Love Is Gone


så jefla söta.

världens bästa. i love you.

herman och enziiieee.

girlsgirlsgirls.

haha, tintin från belgien.

boyzzz.

klaaad viking.

me love you. ♥

lars och andreeeews.

mina gullungar. ♥


Hey you. Idag är en riktigt ta det lugnt dag. Är helt slut från gårdagens bravader!
Först kastade jag, Ida och Amanda i oss tacos och snyggade till oss i sista minut för att sedan åka och möta upp Rallouu och Herman med många fler i Tumba vid åtta och tillslut var vi typ 20 pers som hoppade på tåget tillsammans. När vi var i Älvsjö visste ingen riktigt vart vi skulle men vi hittade bussen vi skulle ta och när vi satte oss på den visade det sig att alla som redan satt på den innan också skulle på samma fest. Haha.

Vi var där till nio och musiken kom inte fören vid typ tjugo över tio eller så men vi hade trevligt ändå. Viking hade med sig godis som vi satt och mumsade på. Eh he. När musiken väl kom så blev det drag och folk börjad dansa! Jakieboy kom och jag blev jätteglad. Det var faktiskt riktigt roligt tills några killar gjorde värsta ringen och puttade bort alla och det börjades slåss. Så jävla dålig stil mot Robin som fyllde år och hade festen!

Jag, Adam, Robin och Rasmus kastade oss ut med våra saker i händerna och inom fem minuter var polisen där. Rasmus upptäckte att han inte hade fått med sig sin jacka så Amanda och Angelica sprang in igen och hittade den som tur var. Det var kaos vid bussen och alla bara tryckte sig in och tre stackars killar var de enda som inte kom in. När vi kom till Älvsjö station så började några slåss IGEN. Liksom what's up with that?!

Tåget var jätteförsenat och vi satt fast i Tullinge i tjugo minuter för att det var problem med bromsarna och det hade skett en skadegörelse. När vi ä n t l i g e n var framme i Tumba så hämtade världens bästa Kicki oss så att vi slapp gå ute mer i converse i 18-. Fyfan vad kallt det var. Jag frös en timme efter att jag hade kommit hem och låg med dubbla duntäcken och massor med kläder + raggsockor.

Men det var en trevlig kväll till att börja med i alla fall! Tack alla kära vänner.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Vassego... gör så gärna, i ur o skur, när som... ni behöver bara säga "pip" /for ever "hönsmamma"

2010-01-31 @ 11:19:27
Postat av: Hönapöna

Det är bra med "hönsmammor" i bland! Ett stort tack till dej från en annan höna ;)

2010-01-31 @ 14:34:31
Postat av: Josse

fina bilder =)

2010-01-31 @ 16:23:25
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/

Kommentera gärna en söt kommentar här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (bara Emilia och Ida ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback