You're Gonna Need Someone On Your Side


(Fick inte använda blixten inne på restaurangen för flickorna. Det var tydligen pinsamt, haha)

Super härlig kväll! Jätte mysig inredning, bra och trevlig personal och hur god mat som helst på restaurang Lémoni i södertälje. Vi var väl där i ungefär två timmar och satt och pratade och flummade. Mat, dricka och efterrätt gick på ungefär 240 kr.
Sen begedde vi oss ut i natten emot stationen för att ta tåget hem. Skönt med en mysig liten prommenad i kylan. Väl framme fick vi vänta i en halvtimme på att tåget skulle komma. Och samma sak när vi kom fram till Tumba, då fick vi vänta i tjugo minuter på bussen bland alla fjortisar som hänger där. Självklart var det 736 som gick, den åker värsta omvägen. På bussen träffade vi på Fanny, Jasmin och Ronja haha.
Kvällen avslutades perfekt med ett långt samtal med min käre vän André som var påväg hem från en middag han med. Vi pratade igenom allt möjligt. Han är bra underbar den där killen alltså, ni skulle bara veta hur mycket han ser efter mig och tänker på mitt bästa. Det betyder otroligt mycket i såna här tider.
Nu blir det att kolla klart på Mamma Mia! och efter det ska jag försöka sova. Ska träffa underbaraste Nina imorgon, wiie äntligen!
Peace, EMILIA.

Kommentarer

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback