Har känt varandra sen vi var "minisar"

Såpp, nu får det räcka med plugg för idag.
Nu ska jag börja fixa mig för jag ska hem till min kära vän Emelie som har fyllt 16 år nu i veckan. Jag vet inte riktigt vilka som kommer men Angelica och Julia ska dit iaf och jag tar sällskap med dom dit. Men jag är säker på att det kommer bli myspys!
Nu är frågan bara, Vad ska man ha på sig ?

PUSS IDA

Fisson och fusion, kärnkraft

Jag var ute med mamma på en långprommenad på förmiddagen och nu sitter jag jobbar med min monsterinlämning i fysik. Det är ganska svårt så det går lite trögt men jag har en matibon pops (en glass) här brevid mig och lite bra musik på, i hopp om att det ska gå bättre. Men jag vet inte riktigt om det funkar så bra xD


Back to work, PUSS IDA

For good times and bad times



Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for

For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


PUSS IDA

Johanna 16 år <3 (bara några utav bilderna)






PUSS IDA

Clair De Lune

Fuck känslor. Fuck hoppet. Allt har bara gått åt helvete. Räkna inte med någon uppdatering från mig på ett tag. Jag ska nämligen ligga i min säng och aldrig resa mig igen. Ha det bäst.
Peace, EMILIA.


middag

Nu är det middagsdax och mamma har gjort något så gott som nachos de lux, perfekt fredagsmat. Vet inte om jag orkar skriva något senare, men man vet ju aldrig ;)

(hatar blogg.se just nu för det laggar varje gång jag försöker ladda upp bilder -.-)
PUSS IDA

'Bang Bang' my baby shot me down

Nu sitter jag och hungrar ihjäl, dock åt vi för kanske 2-3 timmar sen haha.
Det blir chicken kebab med bulgur, mums.
Idag ska jag in till stan igen och träffa underbaraste Linnea! Ska ta bussen som går 14.27 från Vårsta. Vi ska kolla runt lite i några butiker och sen gå och fika. Sen åker jag med henne hem, då ska vi hyra film och göra middag. Kommer bli jätte kul och mysigt. Vi hinner inte träffas så ofta och har inte haft så bra kontakt de senaste åren. Vilket är så jäkla synd, vi har ju ändå känt varandra sen hon var kanske 3 månader eller något sådant. Alltså nästan hela livet. Men nu börjar vi få tillbaka kontakten igen, och vi kommer kanske gå i samma klass i gymnasiet!
Nej nu ska jag vara lite social mot Ida som står och sminkar sig bakom mig. Pusspuss.
Peace, EMILIA.


Nä pappa, du ljöööööög !


Mahahha, både jag och Emilia dör av skratt varje gång vi läser den här.
Helt klart en utav dom bästa tjuvlyssnat (!)
PUSS IDA

Notting Hill

Tjuuu,
Nu är både jag och Emilia jättetrötta efter en lång dag, Vi åkte ju som sagt till stan ganska tidigt imorse och var där hela dagen. Jag köpte ett par svarta gympaskor i läder med lite skafft, ett brunt flätat läderarmband, hårfärg och present till Emelie. På kvällen var det dags för träning igen, sprang ungefär en halvtimme och tränade lite armar och sen en halvtimme core. Emilia har precis poppat lite popcorn här, så nu ska vi mumsa på det och titta på en av mina favvoritfilmer, Notting Hill.

Sov så gott, PUSS IDA

Bilder från alla <3ansdagsfikat, bättre sent än aldrig




PUSS IDA

The coldest story ever told

Hejsan hoppsan.
Internet strular hemma, så det är därför det inte är någon uppdatering från min sida.
Idag har jag raderat massa bilder på datorn, närmare 9 000 bilder. Sjukt alltså, men nu har jag plats på hårddisken igen! Wihoo.
Sen gick jag till frisören vid halv fyra för att fixa till luggen och nu är jag jätte nöjd!
Annars har dagen varit... skit rent ut sagt. Mår för jävligt, allt bara skiter sig. Tack Ida och Johanna för att ni finns där för mig.
Egentligen skulle jag bara vilja ligga i sängen, lyssna på deprimerande musik och ha täcket över huvudet. Grina så att jag blir alldeles matt i hela kroppen och ögonen röda och svullna. Men jag klarar inte av det. Min kropp vill inte vika sig för mina känslor.
Även fast jag mår så jävla förbannat dåligt kämpar jag på. Jag försöker hitta på saker hela tiden för att inte tänka på det, det blir bäst så. För allas skull.
Var hos Julia ikväll förresten. Caroline, Angelica, Ida och Nathalie var där också, hade jätte kul med er tjejer. Fick bort tankarna för en stund där. Puss på er, ni är bäst.
Nu ska jag lägga mig ner och sova. Sover hos Ida ikväll, vi ska in till stan imorgon. Klockan 09.09 går bussen.
Peace, EMILIA.

Kirbur

Nu är både Rosanna och Johanna hemma hos mig, så nu är det disnefilmer som gäller. Vi har ingen video så det blir inte dom gamla klassikerna. Men vi börjar med "på andra sidan häcken" (:).

PUSS IDA

Dagens roliga, -"stryka"

- Varför ligger det så många norska hemmafruar på sjukhus?
- De ramlar ut genom fönstren när de ska stryka gardinerna.

PUSS IDA

Corvet - Sarah J. Parker

Pappa och jag började utav någon anledning prata om parfymer och han behövde någon ny. Så jag gick in på parfym.se och visade honom lite olika och sen när han hade bestämt sig för en parfym och en after shave frågade han om jag ville ha någon också. Jag ba: nejmen jag har inte råd med det den här månaden... Ha ba: nejmen du kan få något. Woohoo, det är ju något man inte tackar nej till,
så nu har jag suttit och bläddrat igenom
alla olika dofter och tillslut kom jag fram till en parfym utan Sarah J. Parker.
Beskrivning - En kvinnlig doft med toner av citron, honung, choklad, ambra och mysk.
- Det låter väl gott va? :)

Nu ska jag lägga gå lägga mig och läsa, är helt kääär i min bok (:)
Imorgon ska jag umgås med Rosanna & Johanna på dagen, träna boxning och bump på kvällen, och sen är det filmkväll och övernattning med Emilia, Caroline, Julia och Angelica som gäller ;).
sov så gott, PUSS IDA

italiiaaano


Det blev middag på en jättemysig
italienskrestaurang i södertälje.
Jag kände mig lite tråkig först
eftersom jag tog pizza,
men det ångrade jag inte (!).
Den var hur god som helst och
den starka salamin och chilli oljan
brände i munnen. Till efterrätt tog
jag en choklad-glassbakelse med
färsk frukt till och även det var hur
gott som helst. Här är en bild på det,
men man ser inte så bra men jag
ville inte ha någon blixt på utan
försökte fota lite diskret. Men jag tyckte det var väldigt mysig att bara gå ut och äta med mamma och pappa och slippa lilla timpan som inte kan sitta still i svå sekunder ;). Men han är ju uppe i norrland hos farmor och farfar så honom går det ingen nöd på.
PUSS IDA


Have to be perfect

Blogg.se har knasat sig hela kvällen så det är därför jag inte uppdaterat...

Tjollahopp alla glada!
Skulle ju ha åkt och gymmat idag, men precis när jag skulle somna så kommer mamma in i rummet och berättar att hon fått ledigt idag så att vi kunde åka och shoppa. Så istället för gym blev det alltså shoppning... I Farsta. Vi skulle egentligen ha åkt till stan, men några vänner till oss skulle vara i närheten av Farsta och undrade om vi ville ta en fika med dem. Det var hundra år sen vi hade träffat dem så vi beslutade oss för att åka till Farsta istället som sagt.
Köpte en aprikos t-shirt med voodoo docka tryck för 199 kr från Carlings, ett halsband med en nyckel på för 17 kr från Accent och hårprodukter för 100 kr från H&M.
Vill egentligen ha mer kläder, men de hade fan inget snyggt där. Helt sjukt eftersom jag har hittat MASSOR av saker när jag varit och kollat när jag inte haft råd med något. Suck, så jävla typiskt.

Jag ska ta kort på det jag köpte idag, och örhängena som jag köpte i lördags. Ska göra det om någon minut, så bilderna är uppe om kanske en timme?

Kände för att åka in till stan imorgon. Frågade Ida om hon kunde, men hon skulle tydligen vara med Rosanna och Johanna. Resten av allt folk är bortresta, kulkul. Eller inte, men får se om jag åker ensam eller om det trotts allt finns någon som kan.
Pratade med älsklingen i telefon idag när jag vandrade runt lite själv i Farsta. Han kom inte ihåg någonting av vårat lilla samtal igår, haha. Jag tjatade på honom att han minsann inte kunde låta ett helt lov passera utan att vi skulle hinna träffas en enda liten gång. Att det var taskigt att han lät massa fester gå före mig. Hans svar var: Men jag planerade ju det här i julas, när jag inte kände dig! Och: Sluta ge mig skuldkänslor. Om du inte slutar, vägrar jag prata med dig i en vecka.
På något sätt lyckas han alltid få sakerna att bli mitt fel. Pff, men jaja det gav lite resultat. Han sa att vi kanske kunde ses på torsdag. När jag sa att han inte kunde säga kanske utan ja eller nej så fick jag ett: Du får vänja dig vid ett kanske.
Gaaah, människa. Men jag gillar honom ändå, man kan inte styra över sitt hjärta. Haha, nu säger jag ju bara de negativa sakerna men det är ju de man tyvärr oftast bara kommer ihåg.
När vi kom hem gick jag ut, även idag, på en 45 minuters prommenad med Irma. Jätte skönt att få rensa tankarna, bara gå där ensam i mörkret och lyssna på underbar musik i hörlurarna.

Jag har tråkigt, därför blir det ett så långt inlägg men ni behöver inte läsa om ni inte orkar. Jag vill bara ha något att göra.
Just det, det var Monika och Pernilla som vi fikade med. Det var jätte trevligt och roligt att prata med dem. Jag har känt dem i hela mitt liv så det är bara att babbla på.
Jag är trött som fan, men vill verkligen hitta på något... Imorgon blir det i alla fall sleep over med Ida, Caroline och Julia. Kommer bli jättekul, så härliga tjejer så det finns inte!
Nu ska jag svulla i mig lite mer chips och cola. Jag älskar lov.

Peace, EMILIA.

Den rätte för Rosing

Jag kan faktiskt inte låta bli... sitter och kollar på "den rätte för rosing"
och jag vet redan vem hon ska välja, han är rik och sliskig ;).

PUSS IDA

Kärlek till den är låten

I wanna grow old with you - westlife
Den här låten är så grymt fin och texten är uunderbar.


Det gick bra att träna och efter vi vart på gymmet så gick vi till tumba för att johanna skulle ta ut pengar också. Så idag har jag varit duktig, nu sitter jag och äter lunch och tittar på "1408". Ikväll ska jag är på restaurang med mamma och pappa, trevligttrevligt. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi kanske ikväll.

PUSS IDA


see you later, allegater

Godmorgon männsikor :)
Nu har jag ätit frukost och ska snart gå upp och borsta tänderna. Jag ska ju som sagt till gymmet och träna nu på förmiddagen, Emilia bangade så det blir bara jag och Johanna. Jag var ju med Johanna hela helgen men ändå känns det som att det var länge sen jag pratade med henne x) .
Aja, nu börjar klockan bli mycket så måste skynda mig lite.

PUSS IDA

I need to scream it out loud


Fotograf rosanna

You have been the one for me


saknar min Sara.

Kan inte sova. Fast är jävligt trött, fuck it. Saknar allt och alla, ligger bara och tänker på onödiga saker. Vill att det ska bli morgon, eller helst vill jag kunna somna. Datorn dör snart, så har väl inget annat val än att försöka somna nu. Fan vad skönt det är att det är lov!
Peace, EMILIA.

Hate is safer than love

Jag är ständigt rädd, rädd över att mista dig.
Jag våndas var dag av tanken på att du kanske försvinner.
Lämnar mig kvar, alldeles ensam.
Du förstår inte hur mycket du betyder för mig...
Och du kommer nog aldrig göra.


Älskling, du har blivit allt för mig på en så kort tid...

Peace, EMILIA.


Myspys med ett arsle i nyllet

Hallu,
Det var jättemycket folk på yogan idag och skoja inte att det blev trångt. Det var en tant som låg precis framför mig och Emilia som visade arslet under hela passet. Fyfan säger jag bara, myspys för oss som ligger bakom liksom -.-.

Imorgon ska jag, Emilia och Johanna träna direkt på morgonen. Bussen går klockan 10.09 så det blir att gå upp ganska tidigt men det positiva är att man har hela dagen kvar sen. Men jag vet inte riktigt var jag ska hitta på, får väl ta dagen som den kommer. Det är inte speciellt kul men jag måste nog börja på mitt fysikarbete som ska vara inne direkt efter lovet. Det handlar om kärnkraft och är lagom ruuuligt men jag måste verkligen hålla kvar mitt VG i fysik så det är bara att bita ihop och göra så gott jag kan.

Nu ska jag nog gå upp och lägga mig och läsa, måste ju somna i lagom tid så att jag inte är helt död på gymmet imorgon.

PUSS IDA

I gotta find you

Tjooho!
Har precis och pratat med min... eh ah vad han nu är... Han var så jävla full så jag vet inte, jag behövde knappt säga något. Han förde samtalet själv i 25 minuter, haha så otroligt kul att sitta och lyssna på vad för sjuka saker han babblade om. Shit säger jag bara, haha. Pratade med honom innan vi hade yoga också, då var han dock nykter. Vi löste allt tjaffs som hade hänt under helgen, känns så otroligt skönt. Nu kan jag sova ordentligt igen.
Imorgon blir det träning, bussen går 10.09 från Vårsta. Wiie. Jag måste nog gå och lägga mig. Typ. Nu.
Peace, EMILIA.

btw, klippte lugg idag.

vi hörs senare

Nu ska jag iväg på yoga med emilia och våra mammor, ha det nice :)

PUSS IDA


Somnade lagom tills det började..lyckat

tjuuuuuu!
Hoppas att ni alla mår bra. Vi är helt döda efter inatt, vi lyckades hålla oss vakna tills galan började haha. Men vi fick iaf se hur fina alla var på röda mattan och sen vaknade vi faktiskt till på slutet och fick se Beyonce i sin coola röda klänning i avslutningsnummret med musikalmedleyt. Nästa år ska vi lyckas hålla oss vakna, nu var vi faktiskt redan trötta efter festen i lördags miwhihi.

PUSS IDA & EMILIA

Hälsningar i väntan på Oscars galan


Wish us good luck!
EMILIA   ALICIA   IDA

Dagens roliga, -"fåglar"

En gång satt Ulla och Bellman på en bänk och tittade på två fåglar som satt på en gren och pussades.
Då sa Ulla:
- Varför kan inte vi göra så där?
Bellman svarade:
- Esch, grenen håller inte för oss!

PUSS IDA

Oscars galan is tonight!

Min familj har varit uppe i norrland över helgen så jag har bott hemma hos Johanna. Igår var det ju som sagt fest för johanna och idag har hon och jag städat lokalen. Förutom det har jag inte gjort så mycket, kollat på lite film och sådär. Men nu ska jag strax upp och duscha för jag ska hem till Emilia senare. Ikväll är det ju Oscars galan och den ska jag, Alicia och Emilia självklart titta på.

Jag har inte fått kameran och överförningssladden av Emilia än så ni får vänta lite till på bilderna från igår.
Vi hörs nog senare, ha en trevlig kväll !

Amanda & jag är söta (:)

PUSS IDA

Just playing around, boy?

Hola mina människor.
Här sitter jag i soffan och halvt kollar på Transformers eller jag kom in i filmen när den hade hållit på i kanske en halvtimme så har inte orkat kolla så mycket. Har bara på den i bakrunden liksom.
Har inte rört på mig ett dugg idag, eller jo, från sängen upp till soffan typ. Haha om det räknas?
Jag är heeeelt död fortfarande, inte särskilt najjs alltså. Slut som artist! Men som sagt hade jag väldigt trevlig igår.
Johanna, Ida, Alicia och Caroline gjorde min kväll helt klart!

När vi satt där så började vi planera min födelsedagsfest, maha lite fräckt men ah. Om det blir som jag har tänkt mig kommer det bli superkul! Måste bara prata med mamma om hur allt ska gå till, och sen med lite annat folk. Det ska bli en kväll att minnas för livet, positivt såklart.

Ikväll ska jag till mormor och fira henne med släkten. Mysigt, men ska nog åka kommunalt hem eftersom det oftast brukar bli ganska sent. Ska ju kolla på Oscars galan med vännerna! Hjälp, vi ska inte ens snacka om hur död jag kommer vara imorgon alltså, haha.
Noooow, ska jag absolut inte göra någonting! Maha.
Peace, EMILIA.

Foto: Robert Doisneau

Kort om Johannas fest 2009

Hade aproligt (miwhihi, vilket kul ord) ikväll, massor med skratt, dans och sköna människor.
Orkar inte skriva något mer, är helt död. Vi tog maaaaaaassor med kort, så ska ge Ida överförsningssladden imorgon så att hon kan lägga in dem på bloggen. Min hårddisk är ju som sagt nästan helt full så får inte in fler bilder.
Nu ska jag käka lite choklad och dricka lite lovely cola. Juste fan, André vaknade till liv och började snacka med mig precis. Haha alltid trevligt...
Peace, EMILIA.

It´s always hard to understand

Jag sitter fan och blir tårfylld av disney musik, usch inte den bästa dagen idag alltså...

Vi hittade bästa presenten till Johanna. Alicia skulle egentligen ha följt med också, men hon hade ju naturligtvis massa att göra på tennisen.
Självklart blev det Sandy´s och kyckling och curry-macka. Mums, så jäkla gott alltså. Sen blev det lingondricka och lantchips till, ännu mer mums!
Jag köpte ett par örhängen på TopShop, jätte fina verkligen, lägger in en bild senare. Nu ska jag duscha och börja göra iordning mig för kvällen. Hoppas att det kommer bli roligt!
Juste vi såg våran nööörsk, men vi satt inne på Sandy´s så han såg tyvärr inte oss. Men haha, hans kompisar såg oss. De undrade nog vad det var för knasiga tjejer som satt och råstirrade på dem.
Och tack älskade bäste vän för att jag får prata ut med dig, känns så skönt att jag verkligen kan få ut allt och att du förstår.
Puss på dig, du är bäst och jag älskar dig.
Peace, EMILIA.

Up, up and awaaaay!

Tjollahopp alla människor!
Sov inte en blund inatt, jag tror nog att jag somnade vid 05.00 tiden eller något sådant. Men sov ändå inte ordentligt, för låg och vände och vred på mig hela tiden. Usch, varför ska alltid sådant som gör en lyckligast i världen också göra en som olyckligast i världen ibland? Fy, usch, spy, blä.
Nu åker jag och Ida in till staden och köper present till sötaste Johanna. Det är ju paaaarty ikväll, vi ska fira Johanna såklart som fyllde 16 år för två veckor sen.

Ska bara plocka ihop det sista, sen är det bara att springa iväg till bussen! Ciao.
Peace, EMILIA.

p.s
jag tror nog att jag ska köpa en kyckling och curry-macka på Sandy´s till lunch, mohahah d.s

Candles in the night


Sometimes you light up all my days, but sometimes you make it all go dark...
EMILIA.

Muuusic in my soul


Love this song
PUSS IDA


Här är våran nöööörsk




Här är en utav killarna som hjälpte oss med våran låt i måndags och tisdags. Han heter Erik, är norrman och är gryyyym på att spela gitarr! Fast vi kallde honom för norsken, haha bara för att liksom. Hihi.
Peace, EMILIA.

Just to make a call if you want

Tjuu alla människor. Min lovaah är levande igen, har saknat honom/henne så mycket! Haha, ska fan döpa min dator... Någon som har något namnförslag? Det första som poppar upp i mitt huvud är Bertil... Hahahahahhahaha.

 Haha, eh ah ni vet min torra humor.

Jag har inget att göra ikväll. I vanliga fall brukar jag inte ha någon ork som helst att göra något på fredagar men idag var jag värsta peppad för att göra något. Men självklart så ska alla, och jag menar verkligen ALLA göra något annat. Antingen resa, träna, packa, gå på bio etc.
Fuck it.
Jag skulle ju gå och läsa... Det gick bra. Eller inte. Fastnade framför datorn såklart, skulle ju bara kolla vad Madeleine hade svarat på mitt mail som jag skickade igår kväll. Och sen skulle jag bara kolla blogglovin. Och sen skulle jag bara kolla facebook. Och sen.. Ah ni fattar, haha.

Nu sitter jag och äter chips, mums. Och dricker cola, mohahah Alicia!
Hahaha, skulle vara seriös samtidigt som jag pósade med ett chips. Det gick bra. På ett kort, haha. Jag är allvarligt störd, men det är just to live with it. NU ska jag gå och läsa i mitt städade rum, mys.
Peace, love and understanding EMILIA.


gahahaha, jag dör!

Stressig morgon

Godmorgon!
Det blev en ganska stressig morgon idag, jag skulle platta håret, bestämma kläder, packa idrottskläder och danskläder. Jag hann inte äta frukost och jag missade precis 42-bussen, men jag tog 57-bussen istället med lillebror och kom i tid till skolan iaf.

I skolan nu hade vi först lite matte och efter det gick jag och Emilia in i studion och spelade in det sista på våran låt. Jag hade så ont i halsen så det lät sådär, men sen kom snälla micke med honungsvatten till mig. Klockan tio träffades vi hela klassen och dom från musikhögskolan i aulan och lyssnade på allas låtar. Allas låtar var supergrymma ! Ni kanske får höra våran låt senare, men jag orkar inte fixa det just nu.


När jag och Emilia spelade in :)

Nu ska vi på lunch, ha de bäst ! PUSS IDA

Always Where I Need To Be



Hallu, det var tungt att träna idag och jag trodde allvarligt att min mage skulle explodera ibland.. men jag överlevede, eller nästan iaf xD. Pappa läste precis igenom mitt so-arbete och nu sitter jag här och ändrar på lite små saker. Men jag ska snart gå och lägga mig och läsa. Jag har lånat tre böcker av johanna och jag håller på att läsa den första nu. I början var den väldigt seg men nu har jag kommit in i den så nu är det svårt att lägga i från sig den faktiskt. Igår kväll låg jag och läste fram till klockan tolv. Åh juste, jag kanske ska säga vad den heter (?). Vänninan heter den och handlar om en tjej som heter Kristin som lever i överklassen i stockholm. Den är faktiskt bättre än vad den låter det är bara jag som är så dålig på att förklara :)


Sov så gott allesamman, PUSS IDA

roligt roligare roligast


vänner




PUSS IDA

Samhällsekonomi

Just nu sitter jag och pluggar so för jag har en inlämning som ska in imorgon. Det handlar om samhällsekonomi och det är om massa räntor, lågkonjukturer och marknadsekonomi. Och det är väl inte det roligaste kanske, men vad ska man göra liksom ;). Jag var ju på boxningen igår med johanna och ikväll är det träning igen. Det är core en halvtimme men jag vill springa en stund innan också men Emilia och Tina vill inte det och mamma är sjuk. Så får se om jag springer själv eller hur det blir.  Aja, back to work PUSS IDA

Dagens roliga, -"Flygplanet"

10 blondiner och en brunett flög tillsammans i ett flygplan. Plötsligt fick de ett meddelande från piloten som sa att de måste dumpa lite last. Alla passagerare slängde av sina väskor och planet fortsatte. Sen sa han att någon eller några var tvungna att hoppa av. Blondinerna sa:
- Nej, vi hoppar inte!
Tillslut behövde alla passagerare hänga i ett rep från planet för att de inte skulle störta.
- Okej då, jag hoppar, sa brunetten.
- Bravo! sa alla blondiner och började klappa händerna!

PUSS IDA

Vem är det egentligen som är pappan ?


Ingen har väl missat nyheten som har visats överallt, att det är en 13-årig kille som har blivit pappa?
Det är nog väldigt många som har gått och pratat om det dom senaste dagarna.
Det har stått i dom flesta tidningarna i världen över och många har blivit uppröda över att han är alldeles för ung för att bli pappa. Men nu är det flera andra killar som säger att dom tror att det är dom som är pappa till bebisen. Och samtidigt säger nu en vän till familjen att alltihop är en lögn (!). "Vännen" till familjen påstår att mormorn till bebisen, alltså 13-åriga Alfies svärmor, har tvingat alla att ljuga om det här. Att det skulle bli en bra historia och det skulle få löpsedlar och att dom kunde tjäna massa pengar på det osv. Det är alltså folk som har skickat pengar till Alfie och Chantelle för att dom ska kunna ta hand om sitt barn. Men dom ska tydligen göra ett DNA-test nu och reda ut allt, så vi kommer antagligen kunna läsa det i tidningen om någon dag. Läs om det här och här.


Man blir ju bara trött, vad är det för värld vi lever i egentligen? Är folk så besatta av pengar och uppmärksamhet att dom är beredda att göra vad som helst?

PUSS IDA

Mini dator

Hallojsan! Jag kan ju som sagt inte gå in på min dator, så det är därför jag inte kan blogga någonting! Sitter just nu och skriver på mammas minidator, den är väl kanske runt 20-30 cm bred och kanske 15 cm lång. Herregud vad liten den är! Mamma fyller 43 idag, och det här var hennes present från pappa, mig och Oliver. Oliver hade tydligen gjort en present från mig och honom... Jätte snällt att han tänkte på mig, men nu är det så att presenten är olika tjänster som han och jag ska göra åt mamma. Kul att han frågade liksom...
Den här eftermiddagen ska jag städa, städa, städa och gå ut med hunden. Halva släkten kommer tydligen på middag ikväll. Så ska väl sätta igång med att gå ut med hunden nu. Ha det bäst, och vi hörs väl någon gång ibland tills min dator är igång igen.
Peace, EMILIA.

Helt klart dom två bästa låtarna så här långt


1. Måns Zelmerlöw - Hope & Glory
2. Heat - 1000 miles


PUSS IDA

I taket lyser stjärnorna..

Igår var det ju alla hjärtansdag som ingen kan ha missat. På dagen träffades jag, Emilia, Johanna, Emma och Amanda hemma hos Emilia. Emilia hade bakat massa gott, vi bytte presenter och snackade skit. (Emilia lägger ut bilderna vi tog senare) Det var riktigt mysigt och jag har världens bästa vänner! På kvällen skulle jag, Johanna, Amanda och Alicia ha lite tjejmiddag hemma hos mig. Så när vi gick hem från Emilia stannade jag och Johanna på ica och handlade sakerna till kvällen. När vi kom hem började vi laga mat för fulla muggar och duka osv och vid sex kom Amanda och Alicia. Vi hade lika kul som vanligt och vi tittade på melodifestivalen, Bruce den allsmäktige, Mamma mia och The Holiday. Johanna och Amanda sov här och vi somnade runt halv fyra. Så vi kan lugnt säga att vi var trötta idag -.-

Idag har jag pluggat so och vart på bio med Amanda och sett "I taket lyser stjärnorna". Jag tyckte att den var bra och såklart väldigt sorglig. Men den var också lite seg, det var väldigt många scener när det bara var närbilder på skådespelarna och ingen sa något. Det fick iallfall mig att tappa intresset lite grann.

PUSS IDA

kläder kläder






Nyaste kläderna som jag har sagt att jag ska lägga upp bilder på.
PUSS IDA

<3 <3 <3 <3 <3

Godmorgon,
Jag är jättetrött för att jag satt uppe halva natten igår och fixade med presenterna som jag ska ge till mina nära och kära idag. Men jag får väl skylla mig själv eftersom jag alltid ska göra allt i sista sekund ;).

I torsdags var jag tillbaka i skolan igen och det var lika rörigt som vanligt. Jag var bara borta i två dagar men hade missat en hel del. Efter skolan var det bara att sätta igång med allt pluggande. Johanna och Emilia hängde med mig hem och vi pluggade till spanskaprovet tillsammans. Vid sex-tiden hade jag utvecklingsamtal och det gick bara bra. Mina mål är att fortsätta jobba hårt och hålla kvar mina betyg som dom är. Efter det var det dags för gymmet och eftersom jag fortfarande inte var riktigt frisk så sprang jag inget utan jag gick i 35 min och sen en halvtimmes core (mage & rygg).

Igår var det ju som sagt fredagen den trettonde och efter idrotten när jag skulle sätta på mig mina strumpyxor råkade min nagel fastna. Så det blev två stora hål på låret, lyckat liksom. Jag fick lite panik, jag kunde ju inte gå runt i dom liksom (och se ut som en hora xD). Men som tur var hade jag med mig mina danskläder så jag fck gå runt i dom hela dagen och se ut som en luffare.
Vi hade både matteprov och spanskaprov också, båda gick hyffsat men dom var svåra. Efter skolan åkte jag ner till tumba och köpte en del till folkets alla hjärtansdags presenter. Sen fikade jag med Emilia, Alicia och Amanda också medans jag väntade på att Emma skulle komma så vi kunde åka till dansen. Det gick bra på dansen och det var ännu roligare den här gången eftersom jag kunde en del steg från första veckan.
På kvällen firade jag alla hjärtansdag med familjen och jag fick en tröja och en bh :)

långt och kanske inte så intressant inlägg, men ingen måste läsa (a)
PUSS IDA

Tack för att ni tänker på mig!

Här är mina Alla Hjärtans Dag presenter såhär långt. Fick ett par hjärtörhängen och berlock av min älskade gudmor Mona. Ett par jätte söta örhängen med symbolerna tro-,hopp,-kärlek av sötaste Emma. Och av mamma och pappa fick jag en t-shirt och en sjal från Moonki. Samt ett presentkort på H&M på 200 kr. Så underbart!
Nu ska jag återgå till städandet!
Peace, EMILIA.


där är btw skärpet jag köpte i onsdags


Love is in the air

Usch vaknade kvart i nio. Ingen höjdare direkt. Nu ska jag ut i köket och äta frukost, sen är det storstädning på hög nivå innan Ida och Alicia kommer. Amanda den dissaren ska inte komma... Sen måste jag åka och lämna Johannas och Emmas presenter också innan jag åker hem till älsklingen.
Peace, EMILIA.

Och åter igen:



På tidens vingar flyger sorgen bort


På tidens vingar flyger sorgen bort
Att allt bara kunde försvinna så hastigt
Jag påminns var dag av allt vi gjort
Min kärlek till dig var och är otvivelaktigt
Men tänk att ett så litet misstag kan bli så stort

Skrivet av: Ida & Emilia

Ha en underbar alla hjärtans dag!


Godnatt!
Och ha en underbar Alla Hjärtans Dag imorgon med vänner, familj och flick- respektive pojkvänner. Jag ska fira först med vännerna på förmiddagen med lite mysigt fika och senare på kvällen med älsklingen. Alldeles perfekt, enligt mig!
Peace, EMILIA.



Romme 2009

Jag vände på bilderna flera ggr men det ville aldrig funka så tillslut gav jag upp




Vi var jättedåliga på att ta kort, några blev det iaf :)
PUSS IDA

Stay by my side, baby

Tjuuhoo!
Här sitter jag och typ sover för mig själv. Är helt slut, sickt alltså.
Spanska provet gick väl sådär.. Eller bra, eller jag vet inte. Jag har aldirg någon som helst aning om hur det går för mig på prov, jag tror nog att det är något som min hjärna kopplar bort på något sätt. För om jag tänker "Fan det här gick ju bra!" så har det nog troligtvis inte gått så bra. Men om jag tänker "Det gick inte så bra.." då kanske det har gått skitbra. Eller dåligt också iofs, men i alla fall. Så jag få bara vänta och se på resultatet.

Det var jätte mysigt att fika med mina kära vänner idag, en skolvecka avslutas verkligen perfekt med en fika på eftermiddagen. Ida sällskapade med oss också (eftersom vi fick sluta mer än en timme tidigare idag så kunde hon ju ta en tidigare buss) medans hon väntade på Emma. Efter att vi hade fikat så gick vi och kollade i de få affärer som finns i lilla Tumba. Alicia köpte en söt sjal på H&M, det var nog det enda som någon av oss köpte. Eller ah, jag hämtade ju alla hjärtans dag presenten. Och nu kom jag på att Amanda köpte faktiskt alla hjärtans dag presenter hon med. Haha.
Hittade en jätte söt "trekantssjal" inne på Kappahl. Den var vit med rosa/röda rosor på, jätte söt.
Längar tills jag får barnbidraget igen så att jag kan shoppa loss på vårkläder och accesoarer! Pff.
Back to Let's Dance people!
Peace, EMILIA.


(hade inte på mig den här tröjjan igår, testade bara kläderna som jag skulle ha idag. bara så ni vet ;))

Your my hideaway

Miwhihi, har fått skjuts till skolan varje dag den här veckan. Börjar bli lite bortskämd, men inte mitt fel att mamma ändå ska åt samma håll vid ungefär samma tid. Men nästa vecka blir det troligtvis bussen igen, suck på det.

Efter skolan ska jag, Alicia och Amanda åka till Tumba och fika på underbara Spaaks. Sen ska jag hämta ut älsklingens present också.. Nu är det jalla jalla till skolan!
Peace, EMILIA.

Pistol någon (a) ?

Jag har massa bilder att lägga upp och saker att berätta, men vi får spara allt till imorgon.
För att nu ska jag upp och duscha och sen råååååå plugga spanska tills jag somnar (!)

(rubriken är inte allvarlig så nej farmor du behöver inte oroa dig, jag skulle aldrig kunna ta självmord)

PUSS IDA

I doing the best I can

Howdy Ho!
Sitter i sängen och lyssnar på ölskade Thirsty Merc. Eftermiddagen spenderades med älskade Ida och Johanna. Vi satt och pluggade spanska, och babblade på som fan om allt och ingenting. Roligt hade vi i alla fall, om vi räknar bort spanska pluggandet förstås.

Jag försov mig imorse. Första gången i hela mitt liv, usch känns jätte hemskt. Mamma kom in och väckte mig 07.50 och frågade om jag hade sovmorgon. Jag fick ju panik! Så sprang runt som en galning här hemma och var klar på en kvart. Men jag hade lyckats tappa bort mobilen någonstans i huset och jag hörde inte ringsignalen! Efter tio minuter hittade vi den, jag hade lagt den i en neccesär uppe i badrummet. Smidigt Emilia...

Vi hade SO hela förmiddagen, ekonomi jippie. Usch, jag är verkligen sämst på det och jag fattar inte särskilt mycket så det känns jätte jobbigt. På eftermiddagen hade vi engelska och musik och media.
Hade med mig Riesen idag till skolan, så satt och åt det på engelska lektionen när vi hade prov. Hade bara 6 stycken så ville inte dela med mig, haha förlåt alla men nästa gång jag har med mig ska ni få! Jag lovar.
Men dock tvingade älsklingen mig till att få den sista, och inte mig emot för då skulle jag hinna träffa honom idag lite i alla fall. Så gick och pussade på honom lite och pratade lite allmänt. Sen var det tillbaka till lektionen igen, sista och det var ju MM. Ida och jag satt och klurade på hur våran melodi ska vara, och det är verkligen hur svårt som helst! Kungliga Musikhögskolan kommer ju på måndag och tisdag, men vi har en referenslåt i alla fall.  Det kommer bli jätte kul!

Och för er som inte vet vad en referenslåt är så är det en låt som har ett sound som man på ett ungefär också vill ha i sin egen låt.


Nu ska jag trycka i mig en macka och sen är det iväg till utvecklingssamtal och direkt efter det core, ha det bäst!
Peace, EMILIA.

Godnatt 90 gånger om dagen

hallu,
jag var hemma från skolan både igår och idag men nu känns det mycket bättre. Jag har bara legat död i soffan och pressat dom första 16 beck-filmerna ( ja, jag är beroende(a) ). Men imorgon måste jag till skolan för jag klara inte att vara hemma en dag till, får panik snart. Jag känner mig så ofräsch och det kryper i kroppen liksom.

Snällaste Johanna kom hit en sväng på eftermiddagen och lämnade mina spanska böcker och så, vi har nämligen prov på fredag. Jag känner mig inte speciellt redo för det, kan inte så mycket och imorgon kommer jag inte hinna plugga så mycket heller. För jag har utvecklingsamtal och sen ska jag träna, men det löser sig nog.

Kollade en liten stund på en dokumentär på fyran som heter "Godnatt 90 gånger om dagen". Stackars människor! Dom lider utav en sjukdom som jag inte kommer ihåg vad den heter men den gör att personerna kan somna när som helst. Det kanske inte låter så farligt men om ni tänker efter lite så förstår ni nog hur hemskt det är. Dom kan inte göra något ensam eftersom att dom kan somna när som helst. När dom är i ett köpcentrum kan dom bara ramla ihop på golvet och somna. Det är ju både jobbigt och pinsamt, alla stirrar på en. Dom kan inte ta ett bad eftersom dom kan drunka, dom kan inte heller köra bil eftersom att dom är en fara för både sig själva och andra. En person som har den här sjukdomen kan somna runt 100 ggr per dag, herregud.

Jag får lite dåligtsamvete eftersom jag går och klagar på så mycket, jag förstår nog inte riktigt hur bra jag har det.
Det finns faktiskt folk som har det värre.


PUSS IDA

Just follow my advice

Idag efter skolan åkte jag, mamma och Oliver till Skärholmen. Jag fick hjälpa Oliver med att hitta snygga kläder, alltid lika roligt. Till honom blev det ett par mörkbeigea chinos, en shieta snygg turkos t-shirt och en orange t-shirt med ett motiv av en cykel.
Själv köpte jag en present till mig själv från mamma, en jätte söt trekvartärms jeansjacka från MQ. Sen fick jag ett par vita tygskor, ett par ljusblå jeans från Gina Tricot och ett beige bälte från Moonki.
Hittade jätte mycket fina saker inne på Moonki idag, men kunde tyvärr inte köpa något. Men hittade en svart kavaj med uppkavlade ärmar som jag ska få i present av mormor och morfar när jag fyller år.

Nu ska jag testa det jag ska ha på mig imorgon, och sen blir det nog sängen för mig. Är så otroligt trött! Sug.
Peace, EMILIA.


Haha, orkar knappt le. Är så jäävla trött pff.
Btw sov med flätor inatt, älskar mitt hår när det är så här halvlockigt!


Have almost forgotten...


... how it feels like to be happy.
Peace, EMILIA.

It's been so long, since I've heard your voice

Hooooola!
Sitter och pratar med älsklingen på telefon. Snackar om massa skit och annat roligt, trevligt trevligt.
Vi hinner inte träffas på hela den här veckan, eller jo på lördag alltså Alla Hjärtans Dag så ska vi ju självklart träffas, men inte på någon av vardagarna. Iofs går vi ju i samma skola, men vi har knappt några raster samtidigt och man gör ju massa annat också så vi hinner inte träffas där heller. Jag får abstinens.

Dagen har varit väldigt rolig, Amanda och Alicia har gått på högvarv hela tiden och alla har varit allmänt flummiga så det har resulterat i mycket skratt! Ida är ju jätte sjuk, så hon kom inte till skolan idag. Hoppas att hon mår bättre så att hon klarar sig till skolan imorgon. Fast det tror jag inte, hon var så otroligt sjuk. Krya på dig vännen!
Men om hon inte kommer imorgon, har jag ingen att boxas med på boxningen på kvällen. Då uteblir den också, orkade ju liksom inte gå på yogan igår, suck.

Imorgon eller på fredag ska jag, mamma och Oliver åka och shoppa lite nyttiga vårsaker. T.ex. skor och sånt. Hoppas på att man kan få någonting annat också, då alla mina pengar rykte på Alla Hjärtans dag-presenter, en foundation och en vit BH den här månaden. Sug, varför ska allt vara så dyrt för? Köpte btw, älsklingens present idag. Är jätte nöjd med den och hoppas att han också kommer bli det.

Idag kommer det bli McDonalds till middag på min begäran, mums. Ska beställa chicken bits, men det är typ över en timme kvar tills familjen kommer hem från Olivers match så får snällt sitta och vänta. Nu börjar det bli lite irriterat på andra sidan luren, jag sitter bara och "mhm"-ar, "ah"-ar och "aha okej"-ar. Haha så måste sluta skriva nu!

Peace, EMILIA.

"It's been said that the saddest thing a man will ever face is what might have been ? But what of the man who's faced with what was? Or what may never be? Or what can no longer be? Choosing the right path is never easy. It's a decision we make with only our hearts to guide us. But sometimes we find our way to something better. Sometimes we fight through the regret and remorse of our mistakes, our malice and our jealously and the shame we feel for not being the people we were meant to be. And that's when we find our way to something better or something better finds its way to us." - Chad Michael Murray as Lucas Scott

It really hurts to me

Skulle kunna skriva hur mycket som helst om idag, men är helt slut. Försökte få in bilderna som vi tog idag, men min data är allmänt seg så den vägrar... Suck, men fixar det tills imorgon. I bussen satt vi med våran klass, hela HB laget och 6b. Det var faktiskt väldigt kul, eller roligare än jag trodde innan. Har i alla fall haft jätte roligt hela dagen lång, hemresan var najjs. Förutom att Jocke skulle kittla mig under fötterna hela tiden, hmf haha.
Peace, EMILIA.

Depression över de falska vårkänslorna

Det var hemskt inne i stan idag, hittade massa massa massa kläder, skor och accesoarer som jag vill ha. Och bara för att man inte har råd nu. Och dessutom är det ju bara massa vårkläder, så nu längtar jag ännu mer till våren och sommaren. Usch, jag lider här!
Men köpte alla hjärtans dag-presenter till mina kära vänner IDA AMANDA ALICIA EMMA och JOHANNA.
Hoppas att de kommer bli nöjda, Amanda kommer i alla fall bli nöjd för hon fick välja själv. Haha.

Imorgon är det som sagt friluftsdag vilket betyder Romme för min och Idas del. Kommer bli så jävla roligt! Ska bara försöka ragga upp en kamera, min är ju lite klumpig och allmänt jobbigt att bära på och Idas kamera har tydligen slut på batteri. I värsta fall får det bli min mobil som får leka kamera. Dock har den ju 8,1 megapixlar men det blir inte samma sak (det vill säga lika snygga bilder) som när man fotar med en digitalkamera. Just därför vill jag ha en digitalkamera också, men min kära far fattar inte riktigt vad jag menar. Han tycker ju att jag redan har en kamera. Sug alltså.

Oj, haha jag kom lite utanför ämnet där. Men ska upp vid 05.00 tiden imorgon. Uffe kommer och hämtar mig vid 05.50. Eller iofs jag kanske ska upp lite senare. Typ 05.20, ska ändå typ bara klä på mig och fixa mina mackor till bussen. Men vi får se, kanske får det bli 05.15 haha.

Godnatt på er alla, jag ska bara kolla klart på Beck och sen göra mitt gymnasieval sen är det natti natti.
Peace, EMILIA.

är lika död som jag ser ut .. -.-

Mår lika dåligt som imorse kan jag medela.. Har sovit nästa hela dagen och känner mig som ett vrak. Men jag SKA åka skidor imorgon, det finns liksom inga andra alternativ (!) Nu ska jag kolla klart på beck - flickan i jordkällaren..han nils är wierdo men kan han verkligen ha gjort allt, det känns så självklart ;).

PUSS IDA

Shopping i Farsta

Juste jag var ju i Farsta centrum igår, här är bilder på träningskläderna jag fick av mamma och pappa (a). Jag köpte en blå/vit-randig t-shirt och en svart klänning på hm också men dom orkar jag inte ta kort på nu.. jag mår ju som sagt skit -.-.  Träningskläderna är iaf från staduim :)


PUSS IDA

Jag hatar att var vara sjuk... (!)

Jag är sjuuuk -.-
Jag som skulle ha träffat rosanna idag och tränat med amanda på eftermiddagen...
Och imorgon ska vi ju till Rome och åka skidor, dålig tajming eller vad(?)
Nu ska jag gå tillbaka till soffan där det är laddat med te, nässpray, näsdukar och massvis med beck-filmer.

Hoppas att ni mår bättre än mig,

PUSS IDA

In till staden

Ska in till Stan och köpa Alla hjärtans dag-presenter med Mandie idag, kruxet är att jag ska ju köpa till henne oxå. Haha får se hur det blir, vi hörs sen!
Peace, EMILIA.

Dödshot

Haha jag dör: http://www.1000apor.se/blog/doedshot
Hur kan man ens komma på något sådant? Pff, boytoy haha.

Peace, EMILIA.

Upp o Hoppa


Kom precis på att Frida och Headline var med i förra årets melodifestival. Man blir ju bara för glad av låten, och Headline "Mowgli" är ju bara för söt!

Peace, EMILIA.

Snälla, Snälla (åk ut)

(Rubriken refererar till att vi vill att Caroline Af Ugglas ska åka ut, liksom för er som inte fattade)

Sitter just nu och kollar på melodifestivalen med Ida och Amanda. Sitter mest och klagar på sången och kläderna, som vanligt haha. Caroline Af Ugglas var ju såklart konstig som vanligt, enligt Ida tycker vi att Nina och Alcazar var bäst.
Nu blev vi helt chockade, Shirley Clamp gick inte vidare. Alla tidningar har ju varit nästan helt säkra på att hon skulle gå till final! Tji fick dom... och hon.

Såklart var det Johanna som vi skulle överraska i morse/idag. Vi gick ner till ICA och köpte kristyr (till den goda kladdkakan Amanda hade bakat), ballonger, 3 kinderägg och sen två såna där bollar som man köper i automater med en liten leksak innuti. Vi gick hem till henne och sjöng vacker skönsång och åt upp kladdkakan. Vid ett gick Ida, och jag och Amanda våldgästade henne till halv fyra. Vi satt och snackade av oss massa och hade det allmänt trevligt i varandras sällskap. Sen tog jag och Johanna bussen till Tumba där jag gick vidare till idrottshuset och Johanna väntade på Sara som hade missat bussen vi satt på. Dem skulle gå och kolla på bio.
Älsklingen hade varit och kollat på när Tumba hade spelat mot Djurgården, och hans pappa hade dömt den matchen. Vid tio över fyra åkte vi hem. Väl hemma så kollade vi på film och så, och vid 18-tiden fick vi kebab tallrik eftersom hans föräldrar inte skulle äta middag idag, så de beställde mat istället. Mums, tack för det!

Mamma kom och hämtade mig vid kvart i åtta, hon skulle egentligen ha hämtat mig halv. Så Ida och Amanda hade redan kommit hem till mig, haha. Ida hade tydligen sms:at mig och frågade om hon kunde komma men Filip hade snott min mobil och han är ju något starkare än mig så jag hade ingen chans att ta tillbaka den. Han har också börjat bråka med Pontus på min mobil, suck. Men jag ska försöka fixa så att allt blir bra igen! Hah.

Peace, EMILIA.

It never ends, huh?

Snart drar jag mig ner till vårsta för att möta upp Ida och Amanda. Vi ska handla lite gott, och sen ska vi promenera en bit och sen ska vi äta det goda. Mohaha, nej ska kasta i mig en macka nu i alla fall för min mage är hungrig som fan. Måste ringa älsklingen snart också för att se att han gått upp.

såhär glad känner jag mig just nu... vill soooova!

Peace, EMILIA.

GRATTIS PÅ 16-ÅRSDAGEN BÄSTIS


Kollage av födelsedagsbarnet själv

Vi har känns varandra väldigt länge nu, enda sen dagis.
Våran vänskap har gått upp och ner men vi har alltid funnits där för varandra.
Du är en sånn fantastisk person som får mig att må bra.
Jag hoppas att det alltid kommer vara du och jag skrutt.
Ha en underbar födelsedag Johanna och ät massor med tårta!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS


PUSS IDA


It's late

Kom hem från älsklingen för en timme sen. Åkte hem till honom direkt efter skolan, käkade middag där och sen hämtade mamma mig vid tolv. Har haft det så mysigt så.

Imorgon (eller ah idag) fyller sötaste Johanna år! Grattis gumman, hela 16 år nu. Helt sjukt vad tiden går fort.

Vet inte vad som händer imorgon, ska vara med sötaste ett tag i alla fall. Sen får vi se vad som händer på kvällen, det är ju faktiskt Melodifestivalen kom jag på nu. Ännu en gång, sjukt vad tiden går fort.
Nej nu stupar jag snart, är förjävligt trött efter en lång skolvecka.
Peace, EMILIA.

Brusten kärlek ...

Om någon vecka kommer folk från musikhögskolan till våran skola och vi ska få göra egna låtar tillsammans med dom. Vi fick göra det i sjuan också men den här låten ska bli så mycket bättre, det har jag lovat mig själv!
Texten ska vara klar innan dom kommer så att vi kan lägga ner mer tid på själva musiken/melodin. Här är min och Emilias låt text som vi skrev i veckan. Den handlar om en tjej och en kille som har varit tillsammans ganska länge men sen så berättar killen att han har blivit kär i någon annan. Tjejen blir sur på honom och förstår inte hur han kunde göra så mot henne. Men han tycker att det är hon som har gjort fel och inte har gett honom tillräckligt med kärlek så att han var "tvungen" att få det från någon annan. Det är lite svårt att förklara men läs gärna texten och säg vad ni tycker, både om det är bra och dåligt! :)



Brusten kärlek
Av: Ida & Emilia

VERS
(Tjejen)

När du berättade att ni två var kära
Fick du mitt hjärta att stanna
Det var allt jag kunde bära
Jag trodde känslorna var sanna

Att allt bara kunde försvinna
Längs min kind rinner tårar ner
Du fick mitt hjärta att brinna
Jag trodde åren skulle bli fler

Hur kunde du göra såhär
Det var ju dig jag hade kär


REF
(Tjejen)

Det är aldrig bara ens fel
Att något sådant här kan hända
Båda har vi gjort vår del
Det är för sent att vända
Men en gång gjorde du mig faktiskt hel

Brusten kärlek…


VERS
(Killen)

Jag var bara som luft
Du kunde inte mig se
Det blev alldeles för tufft
Det var ditt fel att det kunde ske

När du ingen kärlek ville mig ge
Timmarna tillsammans blev för få
Att kärleken var slut var något jag fick inse
Jag var tvungen att gå

Hur kunde du göra såhär
Det var ju dig jag hade kär



REF
(Killen)

Det är aldrig bara ens fel
Att något sådant här kan hända
Båda har vi gjort vår del
Det är för sent att vända
Men en gång gjorde du mig faktiskt hel

Brusten kärlek…

VERS
(Tjejen)

Nu när jag hör din röst
Tänker jag tillbaka på gamla tider
Det gör så ont i mitt bröst
Jag vet att vi båda lider

(Killen)
Allt nådde sin gräns
Vårt förhållande gick i kras
Efter allt som sas
Nu vet jag hur brusten kärlek känns

REF
(Båda)

Det är aldrig bara ens fel
Att något sådant här kan hända
Båda har vi gjort vår del
Det är för sent att vända
Men en gång gjorde du mig faktiskt hel

Brusten kärlek…

STICK
(Tjejen)
Jag är kär i det vi en gång haft
Men allt tog slut med sådan kraft

(Killen)
Mina känslor till dig är så svåra
Med dina ord du mig såra

(Båda)
Men du kommer alltid finnas inom mig

REF
(Båda)

Det är aldrig bara ens fel
Att något sådant här kan hända
Båda har vi gjort vår del
Det är för sent att vända
Men en gång gjorde du mig faktiskt hel

Brusten kärlek…

PUSS IDA

Midnatt

Hallu allesammans,

Snabb genomgång av dagen,
I skolan var det riktigt segt idag och jag fick inte så mycket gjort. Vid lunch hade jag sång och det gick sådär, jag fick ont i halsen igen och rösten sprack några gånger. Men sen på engelska bjöd bästaste madeleine på fika och vi fick sluta tidigare. Efter skolan var det dans, det var lite svårt att sätta koregrafin ibörjan och det märks verkligen att det var ett tag sen jag dansade men det var riktigt kul! Till middag blev det yakiniku och kycklingspett och direkt efter det drog jag hem till johanna. Vi segade framför let´s dance och snackade massa skit. Nu jag ska gå och lägga mig för jag har fått låna tre böcker av johanna som jag måste börja läsa.

Förlåt för lite osammanhängande text, men det är faktiskt sent ;)

Sov så gott,
PUSS IDA

we are falling


Jag dööööör, humor på högsta nivå! ;)

Dagens roliga, - "malmö"

Det var två blondiner som satt på en kulle och filosoferade. Då sa den ena:
- Vilket tror du är kortast? Till månen eller Malmö?
- Dööö...?! Månen såklart! Ser du Malmö eller?

PUSS IDA

20 good reasons

Jag skulle precis börja sätta på mig jackan när mamma kom ner och sa att jag kunde få skjuts till skolan om jag ville. Klart man vill! Så nu kan jag ta det lugnt, äta frukost och lyssna på mitt favoritband Thirsty Merc. Så sköna låtar! 20 good reasons var den första låten jag hörde, och jag blev helt förälskad. Så just nu är det dom som jag spelar om och om igen i iPoden. Och Ryan Cabrera förstås.
Idag har jag så jävla ont i kroppen så jag vet inte. Och jag har fetaste blåmärket på vänstra armbågen, skojja inte att det gör ont!
Nu ska jag kolla lite på Vakna med The Voice och vi hörs väl senare.
Peace, EMILIA.

Det syns inte så jätte bra på bilden, men hjälp vilket jävla blåmärke. Och jag har ingen aning om hur jag fick det! (klicka på bilden)


That's what friends are for

Tänkte bara meddela att jag lever. Även fast att hela min kropp och mitt sinne värker.
Det har varit en väldigt tumult dag. Skrev också en krönika på nationella, kanske lägger in den sen men just nu orkar jag inte det, men tyckte att det gick hyffsat bra. Hade laddat upp med massor av godis och cola, och det var tur det för annars hade jag inte klarat av skoldagen. Mådde inte så bra.
Var med älsklingen efter skolan. Till en början var det jätte mysigt, men sen hände det lite grejjer. Alldeles för personligt för att nämna i bloggen om det. Men vi kan säga såhär att det som inte började så värst bra slutade bra i alla fall. Vi pratade igenom det, känns otroligt skönt att vi verkligen kan prata om allt.
Var ju helt död efter träningen igår, och gissa vad jag är efter träningen idag? Jaja, det är smällen man får ta om man vill försöka få en fin kropp...
Nej nu ska jag sova, puss godnatt.
Peace, EMILIA.


Vissa saker syns eller märks bara inte,

Jag körde riktigt hårt på gymmet idag och jag
verkligen pressade mig själv. Jag kommer inte
ihåg när jag sprang så långt eller så snabbt sist ;).
Egentligen kanske det inte var så smart att träna
när jag har ont i halsen men det blev så iaf.
Imorgon har jag sång i skolan men vi får väl se
hur det går, hoppas verkligen att det blir bättre
för jag måste träna på två låtar med Marie.

Efter skolan är det dans som gäller, jag tar bussen
direkt efter skolan in till stan för jag hinner inte hem
imellan. Jag hoppas att det går bättre den här gången
än förra gången då det inte blev något alls ;).

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa
en stund för att jag är helt slut.

Godnatt allesammans, PUSS IDA

gymmet nästa

Nu har jag en halvtimme på springbandet och en haltimmes
 core(mage & rygg-träning) framför mig, hörs kanske sen

PUSS IDA

The pictures is nailed into my head

När jag vaknade imorse hade jag jätteont i halsen men efter en kopp varm choklad och några halstabletter kändes det bättre. Men nu börjar det komma tillbaka, det hörs inte när jag pratar eller så utan det är mer att det gör ont att svälja. Så nu ska jag gör mig en stor kopp te, eller kanske varm choklad? Aja, något utav det iaf ;). Jag ska ju träna ikväll igen så måste ju försöka lindra det...

PUSS IDA

Update: Spillde just te över hela tröja... tur att det inte kom på datorn iaf xD

När mörkret faller...

Hallu,
Nu är ännu ett prov avklarat och det är helt sjukt vad allt snurrar i mitt huvudet just nu.
Innan provet är man jättenervös och orolig för hur det ska gå. Sen efterråt är man lättat att det är över men samtidigt... aa jag vettefan xD.
Jag vet inte riktigt om jag tycker om krönikan som jag skrev men den är iaf helt okej. Jag är nöjd att jag fick ihop något bara för jag har så svårt att skriva på beställning och när det är tidspress liksom. Nu hade vi i och för sig väldigt lång tid på oss men ändå. Jag är riktigt glad att vi fick skriva på datorerna för annars vet jag inte riktigt hur det hade gått.
Nej gud var jobbigt att sitta och skriva för hand och sen ska man sudda och byta platts på allt osv. På datorn är det lättare att bara skriva det första som man kommer på och sen gå in och fixa till det som blev dåligt eller felstavat.

Jag valde att skriva alternativ fyra, en krönika om rädslan för mörkret.
Här är den, only for you.


När mörkret faller

När mörkret faller blir allting svart. Allt som vi tidigare har sett och känt igen i dagsljus blir plötsligt något helt annat. Gatorna vi tidigare har gått på blir mörka och skrämmande. Allt blir annorlunda och vi känner oss rädda. Vi drömmer oss bort och börjar fantisera. Under sängen vi sover i varje natt finns det helt plötsligt monster och i skogen vi brukar gå finns det galna mördare.
Vi är helt enkelt rädda för det okända. Det vi inte vet något om eller inte kan se, skrämmer oss.

Parken som vi alltid brukar gena över på dagtid, undviker vi helt på natten. ”Det kan ju komma någon”… ”det kan ju vara ett gäng där som våldtar mig”… ”det kan ju vara en läskig gubbe där som mördar mig”…

Så är det nog många unga tjejer men även killar som tänker och jag själv gör likadant. Det är klart att man hellre går där det är ljust och man kan se vad som finns än att gå där i det mörka. Det mörka och okända är vi många som blir skrämda av.

Ända sen jag var liten har jag varit rädd för mörkret. Jag har alltid haft en lampa tänd när jag ska sova. När jag lägger mig i sängen börjar jag inbilla mig att fåtöljen med kuddar i är ett monster eller att lampan som står på skrivbordet är något ännu värre.

Nu när jag sitter här och skriver om det och det är ljust ute tycker jag bara att jag är fånig som håller på sådär. Men sen, så fort det blir mörkt är det svårare att intala sig själv att det bara är trams.

Jag tror att folk är rädda för mörkret eftersom dom är rädda för att inte veta vad som finns där. Det är skrämmande att inte se vad som finns framför en och mörkret har ju alltid framställts som det onda och något dåligt.
 
I många filmer står de onda för det mörka och de goda för det ljusa. Och det är på natten som alla hemskheter händer. I kriminalserier som CSI, Wallander och Beck blir folk oftast mördade och liknande på kvällen/natten… när det har blivit mörkt.
Det har nog en ganska stor påverkan till hur vi ser på det mörka. Det är som att någon bara har bestämt att det är på natten allt det dåliga och hemska ska hända.

Två saker som jag brukar göra när jag går hem själv i mörkret är att antingen ber jag pappa komma och möta mig eller så jag ringer till någon. Det är lugnande att få prata med någon som inte är där i mörkret och som kan få en på andra tankar. Man slutar då fantisera om den läskiga skogen man passerar.
Vissa gillar att lyssna på musik men det gör inte jag. För då hör man ju inte om det nu skulle komma någon gående bakom en.

Jag kommer ihåg en gång när jag var ute med en kompis. När vi gick där och pratade började vi höra fotsteg bakom oss och vi tittade genast bak båda två. Det var en man som kom springandes emot oss. Vi blev jätterädda började gå snabbare. Han ropade något som liknade ett stanna och han kom ifatt oss. Jag trodde att jag skulle dö… men det enda han ville var att fråga hur mycket klockan var.
Ofta gör man det till något värre än vad det är.

Nu till sist vill jag bara säga att jag tycker att ni ska göra det som känns bra, sov med lampan tänd om det känns bättre. Ring och prata med någon om det är läskigt att gå hem själv. Gör det som passar dig bäst och det som funkar för dig.
Men vad ni än gör, låt inte rädslan ta över.

Jag tror att det är många som känner igen sig i det jag pratar om men långt ifrån alla. Men jag hoppas att vi kan ta oss igenom det mörka och okända tillsammans.

Ta hand om er, Ida Levedal Nilsson

Dagens roliga, - "solar"

Varför har norskarna munnen stängd när dom solar?
Svar: De vill inte ha bruna tänder!!

PUSS IDA

Boxning kan döda

Update: Jag är heeelt fucking död. Punk. Slut. Och juste, får se om jag orkar skolan imorgon, tror nog att jag bara gör nationella och drar hem sen. Allt har bara snurrat hela dagen, kanske inte var det bästa att köra värsta passet ikväll...
Peace, EMILIA.

LIAR! LIAR! LIAR!

LIAR! LIAR! LIAR!
André will soon die... haha nej skojja. Nämen han sa förra veckan att han inte skulle med på boxningen igen. Pjju tänkte jag för det är så jobbigt att träna samtidigt som folk man känner. Och ännu jobbigare när denne är otroligt vältränad!
Och nu säger jäveln att han ska dit! HA HA, jag dör...
Och människan ska köra pump OCH core efter det. Herremingud, det är ju sjuukt! Men sen finns det ju kanske en anledning till att han är så vältränad också haha.

Wish me good luck my friends, peace EMILIA.

It's to late to apologize

Sitter och kollar på älskade OTH just nu. Herregud vad det händer grejjor alltså! Hjälp, man blir så frustrerad när allt slutar precis när det är som mest spännande! Gosh..
Idag har det varit väldigt flummigt i klassen, vi har betett oss som om vi gick i sexan eller något liknande. Haha så jävla rolgit fast ändå irriterande. Killarna ska alltid ta våra saker och låsa ut oss från klassrummet etc. etc. etc.
Men jaja, lite kul är det faktiskt måste jag erkänna. Vi hade idrott idag som alla andra dagar och idag skulle Jonas och Daniel leda lektionen. Först körde de den där leken när man ska stå med handen emot väggen, ledaren säger 'gå' och då springer man. Den som kommer sist åker ut, och jag var faktiskt topp 5 men jag har jätte ont i halsen så det slutade med att jag fick ett hostanfall och fick gå av. Jag är riktigt snabb, men bara på korta sträckor.
Sen körde vi allsvenskan, och jag och Daniella var i samma lag. Det gick väl si sådär bra för oss, men vi hade roligt i alla fall och det är ju huvudsaken. Men efter ett tag blev jag alldeles yr, snurrig och fick samma kramper i magen som jag hade igår eftermiddag. Men jag kämpade på, funderade på att gå hem efter idrotten. Men stannade kvar hela dagen, en eloge till mig..!
Försöker minnas vad som hänt.. Justja! Någon började sms:a mig typ 'åh jag drömde om dig inatt' och massa skit. Försökte få reda på vem det var men varken Charlie, Robin, Alessandro eller eniro.se hade nummret. Men sen på spanskan fick jag ett till sms, 'ring mig om 30 min' jag ba 'ofta'. Sen fick jag ytterligare ett sms där det stod 'ring mig nu'. Och självklart rycker Ida till sig telefonen och ringer till numret. Det var en tjej som svarade, så jag sa åt Alessandro att snacka med med henne. Sen 'he got my back', hur uttrycker man det på svenska? Haha, ja iaf så kaxade han emot tjejen på andra sidan luren som försökte vara tuff. Sen så gav tjejen telefonen till en tjej som heter Linda och sen eh ja det var i alla fall väldigt snurrigt. Senare berättade Filip vem det var som hade sms:at och då var den saken ur världen. Så himla omoget gjort, man blir bara irriterad..
Sen hade vi kemi, och jag fattade väl inte så jätte mycket men jag försökte hänga med så lite kom in i mitt huvud i alla fall.
Skulle ha vart med älsklingen idag, men han har gjort illa foten så han var tvungen att åka in till sjukhuset. Usch, stackare! Men imorgon har han faktiskt lovat (igen..) så då kan han inte slinka undan. Han får inte. Haha.
Ikväll är det boxning, ser inte fram emot det för jag har så jävla ont i knäna så det finns inte. Hahahah, nu sa Chrippa just att han vill hänga med på boxningen nästa onsdag. Vart kom han ifrån vi har liksom inte snackat på typ en månad eller något, pff killar.. Men ofta liksom.
Nu ska jag nog byta om, orkar inte sitta i mina obekväma kläder längre. Funderar på om jag ska köra på mjukisbyxor Emilia Xenia Cecilia Graff imorgon också, känner mig så otroligt seg och sen ska vi ju ha nationella uppsatsen imorgon och då sitter man i tre timmar har jag hört? Så det skulle vara ganska skönt att ha det, haha det skulle vara rekord. har mjukisbyxor på sig TVÅ gånger samtidigt som innan bara haft det en gång i åttan under hela sin skolgång. Jises.
Nu har jag fått biktat mig, förlåt för det långa inlägget. Puss till er som orkade läsa allt!
Peace, EMILIA.


Dagens roliga, - "fötter"

När bränner sig norrmannen på sina fötter?
Svar: När frun stryker sina strumpor...

PUSS IDA

det okända

Frukta aldrig det okända
Det kan ta dig till nya spännande platser
Och du kan få uppleva saker du aldrig gjort förut


Skrivet av Emilia & Ida



One tree hill

One tree hill är nog en utan dom bästa serier som någonsin gjorts. Det är massa bra musik, den känns hyffsat verklig och dom har oftast något budskap med varje avsnitt. Det är liksom inte bara massa blajblaj om ni förstår vad jag menar (?). Nu var det ju inte meningen att jag skulle sitta här och berätta för er hur bra OTH är utan jag skulle egentligen bara lägga in lite musik där ifrån.

- Man kan ju inte göra annat än älska den hurrni :)


1. Kate Voegele - Wish you were
2. Kate Voegele - Hallelujah
3. Kate Voegele - No good

PUSS IDA

Följ oss med bloggkoll!

Follow Vänskap är allt

(för er som är trögfattade, klicka på bilden.)

In the Blink of an Eye


Hola mís senoritas y senores.
Tar en snabb sammanfattning av dagen för sitter nämligen bänkad framför femman som vanligt på tisdagar.
Nationella gick väl bra, har inget minne ifrån när jag satt och gjorde det så hoppas på det i alla fall. Godiset, colan och vindruvorna gjorde susen, höll humöret uppe. Vi fick god lunch idag, lax. Miwhih, jag och Ida älskar lax.
Sen hade vi musik och media, och vi kom in i värsta flytet. Men när vi var som bäst så slutade lektionen, fuck matte alltså.
Under matte lektionen fick jag fruktansvärt ont i magen, kan inte beskriva känslan men det var inte skönt om vi säger så.. Satt mest och kollade på klockan, ville att lektionen skulle ta slut. Dels för att jag hade lovat att jag skulle gå och kolla på handbolls matchen som hade börjat 14.00 och dels för att jag mådde så otroligt dåligt. Anna släppte oss tio minuter tidigare, och jag och Ida skyndade oss för att ta våra saker och gå ut till idrottssalen. Jag säger på skojj, 'Haha, tänk ifall matcken precis är slut och alla kommer komma ut nu när vi kommer..' och gissa vad.. Självklart gjorde ju alla det. Fuck.
Mamma och pappa skulle hämta mina skridskor som jag hade lämnat kvar i skolan efter igår, och dem kom precis när vi stod vi busshållplatsen så vi fick skjuts hem till Ida. Väl där fortsatte vi skriva på sången, och efter ca 3 timmar var vi nästan klara. Wooho! Imorgon blir det skola som vanligt, och efter det så hänger Filip med hem och går ut med hunden. Sen får vi se vad som händer, haha jag är jätte sugen på att baka...
Pff, jag vet jag är bäst på att skriva kortfattat.

Peace, EMILIA.

Dagens roliga, -"kläder"

- Vad skulle du göra om du var i mina kläder?
- Skicka dem på kemtvätt...

PUSS IDA

Första nationella är avklarat

Tjenare!

Nu är första nationellaprovet avklarat. Det känns faktist bra, jag är nöjd med det jag skrev och jag hann skriva på allt. Jag var rädd att jag skulle få panik eftersom man skulle göra allt på en bestämd tid men jag grejade det. Självklart kommer jag på att jag gjort fel på en uppgift direkt efter att jag lämnat in men men, får hoppas på att det är det enda felet (a).

Nu har vi haft en lång rast men börjar tio i igen. Nejnu ska jag ut till brudarna och äta lite mer godis, ha det gött och hoppas att alla 93:or grejade provet.

PUSS IDA

En klar morgon

Godmorgon!
Sitter i mitt rum och äter frukost idag, håller nämligen på och uppdaterar iPoden.
Idag, direkt på morgonen, har vi nationella i svenska. Känns som om mitt huvud bara kommer kollapsa och glömma bort hur man ens tänker... Suck skulle vara så typsikt mig om jag skulle få hjärnsläpp.
Jag har alldeles ont i hela kroppen efter yogan igår och känner mig allmänt seg så kör på mjukisbyxor (andra gången i mitt liv jag har det i skolan! Jises.), svart linne, brun/grå/grön sjal och en mysig creme vit kofta.
Har också laddad upp med coca cola och godis inför nationella. Inte ska man lida helt i alla fall.

Nej nu har suttit här inne lite för länge, måste kila!
Peace, EMILIA.

Bilder från skridskoåkningen



Är helt slut, så lägger bara in bilderna från idag. Var i alla fall jätte kul!
Peace, EMILIA.

blink blink

jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig, men jag såg den här bilden i rosannas blogg så var bara tvuuungen att lägga in den först ;).

Man ser absolut inte att det är lösögonfransar (a)

Model - Ida Levedal Nilsson
Fotograf - Rosanna Sverin


sleep tight


god natt datorn och alla människor <3

PUSS IDA

i need new sneakers

Hinner inte skriva så långt nu för Raw börjar typ nu. Det var en jätteskön dag idag, vi började ju som sagt klockan tio idag och vi åkte skridskor fram till lunch, efter det hade vi spanska och sen fick vi sluta! Efter skolan åkte jag och Emilia först till mammas jobb i liljeholmen och hämtade pengar sen in till stan och jagade mina sneakers. Men fan heller att dom ska finnan någonstans... blir så sur-.-. Det var precis sånna jag ville ha, helsvarta, skin, enkla och med lite skafft. Men icke sa nicke. Dom går inte ens att köpa på hemsidan, inte storlek 36 iaf.


Efter stan åkte vi hem till emilia och segade en stund innan det var middagsdax och vid halv nio tiden var det yoga precis som alla andra måndagar :D

nejmen nu har Raw börjat, seees

IMORGON ÄR DET NATIONELLA   FUCK.

PUSS IDA

hej hopp

Hej och hejdå,
Nu ska jag iväg och åka skridskor med klassen, wish me luck

PUSS IDA

I hennes hjärta bor kärlekens dröm

Nu har jag bombat bloggen idag, kan vara allt som jag inte skrivit på en månad som vill ut? Troligtvis.

Sitter i alla fall och kollar på... damdamdamdam... Fantomen på Operan! SURPRISE!
Ska upp 7.00 imorgon eftersom jag måste duscha. Ska gå hemifrån 9.30, haha men det tar ganska lång tid för mig att duscha så det känns bättre om jag har för mycket tid än för lite om ni förstår vad jag menar.

Ida och jag sitter och planerar den nya designen som sötaste Rosanna ska ordna till oss. Tror att den kommer bli superbra, sådär vårig och fräsch. Men mer får ni inte veta förens den kommer upp!
Nu tjatar mamma på att jag ska stänga av, suck..
Peace, EMILIA.

Var sekund..

Var sekund oroar jag mig för att göra fel. För att säga fel. För att vara fel.
Var sekund är jag orolig för att du plötsligt ska säga 'Jag tycker inte om dig mer'.
Var sekund hoppas jag att du känner som jag, att du vill tillbringa din tid med mig.
Var sekund vill jag bara ligga nära dig och lyssna på dina djupa andetag.
Var sekund vill jag känna dina mjuka läppar tätt emot mina.
Var sekund vill jag bara vara din...



Sitter här och nojjar. Usch en nackdel med allt det här. Så var tvungen att skriva av mig, ska bara dricka upp min cola sen är det natti natti. Suuug.
Peace, EMILIA.



hjärtat


Allt för dig.

Nu ska jag kolla på en film och mysa till den. Vi hörs imorgon.
Och som ni kanske har märkt.. vi är tillbaka!
Peace, EMILIA.

Sitter och kollar igenom gamla bilder


Jag och Sara, en sann vän.

Emma Bolinder, du är ju bara för söt!

Kolla sötnosarna! En kväll att minnas.

Liksom vänner för alltid, genom allt.

Du betyder mest för mig på hela jorden, glöm aldrig det. Jag säger det alldeles för lite, men jag älskar dig bäste vän! (haha, någon som märker vilka mina favoritörhängen har vart under 2008?)

Alla mina kära vänner, vad skulle jag göra utan er..
IDA  AMANDA  ALICIA  EMMA  SARA JOHANNA

Secretly is the word

Kom hem från Filip för typ en och en halv timme sen. Jag hade beställt tacos, så när jag kom hem fanns det uppdukat på bordet. Mums! Men dock har jag inte kunnat äta så mycket idag heller, som sagt åt jag en macka till frukost men det blev ingen lunch. Mådde för illa för det. Och fick i mig en halv mjuk tacos, så det är på bättringsvägen i alla fall! Känns bra..
På fredag ska jag nog in till stan och äta med Patricia, sen ska älsklingen nog sova över. Deras städerska kommer på lördag morgon så han orkar inte vara hemma. Ska snacka med mamma om det i veckan, orkar inte ta tag i det just nu i alla fall.

Imorgon ska vi åka skridskor med klassen på morgonen. Vi ska vara där 10, så tar 9.40 bussen vilket betyder sovmorgon. Jippie, så skönt alltså! Det enda är att jag har värsta ångesten över vad jag ska ha på mig, man ska ju liksom åka skridskor men ska samtidigt ha på sig det resten av dagen i skolan. Men tror att jag ska ta tights, den svarta tuptoppen (som jag använder som en slags kjol) och någon tröjja. Men det ska nog lösa sig ska ni se.

Nu serverar huset glass, Rocky Road (chokladglass med mashmallows och nötter) och Daim glass. Ska försöka äta lite i alla fall, det är ju så otroligt gott.
Peace, EMILIA


min och emilias favvorit

Kenny Starfighter

Del 1

Del 2

Del 3

PUSS IDA


adidas in my heart

Idag har jag, johanna och familjen vart lite överallt. Vi var bland annat på adidaslagret i hammarbysjöstad. Jag köpte två munkjackor, en vit med svart tryck och en rosa. Jag kan ta kort på dom och lägga in det här sen, för nu ska jag strax till gymmet och träna med amanda.

Ha det bra så länge, PUSS IDA

"..she got a body on fire nanana.."


Crossfire - On fire

Kan bara en mening i låten men den är bra :D
PUSS IDA

mysmiddag med älsklingarna

Tju,

Hela dagen igår gick åt att rensa ur mina garderober. Det är inte direkt det roligaste men det var verkligen nödvändigt ;).
Det var kaos och låg kläder och väskor över hela övervåningen typ, men tillslut fick jag ihop det.

På kvällen åkte jag, Emma, Johanna och Nathali in till stan för att gå på restaurang. Vi gick å gick å gick men tillslut hittade vi något som passade alla;). Vi hamnade på en asiatisk-restaurang och jag åt yakiniku. Det var jättetrevligt och mysigt, puss på er tjejer. Måste göras om snart igen <3.
Johanna hängde med mig hem och sov här. Förra helgen lånade jag två beck boxar av stevelind och vi såg på den sista igår så nu måste jag ner till dom igen och byta ut dom mot dom andra två boxarna - beroende framkallande ;).

Emiliaplutten kunde ju tyvärr inte följa med, men hon hade det ju bra iaf ;)

PUSS IDA

Prova-på-dag på wendela hebbe

(Skulle ha kommit upp igår morse, men det blev något fel)

Woohoo!
Jag blev lite smått kär igår, i wendela hebbe gymnasiet!
Skolan är fräsch och supermysig och sp-media verkar ju bara så bra.
Som det ser ut nu är det mitt förstahandsval helt klart.
Men än är det inte över, kan ju få något ryck nu i sista sekund
och byta till något annat men vi får väl se ;).


Efter att jag och Emilia hade vart i södertälje på wendela hebbe, så gick jag runt i tumba centrum och väntade på Emma. Jag hittade en tröja på hm som var jättefin och mysig men också väldigt enkel.
Jag gick in på hm's hemsida och tänkte lägga in en bild här men jag hittade den inte.
Nästa gång jag kommer till ett hm ska jag köpa den iaf :).
Men efter ett tag kom Emma till tumba iaf och vi åkte in till stan.
Det är så att förra började Emma och Mikaela "the voice streetdance school" och när dom berättade om det blev jag lite avundsjuk och ville också gå.
Så nu den här terminen har jag också börjat.
Men när vi väl kom fram så säger dom att det har blivit inställt för att Mario (dansläraren) är på någon danstävling och han hade glömt att fixa någon vikarie..
så det var bara att sätta sig på tåget och åka hem igen xD.

PUSS IDA

You make me smile, butterfly

Usch har inte mått så bra de senaste två dagarna. Det började i fredags, jag kunde knappt äta någonting och det höll på ändå tills imorse. Då fick jag i mig en hel macka. Så igår kväll skulle vi egentligen ha åkt in till stan och käkat men eftersom jag inte kunde äta kändes det lite onödigt att betala massa pengar för mat man inte skulle äta upp.. Så alla andra åkte in till stan då, och jag fick vara hemma. Men what to do liksom.
Men eftersom älsklingen är så snäll kom han hit. Vi satt mest och snackade och så. Sen började vi småtjaffsa, men det löste sig ganska snabbt. Sen så somnade vi i varandras famnar, jag var hur trött som helst för att jag knappt sovit under natten och vaknade halv sju och inte kunde somna om (jag var pigg som en jävla lärka..) och han hade vart och festat på fredagkvällen. Sen gick jag ut och åt vid sju-tiden, fick i mig lite sallad och ris. Sen åkte han hem vid kanske halv nio, eftersom smartskaftet har tappat bort sitt busskort så hans pappa måste skjutsa och hämta honom om han ska någonstans.

Just nu är jag lite.. eh arg på några personer. Så ska väl ta och avreagera mig, kanske ringer Pontus så att jag får prata av mig.
Peace, Emilia.

RSS 2.0