Can't Work It Out


Att tröstäta Ballerina kakor och dricka festis i en liten Tetra Pak liggandes i fosterställning och lyssna på Gavin DeGraw när man egentligen borde ligga och sova.
För att sedan inse (för femtioelfte gången) - för i helvete ta dig samman människa men ändå fortsätta äta på de syndigt goda kakorna. Att lägga upp en ful bild på en själv men som ens bästis är otroligt vacker på men ändå vara nöjd. Och att känna sig helt utmattad i hela kroppen av alla känslor som rusar igenom en varje dag. Godnatt alla fina.♥

Mobilblogg.

dsc00026 (MMS)

Vi har haft picknick med mcdonalds i Sjödalsparken, känns på något sätt lite bättre att äta skräpmat i en park av någon anledning hähä. Det är sol och riktigt gosigt, vi ligger här i gräset och lyssnar på musik och väntar på Fannygos! Ha det gött, puss Emilia och Ida.


Vi Är Laddade


hoooo, laddar för brännboll emot spsp08.

Gomorro'n! Igår jobbade jag hela dagen och var verkligen i min egna lilla värld, var hur trött som helst. Jag kom hem till middagen och myste lite med familjen. Det var ju morsdag igår så hoppas att alla pussade och kramade massvis på sina mammor. Innan jag knallade upp till Emilia satt jag och pysslade ihop mammas present. Jag var klar vid ungefär halv elva tiden och då tog jag mitt pick och pack och kämpade för mitt liv upp till Emilia. För er som inte har varit hemma hos henne, det är som att bestiga mount everest varje gång. Pjuuu.

Jag och min käre vän hade myspys resten av kvällen/natten och fick en rejäl sovmorgon idag. Det var så grymt skönt! Vi börjar klockan ett idag och då ska våran klass (spsp09) möta två:orna (spsp08) i brännboll. Jaa, vi får väl se hur det går..eller vad säger jag, vi kommer ju spela sönder dom. Eller nått.. hähä.

Det är soooool ute och det är typ skönt! Nu ska jag gå och hämta lite fil och flingor, ha en fortsatt gosig måndag.

 


Ida och cola?!

OMG JAG ÄR I CHOOOOOCK!! IDA SA PRECIS ATT HON VILL HA COLA ELLER MER BESTÄMT MÅSTE HA COLA! HERREJEEESUS ÄR SERIÖST SJUKT CHOCKAD TJITT! LIRRE VÄÄÄÄRLDENS NYTTIGASTE MÄNNISKA VILL HA NÅGOT ONYTTIGT?!?!

miffot har btw inte ens kommit hem till mig än, segare människa får man leta efter!...

Eenie Meenie




Idag var det ju mors-dag och mamma fick en tavla med lite gamla foton i ett kollage och sen ska jag och min lillebror bjuda henne på lunch någon dag!

Sen var det till att springa ner till Sandra och Emil och gosa med dem! Skickade ju iväg en mobilblogg när vi kollade på film. Vi hade jätteroligt när vi lekte kurragömma, restaurang, lekte med dockor, fikade och ja kollade på film. Det regnade så vi fick hålla oss inne hela dagen. Vi gick upp hit någon timme också så kollade vi på Lejonkungen 2 och jag städade i mitt rum lite medan också.

Sen har jag bara fortsatt att städa rummet och nu ä det frääääscht här inne med stort F lirre! Sen blev det fieen (ironi här nivet) mors-dag middag med pizza ute i solen!

Nu är mor och far utflugna ur huset för kvällen/natten och jag väntar på att min älskarinna ska komma och sällskapa med mig till morgongryningen! Jag och Mikaela är gifta nu så jag och Ida har fått ta vårat förhållande till en annan nivå så att säga……

Jag och Martina-tina är mamma-kompanjoner har vi kommit fram till, vi ska rådgöra och diskutera hur vi ska uppfostra våran son Scheppe. Han är lite busig den där pöjken så vi måste ha på hårdhandskarna för att lyckas uppfostra en fin grabb!

Nepp nu ska jag fortsätta att prata vidare med nya, fina bekantskaper. Toodles!

Mobilblogg.

dsc00023 (MMS)

Världens bästa ungar sitter och äter bullar och dricker oboy medan vi sitter och kollar på film och regnet smattrar mot fönstren. Vi har lekt en massa redan bl.a. kurragömma och gjort en koja hihi. Nej nu ska jag återgå till filmen, puss Emilia.


Go Along


jaaaa jag är nyvaken, ruffsig i håret, osminkad och ser ut som ett helvete jag vet.


Nu ska jag iväg och vara barnvakt, tjingeling!

Beat Again

Hej. Jag är trött. Jag har haft en rolig kväll med underbaringar. Vi firade Martina, hihi. Nu ska jag dricka upp min cola. Sen ska jag sova. För som sagt - jag är jeeetetrött. Natti folks!♥

Greatness















En mycket lyckad kväll med mycket nytt och trevligt folk. Tummen upp!
Tyvärr var kameran nästan helt död redan när vi kom dit men hann ta
några bilder innan den avled iaf. Pusspusspusspusspusspusspusspuss




Mobilblogg.

dsc00022 (MMS)

På väg hem från en awesome fest i huddinge!


Mobilblogg.

dsc00019 (MMS)

Är och shoppar med bror min, gos. Fått honom att köpa massor med snygga kläder. "Face lift - or just be your self." Peace out, Emilia.


Falling Apart



Hei på däj.
Jag ska tillbaka till frisören idag för det var lite ojämnt hähä så ska småjustera på sidorna...
Bloggen är sjukt personlig just nu som ni nog har märkt, inte mycket annat som skrivs än vad vi håller på med under dagarna och så men ja, jag ser bloggen som en dagbok som jag senare kan kolla tillbaka till senare för att minnas saker jag gjort som man kanske har glömt bort. Roligt för mig, tråkigare för er dock.
Idag var första dagen med luggen. Det känns faktiskt bra men riktigt ovant. Känner mig lite halvt obekväm för stunden så har gått och fixat med håret hela tiden idag. Men jag vänjer mig!

Jaja nu ska jag springa ut från tk, ha en bra fortsatt dag!♥


Goes By


här får ni en underbart, go, nostalgisk låt från året 2009.


Om det inte var så att jag senast för en minut sedan pratade med min kära bloggkollega skulle jag tro att hon var död med tanke på hennes närvaro på bloggen som knappt existerar längre. Tur att hon inte är det. Puss godnatt världen, den här helgen kommer bli rätt så assyym och jag känner att jag börjar stå på mina egna ben sakta men säkert.

Sharing



Hittade en såndär överlägset snygg bild på facebook som Cattis hade lagt upp och som ingen av oss hade blivit taggad i, så hittade den som en liten överraskning i ett av hennes album. Jag och Martina slår ju Patric och Elias med hästlängder på snygghet här alltså!

Clear Your Heart


Klippte lugg idag. Lite spontant sådär, ville ha en förändring i mitt liv.

-

Now you became like everyone else.

Into The Wild


Vi var ute i skogen idag. Orientering. Ute i Handen. Som ligger i Haninge om ni inte visste det. Jag gjorde inte det fören idag. Visste inte ens att det fanns ett ställe med namnet Handen lirre. Fyfan trodde att jag skulle dö i början av dagen. Vi stod ansikte mot ansikte mot döden - trodde jag. Men vi klarade det finfint! Förutom en liten visit på en halvtimme ut mitt i ingenstans när vi inte visste vart i helvete vi var någonstans och inte trodde att vi skulle hitta civilisationen igen. Men äh petitesser! Vi tog 14 kontroller på ungefär en timme och fyrtiofem minuter, riktigt nöjd må jag säga! Stella ramlade två gånger, jag halkade, snubblade och lyckades blöta ner halva min ena sko i sankmark men Ida och Martina klarade sig bara braaa. Det bästa var ju att vi gick hela vägen och ändå kom in i mål innan dem som sprang och som hade gått ut i skogen innan oss hähä. bildkälla


Endless Pain


Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.


Where I Stood

Hej tja tjena hejsan hallå! Jag ska plugga samhälle nu, det kind of suger.
Allmänt opepp på livet just nu. Jag saknar dig om ännu mer än vad jag vill erkänna.

I ♥ Music


Idag fick jag (eller ja pappa som beställde åt mig så står hans namn men i alla fallllll) mina nya hörlurar! Ihh awesome! Älskar mina wesc-hörlurar men nu när det är varmt ute, eller ja just idag är det ju inte så jävla varmt(…………………) så dör man av värmeslag på öronen hähä. Så dessa blir perfa!


S(HE)BE(LIE)VE(D)


Pizza Calzone



Snygg chey den där Emilia. Nu ska jag äta vitlökscalzone mums! Äter faktiskt pizzasalladen till, då räknas det inte som sååå himla onyttig väl?

Fill Your Mind


Emma och Patric, mästergrillarna!

Schnygga killar! Adam, Philip, Milad och Elias.

Supercute, jag, Marri och Cattis.

Utsikten från Skinnarviksberget.

Ida likes Loka med sugrör.

Hihi så sööööt!

Mina fina, underbara.♥

SNYGGA. (jag och Martina i alla fall……)

Denna är dock oförberedd, fieent.

Har ni sett snyggare eller? Det har inte jag i alla fall.

Patric poséarN

Cattis, Emma och Tina hihi söta.

Söööt som socker.

Gosisar.

Okej ska försöka med en hyfsat snabb resumé av gårdagen. Jag åkte till Fruängen vid tre och mötte upp Martina och hennes mamma för att kolla på Marris brors Chippens match. Vi åkte till Aspudden och kollade på den, köpte glass och schteekte i solen. Gos! Vinst för Chippens lag också, great!

Sen fick vi skjuts till t-banan och åkte till Zinkensdamm. Vi gick til Skinnarviksberget och tog en awesome plats! Det var riktigt mycket människor och nedanför hade dem rave med technomusik med värsta basen.

Martina och jag låg och solade själva, fick lite sällskap av några grabbs som tydligen kom från Tumba och Vårsta haha. Sen kom våra veeenner som vi hade väntat på i över två timmar.

Vi började grilla och sen åt vi maten, otippat va? Gott var det! Killarna drog efter någon timme eftersom att de skulle se på Champions League finalen höhö suck… Vi tjejer satt kvar själva men sen drog Cattis, Tina och Emma och då återstod bara vi tre kvar på berget.

Sen blev det kallt som satan och jag och Ida höll på att kissa på oss så vi började röra oss hemåt, haha då kommer det fram en kille och säger "Men hallå ni kan ju inte gå nu när jag kommer fram och vill prata med er". Vi gick ändå, vi höll på att dö av kissnödighet! Hähä……

Pratade med ett roligt gäng på två tjejer och tre killar på centralen haha herregud. "Så atte…… ni ska hem till era snygga och rika pojkvänner nu eller?…"

Gooosig dag och kväll var det i alla fall!

Number One

Det har åskat idag. Jag hatar åska. Regnat har det gjort också, jättemycket!

Jag och Amanda tänkte "vilken härlig dag, kanske man borde ta sig en långpromenad i det fina vädret?" sagt och gjort så var vi ute i stormen på en väldans lång långpromenad. Vi köpte nödproviant innan för säkerhetsskull (alltså choklad) så att vi skulle klara av att uthärda den bitande kylan. Vi gick och pratade om hitan och ditan, allt mellan himmel och jord. Jag fick ur mig en hel del irritationer som snurrar runt i mitt huvud om och om igen och som jag vet att jag pratat om hundraelva gånger redan men som sagt som inte slutar snurra runt… Tack mandisen som orkar med mig.♥

Nu säger Fanny att jag ska skriva om henne, ni kan få se en snygg bild på henne, som hon förresten skickade till mig idag för att visa hur snygg hon är, bara för att hon är så jävla snygg menar jag.


Visst är hon porrig? Fan inte alla som har såhär sexiga kommmpisar.
Nu ska jag typ göra något annat. Eller så snor jag bilderna som Ida laddat upp på fäjjsbåkk och visar dem för er så att ni kan få se vad vi höll på med igår. Ja så gör vi, ciao så länge!

Your A Murder

Hejhejhejhejhejhejhejhej. Eller typ god natt för det är ju natt?
I alla fall, kvällen har spenderats i Viksberg med Ida, Fanny, Amanda, Emma, Fredrik och Emma. Det var… ehm… speciellt? Det var vår käre Bill som bjudit dit oss, det ligger en bra bit från Slöddertälje centrum alltså typ landet. Det var rätt så mycket folk men alla i åldern tjugo och uppåt och alla kände alla (förutom vi då) så vi kände oss en aningen malplacerade men det var trevligt! Några av dem som var där har vi träffat förut och så. Måns betedde sig som alltid - som ett jävla svin. Den människan alltså…… Man måste uppleva honom för att förstå. Vi fick lite panik på slutet när Måns VÄGRADE skjutsa oss till busshållplatsen och det är liksom minst en halvtimmes promenad ner dit och vår buss gick om tjugo minuter som vi var tvungna att hinna med annars skulle vi inte hinna ta det sista tåget hem men Josef var gulligast i världen och skjutsade oss! Nu är jag hemma sen en halvtimme tillbaka och har lyckats få i mig en Gorby's och lite cola. Herregud var så hungrig så att jag trodde att jag skulle avlida när vi satt på bussen emot tåget. Jajaaaa nu ska jag väl börja stänga av datorn är så sjukt trött. Blööööö. Imorgon är det lördag wiiie!

A Better Place







Bilderna får tala för sig själv tills imorgon då kommer ett längre inlägg, nattinatti!

 


Hey Hoe Let's Go

Okej. Jag erkänner. Jag suger på att blogga just nu.

Gosade galet med Marrrrii och Sabrin (Ida var med en stund oxå) i Sjödalsparken efter skolan med jordgubbar, cola och chips. Urrrmysigt!

Spana killar for sure hähä. Och brrrrrra musik i högtalarna! Varmt så att man dör i Sverige just nu - jag älskar det. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, bara hade kul och skrattade med varandra. Sånt vi jämt gör lirre.

Är så himla lycklig att jag har de två underbaringarna i mitt liv!

Idag fyllde papi 45 år så vi har firat honom nu på kvällen! Grillat och hembakad jordgubbstårta (som jag hade bakat hihi) stod på menyn och mormor och morfar var här på middag. Himlarns gosigt! Så grattis till papi.♥

Gnatt nu dörrrr jag. Puss.

I Found U



Luras inte av de fina bilderna, det här är ett tråkigt inlägg. Skulle bara bläddra förbi om jag var ni.

 

Idag var det riktigt, riktigt, riktigt varmt! Hade orientering på idrotten och det gick väl sådär om jag ska vara ärligt. Fick myggbett på hela benen och vi lyckades knappt hitta hälfen av kontrollerna. Det ska bli spännande att se hur det blir på fridluftsdagen på onsdag när vi ska till en helt annan skog och orientera.

Vi hade även historia provet idag (amerikanska rev., industriella rev., franska rev., sverige på 1700talet och upplysningen.). Jag klarade mig ganska bra ändå men är osäker på om jag skrev tillräckligt bra för att få MVG som jag behöver för att få det i slutbetyg..

Efter skolan gosade jag med Emilia och Josefine. Vi var hemma hos mig och åt glasssssssss.

På kvällen körde vi på en upprepning av måndagen. Jag sprang spåret medan Latmaskarna aka Emilia och Angelica satt på bryggan och snackade skit. Efter spåret blev det bad även idag, för min del iaf. Det var en riktigt fin kväll som ni ser på bilderna!

Godnatt, imorgon väntar bla. spanska muntliga och vaccination inför thailand - yeeeah.

 

 


One Shot

Lars Demian – God Natt. Denna låt fick jag precis tillägnad "till en söt tjej som du :$" av Vasse haha. Så himla söttttt. Dålig dag idag förutom att solen var underbar. Och makaronerna på golvet haha, det gjorde min dag. Grattis till Martin också som fyllde 17 idag hähähh sneel hest jag är som säger det i verkligheten, facebook OCH bloggen lirre. Men ja godnatt på er, jag hoppas på en bättre morgondag! Puss.♥


Only You


Riktigt gammal bild. Men en gång fräsch, alltid fräsch

 

Blev mordhotat precis, det kändes lite obehagligt sådär faktiskt. Det handlade om den här nedrans bloggen..att jag skulle skriva ett inlägg närmare bestämt. Kände att det var bäst att göra som jag blev tillsagt så att inget obehagligt händer.

Jag ligger för tillfället mer död än levande i soffan och har precis ätit middag. Grillat mmmmm. Jag kan beskriva dagen i korta drag för mer hinner jag nog inte innan ögonen sviker mig och stänger för idag.

Dagen började med att tågen var försenade så kom drygt en halv timme försent till första lektionen. Camilla (världens bästa lärare!) gav oss halva samhälleslektionen till att plugga till historiaprovet. Hon gjorde en snabbgenomgång om allt. Det komiska är att jag lärde mig så mycket mer på den lilla stunden än vad jag lärt mig på alla historialektioner hmm..

Sen hade vi matte utomhus och fick springa runt och mäta massor av grejer osv. Efter det var det lunch, engelska och till sist musik. Eftersom att jag var sjuk förra veckan missade jag musikprovet så fick göra det idag istället. Det gick helt okej men hade inte riktigt hunnit plugga så mycket som jag ville. Hasse rättade det direkt på lektionen tillsammans med mig och jag klarade G iaf. Resten av lektionen spelade Hasse piano medan jag och Charlie satt och sjöng. Under tiden vi sjöng satt han och betygsatte oss utan att vi visste om det så i slutet av lektionen hade jag höjt mig till VG!

Direkt efter skolan var det bara att sätta sig på tåget och åka till Södertälje. Där mötte jag upp pappa och vi fikade en snabbis. Vid fyra började jag jobba och eftersom Simon skulle leka med en kompis fick jag jobba hans sista timme också. Jag kom hem för en timme ungefär och som sagt nu är jag Trött men stort T.

Det finns nog bara en lösning på det problemet, sova. Godnatt!


Two Weeks


"It's possible to go on, no matter how impossible it seems, and that in time, the grief . . . lessens. It may not go away completely, but after a while it's not so overwhelming. — Nicholas Sparks (Dear John)

hei

Hej jag är i skolan. Nu börjar min lektion. Martina är sööööt, hihihihihihi. Hejdå.

Lose Myself


hej jag är rätt tuff.

Som sagt här sitter cheyen som är rätt tuff och gäspar. Idag var en bra dag. En riktigt bra dag. Jävla vädermänniska jag är - mitt humör sitter helt i hur vädret är (för det allra mesta i alla fall).

Vi köpte glass i skolan och satte oss ute i solen och bara schteekte och gosade som vanligt, älskar mina fina cheyer de förgyller helt klart vardagen med allt skratt!

Jag hjälpte Marri och hennes dramagrupp att filma när jag slutade eftersom att Ida slutade efter mig. Haha fyfan vad roligt det var.

Ida och jag pluggade och solade efter skolan. Sen lagade jag middag åt oss och vi satt ute i kvällssolen och bara njöööt.

Sen gick vi hem till Ida med voffsan och hon bytte om till träningskläder och Angelica kom dit. Sen promenerade vi till Brosjön och Ida sprang spåret medan jag och Angelica satt och pratade på bryggan. Jag hade shorts och en stickad tröja, och jag frös inte ens. Helt sjukt, älska värmen.

Sen när Ida kom ner så hoppade hon i sjön och badade! Haha herregud vad hon skrek, filmade det så lägger upp det imorgon. Hihi.

Nej men nu ska jag gå och lägga mig, är asssstrött är fortfarande inte helt frisk och ja allt det där andra tar på energin… Pusspusspusssss.

Alors On Danse

Det är soligt idag. Vi gillar't. Nu ska vi försöka rädda våra historiabetyg. Ciao bellas.




Mobilblogg.

dsc00009 (MMS)

Mums lunch! Pusssss Emilia


The First Breeze
















Hejhejhej, fin kväll var det.

 


While I'm Gone


Hej jag är sjuk. Ja både i huvudet, kroppen och själen.
Alla tre på samma gång -
rätt så bra jobbat va?

Idag har jag gjort fyra olika saker. Legat i soffan, kollat på tv, ätit och sovit. Älskar't. Känner mig sådär härligt fräsch också. Jag känner ärligt talat att jag mer än gärna skulle vilja dö just nu. Seriöst, har kanske suttit upprätt i en timme nu och mår ännu värre än vad jag har gjort tidigare idag. Och idag har jag mått uruselt. Imorgon är det skola igen, wohoo… Kul. Orkar inte egentligen. Men skulle inte orka att vara hemma ensam en hel dag till, jag blir en fånge i mina egna tankar som jag inte kan ta mig ut liksom och det är inget roligt ställe att sitta instängd i för tillfället om vi säger så. Ja, det mesta gör ont nu.

Bålsta 15-16:de


En Emma och en Ida som njuter av solen i väntan på tåget

En lång resa kräver något att äta på. Vindruvor, festis, glass och risenta.

De hämtade upp oss med bil sen åkte vi hem och gjorde iordning en god sallad och satt ute

Tog en liten prommenad och uppdaterade varandra

Efter ett tag kom vi ner till minigolfbanan

Jennyyyyy & Mickissssss

En glad Emma (Hon vann)

En mindre glad Ida

Efter en heldag ute var det dags för middag.

Mäster kockarna lagade grillat kött och klyftpotatis med sallad och tzatsiki. Fem toast!

Mätta och belåtna!

O-M-G EFTERRÄTTEN, godaste jag har ätit. Seriöst. Vit chokladmousse med bär till.

Fina tjeeejor

 


Wrong Or Right


Som sagt, grillkväll hos Joss var planerna för denna underbara lördagskväll! Det var jag, Amanda, Fanny, Sara, Angelica, Shilan, Mimmi och Josefine som hade det gosigt tillsammans.

Självklart så var det jag som stod för grillningen som vanligt - mansgörat liksom.

Så vi pratade, åt god mat och efterrätt som Josefine var så duktig på att fixa, lyssnade på bra musik och ja hade det bara allmänt awesome tillsammans.

Hur härligt som helst att sommarsolen var här i Sverige idag också, legat och solat hela dagen och blivit ganska så brun faktiskt och sprang iväg med endast shorts och linne för att möta upp Amanda och jag höll på att dö av värmeslag men fyfan vad underbart det är med sol.

Godnatt nu svimmar jag snart, duktig som man är så har man dragit på sig en jävla förkylning och är trött som ett djur hela tiden. Äh dö.

Chachaa


Fanny BloggarN Wallin framför här ett fint videoblogg-inlägg om sin fina dagens outfit. Enjoy!


Carolina 17 år










Kvällen igår var kuuuwl! Alla fastnade dock inte på bild hähä men jajajaja det var mucho trevligt, tack Carrrolina för en finfin kväll och grattis i efterskott sisådär lite mer än en månad efteråt!

hvor er du nu


Bara jag som gått och förälskat mig i den här låten? Har hört den ett antal gånger på radion och lyssnat någon gång hemma men ikväll spelades den flitigt hos Josefine på grillkvällen och fyfaeen (läs det snirkliga med en grov dansk brytning) vad bra den är.

Lose Control


Hej min dator dör om två sekunder så skulle bara säga hejhejhej hemskt mycket hej och att jag och Ida ska ut och fira en vännnnnn ikväll. Kommer bli awesome, ha en bra fredagskväll people!♥

Last Song


Började med att gliiiiida runt lite på stan

Fördrev en timme genom att springa runt i två olika Ica butiker, bra jobbat!

Vi bölade bokstavlingen sönder till sötaste och sorgligaste filmen, Last Song

Åt en asgod och mysig middag

Fräscha cheyer, grät som sagt igenom halva filmen = inge smink kvar

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Restaurangen stängde vid tio och då gick vi på en lång prommenad genom hela stan ungefär. Vi letade efter ett fik som var öppet men det var bara massor med restauranger och barer så fortsatte bara att mysa runt längst gatorna. Efter lite mer än en timmes prommenad mötte vi upp Angelica, Niklas, Tim och Sussie och fick skjuts av dom hem.

Så ska en onsdagskväll spenderas!

Amanda Möller Berg och Emilia Graff, jag älskar er

 


Whispering



Jag ser dig,
hur du skrattar och ler.
Jag tänker på dig,
tills det gör för ont,
tills hjärtat inte orkar mer.

Best Of You


Här har vi vraket, Taaadaaa!

 

Matte nationella idag gick helt okej. Jag packade upp allt jag behövde på bänken, vindruvor, loka, flera sorters halstabetter, lipsyl, pennskrin osv. men kände att det var något viktigt som saknades... hade ingen miniräknare med mig så det blev liiiite jobbigt på den andra delen som var mer avancerad. Men gnuggade mina geniknölar och fick helt enkelt räkna ut allt i huvudet istället. Vi satt i samlingssalen och skrev så kändes lite ovant att skriva prov med så mycket folk i samma rum. Brukar alltid sitta med bara dom ifrån klassen i ett litet klassrum och skriva, men det gick bra ändå.

Direkt efter provet gick jag bort till tåget och då kom Martina och skrämde livet ur mig! Det börjar bli en vana nu att bli skrämd, André gav både mig och Emma hjärtattack igår när han tutade bl.a.

Skulle egentligen ha åkt hem på en gång men Emma hade håltimme i typ hundra år. Så mötte upp henne i Tumba och gick och hade en mysig fika. Drack en stor kopp te och åt en bulle, tyckte jag var värd det. Annars har jag inte ätit något onyttigt alls på tre veckor, inge choklad, chips, läsk, kakor, vitt bröd, ingenting! Duktig flicka den där Ida. Sen har jag precis börjat äta potatis, pasta och ris igen fast bara lite grann. Fått order ifrån mor och far..

Sitter ute i solen nu och stekar lite så där för mig själv. Känner att jag börjar må bättre och bättre, fast halsen spökar fortfarande. Men det lär nog hålla i sig ett bra tag till så är bara att fortsätta knarka alla möjliga tabletter.

Ikväll ska jag iaf på bio med två finisar, Emilia och Amanda. Vi ska se Last Song på sergel vid sex och efter det ska vi äta middag på något mysigt ställe. Jag har fått höra att det är en riktig snyft-film så skippar nog mascaran.

Ha en fortsatt gosig dag och glöm inte pussa på dem ni tycker om!

 


High Summer




Älskar bikbok's lookbook

Det ser så himla mysigt ut och man vill bara att det ska bli sommar NUNUNU!
Så om du läser det här Väderguden, snälla kan det inte bli varmt på riktigt nu?


Feel Like Crap


Mändy och Emmis

Förjävlig natt och förjävlig dag. Kort och gott. Eller inte speciellt gott faktiskt, bara kort. Mitt huvud och min hals vill inte som jag vill. Så jag har knarkat allt möjligt men det verkar inte ha någon effekt. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Why me God, why me??? Men det värsta är ju att ingen förstår min smärta eftersom att det inte hörs, "vaddå du har ju inte ont i halsen, sluta tyck synd om dig själv!" eller nått.. Men det gör APONT. Blää.

Var alltså hemma ifrån skolan idag, missade samhällsredovisning och musikprov. Ganska jobbigt men får ta igen det senare när jag mår bättre. Eftersom att det är tisdag skulle jag ju egentligen ha jobbat idag också men även det missade jag.

Har legat och degat, åh det rimmar (snilleblixt!), med min käre bror nästan hela dagen eftersom att han har samma fel som jag. Huvudet sprängs och halsen exploderar så fort man sväljer. Problemfamilj? Som svar på frågan: JA.

Efter middagen gick jag ut på prommenad med Emmis bara för att få röra lite på mig och så var det ju sol ute. Det tål att upprepas, DET VAR FUCKING SOOOL! Vi gick förbi hemma hos Mändy och pratade lite skit med henne och sen var det bara att rulla hem igen.

Nu ska jag gå och dö i min säng och försöka samla någon typ av energi för det är matte nationella imorgon. Hade egentligen behövt vara hemma imorgon också men måste verkligen gå på provet så får ta med mig hela sjukhusväskan.

GOD NATT ALLA LÅNGA, KORTA, SMALA, TJOCKA, FINA, FULA, SNÄLLA, DUMMA.


Långa Nätter


Smärtsamma mornar. Förvridna dagar. Långa sömnlösa nätter.

hejjagbörjarblisjukochjagorkarverkligenintemeddetjustnudessutomharviettgrupparbetesomskavarainlämnat
imorgonochviärlångtifrånattvarafärdigaochjagharkindofpaniköverdetjustnujagsaknardigmenärsåtröttsåattjag
trorattjagsvimmarvilkensekundsomhelstochsnartärdetsommarlovalltjagkännergörsåontjaghoppaspåbättre
tiderdåochpåettlitemerintressantlivmednyamänniskorochplatserattupptäckaantarattvisesdärgodnatt.♥

Talk You Down

Hej. Jag vet att jag inte hört av mig ordentligt på snart en vecka. Men jag tror nog att ni har ganska så stor förståelse för det kring omständigheterna… Tänkte bara säga att jag lever, fast det har ni ju i och för sig sett på de otroligt fina bilderna men i alla fall, är mer död än levande menmen. All energi är borta, poff boom pang. Det otroligt deprimerande vädret gör ju inte det bättre direkt. Min hjärna snurrar och är så tom inombords just nu så ni kan inte förstå, jaja hoppas det är bra med er och vi hörs när vi hörs. Nu ska jag sova är så otroligt trött puss…♥

Toy Soldiers

Nu ska vi smaka Ben and Jerry's 'wich samtidigt som vi pluggar samhälle, yeyy.

Mobilblogg.

dsc00604 (MMS)

Amanda är rätt så jävla het.


Favorit I Repris


Över 23.000 visningar, är vi kända nu?

Idag fick vi ett ryck att vi skulle göra en uppföljare, vi får väl se hur det blir med det. Men vi är ju fortfarande lika barnsliga och älskar fortfarande att fjanta oss så, varför inte?

Hade tänkt oss hitta på något bus med den här låten i så fall. Så håll utkik!

 


Living The Dream





We know you like it!

 


Run Bitch, Run


Hola Amigos!

Idag gjorde vi sista nationella i spanska också. Båda språken klara nu alltså, naaaajs! Bara matte kvar nästa vecka men det ska nog gå bra det med.

Igår efter skolan åkte jag och Emilia min fru till Tullinge gymnasiet och hämtade lille Emma. Hon hade bild så hann hälsa på alla typ och sen så var det bara att sätta sig på bussen och åka hem. Vi rullade hem till mig och poppade pop corn, gjorde iordning saft och gosade lite. Sen efter en liiiiten stund gick Emilia hem till sig och jag och Emma roade oss på facebook...Hade fått Emilias lösenord och facerape:ade henne lite grann. Vi var så jäva grymma, SÅ ska en riktigt facerape se ut! Byta bild till fjortisbild, få en liten pöjk att tro att offret (emilia) är kär i honom osvosv.

Efter att vi våldtagit Emilia gjorde vi, eller jag, iordning sallad med lax och sen tog vi med oss Kessi och sprang spåret.

Vi är bäst!

Ska ge oss ut nu igen, beach10 here we come! eller nått...

 


Follow Through


Till och med blommor i håret, dagen till ära.

Då var nationella i engelska helt avklarade, skööönt! Idag började vi 8.30 och hade först läsförståelse och efter det hörförståelse, där jag tycker att jag skötte mig lagom bra på båda faktiskt. Hade med mig mina frukostmackor och en red bull som jag mumsade på under provet så kände att jag kunde hålla fokus uppe under hela provet.

Vid elvatiden var allt klart och vi slutade för dagen, jag mötte upp Johannapanna + hennes två klasskamrater och vi sällskapade hem.

Nu sitter jag och äter på min goda sallad jag mixade ihop lite snabbt, var så sugen på tonfisk så fick bli något liknande som jag åt här om dagen. Jag köpte även med mig en Ramlösa jordgubb & lime på vägen så jag har inget att klaga på just nu.

Ska sluta skriva ointressant information nu eftersom att jag måste skriva klart det sista på min religionsuppsatts om sekter som ska vara helt klar idag.

Vid tre ska jag ta bussen till Södertälje för att jobba några timmar också.

Hoppas att det gick bra för alla er 93:or på provet och så får ni ha en fortsatt gosig tisdag så hörs vi! pusselipuss


Hey Hey Hey




Seriöst den bästa låten just nu. Har lyssnat på den i nån vecka nu och kan inte sluta pressa den.
Love love love love it!

Ridin' Solo


Stackars er, det kan inte vara lätt att alltid se att jag är så jävla snygg.
Tycker nästan synd om er, men bara nästan..

Är aptrött så tänkte bara säga hej jag lever ungefär. Idag har jag överlevt de två första delarna i kursprovet i spanska. Ni förstår inte vilken lättnad det är att ha hör- och läsförståelsen avklarade! Hördelen gick väl sådär medan läsdelen gick bättre. Jag måste få G totalt på alla delarna för att klara kursen, vill verkligen! Det ska bli så otroligt skönt när den här terminen är slut för då slipper jag spanska föralltid!

Eftersom att jag överlevde spanska provet tänkte jag försöka ta död på mig själv igen genom att sola med fina Angelica. Det var lika skönt som vanligt och på kvällen blev det till att plugga religion och sen trääääääääna arslet av mig på gymmet all by myself.

Nu ligger jag härligt stolt över mig själv i sängen och tittar på American Idol och smsar med min Emmis!

Nattinattinattinattinatti

Over The Ocean


bild från valborg.♥

Sitter i TK och skriver på en novell som ska vara klar på fredag. Har kommit igång nu men tänkte bara säga hej till alla, höhö, errrrrr.

Efter skolan skall jag hem till Robin (eller ja jag slutar vid ett och han vid tre så jag får sysselsätta mig i centrum eller något medan han fortfarande är i skolan).

Vi har studiedag imorgon men på morgonen har jag engelska nationella, hör och läs-förståelse så jag tyckte att det var en väldigt bra idé att våldgästa min pojkväns säng inatt som bor tyeep 3 minuter från skolan så att det bara är att kasta sig snabbt ur sängen, springa iväg till skolan, skriva provet och sen fort hem till Robin igen och fortsätta sova. Hähä.

Så vi hörs antagligen imorgon, ha en bra måndag! Det är ju trots allt underbart väder ute, så det kan inte direkt bli dåligt kan man tycka.


Heiidoo



Imorgon åker dessa underbara cheyer till Tyskland och stannar där till på fredag. Puss heiidoo ha det bästttttttttttt, jag kommer sakna er som satan. ♥

Hold On


Idag har jag läst ute i solen. Jag älskar böcker. Och solen. Sen kom mormor och morfar någon gång vid fem och även idag grillade vi. Jag älskar mormor och morfar. Och att grilla. Det har varit en bra och lugn dag alltså. Som hela helgen. Hela helgen har varit riktigt bra. Älskvärd. Förutom att jag inte träffat min pojkvän sen i torsdags, det suger ganska mycket. Ganska så komiskt att vi hinner träffas på veckorna men inte på helgerna. Ja ja, nu sitter jag och väntar på att få ett svar från honom på sms - det går sådär. Får väl ta och ringa och bombhota honom snart hähä.

Nu ska jag skriva det sista på religionen och sen ska jag kolla på Dear John. Pösssssss godnatt.♥

Fräsch chey


Hejhejhejhejhej hemskt mycket hej!

Det har varit en intensiv helg, igår var jag i stan med Emilia och pluggfikade först. Sen kom även Fanny och Amanda in och joinade. Jag fick med mig en T-shirt och ett linne ifrån H&M. Sen åkte jag direkt ifrån stan till Stuvsta där jag mötte upp Angelica och åkte vidare till Heron City. Väl där mötte vi även upp Shilan och gick gå bio och såg The Bounty Hunter.

Åh vad jag kände att det här blev ett "och sen och sen och sen"-inlägg. Men blir lätt rörigt när man ska berätta flera olika saker och är astrött tihi. Men filmen var iaf asbra och tycker att precis alla borde se den.

Idag ringde alarmet vid nio och sen var det bara att bege sig till Södertälje och jobba. Hade sällskap av Jonas på bussen dit och under tiden jag jobbade kom flera bekanta ansikten förbi och handlade. Så dagen flöt på hyffsat bra ändå. På hemresan hade jag sällskap av söta Malin och fick en promenad hem ifrån Vårsta i solen också.

Nu har jag precis ätit upp min Tonfisksallad och funderar på att ge mig ut och springa, men har kursprov i Spanska imorgon som jag borde plugga till som hindrar mig.. Vi får se hur kvällen slutar.

Ha en fortsatt mysig söndag och imorgon är det härlig måndag igen.

 


Never Afraid


världens finaste keis. ♥

Godnatt alla fieena människor där ute, orrrrkar inte skriva något särskilt är helt slut. Grillade ikväll igen med familjen, sjukt gott! Ikväll har jag rensat min garderob, roligare saker kan man ju roa sig med en lördagskväll men så fick det helt enkelt bli. Puss jag saknar min Robin…… ♥

Mobilblogg.

dsc00600 (MMS)

Nu sitter jag på Sandys för andra gången idag fast nu har jag bytt ut beestis mot Amanda och Fanny hihi busigt. Idag har jag köpt en grå kavaj och ett linne med ett peacemärke på. Fanny är snygg. Ikväll har jag inget att göra för alla mina vänner har planer och Robin svarar inte på mitt sms om han överlevde gårdagen eller inte så jag antar att han inte gjorde det.......... Nu ska jag äta upp min chokladboll höhö. Pusssssss EMILIA.


Valborgsgos.

















Shut It Down



hähäähhä jag och keis lekte lite i Photo Booth igår........


Hej, god dag! Eller mer god morgon men i alla fall hähä.

Som sagt blev det sjukt gosigt igår kväll, kunde inte fått en bättre Valborg. Saknade bara min Robin.

Idaaag vet jag inte vad jag skall göra. We'll see about that, men tydligen så har religionsinlämningen blivit uppskjuten till på tisdag så jag slipper skriva ner de sista meningarna snabbt som satan och sätta en ursäkt i mailet att jag är ledsen att den blev lite försenad (den skulle varit inlämnad senast igår).

Nu ska jag lägga in bilderna från yesterday här på ze bloggish och på ansiktsboken. Weei.

Valborg


Firat valborg med dessa underbara människor! Seriöst det gosigaste jag gjort på länge.

Först grillade vi good mat här hemma, jag bjöd på lite jordgubbsvin, lyssnade på musik och pratade på som vanligt.

Sen drog vi oss ner till brasan vid åtta i lilla Vårsta och kollade på den (något som var mindre bra med den här kvällen var att jag lyckades tappat mina hemnycklar i sjön…………) och det var ju gosigt med alla pensionärer och småbarnsfamiljer. Hähä.

Vi vandrade hem igen efter ett tag sjungandes på bajen och tälje ramsor.

Jag ställde mig och slängde ihop en kladdkakssmet och vispade grädde och sen satte vi oss ute igen och åt kladdkaka, chips, popcorn och godis. Hihi. Tiemo hade kommit och anslutit sig till vårat lilla tjejgäng också, timmiiiiii!

Vi satt ute med en liten eld sprakandes i bakgrunden, grillade mashmallows och lyssnade på gosig musik medans regnet smattrade mot markisen. Så sjukt mysigt!

Tacktacktack ni fina som gjorde denna valborg riktigt lyckad!


RSS 2.0