Åre - dag 1

Nu befinner vi oss i Åre. Så jävla awesome. Tiden på tåget gick snabbt då vi satt och kollade på film, tittade på gamla bilder och videos vi tagit och kollade på två filmer. När vi kom in i lägenheten sprang vi runt och kollade på allt och facinerades av glasgolvet och trappan. Haha asläskigt!
Det finns två sovrum till och ett badrum men orkade inte fota dem också. Vi har hela loftet för oss själva och det är supermysigt där!

Nu sitter vi och kollar på USA-Canada såklart och vi kommer komma med en kvällsuppdatering med bilder varje dag - precis som Gotlandsveckan. Puss ha det bäst!

Sweet Baby


den osminkade sanningen.


Nu är alla väskor packade och det sista som ska ner är min älskling så har avslutat allt och ska bara skriva ett sista inlägg nu då. Sitter och lyssnar på Michelle Featherstone.

Har precis klätt på mig det som jag ska ha på mig imorgon när vi reser eftersom att jag ska sova hos Ida inatt. Får inte plats med ombyte i mitt lilla handbagage då mycket annat ska med också.

Hoppas på en underbar sporlovsvecka med min älskade bästa vän och att inte mina knän ska spöka så som dem gjort idag då jag knappt kunnat gå… Hoppas också att alla ni andra har en bra vecka så hörs vi när vi hörs! Jag saknar dig plutti, längtar efter dig något oerhört.


You're the only one for me. ♥




Longboarding

Fyfan vad härligt det där ser ut. Fyfan vad jag också vill kunna. Fyfan vad jag vill ha vår.

Real Love

Hittade bara bild på tre av sakerna… Hmpf! Men nu vill jag bara ha vår. nu. Nu. NU!

 


Wanna Know

Tjosvejs idag blev det efterlängtat spooooooortlov. Så jävlarns gött! Skoldagen har bestått av simning, film på svenskan om Dante, lunch i en timme och tjugo minuter och sen se Solstorm på religionen. Helt okej dag faktiskt! Sen åkte jag och pluttan in till stan och shoppade losssss. Sen tog vi en mysig fika inne på PUB där en helt awesome snygg kille jobbade eh he. Kom hem till åtta och hjälpte till att duka, åt tacos och sen packade jag inför söööndag. Jag och min fru drar ju till fjällen då Wohooo, Åre here we come. Vi kommer sätta oss på tåget klockan 13.00 och sen bär det av. Kommer bli awesome!

Menmen, nu ska jag nog börja röra mig mot sängen… Har även kollat på USA-Finland ikväll och finnarna åkte på så jävla mycket stryk! IN YOUR FACE MF! Eh he. Hoppas ni har en trevlig fredag, jag har en tråkig en.

[haha måste bara berätta en sak, fick ett sms (tre gånger t.om.) från Rallou för typ en timme sen som löd följande; Hahahahaha sitter och dricker ouzo hembränd och kollar tropic thunder. Haha så jävla random snubbe alltså…♥]

Världen är elak


Hade en riktigt mysig eftermiddag med min lilla bebis i stan med fika och lite shopping. Puss på Emilia.


Let you Down


haha jag och Simon sitter och lyssnar på jättegammal musik. Det var bättre förr. Eller ja, på sitt egna lilla sätt iaf.



Loving You



Och om ni blev lite rädda för de första bilderna så kan ni få ett par kärleksfulla ENDAST TILL ER! Fast egentligen är min bild till en alldeles speciell person och det vet den om, tihi. ♥

As It Should Be


Jag måste ju bara säga att jag och älskade Louise är väldigt vackra. Men tyvärr måste jag nog säga att jag är en aningen vackrare än dig lojjs……… ♥

 


Perfectly Lonely


Känner att min kreativa sida är på topp just nu, apfult kollage men sådant är livet.

Efter skolan blev det en mysig fika med lilla Angelica och sen fick jag även med mig tre tröjor hem. Det gillar vi. När jag köpte mina stövlar för ett bra tag sen stod det mellan ett par beige i mocka och ett par svarta i skinn (köpte de svarta) Eftersom att båda kostar 1500 så kunde jag bara köpa ett par.. Men nu idag såg jag av en slump mockastövlarna på Eurosko och de var 60% rabatt! Helt perfekt, så ska dit och köpa dem imorgon efter skolan. Mer än så orkar jag inte skriva nu... Ska upp attans tidigt imorgon för måste åka en tidigare buss för jag får absolut inte komma försent till spanskaprovet. Våran spanskalärare har typ mordhotat oss att komma i tid och vill gärna leva lite till.... Så snälla du där uppe, gör så att bussen och tåget kommer i tid!



update: Jag var i skolan 20 min innan vi började medan vår spanskalärare var tio min sen. INTE OKEJ! speciellt inte efter att ha sagt till oss på skarpen..

Calling You

Jag tänkte skriva något men sen blev det bara konstigt så jag struntade i det.

Sammarfattar dagen med sjukgymnast-sl är bajs-började 12.25-skola-fika med mands och joss-hem.

Good Job

Finn ett fel.






-------------------------------------------------------------------------
Så jävla misslyckat. Hur är det med svenskan BRAVO?
Och för er som inte ser det uppenbara felet, det står SVERIGES OMTYCKTASTE JUICE. Det heter Sveriges mest omtyckta juice... Ibland älskar jag att vara besserwisser. Update; Och haha okej om de har skrivit fel… Liksom VARFÖR har de gjort det för? Det är ju en helt korrekt text annars så varför göra fel i bara rubriken? Då borde man väl ha fortsatt i texten under. Eller om det stod något om att barn älskade den osv. osv. eftersom att "omtycktaste" är barnspråk.

 


Fler Och Fler

Godnatt alla läsare!
Imorgon blir det till att stiga upp tidigt för att åka till gymmet och träna innan skolan. Första lektionen är idrott med simning också, men är man superwomen så är man. eh he he.. Mina ögon går i kors snart efter en dag med både skola och jobb. pusspusspuss


Olika Världar



Jag har äntligen bestämt mig för vilken kamera jag vill ha! Har funderat fram och tillbaka som man vill ha en systemkamera eller inte. Men har kommit fram till att jag vill ha en bra digitalkamera för det är smidigare att ha med sig. Den jag hittade idag verkar jättebra faktiskt. Canon IXUS 100IS i mattsvart. Ska be pappa beställa den imorgon, vill ha den nu på en gång!!!

Någon som kanske redan har den och vet om den är bra?





ton sourire


You'll find that life is still worthwhile -
If you just smile.


Bredvid Mig

hej skulle bara meddela att jag lever. kom hem för en halvtimme sen. har firat mormor och mamsigos med släkten. har typ gått och blitt sjuk också. inte vidare roligt om vi säger så. mådde dåligt under hela middagen. som bestod av SJUKT mycket mat. fyra rätters. stor förrätt bestående av skaldjurspaj. varmrätt av gigantiska bakpotatisar, röror, sallad och köttfärslimpa. sen efterrätt som var huuur mycket glass som helst med tillbehör. och efter det var det tårta och kaffe. jag spricker snart. även fast jag knappt åt för att jag mådde så dåligt. så ska dö i min säng nu. vet ej om jag kommer upp ur sängen imorgon. vi får helt enkelt se. GODNATT. och har fortfarande världens bästa plutti. pueeeeeeeess.

All That



Tror inte att någon har missat kaoset idag.. Hade tänkt att skriva ett lång och tråkigt klagoinlägg men ändrade mig faktiskt. Har förstår att ingenting kommer att bli bättre av det. Men måste bara säga att det tog över två timmar att komma hem och om inte Tomas hade kommit och hämtat oss hade vi det tagit ännu längre. Sådär, lite grann bara.
När vi väl kom hem till slut åkte jag, Josefine och Emilia hem till mig. Vi la oss i soffan med filtar, tände ljus, gjorde i ordning te och mackor och satte på disney chanel. Det var riktigt gosigt. Nu ligger jag i sängen och tittar på Spanglish och tänkte bara visa lite liv här på bloggen. Sov så gott och hoppas att ni överlever morgondagen!


Grow Up


Seriöst är tråkigt..
GOD NATT

 


One Way

Titta så seriös man kan lyckas vara ibland...

Kom precis in ifrån snökaoset utanför. Kommer säkert få bombhot i min brevlåda nu.. men jag tycker faktiskt att det är ganska majsigt ute. Visst, det är så äckligt kallt att alla kroppsdelar vänder sig ut och in. Men på dagen när det är snö precis överallt och solen skiner och det glittrar så fint så fint.. Då är det mysigt. "Heeej mitt vinterland nu är jag häääär.."

Jag och mina två fina mongolider Josefajn och Amandaj har ätit godis och Australia. Mycket bra film (tack Amanda som satt och förklarade hela filmen för mig)!

Nu ligger jag i mina skööna säng och tittar på curling. Det är gosigt. Curling är helt fantastiskt! Vi har kommit fram till att det måste varit polska städtanter som kommit på denna härliga sport. "Soppa Olga soooppa". Har skrivit upp det på min Att göra innan jag dör-lista, "spela curling".
Nu ska jag sov och det blir spännande och se hur lång tid det tar att komma till skolan imorgon. OM vi nu kommer till skolan.

PS. Norges herrlag i curling har byxor som är röd/blå/vit-rutiga. Om någon undrade..


Giving


bild från i våras. bikini liksom. och klarblå himmel. finns inte ens i tankarna nu för tiden.


heiii. idag har jag firat min bardomsvän zebastian som fyllt 20 år. fattar ni!? 20 år, helt jävla sjukt. känns som om vi fortfarande är typ… elva eller något. men det var trevligt. han fick ett upplevelse-presentkort i present. solklart den bästa av alla han fick! han blev nog gladast för den också. fan vad jag är bra på att hitta presenter. ja gott folk det är ju snöstorm ute. lagom roligt. JAG. VILL. HA. VÅR. NU. NU. NU. hatar det här jävla vita bajset. vi kollar på film. Ice Age 3. tro det eller ej men det är mamma som valt. nu börjar ögonen klia ordentligt och jag ska nog röra mig mot sängen. ha det brrrrrra. jag mår bra. alldeles utmärkt faktiskt. plutti är bäst.

bloooood

tänkte att "jag kanske ska ta och skriva ett inlägg".. så gick in på photo booth och tänkte börja med att ta en bild. Alla bilder blev totalt failade.. Så efter att ha fotat mig själv i en kvart gav jag upp och började skriva istället. Hann skriva typ hej och sen började det droppa blod.. Jag satt bara och andades och sen helt plötsligt började jag blöda näsblod.. Why god why?? Jag äter, jag sover, jag tränar, jag gör inte illa mig. Så varfööööör! Orkar inte med blod från alla håll.....
Nu kom en amanda hem till mig och vi ska gå upp hem till en josefine nu och gosa. Det är gos.
Blodigpuss


note

note to self; skriv om när vi pratade om medelålders människors vardag och vad som skulle hänt om vi hade fastnat på tåget hela natten idag på tåget imorgon.

Since I Saw You


en av mina favoritbilder som jag fotat.


[snurrigt inlägg men vi gillar't] Heii. Ida och Amanda ligger döda i min säng. Alltså de sover. Mina pluttar. Josefine och Fanny var här förut. Vi hade det gosigt. Åh vad jag har saknat alla oss tillsammans. Det var länge sen.

Jag tvingade dem att kolla på hockeyn, Sverige-Vitryssland för er som har ännu midre koll än mig. Men det var en rolig match. Slutade med 4-2 till Sverige. I OS så är det typ bara hockey i vinterspelen som jag kollar på och basket i sommarspelen. Jaja skit i OS nu förfan. Det enda folk snackar om. Det enda bebbu sysselsätter sig med nu för tiden också. Eh he.

Fanny köpte i alla fall en jättesnygg skidjacka och jag bytte min tröja. Nu är jag nöjd. Jättenöjd. Sen frös jag idag också. Hela dagen. Jättemycket. Kan bero på att jag hade skinnjacka, men är inte riktigt säker………………

Fikade mysigt på Wayne's med kanelbulle och varm choklad med marshmallows. Men det var inte riktigt i detta led händelserna ägde rum med strunt samma.

Sen åkte vi hem. Jag och Fanny handlade mat med mamma och sen åt vi tacos hela familjen och Fanny och Jamal. Gos. Sen kom hela ligan. Skratt. Skratt. Skratt. Skrik. Så låter det från mitt rum när vi är tillsammans. Eller ja. Så låter det i huvudtaget var vi än är tillsammans.

Btw så slutade vi 10.20 idag. En halvtimme tidigare än den tidiga tiden. Så jävla bra.

Donken till lunch ätandes på busshållplatsen i väntan på den jävla bussen som var försenad. Men det var gott. Kastade i mig det så det hann inte bli kallt!

Sen var vi poff bang boom i schuddinge gymnasiet, HGY, och kände oss allmänt mobbade. Som enna jävla offer. Mer än vanligt liksom. Men det var roligt. Lekte i photobooth och ps. Lovley.

Men i alla fall. Kort sagt har det varit en bra dag med bra människor. Och bebbu har slagit sig i huvudet. Jag bara vet det. Väntar på att det ska gå över. Eh he. Fast egentligen vill jag ju inte det. GODNATT!

Dagens Roliga


HA HA HA HA.


My Fortune



Tänkte att ni skulle få en söt flicka att kolla på medans jag och Ida befinner oss i Shuddinge gymnasiet. Det är lite lagom läskigt här. Och jag är kissnödig. Ingen bra kombo.

Är med på våra sötungars lektion och Josefine är hemma och spyr. Fast nu har hon slutat spy.

Nu när man är med Amanda och Alicia i skolan märker man hur mycket man saknar att allitd vara med dem på dagarn… Buuu nu blev jag ledsen.

Fanny och Felicia sitter bredvid mig här på kanten. De leker i ps. Jag vill också kunna ps.
Sen ska jag och Fanny in till stan. Jag ska byta en tröja. Sen ska vi väl kolla runt lite. Kanske ta en fika vem vet?

Latley

I want to be his favourite hello and his hardest goodbye.


A Better Day




jag och mina älskade "mickey mouse"-hörlurar.


Hej där alla som sitter och läser.

Kom på att jag inte berättade om gårdagen. Det var skola som vanligt och sen åkte jag och de tre pojkarna smek och fikade i Tumba Ccccc. Semlor, kaffe latte, cola och chokladbrownies. Mums. Träffade på Alex som kom och hälsade en snabbis! Alltihop var väldigt trevligt. Jag och mina pojkar satt sen och snackade massor med minnen. Haha helt sjukt vad mycket roligt vi gjort tillsammans ändå.

Idag började vi dagen med att sjunga för mamma som fyller 44 idag! Hon fick presenterna och blommorna som jag och pappa köpte igår och sen sprang jag ner och sov lite mer. Mamma skjutsade mig hela vägen till skolan, tack! Började elva med engelska. Fick reda på att religionsläraren är sjuk både idag och imorgon = slutade 11.50 idag och slutar 10.50 imorgon. Hur najjs? Sjukt najjs. Sen ställde matteläraren in matten eftersom att det var var ungefärligt 3 pers som tänkte stanna kvar till matten och alla fick några uppgifter att arbeta med hemma.

Åt en god lunch med Ida, Sabrin och Martina och sen åkte jag hem. Hemma gjorde jag individuella valen; multimedia a, webbdesign och mänskliga rättigheter.

Sen åkte jag, mamma och pappa till Benevento och åt en andra lunch. Usch är proppmätt nu!

Ska rensa bilder nu som varit mitt intresse den senaste veckan. Ciao.

Happy Birthday



Jag älskar dig!


Happiness









Rollercoaster


Ida hade med sig datorn till skolan idag. Vi hade roligt. Jag och Sabrin skrattade så att vi grät och fick magknip. Lättroade avr ordet. Mina damer och herrar jag presenterar;

IDA, EMILIA, JOHAN, SABRIN OCH ERIC.



Your My Thrill


Hej hallå. Sitter och lyssnar på den här skivan och drömmer mig bort till ett rökigt, antikt rum i de finare delarna av London en höstdag där man hör regnet smattrandes mot fönstrena och sitter och skrattar med ett gäng fina vänner…

Även fast jag aldrig har varit i London så är det precis där jag befinner mig just nu i tankarna.

Jag och Mette planerar att åka dit. Med ett par vänner. Skulle vara underbart. Helst redan nu i vår. En snabb visit under en helg.

Nej nu ska jag sluta drömma och återgå till verkligheten. Ska prata seriuos buisness med Amanda. Good byes.

You'r The One


Är det fetaste tisdagen så är det!

Började dagen med att (som vanligt) kuta som satan till bussen. Imorse ringde Emma mig när jag stod i hallen och då skulle hon precis kliva på bussen. Så hon distraherar busschauffören och får honom att vänta lite medan jag springer som jag aldrig sprungit förr och hinner med bussen. Ganska bra jobbat om jag får säga det själv. Tack Emma! Måste lära mig att gå ut till bussen i tid för det här funkar ju inte...

Dagen rullade på som vanligt om samhällsprovet gick helt okej. Gjorde mitt bästa och nu får jag bara vänta och se hur långt det räckte. Är nöjd med det jag lämnade in iaf.

Sista lektionen, musik, var inställd så slutade två timmar tidigare. Efter att ha hoppat glädjeskutt med Johan, Carro och Anton åkte jag till Södertälje. Var framme runt två och började inte jobba för än vid fyra så gick och satte mig på Kafé tratten och myste. Eller myste och myste.. jag pluggade spanska och smaskade på lite gott.
Innan jag gick och jobbade sprang jag in på H&M och hittade massor med snygga smycken, hade lite bråttom men fick med mig två ringar och ett par örhängen iaf.

Jobbet flöt på ganska bra. Kände att jag var lite i min egna värld idag. Jag springer runt i min egna lilla bubbla har jag och Simon kommit fram till. Det var kund idag som kommenterade att det syntes att jag hade toppenkul i snabbkassan. Han var helt störd. Fast på ett bra sätt. Ibland träffar man på riktigt roliga människor faktiskt..

Kom hem runt halv nio och värmde på lite middag, spagetti och köttfärssås. Har börjat fixa lite på min grupps powerpoint som vi ska ha när vi redovisar imorgon. Vi ska prata om det trettioåriga kriget i en halv timme. Det jag kan om det än så länge är att det varade i trettio år ungefär.. Aa nu förstår vilken nivå det är på. Men hatar när allting kommer samtidigt för då hinner man bara göra allting halvdant! Men vi bestämde att vi skulle träffas vid nio i skolan imorgon hela gruppen och fixa ihop det på något sätt. Det får bli lite som det blir.

Det är ju som sagt fettisdagen idag och jag hoppas att ni alla har svullat semlor! Det är ju enda dagen på året som det är helt okej att göra det liksom... Det har jag gjort iaf! Mår lite illa av grädden nu efter men det var ju gott när jag åt den så det är så värt det.

Juste min lillebror och hans kompis fixade ett nerladdningsprogram till mig så nu kan jag ladda ner direkt ifrån youtube. Så otroligt underbart - Och det går asfort också! Muuuusic is my drug

Men nu ska jag upp och dusch en snabbis och sen ner till datorn igen för att fortsätta the hard work! Men ni får ha det så bra och sova jäääääättegott. Puss på er, ni är bäst!

 


A Better Place


och vi kör på en gammal bild som ligger mig kärt om hjärtat även fast jag ser mieefad ut.


Hey. Jag har ätit en god Spaaks semla efter middagen. Mums. Konditori skall det vara. Spaaks också för den delen. Oavsett vad Jacob säger. Sitter och pressar We are the world (bara jag som stör mig på rap-delen och att alla "coolingar" står där med sina solglasögon, hoods och ser så jävla stenhårda ut? misstolka inte nu………) och ska faktiskt stänga av för dagen. Är hemskt trött. Imorgon är det sjukgymnastik på morgonen och sen idrott. Roligt. Hurtigt.

Nasty Shit

Okej historik - Jacob sa att man får orgasm av hemmagjord mandelmassa med mandelbitar i. Ja vi är sjuka i huvudet. Men vi gillar't. Ni skulle bara se konversationen som följde…………………

True Love


Idapida älskar att shoppa (a)

(alla tre är ifrån H&M, de har fått in ASSNYGGA smycken nu!)

 


Love Song



Så jävla söt låt. Alex visade den för mig igår. Bedårande var ordet!

 


It's Okay


en osminkad och rosig emilia med två onda sår mellan ögonen.


Hajhaj. Igår var blogg.se lite snurrigt och ville inte fungera på hela kvällen.

Ja ni. Tumult och kaos är nog två ledord för gårkvällen. Just nu är allt väldigt… förvirrat. Mitt i allt försökte jag plugga inför provet som vi hade i samhällskunskap/ekonomi men det gick väl sådär.

Inför provet idag så tog jag och Ida en tidigare buss och tåg för att hinna inhandla en varsin energidryck. Provet gick bättre än mot förväntan och nu är jag fri från skolarbete på hemmafronten en bit framöver.

Hade bild idag. Kom igång väldigt bra denna gång om vi jämför med förra lektionen då jag satt och läste ELLE magazine, lyssnade på bra musik i mina hörlurar och åt choklad. Hela lektionen. I två timmar.

Jag och Stella har bestämt vad vi ska göra på grupparbetet som är att man ska göra en"välkomsttavla som finns i flygplatser i ankomsthallarna för en stad". Förstår fortfarande inte hur Yuping kom på den idén.

Ja våran bildlärare heter Yuping. Yuping Wang.

Men i alla fall vi ska fota. Stockholm såklart och med temat "vinter". Passande? JA. Enkelt? JA. Roligt? JA.

Efter skolan sprang jag upp till Fullersta och solade i 20 minuter och är nu en lite mer rödare och rosigare Em's, stannade i Tumba C och köpte semlor och choklad och åkte sen vidare till jobbet där jag satt och läste i typ en och en halv timme medans jag knaprade på min choklad. Mysigt.

Snart är det mat här hemma. Puss.

There's A Time

Hörde den först på The Voice imorse. Var tvungen att se hela nu när jag kom hem. Underbar. Rysningar.

full of shit

hej. emilia på dåligt humör = emilia ska inte blogga. hejdå.

You'r Mine


Hej hej hej. Blev en mysig dag idag med mandapanda och fannybanny. Vi åkte till södertälje och myste runt lite, tittade i affärer och fikade. Vi snackade massa skit och de förhörde mig lite grann inför mitt prov. Fick med mig en vit t-shirt med dragkjedja på bröstet och ett par typ stentvättade leggings ifrån lindex hem.

Har suttit med det här inlägget i ungefär två timmar nu och känner att det inte blir mycket roligare än såhär. tyvärr. Bajs. ha ha ha. Så nu fick hela det här inlägget ett lyft och blev helt plötsligt mycket roligt och underhållande. Right?
...godnatt

mon coeur



Fick en supersöt nalle och örhängen av mamma idag.
Älskar dig! ♥


All Of My Heart



Nu är det alla hjärtans dag igen. Dagen för alla snuttiga gulle-par.

Fast jag ser det lite som en dag att visa alla man älskar och bryr sig om hur mycket man gör det lite extra liksom.

Så - tack för att ni finns i mitt liv och gör det värt att leva. Jag älskar er och ni vet exakt vilka ni är.


Förhoppningar Och Regnbågar

hej mina fina. jag har haft en underbar kväll med mina älskade. middagen var underbart god. duktig ida och amanda. lite fanny också. och emma. och jag. hihi. vi är duktiga. sen åkte vi iväg till några andra underbaringar som ida redan sagt. det var gos. mina älsklingspojkar. imorgon, eller ja idag är det alla hjärtans dag. helvetet för alla oss singlar som blir ännu mer påminda om att vi är ensamma offer. men jag ska kanske träffa bebbu. hoppas på det. väldigt mycket. som jag redan saknar. jag saknar josefine också. ska krama och slicka på hennes tunga när hon kommer hem. precis som hon vill ha det. nu ska jag sova och drömma söta drömmar. pussgodnatt.


True Believer

DET VAR INTE IGÅR DET, HEEEEEEEEJ PÅ ER! Den här veckan har rullat på som vanligt och varit mer stressig än vanligt. Jag har tränat, varit i romme, haft hemstudiedag, varit på hockeymatch, träffat vänner, solat och massor med plugg på det. En helt okej vecka faktiskt.

Idag var det jobb 12-17 och det gick väl som vanligt (y). Sen kom Amanda och mötte mig och vi handlade allt inför kvällen. Det tog runt en timme sammanlagt, det är riktigt bra jobbat tycker jag.

Det blev en riktigt gosig middag med mina kära vänner hemma hos mig. Vi lagade en trerättersmiddag som var mycket utsökt. Det var en hel del kaos men det slutade lyckligt iaf.  Därefter åkte vi vidare till en annan vän och det var lika trevligt det.

Trevligt + trevligt = mycket trevligt.

Nu är jag ganska så trött efter en lång dag, så ska nog låta john blund få komma på besök..
Imorgon är det massamassamassa plugg -.- Men vill iväg och köpa något nytt också. Men vi får helt enkelt se vad som händer. Sov så gott och dröm om något mysigt, om mig kanske? (a) eh he he.


Without You

Tjofräs nu sticker jag iväg på gosig middag.



In My Mind


God natt.

Nu är jag helt död. Sett halva Australia och hela Changelin ikväll med min familj. Filmerna var bedårande vackra båda två och man fällde en tår eller två. Rensade bilder efter det. Fått bort snart
1 000 stycken på en timme. Bra jobbat. Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Så som sagt, god natt med er nu ska jag gå och drömma små drömmar i min säng.

Summer Days



Hade typ jättetråkigt och kom på att jag fortfarande inte hade lagt upp bilder från när jag, Ida, Mamma och Oliver var i Göteborg en helg i somras.

Första dagen så gick vi på stan och åt, Oliver och mamma gick på U2 och jag och Ida träffade Pontus och gick på Liseberg och åkte en massa åkattraktioner och åt middag.

Andra dagen shoppade vi och åt en underbar mexikansk buffé.

Snabb visit i Göteborg men det var riktigt roligt! Veeldans oredigerade bilder men de är fina ändå.

Never Happened


plutten och jag.


Hej jag är en väldans trött tjej. Min mobil stängde av sig under natten och alarmet gick inte igång. Gud så härligt.

Så mamma kom nedspringandes och väckte mig vid sju. Jag skyndade mig och stressade för att hinna iväg till skolan i hyfsad tid. Skulle ha gått på spanskan men kom fram till att jag ska sluta på den så kändes lite halvt onödigt…

Så jag stannade hemma nu på morgonen. Ska ta bussen som går 10.10 från Vårsta. Då är det engelska med glosförhör, lunch, religion och sen slutar jag. Resten av klassen har matteprov men jag ska inte göra det.

Sen blir det hem och plugga samhälle - ekonomi. Otroligt pepp.

Håll Om Mig


Jag sitter och fånler framför datorn. Kollar på bilder på världens sötaste och tänker tillbaka på alla fina minnen. Alla fina ord som sagts. Nu fånler jag igen bara av tanken.

Jag känner mig hur töntig som helst men jag kan bara inte sluta. Nu hoppas jag bara. Jag hoppas för mycket. Och jag vet att mitt hjärta kommer gå sönder - igen. Förr eller senare. Men det är inget jag vill fokusera på just nu.

Just nu vill jag bara att det ska bli som vanligt igen. Fast bättre. Du är min lycka. Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig.

Godnatt.



Romme -010





















Här är bilder från gårdagen på folket som vi lyckades få på bild!


Stanna Hos Mig


lycklig tjej. ♥

Hej och god dag!

Romme var awesome!. Förutom att mina knän höll på att gå av totalt efter första åket och jag i princip satt och grät och inte trodde att jag skulle kunna åka mer på hela dagen. Men jag härdade ut och efter några åk till så försvann den outhärdliga smärtan. Antingen av att det gjorde så ont att det blev bedövat eller att knäna helt enkelt vande sig.

Men som sagt. Det var riktigt roligt med roliga people. Så värt att gå upp 05.00 med samling 06.15 eh he. Och sen så körde vi ju på hela dagen med bara korta stopp och sen en snabb lunch uppe i toppstugan bestående av pannkakor med sylt och grädde och pepsi. "- En cola tack. - Går det bra med pepsi? - Går det bra med monopolpengar?". Fy vad jag älskar den facebook-gruppen. Så jävla rätt.

Var lagom trött när jag kom hem! Hade mer än gärna gått och lagt mig direkt men Ida följde med och åt middag hos oss. När hon åkte hem vid tio-tiden kastade jag mig i sängen och somnade direkt.

Lägger upp de flesta bilderna snart!

De e bar' å åk


Se upp i backen – tusen hål i nacken

Nu är allting fixat och är fetpep inför romme imorgon, det kommer att bli gräjt!


Ouups


måste ju bara lägga upp en bild på tre av mina snyggingar. bää.


Haha okej. Känner mig en aning hotad av Rosanna som skriver lite läskiga inlägg här på bloggen…

Jag och Ida har varit bosatta i älskade Huddinge fredag-söndag. Vi vill flytta dit. Jag saknar mitt Huddinge! I alla fall. Fikade direkt efter skolan i fredags med mi amigas och Tiemo. På kvällen åt vi tjejer middag på pizzan i Kvarnbersplan och sen hade vi myskväll och kollade på (S)Extreme och Lesbian Vampire Killers. Otroligt bra filmer måste jag säga. Vi låg och lyssnade när grannen (Adam vad fan……) hade fekkkkekekekeke på andra sidan väggen till fyra på morgonen. Jag låg på helspänn i sömnen och väntade på mitt samtal. Fick ett supergulligt sms istället.

På lördagen var vi med Tiemo och spelade kort. Och lite annat. Som tanten på fiket sa i fredags, det är lite synd om Tiemo som får hänga med oss skrikande flickor. Men hans eget val! Sen åkte vi in till stan och åt på Pizza Hut (jag åt pizza tre kvällar i rad, fyfan vad jag är less på det nu…). Vi åt en tre-rätters så att säga. Först vitlöks-bruchettas, sen pizza hot'n'spicy och till efterätt glass med chokladsås och grädde. Mums.

Vi åkte hem. Var hemma till tolv. Låg och pratade och körde sms-roulette. Jag somnade. Ida och Fanny tog min mobil och körde sin egen version av rouletten… På söndagen åkte vi in till stan och köpte skidjacka, mössa, skidglasögon och en fleecetröja till mig. Nu är jag redo för backen!

Vi har helt enkelt haft en landet-helg fast vi bosatte oss i ett radhus i Sörskogen istället… Men det har varit samma principer. Ätit en hel jävla massa onyttigt, varit ofräscha, pratat en hel del om allt och inget och bara myst. Jag gillade mitt söndags horoskop apobrå (och nej jag vet inte hur man stavar det och hittar inget på google) inget:

Kontakten med människor du tycker om blir allt bättre. Det är möjligt att du drömmer dig långt bort och vill ha mer kärlek i livet. Det är på gång.


Det stämmer mycket med det två första. Men det sista… Ja tydligen är det på gång.
Ciao nu ska jag forsätta sjuka mig. Måste ju blir frisk inför ROMME IMORGON! Kommer bli awwwwesome.

Äh fuck it

Äh filåt. Vafan det var JAG okej? JAG som skrev det meningsfulla inlägget nedanför. Jag förväntar mig att ni börjar med en allvarlig diskution i kommentarsfältet angående det viktiga ämnet. Do we have a deal?

Fan vad nördigt...


Nej nu måste vi få Emilia & Ida att blogga igen. Bloggen har legat död i... 7-4=2 DAGAR! Det är illa, riktigt illa. My god. Nu jävlar får vi dom att blogga... WHO'S WITH ME?

/Annelie

Tvingad

NÅGOT.

Taking Chances


öhh sommar. rolig bild. emilia brun. gotland. underbar kväll. sommar igen. me like.


Heii. Idag har jag, Ida, Amanda och Fanny simmat. Duktiga vi. Detta skall bli en vana.

Dessutom har vi gjort en pakt. Ingen läsk och inget godis eller chips på vardagarna. Nu har jag tvingat mamma att köpa hem massor med frukt och nötter som jag kan småäta på hemma. Nyttigt.

Imorgon ska vi ha yammypartiiie (äta-massor-med-gott-kolla-på-film-sova-över-med-bästisarna.) i Sörskogen. Det kommer bli mys. Hoppas på ett samtal klockan 04:45 också.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Pusshejdå.

Exorcism


Johan sitter och försöker skrämma skiten ur mig. Gåshud på armarna.
Fyfan vad vidrigt!




Half Of My heart

 


Sitter i skolan och har historia. Älskar't. Verkligen. Lyssnar på underbara John mayer och drömmer mig bort.


Like A Star


en söt bild på en söt flicka.

Hallu. Sitter här i min mysiga säng och har klädproblem som vanligt. Vem kom på det här med kläder egentligen? När jag tänker att jag verkligen ska pröva kläder och så, kvällen innan så blir jag bara knäpp i huvudet. Gillar att stressa sönder på morgonen och springa runt som en idijuut och få på sig en blå strumpa och en rosa istället. Det är så det ska vara. Noot.

Ska slänga ner alla kläder som jag har prövat som för tillfället ligger i min säng på golvet istället. Tycker att de passar bättre där.

Hade en liten flicka vid namn Josefine här för ett tag sen som rörde runt lite extra i garderoben. Skyller allt på henne. Ja det gör jag. Det är Josefines fel att jag har kläder överallt och ingenting att ha på mig imorgon. Så får det bli.

Nu ska jag sätt på mig min gosiga pyjamas och krypa ner i sängen och sova djupt. Har sovmorgon imorgon (har det varje onsdag) till halv elva. Tummen upp på det. Har idrott första lektionen och vi ska köra hjärt- och lugnräddning. Vi får väl se hur det går. Sen blir det till att träffa fröken Kjerrman på kvällen. Det blir skojsigt.

Sweet dreams everyone!



Same Thing


Update: ny pose såklart* 


Vi Är k00la


Inte så k00l att han kan stava rätt…… Men han var tillräckligt k00l och gav tillbaka mina älskade solglasögon igår sådär 4 månader efter att han råkat få med sig dem hem. Hemskt gulligt Amme!
Så detta inlägg är helt dedicated to Amadeus Pilsetnek. Det var så liiiiite så!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Måste bara peta in… De sa att det hette vadå?

funky town


Hittade en -- knasig video på mobilen. Performing: Josefine och Amanda, ajsomfaan.

Feeling Low


langar en såndär söt bild.


Heiiii. Här kommer gårdagen serverat på ett silverfat - vi hade föreläsning om datorberoende i någon timme på HGY, gick tillbaka till Sjödal och hade lunch för att sen ha disskutioner om föreläsningen i klassen. Slutade den underbara tiden 12.15. Fler sådana här dagar tack!

Ida och jag begav oss till hufvudstaden och kollade runt i butiker. Vi fikade en ohyggligt dyr fika på Vetekatten. Sturekatten är typ 10000 gånger bättre! Vi blev hungriga efter lite mer tittande i butiker. Det som följde med mig hem var tre tröjor och två håraccesoarer.

Vi gick till tågen. Tumba-tåget kom aldrig. Men tiden stod kvar. 17.23. Klockan var 17.27. Slöddertälje tåget kom. Vi gick på. Skiten åkte aldrig. Helt plötsligt utropar högtalaren "Tåget på spår 14 är inställt.". Vi ber till gud att vårat tåg inte är på spår 14 fastän vi visste att det var det. Diverse svordomar flög ur oss. För kort därefter ser vi att a l l a tåg till Södertälje är inställda. Det hade hänt en olycka på Söder. Kul.

Vi panikringde till mamma och frågade vad vi skulle göra. Hade ingen större lust att övernatta på Stockholms frusna gator. Alternativt ta in på hotell. Det sistnämnda var vi däremot lite mer pepp på. Mennnn. Mamma sa att vi skulle ta tunnelbanan till Fruängen så skulle hon vara snäll och hämta oss där. Det var såklart kaos i tunnelbanan.

Och på motorvägen. Så mamma bad oss sätta oss på tunnelbanan igen och åka till Fittja. Precis när dörrarna ska stängas och vi ska åka iväg ringer mamma och säger att vi ska hoppa av.

Sen kom världens bästa mamma och hämtade oss. Sprang in i huset snabbt som in i helvete. Kastade på mig träningssaker. Åkte iväg och hämtade Ida och Gittan och sen var det gym för hela slanten.

Kom hem till 21.30 och då fick jag äntligen sätta mig ner och äta. Var hemskt hungrig. Fastande framför datorn. Duschade vid 23 och gick och la mig 00.10. Intressant huh?

Idag har jag klippt och färgat håret. Blev nästan ljusbrunhårig. Jacob sa nej. Då sa jag okej. Han är den som brukar vara ärligast. Bäst att lita på honom. Så är fortfarande blond. Puss nu blir det tacos.


Night Rider


Det som fick följa med hem idag efter en eftermiddag i staden med bästis.


In the city


vi har precis hittat världens snyggaste badbyxor. Sexii mama eller vad säger ni? Nu ska vi titta runt lite mer, älskar tidiga skoldagar har varit inne i snart två timmar! Puss Emilia och Ida.

RSS 2.0