You May Think I Don't Know

Allt är bra just nu.
Sitter och pratar med Erik på msn om att ordet pyjamas låter väldigt osexigt. Haha, ja när man är trött blir det lite kul samtalsämnen. Som det här t.ex.: (klicka på rutan)
Försöker leta reda på mina hotpants och linnet som jag brukar sova i som Niklas och Tobbe på något sätt lyckades gömma igår? Ja just det. Var med Angelica, Tobbe och Niklas hela dagen igår. Vi badade, hoppade studsmatta, fotade, myste, hade så roligt som bara vi kan, kollade på film, var inne på datorn och lagade & åt mat. Otroligt mysigt med de bästa.
Idag fick vi äppelpaj och vaniljsås till efterrätt i skolan. Mattias åt så mycket att han hade magvärk hela dagen! Vi hade rast i över två timmar så den spenderades med Charlie, Mattias och Erik (Ida och Alicia kom och gick lite då och då). Vi satt ute och kämpade för att få liiite sol på oss men gav tillslut upp eftersom vi nästan blåste bort! Men det var mys ändå, haha. Vi har beställt limousin till balen nu också. Det kommer bli så kul! Weeei, längtar. Nu ska jag fortsätta att socialisera på msn, vi hörs!
Peace out, EMILIA.

(Förresten, jag har inte berättat för er va? Att min kära far gav mig en Macbook i måndags precis innan jag skulle somna!? Fatta vad lycklig jag är nu. Den är min, bara min! Förevigt!)

Kommentarer
Postat av: TINA

Han tyckte att du var värd den efter allt du har kämpat för och med i skolan!!

Det lönar sej att vara duktig!

Det tycket jag med ;)

2009-05-28 @ 16:40:38

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback