Valborg 2009


Valborg firades med dessa tjejer.

Först åt vi middag hemma hos Ida. Det var min, Idas och Marcus familjer och småbrorsorna och Marcus var helt knäppa! De bara slogs och brottades hela tiden. Herregud alltså haha.
Vid halv åtta började vi dra oss ner mot brasan. Verkligen alla i Vårsta och Bremora gick ner samtidigt, så alla bildade värsta tåget.
Nere vid brasan mötte vi Josefine, Caroline, Julia och Angelica. Vi stod och kollade lite på elden och värmde oss men sen ställde vi oss på bryggan och pratade och hade mysigt i solnedgången. Amanda kom också ner och joinade oss.
Josefine, Caroline, Julia och Angelica gick hem medans vi tre gick och satte oss på "dansbands-bryggan" och skrattade så att vi fick kramp! Jag lovar, folk måste trott att vi var sjukt påverkade. Några killar kom och sjöng för oss, först var det bara skränigt men tillslut blev det stämmor och grejjer så det lät fan bra. Det började bli lite kallt så vi drog hem till Angelica. Men påvägen dit så fastnade vi vid några gungor och fjantade oss där i maybe 20 minuter.
Hos Angelica körde de Twister och spelade musik, även Axel från deras klass var där (fråga mig inte varför). Vid kanske nio ringde Marcus och frågade vart jag var, så han frågade om han och tre till kunde komma. Det var Tommy, Max och en till. Kvällen fortsatte med hög musik och vi hade skit kul, men det spårade ut lite då och då när det kom folk som försökte komma in. Men killarna hjälpte oss så de stack. Men i det hela vart kvällen jätte lyckad och alla hade kul!

Vi tog massvis med fina bilder nere vid strandparken som ni kommer se här senare.

PUSS IDA & EMILIA

Kommentarer

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback