Is This Life?

Ida har nu suttit i en alldeles för lång tid och skrivit olika hälsningsfraser men ingen känns riktigt rätt. Hejsan kändes för gulligt, hej för vanligt, tjenare för avancerat, god kväll för formellt, hejhopp för larvigt, tjuuu för jobbigt... så nu blir det ingen hälsningsfras alls tyvärr för att ida lider utav en väldigt jobbig sjukdom kallad beslutsångest och det är en väldigt allvarlig sådan. Nu pratar hon tydligen också om sig själv i tredjeperson utav någon konstig anledning. Men det var jobbigt så nu slutar hon med det.

 


Hoppas att ni har överseende med att jag är speciell och inte är som alla andra.

(nu börjar inlägget på riktigt)

Idag var jag i Tumba Centrum och fikade med mamma, mina kusin Lina och hennes lilla dotter Engla. Det var mycket trevligt må jag säga fast den där kladdkakan var nästan för god så mådde lite illa. Efter att vi fikat och pratat ett bra tag gick Lina ut och rökte, mamma in och handlade och jag körde runt med Engla i vagnen. Vi gick runt till lite olika ställen för att hitta farsdagskort men det roliga var allas blickar.. Varför blir folk så förskräckta när dom ser en ung tjej köra runt med en barnvagn, det behöver ju inte betyda att hon som kör nödvändigtvis är barnets mamma liksom. Men aja tyckte det var lite kul också så gick runt där med ett leende på läpparna och låtsades som att jag inte såg dom. Engla är världens sötaste och bästa unge!

Vid två tiden satte vi oss på bussen och åkte hem igen, mamma försökte rädda mitt hår. För er som inte har sett mig den senaste veckan kan jag meddela att jag har fått gå under namnet tigerkakan. Lite randigt sådär utav väldigt olika nyanser, väldigt charmigt. Men nu är jag fortfarande inte nöjd men jag behöver inte sitta inlåst i en kjällare liksom, så hemskt är det inte. Det är iaf helt okej nu men ska försöka få det fint igen snart då jag ska till frisören. Men mitt hår är så slitet nu så det måste få vila lite ifrån hårfärg. Jag har gjort inpackningar och så nu så att det ska må lite bättre och sen ska jag till frisören imorgon och klippa mig också.

Men efter hårfärgningen följde jag med mamma ut på prommenad och på vägen hem mötte vi upp dom tre tomtenissarna jossigoss, panda och fluff som vi hade sällskap med från ica och hem. När dom berättade om vad dom hade ätit idag försvann min ångest över det jag hade ätit, jag var inte ens i närheten av deras nivå.

När vi kom hem ifrån prommenaden tvingade jag med mig min käre fader ner till ica och köpte blommor till mamma, julmust och EMD's julskiva (som jag förövrigt sitter och lyssnar på nu). Jag fick nämligen ett litet infall när vi var ute och gick att jag var tvungen att ha julmust och vet ni? Det var underbart gott!

Det var ju faktiskt farsdag idag men blev inte så mycket utav det på dagen så det fick vi ta igen nu på kvällen. Mamma lagade en god middag, lax mmmmmmmmmm.. Sen lite senare satte vi på en film (LA gigalo), åt tårta och pappa fick sina pressenter. Han fick en svart fred perry mössa, skinn handskar, en trisslott och ett gulligt kort.

Sen kom josefine förbi en sväng och snodde lite kläder ifrån mig också, bara så att ni vet.

ps. har svarta naglar nu
GODNATT


Kommentarer
Postat av: Bert Karlsson

Jag älskar dina såna här skumma inlägg!

2009-11-09 @ 00:15:32
Postat av: patricia

hatar att folk ska kolla så mycket när jag går runt med min syrra i vagn och mamma kanske står en bit bort. (x

2009-11-09 @ 15:46:45

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback