Ready for bed


Det här blev den bästa bilden på mig av 3 "naken i ansiktet" så att säga, orkar inte få till en bra bild. Jag vill bara sooova.
Vi börjar 8.30 (det är vår enda sovmorgon!)...
Godnatt alla som orkar läsa vår blogg, NI ÄR BÄST!
Skumbanan Emilia<3

Siri & Klara

Jag hade det så otroligt kul med er på Isle of Wight, och nu saknar jag er asmycket! För nu har det gått ett bra tag sen vi träffades. Och alla gånger vi försökt träffas har det kommit saker imellan. Men snart måste vi träffast, puss på er mina sötnosar Siri & Klara ! <3 Pussar Ida



Slappardag

Idag bidde det slappardag med bästaste vän Ida, sånt är vi bra på x)
Vi fixade lite grönsaksstavar och dip, och sedan var saken biff! Först var i bara inne på datan men sen satte vi på en film som hette The Bucket List med Morgan Freeman (min absoluta favoritfarbror, älskar honom!) och Jack Nicholson. Det var en väldigt bra film, och några tårar rann nerför kinderna där i slutet.
Tack för en mysig dag, gumman!

Haha jag sitter och kollar på En Prinsessas Dagbok 2. Haha, vad jag garvade åt den här repliken.
Hovfröken: "Birgitte jag har hittat henne!"
Mia: "Birgitta, jag är inte här."
Hovfröken: (viskandes) "Jaha."
Hovfröken till den andra hovfröknen: Det var inte hon, det var ett spöke! Wooooooo."

Det var "asnajjs", som Ida skulle ha utryckt det, igår på NRJ. Kul att träffa folket som Ida och Emma träffade på Isle of White, även fast vi inte snackade så mycket precis. Lite för hög musik för det ;)
Jag hade som sagt klackskor på mig, och idag är mina fötter helt döda! jag kan knappt gå x)
Det hände en obehaglig grej igår, några killar började slå ner en kille precis bredvid oss! Vi försökte ta oss därifrån men blev tryckta längre och längre fram emot dem, det var jätte obehagligt och jag hade hjärtklappning i nästan 10 minuter efter det.
När vi stod på perrongen hem (vi missade tåget precis för att busskorts skiten inte ville funka!) så kom det fram några killar och sa typ: "Rikemansbarn, har ni cigg eller" , sen så kom dom fram igen och frågade vart vi "rikemansbarn" bodde. När en kille som heter Simon som hade vart med på IOW med Ida och Emma sa att han kom från Södertälje så blev dom värsta överaskade x)
Haha, dom stod typ och snackade med oss i 10-20 min (höll inte reda på tiden så mycket x) ) det var så skojj HAHA.
När vi kom till Tumba så hämtade Emmas föräldrar henne och jag, Ida och Sara tog 715 till Solbo för att sen gå till Statoil för att köpa korv (börjar bli en vana nu, haha).
När vi gick där på vägen så tutar det plötsligt en bil på oss, gosh vad rädda vi blev! Killen som körde bilen skrämde livet ur oss, han åkte in till Statoil och när vi gick förbi bilen så satt han bara och garvade!
Aja, jag kom hem vid halv ett och var väl iordning gjord för sängen vid ett. Somnade väl runt halv två-två.

Men nu ska jag gå tillbaka till min film, har typ missat halva x)

Puss och Kram SKUMBANAN Emilia

Dagens roliga, - "Förlovning"

- Varför vill du inte förlova dig med mig, Maria?
- Av två anledningar...
- Vilka är det då?
- Dig och en annan.

Mihihi, fett elak, men ack så skoj ^^  / ida

Alla älskar vi disney!








Pics

Nu hade jag tänkt lägga in lite bilder från den senaste veckan som jag inte har hunnit lägga in... x)
Pussar E


Förklaring kommer senare! ;)

nrj in the park

Kom hem för en liten stund sen, har ju vart på NRJ som Emilia och jag redan skrivit några ggr. Vi vart många och det var skitskoj, jag, emma, jenny, mikaela, niklas, simon, erik, sofia, emilia, sara, johanna, pontus. Det var asnice, jaa, ett ord som beskriver exakt hur min kväll har varit, eller bålsta var inte heller så dumt vi fick en rundtur i "city", kollade på film, och bara myste. Måste bara säga hur underbara Mikaela och Jenny är, puss på dom.

Nattinatti Ida

Dagens roliga, - "falsk identitet"

Jahapp här kommer gårdagens "Dagens roliga" lite mer
än en timme försent men skitsamma, taha^^ xD

- Hur hade ni tänkt förklara att ni uppgav falsk identitet när ni greps av polisen?
- Jag var helt enkelt inte mig själv när jag ställde till det.

hahahhaa, den är underbar xD
Nu ska jag soooova, godnatt världen ida <3

Skobekymmer

Nu sitter jag här hos Sara medans hon gör iordning sig x)
Jag hade redan gjort iordning mig eftersom jag trodde att jag skulle få åka på outlet... Aja, nu släpper vi det dära x)
Vi ska ta bussen som går 17.43 från Vårsta och vi är framme 17.57 så då tar vi 8 över tåget ;)
Jag har världens ångest över vad jag ska ha för skor! Liksom om jag inte har lite klack så kommer jag se fucking nada, men om jag har klack så kommer jag ha så jäkla ont! 
Förra gången (på the voice) hade jag ett par 3-4 cm höga klackar och då hade jag liksom ont i benen. Och dom jag vill ha nu är ca 7 cm höga! Jag får typ ha med mig mina ballerina i en liten påse...
Aja, nu ska jag börja avsluta! Pussar E

No outlet for me, then

Det blev ingen outlet för mig, jag som ville kolla på vad det var för nått och träffa Mona! :(
Vi skulle inte hinna hem till fem, så ska väl träffa Sara sen.
Pussar E

En vanlig lördag

Jag har inte kunnat logga in på blogg.se på hela morgonen/dagen! Det har varit värsta irrirerande eftersom jag ville skriva lite grejjor... Suck.
I alla fall, igår kväll gick jag hem till Sara vid åtta för att kolla på film. Jag tog med mig min käraste vän datan så att vi kunde ta lite ego bilder. Dock så blev det typ två seriösa och femtioelva flumbilder x)
Vi såg en film som heter "Den första kärleken" som handlade om en 15-årig pojke som drogs in i en värld av sprit, tobak och kvinnor. Det var iaf vad det stod på baksidan av dvd:n. Den utspelade sig nån gång på 50-talet, och det var inte så väldans mycket sprit, tobak och kvinnor om jag säger så. Det stod också på baksidan att den hade vågade sex-scener och att den franska (det var en fransk film) cencuren gick i taket. Jo tjena säger jag bara. HAHA.
Det var iaf en mysig kväll tillsammans med bästaste Sara Larsson! Många pussar och kramar till dig.

Ikväll ska jag och Sara in till NRJ, vi ska träffa några pojks där inne och kanske Ida och Emma med sina STS kompisar som jag ju sa igår. Men det beror på om vi hittar varandra! ;O

Nu ska jag snart in till stan med mamma och Mona för att gå på en outlet som bara är här idag. Egentligen har jag inte tid, men jag hoppas att man kan fynda något. Ska försöka komma hem till fem så att Sara och jag hinner träffas innan, annars så blir jag sur på mamma...

Men nu ska jag gå och sminka mig, hare gött alla söta! Pussar E

the Pirate Song


Driver dom!?


Pirates of the Carribean 4: Journey to the Fountain of Youth
Det måste vara någon som driver, men samtidigt så är det nått klipp som man aldrig har sett förut i den här trailern...
Liksom trean slutade ju så konstigt, man tyckte ju att det måste komma en till film men både skådespelarna och producenterna sa att det inte skulle bli någon mer film.
För er som inte känner mig så är älskar jag Johnny Depp och alla Pirates filmerna, haha.
Men ifall det är på riktigt eller inte, kan bara framtiden utvisa... x)
Pussar E

Dagens Utefitta





Lite Sweeney och lite Todd

Nu är äntligen skoldagen slut och jag ligger här i min säng igen för att slänga ut ett litet inlägg.
Jag sitter och lyssnar på "Sweeney Todd"-soundtracket, måste säga ni som inte har sett den än... GÖR DET! Den är så grymt bra, allt är bra: musiken, handlingen och skådespelarna (dock så gillar jag inte Jamie Campbell Bower som spelar Anthony Hope, han passar liksom inte för den rollen det skulle ju ha vart en snygg kille som skulle ha spelat den rollen..)
Jaja, slänger in nått klipp när dom sjunger hära. Vi hörs kanske senare, sötnosar!
Pussar E


Mixad hjärna

GUUUUD VAD JAG VILL ATT DE HÄR ENGELSKALEKTIONEN SKA GÅ SNABBT !
Det känns som nån har tagit ut min hjärna och slängt den i mixen och kört på max så att det bara en stor gegga.. jag orkar verkligen inte jobba något, fick ingeting gjort på so:n aldeles nyss, hatar mig själv för det, för får bara ta igen det sen hemma... men aja, ska sitta på buss/tåg i 1 timme och 40 min senare, ska ju till Bålsta, *yeeeah*, har ju Emma & Ipod med mig så tiden kommer nog "flyyga" förbi. Tjena :)

äntligen freeedaaaag!

Nu har vi precis haft SO, vi håller på med WW1 (första världskriget) eftersom vi hade typ femtioelva olika SO lärare i åttan så vi ska klara hela WW1 och mellankrigstiden på 5 LEKTIONER(nu har det vart 2 stycken!)! Det är helt sjukt kort tid och helt sjukt svårt...
Jag mår illa just nu eftersom jag har tuggat på mitt tuggummi i över en timme, och jag är samtidigt hungrig. Suck, kan inte min kropp bestämma sig? ;P
Jag har fortfarande lite ont i armen, det dunkar lite lätt men jag överlever nog. 

Det är äntligen freeedaaaag! Den här veckan har gått i slowmotion, veckorna som brukar rusa fram. Hmm, undrar varför det har blivit så? Men när man kommit in i rutinerna ordentligt så kommer veckorna troligtvis svischa förbi som vanligt!
Imorgon ska jag följa med Sara till stan med hennes familj, kommer nog bli mysigt. Sen så ska vi på NRJ på kvällen, ska träffa Ida och Emma där med deras STS-kompisar om vi hittar varandra ;)
Pussar E

(Det är mupp-ungen Alicia som har sin hand imellan oss, såg den efter jag laddat upp den och nu orkar jag inte ändra x) )

J'son - I'll never stop loving you

Musik tips, den är typ sådär hundra år gammal, men jag skulle söka på nått helt annat så kom den här upp och nu har jag pressat den sen dess, den är fin och en riktig smörarlåt :) Fast man kan nästan tro att det är en tjej som sjunger x) pusshej ida

Korridorsnack

Nu sitter vi (Jag, Ida, Amanda och Alicia) här ute i korridoren och lyssnar på musik. Ida och jag har några likadana låtar som vi sätter på samtidigt så det blir värsta surround-ljudet här! ;P
Vi har precis ätit lunch och innan dess så hade vi idrott. Det var riktigt skojj på idrotten, vi körde "fia-frisbee" .
Jag, Fanny, Daniel och Anton var i lag och först så vann vi och sen så kom vi tvåa med typ 1 sekund! 
Men det var bara för att Roger (vår idrottslärare) inte sa att vi skulle byta varv som vi skulle springa! Vi sprang först motsols ;D

Nu kom Emma, Johanna och Nathali precis och nu gick dom x)

Vi vet inte riktigt när vi börjar, så vi kanske ska börja röra på oss.
Pussar E

Dagens roliga, -"hunden"

En kvinna hade med sig sin hund i sätet bredvid sig på tåget. När konduktören gick förbi och tittade irriterat på kvinnan och hunden sa hon:
- Jag har köpt två biljetter så han har minsann rätt till en egen plats.
- Naturligtvis, men ingen passagerare får ha fötterna på sätet.

tihiiii ^^ 
har precis haft matte, vi fick tillbaka våra matteprov, jag fick 23 av 29, och det var hela fyra slarvfel, men aja skit samma, Anna sa att det inte var så viktigt. puss svejs nu ska jag ha svenska, ida

Bålsta, here I come

hoppas att dan går snabb i morgon, för jag och Emma ska åka till Bålsta efter skolan och träffa Jenny och Mikaela. (Vi träffade dom när vi var i England i somras). Det kommer bli mycket trevligt. Och sen ska vi sova hos mikaela. Sen ska vi ju självklart se på filmen "isle of wight-08" haha. Jenny och Mikaela har gjort en film från våran språkresa, det är blandat med massa bilder och sjuka kortfilmer. Men man har alltid kul med er tjejer så det kommer bli kanon. Och sen på lördag är det NRJ, och då träffar vi Simon, Niklas och Erik där också, som sagt trevligt trevligt, är astaggad xD. Hoppas det blir lika bra som the voice, fast minus alla hysteriska-knuffar-folk. 

japp, så här ser man ut just nu, pyjamas and naken i ansiktet men nu ska jag sooooova, åååh så härligt det låter :D

aaaand oouut,
sweet dreams, ida

Jag vill verkligen sova

Hejsan folket!
Här ligger jag i min säng och fixar och donar med musik. Jag skulle egentligen behöva sova nu, jag är jätte trött, men måste bara fixa klart de sista grejjerna. 
Kanske hinner skriva ett inlägg i morgon bitti också, men det är osäkert för idag var jag tvungen att kasta i mig frukosten och skynda på med allt som jag skulle göra. Men vi får se, det får bli som det blir!
Idag har jag och Ida försökt att skriva en låt, men det gick inte så jätte bra så att säga. Jag skrev en liten snutt när jag kom hem från Ida, men den är ganska osammanhängande.  
Men jag vill verkligen skriva en bra låt i år, vi har bestämt att det ska vara en lite "rockig" låt eftersom de två(tre) senaste låtana vi gjort har varit ballader och det blir liksom tråkigt i längden om man bara leverar ballader.
Men nu ska jag verkligen försöka att somna, ha det bäst!
Pussar E
(Mitt hår är alldeles muppat men det är för att jag precis duschat! x) )



Dagens "utefitta"




Two Chinese Boys

Min kära granne Denice visade mig de här grabbarna för några år sen, och jag har inte tröttnat än! Sök på 2 chinese boys på YouTube så finns massa fler videos där! ;)





minipojk sjunger "low"

SSSSÅÅÅÅ UNDERBART SÖÖÖÖÖT ! :D puss, ida




Harold and Kumar escape from Guantanamo Bay

Bara jag som tycker att den verkar så otroligt skön? x)

Pussar E

Älskade dator

Hejsan svejsan i lingonskogen x)
Nu sitter vi här i klassrummet hela klassen och leker med våra datorer! Jag fullkomligt älskar min dator! Snart ska vi ha klassråd, vet inte riktigt vad jag ska prata om (är klassrådsrepresentant/elevrådsordförande) men en sak är i alla fall vilket tema vi ska ha på vårat klassfoto. I nian får man spexa på fotot och våran klass måste bli bäst!
Men nu börjar vi strax. Pussar E

Dagens roliga, - "rom"

- Är det någon i klassen som kan svara på när Rom byggdes?
- Jag vet, magistern. Rom byggdes nattetid.
- Nej, varför svarar du så dumt?
- Jo men magistern har ju själv sagt att Rom inte byggdes på en dag!

hiihii^^ /  ida
mhe suck ^^ / emilia

pissväder = bra humör

Godmorgon Sverige !
Hoppas att alla har det bra :)
Utanför mitt fönster ser det mörkt ut och regnar,
så det blir nog bussen idag för jag vet inte om jag vågar
ta moppen när det är så halt. Men trots pissvädret känner jag
mig på bra humör. Just nu sitter jag och äter frukost framför tv:en,
vakna med the voice. Jag kollar alltid på dom en stund på morgonen
för dom är ju bara för bra xD. hoppas ni får en bra dag, pussar ida :) <3

Sprutor och Mode

Nu sitter jag här i mitt rum och äter pop-corn och dricker vatten(...) medans jag kollar på det näst sista avsnittet av Project Runway. Jag vet inte riktigt vem jag tycker ska vinna. Jag tycker att Christian har en cool design men de mesta är inte särskillt snyggt, Jillian har för det mesta en snygg design som man skulle kunna tänka att ha på sig och samma sak med Rami. Chris kan ha coola kläder ibland, men vissa är riktigt gräsliga också. Just nu vet jag inte vem av Rami och Chris som kommer gå vidare till final, men jag tror att jag hoppas på Rami eller jag vet inte x)

Det har inte blivit några inlägg den senaste tiden pågrund av att oliver har varit inne på datorn 24/7, men nu jävlar ska det bli ändring på det! Hoppas jag i alla fall... 

Jag tog min första spruta idag, det kändes som ett getingstick när barnmorskan stack in nålen men när hon sprutade in medlet så gjorde det mycket mer ont. Först kände jag mig som vanligt men sen blev jag varmare och varmare, fick sprängande huvudvärk, illamående och sen kom svimmningskänslan. Jag fick vara kvar i en 20-30 minuter så att jag inte svimmade. När mamma och jag kom hem så gjorde jag iordning mig för att åka till skolan så mådde jag mycket värre och var tvungen att lägga mig ner. 
När mamma kom hem igen efter att ha varit ute med Irma så hämtade hon 2 alvedon och massor med vatten. När jag hade vart hemma i  en timme så bestämde jag mig för att gå till skolan även fast jag mådde jätte dåligt. Men jag klarade mig igenom hela dagen trots sprängande huvudvärk, llamående och yrsel.
Om 2 månader är det dags för den andra sprutan men då ska jag ta den på eftermiddagen, och efter det så ska jag vänta i 4 månader för den tredje och sista sprutan.

Jag håller på och dö av trötthet och smärta just nu, men måste se klart finalen i Projekt Runway!
Men ska avsluta på datorn nu så puss och god natt, Emilia

Dagens roliga, - "ringen"

- Varför bär du vigselringen på fel finger?
- Jag är gift med fel karl.

Den var ganska dålig faktiskt måste jag erkänna, men ett litet fniss får den iallafall. xD

Juste alla historier är tagna från " lilla boken med roliga historier" bara så att ni vet, sånn fantasi har jag inte så att jag sitter och kommer på allt själv, puss och snart godnatt ida

datan är kommen

haha, fan också, Emilia hann före. Men det var lite strul med min dator och så, men jag fick byta dator till Daniels för han ville inte ha sin för han har redan en hemifrån. Men nu har jag den äntligen så nu ska jag fixa & trixa lite, så pusshej ida ! :) <3

JIHOOOO!

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN!!!!!
Nu sitter jag här hemma, med min mac-dator! Vad jag har längtat!!! Och nu är dagen äntligen kommen.
Nu ska jag sitta och kolla runt och fixa och dona här men skriver kanske senare ikväll.
Pussar E

prommis

Ska ut på en blötprommis med mandypandy nu pusshej ! :)
Ohjuste, får macbook imorgon - så jävla nice :D
Ida


Dagens roliga, - "mopeden"

Tjenis, idag har vi premiär på en ny punkt här i bloggen, det blev en liten kyvstart igår. Men nu kommer det bli en rolig historia om dagen, "wooohooo", förstår jag vissa tänker då,..  x)

"DAGENS ROLIGA"

- Nu är det tredje gången ni står åtalad för vårdslös körning med moped. Ni blev ju ålagd att hålla er borta från vägarna.
- Ja, men det har jag gjort också. Ända sedan dess har jag bara kört på trottoarerna.


Ida

rolig historia, och dagen

INLÄGG FRÅN IGÅR, BLEV ALDRIG PUBLICERAT ! :)


hejsansvejsan,
nu tycker jag att vi börjar med några roliga historior för att lätt upp stämningen lite faktist,

- Kan jag få en kaffe utan mjölk?
- Vi har tyvärr ingen mjölk. Går det lika bra med en kaffe utan grädde?

- Folk skämtar om min vikt.
- Äsch, bry dig inte om det, upp med hakorna!

- Mamma finns det kannibaler i jämtland?
- Nej, varför undrar du det?
- Pappa sa att de levde på turister där.

Så visst blev allt mycket bättre nu, joo helt klart :)
En snabb genomgång av dagen,
idag hade vi ingen spanska, fysik eller bild så det blev en ganska tidig dag idag,
pågrund av att vi inte har någon rektor just nu så allt är som det är xD
Efter lunch dåra, åkte jag, emilia, alicia & amanda in till stan för att alicia skulle köpa skinnjacka & väska. Det blev inget av det, men det orkar jag inte ta upp xD. Amanda och alicia åkte hem tidigt medans jag och emilia var kvar ett tag, vi kollade lite mera och sen var vi vrålhungriga så vi delade på en kebabpizza på pizzahut. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste gå, ska dra på yoga nere på gymmet med emilia & amanda,
C YÁ, ida :)

nyttiga

imorgon är sista dagen innan jag och emilius börjar vårt nya nyttiga liv ! :)
Inget godis fram till jul och sen börjar träningen på allvar också, vi får väl se hur det går men nu är det fan i mig allvar, fläsket ska bort bort bort, forever and ever taha ! xD
puss och godernatter, ida ! :) <3


Turist byrå


HAHHAHAHHA, jag fullkomligt älskar den här bilden, den är så klockren !
 ( fotograf; amanda möller berg xD <3)
Kramar ida,

r.i.p

R.I.P våran fina inristning !
för några år sen, 2004 tror jag att det var faktist, då ristade jag, emilia och emma in våran namn och "evig vännskap" i bryggan i brosjön. Och varje år har vi sett det och liksom fyllt i det lite grann, men så för ett litet tag sen när jag och emilia var nere i brosjön så hade några muppar skrivit över det med svart spritpenna ! jävla cp, kunde dom inte skrivit nån annanstans, bryggan är ju stor ?!  / ida


Englapengla

Ska vara barnvakt åt världens gulligaste unge idag/imorgon, engla (min kusins dotter) ;) Ska hämta henne vid halv tre och så ska vi åka och kolla på tims fotbollsmatch i salem först och sen blir det väl parken och lite pippi långstrumpfilmer eller nått ;). Hon ska sova över också, så får väl se hur mycket man kommer sova inatt, pusshej Ida xD

OS

Har precis kollat på lite os, det var damhandboll, Danmark vs Ryssland. Och danmark vann överlägset och det var dom helt klart värda! Rysslands tränare var helt galen redan från början, han stog och skrek på dom, drog en tjej i armen och såg ut som att han skulle döda dom liksom, heeelt sjuk. Medans Danmarks tränare var en kvinna som stog och log nästan hela tiden. Och eftersom det inte har gått sådär superbra för Sverige i os så är det ju kul att det går bra för våra grannländer.
Juste Islands herrar spelar final i handboll, och deras pressident hade gått ut och sagt att det var det största som hänt dom. Men dom har ju bara 300.000 invånare och tänk då att dom har så många bra handbollspelare.

Sverige förlorade just mot Mexiko i taekwondo, men hon har fortfarande chans på ett brons, så vi får hoppas att hon tar det.

Kom igen sverige, en till medalj måste vi ju ta iallafall ! xD
Pussar Ida

gratismakeup

Folk har skickat länkar
hit och dit, och jag har
funderat på att bli medlem
men aldrig orkat riktigt,
men idag så tog jag mig
i kragen och gjorde det,
det kostar inget utan
man samlar poäng och
får gratis smink från kicks,
så nu tycker jag att du ska
göra det samma, det är
bara att trycka på den
här länken ;)
Kramar Ida
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=102547

getingstick

just glömde berätta att stackars emilia fick ett getingstick idag på armen idag när vi hade lunchrast!

Pussar till dig bästis <3

tänk om man hette det ?


stackars barn säger jag bara... inget illa menat ! tyckte det var lite skoj bara ;)
Pussar Ida

panik, konstigt språk & musik

träningen idag var ganska kul faktist:
jag och emilia vann tävlingen över alla
killar, wilhelm vände mig upp och ner
så jag fick panik och skrek, och det har
börjat en ny kille i våran grupp också,
han är blond, lång, har smilgropar och
ser ut att vara typ 91:a -  han var skitsöt ;).

Just nu så sitter jag i tv-rummet och
har precis ätit upp min macka och kollar
på nån film på nått konstigt språk, har
ingen aning om vad det är för nått, men
den är lite kul xD.

Dagens mest pressade låt;
Crossfire ft. Al Azif - lady
Den är bara för bäst, jag har haft den på
hjärnan ända sen vi var på the voice. ;) 

Den här första är den bästa versionen,
men den andra är typ remixen.

den första och bästa

den andra och nästbäst

Pusskram och snart godnatt, ida ! :)


gauolf

jahapp då var det dags för sånnt här ikväll igen då, klockan 18 är det träning,
jiihoo, det ända som är kul igentligen är ju att vi får träffa våran käre willhelm :)

Skåpkåt

VI FICK ÖVERSKÅP BÅDA TVÅ, WAAAAOW, VI ÄR BÄST NANANANNA,
det fick alla i våran klass men ändå :) !
Det låg torkad gammal oboy i botten och nån fin "dikt"
på insidan av dörren, men aja det får jag leva med. Få tvätta bort
oboyen och sätta för massa bilder för "dikten".   Kram IDAAA :) <3


Tell me why

Guuuuud! Första skoldagen har ju Ida redan skrivit om, så jag vette fan vad jag ska skriva x)
Jag kan dock säga att jag är så in i helvete trött... Haha, Sara ringde och väckte mig 07.56 (jag skulle upp 8.10) och ville kolla när hon skulle komma till mig på morgonen för vi skulle göra i ording oss tillsammans. Det var lugnt att hon ringde, för jag var nästan vaken men jag hade gärna legat och dragit mig i en kvart till.
Sen så kom sara typ runt 8.05, det var precis så att jag fick i mig linserna.
Det var väldans mysigt där på morgonen, när vi var klara så satte vi oss i mitt rum för att kolla på tv (jag är superlycklig eftersom jag fått kanaler inkopplad till min tv, eftersom vi flyttat upp stora tv:n!) och åt frukost bestående av ett glas juice och vindruvor.
När vi kom till skolan så var klockan prick kvart över så vi fick springa till våra klassrum. Vi har fått ett nytt klassrum, och Saras klass också och vi har i samma korridor. Så vi kan vara med varandra även när vi har lektioner ;) Haha.
Tänkte skriva lite om förra veckan.

måndagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men på tisdagen så åkte jag och mamma iväg långt bort för att köpa jord och blommor. Resten av dagen så hjälpte jag till i trädgården med att plantera och klippa gräsmattan.
Haha, det hände en kul grej faktiskt. Det finns en Skaldjurs&Fisk-bil som brukar åka runt här typ 3 gånger om året. Och dom kom den här dagen när det närmade sig kräftskivs-dags. På vår framsida så har vi ljusstensättning, och det dras flygmyror dit så dom kommer och invarderar hela framsidan (det är jätte äckligt, för som är i hela luften och över hela marken!) och det hade dom gjort idag. Så en kille hoppar ut från bilen och börjar gå upp mot våran dörr, plötsligt hör man ett ljust tjejskrik och killen kommer rusande nerför våra trappor med pärmen över huvudet och kastar sig in i bilen. HAHA! Sen satt dom (det var tre killar) och snackade en stund i bilen och dom blickar upp mot trappan på baksidan som jag och mamma sitter i. Så han tar mod till sig, ett djupt andetag (xD) och går ut från bilen och går upp till staketet och säger: Killen: Hej, skulle ni vilja köpa skaldjur eller fisk?
Mamma: Nej tack, inte den är gången.
Killen: Jaha, okej. Tar en djup suck och går ner till bilen igen.
Haha, stackars kille som liksom äntligen vågade sig ur och sen så ville vi inte köpa x)

onsdagen så åkte jag, Emma och Sara in till sta för att se skräckisen "Barnhemmet", fyfan alltså jag och Sara satt ihopkrupna mot varandra och höll för ögon och öron så fort det blev läskig musik. HAHA. Men det hjälpte inte att hålla för öronen för man hörde ändå! x)
På kvällen åkte vi tre ner till strandparken och grillade marshmallows, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Där vi satt så finns det två fågelskrämmor lite längre bort, och jag lovar dom rörde sig lite längre fram för vaje gång jag kollade på dom! Så vi flyttade från grillen till bryggan.
Imellan allt så åkte Emma hem till sig för att hämta övernattningssaker för hon skulle sova över hos mig.

torsdagen så åkte jag på massage kl. 14.00, jag skulle egentligen bara fått det i en halvtimme men min lillebror Oliver sa att han inte orkade (han satt och spelade tv-spel!, vem fan säger nej till massage!?!) så jag fick det i en hel timme. Det blev helkroppsmassage, det var jätte skönt, men detkittlades på insidan av låren, i knävecken och på fötterna. Jag fick nypa mig själv i armen för att jag inte skulle börja asgarva! x)
På kvällen skulle vi haft grillkväll nere i strandparken med några pojks men det var så jäkla blåsigt så vi fick ställa in allt! :(
Istället åkte jag och Sara till Tullinge och kollade på innebandymatch och träffade Adam, Saras pojkvän, vi var väl där i 40 min och sen köpte vi sesamkakor och några remmar med oss som vi åkte ner till strandparken med och mumsade på. Tack Sara för att det är så skönt och enkelt att få prata med dig!

fredagen tog jag det bara chill, men på kvällen kom Manda för vi skulle ha filmkväll. Vi kollade på Chocolat med Johnny Depp, gosh vad sugen på choklad man blev + det var en väldans bra film med smarriga Johnny med ;)
Sen åt vi middag hemma hos mig, grillat och äntligen kunde man sitta ute igen utan att frysa halvt ihjäl...
Efter det så var detsnabbt in för att kolla på Rush Hour 2, så jävla grymt bra den är! Älska Jackie Chan och Chris Tucker ! ;P

lördagen gick jag till Sara på morgonen för att vi skulle gå ut på en promenad med Irma, på vägen så gick vi till Johanna och pratade med henne om kvällen. Irma höll på att dö av tråkighet. Sen gick jag hem för att äta lunch och sen var det bara att packa alla kläder, smycken osv. för att gå till Sara för att göra iordning oss inför Voice08. Vid fyra åt vi middag och vid fem så gick vi till bussen. Vi mötte Mimmi, Strand och Linnea på stationen och så mötte vi upp Ida som precis kommit hem från Portugal inne i stan. Väl inne i stan så var det kaos, det var väl bra musik och så på voice men det var mycket trängsel och bråk! När allt var slut blev det änu mer kaos. Man kunde liksom inte gå själv utan blev knuffad av massorna. Klockan var halv lva när vi äntligen på tåget (då hade det tagit oss en halvtimme till stationen, det borde tagit 5-10 min!). När vi var i Tumba såvar vi vrålhungriga och sprang till McDonalds för att få i oss mat, och tror ni inte att dom hade stäng klockan 23!? Så jag ringde mamma som skulle hämta upp oss i Tumba att vi skulle gå till Statoil för att köpa korv. Mamma åke hemmifrån då och hämtade oss från Shell, och skjutsade ss till Statoil där vi fick i oss den efterlängtade maten! Vi sprang in i butiken och rusade fram till kylen med cola haha! Han som jobbade där bara garvade åt oss, och vet ni? Jag fick rabatt på min french
hot dog med cola, det skulle ha kostat 38 kr, men jag fick betala 20! ;Ox) MOHAHAHHAHAHAH! Alla utom Manda och Emma sov hos Sara den natten. Vi sov i hennes dubbelsäng, fyra stycken det var asvarmt å jag sov utan täcke men det funkade. Vi somnade inte förens kl 5!!
söndagen så tog jag det chill hemma, vi hade egentligen bestämt att vi skulle ha grillkvällen idag istället, men såklart så spöregnade det! På måndagen hade vi spa-dag hemma hos Sara, det var jätte mysigt! Det var jag, Sara, Ida och Emma. Vi bastade, hade ansiktsmask, hårinpackning och grejor! Jätte mysig dag tjejer, tack för det!

Ett speciellt tack till SARA som förgyllde mina sista sommarlovsdagar! Det har vart super, tjejen! <3

Pussar och kramar, nu somnar jag snart här, Emilia

Centralskolan, skönast

Den är ganska gammal, men centralskolan är ju bara en för bra "serie",
så alla ni som inte har sett den, måste se den ! :) Det finns åtta avsnitt, här är det första. Kram, ida

Gästinlägg; mickepicke

Världens bästaste mikaela har fått den stora äran
att skriva ett gästinlägg här hos idag :)
Här har vi också en liten bild på henne,
visst är hon söt ? taha pusshej, ida :)


Hej alla bloggläsare!
Idag var första dagen i den nya skolan.
Ganska kul faktiskt, även fast att jag längtar tillbaka
så sjukt mycket till sommarlovet! mest till England.. Nåja,
det började med att 1orna samlades i aulan
kl 10. Jag o Carro satte oss typ i mitten och kände
oss allmänt mobbade eftersom ingen kom och satte sig
i närheten av oss.Vi var nog helt enkelt för coola för alla andra ;).
Sen ropade rektorn upp alla program och jag lämnade carro
och mötte upp alex för att gå bort mot nv. Där babblade lärarna
om nåt jag inte kommer ihåg eftersom jag satt och tittade ut genom
fönstret och garvade åt Anders (en grymt ful lärartyp).
Det som hände sen i skolan är inte så intressant, utom att vi
fick en guidad tur av tvåorna, självklart lyckades jag
få den mest pantade bruden på hela Nv, jenny Norrman! 
Det som hände efter skolan var att jag spelade tennis för första
gången i hela mitt liv! Mowahaha, jag och erika sög rent utsagt men
Teo och Jocke lyckades på något sätt ståut med oss, haha.
Det gjorde inte så mycket att vi sög, för jocke luktade sjukt
gott och hade fina armar i sitt linne

Over and out

// Micc


Nu börjar allvaret

gokväll folket, idag var det första dagen i skolan då. Det var ganska chill,
vi började 10.15 och slutade typ en havtimme senare. Vi fick lite papper
och sa hej typ. Efter det så väntade jag, emilia, amanda & alicia på att
sara, johanna & emma också skulle sluta. Och sen åkte vi allesammans
till benne och åt vikingpizza. Sen skjutsade jag emma ner till verkstan för
hon skulle hämta sin moppe, som hon fick lämna in igår eftersom den
bara dog helt plötsligt. Sen åkte vi typ runt hela vårsta/kassmyra/solbo/
storvreten/tumba. Men emmas moppe strulade typ hela dan, vi åkte fram
och tillbaka från verkstan, vi var där fyra gånger på samma dag.

Alla fick sina skåp idag förutom vi typ för att roger skulle fixa nått med dom, så vi skulle få dom imorgon istället, hoppas hoppas hoppas att jag får överskåp, jag bara måste få det ! Har man underskåp så m åste man ju böja sig hela tiden, och har man klänning och klackskor är det vi värsta jobbigt xD nejmen det borde ju dom kortaste få, och jag är faktist inte sååå kort, jag vet inte hur lång jag är nu, i mitt pass står det 164 men jag måste ha växt lite sen dess iallfall det var ju förra vintern.

Själva lektionerna kommer inte dra igång förens på måndag, så resten av veckan ska vi ha nått som dom kallade "broängjakten" där man ska vara två nior, två åttor, två sjuor och en sexa och typ lära känna varandra bättre ;)

Vi kommer få våra datorer nästa onsdag, alltså en vecka och en dag ;). Det ska bli så otroligt skönt, sånn frihet xD Ångrar verkligen inte att jag går i musik och media klass :)



hejsvejs ida :)

Love my new pair of jeans


  
 


Första raden- Jeans, Wrangler 350 kr
Andra raden- Jeans, TopShop 200 kr


En liten tår kan betyda mycket


Herregud, vad tårarna ramlar ner på mina kinder när jag lyssnar på den här låten... /E

Tv-spelande "gals"

Igår kom bästaste Emma hit på kvällen. Vi spelade tv-spel och hade det allmänt mysigt. Runt 00.00 så sminkade vi varandra, det är hur avkopplande som helst när någon sminkar en nästan som massage faktiskt.
Vi somnade runt 4 och sov till typ 11.30, helt utslagna och Emma hade det ännu värre för hennes madrass hade pysts ut med all luft så hon sov på min rya-matta. Stackarn!
Jag sa åt henne innan vi somnade att on kunde sova skavfötters med mig, för hon sa att hon hade sjunkit ner lite mot golvet. Och då sa hon att hon skulle göra det, men sen så var hon så trött att honinte orkade.
Hela den här dagen har jag gått runt med pjamas och en tjock tröja, hur skönt som helst, och kollat på film.
Det har blivit väldans massa latdagar den senaste tiden pågrund av detta skitväder som drabbat Sverige...
Inte bra, inte bra.
Först kollade vi på "Evan den allsmäktige" (hur skön som helst) och sen "Ursäkta vad är klockan?" med John Cleese och den var hur bubblig som helst. Haha.
Imellan filmerna så kollade vi lite på OS, och jag satt och hejade på som en galning när dom simmade i grupp, herrar (vette fan vad det heter), haha det bästa var fan han med muschen, Emma du fattar x)
Emma åkte hem vid 17-tiden. Efter en stund så satte pappa på basket matchen USA-Kina. Gosh vilken match! Det hela slutade med att USA vann med 101 poäng mot 70 av Kina.

Usch, jag ska till nån klinik imorgon i Södertälje för att få infomation om sprutan jag ska ta, mot livmoderhalscancer. Uschuschsch, jag hatar sprutor ända sen jag svimmade en gång när dom tog blodprov (det är nästan samma sak)! Och jag har hört att den här gör mer ont än vanliga sprutor...
Pussar E

                                        
     Före                                                              Efter

(dock lite foundation på före-bilden)

Magi







Klänning, TopShop 200 kr
Klänning, MQ 100 kr
Väska, Complement (Åhlens) 64.50 kr


Varför inte jag?

Min kära vän Emma sa något smart igår som hon hade läst.
"Tjejer är som äpplen på träd.. de bästa finns på toppen av trädkronan.
De flesta pojkar vill inte försöka klättra efter de riktigt bra äpplena eftersom de är rädda att ramla och göra illa sig.
Istället nöjer de sig med de ruttna äpplena på marken, som inte alls är lika goda men desto lättare att få tag i.
I och med detta får äpplena i toppen för sig att det är något fel med dem, när det i verkligheten är så att de är fantastiska.
Men det gäller bara att ha tålamod och hänga kvar i toppen, för en dag kommer den rätta killen, han som är villig att riskera lite för att få ett riktigt gott och bra äpple och som inte är för feg för att försöka nå det han egentligen vill ha."



Och det är så sant. Hur många gånger har man inte tänkt: Hur kan hon hitta kärleken, men inte jag? Ser jag verkligen så konstig ut..? Hmm..
Sen så vet ju jag också att man inte bara går efter utseendet utan mestadels så är det ju personligheteten som ska funka i längden (eller hur jag ska säga) men man måste väl tycka att tjejen ser bra ut för att ihuvudtaget börja snacka med henne?
Jag har sökt efter "kärleken" i nästan hela mitt 15-åriga liv, men så fort jag tror att jag ser en glimt av den så krossar den mitt hjärta..
Pussar E

Layout

Ska göra om layouten, men vi får ha våran gamla så länge :)<3

Mohaha

Haha, nu undrar jag hur min kära vän Ida kommer reagera på att jag gjort en ny blogg till oss utan hennes vetskap... mohaha, men hon får säga hennes åsikt så får vi se om vi lägger ner den här bloggen eller om vi fortsätter med den istället. (Som jag vill)
Men nu är jag helt slut i huvudet, och tänker bara på hur skönt det ska bli att få sova i min nybäddadade säng. Åhh x)
Så nattinatti, Emilia ;) 

Du tog allt.

2008-08-08 @ 23:26:08

Helvetesjäävlaskit! Den jävla fucking skolan börjar om knappt 1½ vecka, jag upprepar: helvetesjäävlaskit!
Jag har aldrig haft typ ångest över att skolan ska börja men har det i år. Det kan bero på att man börjar nian och ska välja gymnasium och skit, att mina betyg kommer avgöra resten(!!) av mitt liv.
Det kan också vara så att jag så att säga "gick in i väggen" eller vad man ska säga i våras, och det har liksom inte riktigt släppt så jag är rädd att jag kommer att vara knäckt redan på höstterminen...
Helvetesjäävlaskit! Det tål att upprepas...

Vetni vad jag önskar mig? En riktig vän som aldrig sviker, jag vill ha någon som jag berätta allt för utan att jag vet att den personen kommer att berätta något för någon. Någon som verkligen aldrig skulle göra något som skulle såra mig.
Men jag frågar er, finns det verkigen såna vänner? Egentligen?
Emilia

Sommaren är kort

2008-08-08 @ 23:00:55

Haha, nu bidde det knasigt...
Jag sa ju att jag skulle skriva  söndags(?) men då blixtrade och åskade det så då drog pappa ur typ alla sladdar i huset, på måndagen var jag på Grönalund med Ida, Emma och Nathali (mer om det sen..) och nä jag kom hem så var det fucking strömavbrott! Och sen så har jag bara inte orkat e senaste två dagarna.

MÅNDAG

I måndags vare Grönalund. Det var jätte kul och mysigt men det var en sak... Jag åkte uppskjutet, gosh det var det mest äckliga och hemskaste jag vart med om i hela mit liv!!
Det sjuka är att jag älskar att åka karuseller, men jag har aldrig velat åka sånt som man åker upp och sen ner med, jaa ni fattar tex. uppskjutet och frittfall såna karuseller, men nu så blev jag övertalad. Och gud vad jag fick panik! Jag skrek och hyperventilerade vartannat. Gosh! Haha.
När klockan var runt 5 kanske så började det regna och vi åkte radiobilarna i typ en timme och sen bidde det den så kallade kärlektunneln och sen bar det hem kl 19.08. Visste ni att det tar ungefär 1½ timme att komma hem till kära gamla Vårsta från Grönalund? Gosh.
Väl hemma så var det som sagt strömavbrott och jag var jätte hungrig men maten hade blivit kall och smakade apa, liksom kall gryta är inte det fräshaste att äta kallt, så till middag fck jag äta två skinkmackor med juice. Jag kan ju säga att jag var vrålhungrig på morgonen efter.


TISDAG

På tisdagen så bestämde jag och Amanda att vi och Ida skulle vara hos henne och kolla på film. Vi skulle träffas klockan två, men sen så skulle Ida vara med Johanna så hon kunde inte förens på kvällen. Så då bestämde vi klockan fem istället och då skulle v käka pizza oxå, men då så skickade Amanda ett sms typ en timme senare att hennes mamma inte måddebra så vi kunde inte vara hemma hos henne. Då sa jag att vi skulle kunna vara hos Ida istället efterom det inte gick att vara här (det var lixom kaos) och fick ett svar med att hoin hade frågat men hade inte fått något svar. Och så var det med det. Jag fick inget mer sms av varken Amanda eller Ida så jag la mig ner bekvämt i soffan och förberedde pop-corn och satte på "Bridget ones Dagbok".
När klockan var typ tio över fem så ringer Amanda och säger: Du har inte fått ett sms från mig va?
Då hade Amanda fått ett svar från Ida och dem hade bestämt att dom skulle vara hos Ida istället, men vimsig som Amanda är så hade hon glömt att skicka den informationen till mig... Suck.
Då var det bara att ta med sig filmerna som jag skulle ta med mig och gå ut till moppen, i regnet(!), och som om det inte var jobbigt nog att röra på sig när man haft en soffpotatis dag så startar inte skiten när man ska iväg! Så jag står däri regnet och försöker kickstarta den men tillslut så hör man ingenting från moppen. Så pappa fick komma ut och försöka få igång den, efter typ en kvart så startade den, men så fort jag sätter mig på den och gasar så dör den igen!
 Efter allt som allt ca 30-40 min så startar den och jag kommer iväg.
När jag kom hem till Ida så sa dom att dom var hungriga, så det var bara att hoppa upp på moppen igen och åka ner till pizzan.
Precis när vi har kommit hem och satt oss framför tv:n för att kolla på film så kommer Alicia. Som tur var så hade hon redan ätit, pfft.
Vi kollade på "The Animal" med Rob Schneider, haha han är så skön! Sen blev det lite The Simpsons och efter det blev det mina älsklingar Jackass!
Runt halv tolv(?) bestämde jag och Amanda för att bege oss , Alicia var en chicken och åkte hem en timme tidigare.

ONSDAG

Det regnade...
Så jag tog det bara lugnt i mitt kaos i rummet (som jag egentligen borde städat), läste min bok, lyssna på musik och drack té.
En väldigt seg dag.

TORSDAG 

Äntligen! Shoppingdag med mamma, Joss och Mona!
Det är mina favoritdagar på månaden, när vi träffar Joss och Mona inne i stan och går i affärer och fikar. Finns alltid mycket att prata med Joss om, fastän vi båda var helt slut igår av det sega vädret.
Jag fyndade på rean! En klänning som jag kollat på flera gånger som är svart/vit med blommor (dock fanns den bara i Medium men det funkade.. x) ), 200 kr från TopShop, ett par jeans, 200 kr från TopShop, ett till par jeans, 350 kr av märket Wrangler, en svart glansig klänning/tunika, 100 kr från MQ, min älskade jeans kjol som jag velat ha hela sommaren i storlek 42(!!!!!), 100 kr från MQ (just nu har jag en hårnål som håller ihop den baktill så att den sitter bra, men mormor ska få sy in den (a) ) och två par svarta små örhängen från Pilgrim, 59 kr/st.
Sen så köpte jag stickers på Lagerhaus som jag ska "pimpa" mittbusskortsfodral med. jag tycker att de är så hima trista, ska typ slå in den i svart eller vitt tyg tror jag bestämt, eller om det går så ska jag måla ;)

FREDAG

Idag var jag med Ida. Innan hon kom så städade jag lite grann, blev inte riktigt klar så ska fortsätta imorgon. Jag måste också rensa ut mina kläder, men jag vill aldrig släppa taget om mina små älsklingar! Någon frivillig som vill komma över och hjälpa mig?
Ida ochjag fixade våra naglar idag, mina naglar börjar växa till sig nu. Håller ummar och tår för att dom ska hålla och inte gå av hela tiden... Mamma ska ta mig till någon hälsobutik så ska vi se vad dom säger att man ska göra.
På tal om hälsa.
Jag och Ida har gjort en deal med varandra, vi ska börja på boxning (tredje(?) gången gillt) och yoga en gång i veckan. Om något av dem blir inställda så går vi till gymmet ändå och typ tränar kondition och testar någa maskiner.
Sen så ska vi ha godis-förbud, för att stötta varandra. Det var Ida som sa idag att hon skulle ha det, och då sa jag att jag kunde också ha det så kunde vi stötta varandra. Jag har kollat med mamma och hon sa att jag skulle få pengar för det, jippi!
Så, vårat hälsosamma liv börjar om tre veckor. Alltså veckan efter första skolveckan.
Vi får se hur det går, fortsättning följer... (typ.)

Pussar Emilia

Sommarlov, jag vet...

2008-08-03 @ 00:21:21

Haha, jag vet att jag sa att jag skulle ta sommarlov men jag kan inte slita mig från att skriva ett inlägg lite då och då...
Men just nu orkar jag inte ( x) ) men jag ska göra det imorgon för jag har såå myckt att skriva av mig x)
Aja, mina linser håller på och ploppar ur mig snart så ska krypa till kojjs.
Puss och godnatt Emilia

tre veckor kvar

2008-07-31 @ 02:32:53

hallu, jag vet att jag inte har skrivit så mycket innan, men nu så tar jag semester och kommer skriva ännu mindre, men om typ tre veckor börjar ju skolan (deprimerande) och då kommer jag få en egen mac och då kommer det skrivas blogg kan jag lova. Så njut av sommaren som är kvar och är massor av glass, puss och kram ida
juste här är en bild på mina solbrillor jag snackade om, ;)


gästboks inlägg

2008-07-30 @ 19:34:55

Här kommer ett gästboks inlägg från emma ;)
Ida och Emilia, bästa vänner jag älskar er ! :)

e
(inte finaste bilden, men
hittade ingen annan som
vi alla tre var med på ;) )

Livet enligt Emilia...

2008-07-29 @ 18:29:18

Nu har jag inte vart inne på datan på ett tag igen.. Men det har ju faktiskt vart fint väder och sen så var jag i Öregrund torsdag-fredag förra veckan.
Men veckan innan dess så ska jag ta en liten resumé så ni hänger med i livet enligt Emilia.
På FREDAGEN för två veckor sen så åkte familjen in till stan för att äta middag. Vi gick runt på östermalm och så, och sen kom vi till Medborgarplatsen och då bestämde vi oss för att äta där på en utesevering som hette Medis: kök&bar. Efter att vi ätit klart strosade vi runt inne i stan och sen skulle vi åka hem. Men då kom mamma på att hon brukade gå på ett café som hette Solbacken (det hette Solstugan, men mamma blandade ihop det) på Kungsholmen. Så då åkte vi dit och skulle kolla om det fanns kvar, och det gjorde det. Så vi gick in och köpte fika och satte oss på terassen/ballkongen. Det var jätte mysigt!
LÖRDAGEN så hade mamma bestämt med två gamla kompisfamiljer att vi skulle spela golf tillsammans ch sen åka hem till oss och äta middag. Så vi spelade golf hela dagen, det var trevligt hade inte träffat dom på flera år men det var tråkigt att Linnéa inte kunde komma. Hon var i Norrköping och simmade.  Det är fett coolt, hon är kompis med den där tjejen som är 93:a som ska simma i OS!
SÖNDAGEN kommer jag inte ihåg vad jag gjorde xD
MÅNDAG och TISDAG var skit dagar, regn och rusk...
Men på ONSDAGEN blev det fint väder och jag badade i poolen hela dagen!  Min kusin Charlie var här och var med Oliver och vi firade Charlie som fyllt 14 år. På eftermiddagen ringde Emma oh frågade om jag ville hitta på något med henne och Nathali. Så dom kom vid fyra och vi hade det jätte mysigt ;)
TORSDAG morgon åkte vi till Öregrund för att hälsa på på Patricia och Tims land. När vi kom fram så åkte vi in till den lilla hamnstaden för att möta upp dem. Sen gick vi och åt lunch och efter det mjukglass, mums!
Efter det så åkte vi till deras stuga som ligger typ en kvart från Öregrund mitt i skogen för att packa upp allt och sen så åkte vi vidare till stranden. Där hade vi det varmt och skönt, även fast det inte var samma värme som här i Stockholm .
FREDAGEN åkte vi till en liten strand och paddlade kajak. Efter några timmar fick jag typ solsting eller något sånt så vi "tjejer" (jag, Patricia, mamma, Veronica och Tessie) gick ner till "staden" xD
Vi gick i några affärer och sen gick vi och köpte glass igen, mums! ;D
Tessie slukade glassen och hade glass i hela anisktet, gud vad söt den lilla blondtotten är x)
Patricia och Veronica skulle köpa något inne i en affär så jag och mamma fick passa Tessie medans eftersom hon satt i vagnen. Hon märkte inte ens att dom hade försvunnit. Dagen innna had hon vart lite osäker på oss men nu var det som om hon alltid hade kännt oss x)
Lilla Tessie är snart 2 år :D
Sen så gick vi ner till vattnet och satt där och väntade tills Oliver, Tim, pappa och Jocke skulle komma.
När dom kom var väl klockan runt sju och vi var jäte hungriga. Jag ville äta där, det var super fint där(!), men Tessie behövde sova så vi fick beställa med oss pizza hem.
Juste, vet ni hur många snygga killar det fanns där eller?! Helvete x)
Vi åkte he vid nio och kom hem två timmar senare.
LÖRDAGS var jag i stan med min kusin Izabelle och min typ syssling Pernilla, eller vad hon nu är (hon kommer från Finland, och har ingen som helst klädsmak, herregud... Det är liksom pinsamt att gå med henne på stan men vi blev tvingade av mormor..) och det var svin varmt ute! Men som tur var så gick vi inne i Gallerian och i Sergelgången.
Jag har äntligen hittat en liten beige väska, eller jag fick den av mormor, och sen så köpte jag en klänning som jag kollat på jätte länge på MQ men den kostade 700 kr men nu var den på rean och det var 50% ;D
Vi var där till ungefär ett och sen så åkte vi hem till mig och badade i poolen. Senare på kvällen åkte vi hem till kusinerna och åt middag. Jag lekte med Blenda (deras valp) i typ en timme innan Izabelle kom hem från ridningen. Hon är så busig!
I SÖNDAGS så åkte jag, Ida och Johanna till Skärholmen för att köpa present till Emma som vi skulle fira senare på dagen. jag hade köpt en väska till henne dagen innnan men sen så hade Ida panikringt och berättat att hon inte hade köpt någe och ville gå ihop. Sen så ville Johanna det också så då köpte vi utöver väskan, en söt t-shirt och ett lite längre linne. Efter att vi hade ätit lunch så åkte vi till Heron city för att först köpa gott till bion och sen möta Emma vid kassorna. Vi skulle se på Mamma mia- the movie, den var jätte bra!
Efter filmen så åkte jag, Ida, Johanna och Saras bil med Saras mamma hem till Emma.Och Emma och Nathali åkte med Emmas mammas bil.
Vi åt god mat hemma hos Emma och satt och pratade länge. Vi hade jätte kul, och det var roligt att träffa Sara det var ett tag sen.. :)
Sen gick vi ut och gick. Vi träffade på Therese och Ronja nere i Vårsta och sen strosadevi vidare x)
Sen var Sara tvungen att gå eftersom hon skulle åka till landet då på kvällen. Vi gick mot Johannas hus och då släppte vi av henne. Det var shita läskigt när vi gick där fyra stycken i mörkret. Usch, jag lovar att jag hörde en vissling från skogen!
Aja, tack för en underbar kväll bruds! <3
Igår fyllde Emma byxmyndig och fick en moppe! Det firade vi på stranden; jag, Ida och Emma Vi la oss ganska nära skuggan eftersom vi hade kylbagar med oss men eftersom skuggan flyttade sig hela tiden så var vi tvugna att flytta allt FYRA gånger!
Haha, vi hade ett gäng beundrare precis nedanför oss. Det var ett gäng killar i 16-22 års åldern! Haha x)
Som Ida sa; Om vi hade legat nedanför dom så visst så kunde dem sitta och snegla lite på oss men nu satt vi ovanför dem och dom satt verkligen och stirrade på oss! Haha, om det var bra eller dåligt vet jag inte x)
Juste, Amanda kom senare. Äntligen fick man träffa den bruden, hon har suttit på sitt landställe hela sommaren! ;o
Sen när vi skulle fixa med låsen och det på mopparna så fick vi typ tusen myggbett var! Myggorna var små och gröna! Gosh, det kliar som in i helvete fortfarande! Jag är allergisk mot myggor så jag är värsta svullen överallt!
När vi lämnat Emma hos sig så åkte vi hem till mig och åt middag. Efter det så skulle vi komma på något att göra så vi ringde Alicia  och kollade om hon ville göra något. Då kom jag på den brillijanta ideén att vi skulle sova på vår båt. Så jag sprang ner till pappa och kollade om vi fick, och det fick vi!
Så vi checkade om Alicia kunde, och det kunde hon så Ida och jag började packa ner frukost till dagen efter och lite sånt. Sen åkte i ner till ICA och köpte juice, coca~cola, choklad och chips och sen snabbt upp till Ida för att hämta typ tanborste och sånt.
Sen bar det hem till Alle-Balle för att hämta med henne och medans hon packad de sista grejerna så stod jag och Ida och pratade med Alicias pappa Affe x)
Och äntligen var vi påväg till båtklubben!
När vi kom fram så fixade vi med kuddar och hela köret i båten och sen gjorde vi oss hemmastadda. Efter en stund kom vi på att Alicia skulle ha tagit med sig sin dator! Och då ringde hon sin pappa, och han kom och lämnade datorn och filmer till oss, gosh det skulle aldrig pappa ha gjort!
Vi kollade på en jätte bra film som hette "He´s the girl". Han som spelade killhuudrollen var ganska så söt x)
Sen dog datan.. :(
Men vi hade kul ändå. Men efter ett tag ar vi tvugna att gå på toa, och det var kolsvart ute! Men vi vågade oss bort till dasset (usch, jag vet äckligt va?). Men då började Alicia snacka om att det precis var som en skräckfilm, och då höll jag och Ida på att dö och skrek att hon skulle vara tyst när hon berättade hur det skulle ha gått till i en skräckis. Jag vågar liksom knappt kolla på "Scary Movie", hahha!
Vi somnade runt tre och vaknade halv åtta för att det var hävligt varmt inne i hytten. Men sen så kunde vi somna om tills klockan tio över nio.. suck x)
Jag hade världens knäppaste och roligaste dröm men den får ni inte veta. Haha x)
Vi satte oss på badbryggan på båten och solade och sen åt vi frukost. Hur mysigt som helst. Vi åt frukost och så och sen så badade vi x)
Sen vid tolv åkte vi hem. Ida hängde med mig hem och vi åt lunch, chicken bits, ris oh mcdonalds sötsursås x)
Jag åkade spilla ut halva riset från påsen först så det första vi fick göra när vi kom hem var att damsuga... x)
Sen så satte vi oss i mitt rum och såg "Kalle och chokladfabriken", vi skulle egentligen ha åkt ut till Getryggen men sen så blev det molnigt.
Och nu sitter jag här och läser Nemi samtidigt som jag läser Rocky x)
Och funderar på massa saker som tynger mitt hjärta...

He´s the girl               
   söaste Kevin Zegers                               hetaste Johnny Depp ;)<3


Men ni får ha det så bra, pussar E

cool brud

2008-07-27 @ 00:49:24

RSTA BÄSTA PARTY LÅTEN ! ;)
I Kissed A Girl med Katy Perry


Juste, sånna brillor som hon har på bilden i mitten,
sånna har jag köpt fast i röda när jag var i helsingborg, shita balla! ;)
Sommarhälsningar ida :) <3

Alvedon hjälper mot allt

2008-07-23 @ 23:25:41

JAG HATAR GETINGAR !!!
jag hatar dom, hatar hatar hatar...
Här om dagen fick jag ju ett getingstick mellan munnen och näsan.
Det var skita jobbigt för halva facet svullnade ju upp. Men nu har det
nästan lagt sig helt. Så idag när vi var på stranden har i Simrishamn
så låg jag och solande och det var ganska mycket getingar som surrade
runt, och så kom det en jävel som sack mig mitt på magen. Jag fick 
lite panik och sprang ner och tog iskallt vatten på det. Det kom fram
en tant till mig som gav mig en alvedon och hon sa att om jag blötte
den och gnuggade den mot bättet så skulle det bli bättre. Det gjorde
ju fortfarande ont, men det hjälpte faktist :). Konstigt, undra vem som
kom på den idén, "Jaa, nu har jag det (i), om man gnuggar en alvedon
mot getingsticket så lindrar det smärtan, taha, jag är ett geni". 

KOM IHÅG, när ni ser en geting säg inte "stick"
tips från coachen


Scatman

2008-07-23 @ 10:47:04

Scatmans world, gammal goding xD
Den här låten har jag haft på hjärnan
den senaste tiden, jag har inte riktigt
bestämt mig om jag tycker om den än,
men den är en kul sommar låt, haha :)
Han ser ju lite kul ut också, värsta mushen;)







Här lyssna själv, vad tycker du om den ?



Kram ida


Musik är härligt

2008-07-22 @ 10:40:12

Jag vet inte om ni alla vet vem Erik Hassle är - det visste inte jag innan idag.
Men han är en jätteduktig artist iallafall, här är en av hans bästa låtar, enjoy ;)


utube.com/v/bWykcqJ2MHk&hl=en&fs=1"

Här är när han sjunger samma låt fast live någonstans, man ser inte så bra, så ni får blunda ;)
Men den här är nästan bättre för det är bara två gitarrer i bakrunden och aukustiken är grym :)

utube.com/v/mHbwAGz_CFA&hl=en&fs=1"

Jag är inget datasnille, så jag har inte lärt mig att göra så att man kan kolla på videon här på bloggen utan att komma till youtube.com, men min käre vän emilia får fixa det när hon hittar in till datorn, :)

Kram Ida

 


Woohoo

2008-07-21 @ 23:34:55

Vackert?
- nej inte speciellt, men den är kul xD

krasch

2008-07-21 @ 23:08:43

hann aldrig publicera det förut (;
18.07.08

japp, idag åkte vi hemmifrån för att ge oss ut på husbilssemester.
Det började så bra, när pappa skulle köra ut från våran uppfart så
körde han in i lycktstolpen och gjorde repor på dörren xD. Men alltid
är det nått. som går fel. Efter att vi åkt förbi en/ett servic i södertälje
åkte vi förbi donken och åt lunch. Sen åkte vi in på ett Elgiganten
också för jag skulle köpa ipodhögtalare, dom är underbara haha xD.


ida


  

hälsningar från Öland

2008-07-21 @ 00:20:48
det är riktigt konstigt väder måste jag säga, först blåser det, sen spöregnar det, sen blir det sol och järrevarmt, sen går solen i moln igen och det börjar regna igen... men sommar utan regn är ju ingen sriktig vensk sommar. Men aja, det har ju inte blivit så mycket sol och bad men det ar ju skönt att bara vara ledig :).

Iförrgår och igår var vi i Västervik och idag kom vi till öland. Jag träffade min käre vän johanna idag som bor på en camping typ 7 km från oss, så jag åkte till henne och var hos dom på eftermiddagen/kvällen, vi badade i både poolen och i havet - inte såå varmt direkt, men vafan det är ju sommar xD.

Just nu sitter jag i sängen längstbak i husbilen och dricker te och äter nötter. JAG BLIR SÅ IRRITERAD , på mitt kära ansikte, igår kväll fick jag ett getingstick precis under "näsvingen" och då svullnade hela överläppen och en del av kinden upp, men efter att vi hade bastat så gick det ner och försvann helt, men när jag vaknade imorse så var det tillbaka. Det är hemskt, både fult (jag ser ut som en uppblåst fisk eller nått) irriterande, när jag äter osv., suck.. om det inte är bort imorgon när jag vaknar vet jag inte vad jag gör!.

Men ni får ha det så bra där ute i resten av sverige, jag blir kvar en natt till här på öland och sen ska vi vidare ner mot ystad osv.

Kram, ida ! :) <3

Regnskit...

2008-07-18 @ 00:42:25

Idag var jag med Ida och Johanna. Det var super mysig, vi hade planerat allt. Vi skulle ha med oss lunch och lite sånt för att haen trevlig picknick i Brosjön.
Ida och jag kom dit först (det var folktomt där.. undrar varför? x) ), klockan 12, eftersom Johanna skulle passa sina småsyskon tills klockan 12 och sen så var hennes föräldrar lite försenade. Så vi började lägga ut filtarna, tog upp högtalarna och så. När det plötsligt börjar regna men som tur var så hade vi förberett oss för det så vi hade med oss paraplyn!
Det regnade i 30 minuter och vi klarade oss utan att bli blöta! Precis när de sista regndroppana föll så kom Johanna på sin gula moppe. (Haha, mitt tangentbordär helt konstigt så den missar bokstäver hela tiden, och jag råkade skriva: kom Johanna på sin gula mopp. Bara jag som ycker att det är skita ul? xD)
Så vi började äta vår medhavda lunch, jag och Ida hade båda två kötbullsmackor, mums, och Johanna hade nån macka med skinka och fetaostsås. 
Vi satt och pratade om Idas språkresa och lite allt möjligt är det började regna igen... Suck.
Men det var över efter ca 10 minuter och solen började tillochmed spricka fram och det blev varmt. Men det var så till oh från, ena sekunden vardet soligt och varmt och andra så var det moligt och kallt. Sveriges väder, vad ska man säga?
Sen satt vi där och spelade yatzy och hade det allmänt trevligt. Jag hade tagt med mig kladdkakan jag bakade i tisdags till när Anita och Uffe kom på middag.
Klockan börjad väl närma sig 15.15 tror jag.
Och då ringer mamma och säger att hon ser jätte svarta moln som är påväg över oss. Jag kollar upp i himlen åt vänster där det är blått och fint och säger: Men det är ju jätte fint väder...
Och sen så kollar jag till höer och jävlar vilka mörka och stora moln det kom emot oss. Men Ida och jag sa bara nää men vi klrade oss i början av dagen, vi blev inte ens blöta, så vi drar ihop våra underlagsfilar mot oss, sätter runt våra filtar runt våra axlar, tar upp paraplyna, sätter oss under dem och samlar alla våra saker under paraplyna och inväntar regnet.
Det hade kommit lite folk när det var fint väder, och de började samla ihop sina saker och gå hem. Och vi satt där och tyckte vi var jätte smarta som skulle vänta ut regnet.
Så, regnet börjar komma över oss, och det SPÖREGNAR jag lovar regdropparna var 5 cm stora i omkretsen! Det bara smällde i paraplyna när de ramlade ner på oss och et regnade så mycket att det droppade så fort från paraplyna in på oss. Vi hade paraplyn, och blev dyngsura!
Så vi började lägga alla våra saker i våra väskor, men lämnade kvar underlagsfiltarna, och sprang emot skydd i skogen.
Ida hade inte på sig sina skor när vi satt på filtarna och orkade inte sätt på sig dem så hon sprang barfota och blev alldeless lerig. Så vi stod där inne i skogen md paraplyna över våra huvuden och väntade på att regnet skulle försvinna.
Det tog väl 40 minuter innan det var över. Eller över och över, det duggregnade fortfarande när vi gick mot mopparna igen och la i våra saker och packade ihop våra dyngsura filtar.
När jag kom hem var klockan fem över fyra och vi hade bestämt oss för att vi skulle träffas senare på kvällen också. Och jag skulle laga maten idag, pannkakor, så jag började göra det så fort jag kom hem. Jag var klar vid ca 17, jag hade stekt pannkakor och gjort färsk jordgubbssylt.
Jag satte mig framför tv:n och kollade på Simpsons och Family guy när ag åt min middag. Min familj hade ätit lunch vid 15 så dom var ju inte sugna på middag vid 17.
Jag kollade med Johanna vad vi skulle göra och vart vi skulle vara. Vi kom fram till att vi skulle gå ner till Vårsta "strandpark", men först köpa dricka och nåt att äta på.
Jag skulle ringa Alicia också och fråga om ho ville hänga med, det ville hon men det skulle ta ett tag men det gjorde ju såklart inget.
Jag skickade ett sms till Johanna att jag bara skulle ta filtarna, högtalarna och hitta lite pengar först, och sen så skulle jag åka. Då var klockan 17.40
Jag var nere vid Ica 7.48 (xD) och ingen var där. Mamma och pappa hade gått hemmifrån nästan samtidigt som jag åkte för att dom skulle köpa nåt på Ica dem med.
Dom kom ner 17.55 och fortfarande inga människor. Men nästan bara några sekunder efter kom Johanna cyklanes på sin cykel, hon orkade inte ta moppen xD
 Vi gick in på Ica, och då märkte Johanna att hon hade glömt plånboken i sin andra väska så hon fick låna av mi. Vi köpte en varsin apelsin Mer (i ville ha festis, eller som jag säger feastis, men vi hittade ingen.), jag en Marabou choklad rulle och Johanna  en Gott och Blandat Det blv 58.50 kr, herregud, jag är väldigt glad att jag frågade mamma om jag fick 7 kr, eftersom jag hade 53 kr och ville ha jämt med pengar xD
Jag hade en 20-lapp, 2 tior, en femma, 8 kr och en femtioöring som jag betalade med, det hkändes väldigt kul att sätta i krona efter krona i den där apparaten x)
Precis när vi kommer ut från Ica kommer Ida, och vi går in igen. När vi kommer bort till drickorna så hittar såklart Ida Festisarna (suck xD)... Och sen så köpte hon en Marabou chokladkaka. 
Vi drog oss ner till den såkallade strandparken.
När vi körde förbi busshållplatsen så hade en tant blivit tagen av polisen, jag var väligt glad att jag hade med mitt kökort ifall att..., ochv i körde förbi dem me vi vågade inte riktigt köra förbi bommen ner till "strandparken" så vi körde vidare och tänkte åka igenom Ingången till Vasa-stugan. Men då har dom stängt grindarna!
Så vi stannade precis utanför, och då åkte polisbilen precis förbi och då vågdade vi åka tillbaka till bommen.
 När vi kom dit så satte oss på en staty som är formad med typ "vågor" å att det blir många sittplatser. men då börjde det duggregna så vi satte oss vid ett par stora bord som är i lite skydd under träden. Jag ringer Alicia för att kolla om hon var påväg, oc då säger hon att det spöregnar hos henne. Så hon visste inte om hon vgade åka, men jag överalade henne för det regnade ju inte här.
Men så börjar det regna allt mer så jag ringer Alicia och säger att vi ska gå hem till mig och kolla på film istället.
Så jag och Ida åker hem till mig och Johanna till sig för att byta upp sig till sin moppe.
Vi är dyngsura när vi kommer hem och Alicia kommer nästan precis efter oss.
Vi snackar lite om hur det gått för henne i alla hennes tennsmatcher och så. Och då säger Alicia: Kolla värsta regnbågen!
Den ar gigantisk och med klara färger, det var tillochmed två stycken en liten som var övanför den större och som var mycket glesare.
När vi sitter och kollar på regnbågen så kommer Johanna i regnet.
Hon var jäääätte blöt! x)
Dom sätter sig i min säng och jag lägger mig på min matta med en kudde som huvudstöd.
Typ i tisdags så kunde man köpa "Bert", 8 avsnitt på DVD. Så vi valde att kolla på den.
Alltså, älska Bert... Haha, hans dans är ju så bra, vi sjöng med för full hals i "Älskade ängel". Haha.
När vi hade sett 4 avsnitt, 2 timmar, så ringde Alicias pappa och sa att han skulle åka och hämta henne nu/då.
Klockan var lite över 22 då. Och vid 22.50 var Ida och Johanna tvugna att gå, Ida åker ju imorgon/idag... :'(
Så när de hade gått satte jag mig här framför datorn och skulle börja ladda över bilderna från idag från kameran. Och efter att den börjat ladda över kanske 50 bilder så dör kamerajäveln.. ;O
Haha, det har tagit typ 2 timmar för mig att skrivadet här xD
Men jag har ioförsig också vart inne på bilddagboken och sen så hackade sig internet så...
Imorgon/Idag så ska familjen kanske åka in till stan om det inte är alltför dåligt eller fint väder. Då ska jag kolla på höstkläder, deprimerade jag vet men jag får inte köpa smmarkläder för mamma, men jag har hittat en jätte söt jeanskjol från MQ som är knälång. Det är tydligen knälånga kjolar som är grejjen i höst. Min depresion av den förra jeanskjolen som jag hittade på MQ som inte fanns i min storlek har nästan försvunnit nu x), eller bara nästan.. :'( xD
Aja, nu ska jag gå och sooova! Jag är helt slut. Pussar, E
Och Ida, ha det så bra nu! Och så ses vi om en vecka, jag älskar dig bästis! <3

Jag <3 musik

2008-07-17 @ 00:25:50
Jag är musikberoende, så är det bara!
Mina favoriter just nu är McFly (ett engelskt band som hittils är rätt så okända i Sverige men som min kära vän Josefine presenterade mig för, lite kuriosa är att de var med i "Just my luck".) och The Kooks!
Jag bara älskar dem, så skön musik!

Pussar, E

McFly The Kooks
                McFly                                                                                  The Kooks

Chilligt värre

2008-07-16 @ 23:40:13
Chill vid poolen We like Food (x Idas pimpade iPod, skita cool jue ;) 
 Chill vid poolen   
Vacker min, jag vet... Men jag var tvungen att ta med en till bild, och vi tog inte så många bilder idag x) Chill vid poolen


Vi tog tyvärr inte så många bilder idag, vi hann inte med det. Munnarna gick i ett hela tiden x)


Det var iaf otroligt skönt att äntligen få prata med sin bästis. Det har jag saknat väldigt mycket, men nu så åker hon iväg igen på fredag.. :(
Snyft...
Efter att Ida hade åkt iväg till ett "kalas" (haha) åkte jag och familjen iväg till Skärholmen en snabbis för att hämta Olivers PS3 som har krånglat ända sen han fick det. Jag och mamma gick in på Expert och kollade på mobiler.
Jag ska få en ny eftersom min joystick har fuckat upp sig totalt... Oliver köpte ett headset idag så att han kan nörda sig med i data-spel, det var en sån där med mikrofon på (x
Jag såg ett snyggt headset från Skullcandy. Den var vit med svarta döskallar på sidorna, trodde att jag över min döskalle-fas för länge sen men den lever vidare i mig (x
Jag ska ha dom til min Mac jag får av skolan i höst! Och sen så vill jag ha 3:s mobila bredband som är rosa x)
Men nu när jag tänker efter... Skullcandy har ett headset som är vitt och rosa, det vore väl himla ballt om man hade det och sen den rosa dongeln till den vita Macen? (x
Sen så har jag länge trånat efter en turkos resväska från Samsonite, den är skita snygg! (Hittar tyvärr ingen bild.)
Jag har redan fått med mamma på att jag ska få den (hon börjar nog tröttna på att hon knappt får plats med sina kläder i väskan när vi reser nånstans, jag och mamma delar nämligen resväska...) och jag tror att pappa nästan är helt övertalad!
Pussar, E
Skullcandy

Såhär ser headsetet ut fast de jag vill ha är hel vita och modell mindre ;)
Och sen så har vi oxå den rosa precis här bredvid (x

Skönt att ses igen

2008-07-16 @ 18:49:12
Här sitter vi nu, samlade för första gången på attans länge, - Alla två.. ;D Vi har legat ute och solat/snackat fram tills en stund sen, men det kom massa moln så då gick vi upp och satte oss här lite:) Gud vad jag har saknat dig Emilia, känns så skönt att äntligen träffa dig igen efter en heeeel månad, puss på dig! <3 Bilder från våran chilldag vid poolen kommer så fort som möjligt! :)

South Park rules my world

2008-07-16 @ 00:09:14
HAHA, mina absoluta favoriter är South Park! Sen har vi The Simpsons och Family Guy som är nästan lika bra dom med.. xD Pussar E


Tjivtittat.se

2008-07-15 @ 23:33:30


Skumpandes i en husbil

2008-07-15 @ 22:54:36

Nejmen Godagens :)
Just nu sitter jag på motorvägen någonstans mellan härnösand och stockholm.
Ser bara skog, skog och åter skog. Farmor och farfar har precis köpt en husbil,
så jag sitter i den just nu, det "skumpar" lite måste jag säga, det är första gången
jag åker husbil faktist. Vi ska åka hem nu i några dar och sen ska vi åka neråt längst
med kusten. Det ska bli kul och så, men jag har inte vart hemma på typ en månad så
jag vill igentligen bara vara hemma och träffa alla. Men får intensivumgås nu några dagar
och sen syns vi om en-två veckor igen (beror på vädret). För er som inte vet så har jag vart
på språkresa på isle of wight med Emma i tre veckor. Det var helt sjukt underbart, allt vart så
mycket bättre än jag någonsin kunnan tänka mig. Vi bodde hos en familj i ett litet radhus. Det var
mamma Claire som jobbade som fängelsevakt, sonen George, sju år, som var jättegullig, och väldigt
femenin. Han pussade oss alltid innan han gick och la sig, sprang runt i Claires klackskor, dansade framför
tv:n osv. Urgullig liten pojke xD. Men sen bodde det en student där också som hette Georgina, vi kallade
henne George, hon var 19 år och från Australien, hon var ett stort Grey´s anatomy fan och hade skönig
humor, taha. Japps, det var allt om familjen eller juste hon hade en dotter också som inte
bodde hemma längre men var där lite då och då iallafall, hon var en utav dom mest
osociala människor jag träffat så henne behöver vi inte nämna vid namn xD
 Jahapp, vad ska jag skriva mer, det är ju så svårt, jag var ju liksom borta
i tre veckor och gjorde saker hela tiden och det hände konstiga saker också
med jämna mellanrum, så det är ju så svårt när någon frågar tex. "vad gjorde
du i England då?", jag ba: ehmm, massor med saker xD. Men nu vet ni om min
familj iallafall det är ju en bit påväg, jag kommer säkert skrivaflera saker senare
när jag fått in alla bilder och så. Men jag måste bara nämna en sak så här på slutet
innan jag sätter sista pungten. Jag träffade ju massor med härliga människor där också,
såklart, men det var fyra personer som var något litet extra, Siri, Klara, Jenny och Mikaela.
Jag är så glad att jag träffade er, hade så kul med er, mångamånga skratt x). Det känns som
att jag kännt er hela livet eller nått. Men som tur är så kommer vi fortsätta att träffas eftersom vi
alla bor i närheten av stockholm. :)


från vänster: emma, niklas, mikaela, jenny, emma, erik, jag ( kväll på stranden )
hmm, jag ser ju glad ut iallafall...xD


mikaela, emma, siri, jag, jenny (disco, tema: black and wight)

Kärlek till folket, ida! :) <3

Visste ni att...

2008-07-15 @ 22:41:38

Från tjuvlyssnat.se

Om man skriver in "Richard Hobert" på en gammal Nokia-telefon så ändrar T9 namnet till "incest".
Man lär sig något nytt varje dag. Eller vad säger du, Richard?

Kommentar:
 #12 jurg skriver:
Tänker bara på Rocky. Mobilen är ju som ett litet barn.
Man måste lära den en massa saker.
Sen känner man sig så stolt så man nästan börjar
gråta när den alldeles själv klarar av att skriva "horunge" för första gången.


(haha, jag läste det där i Rocky när han snackade om det. Jag höll på att dö, är ett stort Rocky-fan, så jävla kul.. (x Pussar, E)

Big Brother-generationen i sitt esse

2008-07-15 @ 22:25:14
Ur Tjuvlyssnat


Kungsängen
Kille ~8 : Alltså, den där Johanna... hon har ju inga bröst alls!
Tjej ~8 : Nä, hon är faktiskt 2 månader äldre än mig och hon använder inte ens bh!
Kille ~8 : Nä, hon är ju helt platt, som en planka. Men du har fina bröst. Vad har du i dem?


Vägen till zen börjar i Falun

2008-07-15 @ 22:18:01
Ur Tjuvlyssnat


Bussen, Falun
Skejtarkille 1: Nej, alltså jag ska nog bli en sån där munk. Du vet, de som mediterar hela dagarna.
Skejtarkille 2: Mediterar? Vad gör man då egentligen, vara sitter eller?
Skejtarklle 1: Ja, alltså, de ber till Gud eller nåt.
Skejtarkille 2: Men du tror väl inte på Gud?
Skejtarkille 1: De kanske har någon kurs eller nåt först.
Skejtarkille 2: Jaaa, det vore ballt.
SKejtarkille 1: Mmm. För jobba kan man ju inte göra. Det är slöseri med tid liksom.


I <3 music

2008-07-15 @ 20:32:24
Jag sitter här och lyssnar på Garth Brooks låt "More than a memory", den är så otroligt bra! Jag har inga fler låtar från honom men jag tror nästa att jag måste ladda ner några till min kära iPod.
En annan låt som är bra är Jennifer Hudsons "All dressed up in love "som är soundtrack till "Sex and the City the Movie". Jennifer har en så otroligt stark röst så det finns inte, när hon tar till de höga tonerna går det rysningar av välbehag längs ryggraden!
Jag såg filmen "Dreamgirls" förra våren med några tjejer från klassen och min föredetta bästa vän. Och när Jennifer Hudson sjunger låten "And I am telling you" så började jag gråta så mycket att mascaran bara rann, samma sak hände med min föredetta bästa vän. Och nu ett år efter att jag såg filmen och har lyssnat jätte mycket på den låten börjar fortfarande tårarna rinna ner för mina kinder. Den är så oroligt sorglig...



Pussar, E

Helt fucking död...

2008-07-15 @ 00:54:10

NU ÄR JAG FÄRDIG! Har lagt in alla våra gamla inlägg.. ;O;D
Klockan är just nu 00:52, och mina linser är torra som löv på hösten.. x)
Jag gick upp tidigt imorse eftersom vi skulle ut med båten! Men nu ska jag sooooova... -.- ;)
Fresten, innan jag glömmer det!
Tack så otroligt mycket till allas våran Rosanna som har fixat våran blogg! Många pussar till dig! ;D

Tack och godnatt, E

Josefine Lundhall <3

2008-07-14 @ 22:19:34
Min kära barndomsvän har en blogg som heter http://jjosefinel.blogg.se/.
Jag älskar hennes klädstil, fullkomligt avgudar den! Så ta er en titt. 
    Josefine  Josefine Josefine
Jag älskar dig, barndomsvän. Pussar Emilia


Okej, jag har tråkigt...

2008-07-14 @ 21:46:02
Jag döööööööör av utråkighet (om man kan säga så?)!
No people är hemma! Amanda är på sitt fucking land, Ida är uppe hos sina farföräldrar, Alicia på nån jävla "turnering"  eller vad det nu är, med tennisen, Emma på Gothia, Johanna är i Skara och snart på Öland(tror jag att det var?), Nina är nån annanstans och Patricia är på landet har jag för mig...
Suck...

Nån som vill hitta på nått?

Ett plus är väl att solen ÄNTLIGEN har hittat fram till det här kalla landet Sverige! Vi har inte haft råd att åka nånstans i år eftersom vi har köpt båt, moppe till mig och så...
Men nästa sommar har jag övertalat mina föräldrar till att få åka själv och båtluffa med några vänner i svenska skärgården. Det kostade runt 500-lappen för ett kort som gäller alla färjorna i stockholms skärgård i 5 dagar, och det var ju inte så farligt. Men sen så kom jag på att man ska ha 3 mål mat om dagen i 5 dagar också. Och som den jag är behöver jag nog lite godis och  fika varje dag så att inte blodsockret sjunker och så att humöret är på topp! Det är inte kul att vara i närheten av mig när mitt blodsocker är lågt, det kan jag tala om för er.. x)

Jag saknar er mina kära vänner, kom hem!

Jag saknar denna hära människan! <3   Jag saknar domma hära människorna! <3   Jag saknar denna hära människan! <3

men jag ska väl bege mig till tv:n nu ;D
Ha det bäst, pussar E


Sommarlov

2008-07-11 @ 23:16:35
Okej, nu kan man lugnt säga att vi inte skrivit på ett tag! Så vi gör så här: om nån av mig och Ida vill skriva något så gör vi det, men nu tar vi nu halvt SOMMARLOV från bloggen och startar igen runt 19 augusti när skolan börjar!
Ha det bäst, pussar


Skit väder! ;O

2008-07-19 @ 21:00:34
Okej, nu är det såhära... Jag har typ inte varit inne på datorn sen förra hösten om man inte räknar med den veckan jag och Ida startade bloggen och när vi jobbar med datorn i skolan. Och orsaken till att jag inte vela vara inne är för en killes skull, och samma sak var det i sjuan då var jag inte inne på datorn i ett halvår då heller. Det är sjukt att man inte vill vara inne på datorn pågrund av att man inte orkar se den personens namn på dataskärmen. Usch, det förstör lixom för mig själv, men det är bara så jobbigt. Men nu ska jag fösöka skärpa mig, för allt det där är trotts allt över.. :)<3
Pussar E 


likvit till vit

image542008-06-02 @ 21:39:16
Jag har faktist blivit lite brun.
Eller om jag var likvit
förut har jag väl blivit vit
nu iallafall, det går sakta
men säkert framåt! ;)
Men på benen och på
bröstet har jag faktist fått
mycket färg, men inte i
fejjan, och det är ju där
man borde bli brunast,
eftersom det är ju liksom
framme hela tiden eller hur
jag ska säga,
konstigt det där xD






[ Min små knubbiga fingrar,  man ser att jag haft på mig mina ringar;) ]

Med Vänliga Hälsningar Ida Levedal Nilsson^^


En stor dag

2008-06-01 @ 20:43:27

Igår, den 31 maj, var en stor dag.
Ida Levedal Nilsson & Emilia Graff tog sitt första dopp i år, hurra hurra hurra! xD

image53
[bilden är från vårt fösta dopp förra året, men då var det i poolen, det här året var det i havet^^]


Jag började dagen med att först åka en snabbis till södertälje med familjen, jag kollade efter en bikini, men till min stora besvikelse hittade jag ingen. xD

Men efter det åkte jag hem och fixade lite matsäck, sen tog jag och Emilia mopparna ut till Getryggen
(en badstrand, jag undrar vem som kom på det namnet^^)
Det tog bara 20 min att åka dit, och det var skitamysigt. Det kändes så overkligt!! Man har inte ställt om till sommarläge än xD. Men vi badade och hade det allmänt härligt.
När klockan var cirkus fyra, åkte vi hem var-för-sig, jag fixade till mig och sen åkte jag hem till emilius och var där tills efter att solen gått ner. Några av deras grannar var där på middag, en kille som hette Emil och var fem år  var där, han var supersöt - och jag emilia fick ta fram våran barnsliga sida och vara barnvackt hela kvällen, vi hoppade studsmatta & kollade på superhjältarna bland annat ^^, skoj:).

kram kram,IDAPIDA <3

2008-06-01 @ 20:43:27

Igår, den 31 maj, var en stor dag.
Ida Levedal Nilsson & Emilia Graff tog sitt första dopp i år, hurra hurra hurra! xD

image53
[bilden är från vårt fösta dopp förra året, men då var det i poolen, det här året var det i havet^^]


Jag började dagen med att först åka en snabbis till södertälje med familjen, jag kollade efter en bikini, men till min stora besvikelse hittade jag ingen. xD

Men efter det åkte jag hem och fixade lite matsäck, sen tog jag och Emilia mopparna ut till Getryggen
(en badstrand, jag undrar vem som kom på det namnet^^)
Det tog bara 20 min att åka dit, och det var skitamysigt. Det kändes så overkligt!! Man har inte ställt om till sommarläge än xD. Men vi badade och hade det allmänt härligt.
När klockan var cirkus fyra, åkte vi hem var-för-sig, jag fixade till mig och sen åkte jag hem till emilius och var där tills efter att solen gått ner. Några av deras grannar var där på middag, en kille som hette Emil och var fem år  var där, han var supersöt - och jag emilia fick ta fram våran barnsliga sida och vara barnvackt hela kvällen, vi hoppade studsmatta & kollade på superhjältarna bland annat ^^, skoj:).

kram kram,IDAPIDA <3


kärlek vs hat

2008-06-01 @ 19:32:29

dagens hat går till:

1. Psykfall
- läste i tidningen idag om några föräldrar som hade styckat alla sina tre barn!! Två av dom hade dött men den yngsta som var sex mån överlevde. Det är ju helt sjukt hur kan man bara göra något sånt! Hoppas att dom får livstids fängelse, minst! Om man gör något sånt är man ju inte frisk någonstans...

2. Symaskiner
- jag skulle sy färdigt min klänning idag, men precis innan jag skulle gå, skulle jag sy fast den andra volangen och då cp:ade sig hela maskinen så nu måste jag sprätta typ 100 m, suck !

3. Dyra saker som inte är bra
- igår kollade jag på en klänning på MQ som var jättefin och som jag ville ha, men sen ser jag att dragkedjan är helt paj. Så då fick jag åka iväg igen till skärholmen idag och då fanns det en kvar i min storlek , men då hade en knapp losna.

dagens kärlek går till:

1. SOOOOLEN
- solen är underbar, man blir så mycket gladare när solen lyser, sommaren är äntligen här :D

2. Pappa
- han skjutsade mig fram & tillbaka till skärholmen så att jag kunde köpa klänningen som jag måste ha imorgon på showen. :)

3. Mamma
- som lagar knappen på min klänning ! ;)

4. Jordgubbar
- det blev frukost ute på framsidan idag, yougort med gubbar. MMmmm :P

5. Glassen
- när det är sommar får man faktist äta hur mycket glass man vill, mums. Idag åt jag någon jättegod som mamma hade köpt som hette trädgårdsbär! xD

(jag avslutade med dom bra sakerna så att ni går här ifrån glada ^^)

image55

So long, IDA :D <3

jag är lite efterbliven

2008-05-27 @ 22:11:15
Hallu Hallu,
 En liten sammanfattning av dagarna som gått;

Lördagen: Jag åkte till grönalund med min käre vän Emilia. Hatar att åka buss inne i stan, idag var det ju tjockt med mycket folk. Det kom bussar efter bussar men alla var proppfulla och sen var vi ju typ 100 st som stog vid busshållplatsen som ville åka med. Som ni fattar gick det inte så bra, men efter att vi sett 10 st bussar åka förbi, kom vi äntligen på. När vi väl kom till grönan, började vi med att svulla i oss lite mat. Det var skita mysigt, jag hade kunnat sitta kvar där heeeela dagen. Solen sken och allt var bara underbart. :)
Till middag grillade vi kött och även majskolvar, jag tycker inte om majs men grillade majskolvar är en stor favvorit.
På kvällen kollade jag på melodifestivalen tillsammans med Emma. Skitskitskit, nästa år ska jag åka iväg och hitta på nått kul. Det är ju ändå ingen idé att kolla sverige har ju ingen chans att vinna. Ryssland var ju typ en av dom sämsta låtarna, herregud, hur röstar folk egentligen xD ^^

Söndagen: Det var fint väder idag också så, började dagen med att äta frukost ute på framsidan. Efter det låg jag typ en timme på baksidan och försökte sola lite, sen åkte jag hem till Emilia och vi gjorde inte så mycket, tog det bara lungt utomhus. Vid fyra åkte jag ut till golfbanan för eftersom det var morsdag hade mamma bestämt att vi skulle spela en runda hela familjen. Det gick faktist ganska bra för en gångs skull, jag fick 23 poäng, och för att vara mig är det superbra^^. I morsdagspressent gav jag mamma en skiva med Michael Bolton.

Måndag: Dom ska renovera våran matsal i skolan så från och med idag får vi äta lunch ute, det är ju jättemysigt när det är fint väder, men om det regnar - då känns det ju mindre kul. xD Idag fick vi piroger, ingen höjdare direkt, man mådde bara illa av dom.^^
Juste det var ju provfilmning idag, vi åkte in direkt efter lunch och hittade ganska direkt vart vi skulle. När vi kom dit fick vi sitta och "umgås" lite med dom andra ungdomarna (vilket töntigt ord egentligen). Jag och Emilia hade turen att hamna i samma grupp ;). Men sen efter ett tag så skulle vi göra som det skulle gå till sen i programmet. Vi fick sitta i en ganska liten men mysig studio, det var jag & Emilia och två killar från västerås (Mattias & Mons) och programledaren. Vi fick prata om regler. Vilka regler man har hemma, vilka regler man tycker behövs, vad som händer om vi bryter reglerna osv. Det var ganska kul, men den ena killen sa bara: typ inte, typ inga. haha, Om han går vidare och inte jag, ojojoj, det vore ju helt sjuk. xD Tänk att han åkte ända från västerås för att sitta och säga typ inte.. aja. Det kanske inte är skit långt till västerås, men lite mer än en timme iallafall.
Det gick bra för mig (och emilia) tror jag, det kändes som det. Men vi får väl se, dom skulle höra av sig i höst om man kom med.
Men när vi var klara där, åkte jag och emilia tunnelbanan till centralen, vi skulle börja kolla lite grann på bikini och så. Jag tycker mindre om att prova bikini, det är så jobbigt. av med alla kläder och sen på med det igen. Sen till nästa affär, och så av med allt och på igen. om och om igen xD. Men sen när man äntligen har hittat en så är det så skönt. Jag vill att överdelen ska vara 'trekanter' och tunna band man knyter i nacken. Och sen vill jag ha en lite bredare trosa, men det är dåligt att det brukar inte vara så. Är det trekantstopp så är det mini trosor till. Men aja, får väl leta på, jag ska in till stan i helgen igen. Jag får kolla någonstans där man får "mixa & matcha" ;).
Jag glömde tyvär min plånbok i moppen (som stog kvart i skolan) så jag kunde inte köpa något, men jag fick låna några kronor av emilia för det var nöd, jag behövde köpa ett nytt rött nagelack :D.
Så då var måndagen avklarad också,men sen så har ju flera dagar gått nu, jobbigt då måste jag ju skriva om dom också, haha men okej då , bara för att ni tjatar. (a)

Tisdagen: Tisdag, tisdag.. hmm, idag var som vilken dag som helst, den utmärkte sig inte mycket speciellt.
Förutom att efter skolan var jag med bästaste emmapemma. Det är alltid lika kul, vi skrattade och bara gjorde ingenting. Vi låg ute i solen och lyssnade på musik och laddade oss mentalt inför våran resa till england. Jag kan inte fatta att det bara är 22 dagar kvar tills jag, ida levedal nilsson och emma bolinder kommer att resa helt solo till ön, isle of with. taha ^^, det ska blir så kul, spännande, blablabla och läskigt. Jag är så nervös att nånting ska gå fel. Men det kan jag tänka mer på senare, det är ju tre veckor kvar. ;)

Onsdagen: Fint väder även idag. Men det börjar bli så stressigt alltihopa. Allting ska bli klart i skolan nu innan betyden ska sättas. Och så har vi showen, och allt. Jag längtar verkligen till sommarlovet, så man bara kan slappna av, göra precis vad man vill liksom. Jag längtar till att ha en friheten, taha xD. 
Men imorgon ska jag, jonas, emilia och maria till södertälje och prata i radio. Kanalen heter radio futuro. Vi ska prata mellan 8-9 om sommaren. Så alla som vill lyssna kan antingen lyssna på radio (jag kommer inte ihåg vilken kanal det var) eller på webben, http://www.radiofuturo.se/  Alla som vill kan också ringa in och ställa frågor eller nått sånt till oss ;).
Aja nu tänker jag inte skriva mer om det.. men juste Lotta (sy:on) kom till oss idag. Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska välja för gymnasie, det är ju ett tag kvar tills jag behöver ha bestämt mig, men ändå. Jag har ju liksom inte en susning, suck xD. Jag skulle vilja vara jättebra på någonting som jag också tyckte var jättekul, varför är jga inte det?
- jag får skylla på mamma, haha ^^ xD
MIN MOPPE DOG IDAG! det blev något fel på den, men typ ingen vet vad det är för fel, jag har prövat att som går och en kille längre bort på gatan kom över och kollade på den (han är duktigt på sånt) men han kunde inte hitta felet. Och pappa var ute och fixade med den nu på kvällen men den vill ändå inte vakna till liv.. Jag får panik, jag vill ha den tillbaka! Jag blir som handikappad nu, jag har ju vant mig vid det är så smidigt att alltid kunna ta moppen när jag ska nånstans. Men inte nu!!! hahaha, aja, jag överlever väl - hoppas jag xD

Nej nu håller jag på att däcka här vid datorn, och jag ska ju upp tidigt imorgon för jag måste vara klockan 7 nere i vårsta. Så det är nog bäst att jag få min "sönhetssömn" nu, puss och godnatt
Seewt Dreams, IDA


onödigt inlägg, egentligen

2008-05-26 @ 20:51:59

nejmen tjenare alla  glada,image51
det blev ett litet avbrott i skrivandet,
eftersom det har vart så fint väder,
och då vill man ju inte sitta inne och blogg direkt xD.
Och just nu orkar jag inte skriva om dom dagar som gått,
det får jag böra imorgon eller nått, haha ^^.

JAG FÅR PANIK PÅ MINA ÖGON, DOM SVIDER!
- hatar pollen!, måste komma ihåg att ta mina tabletter xD
Nej nu ska jag gå och ta ett bad,
(med skum, om nån ville veta ^^)
jag är känner mig helt slut - och endå har jag inte gjort nått,
hur kan det bli så, det är ju inte logist l liksom, suck. ;)

See you later mother *piip piip* :D <3  IDA


Iförrgårs Outfit och Gårdagens Outfit

2008-05-24 @ 10:42:17

image47  image48

image49  image50
  
   IDA♥                                                            EMILIA♥   

En liten genomgång...

2008-05-24 @ 10:20:36

image44

Så här vare, min mormor och morfar (förkortas: m&m) och mina kusiner och min moster skulle komma på torsdagen för att fira min pappa (Han fylle 43 i tisdags!)och dom kom kl. 18.00, så då tänker ni väl: Varför laddade hon inte upp det INNAN dess?
Jo för att innan det så var jag, Ida, Amanda och Emma inne i stan för att köpa mors dags-presenter, Ida en iPod och jag vad som helst för jag hade inte shoppat på en månad eftersom jag köpte guldkortet för hela barnbidraget förra månaden, anyway så åkte inte min m&m förrens vid typ 23.00 eftersom min kära familj kollade på melodofestivalen. Och igår kväll skulle jag ladda upp både dagens och gårdagens (läs iförrgårs och gårdagens) outfits men då fuckade hela datan upp sig för att jag höll på att ladda ner musik från iTunes... Så där har ni hela min dramatiska historia...
Nu ska jag fösöka hinna med att ladda upp allt på bloggen och fixa till min helt uppfuckade iPod som bara lägger till typ hälften av alla mina låtar in i iPoden innnan jag ska ner till bussen som går 11.11 från Bremora för att röra mig vidare till Grönalund.

xoxo EMILIA♥

gotlänska, rakade, bagare

2008-05-23 @ 23:56:41
ni får ursäkta mig, jag är så trött. Men jag orkar inte gå och lägga mig, (då är man trött, om man inte ens orkar det) Men iallfall, vad var det jag hade på hjärtat, joo juste. Det var lite grejer som jag satt och funderade på och som jag tänkte skriva ner.. först måste jag skriva en rolig historia, den är typ 94,6 år gammal, men ändå - en gammal goding;) 'Det var en gång två bagare, och en smet'.
hahahhaha, den är så enkel, och bara så extremt rolig! :)

Dialekter, jag älskar dialekter, det är så charmigt. Stockholmska är inte speciellt vackert, nej urshabusha. Men tacka vetja  gotlänska, det är ju bara för mysigt. Alla som pratar det verkar ju så snälla. Man låter liksom vänlig, eller hur jag ska säga, xD. Stockholmska låter däremot lite mera otrevligt. hihi. Jag måste flytta till gotland när jag blir stor, så att jag kan lära mig prata gotlänska. Eller i-och-för-sig, det är gulligt på gotland och så, men att bo där på heltid, det måste nog bli lite tråkigt i längden, det är ju så litet. Jag skulle nog få cellskräck, ^^.

Jag kollade på 'Berg flyttar in' idag, carina berg är en stor favvorit. Hon är så cool, hon är liksom bara sig själv, skäms inte för någoting. En mycket skön kvinna. Men i dagens program var hon hemma hos martin stenmarck, och i slutet så RAKADE MARTIN AV HENNE HÅRET! - på riktigt! Jag trodde att det var på låtsas först, men sen såg man att det var på riktigt, herregud. Vilken skandal, snacka om att härma brittan;). Men aja, hon var söt ändå ! :)

Nu ska jag gå och försöka sova iallafall, få lyssna på musik så somnar jag nog på några sekunder:)
- Imorgon blir det grönalund med milia, så måste jag behöver ju min "skönhets-sömn".

Sweet dreams, IDA


något som ingen har hört förut

2008-05-23 @ 23:38:53

jag är så cool, för vetu vad jag kan göra?
Jag kan räkna till en miljard..
- Blomma, blad, en miljard ! :D
image43
ida, ida, ida, ida, ida, ida


skit söt, om det blir nått

2008-05-23 @ 23:28:10
image42jag
håller
på att göra
en klänning i
slöjden utav ett
jättesött tyg. Men
någon där uppe har
något emot mig, nästan
allt har gått fel. Men jag ska
inte ge upp, jag ska göra färdigt
den där klänningen om det så är det
sista jag gör! hahahhahahahahaha^^ :)
'Käre vare gud i höjden, denna har jag
gjort i slöjden'
Så vill jag kunna skriva och lägga
in en bild på klänningen, jag vill jag vill jag vill, att den
ska bli klar  ;) ( fyller ut raden här så att det blir snyggt )


Peace mannen, ida levedal nilsson ;)


SUPERSTAR!

2008-05-23 @ 11:14:03
image39image40image39
WOOOOOHOOOOO!  JAG OCH IDA GICK VIDARE TILL PROVFILMNINGEN FÖR TV-PROGRAMMET "RAMP"!  Vi gick på "audition" igår här i skolan för att sitta i en panel, och vi gick vidare! Herregud,
det trodde jag inte... Så nu är det provfilmning på måndag inne i stan, det spelar ingen
roll ifall man går vidare till programmet eller inte det är bara kul att man i huvudtaget gick vidare x)  EMILIA♥

Scenskräck och "Elaka tjejer"

2008-05-23 @ 10:59:41
Då sitter man här igen och ska försöka komma på någotimage38
funny att skriva om, hmm vad ska det bli? Jag och Ida
sitter i Aulan och lyssnar på "emosarna" när dom sjunger
"Teeneage", vi ska sätta upp en musikal av "Mean Girls".
Vi ska vara konferencierer (eller hur fan man stavar det... x) ),
det ska faktiskt bli ganska kul men det är tjock med läskigt
att vi i år ska visa upp för hela skolan! På dem andra
showerna har vi bara visat för föräldrar och lite folk från
skolan som har köpt biljetter men det har typ varit max 6
stycken, och sen så har vi haft genrep för mellanstadiet. 
Men nu ska vi visa upp den för hela HÖGSTADIET! Tur att
man inte ska vara typ "fjortis" eller "emo", för nu kan vi ju ha
snygga kläder, frisyr och sminkning ;)
Men nu orkar jag inte skriva någe mer, hade kommit på värsta
idén tidigare idag, men den är helt bortblåst som vinden x)
EMILIA♥ (Det här inlägget är från igår.)


kommunens tjänst till samhället

2008-05-22 @ 22:30:56
image37Rulltrappan i tumba som går uppåt,
den är nästan alltid avstängd. Jag har
kommit fram till varför den aldrig funkar..
Det måste vara så att dom som jobbar på
komunen eller nått, tycker att vi är för tjocka i
det här landet, speciellt tumba, så då stänger
dom av rulltrappan så att man tvingas ta trapporna.
SÅ MÅSTE DET VARA ! ^^ ;)
                                            see you later, alegator :) / ida


vodka & alien

2008-05-22 @ 22:15:41
Ja, herregud, vad ska man säga. Vilken värld är det vi lever i egentligen ?
- vilka otroligt dåliga låtar vissa länder skickar, det är helt otroligt.
Just nu är det nån tjej från malta som sjunger, "Vodka, vodka.." låter det som i alla fall xD
Om inte sverige går vidare äre ju skandal. Dom ända som har varit bra hit tills
är ju typ sverige och danmark ;)
Aja, får se om jag orkar se klart på hela röstningen och det :)

Charlotte Perelli, ser väldigt läskig ut!
- hon påminner lite om en alien faktist ;)
image36
Heejs, ida


musik & musik

2008-05-22 @ 21:11:53
ZzzzZzzz, håller nästan på att somna här..image35
Men delfinalen i melodifestivalen börjar ju nu så kanske vaknar till lite snart ;)
HEJJA SVERIGE FRISKT HUMÖR, DET ÄR DET SOM SUSEN GÖR ! :)
 
Men jag var bara tvungen att logga in på datorn lite så jag kunde lägga över musik till min nya ipod som jag köpte idag. Jag ville ha en turkos från början, men den var slut, så jag köpte en silvrig istället. Jag har haft panik dom senaste veckorna,
för min andra ipod är borta. Så är överlycklig nu, klarar mig inte utan musik! xD ^^


Puss, idapida päronpung :) <3


Betyg och Heta guys

2008-05-21 @ 21:25:09
image34
Ja då var den här dagen slut igen,och det är bara 8 skoldagar kvar!
Kan ni fatta det!? Det är så otroligt skönt att den här skiten äntligen ska ta slut och man bara kan ta det lugnt...
Och nu ska vi ju få betyg för andra gången, jag ligger väl bra till med betygen har tillochmed höjt mig i biologin men det känns ändå väldigt jobbigt med vissa ämnen, att få reda på att man har ett G och man vet att man inte kan göra bättre ifrån sig, hur ska man göra då då?
 Aja, jag vet inte hur jag ska utrycka mig men det är väldigt frusterande i alla fall.

 På onsdagar har jag och Ida golf, och jag är verkligen INTE duktig på det. JAG HAR SPELAT I 8 FUCKING ÅR, och jag har knappt blivit bättre ;O
Det är helt sjukt! x)
Men grejen med att man fortsätter spela är ju att det är ganska kul när det väl går bra, och att det finns ju ett par heta guys som spelar golf, så det är ju inte
helt fel. Fast å andra sidan så blir det ju väldigt pinsamt när dom ser att man inte kan spela, men det får man leva med man får ju lite ögongodis som sagt HAHA x)
Just nu så har jag snöat in mig på  Lil´John, jag älskar hans röst så cool alltså ;) Nu måste jag duscha men jag orkar inte, men om jag inte duschar nu  så måste jag gå upp tidigare imorgon och det kommer jag inte orka med så jag får väl pallra mig iväg till duschen.. x)
                                                                                                                            Smell you later, EMILIA♥


Dagens outfits

2008-05-21 @ 21:03:46

image31         image30      
         IDA♥                                       EMILIA♥

choklad & ofräsch rumpchock

2008-05-21 @ 16:31:46
image29Axe nya reklam, med
han chokladgubben.
Den är lite läskig!
Det åker liksom förbi en bil,
som sliter av honom
armen, bara så där ^^ xD
 Men tänk om man var gjord av
choklad, vad praktiskt :)
Men det skulle nog bli lite jobbigt
om alla skulle gå och äta på en
hela tiden liksom, och sen skulle
man ju inte kunna vara ute i solen
för då skulle man smälta ! :O
Jag är nog ganska glad i allafall
att jag inte är gjord av choklad, ^^ ;)

När vi ändå pratar om choklad..
jag måste sluta äta så mycket choklad,
vill ju inte se ut så här om ett par år -->  ;)

- och jag som tycker att jag är tjock,
men jag är ju en ingeting jämfört
med henne, nej usch, stackars människa.
Tänk att det går att vara så där stor.
Och det finns folk som är
ääännnuuu större, herregud ! x)


 Det är extra fräscht att hon skyltar
hela arslet, måste jag säga! xD


puss puss, idapida päronpung


Ett under har skett!

2008-05-20 @ 19:25:01

image27image27image27


Vår käre vän Cecilia Neminen har nog för FÖRSTA gången i hela sitt liv haft en KLÄNNING!
Vi blev lite halft chockskadade när vi såg fröken Neminen valsa runt i korridorena med en klänning x)
Hur som helst är den hur gullig som helst! Love you girl, keep on fightin´!
EMILIA&IDA♥

Red Bull ger dig verkligen viiiiingar

2008-05-20 @ 18:34:58


 

image24image25image24
"Red bull, ger dig vingar"

Jag har kommit på vad dom menar med det..
Så här är min alldeles egna teori...
Energidryck är ju inte bra för hjärtat, så om man
dricker för mycket kan man tuppa av och dö,
man får alltså vingar och flyger upp till himmlen...haha
Så alla ni som har funderat vad dom egentligen
menar med det, nu har ni fått svaret på det x)
IDA♥

Dagens outfits

2008-05-20 @ 18:17:32


image22 image23
IDA♥                                      EMILIA♥


Grimasera mera!

2008-05-20 @ 17:51:47
image15 image20 image17
  image14 image13 image16 
image18 image21 image19
ida levedal nilsson, emilia graff, elis stefansson, emelie svensson, fanny zirath, marcus stevelind, 
amanda möller berg, denice ström & alicia svensson


Vacker fågelsång

2008-05-20 @ 17:27:55

image11image11image11



Vi checkade runt lite på tv4, och sen så gick vi in på IDOL-fliken. Sen så tog vi upp ett klipp, och han som sjunger... han sjunger helt sjukt bra! Här är länken:  http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.458708 och här är en tjej som också sjunger bra: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.446150
Annars så är det tjockt med många som sjunger bra, checka in http://www.tv4.se/!

EMILIA&IDA♥


Gårdagens Outfits

2008-05-20 @ 16:45:46
Igår hann jag inte ladda upp bilderna men här kommer gårdagens outfits.


image9     image10
 IDA♥                                                EMILIA♥


Less is more

2008-05-20 @ 16:20:52

image5image5image5



Today´s gonna be today...
Tårta, det gillar väl alla? Vi tänkte väl det, Emilia hade kvar lite sen konfan sen i lördags så vi bestämde oss för att ta den sista biten och dela på. Den var inte så stor, men som Ida sa; Less is more.
Samtidigt som vi gluffsade i oss så kollade vi på en utav dom mest weardade filmerna vi har sett (iaf en utav dom). Den hette "Pretty Persuation", och ni som inte har sett den: Ni har inte missat något, så se den inte.
Som "vanligt" (andra dagen i rad) hade Emilia med sig sin systemkamera ("I have no mercy.. Mohaha!") och fotograferade på det mesta som rör sig, och det andra också.

SOLEN LYSER! Helt amazing, man har undrat var den har tagit vägen. Det ska ju vara vår&värme, men det är shieta väder i en hel evighet!

Vi hör av oss om igen om vi kommer på mer att skriva!
Soo long suckers! ;D EMILIA&IDA♥


Bismó

2008-05-20 @ 16:09:46
image6HAHAHA, mikaela salmi säger jag
bara, ojojoj, vad ska man
säga xD Måste bara få berätta om
spanskalektionen idag, vi skulle vara
två och två, sen sa cissi en bokstav
och så skulle varje par komma på ett
namn, land, färg, djur osv. på spanska.
Jag och mikaela var pinsamt dåliga,
herregud, vi kom ju knapps på något.
Så vi började hitta på massa saker som lät bra.
 En spansk färg på s, skrev vi sandia,
frukt på c, skrev vi clementina
(vilket visade sig vara rätt sen, mohahah)
och sen ett namn på b,
då kom min käre kompanjon på Bismó ! ;) 
Jag försökte övertala henne att man inte
kunde heta det, (stackars barn i sånt fall)
Men hon gav sig inte så då skrev vi det.
Men vi fick tyvär inte rätt för det heller, skit också.

Kisses and hugges, ida♥


Matte skit och S hOe

2008-05-20 @ 09:57:20
Tjollahopp!! Skolan har bara varat i 1 timme och 30 minuter och jag håller på att döö! 
Det första vi gör är att ha ett diagnostiskt prov, det gick SKIT!
Kunde typ knappt hälften av alla uppgifterna, jävla bajskorv...
(Jag har kommit in i kissochbajs-åldern när det gäller svordomar...)
Just nu har vi SO, jag och Alicia är finaly klara, finaly!
 Mohaha, nu slipper man oroa sig om det i alla fall.
Ida sitter mitt emot mig och lyssnar på Duffy,
Duffys röst är så lovely ;)                                                                            
Igår kväll kollade jag lite på High Chaparall, ÄLSKA FILIP OCH FREDRIK.
Haha Filip skulle vara världens största krokofant på ett barnkalas, 
och ungarna började störtböla.. x)
Killarna i klassen sitter och spelar hårdrock bakom mig,
jag kreverar snart.. Haha kreverar är ett så funny ord, 
Ida började asgarva alldeles nyss när jag
frågade
 om jag kunde skriva det. Idas reaktion:
KREVERA!? HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH!
Men nu ska väl jag försöka jobba lite jag oxå ;) Puss och Kram skumbanan, EMILIA ♥
image7     image8


Vaxning är botten, homosexuella är toppen

2008-05-19 @ 22:19:22
image2

Dagen har både innehålt goodthings och sugsaker,
I skolan idag började vi skriva på vårat fördjupningsarbete i sexualkunskap.
Vi ska skriva om homosexuella, det ska bli skit skoj.
Vi har absolut inget emot bögar, snarare tvärtom.
(Vet att inte alla är likadanamen ändå)
Se på Mark i Ugly Betty som exempel,
man kan ju inte annat än älska honom! :)

Vi skickade ett mail till Roger, som är med i rix morgon zoo, eftersom han är bög,
och är väldigt öppen med det. Så vi tänkte att vi kanske kunde få ställa lite frågor.
Men det stog att han var dålig på att svara på mail, men skit samma, svarar han så svarar han.
Vi har ju inget att förlora på det liksom, tihi^^.

Något mer som jag kan berätta om idag, hmm.. joo juste efter skolan åkte jag till tullinge för att spela lite gitarr, men efter det åkte jag hem till emilius (emilia, kärt barn har många namn)
och vi mumsade i oss flingor samtidigt som vi kollade på 'harispray'.
Den var bra, me like musikaler ;).

Oh juste, dagens sugsak som jag måste berätta om också..
Förra veckan köpte jag och emilia vax för vi tyckte att det skulle vara skönt att inte behöva raka benen
varannan dag typ, så jag köpte en burk med varmvax på h&m, och jag åkte hem till henne.
Men sen funkade inte skiten, det var bara några hårstrån som åkte bort.
Vi kom fram till att felet kunde vara att vi hade för kort hår, så vi väntade en vecka till.
Till idag alltså, så idag värmde vi burken igen och satte oss i badrummet och satte på musik osv.
MEN SÅ FUNKAR DET INTE IDAG HELLER! Vi fattade ingenting, vi hade gjort precis som man skulle..
så nu total bojkottar (stavning?) vi vaxning, får väl fortsätta med att raka sig då... suck, pust, stön..


Love to you // ida :)♥ 


the one, and only

shoolahoppsan,
jag kan ju inte vara sämre jag. måste ju hälsa
- hej jag heter ida levedal nilsson,
så nu känner vi alla varandra, så trevligt ;)
Men som emilia redan skrivit,
har vi våran blogg tillsammans.
puss & kram , ha det bäst :D

2008-07-14 @ 23:49:35

Vi startar om.

Jag och min käre bäste vän Ida hade en blogg som hette timonohpumba.blogg.se men vi tröttnade ganska snabbt på namnet så vi bytte till detta.
Eftersom vi inte vill låta allt vårt jobb på vår första blogg gå till spillo så jag ska klistra in alla våra inlägg från den!
Ha det bäst, pussar Emilia 2008-07-14 @ 23:26:46


RSS 2.0