En händelserik fredag

Ledsen att det blev ett så långt inlägg!

Igår blev det inget mer bloggande, när jag kom hem var jag helt slut och det hela slutade med att jag stupade i soffan.
Jag sov till 11 idag, och det var en välbehövd sömn! Jag höll liksom på att somna igår på engelskan
Jaja, lite om gårdagen då, på idrotten fick jag och de andra som inte skulle vara med gå några varv i den "lilla rundan" den är typ runt skolan och lite i skogen.
Sen var det engelska, svenska och SO. På lunchen fick man göra sin egen skinksallad, och det var verkligen jätte gott! Mycket bättre än senaste gången
Efter skolan åkte jag och Ida ner till mamma och pappas jobb för att hämta mina pengar, väl där så berättar mamma att hon hade lämnat pengar till mig på mitt sminkbord. Suck. Jag hade inte kunnat ringa henne för att min mobil hade dött efter att jag tappat den i marken. Oups.
Så då åkte vi hem till mig, hämtade pengarna, lämnade datan och moppen och sen så åkte jag med Ida hem till henne.
Vi var där i typ en två timmar och sen bar det iväg till stan. Ida gjorde bort sig lite när vi var i Tumba men det får hon betsämma själv om hon ska berätta om eller inte
Inne i stan så gick vi och väntade på att klockan skulle bli halv sex så att Emma kunde ringa oss och berätta om Mikaela skulle med eller inte för vi var tvungna att betala biljetterna en timme innan bion började eftersom vi hade reserverat och Emma och Mikaela skulle inte ha hunnit till Sergel tills dess så vi var tvugna att betala åt dom (rättare sag Ida var tvungen att betala åt dom). När jag hade ringt Emma 4 gånger på 4 minuter så ringde hon äntligen upp. Mikaela skulle hänga med och vi kom precis fram till kassan tjugo i, vilken tajming va?
Efter att vi hade betalat för biljetterna så gick vi till SOUK för att Ida skulle lämna tillbaka väskan hon köpte för drygt en månad sen, det hade gått sönder i fodret. Hon som jobbade i kassan var jätte trevlig och sa att dom i första hand skickade den till skräddaren, så dom skulle dom ringa när den var klar så att Ida fick bestämma om det blev snyggt eller om hon ville byta den.
När vi hade gått runt lite inne på SOUK så skulle jag precis ringa Emma, och gissa vad som hände då? Hon ringer mig i precis samma sekund som jag tog upp telefonen, scary eller vadå?
Hon säger att dom står och väntar utanför Kungshallen fast på andra sidan? Jag bara, whata!? Men sen fattade jag att hon menade på trottoaren mittemot
Så vi gick med raska steg mot hötorget och skrämde en tjej, hon gick huuur långsamt som helst och när vi skulle gå förbi henne från höger gick hon dit och när vi gick åt vänster så gick hon åt vänster (ja ni vet väl hur det kan vara ibland?) så Ida går med bestämda steg och trycker sig lite lätt förbi henne och stampar med fötterna, haha!
När vi möter upp Mikaela och Emma så vill dom gå och käka så vi går till kungshallen men sen tycker dom att det tar för lång tid (bion skulle börja om 30 minuter) så vi går till Måsen (McDonalds) istället. Där inne så är det typ 5-7 stycken 16-18 åringar som har svarta sopsäckar på sig och har sprutat grön hårfärg på huvudena. Skumt tycker vi, dom går runt och frågar folk saker vi hör inte vad.
När dom fått sin mat så går vi till Sergel bion, och när vi kommer uppför trapporna till kassorna inne på bion så kollar vi ner på marken och där är det också 5-7 stycken 16-18 åringar, som är utklädda till duuunderfjortisar! Sen ser vi några andra som också har knäppa saker på sig, så vi börjar fatta att allt har något slags samband. Typ något gymnasie som har någon slags tävling eller sånt. Haha.
"Get Smart" var jätte bra, och hela publiken var underbar för alla skrattade! Det är så otroligt tråkigt att gå på bio när ingen skrattar åt någonting. Jag rekomenderar den varmt, ++++ får den av mig ;D
Påväg tillbaka så frågade först en norsk familj vart stureplan låg, och vi visste inte riktigt och vi ville ju inte att dom skulle komma fel så vi sa att vi inte visste och sen precis vid centralen så frågade några britter oss vart Gamla Stan låg, han som frågade sa något helt annat så vi fattade inte först men när vi väl gjorde det så fick alla hjärnsläpp och kom inte ihåg det heller! Fan vad dålig jag känner mig
Vårat tåg gick 22.57, men Mikaelas gick 10 över och det gick ett tåg 12 över oxå så vi stannade och väntade med henne.
Hon är verkligen en super gullig tjej, jätte kul att träffas!
Och, jaa det var den dagen!
Idag (okej halva dagen har redan gått men i alla fall) ska jag bara ta det lugnt, min hals blev ännu värre igår så mår inget vidare... Ikväll blir det bara chill med familjen, kolla på film och så.
Jag satt och kollade i IKEAs katalog vid lunchen, och gud vad jag vill göra om mitt rum igen! Jag har knappt haft min tapet i ett år, men är så trött på den! Och mina möbler är så tråkiga!
Jag kommer inte ihåg om jag skrivit något om det i bloggen men jag har tjatat på pappa ända sen jag såg att dom börjat fixa inne i garaget och mamma sa att dom funderat på att ha det som gäst stuga, att jag vill flytta in dit! Jag vill verkligen det, men det verkar inte bli något även fast jag pratar om det typ varje dag.
Mamma säger att jag ska kontakta något inredningsprogram men jag vet inte, jag vill ju betsämma. Haha.


Den här snyggingen var med i "Get Smart", Dwayne Johnson


Och den här sötnosen Masi Oka, när han kom så sa typ alla i biosalongen: DET ÄR HIRO x)


Och även den här coolingen, Dalip Singh Rana a.k.a The Great Khali

PUSSAR EMILIA

Kommentarer
Postat av: mickis

Kul att träffa dig också :D

Tack för en mysig kväll <3

2008-09-06 @ 18:18:15

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback