Det eviga jävla rubrikproblemet alltså...

Nejmen tjena alla goa rumpor där ute!

Nu är det så att om man glömmer att logga ut från sin blogg hemma hos mig så ser jag detta som ett tecken från Gud att det är mitt uppdrag att straffa dem. Så därför kommer Ida få lida (haha) lite när hon sedan ser ett oönskat inlägg i arkivet imorgon! Det är sådana här tillfällen som är ypperliga att skriva i princip vad som helst om de som driver bloggen. Det är också dessa tillfällen där inspirationen är nere på minus 40 grader. 

Nu till exempel skulle jag kunna dra till ordentligt med en bild som Emilia och Ida vill ta självmord av bara åsynen (underskatta mig inte, jag har bilder från klassresan till Kolmården -06), men eftersom jag är en sådan fruktansvärt bra kompis så gör inte jag det. Jag vet, nu blev ni allt besvikna!

Istället tänkte jag köra en "Dagens Människa från Huddingegymnasiet"!

Denna lustiga filur går *****-klassen och är... nu måste jag hitta rätt ord... "rätt så egen". Killen i fråga byter tröja ungefär varannan vecka (och då avrundar jag NERÅT!), har ett ostyrigt råttbo med diametern 50 cm till hår och riktigt sexiga Ecco-sandaler med tubsockor i. Ni förstår säkert att han är typ 400 ljusår ifrån Djursholmtyperna. När jag och mitt "crew" gick förbi hans klass gympalektion härom veckan så hade de uppvärmning. Hans klass sprang gräsplanen och 30 meter bakom kommer han, i Ecco-sandalerna, för liten t-shirt och shortsen uppe vid naveln och mumlar "-springspringspringspring..." med typ Smurfröst för sig själv medan han sprang på ungefär samma sätt som en 4-åring som druckit två liter cola. Det var en komisk syn kan jag lova!

Men herregud, vad är det jag säger?! Det är ju insidan som räknas! ;)

Puss & kram från Mandie, den überintelligenta tjejen som är jäkligt bra på att se korkad ut!



Aaaaaaaaaand... out!

won't let go



And you hold me in your arms
and all I can see
is my future in your hands




UPDATE: Ska självklart börja säga till vad låtarna heter kära läsare.
Den här underbara låten heter Wedding Dress med Matt Nathanson.


Loving You


Haha herremingud vad jag älskar den här bilden. Så klockren! All kärlek till mina killar.


Close My Eyes


våran lilla klass spsp09, alla är så söta och färgglada :D

Ligger hemma hos Angelica i hennes stora säng och fryser som en liten rosa gris. Nöffnöff. Men det har ju blivit attans kallt på en gång nu, pang bom bara. Vi har precis tittat på idol och smaskat på lite wienerbröd. Och vet ni? Nej jag får inte dåligt samvete alls faktiskt, eftersom jag har tränat idag hihi! Har inte så mycket mer att informera er om för tillfället eftersom Emilia redan berättat de få saker som faktiskt hänt idag. Ha ett bra liv och pussa en smurf!


Typical You


Tjuuueiiie alla wunderbara!

Gruppfotot togs som sagt idag, och jag hoppas att det blev helt okej för som sagt - alla huddingegymnasium kommer se det eftersom vi alla har en delad skolfotokatalog wihoo. Eller inte. Men jag fick stå och hålla om världens sötaste Katti och hålla handen på världens bästa Johan så jag hade de snyggingarna vid mig i alla fall haha.
Direkt efter skolan åkte jag och Ida hem till henne och hämtade hennes ombyte och sen up, up and awaaaay till gymmet! Vi tränade i ungefär en och en halvtimme och sedan blev det lite solning. Åh vad härligt!
Tisdagar kommer bli våran nya träningsdag har vi bestämt, nu är vi igång igen! Skönt att ha träningen tillbaka i livet även fast jag hatar det, rutiner är underbart ibland. Nu blir det yoga på måndagar, träning (+ ibland solning) på tisdagar och core/funktionell träning på torsdagar.

Och ja... Nu har jag en UNDERBAR träningsvärk i magen och armarna höhö. Snart är det middag, pasta något ehm blir säkert gott! Ciaociaocaio, och btw Keia jag har totalt tappat bort mig i våran konversation det är därför jag inte svarar :DD

foto

Nu ska vi ha skolfoto, wish us luck! :DDD

Ringringring


(tryck på bilden för att få höra deras låt)

På fredag tycker jag att ni alla ska ringa in och rösta på Marcus och Jogge ifrån min och Emilias gamla skola. De två riktigt duktiga pojkar det, så röstaröstarösta!


I'm cold (!)


jaa, jag vill typ lägga mig ner och gråta just n :(((((((

Helvetesjävlaotursdag!! Jag åkte direkt ifrån skolan till jobbet och jobbade som vanligt till åtta.. Jag var sjukt hungrig och ville bara hem efter jobbet men visste att det skulle ta minst en och en halv timme och komma hem men det har jag vant mig vid för att det gör det alltid. Men nu när jag och Lina kommer ner till stationen är två tåg inställda pågrund utav broöppning och det tredje tåget är försenat....får sitta på södertälje station i fucking 45 minuter och frusa arslet av mig. Sen när tåget väl kommer tar det typ 15 min till tumba (som vanligt) Jaaaa och sen är det ju bara att sätta sig i tumba och vänta på motherfucking bussen i 25 min. Sen när busshelvetet äntligen kommer är det ju den underbara 736:an som går runt hela vääärlden (typ). Och sen när jag tror att jag snaaart får komma hem åker bussen förbi min hållplats och jag upptäcker det inte förens det är försent.. Får åka upp till Bremora och gå hem.. och vet ni vad? sjäääälvklart spöregnar det! NU är jag ÄÄÄNTLIGEN hemma.. två och en halv timme senare, så in i helvetes trött, har inte ätit något på 10 timmar, har glömt mina läxböcker i skolan så kan inte göra det tills imorgon... jag ääärrr såååå nära på att bara gå och dö... OCH JUSTE ! HAR SKOLFOTO IMORGON OCH MÅSTE GÅ UPP MITT I NATTEN TYP (senast sex) JA DET ÄR SYND OM MIG! RIKTIGT JÄVLA SYND OM MIG!!!  Nu går jag och lägger mig innan jag blir träffad av blixten eller något! Eller justefan..måste duscha först -.-


Hoping



Åh herregud vad jag älskar poweryoga, det är underbart. Fyfarao vad jag har saknat det!
Seriöst, om ni inte har provat på det så gör det. Jag älskar själva träningsformen, det tränar både kropp och sinne. Och allt är i ett lugnt tempo med härlig musik och mörklagt rum, lovely!

Nu ska jag kolla klart på idol, hoppas på att Eddie och Jon går vidare!

Sen är det sängen, imorgon är det först läkaren och sedan skolfoto. Fy jag är inte taggad inför gruppfotot som alla huddinge gymnasium kommer se!! Gaaah döda mig, och jag har inte ens valt kläder. WHAT TO WEAR!? Får springa ner direkt till rummet och panik prova allt färgglatt som jag har. Hur roligt är det att vara svart på gruppfotot, då syns man ju knappt... Hejsgodnatt!

S W E














Här är några bilder från friluftsdagen den 17/9-09, resten finns på facebook! Men det var som sagt en sjukt rolig dag med mycket stoj och skratt, haha.

 


To Much


Håller på med ett bild-inlägg, men mitt internet är sjuukt segt så det kommer ta fördjävla lång tid men jag kämpar ända till det sista. Så ja.. Nu vet ni vad jag håller på med!

Love Is Hard


glasögon är snyggt!
snart ska ungefär sådana här införskaffas med min styrka i glasen - emilia goes lycklig.


Förlåtförlåtförlåt för den suuuuperdåliga uppdateringen men har inte känt att jag har haft något intressant att skriva om så har helt enkelt låtit bli. Fick en utskällning från Emma idag. Hon skrev på msn Nu är jag riktigt sur på dig! och det högg till i mitt hjärta och det började banka och jag undrade vad hon trodde jag hade gjort nu då. Men det hela handlade bara om bloggen! Pjuu, fy man får inte skrämmas sådär!

Okej helgen då.

Friday I'm in love - Först var jag, Ida, Henkelicous och Anton här hemma och fikade. (Jag hann öven städa rummet ganska ordentligt, nu tycker jag om att vara i det igen!) Sen åkte jag och Ida vidare på tjejmiddag/inflyttningsfest hos Caroline i Enskede som ni fått se bilder ifrån. Tog ungefär två timmar att komma hem, inte så najjs! Men hade en jättemysig kväll förövrigt med alla tjejer!

Sweet saturday - Gjorde absolut ingenting på dagen, gick bara runt och tog det lugnt. Och det var väldigt skönt även fast det också kändes som bortslösad tid haha... På kvällen träffades vi några stycken som sagt i strandparken. Det var mysigt tills elden dog och det blev svinkallt! Det hela fortsatte med att vi lodade i Vårsta C och kände oss som värsta luffarna så vi tog vårt pick och pack och gick en lååång promenad med högtalarna på högsta volym och vi sjungandes (läs; skrikandes) med i alla låtar. Lät nog väldigt vackert, det bästa måste ju ha varit när vi sjöng med i opera sången i Sveriegs Eurovision-bidrag för i år hahaha fyfan!

Sucky sunday - Idag har jag rensat min dator, kul - eller inte. Men nu har jag äntligen fått in alla bilder från kameran och jag känner mig mucho mucho happy! Sen har jag pluggat spanska glosor som verkligen inte vill fastna i skallen, fyfarao vad irriterande! Jag lovar att min hjärna typ vill att jag ska misslyckas med skolan och göra så att jag blir en hemlös tös i framtiden :((
Nu på kvällen åt jag och familjen en jättegod wok och sen har vi kollat på Världarnas Krig. Den var faktiskt helt okej, och som den sjuka humorn vi har i min familj så har vi suttit och garvat lite också... Haha. Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen blir det till att sova. SNAAAAAAARK!

Inmoving-party


Caroline lagade megagod mat till oss
Bordsbön såklart

Ida och Emilia var lite otagg ibörjan

Vi gluttade på idol

Sen bidde de dans!


Och gud vet vad..

"Vi sätter på oss dom här, kolla vi är på Hawai nu Emilia"

Som någon klock människa sa, fina flickor växer inte på träd

Kvinnan i huset, jättegulligt område..precis som på bråkmakagatan!


Du är bäst, Emma


Big love

Världens längsta man är ifrån Turkiet och heter Sultan Kösen. Han är 2,465 m lång, hans händer är 27,5 cm och fötterna är 36,5. Han söker kärleken så funderar starkt på att åka ner och röva bort honom. Tror vi skulle vara ett jättefint par.

 




The last time


Jag och Emilia hos Carro igår

Tjenare där ute i långa landet falukorv. Jag har jobbat hela dagen och har precis ätit lite middag och vilat benen. Shitan vad ont jag fick i mina ben när jag stod sista timmen i snabbkassan. Känns det halvt som växtvärk, men tvivlar starkt på att det kan vara det. Eller kan ju hoppas att jag blir liiite längre iaf. Ikväll blir det sista kvällen i strandparken, det kanske blir lite små kallt men om jag klär på mig ordentligt ska det nog inte vara någon fara. Lite kära vänner, en brinnande eld, lite gott, en park precis vid vattnet och en gitarr. Låter som en toppenkväll enligt mig. Ni får ha en underbar kväll ni också för nu måste jag byta om lite snabbt och ut och möta Emma för att gå neråt. Pusspuss och ber åter igenom om förlåtelse för dålig uppdateringen men har tyvärr inte haft möjligthet. Tacktack ni som fortfarande följer oss varje dag, ni är guld värda!

Flying


Tjuuuuuuuu nu är vi con Hennnnnke y Anton! Vi ska snart springa iväg på inflyttningsfest hos Caroline, naaaajs! Ses senare, bajbajbajbaj.


I mitten

Glömde lägga in den superschnygga bilden på Amanda när vi blev attakerade av haglet. Här är den. Se och le. Nu ska jag soooova och drömma oroliga drömmar om demokratiprovet typ. Ha ett bra liv. Puss och hej.

 


Falling


I don't know but I think I maybe fallin' for you


Yo bros...
Jag kan ju inleda inlägget med att jag har huvuvärk. Kul va? Efter bara en dag utan bloggning så har huvudet snurrat med massor av idéer till inlägg... Helt sjukt! Och nu när jag väl ska skriva något av dem så är de puts väck borta. Wohoo, ännu mer kul. Samhällsprov imorgon, men tydligen ska det inte vara så svårt enligt en klasskamrat som gjorde det idag - och han började plugga igår kväll... Hmm, verkar som om vi stressat upp oss i onödan? Men vi får se hur det går, känns som om det inte kommer gå så värst bra trots att jag har pluggat ganska rejält mycket den här gången. Det ska också vara brandlarm denna veckan, och än så länge har det inte varit något så det kommer ju troligtvis imorgon. Härligt... Hoppas att det blir det efter att vi har slutat! För vi har liksom bara två lektioner imorgon, så man vill ju helst genomlida dem och sen få gå hem.
Har inte den blekaste om vad som ska hända i helgen. Suck orkar inte med en seg helg till! Men jag ska nog vara med grabbarna grus imorgon I hope. Sen ja, sen får vi helt enkelt se vad livet för med sig för äventyr. Ha det gött!

åh lyssna på texten till låten, den är så... ja.

p.s. Mikaela är en underbar kvinna som förtjänar allt det bästa! PUSS PÅ DIG!

Tufftuff


Jag och Katti på fridluftsdagen

Fikan i Södertälje var asmysig och vi pratade om allt möjligt och när vi två timmar senare gick ut ifrån Kaffetratten började det regna lite grann. Men sen började det hagla och i vanliga fall gör det de i typ 30 sek och sen slutar det. Men det var helt crazy bananas och haglade attans mycket, trodde att taket skulle braka sönder..eller nästan iaf. Efter ett tag lugnade det ner sig iaf och vi kom tillslut på tåget. På tåget hände en lite smårolig sak..

Det var helt knäpptyst på tåget och i "fyran" brevid mig och Amanda sitter det en tjej och pratar i telefon.
Tjejen: '"..Jomen jag skulle vilja se den där nya filmen med Cameron Diaz..öhhm jaa du vet.. Syster någoting heter den ju.. Vi är systrar..Min syster.."

Jag och Amanda sitter och tjuvlyssnar lite halvt (läs= helt) och låtsasfunderar på vad filmen kan heta. Plötsligt lyser Amanda upp och teaterviskar "Allt om min syster!" och jag "jahaa"-ar lite tyst. Då vänder sig tjejen om:

Tjejen: "Ursäkta, visste ni vad filmen hette?"
Amanda (märkbart generad): Eh, jo, "Allt om min syster"...
Tjejen: "Ja juste, tack!"

Tjejen pratar obemärkt vidare, jag börjar fnissa tyst och Amanda ser ut att vilja sjunka genom jorden...


Fina du


Amanda

Godmorgon, hoppas att alla sovit gott! Jag hade inte en speciellt rolig kväll igår, var tvungen att sitta och plugga hela kvällen till mitt demokratiprov som jag har imorgon. Det är väldigt mycket man ska lära sig och det är ganska svårt eftersom det är så otroligt tråkigt, but I will do my best. Min nya favorit nu på morgonen har blivit nyponsoppa med mandelbiskvier, det är sketa gott. Idag är en braaaa dag för just idag får jag sluta äta min penicillin. Kommer inte sakna den för den var så gryyymt äcklig. Eftersom att jag har svårt att svälja tabletter måste jag dela den lilla tabletten i fem bitar och när jag försökte svälja dom med vatten hann dom ju lösas upp i munnen.. Men blääblää det är borta nu. En annan rolig sak som händer idag är att efter skolan ska jag åka till södertälje och fika med min söta Amanda. Hon ska hjälpa mig med demokratin också men det kommer bli mys hon är så gullig min lilla sötrumpa.


Dagens Roliga

Lille Tobias frågar sin far:
- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra ?
Pappan (något generad):
- Öööhhh.... Älska ??
- Nej nej.. Det heter något annat.
Pappan(något mer generad):
- Öööhhhhh... Gänga??
- Nej nej!
Pappan (illröd i ansiktet):
- Nuppa ??
- Nej ! Men nu kom jag på det! Våningssäng heter det.


Lilla du


Tänk när man var liten, då fanns det inga bekymmer alls..

Det gick jättebra att vara barnvakt igår. Mötte Lina vid dagiset och hämtade Engla och sen åkte Lina tillbaka till jobbet och jag och Engla började gå hemåt. Det tog ett bra tag innan vi kom fram eftersom vi var ju tvugna att stanna ett antal gånger och titta på bilar, hus, hundar osv. Men tillslut kom vi faktiskt fram och kvällen fortsatte med massa bus, lek i lekparken, tacos, lek med lera och bilar, barnprogram, pippi långstrump och bä bä vita lamm, glass med chokladsås, kullerbyttor i sängen och IDOL såklart. Barn är som små rumpnissar, varfördåda varfördåda? Ett exempel på hur kvällens samtalsämnen lät:

Engla: Varför har jag inga skor?
Jag: För att du har gummistövlar.
Engla: Varför har jag gummistövlar?
Jag: För att det är blött ute.
Engla: Varför är det blött ute?
Jag: För att det har regnat ute.
Engla: Varför har det regnat ute?
Jag: Jo det gör det ibland.
Engla: Varför gör det de ibland?
Jag: Ehm ehm ehm.. jaajaadu, det vet jag inte.
Engla: Varför vet du inte?
...

UPDATE: juste glömde nästan att berätta om tanterna i hissen! När vi skulle åka hissen upp åkte vi med två tanter som tittade lite oroligt på mig och Engla och tillslut sa den ena "Nejmen oj, vilken lite mamma du har hehe.." Sen såg dom lite lättade ut när jag berättade att jag bara var barnvakt. Ångrar att jag inte sa att jag var hennes mamma, vaddå att bli mamma när man är 13 är väl helt perfekt..inte? Eller kanske var tur att jag var ärlig, annars kanske tanterna hade fått hjärtattack eller liknande.

You Will Find


one day, I will find my own way and someone worth fighting for.

Blir inget bloggande idag, datorförbud hela kvällen och det börjar... NU!
edit; hahahah bästa är att jag fastnade vid datorn i en timme innan jag ens lyckades publicera skiten.

 


It's not the same


Sertap, Saadet, Katti, Tobbe, Mattias, Charlie och jag ifrån förra helgen

Jag är så sjukt klantig.. och är alltid så sjukt trött nu för tiden. Vid halv tio kom mamma in och frågade när jag började, ehm huum ehm vaaa faaan har ju redan börjat! Låg kvar i sängen och blev irriterad på mig själv sen kom jag fram till att det kändes onödigt att åka till skolan överhuvudtaget eftersom jag slutar 12.20 så hade inte hunnit vara där så länge iaf. Mamma är hemma sjukskriven hela den här veckan så är inte helt ensam här hemma iaf. Men ska äta lite lunch nu och sen göra mig iordning för att åka till Storvreten och hämta världens sötaste unge på dagis. Sen går vi hem till lägenheten och busar och äter tacos tills klockan åtta då Lina kommer hem från sitt möte på jobbet. Ha det mys!


What Can I Do


since I fell for you ...


Okejokejokej, dålig uppdatering! Men vi går ju i gymnasiet och måste faktiskt tyvärr prioritera läxor och plugg inför prov innan bloggen. Idag hade vi pluggcirkel här hemma hos mig - jag, Henkelicous, Ida bäste vän, Biffäään ovh Anton. Killarna pluggade på riktigt bra och blev färdiga, för mig och Ida gick det väl sisådär... Menmen vi kämpade på så mycket vi kunde!
Annars så kollade vi på massor med youtube-klipp och alla låg på varandra eller ja vissa låg på varandra hahaha. Ont i ryggen - ja! Massage tack. Och ja vi ska byta tjänster hääääääänki, komsi komsi give me some massa g nu för min rygg fuckar. Hahah jag är trött, excuse moi. Så nu ska jag otroligt nog sova mina damer och herrar. Ses imorgon och då slutar vi 12.20 wihooooo och guysen slutar efter 16 hahahahahahaa!.. Fast jag ska inte vara elak... Det är tvärtom på onsdag, usch fyfan. Pusspusspusspussspuss på nacken.


Johan Husman.


Idag fyller världens bästa Johan hela 16 ååååår! Grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis!

 


Someday


Godnatt folks, pusspusspusspusspuss.

Imorgon är det skola, fyfan. 9.10 it is... Suck. Slutar runt 14 skulle jag väl gissa. 14.55? Jaja, vi hörs imorgon!

 


Alla Minnen


ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt liv, vad ska jag göra utan dig...


Hejhej alla där ute. Hur mår alla idag? Jag mår väl sådär. Har ju gjort det sen i måndags så det är väl inte så jätteroligt. Och jag är så sjukt skoltrött så det finns inte. Kul att jag tajmade det lagom till gymnasiet... Det var en mysig kväll igår, även fast jag inte var på mitt bästa humör p.g.a. den hemska huvudvärken som ständigt hemsöker min arma skalle. Vi dunkade musik, pratade, kollade på film (Bombay Dreams och A Walk To Remember), åt en massa onyttigheter, skrattade och grät. Ida kom även på den brilijanta idéen att färga sitt hår klockan tolv på natten haha! Vi gick och la oss vid 2-tiden eftersom att Angelica och Josefine skulle upp hyfsar tidigt idag. Sov inte bra alls i natt tyvärr... För det första så sov jag, Josefine och Julia i samma bäddsoffa så det var ganska så trångt, sen är ju inte bäddsoffor särskilt kända för sin bekvämlighet och jag höll på att ramla ner ett flertal gånger haha illa. För det andra så kunde jag inte somna för jag hade blivit för trött. Och när jag äntligen hade somnat så ringde Adam vid 04.05... Härligt att vakna av värsta rocken (S.E.X. - Nickelback, tänk er den där på högsta volym...) mitt i natten. Och ja, vad han ville var en väldigt bra fråga haha den pojken är ju knäpp! Efter det så kunde jag inte somna om på ett bra tag. Vid 9-tiden så började någon ABBA låt spelas - det var dags för tjejerna att gå upp. Eller inte, de tänkte snooza fyra gånger innan de gick upp! Och jag kunde ju såklart inte somna om så låg där klarvaken med huvudvärk. Jaja, det var iofs ganska bra för ska ju upp tidigt imorgon men ändå. Sömn är ju inget man inte vill ha direkt :D Men hade som sagt en mysig kväll med mina tjejer och det är ju det som räknas, eller hur?
Nu har jag fått klaga i ett helt inlägg haha, menmen så kan det gå.


Only Yours


Min och Angelicas favoritlåt just nu. Den är ifrån A walk to remeber, så vacker!


My Destiny


Anton, jag, Matti, Henke och Emilia på friluftsdagen


Nejmen hejsan, hade nästan glömt bort att jag faktiskt har en blogg att skriva i. Ber tusen gånger om ursäkt för att jag har uppdaterat så dåligt, vi är ju faktiskt två som driver den här bloggen.. inte bara Emilia. Har hänt en massa sen jag skrev senast så vet inte riktigt vart jag ska börja men tycker att vi struntar i alla dagar som gått och hoppar fram till igår. Jag och Angelica vaknade upp hemma hos mig vig åtta (!) och kunde inte somna om så vi låg kvar i sängen och satte på "a walk to remember". Den filmen är ganska gammal men det var första gången jag såg den och måste erkänna att jag blev helt kär i den filmen. Verkligen en typiskt ida-film. Angelica sa något om att det var samma som har gjort The notbook så då är det ju inte så konstigt att den var så bra. När klockan hade blivit lite mer lagom mycket gick vi upp och åt frukost och efter det gick Angelica hem. Jag gjorde iordning mig lite snabbt och sen åkte jag, Emma och pappa till närakuten i huddinge för både mamma och farmor tvingade mig att åka dit. Det var inte så mycket folk där så det gick ganska snabbt och efter det åkte vi till apoteket och köpte pencelin som jag ska ta tre gånger om dagen i fem dagar nu. Jag har väldigt svårt att svälja tabletter så den hinner lösas upp i munnen innan jag har fått i mig den och dom här tabletterna är det vidrigaste jag någonsin har smakat, fyfarfar. Men sen släppte pappa av mig och Emma på IKEA så vi gick runt där i flera timmar och tittade på saker till mitt rum. Det var lite svårt för visste inte riktigt vad jag letade efter men hittade en del saker så ska tillbaka någon gång i veckan. Blev inbjuden på middag hos Emma så vi åkte direkt ifrån IKEA hem till henne och sen bytte vi om till pyjamas och gick hem till Angelica. Förutom mig och Emma var det Angelica (såklart), Emilia, Amanda, Josefine och Julia. Det var en riktigt mysigkväll och pyjamasparty är mys! Juste, Josefine och Emma slingade mitt hår igår kväll också så är ännu ljusare nu! :DDD Det var riktigt jobbigt att gå upp imorse för det känns som att jag aldrig är utvilad :(. Men åkte och jobbade 11-14.30 och nu har jag precis ätit lunch, kyckling med cashewnötter och ris och det är uuunderbart gott! Nu ska jag försöka plugga lite matte för jag har prov imorgon och jag kan nada och lite senare ska jag ut på äventyr med Angelica!


Finding My Way


Hoooola mis chicas y chicos! Hur är läget där ute i varma Sverige? Ja det är faktiskt sjukt varmt ute i solen. Eller ja, det är ju inte varmare än vad det är på sommaren men ni fattar grejjen. Det ska ju faktiskt vara höst! Jag vill ha på mig min pälsmössa, svarta höstskor och en stooor halsduk virad runt halsen i den kyliga luften. Menmen det kommer väl snart, och då kommer jag klaga på att det är för kallt haha...
Idag har jag tagit det lugnt, varit med Anton lite och så. Och snart ska jag börja göra iordning maten för att sen springa hem till Angelica på pyjamas-party! Wehooo - no boys allowed.

I Care



Fyfan vad jag är... Arg. Tror jag. Eller jag vet inte. Är jävligt trött också. Ska nog sova snart istället. Orkar inte med det här. Det kokar innombords. Vill bara skrika rakt ut! Känner mig nedtryckt och vafan jag vet inte. Allt är så jävla... Åh jag finner inte ord. Nu behöver jag en kram. Jag vill se ditt leende, då känns allt bra igen. För stunden i alla fall. Nej. Orkar inte mer. Fyfan. Hejs. Godnatt.
Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.


Och sorriborri för dåliga webb-bilder, men ni får helt enkelt stå ut med det tills jag gått iordning iPhoto igen...

Done My Best


Jag har köpt mig en pälsmössa (fejk såklart!) från MQ för endast 149 kr. Me like hihi!


Idag efter skolan gick jag, Johan, Carolina och Elin och satte oss på fiket på hörnet i centrum och fikade. Åt världens godaste kanelbulle, helt klart värd 17 kr! Sen åkte jag till Tumba där jag mötte upp min kära mor för att åka in till hufvudstaden. Där knallade vi runt och kollade i massor med butiker och jag köpte fyra (sex hahahah men ska dela två stycken med bror min) armband, en typ glansig tröj-jacka, en stickad tröja, en bh och matchande trosor, två par skor och en pälsmössa som ni ser på bilden haha. Nu är mina behov stillade... Eller inte, såg så jäkla mycket snygga saker ute på stan! Just ja, när vi gick förbi JC på sveavägen så hade ett band spelning inne i butiken, Midnight Scraper hette dem. Så jävla coolt, och sjukt bra musik var det också! Imorgon eller på söndag ska jag bege mig till Skärholmen och kolla på en jacka inne på Vila som jag blev helt förälskad i, men som tyvärr bara fanns i M i den butiken vi var i och det blev för långt i ärmarna så jag kunde inte köpa den, och sen en sådan där halsduk utan ändar. Måste verkligen ha minst en sån, de verkar så mysiga! Men nu ska jag tvätta bort sminket, ta ur linserna och bänka upp med chips, cola och en bra film för jag är helt död... Skulle ha varit med Jakie och Marcus idag, men det blev tyvärr inte så men vi tar igen det på söndag hahah fyfan... Pusshejs.

Wait For You


en gammal bild som jag gillar muchomucho.

Nu är jag sjukt trött. Imorgon blir det antingen fest eller bio - Flickan som lekte med elden. Innan dess blir det stan med mammsen.
Och vet ni? Jag tror att jag aldrig mer kommer bli jag igen. Inte så som jag var förut. Men jag tycker om mig själv just nu. Jag håller på och hittar mig själv, och på den vägen har jag gjort många misstag men jag börjar gilla den nya jag... Faktiskt. Vi får se vart den här resan slutar. Jag vet inte, men jag har tänkt på det mycket på sistonde när jag funderat på varför jag tagit vissa beslut och så men det är nog för att jag vill se vilka som är mina riktiga vänner, som struntar i om man gör ett misstag. Det är som i talesättet "Du frågar mig varför jag alltid springer, det är för att se om någon följer efter...". Eller mja, lite granna så är det väl. I vissa delar är det väl så antar jag. Men som sagt, vi får se vart den här resan slutar.
Puss godnatt, vi ses imorgon. Då är det en ny dag med nya äventyr och bekymmer.
P.S I really, really think I like you.

 


Rockstar


Såhär snygga var vi idag. Jag, Johan & Ida!

Fyfaaaaan vad roligt vi har haft det idag, SPSP09! Det var 12-kamp mellan alla ettor som avslutades med korv och dragkamp. Vi sprang runt och sjöng vår sång och var allmänt glada. Och även fast jag frös ihjäl med shorts i 14 grader så var jag på bra humör. Eller mja, på slutet av dagen var jag trött och sliten men det var en annan femma! Ni skulle sett alla, det var pirater, nördar, 80-talare och rockare vart man än kollade. Det var väl kanske tre klasser som inte hade klätt ut sig, men det var ju bara tråkigt för deras del. Vi hade i alla fall skit kul och klarade nästan alla grenar grymt bra!
WOOOOOAWOAAAWOAAA WOOOAAA VI ÄR SAMSAM FRÅN SJÖDAAAAAL! VI ÄR GUL BLÅA BRÖÖÖÖÖDER! WOOOOOAWOAAAWOAAA WOOOAAA WOOOAA WOOOA WOAAA!

 


en oengelsk rubrik


Nu är det varken Emilia eller lilla Ida som skriver. Nejnej. Nu ska ni få utstå en riktigt go' och glad tjej (fan, nu lät det som en kontaktannons på typ spraydate..?) - som bloggar här också.

... Så, vad får mig att skriva här? Anledningen är simpel, Emilia frågade. Nejnej Emilia - nu ska du inte få komma undan! HON TOG MIN STOL IDAG! Alltså jag får damp. Panik. Ångest. Dödstankar. Illamående.
Men hur som helst. Jag sitter här med josefine och emilia och äter kladdkaka som blev skiiiiiiiiitgod. Och så gjorde vi maränger som blev lite misslyckade. Därför hamnar detta inlägg i dagens roliga.

Nu går jag innan Emilia får ryck.
TITTA IN MIN BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!

here we go


Fridluftsdag idag för alla 1:or, alla klasser ska ha olika teman och våran klass har sverigetema. Har fixat massa sverigetröjor till folket och fixat till min stooora nalle puh till en finfin maskot. Nu jeeeeeeevlarkör vi SPSP09!


No One




Nu sitter jag och min vän Jacob och kollar på Idol med popcorn och bubbelvatten. Vi höres imorgon!

 


Time After Time


Sertap, Saadet och Katti.

Åhhhhhhhhh jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, hiihhihi fått in alla bilder från helgen in på datorn!!

without you


Det här är ju pinsamt..förlåtförlåtförlåt, ska bättre mig! Lovar (a)


Sadness

Nu ska jag gå och lägga mig. Fyfaeeen vad jag är trött. Och fy vad jag saknar dig.
Puss, godnatt och sov sött.

 


Feel Free



Så himla sugen på att beställa hem ett par sådana här snygga lösnaglar från Yukiumi. Jag tycker att de ovan är riktigt coola och de kostar runt 200 kr. Bloggaren Foki har ju alltid massor med snygga nagelkreationer så man blir ju riktigt inspirerad, ni kan kolla på hennes olika naglar här!

 


Going Home


Ida och jag på Gotland i somras


Idag har varit en väldigt seg dag. ZzzzZZZzz. Typ. Har pratat med ************ över sms och med en massa andra också, trevligt. Kände mig väldigt saknad när jag vaknade och hade 6 nya sms och två missade samtal. Dessutom fick jag höra ett och annat saknade dig i skolan idag och det är ju inte direkt fel att höra. Imorgon får bli en recover dag, känner mig fortfarande inte helt bra. Inte på långa vägar faktiskt.
Mamma kom hem med en jättemysig brun kofta till mig idag, det piggade upp en aning. Sen har vi ju firat Oliver, mormor&morfar och Tanja, Roger, Challe-Balle och Izza-Pissa var här. Vi åt en suuupergod middag bestående av grillat kött, majskolvar, potatisklyftor, fetaost-sås och en sallad. MUMS! Sen blev det presentöppning och prinsesstårta som skulle ätas upp. Har inte varit på topp ikväll om man säger så, men det är alltid trevligt att träffa sin släkt... Eller inte Roger!! Du är elak!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, det behövs må jag säga.

Not Beaten




Jag ska göra om mitt rum igen. Ska bli så himla kul, jag älskar allt som har med kuddar, färger, lakan och ja allt som har med inredning att göra! Jag ska försöka att få rummet att efterlika mig själv med svartvita foton som jag själv har tagit, och blanda sött med rockigt. Hoppas på ett superresultat som jag blir nöjd med... Men jag brukar oftast bli trött på mitt rum efter någon månad, haha illa. Pappa har hållit på och mätt inne i mitt rum idag hur vi ska göra med min nya garderob och 42' tv. Mohaha! Men jag har en bra känsla för det här projektet!
Här ovan är i alla fall några kuddar och ett överkast från H&M Home som jag gillar väldigt mycket. Hoppas på att de pryder min säng innom kort!

Little brother


Oliver Leo Graff

Idag fyller min lilla lilla lilla lillebror 15 år! Okej han är väl inte så liten längre... Han är väl över 180 cm och har väl 43 i skostorlek, men han kommer ändå alltid vara min lilla lillebror. Även fast vi bråkar för det mesta (HANS FEL!!) så har vi väldigt kul tillsammans när vi väl är sams.
Kött och blod finns alltid där för varandra, puss jag älskar dig.

How Long


"Hur djupt du än ramlar, hur hårt du än slår dig, hur mörkt det än blir eller hur långt dit hopp än försvinner, eller din tro på livet så hittar du ALLTID vägen upp igen, du hittar ALLTID nåt sätt att läka dom sår du fick när du ramla, du hittar ALLTID det ljus du behöver för att komma bort från mörkret och du hittar ALLTID tillbaka till ditt hopp, till din tro på livet! För du är en riktigt kämpe, och det är därför jag tror på dig!"


Jag kommer inte ihåg vem som skrev detta till mig. Jag hittade det i utkast när jag satt och rensade där. Men det fick mig i alla fall att må lite bättre idag. Tack vem det nu var, det du skrev för länge sen förgyllde min dag idag när det inte var som allra bäst! Och jag fick åter igen tillbaka tron på mig själv en smula... Godnatt på er.


See What I Mean


Pokerface covers såhär på kvällskvisten (om man nu kan säga så?). Orginalet har ju blivit ganska uttjatat, men de här två versionerna gillar jag verkligen. Den första är med The Shures och Nick Pitera (ni vet han som kan sjunga som en tjej och kille?) och den andra med Chris Daughtry. Riktigt grymma faktiskt!

All Over Town




Ligger i sängen och lyssnar på när min vän Jacob sjunger All Over Town. Så duktig så är han min älskade vän! Matti och Anton kom och våldgästade mig, trevligttrevligt. Dock har jag en sån otrolig huvud- och magvärk fortfarande. Blir ingen yoga för mig ikväll heller... Alltså usch jag får panik! Måste komma igång igen, har blivit för tjock nu. Får ta och boka in core och kanske ut och springa någon dag. Menmen jag brukar ju lova mig själv hela tiden men sen så tänker man "Men jag måste göra det här, jag tar det imorgon..." och sen blir det samma sak nästa dag och ja ni fattar grejjen. Matti ligger och sover bredvid mig. Anton är vaken. Jag själv borde sova, men jag kan inte. Vet inte, men jag har väldigt svårt att somna då. Nu pratar jag med Romain på Jacobs msn, har fått reda på lite skvaller som jag tyckte lät lite för otroligt för att vara sant. Och det var som tur var inte sant heller, pjuu. Men vi hörs senare, pusspusspuss.

Wake Up


Gick tidigare från skolan idag. Hade världens huvudvärk hela dagen och tillslut orkade jag inte. Dessutom hade jag magont, ont i knät och jag frös. Nu har det hela gått över till att jag svettas jättemycket. Inte kul. Har tagit på mig pyjamas och tagit ur linserna. Sen har jag fixat te och pop-corn och ska kolla på film, hoppas på att jag somnar så kanske huvudvärken försvinner... Nu ligger jag och sms:ar med ************* och mår väl inte så bra om vi säger så. Men vi hörs, ha det gött!

 


It Seems Like

 


Idag var jag med den här skrutten. Hälsade på henne på fiket där hon jobbade. Det var väldans trevligt må jag säga, haha! Vi hade mycket att gå igenom medans hon samtidigt jobbade. Jag älskar dig gumman ♥


Messed Up


it's a fire burning inside me.


Just nu är jag förbannad. Riktigt jävla förbannad. Hela iPhoto har fuckat ur totalt. Alla mina händelser från det här året är puts väck! Dock finns bilderna kvar på hårddisken, men jag vet ju fan heller vad alla har för fil-namn!? Det går inte att lyssna på musik på Spotify eftersom att min hårddisk är full? Vafan det har väl inget med Spotify att göra!? Och ja. Som sagt så är min jävla hårddisk full så får inte in några jävla fucking bilder!!! Jag mår inget vidare heller. Mår illa och har huvudvärk. Får se om jag orkar gå till skolan imorgon. Det svider i mina ögon för att jag är så trött. Sov så jävla illa inatt! En belgare är förbannad på mig. Inte kul. Men det var liksom inte mitt fel det som hände igår kväll så han har fan ingen jävla rätt att vara arg! Min huvudvärk verkar inte vilja försvinna heller, den har hemsökt min skalle i fyra dagar nu och verkar inte vilja ge sig av. En kompis har svikit mig genom att berätta saker jag sagt i förtroende till honom. Jag själv har även svikit en annan kompis. Känns förjävligt. Jag har fortfarande ryck på att mina bilder är borta, snart får jag panik! Orkar inte berätta om helgen. Nu när bilderna inte går att lägga in. Fuck. Borde följa min vän Jacobs exempel och gå och lägga mig. Han gick och la sig för två timmar sen den lyckosten. En glad nyhet är att Henke och hans lag vann cupen de spelade i nu i helgen! Graaattis, så jävla grymt. Och just ja, min moster Tanja påminde mig om att Charlie, min kusin, också var med och spelade. Så grymma båda två, eller ja hela laget! En söt vovve ligger här mittemot och ser så söt ut. Rogivande. Men fortfarande, jag får ryck!!!! Gaaaaaaaaaah. Nu vill jag ha min söta pojke bredvid mig. Fast iofs, han är inte min. Inte ens i närheten. Men man kan ju önska. Drömma går ju, eller hur? Och nej, ni kan inte ens gissa vem jag syftar på. Haha tror jag inte i alla fall… Okej nu lugnade jag ner mig lite. Ska försöka att inte tänka på allt som är cp just nu. Ska koka te, sätta på Moulin Rouge och försöka sova. Nejnejnej jag mår inte bra. Helvete. Åt en god middag i alla fall. Och jag vet inte varför jag fortsätter att skriva. Kan vara för att… Nej jag vet ärligt inte. Menmen sånt är livet. Och när jag sa det så kom jag tänka på att mina barndomsvänner Pernilla och Matilda är i New York med sin mamma Monica. Jag vill oxååååå! De ska vara där i två veckor. Fatta vad najjs? Haha fyfan vad mycket text det blev nu. Jaja pusspuss på vaden. Just ja, vet ni? Jag har väääärldens fetaste blåmärke på vaden. Helt sickt, vette fan vart det kommer ifrån? NEEEJ förlåt, hejdå.

We Got A Feeling



Nu har vi taggat till med tacos och bumbibjörnarna, så nu är vi redo för kvällens äventyr!
Ha en jäääävligt underbar kväll våra käringar.



How Wonderful

Och det känns som jag gett allt jag kan ge, 
ändå har jag inte hittat vad jag letat efter


Det gick tydligen inte att kommentera Let Go och No Comment så jag tog bort dem och gjorde om dem, så nu borde det gå att kommentera! Jag vaknade för en halvtimme sen kanske och har pratat med Oskar om det som hände igår kväll. Tydligen hade det fortsatt lite efter att jag hoppade av bussen... Men alla är okej. Är bara så jävla förbannad på en utav killarna som var bjudna och betedde sig så jävla stört! Fyfan för honom att börja bråka med mina kompisar, det gör man bara inte! Menmen nu släpper vi det där... Idag vet jag inte vad jag ska göra nu på dagen men ska bara ta det lugnt, det behöver jag. Har så jävla ont i halsen idag efter allt skrikande igår usch, det som var påväg bort! Sen ikväll så kommer det bli så jävla kul! Kan inte säga var, men vi ska i alla fall på fest wihoo. Fetaste najjs. Meeen nu ska jag fortsätta att kolla film och prata med Jakie som precis loggade in på msn. See ya.

No Comment

Yo! Kvällen blev... Speciell. Det var jättetrevligt i början men det slutade lite i kaos. Men det ordnade sig. Trevlig folk var det och bra musik. Just nu är jag sjukt trött och vill bara sova! Imorgon kommer nog bli en trevlig dag. Hoppas jag. Men nu säger jag godnatt, vi hörs imorgon, puss.

Let Go


Hahahahahahahahahahha som sagt... Jävla spasmiska rörelser man gör då? men ni som umgås med mig om dagarna vet ju att jag jämnt måste sitta och antingen trumma med fingrarna, sitta och skaka med foten och så vidare. Haha hjälp. Jaja, nu skämmer jag ut mig ännu en gång, enyoy!

 


Wanna Tell You

alltså jag har tråååååååååååååkigt med stoort TTTTTT!


No Need


Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans. Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.


Idag efter skolan satt jag kvar och gjorde mina engelska läxa (i skolan då). Ganska skönt att sitta där ensam med klassisk musik spelandes i hörlurarna. Och jag vet dessutom att jag hade fastnat framför datorn om jag åkt hem! Så satt där i kanske en 50 minuter och gjorde läxan i lugn takt. Sen skulle Henke och dem sluta om en kvart efter att jag var färdig så jag stannade och väntade på dem så att jag fick sällskap hem.
Men istället för att åka hem och dega så bestämde jag mig för att röra mig till Tullinge och träffa världens underbaraste Jaaakie! Vi var med Romain, lagade mat, var inne på datorn och kollade på Idol och typ unga människor som gifte sig. Haha ja... Herregud. Kul var det i alla fall! Som ni kanske förstår så tog jag det väldigt kortfattat. Men nu vill jag verkligen sova, är alldeles för trött. Just ja igår så blev det lite ändringar på folket om ni inte såg det på min update. Olle kunde inte komma, men Marcus kom. Och Erik... En riktig skit match var det i alla fall! Men jag hade såklart kul med mina kära vänner.
Imorgon ska vi hem ett gäng till Angelica. Kommer nog bli skojj! Puuuuuuuuuuuuuss.

Thailand 2010


Då var thailandsresan bokad sommar 2010! Det är våran familj och alla Stevelindare, 20 pers blir vi sammanlagt och vi ska bo i "byn" som ni ser på bilderna. Och vet ni, det är baaara vi som bor där! Hihihih, något att se fram emot. Ska bli så jeeefla gött! ♥


dagens roliga

Nu blir jag upprörd! Min sambo och jag brukar ibland äta fil och flingor till frukost. Vi samsas då om ett paket fil. Nu måste vi köpa två paket fil och ha varsin.Varför då undrar ni kanske? Jo för jag har hört att Antipiratbyrån har polisanmält folk för fildelning så nu törs vi inte göra det längre.

- G.Hesse


Time after time


Right now, halv skabbig med pippilottaflätor

Är hemma ifrån skolan idag för jag känner mig mer död än levande. Har jätteont i bihålorna och huvudet + att jag är snorig också.. När man är i skolan vill man nästan bli sjuk så att man får vara hemma och göra ingenting. Men sen när man väl blir det och är hemma vill man inget annat än göra saker! Så känner jag iaf, blir så rastlös utav att sitta själv här hemma. Men jag kände att jag iaf inte skulle kunna göra någon nytta i skolan eftersom jag mår så dåligt. Har precis tagit fram ett paket ballerina och ska försöka peppa mig själv till att få ihop min spanskauppsatts. Ska skriva om mitt sommarlov men det är lite svårt eftersom jag inte är något höjdare på spanska. Så nu ska jag försöka trolla lite med knäna.. Ha det bäst, för här hemma är det inte så jävla underbart

Frozen

Tjennäää, nu springer jag iväg till skolan! Bajbaj, pusspusspusspusspuss.

Shine On


henkelicous, jakie och olle.


Jag ska strax springa ner till bussen för att åka till Tullinge och kolla på fooooootboll med mina grabbs Henke, Jacob och Olle. Kommer bli sjuukt kul, pizza och allt som sagt! Så vi hörs kanske senare gullungar. Puss.
update; Olle var en fegis (höhö) och kom inte, nämen han kunde inte komma. Men Marcus kom. Och Erik...


For A Long Time



Här ska ni få ett litet snabbt inlägg om min vän Jacob. Jag lärde känna honom genom mina vänner Emma och Fredrik och som jag sagt innan så är jag väldigt glad över det! Han är en sån där person som bara gör en glad och får en att tänka positivt. Han är grymt snäll och omtänksam. Som jag också sa förut så är han en sån där kille som det inte finns många utav i den här världen, så otroligt gullig. Jag bestämde mig för ett halvår sen att jag bara ska omge mig med folk som år mig att må bra, och det gör verkligen den här killen. Och även fast vi inte känt varandra så jättelänge så känner jag en otrolig tillit åt honom.
Jakie du är underbar!

 


Kräftskiva


Kräftskiva med grannarna... Jag är den enda som var beredd och posa!

Neighbors.

Henkelicous, Em's and my brother. En sexig blick lyckas jag med på detta foto iaf...

Mat, mums!

Min kavaljer för kvällen!

Min bror och Prinsessan, katthår i maten - MUMS.

Henke lekte fotograf igen, hah duktig pojke!

Sen vill inga fler bilder funka... Suck, men det här är i alla fall ifrån kräftskivan i lördags. Först kom Henke och hjälpte mig i köket lite och så men vi blev snabbt klara och fick äntligen äta! Trevligt var det, men det var så kallt så jag och Henke gick in direkt efter att vi ätit klart och kollade på film istället. Myyys! Sen kom ju världens bäste Jacob och kvällen fortsatte med en massa äventyr haha!

 


Far Away


om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt...


Hade som vanligt bara tre lektioner idag - matte, religion och engelska. Slutade 12.20 soft! Hade engelska diagnos och det gick nog bra tror jag. Var med världens bästa Henke och Anton i ungefär 20 minuter medans jag väntade på Ida. Vi två gick och fikade på ett litet café nere i centrum, riktigt mysigt där faktiskt. Återbesök kommer det definitivt bli under dessa tre år, lite dyrt dock men det får man väl räkna med nuförtiden... Vi pratade. Löste massor med skit. Allt känns bra igen. Älskar dig. Sen kom grabbarna grus (Henkelicous, Antoooooon och deras classmate) och fikade med oss. Eller ja vi hade ju redan fikat klart efter över två timmar där, men det var trevligt med lite sällskap från dem också! Efter skolan följde Anton med hem och hjälpte mig med spanska läxan, tack skrutt! Sen har jag väl mest pratat med Jacob och Johan, haha underbaringar de där två! Sen såg jag ju på Idol, hon som var först och han som sjöng sist är de jag kommer ihåg som var bra... Och hon som grät! Haha bra minne man har. Men han som var sist var ju grym. Min och Jacobs favorit! Men nu ska jag faktiskt gå och göra iordning mig för natten, är sjukt trött.

Imorgon blir det fotboll och pizza för hela slanten med mina grabbs och Ida. Kommer bli grääääjt!


Lookie-Lookie

Idol nu som resten av Sveriges befolkning ska kolla på. Ska bli riktigt... intressant som Charlie påpekat! Fult namn också egentligen... Idol... Jaja! Bajbaj.
update; hahahah Anders har ju färgat skägget!

idol


Så nu har jag gjort klart min engelskaläxa och Jag, Johanna och Angelica har bänkas oss framför idol. Det är ju roligast nu i början med alla muppmänniskor! NU BÖRJAR DET, wiiiiie. Love it.


dagens roliga

- Varför har männen det så jobbigt kring jul?
- Vet inte.
- Staken är i fönstret, kulorna i granen och pungen är tom.


I dont know


Så här ser jag ut idag, väldigt färgglad men det är ju så tråkigt väder ute!
T-shirten köpte jag på Gina i fredags och skärpet och armbandet köpte jag på Lindex igår.
Ha en bra dag


Himlens Ljus




Sitter och hostar som en galninge här hemma. Jag orkar inte med det här längre! Ska strax springa ner till bussen. Usch, är inte särskilt pepp på skolan. Särskilt inte som att vi börjar dagen med matte... Suck. Men jag har ju mina underbara klasskamrater som gör att man orkar med det här. Och jag och Johan är ju bästa matte-partners ever liksom! Hahaha, eller inte... Eller jo kanske faktiskt. Öh, haha. Okej nu känner jag att det börjar bli snurrigt här så nu fixar vi ett avslut. Ciao.

 


Den Jag Är


<3

Okej NU ska jag sova. Har inte kunnat sova, legat och funderat en massa. På skiten vi lever i. Hostat som en galning. Det svider i min hals och jag kommer nog inte kunna somna på ett bra tag, men vill ändå lägga mig ner och blunda. Glömma bort allt för ett tag. Känna de mjuka lakana mot kroppen. Imorgon ska jag först träffa Anton en snabbis efter skolan och sen kanske gullungen Niklas. Hoppas.
Puss godnatt ännu en gång... And still, I really think I like you.

 


Be Mine


Jag har snyggaste bakgrundsbilden på mobilen i hela världen på två av världens mest undebara killar. Såna som de är otroligt svåra att få tag på, och jag har fått lyckan att få två stycken som mina vänner! Så otroligt glad över att ha er vid min sida. Guys ni betyder mycket för mig. Nu ska jag nog ta och koka lite té och sen gå och lägga mig.

 


Var Är Du


från fikat i stan igår.

Idag har jag pluggat järnet. Från att jag kom hem, till typ för en halvtimme sen. Jacob var supergullig och hjälpte mig. Men nu är jag så trött att jag stupar. You may think you know a person, but you really don't.

 


One day



hihi

good morning sunshines! Fikan med tjejerna ifrån klassen igår var jättemysig, det var jag, emilia, charlie, carolina, nevena, saadet, stella och katti. Elin, emilia, sertap och sabin skulle också följt med men dom kunde tyvärr inte. Emilias kamera var såklart med så bilderna kommer nog upp ikväll eller imorgon. När jag kom hem ifrån stan gick jag ut en stund med Emma, älskar dig över allt annat! Fyfan vad tiden går foooort, måste springa till bussen nu.

 


HOLD ON LITTLE GIRL

Japp, nu är det varken Ida eller Emilia som skriver. Utan det blir ett "gäst inlägg", men kände att jag bara var tvungen att skriva av mig. 
Men jag läste precis en kompis blogg och hon en text där som jag tog åt mig och kunde inget annat än att hålla med i det hon skrev. Men läs själva och säg vad ni tycker :

En dag, vem vet, en dag kanske du får dina drömmar uppfyllda om du har tålamod och viljan att få det du vill.
Men du måste se det ljusa i det jobbiga, glädjen i varenda vinst du tar på vägen dit.
Enda gången du ska backa är när du ska ta sats för att kämpa, kämpa dig vägen igenom!
Det finns ingen som säger emot din dröm, det finns ingen som hindrar dina mål.
Jag vet vad jag vill och jag ska kämpa, kämpa tills jag vunnit.

_______________________________________________________________________________________________________

Jag tänkte berätta om en tjej, som är en av anledningarna till att jag står här i idag och är den jag är.
Jag ska inte skriva så långt, utan ska försöka göra mitt kortfattad. Jag lärde iaf känna henne när jag vi både var runt 5-6 år. Vi har alltid varit kompisar och gått i samma klass, fram till att vi skulle börja högstadiet. Vi gick i samma skola, men pararell klass. Jag trodde aldrig att vi skulle tappa kontakten, vilket vi inte heller gjorde! Sommaren 2008, gjorde vi det igen. Vi åkte för tredje gången iväg, utan andra kompisar och föräldrar, iväg tillsammans bara hon och jag. Denna gång åkte vi till England på språkresa, till en ö som heter IOW. Där var vi i TRE veckor, och hade så sjukt roligt tillsammans. Det går inte beskriva hur underbart det var där borta! Herregud vad alla grät på flygplatsen när ni skulle hem .. Men denna resa gjorde våran vännskap ( som redan vad tajt), ännu tajtare! Nu har vi börjat gymnasiet och är lika bra vänner. Fast vi har nu börjat olika gymnasium.. Jag har bara en tanke och det är;  Ta aldrig någonsin henne i från mig ! Jag tror alla fattar nu att jag självklart pratar om Ida Levedal Nilsson. Du är en vän som jag alltid kan räkna med. Ett sms och 3 minuter efter står hon utanför min dörr. Du ska veta att jag finns alltid här och lyssnar på dig om du behöver, fast det har du väl märkt nu ? Du är en sån enkel och speciell person, det är verkligen Hakuna Matata med dig ! ( IOW, remember?) Men jag älskar dig bäste vän och en bättre vän får man leta efter. Allt som händer nu, kommer lösas. Och jag ska göra allt som står i min makt för att hjälpa dig. It's you and me, and nobody else. <3

(klicka på bilderna för att se dom större)


/ Nu ska jag inte skriva något mer, måste gå och sova ..
Men jag kommer säkert tillbaka någon gång, och hoppas att det var okej att jag skrev här.
XOXO emma bolinder










Vinden









Från lördagen som jag spenderade med världens gulligaste gullunge Niklas. Hade det så otroligt mysigt med en av mina bästa vänner. Vi gick runt och skulle hitta ett mysigt café att äta lunch på, det hela slutade på McDonalds haha illa. Sen såg vi att alla människor kom gåendes med Orangina. Så vi gick och kollade vad som hände, och de delade ju såklart ut gratis Orangina så vi fick en varsin och fortsatte att gå. Träffade på Rosanna (som förresten fyllde 15 år i lördags, grattis igen i efterskott!) och Linn, de var påväg till Mikas eftersom att Rosanna skulle fotas. Vi gick vidare och hamnade nere vid vattnet, där vi drack våra apelsin-läsk med fruktkött som faktiskt var rätt goda och satt och pratade och lyssnade på muuusik. Underbart härligt. Jag älskar dig vännen, vill aldrig förlora dig.




Be Strong


foto: Niklas Garpefors

Nu ska jag precis springa ner till bussen, och som Ida redan skrivit fika/äta med tjejerna i klassen. Kommer nog bli jättemysigt. Vi höres senare, snyggingar! p.s I think I like you.

 


comes and goes

Tjenatjena! Jag jobbade till halv tre och nu sitter jag på tåget och smaskar på lite godis. Jag ska träffa tjejerna ifrån klassen klockan fem utanför åhléns city men tänkte att jag åkte in direkt för skulle ändå bara hinna hem och vända innan jag skulle åka igen. Vi har bara bestämt att vi ska gå och fika någonstans för som en kul grej och lära känna varandra bättre. Får se om vi 13 tjejer kan komma överens och välja vilket fik vi ska till hihi. Hör av mig när jag kommer hem ikväll någon gång. Ha det bäst! Puss ida

Klubbland


Träffade Henke i Tumba, vi stod och väntade på ett försenat tåg ett bra tag.

Medans så passade han på att leka fotograf.

Jacob hoppade på i Tullinge med sin inneboende Belgare(?).

Vi bytte till tunnelbanan och åkte sen med båten över till Gröna Lund.

Killarna skulle köpa biljetter (jag hade gröna kortet eftersom att jag köpte det när vi var på Lady GaGa eftersom vi hade tänkt gå på både Måns och Håkan.), så de tog en nummerlapp. Det var 240 nummer kvar till deras tur, så vi gick och åt. När vi kommer ut igen så har det precis passerat deras nummer, snap! Så vi sprang bort till Skansen (min smarta idé) eftersom det var sjukt mycket folk i kön till bankomaten vid Grönan och tog ut pengar och sen ställde vi oss i en specialkö där man bara kunde betala med cash. Äntligen var vi inne!

Träffade på Jacobs kompisar, kommer inte ihåg vad han första heter förlåt, men sen är det Marcus och Ludde.

Wooo, närbild!

Coolingar, såklart.

Sjukt bra, kan inte besrkiva känslan!

Gangster Jacob!

Marcus och Ludde i Årstaberg, höhö.

Jag vet, jag är så söt....


Det var som sagt en underbar kväll med mina två älskade vänner! Wöhööö!

What Is Right?



Köpte dom båda för 199 kr styck på Lindex idag


I will never forget


Igår var en riktigt skön dag för vi hade bara två lektioner, svenska och samhälle. På svenskan skulle vi göra något lite roligare eftersom vi bara har fått göra diagnoser hittills. Det började med att man skulle rika ett självporträtt, inget avancerat utan lite snabbt bara. Sen skulle man känna i sitt ansikte "känn med båda händerna hur ni ser ut, har ni stor mun eller liten mun.." Sen skulle man skriva ner tio ord som beskrev sitt ansikte, jag skrev små öron, små ögon, glad mun, långa ögonfransar och runda kinder. Utav dom tio orden man hade skrivit upp skulle man sedan skriva en dikt utav typ "Jag har små öron och jag ser med mina små ögon, min mun den är glad om jag gillar choklad.." Det var en lite udda uppgift men riktigt rolig eftersom hela klassen är så fjantiga och det blev som ett enda stort dagis. Den andra uppgiften var ändå värre, man skulle tänka på en person som man tycker om och sen skulle man tänka OM den här personen skulle vara en hustyp, vilken hustyp skulle den vara då? Eller växt, fordon, tid på dygnet, ett djur eller årstid? Jag tänkte på Emmapemma, för mig är hon ett slott, ett äppelträd, limosin, soluppgång, liten björn och sommar. Kan ni gissa vad man skulle göra med dom här orden sen då? En diiiiikt såklart, wiiie.

Du är en otrolig vän med stort hjärta, därför slott
Du lyssnar och din famn är stor och trygg, därför äppelträd
Du är så oerhört vacker, därför soluppgång
Du är snäll och söt, därför liten björn
Du är värd det bästa, därför limosin
Du är född i Juli, därför sommaren
"Du är bäst och jag älskar dig"


På förra samhällslektionen fick vi låtsas att vi hade kommit till en öde ö och vi skulle planera hur vi skulle göra för att överleva där och igår fick vi redovisa det vi hade kommit fram till och Monika pratade en del om demokrati och diktatur.

Hinner inte berätta om vad jag gjorde efter skolan så det tar vi när jag kommer hem, ha en otroligt bra dag för det är ni värda allihopa! Och gå ut och njut av solen för tusan!


Hoppas


Nu ska jag in till stan med Niklas om en timme, vi ska ta en fika och prataprataprata. Sen ikväll ska jag vara med Henke och Jacob igen. Skojjskojj, min hals kommer dö innom en snar framtid!

Trubbel


underbart, gemenskap, tårar, vackert, intryck, upplevelse, förälskelse...

På grund av missförstånd så blev det ingen tjej-kväll med Josefine igår, vilket jag känner är väldigt tråkigt... Men jag hade en underbar kväll ändå! Följde med Henke och Jacob in till Gröna Lund och kollade på världens bästa Håkan Hellström.
Fällde en och en annan tår när han sjöng Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig. Vi hade riktigt bra platser, och när man har fyra stora killar som bodyguards så känner man sig ganska säker också haha.
Det var ganska så mycket folk, och en tjej svimmade precis framför oss så Jacob hjälpte henne och då följde vi efter ut ur massorna. Sen när vi skulle in igen så var det inte lika lätt om vi säger så, men vi fick hyfsat bra platser igen.
Ni ska veta hur hemskt det är att gå på en grym konsert utan att varken kunna sjunga med eller jubla, fyfan alltså! Men min hals tillät mig verkligen inte till det... Sen pajade mitt knä lite där på slutet, men det får man leva med.
Men kvällen var ändock underbar med härliga vänner och grym musik,  det tål att upprepas!

It's Empty



Tänk på lättroad man är

Det är farligt att ha Photo Booth, man kan inte ens äta utan att ta lite kort (a). Mamma hade, som ni ser på bilderna, köpt jordgubbar till frukosten idag mums! Jag glömde fälla ner persiennerna igår innan jag gick och la mig så vaknade utav att solen lyste in i rummet, så skönt! Jag ogillar starkt att vakna utav en tjutande mobil så tyckte det var så mysigt att vakna lite mjukare utav sooooolen, wiie på det. Jag börjar jobba klockan 12 och jag ska försöka hinna in på både H&M och Lindex innan och köpa hårfärg, skärp och armband.. Får se om jag hinner, annars kan jag iofs ta det efter också för jag slutar redan vid 15 så det är inte en så lång dag idag vilket är skönt för jag har massor jag måste hinna med idag. Det är bara tråkiga saker också.. Men ska inte klaga för det finns ju dom som har det värre, barnen i afrika tex. Jag är jätteglad som har massor med läxor, jag har ju ingen fritid eller roligare saker jag vill inte på. Nej absolut inte.

 


De ljusa nätterna


Sång för dom - Brolle
(spola fram till 0:50)

Måste sova nu för ska upp och jobba imorgon, så får berätta om den här fredagen imorgon! Ha det underbart och lyssna på en låt som jag avgudar tills imorgon då jag lovar att skriva. Sov så gott alla trogna läsare, tack för att ni inte slutar att läsa även fast det svajar lite just nu. Det betyder massor!

 



Soulmate ♥


Du ska veta att jag hatar när vi tjaffsar. Jag klarar inte av det och får verkligen abstinens av att inte kunna prata med dig som vanligt... You are the one and only, best friends for ever. Allt blir inte som man vill hela tiden och saker går till på fel sätt. Men vi hittar alltid tillbaka till varandra, spelar ingen roll vad som har hänt. Man kan inte med ord beskriva vad man tycker om sina närmsta vänner, de känslorna går utöver alla ord som finns här i världen. Grejen med oss två är att vi aldrig pratar ut riktigt ordentligt, och det måste vi verkligen börja göra nu hjärtat. Det funkar inte att vi går till andra personer hela tiden och berättar vad som känns fel och sen sårar den andra när den känner sig otillräcklig för att man inte har gått till den istället... Man kan inte få reda på allt hela tiden, men som bästa vänner ska man faktiskt kunna berätta nästintill allt... Jag tänker inte skriva för mycket, för det här är mellan dig och mig och jag vet att vi måste ta oss tid och prata igenom allt det här. Utan ilska och irritationer. Utan med samförstånd. Jag skulle aldrig någonsin kunna gå igenom livet utan min andra hälft. Min tvillingsjäl. Vi avslutar varandras meningar, vi tänker fan exakt likadant. Och vi har upplevt så sjukt mycket tillsammans, vi delar på så mycket underbara minnen tillsammans. Jag älskar dig något enormt, och du bor bokstavligen i mitt hjärta.

Kiss Me


Ja ni... När jag är hemma och sjuk såhär så känns det som om jag borde kunna skriva massor med inlägg, hömm haha men jag kan inte komma på något särskilt att skriva om. Suckelisucksuck.
Ska gå ut i köket och göra lite nytta snart, det vill säga läxor. Kuuuuuuuul. Eller inte. Sen måste jag tydlgen städa rummet eftersom hela tjocka grannskapet tydligen ska hit imorgon på kräftis-skivis. Jag ooorkar inte. Efter det ska jag äta något gött och sen poppa lite pop-corn och lägga mig i sängen och kolla på Moulin Rouge...
Sitter och sms:ar med ****************** och pratar med Angelica på msn. Vännen jag finns alltid här för dig det vet du!
Ikväll ska jag nog vara med Josefine, vi ska ha girls night med pizza och film. Även fast att jag är sjuk. Fast Henke och Jacob skulle kanske höra av sig om de skulle hitta på något... Får kolla med Josefinast vad hon tycker, vi kanske bjuder in pojkarna. Fick ett sms från Johan alldeles nyss, han tyckte att jag skulle spela in ett videoinlägg HAHA! Inte roligt... Han sa även att det var tooomt i skolan utan mig, naaaaaaaaaaaw haha.

Men men nu har jag suttit här för länge, vi hörs älsklingar.

Take Me Away


fyfan vad jag älskar er två.


Dagen i skolan gick väl bra. Jag, Johan och Tobbe flummade som vanligt på lektionerna. Efter skolan skulle jag vänta tills Angelica slutade och hon gjorde inte det förens 16.00 och jag slutade ju 14.40, så jag underhöll mig själv först med att umgås med mina pojkar Henkelicous, Biffäään och Anton (höhö).
Sen kom min kusin förbi min skola eftersom att hon skulle träffa sin kompis så vi satt och pratade lite, trevligt like usual.

Efter det var det dags för henne och hennes vän att gå så jag gick och satte mig på McDonalds och köpte en torr och äcklig kanelbulle och en liten cola (farligt att gå i skolan nära ett hyfstat stort centrum...) och lyssnade på musik. Hade tänkt plugga men som den underbara människa jag är så lånade jag ut min penna till Henke utan att tänka på att det faktiskt fanns en anledning till att jag hade den i väskan...

Menmen, satt och sms:ade med Henke, Angelica och Niklas. Pratade lite i telefon med Nisse också, min lilla gullunge! Angelica ringde äntligen och sa att hon hade slutat och bad mig att gå och köpa Japp och Coca-Cola till henne, haha godisråtta. Matti kom och mötte mig eftersom att han skulle hem till mig och hämta sina väskor som han glömde här i helgen eftersom att jag absolut inte fick ta med dem till skolan av någon anledning... Men när vi kom till Tumba kom jag på att jag inte hann åka hem, haha så stackarn hade tagit ett senare tåg i onödan. Han hade lånat min iPod på tåget förresten, och "råkade" få med sig den hem... Hmm, ungen har tjatat i över en vecka att han vill låna den. Jaja, nu fick han som han ville i alla fall.

Jag och Angelica åkte hem till henne på en buss full med gamla gnälliga kärringar och gubbar som blev förbannade på busschauffören för att han gjorde sitt jobb och skulle vänta in en annan buss... Suck.
När vi kom hem så gick jag ner och började plugga i Angelicas rum och hon skulle vara barnvakt så hon sprang iväg till bussen igen efter 10 minuter för att åka och hämta barnen på fritids.

Vid halv åtta kom min gullunge gåendes i regnet och jag kastade mig ut och hoppade på honom och bara höll om honom en lång stund. Ni kan inte förstå hur mycket jag har saknat den där människan... Och gud vad han har förändrats! Han hade vuxit jättemycket på längden, fått mörkare röst och blivit biffigare. Och håret hade börjar växa ut igen (ni kommer väl ihåg vad som hände i sommras?), söt som vanligt var min gullunge!
Vi satt och pratade en massa, det var ju huuur länge som helst sen vi träffades ju! Så det var mycket att gå igenom, men ändå gick vi kanske igenom knappt 5% av allt som hänt haha. Sen låg vi och kollade på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, så supergullig film ju!

När vi låg där och kollade på filmen och jag kollade på mina älskade vänner så tänkte jag på hur lycklig jag var i det ögonblicket och hur mycket jag älskar de två. Fick världens gulligaste sms från Niklas när jag skrev det till honom senare.

Vid 22-tiden så började både jag och Niklas röra oss hemåt och Angelica följde mig ner till Vårsta. Det spöregnade och blåste storm ute, uschamig! Min halsonda och hosta blev ju inte direkt bättre av det om vi säger så... Men fick låna ett paraply av Angelica i alla fall dock så var jag dyngsur och kall när jag kom innanför dörren ändå men det hjälpte lite haha!

Satt och pratade med mamma ett bra tag innan jag gick och la mig i sängen, och nu har jag pratat med världens bästa Anton. Han är ju för underbar den pojken. Jag kan knappt prata nu och har sjukt ont i halsen så jag stannar hemma imorgon. Har lite böcker hemma så får jobba här.

Men nu ska jag sova, och förlåt för ett alldeles för långt inlägg. Puss godnatt.

Losing you


Stekigaste bilden, eller hur anton ? (A)

Har suttit och försökt skriva ihop ett inlägg i någon timme nu men det har inte gått något vidare.. Har pratat med Anton samtidigt så kan vara därför också, men det vi pratade om var viktigt så var tvungen att priotera det. Tack för allt Anton! Nu MÅSTE jag sova, ska äntligen få träffa Jenny och Mikaela efter skolan imorgon wiiie!


dagens roliga

Det var ryssen, tysken och Bellman som stod inför rätta.
- Ni har alla dömts till döden för grova brott, sa domaren, men ni får själva välja hur ni vill bli avrättade.
- Halshuggning! svarade ryssen.
Ryssen halshöggs och tysken stod på tur.
- Jag vill hängas, svarade tysken och hängdes.
Då var det Bellmans tur och han sa:
- Jag vill dö genom HIV!
Bellman fick en HIV-spruta i armvecket, men bara skrattade.
- Vad är det ni skrattar åt? röt domaren.
- Haha! Amen ni fattar ju ingenting, sa bellman. Jag har ju kondom!


everybody

Har varit hemma en snabbis nu och ätit lite middag men nu ska jag träffa Johanna, var evigheter sen och jag har faktiskt saknat henne! Skriver senare så ni får kika in här senare igen :D

To Close


älskar dig mitt hjärta..

Hade sovmorgon till 12.25 som sagt, sjukt skönt. Kände mig verkligen utvilad när jag vaknade! Tog en tidigare buss till skolan idag för att äta innan lektionerna började, mötte upp grabbarna inne på McDonalds så det fick bli en brunch bestående av chicken bits och pommes. Mums! Snälla Anton betalade eftersom jag inte hade pengar på kortet än, ska betala tillbaka senast fredag!
Sen flöt dagen på med historia, mentorstid, engelska och samhällskunskap och vi slutade 16.20. Härligt... Mötte Josefine, Amanda och Julia på tåget hem som hade haft skattjakt halva dagen i skolan.
De tävlar alla klasser mot varandra från ettan till trean på HGY (Huddinge Gymnasium) och gör massa tävlingar och de som samlat ihop mest till studenten får springa ut först. Riktigt rolig idé faktiskt!
Jag och Josefine bestämde oss för att åka hem till henne och ha en studiecirkel haha. Men vi jobbade på riktigt bra faktiskt och fick mycket gjort! Bra av oss tycker jag. Johan och jag sms:ade och insåg att vi var körda med matten, men vi får försöka ta igen det imorgon på något vis... Efter att vi hade ätit en jättegod wok så gick vi ut på en promenad och pratade. Så skönt, typ enda personen jag kan lita på ordentligt och verkligen prata ut med just nu känns det som... Sen gick vi hem och la oss i hennes otroligt sköna säng och kollade på Efterlyst, mysmys! Vid halv elva kom min älskade mor och hämtade mig och jag fick tacka för mig och den mysiga dagen. Henke och jag sms:ade lite, haha han får mig på bra humör den pojken. Vi ska gå och se Sommaren med Göran och Inglorious Bastards snart, åh vill se dem nununu! Erik min vän har jag pratat med en hel del idag också, saknar honom! Måste träffas snart vännen!
Sitter just nu i min underbara säng och lyssnar på låten nedan, världens bästa låt för tillfället, hostar som en galning och funderar en massa... Ska lägga mig och sova nu. Behöver all sömn jag kan få.
Imorgon ska jag kanske få träffa min gullunge Niklas igen efter typ tre månader och sen Angelica också! Usch vad jag har saknat honom. Om det nu blir så, kommer jag bli så glad. Godnatt vi hörs imorgon!



for sure



Förlåt för att jag inte har skrivit något idag förutom det snurriga inlägget imorse. Men åkte direkt efter skolan till jobbet och slutade vid åtta men var inte hemma förens halv tio och då hoppade jag av bussen och träffade Amanda och Angelica på en gång. Jag kan verkligen inte förstå vad jag har gjort för att förtjäna så otroligt fina människor i min omgivning! Fick precis ett sms av Amanda som fick mig att börja gråta på en gång.. Hon om någon får mig verkligen att känna mig bra och tänka klart. Utan det hade jag lagt allt på mina egna axlar och skyllt allt på mig själv. Nej nu MÅSTE jag sova, lovade faktiskt Amanda (A). Puss på er för att ni står ut även fast det inte blir några toppen inlägg hela tiden! Alla har vi våra sämre perioder..


no time


Not a happy day

Det var en väldigt jobbig kväll/natt igår.. Allt kan bli så fel ibland fast det inte är meningen. Alla säger helt olika saker och så står man där emellan och vilket håll man än väljer att gå åt är det någon som blir sur. Jag vill tro det bästa om alla och intalar mig att ingen skulle ljuga för mig. Så väljer därför att stå kvar här i mitten.. Träffade Josefine och Emma för att få prata ut om allt och det hjälpte egentligen ingenting utan blev bara mer förvirrad men det känns bra att veta att ni finns där! Och Angelica, min lilla sötnos! Tack för att du tårkar bort mina tårar! Älskar er alla tre något obeskrivligt. Måste springa till bussen nu, många jobbiga samtal väntar idag men jag ska fixa det här!

 


Wont Stand A Thing


gammal damp bild...

Goodnatt, omtumlande kväll indeed. Jag älskar min mamma, det gör jag verkligen.
Fuckar upp på alla cp-rykten, jag är sjukt irriterad just nu. Tack Henke för att du sa det där så bra att jag lugnade ner mig. Tack Erik för att du är världens bäste vän. Tack Anton för att du bryr dig. Tack Angelica för att du förstår mig och lyssnar när jag behöver prata. Tack alla ni andra som jag vet alltid finns där för mig. Fuck alla andra som tror på rykten btw. Nu ska jag sova, börjar 12.25 imorgon eftersom att vi inte har någon idrott men vi slutar 16.20... Då är det dirre in till stan och fika med pöjkarna! Hörs imorgon, puss.

No Real Reason



Idag har jag varit hos frisören som sagt. Det blev väl helt okej, ser ut som innan men utväxten är puts väck och liiiite kortare. Egentligen ville jag typ göra värsta förändringen men vill ju ha mitt fina långa blonda hår också så det fick vara så. Anton kom hit ett tag och vi har snackat en massa, skönt att få ur sig lite grejer. Nu ska jag ut med älsklings Angelica, pusspuss.

Can't take it

Drar ut och springer nu, har hänt aldeles för mycket idag.
Måste ut och rensa skallen, får se hur länge jag är borta puss!

Have To Do



Det här spelade vi in i måndags morse. Höhö, jätteroligt visst? Öhöh eller inte, menmen look and see vad som händer. Hahahhaha vi var så jävla trötta så det finns inte! "Anton gick precis in i en brännässla! - Näääj lilla vännen.. AJ JAG OXÅ! Fuck det bränner på foten..." HAHAHHAH jävla puckon.

 


Right Now

HAHAHHAHA jävla cp-ful bild... Men var tvungen att ta det första bästa kortet, suck.


Just nu sitter jag i frisörstolen och har i färgen i håret. Har precis ätit en god kebabtallrik till lunch medans Cecilia la i färgen i hårbottnen. Laleh spelas ur högtalarna och jag håller på att nästan somna eftersom att jag är så otroligt trött! Men vi hörs senare hörni, och förresten... har kommentar-knappen försvunnit eller något för det var väääldigt ont om kommentarer igår (läs; INGA!!) buhuu...
Peace out, EMILIA<3

the start

gooooood morgon, nu måste jag till bussen. Ha en toppen dag alla söta läsare!


have a heart

Funderingar av små barn...

För att få barn måste fröna tävla. Om de spurtar riktigt mycket är det risk att man får trillingar.
/
Johan 7 år.

Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör.
/
Fred 7 år.

Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom har mannen problem med protesen.
/
Petter 9 år.


Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
/
Kathrine 6 år.


RSS 2.0