Mobilblogg.

Död efter ännu en heldag på jobbet, har jobbat på golvet hela dagen. Nu ligger jag hemma hos angelica och chillaR i mina fiiiina favorit strumpor hähähähä hej!

Oaxen

Nu; ut till Oaxen. Hörs imorgon!

papercut


"The little things hurts so much"

settle down



snygggchey_93

Jag sitter här på min pall och äter polly! hhihihihi mums. Kom på att det är H E L G nu och det innebär att jag får var onyttig, hähääää. Ikväll ska jag leka med Frazit och Felicia, vi ska iväg på fiesta och imorgon ska jag upp tidigt som satan för att åka iväg till Rasmus landställe på Oaxen. Alla som ska dit åker ikväll men eftersom att jag inte kunde ikväll så är mami världsbäst och skjutsar mig imorgon bitti. Naizeeee! Så kommer att spendera resten utav min helg där ute med gosigt folk!

 


Be There



Att hjälpa en vän som har det jobbigt är bland det bästa som finns, att få den personen att må bra igen och att den är tacksam för att man finns där känns så otroligt bra i hjärtat. "alltså allvarligt du är bäst"

Turned To Stone


Why do the men stray - Gavin DeGraw


Stört jävla bra. Jag älskar Gavin. Han är min gud.

 


Sympathies

blööööö. jag är trött. hejdå. godnatt. hörs imorgon. eller något. (btw. mina bilder kom idag på posten weeeeeeei! så 6 st sitter uppe på väggen nu. phätt glad chey.)

Whenever


Vacker. I September. Då jävlar.

Finally

AAAAAAAAAAAH! Det är inatt det händer. Dagen vi alla har väntat på har äntligen kommit. Om bara några ynka timmar...då är det dags. Man blir så nervös och det pirrar i hela kroppen. Yes. Det går knappt att beskriva denna underbara känsla. Tänk att den snart finns i mina händer. Men säger bara en sak.......4


Seglaren




Underbaraunderbara låt! Har äntligen tagit reda på vad det är för grym låt som är med i den nya canonreklamen. Det är Monty och låten heter Seglaren. Yessss. Så nu är mitt liv värt att leva igen.

 


NYK



Ikväll blir det Nyköping med mina älsklingar. Blir borta över natten och torsdagen, sen kommer vi hem någon gång imorgon kväll. Ska bli supergosigt! Hejs, ha det bäst!

Mobilblogg.

Hallu, jag känner att mobilblogg har blivit min nya grej. Hinner knappt sitta något framför datorn eftersom jag inte är hemma på dagarna och kommer hem så sent på kvällarna. Men för att inte vara helt off ifrån omvärlden smiter jag in på både face och bloggen på mobilen för att uppdatera mig lite. Idag började jag jobba kl åtta. Jag hade ställt alarm på strax innan sex för jag skulle hinna duscha och sen måste jag åka en timme innan för bussarna går så sällan. Men med min vanliga otur vaknade jag upp i panik kvart över sju och var alldeles svettig. Jag kastade mig upp, fick på mig nå kläder och slängde mig på moppen. Hann som tur var till jobbet i tid och hann till och med få i mig en macka i lunch rummet innan det var dags att öppna upp butiken. Just nu sitter jag i lunchrummet och har precis färdigt. Skulle pröva någon ny rätt idag, någon indisk kyckling men den smakade ungefär lika äckligt som det ser ut på bilden...men jaja nu ska jag diska lite här och sen är det tillbaka in och jobba. Slutar vid fyra och då är det snabbt hem och packa för ikväll drar jag, Emilia och martina till nyköping! Puss ida

Lying Around

Ligger halvt naken i sängen, kollar Jackass och äter bullar och dricker saft. That's the truth people.

Mobilblogg.

Är helt slut efter en till hel dag på jobbet. Men nu sitter jag och gosar med min bebis emiliaaaaa på greken i huddinge. Det är gos! Puss ida

Tattoo

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag vill ha för tattoo. "Follow your heart" i nacken, kommer bli grymt! Vecka 32 då smäller det iiiiiiiih!!! Det enda problemet jag har nu är bara att välja typsnitt.. men de två alternativen som står högst upp på listan är dessa två. Den första är en gullig skrivstil och den andra är mer stilren.


Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker!


Leave A Note

Helt död. Huvudvärk som snart kommer spränga mitt huvud. Måste. Sova. Har haft en riktigt rolig och gosig dag på Skansen med min älskling Martina i alla fall! Vädret var perfekt, mulet och varmt och det medförde att det inte var proppat med folk. Har fått en hel del fina bilder, men först måste jag iväg och köpa en extern hårddisk innan jag kan lägga in fler bilder. Har förresten beställt mina bilder nu. Hehe blev ca 250 stycken så måste iväg och köpa fotoalbum snart! Men NU dör jag. Seriöst. Godnatt.

Mobilblogg.


Ska övningsköra för första gången nu, aaah vad läskigt! Hör av mig om jag överlever... Puss ida!

You've Lost



Nu blir det till att leka med aporna på Skansen med Marrrrrrrrri, ehehhe. Tyvärr ser det inte ljust ut ute, mööörka moln på himmelen :(( Men vi får hoppas att det ljusnar upp!

 


Your Lies


En utav bilderna jag ska beställa.


Hej. Jag har bott hemma hos underbaraste Martina sen i fredags så därför som jag inte hört av mig sen i torsdags. Har varit underbart gosigt! I fredags var vi och fikade på eftermiddagen på Djurgården. Fest i Älvsjö på kvällen. Kollade på fotboll hela lördagen. Hällregn hela långa dagen (och natten för den delen också). Hade över Elias, Arash och Tvillingarna på middag. Tacos! Sen fest i Liljeholmen i tyeep världens finaste lägenhet. Tog det lugnt och städade idag och sen åkte jag hem. Trååååkigt! Haft det supermysigt i Marris gosiga lägenhet hela helgen! ♥

Nu på kvällen var jag ute på långpromenad med Amanda och Irma. Vi gick och våldgästade min beestis som äntligen har kommit hem från Öland idag! Hihi gooos! Fast kommer ändå inte typ kunna göra något med henne för hon kommer jobba hela sommaren ut nu. *sadface

Håller på och ska beställa och framkalla massa bilder som jag ska sätta in i ett fotoalbum, riktigt kul! Börjar med 200 bilder och sen får jag väl beställa fler senare. Ska bli riktigt kul att få se alla bilder utprintade. En massa minnen kommer det bli.

Nepp, nu ska jag försöka sova ska upp åtta imorgon! Jag och Martina ska till Skansen för att kolla på djuren och ha picknick! Gos, hoppas bara att det inte regnar för då blir det mindre roligt eh he……Natti!

Mobilblogg.


Okej nu börjar de bli väldigt blött här. Du där upp kan inte tänka dig att kissa färdigt någon gång? Nehepp inte de inte..nänä. Men annars vore det helt okej om det slutade regnade nu, jag lovar!

Mobilblogg.


Det regnar här på öland, men vi hänger inte läpp för det. Hejhej!

Love And Ocean








En kväll ute på havet. En kväll med picknick i solnedgången på båten.
Det är såhär livet ska vara.

Nothing To Do

Jag har hittat något som jag älskar. Tumblr. Fyfan vad jag älskar det.
Dels därför som det knappt blir någon bloggning, dels för att det inte händer något just nu i mitt liv.
Jag saknar mina vänner. Kom hem.

JAG SAKNAR DIG



Mobilblogg.

chachaaa, ligger här på stranden på öland och myser med Emma. Det är väldigt gosigt och det är alldeles perfekt värme. Det enda som sabbar stämningen en aning är de två bratzen som ligger precis ovanför oss. De är två dunder bögar som ligger och pratar etiket på bröllop och politik...mycket intressant kan jag lova. Tidigare idag har vi varit och gjort Borgholm, fick med mig ett par vita sandaler med nitar på och en till blommig klänning i samlingen. Nu ska bratzen ner och bada så ska passa på att sola lite, ha det! Puss ida

Sam Tsui


Ganska så jävla grym.

Make A Jump






Det här är vad dagen har bestått utav. Musik. Bad. Cola. Jordgubbar och en hel massa Rosanna Sverin.

Underbart och bäst!

dessutom är bilderna totalsnodda från fröken Sverin, men shhhh det man inte vet mår man inte dåligt utav!



Mobilblogg.

dsc00044 (MMS)

Rosanna är här och vi ba chillarrrrrrrrrr.


.


.

Oh, if my voice could reach back through the past.

I'd whisper in your ear: oh darling, I wish you were here.

Lead Me To You



Tja. Jag förstår mig inte riktigt på känslor. De är förvirrande. För övrigt så är jag trött. Och osminkad. Och jag vet inte vad. Allt känns konstigt. Förvirrad var det ja? Jepp.

Don't know


Har spenderad all min tid som jag kunnat med att vara med min bästis sen hon kom hem i torsdags. Imorse åkte hon iväg igen till Öland i en vecka. Blää, det här är faktiskt inte roligt längre.

Sen sist ni hörde av mig har jag: badat med Fanny och Rasmus. Haft hemmaspaa med Fanny med ansiktsmask och hela köret. Badat ännu mer i poolen. Haft överraskningsfika för Ida. Solat och badat med Ida och Amanda i poolen och brosjön. Varit hemma hos Felicia. Hon bor i en gigantisk herrgård med sjukt stora ägor runt omkring. Ätit chips och kyckling i solnedgången på en klippa. Kollat på när alla de andra tjejerna hoppat från 3,5 och 7,5 meters klipporna. Sjungit Sing-Star och spelat TP. Sovit skavfötters med Ida i herrgården i det minsta rummet som fanns i hela huset. Rotat runt i köket på morgonen när vi inte fick upp Felicia och höll på att dö utav hunger. Mött upp Martina. Badat i poolen med Marri, Ida och Josefine. Ätit middag med Martina. Fått skjuts av världens bästa mamma ner till bussen p.g.a. hällregn. Gått på 20-års kalas hos Max bestående av killgänget, tre tjejer till och jag, Josefine och Ida. Det var gosigt. Ta sista tåget hem. Tumba by night är alltid en upplevelse. Ladda ner Hannah Montana the movie och börja kolla på den mitt i natten. Vakna kvart över ett och äta ugnspannkaka.

Nu sitter jag här och slösar bort solen. Men äh just idag orkar jag bara inte. Nu blir det fika med familjen. Pusshejs.

Hej Sverige



Don't Let Me Go




Give Love A Try


den här låten är så himla fin.

Men den får mig att tänka på dig. Precis som alla andra låtar. And I can't get your smile off my mind.

Swedish Girls


Så jäkla ball.

Blue Eyes



Snyggaste bilden yes! Nej men det jag tänkte på med den här bilden är att mina ögon ändras så otroligt mycket i färg. För det mesta så är de gråa med lite guldigt stänk mot pupillen, ibland är de nästan gröna och ibland är de mörkmörk blå men idag var de nästan isblå med en mörkblå ring längst ut mot sidorna som ni kanske ser på bilden visseligen men ja det såg annorlunda ut i verkligheten.

Är inte det lite skumt egentligen? Att ögonfärgen ändras från dag till dag?

Ten O'Clock


As though you have never been hurt before

Jag fick en ny väggklocka utav mamma idag. Tycker att den passar mig helt perfekt, älskar också citatet som finns på den.
Har faktiskt tänk fylla mitt rum med olika små texter då jag alltid förälskar mig i sådana. Har ju redan All You Need Is Love ovanför sängen.



-


Watch Me Burn



Älskar Rihannas sång i den här låten!

Not Like Before







LUNCH OCH BAD.

(därav mitt vackra hår)



belief

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.





HEAT


eh he härlig bild……………… (ja ironi för er som inte fattar)


Det kan omöjligt bara vara jag som älskar och fullkomligt avgudar den tropiska värmen som slagit ner i Sverige? Är det bara jag som alltid vill att det ska vara såhär? Liksom 25 grader ute när klockan är efter tolv på natten - det är ju underbart. Tänk om det skulle kunna bli lika varmt som det är på bilden ovan i lilla Sverige… Äh man kan ju få drömma i alla fall.

Imorgon ska jag bara ta det lugnt vid poolen. Kanske ber någon komma hit. Jo lär ju bli så när jag blir för sällskapssjuk efter någon timme. Blir alltid så eh he. Men nu ska jag sova, är jättetrött! Puss natti.

SATC 2


Vi såg Sex and the City 2 och den var faktiskt riktigt bra! Mycket humor, så satt och garvade mestadels (förutom när jag satt och hostade, så härligt det där…) och några riktigt söta kärleksscener var det ju såklart. Och ja det var det som man ville och förväntade sig utav från en SATC film; shopping, sex, kärlek, skratt, vänskap, svåra beslut osv.

Ännu en film som om man älskar det som kommit ut förut så älskar man den här! Riktigt jävla bra.

Time To Try



Nu har jag haft tråkigt hela dagen. Rör mig mot stan för att träffa min älskling Martina. PUSS.

Hold A Smile

.
(don't let me go.)

Genom Eld








webbilder. yummie.


det är varmt ute. riktigt varmt. och ännu varmare här inne. sjukt jävla varmt. ändå envisas jag med att ha täcket över hela mig. det blir inte mycket bloggning nu för tiden när man lever sommarens glada dagar. men det är så det är och får vara. även fast att jag skulle vilja uppdatera mer men har ändå inte riktigt den där lusten att smita till datorn för att skriva ett blogginlägg om vad jag gör istället för att bara uppleva stunden. det får helt enkelt komma som det kommer.

de senaste två dagarna sen jag hörde av mig har jag gjort följande:
firat amanda som fyllde 17 genom att kidnappa hem henne till mig med felicia, fanny, josefine och alicia. vi bakade jordgubbstårta och grillade hamburgare. sen badade vi och körde volleyboll i poolen. mamma och pappa övergav mig på kvällen för att åka ut med båten och äta middag ute i skärgården. så bad fanny stanna kvar. vi gick och köpte pizza och bosatte oss ute i sommarkvällen- och natten med dem, ostbågar, popcorn, choklad och musik. tog ett nattdopp och kollade på dear john. idag har det varit äckligt varmt ute. 33 grader i skuggan. galet. möttes av en vägg utav värme när man steg ut utanför dörren. badade med grannarna först för att sedan bli sällskapad av rasmus, mattias, olle, chrille, jocke och mikaela. vi badade, chillade gaaalet och körde volleyboll. nu ikväll var jag över till amanda med josefine och kollade vm-finalen och åt tårta. vi har skrikit oss hesa(re) med hejaramsor och ännu högre när spanien vann. gick hem i den sommarnatten med smärtsamt bra musik i öronen.

livet är helt okej just nu.


Things like you


Det är galet vad jag saknar dig.

Vampires Suck


Ja på tal om Twilight-hysterin och allt... Eh he humor.

mosquito

Att hitta sex stycken myggbett på högra bröstet känns inte helt okej.

Sicko

Just nu känner jag mig sådär eländigt liten och sjuk så att det känns som om att jag skulle kunna börja gråta för minsta lilla. Ni vet när man helst skulle vilja vara fem år igen så att man skulle få krypa upp i mammas famn och snyfta lite lätt och tycka synd om sig själv.

Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att ligga här hemma ensam.

In My Chest



Everyday hoping. Fearing. Loving. Missing. Needing. Feeling. Hurting.

 


Eclipse



Eftersom att jag är en Twilight-älskare så var faktiskt filmen riktigt bra, fastän att man garvar år att vissa saker sägs och görs jävligt fånigt. Felicia som var skeptiskt till att gå och se Eclipse var helt inne i filmen haha, ibland kunde hon inte ens sitta still. Jag och Amanda satt och hostade/snorade ikapp, myyysigt. Tror fan att jag har blivit sjukare nu, men aja...

Man kan ju lugnt säga att man har blivit en ännu större Jacob lover efter den här filmen eh eh, men han är ju så jävla underbar och liksom kroppen ihhhh! Okej ska skärpa mig. Filmen var i alla fall bra - fast som sagt man bör ju gilla hela det här Twilight fenomenet om man ska tycka att den är bra annars tycker man nog inte så värst bra om den.

✯✯✯✯ helt klart från min sida.

Fight For It



Jag är sjuk som ett jävla troll. Hostar, huvudvärk, matt i hela kroppen och ja allmänt förkyld men vafan life goes on och jag tänker inte ligga hemma och dega på sommaren.

Strax ska jag springa iväg till bussen för att åka in till stan med Amanda och Felicia för att äta middag och gå på bio. Vi ska se Eclipse och jag har faktiskt ganska höga förväntingar på den här filmen, men ja det är bara att vänta och se hur den är. Ha det bra, hejs!

It will all turn out good in the end,
if it’s not good, it isn’t the end.

 


WAVE YOUR FLAG


NU JÄÄÄVLAR SKA VI BADA!!


Could Be

GODMORGON. Vädret suger apballe idag. Men det gör inget för Fanny är på väg hit snart och senare kommer Alicia också. Huset är tomt och jag sitter och knaprar på en ordentlig frukost för första gången på en vecka. (Jag vaknade vid två igår så då blev det lunch direkt) och herregud vad gott det är! AHHHH MJÖLK! Nepp nu ska jag fotsätta gnaga på min macka. Vi höres!

-


What Do You Do


[bilder snodda från keis]


Jag sitter och hostar i min säng. Jag hostar så att jag får ont. Det här är resultatet av två svinkalla kvällar/nätter i rad och skrikande och sjungande till konserter fyra dagar i rad. Men fan - det var så jävla värt det. Borlänge, vi ses igen om ett år.

Och tänk, just nu känns livet bra igen. Den där stora stenen som legat och tryckt över mitt bröst i flera månader har äntligen släppt. Allt har ordnat sig någorlunda och den där stunden av att känna "allt är bra igen", som man aldrig tror ska komma när man mår som värst, har äntligen kommit igen.

Imorgon kommer Alicia och Fanny. Vi ska bada, sola och mysa. Kommer bli bäst. Sen på kvällen ska vi till Stuvsta hem till Simon och träffa lite folk. Kommer också bli bäst. Har saknat att ha folk omkring mig hela tiden idag, känns så konstigt att vara ensam. Jag tar ikapp det imorgon!

Nu ska jag sova. pusspusspusspuss. Jag har glömt att nämna hur otroligt mycket jag saknar min bästa vän och bloggkollega i bloggen, men det gör jag! Hela tiden, varje dag tänker jag på henne. KOM HEM NU DIN FIS!!♥


Felsms


HAHAHAHA jag dör. Natthumor. ♥

PeaceAndLove 1



























HEMMA IGEN

TJA. Var hemma vid tio-tiden igår men internet ville inte fungera. Hade en över tolv-timmars sömn inatt och när jag vaknade upp visste jag inte vart jag var. Jag saknar allt så sjukt mycket. Jag känner mig så ensam här hemma. Vill tillbaka nunununu! Det har hänt så sjukt mycket saker. Grymt mycket roligt och vissa saker är helt oförståeliga. Men det finns inte ord som kan beskriva allt - man måste ha varit med för att förstå.

Nu ska jag ladda upp några av de 186 bilderna jag laddat över här på bloggen. Pusshejs. Okej nej det är alldeles för många bilder för att tas i ett svep. Kör på omgångar istället, så resan dit och första kvällen-bilderna åker upp först!

Peace and love är BÄST!!

dsc00024 (MMS)

Peace and love är BÄST!!


RSS 2.0