Leaving

jag saknar det lite ändå

Hemma igen, fy vad skönt, men bara för stunden. Imorgon åker jag och mina fruar till Borlänge och Peace and Love. Så detta blir ännu ett hejdå-inlägg. Hejdå hörs igen om en vecka! Då lär det bli bildbombning så det står härliga till med Barcelona och P&L-bilder och några små sammafattniningar höhö.

Ja ja, hoppas att ni har det bra nu denna veckan också för det ska jag ha!
[and even though I hoped that you would be out of my mind when I came back, you weren't. i have to let you go, it's been a to long time now since we said goodbye now]

I'm on fire

Ansiktet och axlarna is on fire, precis som det ska vara! Fan hinner inte skriva mer nu for nu kurrar magen och det far bli kyckling med cashewnötter som vanligt, det basta som finns! Ikvall ska vi dra in med mopparna/tuk tuk till Patong. Ha det bast sa lange. Kommer sakert komma in och visa livstecken med jamna mellanrum for de har datorer i restaurangen precis dar vi bor. pussspussspusss ida

THAILAND

Amen då drar jag då. Hej då Sverige, Hej Thailand! Ni får ha det bäst och jag kommer hem den 15/7 igen men kommer troligtvis smita in på något internetcafé då och då och bara visa att jag lever liksom.

Hejdåhejdåhejdå, kommer sakna alla mina bebisar pusssssssssss

Packa kanske?

Bilen rullar hemifrån om sex timmar och jag kom precis på att jag inte har packat... OJ.
Tror jag ska börja nu kanske... Lyckat!


Goodbye my lover









Har haft en awesome sista kväll med härligt sällskap nere i kära gamla strandparken. Vi tände brasa, grillade marshmallows, spelade lite fotboll, killarna spelade gitarr och vi bara gosade. Det blev precis som jag hade tänkt mig och hann säga hejdå till alla nu innan jag åker. Men kommer bli ännu svårare att åka ifrån alla nu... buhuuu.

 

 


Make me Smile



Uncle Kracker - Smile


Har försökt att packa den senaste timmen och det har väl gått sådär måste jag erkänna. Det är ju jättesvårt att välja ut vad man ska ha med sig. Vill ju inte ta med mig för mycket eftersom att jag kommer köpa en del där nere. Men tänk om jag tar med mig för lite? Blööö. Aja nu ligger alla mina kläder i fina högar över hela golvet. Mamma får hjälpa mig när hon kommer hem, brukar oftast sluta så för jag kan inte välja bort något.

Har precis ätit en av mina stora favoriter, en av de godaste sakerna man kan äta enligt mig - pannkakor med socker och ett stort glas mjölk. Mmmmmm. Nu ska jag bara dra på mig lite mascara och sen blir det till att rulla ut moppen och köra iväg till jobbet.

Jag slutar vid 20-tiden och efter det blir det hem för att äta middag lite snabbt och sen har jag dragit ihop ett skönt gäng som ska träffas i strandparken.
Ha en fortsatt bra dag och nu skiner solen till och med!

 


Samlar Familjen



Om det är lite trassel i familjen, föräldrarna kanske funderar på att skilja sig, bråkiga tonåringar som vägrar följa med och fira midsommar, småbarn som vägrar sova på nätterna, du hatar pappas nya fru och du tvingas dela rum med dina 27 nya plastsyskon.

Här är lösningen på alla dessa problem..

"Först vrider du, sen slickar du, och sen doppar du"

"Kexet som samlar familjen, bara med Oreo"


 


Summertime


Mungo Jerry - In the summertime

Godmorgon alla glada! Jaa, kollade upp vädret igår och då stod det att det skulle var finfint väder. Är det de idag? *tittar ut genom fönstret* NEJ! Nu har jag fått nog av Sveriges sommarväder. Nu drar jag, jag rymmer till ett annat land.. hmm vilket ska jag välja.. Thailand har jag hört ska vara varmt.
Japp, Thailand får det bli. Jag drar redan imorgon så det så!

 


Musikbomb


Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano


Inna - Amazing


Norlie & KKV - Can I be the one


Mike Posner - Cooler then me


Gigi D'agostino - The Riddle


Toni Braxton - Make My heart (Avicii's replacer mix)


Finns så sjukt mycket bra musik just nu. Här är några av de låtarna som jag pressar sönder just nu.
Tackar och bockar om ni har några musiktips tillbaka!



Kan hon, kan jag

hallå klockan är ju över tolv alltså är det Tisdag nu och då är det alltså Onsdag imorgon. Åh vet ni vad som händer på Onsdag????????? (de som umgås med mig varje dag har nog fått höra det ett antal gånger nu hihi) JAG ÅKER TILL THAILAND!!!!!!!! Det ska blir så häääääääääääääääär grymt.

Så det var nog allt jag hade att säga tror jag. Åh juste, fan att Emilia är borta.. de händer ju inget på bloggen då. Men nä nu jävlar ska jag blogga som bara den. Så ska hon få se när hon kommer hem hur duktig jag har varit. Hela första sidan ska vara täckt med bara inlägg av ingen mindre än Ida Levedal Nilsson. Kan inte lova att något av dem kommer vara speciellt intressanta men äsch vem bryr sig om det. Ett inlägg är ett inlägg liksom och det är ju det som räknas.

Imorgon (eller aa idag) kommer bli en asbra dag, de känner jag mig. Hajhaj!


Is It You?

Fan nu har jag inte ens ett inlägg på hela sidan, damn. Ett tecken på att det har gått för lång tid sen jag bloggade? Äsch, vad vet jag..

Det jobbiga när det gått ett tag utan att man har bloggat är att man inte riktigt vet var man ska börja. Om man bloggar regelbundet är det ju bara att fortsätta där man slutade i inlägget innan.. Fan varför gör jag det så jobbigt för mig själv. Blööööö. Men iofs är jag ju en riktigt tuffing, glömde bort det i några sekunder. Så det här tuffa uppdraget är ingenting för en sådan som mig. *Kavlar upp ärmar*

Den senaste veckan har det varit jobb för det mesta men ni kan få en sådan där finfin snabbgenomgång över de senaste dagarna. Weeeei! Vet att ni alla hoppar av glädje, riiight?!

Måndag 14/6: Stan med Angelica på dagen. Jobbkurs 16-20

Tisdag 15/6: Picnic för födelsedagsbarnet Josefine. Jobb 16-20. Träffade Emma, Josefine och Angelica på kvällen

Onsdag 16/6: Stekte vid poolen med Emilia och Josefine. Jobb 16-20. Skulle ha träffat massor av folk i gömman men jag, Josefine och Angelica gick vilsa på vägen dit. Har aldrig varit så rädda i hela våra liv, vi såg våra namn på löpsedlarna. Men som tur var hittade vi en kastrull som vi hade som vapen.

Torsdag 17/6: Sola med Josefine. Fika i tumba med Josefine och Angelica. Den andra vaccination innan Thailand inne i stan med familjen och efter det åt vi middag på en jättemysig uteservering. Mötte upp Josefine och Angelica och gosade med dem.

Fredag 18/6: Jobb 16-20. Vi som jobbade till stängning fick åka taxi. Personalfest hemma hos Pernilla (chefen). Åt jättegod mat och självklart efterrätt också. Gick ganska tidigt för Josefine hade födelsedagsmiddag hemma hos sig på gatan åvanför. Så kallade upp dit och var där med tjejerna resten av kvällen.

Lördag: Jobb 12-18. Hem och äta supergod middag hemma för att fira pappa som fyller år när vi är borta i Thailand. Jag fick min avslutningspressent, en berlock till mitt armband (ett I), en nessesär och en aftersun. Efter det åkte Jag, Angelica, Josefine, Amanda, Simon och Emilia in till stan. Gick runt lite överallt och tittade på allt som hände. Vid tolv mötte vi upp Eric och hans killkompisar på Gustav Adolfstorg där det var huuuur mycket folk som helst. Vi dansade sönder hela kvällen och kom hem när solen var påväg upp vid fem-tiden. Grymkväll!

Söndag: LEDIG! Skulle egentligen ha följt med pappa och Tim och tittat på högtalare och en iPhone men pappa skulle absolut åka vid nio och då var jag helt död sen kvällen innan. Så blev en hel dag hemma och förbereda inför thailand, så som att fixa massor av musik.

SMAK, där har ni det.


ciao bella


You left a hole where my heart should be.


Om några minuter åker jag. Fan vad skönt det ska bli. En vecka i solen med mat, bad och shopping. Få komma ifrån allt här hemma. En stund att få vara sig själv.

Ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs. Kommer sakna er. Ciao.

-

det borde egentligen aldrig ha börjat. det skulle ha varit bäst så.

We Believe


fräsh chey efter en härlig natt.

Åkte in till stan med Ida, Amanda, Josefine, Angelica och Simon. Gick upptäcksresa genom stan och fick gratis bullar. Mums. Vi stack iväg till Gustav Adolfs torg och dansade från klockan tolv till tre. Galet roligt. Miike Snow, Basement Jaxx och Eric Prydz spelade. Kör en total ripoff av facebook-statusen på fortsättningen. Hemma med solen.We no speak americano och Pjanoo var kvällens höjdpunkter. Men annars en helt awesome natt. Godmorgon nu ska jag sova.


It's Summer






-


Allt är försent

Spelar det någon roll? Nej kanske ingen, kanske allt egentligen.


Really Trying

Tänk att man kan bli så glad över att man fått 8 nya kommentarer när man loggade in på bloggen efter en mysig kväll med firande för Josefine. Nu ska jag sova, är helt död. Ganska så död mentalt också. Fan också. Aja. Hörs imorgon eller någotttttt. Ska hinna packa allt till Barcelona också………… Just nu kan jag inte förstå att om tre dagar är jag i Spanien. Galet vad jag längtar. Jaja, godnatt!

It's Killing Me


ni får en söt bild att kolla på hihi.


Det regnar. Och åskar. Och blixtrar. Jag är rädd. Som in i helvete. Ska vara hos Josefine om en och en halvtimme. Sitter i pyjamas, osminkad, ruffs i håret och glasögon. Ska hinna duscha och fixa mig. Och slå in presenten. Jag som alltid brukar vara ute i god tid…………… Min hund är helt förstörd, hon ligger och skakar på golvet och trycker sig mot mina ben. Stackars snuffsan Shit, kom på att jag har ju jääääättebråttom. Igen. Och så sitter jag och bloggar här, ingen bra idé. Måste springa! Puss ciao. ♥

My hands

Hej. Lever livet lite sådär ju på sommaren. Gömmaren blev lite halvdan men ändå mysig. Gick en promenad lång som helvete från Gömmaren till Kvarnberga med Adde. Sov hos Fanny. Nattmat. Upp tidigt och iväg till tandläkaren. Lagade en tand utan bedövning. Eh aj. Shoppade med mamma. Fick ett par jeans, vitt nagellack, svarta gummistövlar, laddare till kameran och en jeansjacka. Åt lunch på Sandy's med mamma och bror. Åkte hem. Tänkte ha en kväll hemma. Adde ville att jag skulle följa med och kolla på Familjen. Visst varför inte. Åkte in till stan med Elin, Adde, Fredrik och Robin. De åt på Subways. Gick till Skeppsbron. Kollade Familjen och Salem Al Fakir. Jag, Therese och Fanny trodde att vi skulle dö där ett tag. Eh he. Men Tessan höll i oss! Gick till Slussen. Åt cheesburgare. Såg Gustaf Skarsgård. Trodde att vi skulle möta upp Axel i Kungsträdgården så jag och Adde tog täten och började gå. Upptäcker att ingen har kommit fram förutom vi. Vi ringer Tiemo. De är fortfarande i Slussen. Vi sätter oss och lyssnar på ett liveband och filosiferar om livet, golf och skateing. De ringde igen och sa att vi skulle mötas vid Centralen och åka hem. Gick dit och tog tåget hem. Åkte hem ensam, trodde att jag skulle dö i Tumba men jag överlevde. Pratade med Fanny när jag gick i skogen. Kom hem. Åt pannkakor och färska jordgubbar. Asgott. Kollade på Happy Feet. Adde ringde och hade tråkigt. Pratade med honom i en timme och sju minuter. Sov igenom hela samtalet men pratade ändå, jävligt skillat må jag säga. Vaknade av att jag pratade. Sa godnatt. Somnade. Vaknade efter 13-tiden idag. Gick upp. Kollade på tecknat och åt pannkakor.

Där har ni mina senaste dagar gott folk. Eh he.

Summerfeelings



foto från gotland förra året. vädret är underbart. solen ger en en sådan energi till livet. spenderade dagen med josefine och ida. har solat och badat. ätit supergod lunch och ätit jordgubbar. kvällen kommer att tillbringas i gömmaren med massor av trevligt och gulligt folk. hoppas alla har det brrrrrrrra, pusshej.♥


tänker för mycket på dig


me love you. ♥


Gosig dag. Först kidnappning, solande och picknickande med Amanda, Ida och Josefine. Hem snabbt och byta om och fick sedan skjuts till Tumba. Fick äntligen sommarkort, weei. Mötte upp fina Marri i stan och åt middag på Taco Bar och pratade en massa. Sista gången vi ses på en månad nu. Usch, buuu! Sucks. Vi gick och köpte en varsin glass och gick runt lite. Sa sen hejdå och sprang till tåget. Fanny ville att jag skulle hoppa av i Huddinge och gå en promenad med henne och det tyckte jag var en bra idé. Har saknat henne massor nu när hon varit i Italien i 6 dagar. Mötte upp söta Emma i centrum. Vi gick och satte oss i Sjödalsparken och åt vindruvor och pratade en massa. Fanny började frysa och vi gick till McDonalds och de köpte rea(!) McFlurry. Undrar varför de säljer dem för 10 kr nu? I alla fall. Träffade på några av Fanny och Emmas vänner och sällskapade med dem. En massa skratt där. Fanny upptäckte att hennes buss gick om fem minuter så vi sprang dit och sa hejdå snabbt som attan. Sa hejdå till Emma också och gick upp till tåget. Sen träffade jag Oskar i Tumba som jag stod och pratade med i 20 minuter då det är så himla härligt att tågen passar med bussarna… Eller inte. Men trevligt att stöta på honom i alla fall. Sen härliga 727 så var man hemma snabbt. Slapp 736, oh happy day säger jag bara! Den jag tog tar 5 minuter, max. Medan den andra tar 22. Kuuul. Nu har jag ätit popcorn och kakor och duckit saft. Jag är mätt. Och nu blev det ett onödigt långt inlägg som vanligt…… Jaja, puss godnatt!

Mobilblogg.

dsc00021 (MMS)

IDAAAG ÄR INGEN VANLIG DAAG FÖR DET ÄR JOSEFINES FÖDELSEDAG!! GRATTISGRATTISGRAAATTIS PÅ DIG SNYGGO! Vi sprang upp och kidnappade henne och tog på henne en ögonbindel hähä. Sen hade vi dukat upp en picknick på fotbollsplanen. Gossss! Nu ska vi fortsätta sola, pussssspusspusss.


greatness



h3h3h3h mat. igen. och jävvlar vad starkt det är. och gott.


RYSSEN VAFAN

h3h3h3h3h sitter hos ryssen idag igen. idag är mehmet (mattias) här också. sweeeeeet. balen var gullig. vasse var sötast. såklart. sen var alla mm-flickor så himla fina såklart! alla nior var riktigt fina faktiskt (ja jag överanvänder det ordet). sen åkte vi till tumba och mötte upp grabbsgänget som hade spelat paintball och drog donken. en cheesburgare, pommes och bubbelvatten försvann ner i magen. muuuums. nej det kändes bara otroligt äckligt. usch tycker inte så värst om mcdonalds längre. älskade det förut. åt det minst en gång i veckan i höstas. på två-timmars håltimmarna på torsdagar. att ha centrum två sekunder från skolan är mindre bra ibland. mer bra andra gånger. typ som när man har idrott första lektionen och sedan ska byta om och inser att man glömt packa ner bh................... då springer man snabbt ner till h&m och dagen är räddad! hähä tyeeep awesome.

men nu ska jag vara social FAKTISKT. heeeeeeeeh. kul chey. hej puss.

sdtyu3ijkb

Oh my, har världens huvudvärk som hemsökt mig sen i lördags morse. Mindre kul. Idag har jag gjort följande: Vaknat. Ätit frukost. Kollat tecknat (ja jag är 17………). Duschat. Vikt in (läs; kastat) kläder i garderoben. Dammsugit undervåningen. Lyssnat på Gavin på högsta volym instängd i mitt rum, liggandes på sängen. Facebookat. Och nu lagar jag lunch till mig själv. Är freakin' starving här. Dör nästan. Rosanna kommer om cirkus en och en halv timme. Då blir det sminkning och ja sen sticker jag iväg till deras bal lite senare ikväll som sagt. Nu piper det från ugnen! Ciao.

Run Away


Var ute och lekte i regnet med Ryssen och Keis. Detta gav resultatet av mitt vackra hår som ni ser på bilden ovan. Det som vanligtvis brukar vara helt rakt har nu tagit form i någon slags vågigt ruffs. Och om vi säger såhär, bilden skapar inte rättvisa gentemot verkligheten. Det är inte ens i närheten.

Men som sagt - lekte ute i regnet med mina käresta. Älskar att vara ute i regnet. Skulle bara ha varit varmare och det hade varit perfekt. Vi gick ner till Vårsta och lämnade över Mikaela till busschauffören. Och där stod vi i regnet, jag och en utav mina bästa vänner som jag inte har pratat med på över tusen år känns det som. Gick igenom allt trams som går runt i hjärnan. Rasmus är bra med sånt. Han är helt enkelt bäst. Faktiskt.

Båda två är faktiskt bäst om jag ska vara ärlig, superdupermega bäst.
All kärlek till dem. ♥

Men ja, nu ska jag sova är jättetrött efter gårdagens natts bravader (eller något liknande) så ja helt enkelt godnatt alla fina, fula, långa, korta, smala och även tjocka. Hörs imorgon, då ska jag sminka Rosanna inför deras bal och även fota under balen! Ska bli roligt faktiskt, drar med mig Mikaela också.

Natti dröm sött!

Mobilblogg.


OM det ska bli! PUSS IDA


Hos Ryssen

Sitter hemma hos Ryssen med Keis. De ligger och brottas i sängen, ja precis som det låter. Nu bits de också! KINKY! Rasmus frågar vad en beefcake är. Det är tydligen en halvnaken hunk. Han tänder inte på killar säger han nu........ Vi får tänka över det ett tag säger vi. h3h3h3h3h3h. Mikaela piper och börjar nästan gråta. Rasmus ger upp, haha fail killar går alltid på det. Jaja nu ska jag ge mig in i matchen, ciaooooo.

Give It Up

klockan är snart fyra när jag börjar skriva det här. jag sover inte. varför i helvete gör jag inte det för? kollade precis ut genom fönstret. det är ljust ute. dagen börjar komma. och här ligger jag och har inte ens försökt mig på att dra mig emot rummet. härom natten konstaterade jag för amanda att just nu ser jag inget särskilt positivt med livet. liksom det finns ingen mening med allt. finner ingen kraft just nu. och det beror nog inte på något särskilt egentligen. visst jag saknar honom. jävligt mycket ibland och mindre till nästan inte alls andra gånger. men det försvinner sakta men säkert och det är en sådan otroligt skön känsla så ni kan inte fatta. den där tunga smärtan som legat som ett freakin' berg över mitt bröst den senaste måndaden. och jag hatar att vissa saker har blivit som det blivit under det här året. att vissa människor är som de är så att det har blivit som det blivit. men nu när jag ligger och skriver det här och ser hur morgonen grynar utanför fönstret. och jag sitter och pratar med elias om helt onödiga och lättsamma saker. resan till barcelona är bokad och betald. jag kommer att ha en hel vecka med sol och tid att hitta tillbaka till mig själv igen. det är faktiskt sommarlov också. med inga måsten och det är väl det som kanske har blivit en frontalkrock mot vardagen då man jämt har något att göra på dagarna och helt plötsligt har man ingenting att göra och vädret suger apballe. det gör seriöst inget att jag är uppe hela natten. det är okej. även fast att jag kommer att vara helt förstörd imorgon. idag. men helt ärligt talat så bryr jag mig inte så värst mycket. och jag vet att jag har sådana otroligt underbara människor runt omkring mig. jag är så himla lyckligt lottad som har alla fina vänner som jag har. de är utan tvekan världens bästa allihop. och även fast att min familj inte alltid är så himla bra så försöker vi faktiskt att få det att funka. och just nu går det bra. vissa stunder riktigt bra till och med. mitt humör det svänger. jävligt mycket. det är vågor. upp och ner, ner och upp. jävligt irriterande och påfrestande för ens sinne och själ. men det är sådan jag är. jag måste leva med det så enklelt är det. men som sagt jag drar till barca om en vecka. och då ska jag bara må bra. jag har bestämt mig för det. vi får väl se hur det kommer att gå med det. jag upptäcker mig själv med att falla tillbaka till de dåliga stunderna ibland. jag upptäckte mig själv med att sitta och läsa gamla sms som han skickade till mig för länge sedan. och att under de fina, vackra kärleksögonblicken i filmer hittar jag mig själv sittandes med tårar rinnandes längs kinderna. för att jag tänker på honom. det är inte okej. det är inte okej på ett enda jävla plan. och ändå så upptäcker jag mig själv med att göra sådant där med jämna mellanrum. och jag förstår inte varför jag gör så. faktiskt inte. för jag vet att det inte kommer att bli vi igen. jag vet exakt vad han känner. men jag vet inte hur jag känner. och jag vet att inget kommer bli som förut igen. det kommer det aldrig att bli, hur gärna jag än vill. men vill jag det då? egentligen? jag vet inte. jag vet ingenting längre. jag har aldrig vetat något. så är det bara. och ändå så går jag bara och tänker på hur gärna jag vill att han ska höra av sig. men väntan leder ingenstans. och sen tänker jag "vill jag verkligen det?". det är nog bäst såhär. men som sagt så vet jag ju att det aldrig kommer att hända. jag går vidare oavsett om jag vill eller inte. och som sagt - det är så jävla skönt. ibland. fanny är i italien med felicia och jag saknar henne något otroligt mycket. fick seriöst tårar när jag sa hejdå till henne i onsdags när jag insåg att hon skulle vara borta i sex dagar. vi brukar prata minst två gånger per dag i några timmar. hon är mitt överlevelseplank. anledningen till att jag inte gjort saker jag skulle ha fått ångra senare. anledningen till att jag orkar för det mesta, för det är hon som peppar och stöttar mig. det är hon som orkar med mig. det är hon som finns där på riktigt. tänk att jag klarat mig utan henne i mitt liv  fram tills för lite mer än ett halvår sedan. förstår det knappt själv. vart har du varit i hela mitt liv snäckan? och att jag precis skrivit en hel bibel är något som är så himla skönt. älskar att skriva. hittar aldrig tid för det bara. och jag skriver bäst på nätterna. elias kallar mig jämt för nattuggla. det stämmer till viss del. ibland. funderar på om jag ska publicera det här eller inte. bli ännu mer exposed än vad jag redan utsatt mig för flera gånger innan. eller något. ska fundera lite till. och om du läser det här. ja då har jag valt att blotta mina tankar totalt för 60 personer som jag inte har den blekaste aning om vilka ens hälften utav er är. men det är okej. för helt ärligt talat så bryr jag mig inte så värst längre. inte för stunden. och just för att den här texten är så jävla lång lär väl många fler än hälften slutat läsa efter bara andra meningen. för den här texten har ingen mening. den har ingen som helst betydelse för er. bara för mig. knappt det. men jag fortsätter att skriva och funderar på allt mellan himmel och jord. funderar på vilka som kommer att stanna kvar i mitt liv framöver. vilka som kommer att lämna mig. och vilka som kommer att komma in i mitt liv. för att sedan lämna mig. ja, jag har den synen på nya människor. på alla människor. jag kan inte hjälpa det. allt för många har försvunnit och på det sättet har jag tappat min tro till att någon kommer att stanna kvar. på samma sätt som jag verkligen har tappat tron på killar. på riktigt nu. som felicia sa för någon vecka sen "om jag hade varit du hade jag tyckt att alla killar är äckliga patetiska svin.". och den meningen träffade exakt rätt. men om jag känner mig själv lär jag väl vara lika naiv nästa gång det kommer en kille in i mitt liv. och jag hatar mig själv för det. nu börjar klockan leda mot fem och jag borde avsluta det här. borde sova. det finns så mycket man kan göra och borde och vill. och nu jävlar både ska jag sova. jag ska göra det. jag borde det. och jag vlil det. godnatt. någon dag vet jag att allt ska bli bra igen. jag vet bara inte när. men någon gång.



"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter." -Michel de Montaigne

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

Melissa Horns texter är skrämmande vackra ibland. Att hennes texter träffar en rakt i hjärtat är det ingen tvekan om.

Reaching


Bröllopsmiddagen var himla trevlig. Vi gick och åt på Grill på Drottninggatan och satan vad gott det var! Veronica och Jocke hade gift sig på Skansen idag när de vigde samman alla som kom dit och ville det. Man kunde välja antingen en borgerlig eller en kyrklig vigsel, det har antagligen att göra med Love-veckan som hålls i samband med Kronprinsessan Victoria och Daniels bröllop (jag har ingen större koll). Vi satt på restaurangen i sex och en halv timmar, herrejesus vad man fick ont i rumpan där på slutet!

När vi kom hem öppnade bror och jag pringlesburken och satte på Inglourious Basterds och nu tog den slut för ett litet tag sen. Så jävla bra! Och nu ska jag sova för stupar snart.... Puss natti. [skoja nu skrev Aref på facebook, heheh sover senare]

Like That


Bara jag som beundrar Amandas uppfinningsrikedom när det kommer till mailadressen?

I MUST DO IT

Jag puffade upp alla mina kuddar i sängen,
Satte på myspys-listan på spotify,
Gosade ner mig mellan mina två täcken,
Satte alarm på 08.40 till imorgon,
Svarade på några sms,
Slöt ögonen och förbereder mig för att sova...


.. JAG MÅSTE BLOGGA?!?!?!??!?!?

Jag vet inte var jag fick det ifrån men fick något ryck, att jag bara måste blogga helt enkelt. Har ingen aning om vad jag ska skriva om eller så. Men bara måste skriva ett inlägg innan jag kan somna helt enkelt. (Nu blev det helt enkelt två gånger på rad men äsch)

Okej fan, nu har jag ännu en gång bevisat hur rubbad och sådär konstig jag är egentligen. Fan. Förlåt eller något. But cant help it.

Äsch nu kan jag väl berätta om min dag istället som man ska göra på en blogg.

Det började med att jag gick upp vid halv elva och tog det jättelugnt för att jag skulle inte börja jobba förens vid ett. Men när jag står och sminkar mig (kl elva) ringer Simon och undrar vart jag är för att jag börjar elva. Jag upprepar nejnejnej ett antal gånger för honom för jag var helt hundra på att jag började ett. Men det spelade ingen roll hur rätt jag hade för de var utan personal så det var bara att skynda sig till jobbet. Men eftersom att bussarna går så sämst på helgen var jag inte där förens vid halv ett iaf men de hade klarat sig just fine.

Jobbdagen rullade på precis som vanligt. Jag hann få chokladklet på hela mobilen, läsa igenom vad varenda pizza innehåller för två indier som var vegetarianer, bli medbjuden att åka med en 60+ på segelsemester, råka mosa en möglig apelsin med mina bara händer, äta världens godaste jordgubbe, diskutera Twilight med Janne. Ja det var väl de som hände på jobbet idag, en mindre händelserik dag. Det brukar hända så mycket mer men den där segelsemestern höjde dagen några nivåer såklart. Han skulle till och med bjuda på Bullens pilsnerkorv!

Efter jobbet (vid halv sju-tiden) gick jag ner till o'learys och mötte upp mamma och pappa. Jag kom precis när Nigeria-matchen var slut men gjorde inte så mycket. Fick in min Larry Bird och var så nöjd så.

Okej nu har jag skrivit tillräckligt för att kunna sova gott. Jag är död. Imorgon är det jobb igen hajhaj!



Hey up! Hey up!


Rising girl - Lovestoned


Har försökt att blogga i någon timme nu men det går bara inte. Fysiskt omöjligt. Men bjuder på en låt så har jag gjort något iaf. Det här är en av många låtar jag kommer pressa sönder i sommar, den ger riktiga summerfeelings!


Falla Fritt

Tjaaaaaaaa, nu ska jag lite sådär spontant iväg på bröllopsmiddag om ett tag. Eh ja ibland blir det lite sådär. Spännande! Mamma ringde och sa för cirka två timmar sen att vi skulle iväg och vara vittnen till bröllopet men det hann vi inte med eftersom att Oliver hade match i Alby men nu ska vi iväg på middagen i alla fall. Finkläderna är på och regnet piskar utanför, kul. Älskar försommar vädret. Verkligen. Men snart bär det av till värmen. Den 21 juni slipper jag allt här hemma i Sverige för en stund och kan bara vara med min familj. En stund att få vara och hitta tillbaka till mig själv igen.

Heartless

Häjhäjhäj, ska precis krypa ner i sängen och gosa lite i min ensamhet. Eller nej det där lät mest obehagligt... Vi tar om det. Ska precis krypa ner i sängen för att sova. Bättre.

Idag har det varit bajsväder vilket jag inte tror att någon har missat. Förutom Fanny och Felicia då, för de är i Italien och steker i solen och äter pasta.

Även fast vädret sög hann jag med att titta på Titanic som är över tre timmar lång, måla naglarna lila (fast bara på en hand), gå på prommenad med Emilia, handla på ica två ggr, hälsa på Marcus som jobbade, gosa med Emilia hemma hos henne, äta tacos med mamma och Tim, mysa i strandparken med Emilia & Josefine & Amanda, titta på när Josefine & Amanda tog sitt första dopp för i år, våldgästa Emma och ha tjejkväll med henne & Emilia & Josefine & Amanda.

Ja ni, där var mig dag/kväll. Helt okej lagom gosig dag tihiih.

Nu ska jag soooova för ska upp och jobba imorgon, ha det bästbästbäst!



Mobilblogg.

dsc00029 (MMS)

Josefine och Amanda har precis spontanbadat i kylan. Stark jobbat tjejer!


-



My hair




Hallu, har precis kommit hem ifrån 2,5 timmar hos frisören och nu är den där härliga utväxten äntligen borta. Sen ser det emr naturligt ut också eftersom att den rödatonen jag har haft kvar sen jag var brunett är borta nu också. Nöjd chey.

Nu står Tim och kallskriker i köket, det går tydligen inte så bra för honom. Jaja mästerkocken får väl komma till undsättning! Pusspuss love you.

 


iPhone 4G


Den vita ska bli min. Så är det bara.
Den nya iPhone 4G presenterades ju för någon kväll sedan och den verkar ju vara helt awesome! Har gått och suktat efter en iPhone ett bra tag nu och egentligen tycker jag att den första modellen är ganska så mycket snyggare med designen men mjukvaran är så himla mycket bättre. Drägglar vid bara tanken, höhö. Ibland är jag en riktig tekniknörd när det kommer till vissa saker... I Juli min älskling ska du finnas i mina händer! [jag kan ju hoppas i alla fall hehe]

Skolavslutning


Snygging! Först sång och musik i sjödalsparken och sen tillbaka till klassrummet för fika.

Stella och Sabrin ♥

Det heliga kuvertet, betyyyygen

Johan sådär lagom nöjd

Sen besökte vi HGY och hämtade upp flickorna och åkte in mot huvudstaden

Vi gick och köpte glass/wienerbröd/mat osv och gosade i kungsan

Sexigt

En Ida och en Emilia

Lite senare på kvällen hamnade vi efter mycket om och men på skinnaviksberget

Fina vänner!

Vi packade upp vår mat och hade det väldigt trevligt men så börjar det regna

Men andrews var lika glad för det

Vi var tappra och stannade kvar ett bra tag men till slut fick vi nog så åkte till huddinge

Hej hej hej hemskt mycket hej

Jaaa... tågresan vill ni inte veta något om. Tro mig.

Men tillslut hamnade vi i där vi började dagen, i sjödalsparken och spelade brännboll bl.a.

Om vändret hade varit bättre hade kvällen kunnat bli så otroligt mycket mer men det blev en helt okej skolavslutning ändå. Nu jävlar är det lov!

 


Draw A Line

Skolavslutning och kvällen avklarade. Sommarlov var det ja. Hmm allt känns bara konstigt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Men konstigt känns det.

Även fast jag var hemma vid tolv-tiden så har jag hunnit med en massa idag, sen har det ju varit otroligt dåligt väde med regn och äckel så det var inte så lockande att vara ute så mycket längre... Berättar om alllllllt imorgon för nu är jag så jävla trött och död så det finns inte. Känslosam dag, hell yeah. Godnatttttttttttt. ♥

-



All Yours


Mötte upp världens finaste Nina idag efter en 50 minuters lektion. Värt. Vi åkte in till stan och åt jeeetegod pizza och pratade en massa, gos! Sen gick vi och kollade på studentflak (haha har gjort det typ femtioelva gånger nu men fan det är lika roligt varje gång) och sen kom hennes lille Patrick och sällskapade oss. Efter ett tag begav vi oss mot centralen och det blev ett snabbt hejdå för att sen kasta mig på tåget.

Älskar henne något otroligt min fina vän som jag faktiskt känt sedan jag var ett fjuttigt år. ♥


Sinner



It Will Come



Just ja, glömde berätta om igår - Sveriges Nationaldag!
Åkte in till stan och mötte upp underbaraste Martina och vi gick och kollade i några butiker för att sen sätta oss i solen och äta Taco Bar, mums hihi. Sen gick vi och köpte jättegoda och söta jordgubbar på Hötorget och begav oss hemåt.

Hemma bakade vi jordgubbstårta, den blev jeeeetegod och vi satt och fikade på den med mor min och pratade en massa. Sen satt vi i solen och bara njöt och pratade, jag och finaste Marri och kollade i gamla skolkataloger haha... Vi åt goda hemmagjorda hamburgare ute i sommarkvällen till middag och sen gick vi en sightseeing tur genom Vårsta med voffsan.

Vi avslutade kvällen med popcorn, cola och The Notebook. ♥ och somnade någon gång vid två kanske. Martina smet iväg vid sex-tiden imorse eftersom att hon skulle vara barnvakt till sitt kusinbarn så hann inte säga hejdå eftersom att hon inte ville väcka mig, men hade en jeeetegosig dag med dig Marri! Du betyder mycket ska du veta.

Hot'n'Cold

Fantastiskt duktiga må jag säga. De börjar spela vid 00.30 ungefär. LYSSNA.

Your Voice



-


Beating Fast

Bilder från picknicken i fredags med mina fina cheyer innan Mando Diao.

AvslutningsSpex


För exakt ett år sen innan vi slutade nian gjorde jag och några till i min klass en spexvideo till våra lärare där vi imiterade dom. Nu äntligen har jag fått Amanda att lägga upp den på youtube. Det är såklart väldigt internt så kanske inte är så kul för er som aldrig har träffat dom vi försöker härma, men aja. Enjoy!



Utan Dig


Picknick i stan med världens underbaraste Sabrin, Fanny, Ida, Alicia och Amanda. Sol. Värme. Vänskap. Kärlek. Kolla studentflak. Stanken av sprit och öl låg som ett täcke över hela Stockholm. Glädjen och lyckan hos alla studenter. Skratt och jubel. Gröna Lund och Mando Diao. Världsklass. Galet bra. Öm i hela kroppen, alldeles hes och skavsår över hela fötterna. Så jävla värt. Båttur över till vackra Slussen. Stockholm klädd i solnedgång. Ta tåget hem med fina Felicia. Att ha en förstående vän och att säga hejdå i all hast mitt i ett samtal. Drive-in på McDonalds med mamma. Middag. Illamående och ångest. Att äntligen få lägga sig ner i sängen och slappna av. Ta upp datorn och lyssna på musik. Göra ett misstag. Börja gråta och inte kunna stoppa tårarna. Släpp det. Kan inte. Måste. Det gör bara så jävla ont hela tiden.


Haunted

Hej, det händer rätt så mycket nu så har inte haft tid för bloggen, är knappt hemma på dagarna och kvällarna nu för tiden. Vi är lediga fram till på tisdag och sen är det skolavslutning på onsdag men det är ju så fint väder så vi tar vara på all sol vi kan hähä och umgås med alla underbara vänner. Vi kommer väl tillbaka när vi har tid, pusspusspusspuss.

Mobilblogg.

dsc00027 (MMS)

Vi sitter och kollar på studentflak och äter cheesburgare och har det allmänt bra i solen. Hörs senare, puss Emilia!


Little House





It wont go away.



Mobilblogg.


Yeeeeeah, [email protected]!

FREE

Sitter in ze schuul och har precis gjort en kursutvärdering utav Religion och Samhälls-kurserna. Kuuuuul. Tufft att ta sig upp ur sängen imorse men lyckades med nöd och näppe. Ida och jag var busiga och tog en senare buss och kom 10 minuter sent, woopsie. Sjukt busigt, visst?
Sitter och lyssnar på Gavin. Det är kärlek det. Hann uppdatera min iPod imorse också så har fått över ännu fler underbara låtar av honom dit, awesome tyeep.

Här under lägger jag in FREE med honom - så lyssna och njut.



RSS 2.0