finns Här Inom Mig, Alltid


Vill bara säga att jag saknar min bf enormt mycket, han kan gärna få komma hem nu tack! Men nejnej, han kommer hem på söndag då jag drar iväg till Amandas land.
Men på tisdag kväll så ska han komma hit och sova över.
Eller jaja, vi ska ha film-maraton och äta en massa chooooooklad.
Ska äntligen få prata ut om allt.
Att ha sina hemligaste hemligheter hos någon man litar på känns så otroligt bra.
Att veta att lika mycket som jag berättar för honom för att jag litar på honom, berättar han för mig för att han litar på mig.
Tack för att du har gett mig allt det här stödet, allt känns så mycket tryggare när du står bakom mig. Pussar och kramar, vi ses snart!

Peace out, EMILIA.

äschdå, jag ska väl försöka sova nu... blir tjejmiddag imorgon, byesingen. 02:58

haha somnade typ vid 04.40... 4 Juli 15:26

Bye Nokia, Forever And Ever


Jag har inga kontakter kvar för smart som man är hade man alla kontakter sparade på telefonen. Jag har samma nummer så det är bara att skicka era nummer! ♥

shulululu, har inte så mycket att skriva om dom här dagarna tyvärr eftersom att mina dagar ser väldgt likadana ut. För er som inte vet det så sommarjobbar jag på coop konsum i södertälje. Den här veckan jobba jag alla dagar förutom tisdag och söndag. Det är riktigt tufft! Måste gå upp tidigt (idag gick jag upp sju) och sen är det långa arbetsdagar. Slutade sex idag och då kom pappa och hämtade mig så åkte vi iväg och köpte en ny mobil till mig ( sony eriksson w715). Jag är helt kääär i den och den har en funktion som heter "konversation". Den är heeelt underbar!
Efter att vi jagat mobilen ett bra tag åkte vi tillbaka till södertälje och åt middag på en mysig restaurang precis vid vattnet. Det var jättegott och det tyckte jag att jag var värd efter en jobbig dag (a). Hur har eran dag varit?

Ett roligare inlägg än så här blev det tyvärr inte idag,
men hoppas ni har det kanon iaf!
PUSS IDA

I Hope You Do Not Notice


Åt brunch på Eldtomta Café med de bästa idag vid 12-tiden. Det fick bli räkmacka och cola för min del, jättegott! Sen åkte vi ner till Brosjön, men det var sjukt mycket folk så vi drog hem till poolen istället och badade där. Senare åkte vi till Tumba och Angelica köpte ett par söta sandaler. Nu ikväll ska vi grilla och bada i brosjön, kommer nog bli mysigt.

Peace out, EMILIA.

I Close My Eyes


Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv

När ångesten och ensamheten kommer

Godnatt, måste få ur alla tankar i huvudet med lite sömn. PUSSAR EMILIA.


And Truth Be Told I Miss You


Idag fick jag ett brev - jaha vad roligt tänkte jag!

Jasså, vad har gullungarna hittat på nu? Mjukt innehåll?.. Hmm, okej jag öppnar det väl.

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Shit i helvete vad jag skrek och sen gapflabbade när jag insåg vad det var för något! Niklas (och Tobbes!??!) avrakade hår! Haha, igår kom Niklas förbi och hälsade på mig. Hade saknat honom jättemycket, så var mysigt att få prata lite med honom. Och precis innan han åker iväg med moppen så drar han av sig luvan som han haft på huvudet hela tiden med värsta flinet på läpparna och jag skriker "AHHHHHHHHHH HAN HAR RAKAT AV SITT HÅR!!!!!!!!"  och han bara gasar iväg! Haha Ida och Julia trodde att jag skrek "han körde över mina tår!" men shit jag fick värsta chocken och hjärtat klappade fort som satan. Haha har ingen aning om varför jag reagerade så starkt, men min gullunge var lika söt ändå.
PUSSAR EMILIA.

Jag Bara Vet


När vi kom ner till brosjön var det sjukt mycket människor där! Och klockan var åtta!

Vi åt jordgubbar medans vi väntade på Oskar och Julia.

Vi drog igång grillen precis innan Oskar kom, och som vanligt fick jag stå vid grillen! haha.

Lilla söta Oskar, haha.

Sen blev det så mycker mygg så vi hämtade kottar och eldade dem!

Datorn var med eftersom jag har glömt min iPod hos Angelica (?).

Det funkar faktiskt, myggen försvinner! Caroline har lärt oss, haha.

Söta Julia! Vid tolv-tiden åkte vi hem, tack för en mysig kväll gullungar!

PUSSAR EMILIA.

Jag Vill Ju, Jag Vill Verkligen...


Solade och badade på getryggen igår! Här ligger Josefine och steker.

Amanda Panda som jag inte har träffat på evigheter känns det som!

Ida pósar som vanligt haha!

Sötaste Angelica!

Julia och Amanda stekte på alltså.

Angelica, jag och Ida - De Tre Musketörerna!

Haha så söta!

Det var faktiskt skönt i vattnet!

Sen åkte vi och fikade i Eldtomta.

Josefine körde en liten lyckodans för att hon hade fått glass och godis!

Amanda goes serious!

Julia och en liten del av Angelica.

Josefine och jag delar samma tanke om att 88:an är en av de godaste glassarna!

Sen gick gulligaste Josefine och lekte turist med glassgubben!

När vi åkte hem, så åkte jag, Angelica och Ida hem till Angelica och tog det bara lugnt. Men efter några timmar så åkte jag och Ida hem till henne och tankade och packade med lite filtar för att sen åka och köpa engångsgrill och middag på ICA. Sen hade vi picknick nere i brosjön med Oskar och Julia. Bilder kommer strax!
PUSSAR EMILIA.

RSS 2.0