Let's just fall in love again

Jag åkte hemifrån 7 imorse och kom hem 22... Och då kanske man tänkte "Nämen ååh vad mycket roliga saker hon måste ha varit och hittat på idag" Men nejnejnej! Först skola och sen direkt till jobbet, samma sak imorgon. Snälla låt det blir helg snart. Är redan helt slutkörd!
Nu blir det middag i sängen och sen dö framför någon film. Natti!

Music Is my Escape.

Btw. Bäst just nu. (spola fram till ungefär en minut i andra videon)

I'll Guess I'll Always Be Yours

Hei. Död var bara förnamnet. Natti.

Lila är fint, men inte såhär...


Påminn mig att aldrig måla naglarna vid datorn igen. HELVETE............



Sverigedemokraterna - nej tack!


På samhällslektionen idag när vi satt och pratade politik började vi prata om den här reklamfilmen. Jag hade inte sett den innan men på rasten kollade vi upp den direkt. Har tittat på den ett antal gånger nu igen och vet inte om man ska skratta eller gråta...


vi skulle aldrig bli som dom


Från Nilsson för 1399 svenska kronor.


Idag blev jag kär i ett par skor. Seriöst. Dödskär. Dessvärre så hittar jag inte dem på hemsidan men de ser ungefär ut som de ovan. Fast i mocka-liknande material. Och tyeep 10 000 gånger snyggare. Ärligt. Och mina kostar 699 kr. Värt.

Blir in till stan imorgon igen för att inhandla dessa!

Freak Out


People aren't meant to be alone


"Because nothing sucks more than feeling all alone, no matter how many people are around."


Just The Way You Are

Tjaaaaaa! Blogga var det ja… Fredagen innehöll engelska, historia, samhälle (döddddda mig), lunch och sen webbdesign för min del. Hade typ tjugo minuter utav en och en halv timmes lektion, så slutade 13.05 istället för 14.25 weei. Sen åkte jag hem, segade hela eftermiddagen och sen gick jag ner till Vårsta och mötte upp Fanny för att sedan promenera hem till Emma där vi firade att hon fyllt 17 för cirka en månad sen!

Vi fick kräftor och skinkpaj så det blev som en mini-kräftskiva, möööms! Kvällen var gosig, rolig och innehöll många skratt hähä.
Tack Memmsan!


Idag har jag varit lite halvkrasslig så har legat och kollat på film för det mesta, kuuuul… Men ikväll ska vi hem till tvillingarna så det ska bli roligare. Nu blir det matttttttt, hejs.

Now no one can save my heart

En av många bilder ifrån Lasse's konsert för tre veckor sen

Hejhejhej hemskt mycket hej. Here I'm again, mer död än levande dock... Livet rullar på som vanligt och det händer massor av saker hela tiden. Men att få mina fingrar att skriva ner allt som händer i fina små inlägg verkar tydligen vara alldeles för svårt. Men vaaa ska man goora? Bara tuta och köra! hiihihih.

I morgon är det iaf en fullspäckad dag. Börjar vid åtta-tiden med engelska, sen lite historia och massor med samhälle. Efter det har vi ett stycke lunch och världens längst håltimme på det. Eller okej kanske inte vääärldens längsta men eftersom att jag är den enda som har håltimme då på typ hela skolan kommer det kännas som en evighet. På toppen av det har jag mitt individuella val "mänskligarättigheter". Har ingen aning om vad det är för kurs men tyckte det lät intressant så det ska bli spännande att se. Dessutom är det bara jag, Emrik och Christian som jag vet vilka det är som ska gå den kursen. Sen kände jag inte igen ett enda namn på hela listan, inte ens några bekanta. Men ja, det blir säkert jättebra.

Jag slutar skolan vid halv fyra och då blir det turbofart till Södertälje för börjar jobba vid fyra. Ni som bor här i närheten och har koll på tågen vet att det är omöjligt för mig att hinna. Men har faktiskt fått lov av chefen att komma lite sent. Inte för att det där var något att skryta med kanske men ändå...

Slutar jobba vid åtta och då blir det turbofart igen hem för då ska jag på födelsedagspaaaarteyyy, ontz ontz ontz!

Japp, som ni ser är det inte en lugn stund imorgon (förutom den där jeevla håltimmen då) så behöver all sömn jag kan få. Dags för min kvällsrutin, somna framför några avsnitt av Two and a half men. Natti!

I still wish you the best


Stop And Stare

Älskar hur bra Ida är på att blogga… Kanske ska ta och byta ut henne? Hmm… Ska fundera på den saken en stund till.

Idag skulle vi ha slutat 16.50 men fick gå kvart över så det var väl rätt okej. Dagen var dock svinlång och klassen gäspade ikapp och skrattade och fjantade sig om vartannat där på slutet. Älskar min klass eh he. Hade kriminologi och ungdomskultur för första gången idag och det verkar vara en riktigt rolig och intressant kurs, weei äntligen något kul i skolan lirre…

Efter skolan blev det beestis och tacos i mängder, mums. Blev några godisar som slank ner också, usch dålig Emilia. Sen har vi ju ändrat lite på bloggen, eller ja världens bästa Rosanna har hjälpt oss på traven tack sötan, men det lär se lite hej kom och hjälp mig ett tag framöver men både ni och vi får stå ut hähä.

-


Lost In Emptiness


A Shot Of You


att se dig fyra gånger på första dagen. det är fan inte okej.
Jag är blöt. Dyngsur. iPoden dog när jag gick av bussen. Fanny svarade inte i mobilen. Det regnade. Mycket. När jag tänker att nu kan det fan inte bli värre. Då kommer det en jävla vägg utav regn ner från himlen. Hela vägen hem. Dessutom har jag fått världens skavsår så haltade.. Det tog 20 minuter istället för 10 minuter som det tar i vanliga fall att komma hem. FML.

Annars då. Första skoldagen. Kändes faktiskt rätt okej. Att få träffa och krama om sina klasskompisar man inte sett på tre månader var gosigt. Att få träffa lille Moulai ute i TK och krama om honom, verkligen världens goaste. Träffa alla människor. Ja just nu suger väl skolan inte så mycket, det är väl mer när alla inlämningar och prov drar igång som helvetet kommer släppas löst. Kul. Längtar verkligen. Inte.

Nu ska jag fortsätta smutta på mitt té, ciao.


Mobilblogg.

dsc00074 (MMS)

Hejdå sociala livet. Hej skolan.


Back To School

Imorgon är det skola igen efter 12 veckors sommarlov. Ångest. Ångest över allt som har med skolan att göra, fast just nu är det klädångesten som härjar.....

Funderar på det här:


Fast vet inte riktigt… Klackskor är inte det bästa för mina knän och dessutom går vi till halv fem imorgon. Och det ska bli mellan 14-17 grader, blää. Fan hatar det här äckliga mellanvädret. Haha herregud hade glömt att livet skulle vara så jobbigt med klädval..................

Ja ja, som sagt skola imorgon. Inte kul. Fyfan åt helvete rent ut sagt. Ska dock bli kul att träffa alla man inte hunnit träffa på sommaren. Men annars så…………… FML. Nu ska jag fortsätta min klädjakt, puss ha're.

-

 


Whenever






H3h3 hade tråkigt medans mamma var ute med hunden……… Det här har jag i alla fall på mig ikväll när jag ska på födelsedagsmiddag för lillkusin som baaaara fyller 16. Lillsnutten dåååå! Idag har jag btw jobbat och sen vart det en sanbb visit till SKHLM där en ring och en svart kofta införskaffades och båda bärs ikväll, wei. (smartaste cheyen i världen kommer på efteråt att hon vill ha varje bild i svartvitt och sen samma i färg för att göra allt lite roligare (enligt mig alltså hehehehe) men har gjort de första i svartvitt så måste fota om alla i färg så att de blir ungefääär likadana hehe…… okej jag är trött jag gör konstiga saker då)

Nu blir de arga på mig därute i hallen, hörrrrrrrrrs.

put a ring on it





-


Get Down


Härnösand


Hajhaj kom på att jag har glömt bort att säga att jag åkt upp till norrland hihih. Så gör det nu, jag är i norrland. Åkte upp i onsdags och har det ganska bra här. Igår blev det shopping med kusin nere i sundsvall. Fick med mig en höstjacka, skor, mössa, fotoalbum, skolblock och örhängen. Skulle kunna dö för skorna, dom är aaaaaaaaassnygga hihih! På kvällen gick jag, kusin och hennes kille ner till stan och satte oss på bryggan. Vi hade lite gott att äta och dricka plus att det var solnedgång, så det var gosigt.

Men nu är min långa sovmorgon (sov 12 timmar inatt) avklarad så nu ska jag och Lee ner på stan här i härnösand och titta lite. Efter det blir det fika med farmor, kanske hör av mig något mer. Annars hörs vi när jag kommer hem på söndag.

Musik Non Stop

Jag behöver inte tillägga att jag sitter som ett lik här i soffan just nu va? Ne trodde inte det.
Jag rör mig fan inte ur fläcken idag. Hade tänkt svänga förbi Erik en snabbis ikväll och hämta mitt halsband och lämna tillbaka tröjan men det får bli en annan dag eh he. Serriderri jag somnar snart.

-


Insane

There is a fine line between sanity and insanity. And I feel like I am balancing on that line. I could fall of anytime now. That’s fine. I like insanity. Sanity is boring.

This Is Me


Crimson Sky


Jag är döööööööööööööööd. Seriöst.

Det som hänt sen i måndags är; nakenbad, Stockholm Boogie och övernattning med de sju tjejerna och Simon. Brunch bestående utav falukorv och spaghetti på Tisdags morgonen. Åka moppe i ÖSREGN bakom Alicia. Ha goskväll med Lalls och Josse. Skeda med Lalls. Åka iväg till Solbo i panik för att få massage. Åka in till stan för att möta upp älsklings Katti och Martina för en fika. Gå runt i stan med Katti och äta pommes på Burger King. Åka till Fittja till Tumba till Flempan för att möta upp Axel tillbaka till Tumba och sen till Erik i Solbo/Uttran. Träffa massor med gamla vänner. Känna sig vilsen och bortkommen. För att sedan trivas bra. Somna efter klockan 6.00 på morgonen på en för kort soffa med en flanellskjorta hårt omdragen runt sig och ett lakan som täcke för att inte frysa ihjäl. Halvsova sig igenom 4 och en halv timmes sömn genom huttringar och folk som snarkar. Bli väckt en halvtimme innan busshelvetet går. Inser när jag sagt hejdå till alla och sitter på 716 att jag tappat min mobil. Tänker att den är kvar hos Erik. Ska lyssna på musik för att fördriva bussresan. iPodhelvetet är dött. Kommer hem och får reda på att jag hade glömt mobilen på bussen men att Emma som tur var hade hoppat på den och hittat den. Tack!

Nu sitter jag i Eriks tröja och kastar frenetiskt i mig en Risifrutti. Wei.

-


Finna Styrka







Aamen jag har kul. Väntar på Fannygoooooos och fördriver tiden med eelskade photoboth ehehhe(...) och senare ska vi åka ut till landetttttt hem till Lallsan. Weeeei!

Mobilblogg.

Sitter i södertälje och lunchar med snygg-josefine det är myyyys. Hejs! PUSS IDA

Just Like A Star

Haha världens sötaste Katti ringde mig så har pratat med henne i någon timme. Hähä så jävla gullig!
Ez te hezdikhem och jag finns alltid här för dig, alltid
.


This Years Love


En låt som jag har lyssnat på i några år men som jag aldrig tröttnar på.
David Gray's röst är helt otrolig.

 


h3h3


May It Be


Jag vill blogga men vet inte om vad. Ööö japp så äre. Så jag skriver bara något okee?


Så atte…… Igår så satt min käre vän Jonte (som bäj tä väj har rakat av sig håret heheh cancerbarn) och jag och pratade om något och han babblade om något och jag börjar asgarva och säger:
"Du är fan störd Jonte!"
"Haha vafan… Varför säger alla det hela tiden till mig?"
"Haha ja det kanske är för att det är sant?"
"Jaaaaaaa haha, det har du fan rätt i!"
Och sen börjar han asgarva hehe…… Kul va? Nej inte? TYCK INTE DET DÅ!!! Fuckers. Hehe skööööja! Ni är rätt så söta ni *Thihi

Och jag är trött weeei. Puss.

-


Silly Boy


bara för att jag ser så lycklig och glad ut. gammmmal bild.

Igår jobbade jag till 15 och sen åkte jag in till Skinnis med Amadeus, Patrik och Sabrin. Vi köpte med oss mat från McDonalds och satt där på berget och bara njöt av värmen och solen medans vi lyssnade på musik från iPod-högtalarna! Hur grymt som helst. Sen kom Max, Kalle och två till hähä… Så vi drog oss mot Västerbron och Sabrin lämnade vårat lilla sällskap. Amadeus hoppade från trean (!!!!!!!!) från Västerbron, weeei. Hehehe fast det beror ju helt klart på hur man ser det hela………… Efter att Patrik och Amadeus hade badat i typ en timme så gick vi till Fridhemsplan och sen rörde vi oss mot Rönninge hem till Patrik. Dit kom det sen några people och det var bara grymt trevlish lirre. Mauri och Linus strippade. Den ni! Sexigt värre. Papi var snel hest och kom och hämtade mig vid 03 någon gång eftersom att jag liksom var på andra sdan jorden och där går det inga bussar………… Wei.

Hade i alla fall en kuuuuuuul kveeell, thänx manss för det!

Vita berget


Mmmmm gillar när pappa lagar maten.

 

Fan hade ju tänkt skriva massor om allt som hänt igår och idag, men icke. Tiden räcker inte till för ska in till Vita berget med ett gäng härligt folk. Ska bara fixa till mig lite snabbt för är fortfarande coop-äcklig, men ha en awesome lördags kväll! För det ska jag haaaa

Ni är bäst


Cuando


Idag var jag ledig! Fysatan vad skönt det var. Kom hem vid halv två igårrrrr med min bebis som sovsällskap, det var hon, jag och Simonnnn som gosade på Skinnis igår eh he. Vi sov till 12-tiden idag, gaaaah skönt! Sen bosatte vi oss ute på baksidan i solen med pooooolen, naaaaaaajz! Me like, nu är jag hyfsat brun igen hähä älska mitt hudpigment.


Hej och hejdå

TJAAAA, tar en liten bild sådär i farten. Ska springa till bussen nu för att åka in till Skinnarviksberget med lite friends. Asmysigt vettni, jaa det var väl allt jag ville säga. HA DET BÄÄÄST!

Mobilblogg.

dsc00066 (MMS)

.


Frukostdejt


Fick precis lite awesome frukostsällskap, ingen mindre än Emma Bolinder. Den ni. Hon smet precis in på toaletten för att uträtta sina behov och då tänkte jag passa på att slänga en liten hälsning sådär.

Just nu är det ganska varm så vi sitter ute på baksidan och myser med massor av god frukost och såklart bra musik i högtalarna.

Lite senare när Emma åker och jobbar ska jag till min kära kusinvitamin Lina. Och egentligen skulle vi båda två tatuerat oss idag men Linas vän som skulle ha gjort det på oss går inte att få tag i. Så vi får väl se hur det blir med det.

Nu ska jag ut och njuta av att vara ledig, c-yaaa!


Imorgon = Fri!

Tjafan. Vet att det var länge sen så tycker att vi kör en liten snabbis, så slipper vi blanda in känslor och allt sådant där trams.

Igår kväll efter jobbet träffade jag Johanna för första gången på typ evigheters evigheter. Vi smaskade på chips och snackade massor av skit nere i strandparken ända fram till spöktimman.

Idag ringde alarmet vid fucking sex på morgonen och efter att ha tryckt på snooza en halv timme ungefär tvingade jag upp mig själv. Kastade mig in i duschen för att vakna till liv och lyckades väl helt okej ändå. Jobbade bara 7 timmar idag så slutade vid tre och då kom Emma och mötte mig i södertälje. Vi tittade en sväng på H&M och sen satte vi oss på en uteservering och bara mööös, det var faktiskt till och med sol! Senare kom även Simon ner och joinade oss och det var mycket trevligt.

Vi avslutade det hela med en fet kebab på Kebab House, den satt som en smäck kan jag lova. Men Simon hade helt rätt, det var helt klart den bästa kebaben jag käkat!

Nu på kvällens sista timmar var min lille gosebjörn a.k.a Josefine här, lärde henne ladda ner film. Stolt.

Oj klockan börjar bli mycket, så nu ska jag lägga mig och somna till några avsnitt av Two and a half men. Det börjar bli lite av en rutin så bäst att fortsätta så lix.

Juste glömde nästan berätta den bästa nyheten av alla... imorgon är jag LEDIG! fyfan va gött. Här ska sovas minst 10 timmar aaaaah.

God natt, gott folk.


SWE - SCO

Jag hatar säckpipor under fotboll…… Annars var det en jävligt bra match, fan vad Sverige blivit grymma!

Schedule

Jag är typ död. Fick i alla fall en fika innan vi slutade med jordgubbsté och bullar så det piggade upp lite mihiihihhihi. Okej skärpning.

I alla fall, kollade precis mina personliga scheman inför hösten och våren och det var faktiskt inte så farligt som jag anade! Värsta är väl håltimman på måndagar mellan 13.15-15.00 menmen…

Visst att man har tänkt att skolan ska dra igång någon gång, men fan inte om EXAKT två veckor.
Shit är verkligen inte beredd på det. Alla människor man glömt som man ska se varje dag. Alla människor som man inte har glömt. Tidiga mornar och väntan på bussar och tåg som är försenade. Läxor, inlämningar och prov. Jobbiga lärare. Ja just nu så är jag inte så himla pigg på skolan…

Men i och för sig så saknar jag min klass och alla fina människor som man bara träffar i skolan. Att ändå få tillbaka lite rutiner i livet. Men ja, inte riktigt än!

-


More Than Ever



Precis sådär jävla seg som jag ser ut på bilden är jag i verkligheten. Gånger hundra. Idag var det upp vid åtta för att börja jobbet klockan nio och köra ett nio timmars pass (som blev ett åtta timmars då mamma åkte hem en timme tidigare och det var helt dött på jobbet så jag behövdes inte så mycket så att säga).

Min lugg är fortfarande ruffsigt och ostyrig sedan massagen jag fick igår, min rygg fungerar igen. Någorlunda. Ska dit nästa vecka igen. Jag har fortfarande ett stort A på min tumnagel sedan i fredags som egentligen mest ser ut som lite gegg. Jag är trött efter en fullspäckad helg och alltför lite sömn.

Jag går och väntar på något som jag inte vet vad det är. Livet flyter på men just nu vet jag inte så mycket. Jag vet inte vad jag vill, vad jag tycker eller vad jag känner. Jag är helt enkelt förvirrad. Blää.

Ikväll blir SOOOVA. En kompis vill egentligen att jag ska hem till honom men jag orkar verkligen inte åka fram och tillbaka kommunalt. Tar sån tid. Synd att man bor mitt i ingenstans. Jaja, vi hörs!

Winnerbäck






















Number 94

(Tänkte först ta en hej-så-här-ser-jag-ut-idag-bild. Men när Photo Booth kom upp och jag såg mig själv i kameran ändrade jag mig snabbt... Sliten är väl bara förnamnet. Så lät kameran sjunka ner så att man precis missar ansiktet. Oups sicken otur, men så kan det gå.)

Halluuu idag känner jag mig lite som en rugbyspelare i min nya t-shirt ifrån H&M. När jag kom hem med mina sju kassar i torsdags och inte fick in kläderna i garderoben slog det mig att jag har fööör mycket kläder. Så har precis tagit fram ett gäng svarta soppsäckar för här ska rensas. Ut med det gamla och in med det nya eller vad det nu är man säger.

Fast kommer inte hinna så långt för ska iväg och jobba vid fyra men börjar nu iaf så får jag fortsätta när jag kommer hem ikväll.

Som Emilia redan har berättat har den här helgen varit awesome! Men nu är det back on track igen, jobbar måndag, tisdag, onsdag (ledig torsdag), fredag, lördag, söndag. Yes där har ni min vecka, men ska försöka klämma in lite härligt umgänge i de små luckorna där emellan.

Ha det bääääääääst!

 


6 Augusti
























Fredagen innehöll som sagt grillkväll med tjejerna och skåningen efter jobbet. Sedan slöt sig grabbarna och cheyerna från Rönninge upp till vårat lilla gaaang! Otroligt gosigt. Men låter bilderna tala för sig själva!

Be Near


tummen upp för den här helgen!
(min lugg dog där i regnet när det var som värst så Ida och Josefine försökte rädda mitt hår så gott det gick)


Både jag och Ida jobbar ju så känns inte som om att det finns så himla mycket att blogga om. Sen är man ju helt död sen när man väl kommer hem och orkar knappt med något. I torsdags var vi båda lediga och firade det med shopping! Är helt jävla luspank nu men det var värt det, fick med mig tio saker hem. En jeanskjol, en blommig kjol, en gammelrosa spetsklänning, ett datorfodral med nitar, en grå/brun mössa, en svart mag t-shirt, en svart transparent skjorta, ett par solvriga solglasögon, ett halsband med kulor och något mer som jag inte kommer ihåg just nu ehehe.

Men nu i helgen har det hänt grejjor ska ni veta! (och nu kommer ett hiiiiimla långt inlägg, förlåt för det men fingrarna bara drogs med!)

I fredags grillade jag, Ida, Josefine, Fanny, Felicia, Emma, Emma, Alicia, Amanda och Johanna (Fannys skånska kusin) här hemma, jag var som vanligt grillmaster och lyckades grilla allt perfekt! Lite senare dök Andreas, Amadeus, Jonte och Niclas och efter en stund även Josefine, Linnea och Amanda! Vi hade en riktigt trrrrrevlig kväll som innebar nakenbad, nagelmålning (det står nu ett stort A på min högra tumnagel), skratt och musik!

Igår var det äntligen Lasse! Vi har gått och väntat sen i Janurai, kändes sjukt konstigt att det redan hade blivit den 7e Augusti liksom. Vi åkte in (efter cirka två timmars sömn eheh) så att vi var där till 10.40 så att vi skulle få vip-band som de första 800 skulle få. Det visade sig vara 17 personer där när vi kom och det blev kanske tjugo till under hela dagen tills ungefär vid fyra då det utökades lite mer när det var en timme kvar till insläppet på konsertområdet - det visade sig alltså att vi kunde ha kommit dit även vi klockan fyra och fått sömn. Menmen vi hade det trevligt i regnet med Johan, Oskar, Lukas och deras vänner!

Det var insläpp klockan vid fem ungefär och då var det fyra timmar kvar tills att konserten skulle börja så vi invaderade café-tältet och beslagtog två soffor med bord och massor med stolar. Där tillbringade vi de timmarna med översvämmad mark (skorna badade liksom när man hade dem nere på marken ni ska få se bilder sen) och jag köpte té för 25 kr och EN(!!!) våffla för 55 kr. Jävla rån. Men gott var det med lite varmt. Försov mig till bussen så glömde regnjackan……… Så var ju ganska så blöt och kall hela dagen.

Men ja konserten då - den var helt jävla underbart bra! Och slutet var rent utav magiskt, med fyrverkerierna precis bakom scenen. Nej det går verkligen inte att beskriva hur jävla härligt det kändes att stå där och höra hans underbara musik live.

Hemvägen är ju en historia i sig den också men försöker ta det korfattat (eh eh). Under näst sista låten så börjar det ÖSREGNA. Jag hade tagit av mig jackan för att det blev så varmt när man stod så nära inpå alla, och kom inte åt väskan så när konserten slutade var jag redan dyngsur och det kändes rätt så ovärt att sätta på sig jackan. Precis när alla vänder sig om och ska börja gå så slår blixten ner och det börjar åska rejält. Hela stan blev upplyst, riktigt mäktigt att se men samtidigt skrämmande då det var kanske två-fyra sekunders mellanrum mellan blixten och åskan vilket betyder att det var jävligt nära. Jag och Josefine gick och höll varandra i handen och Ida, Fanny och Felicia gick och höll varandra i händerna bakom oss så att vi inte skulle tappa bort varandra som vi redan hade gjort med killarna. Alla var svinhungriga så vi drog oss mot Slussen där det blev McDonalds. Satan vad gott det var! Sen åkte jag till Telefonplan där mamma, pappa, Carro (min arbetskollega) och hennes pojkvän hade ätit middag ute så jag fick skjuts hem därifrån och de andra från Liljeholmen och Tumba. Den hemfärden var ju.... eh speciell. Alla förutom Carros pojkvän hade druckit och var ju lite på lyset och sa konstiga saker som de tyckte var otroligt kul haha heregud……  Som när mamma beställer en banan-milkshake från drive through;en och pappa lägger till "utan skal!" och alla börjar fnissa hysterisk……… Eheheh kuuuul.

När jag väl kom hem så kastade jag på mig mjukiskläder och hoppade direkt ner i sängen. Idag vaknade jag runt tjugo över ett och sen dess har jag kollat på film. Så jäääävla skönt, är ju sjukt död i hela kroppen och huvudet idag!

Och snart blir det film igen på 6an och medans så kommer jag ladda upp bilder från helgen!

Mobilblogg.

dsc00064 (MMS)

Vi har stått här i regnet sen 10.40 imorse. Nu är vi snart inne på området! Wei, känns så värt att vi gick upp 07.00 imorse och allt folk kom hit för en timme sen....... Menmen vi går haft det trevligt med alla vara vänner här. KLOCKAN NIO BÖRJAR LASSE!!


Mobilblogg.


Nu har vi suttit och väntat på att jag ska få sätta in mina löner för två månader i typ över en halvtimme på banken. Kuuul! Vi har sysselsatt oss med wienerbröd och cola hähä. Men snaaart får vi äntligen springa iväg och shoppa och eta lunch! Puss Ida

Reach For It


ni får se på en otroligt vacker, oredigerad bild från de varmare dagarna utav sommaren.


Kul uppdatering vi har………… Jobbat 9-18 idag, helt slut. Så jäkla tungt att hålla på och bära färgburkar och andra diverse tunga saker, var nästan död när jag kom hem. Vid 22 gick jag ner till Vårsta och mötte upp Fanny (som äntligen har kommit hem från USA), hennes kusin Johanna och Simon. Sen kom Ida och Josefine, vi satt och gosade i Strandparken och lyssnade på musik och pratade. Sen var dem jättttttttesnälla och följde med mig hem, så slapp dö på vägen hem själv i mörkret och skogen liksom.

Imorgon är jag ledig och då ska jag och Ida in till stan för att shoppa, wei är så jävla sugen på det! Har gått och längtat sen förra torsdagen då vi bestämde det. Men tjollahopp nu dör jag på riktigt här, SÖMN var det ja. Puss godnatt!

Mobilblogg.

dsc00062 (MMS)

Sitter och kollar på färg som torkar och regn som smattrar. Min första vägg målad: check! Direkt från Colorama, Emilia.


Day One



Såhär snygg är jag på jobbet! Första riktiga jobbdagen avklarad och det gick alldeles utmärrrrkt. Jag lär mig allt sakta men säkert, hähä.

Nu ska bara håret torka så ska jag åka iväg till stan med flickorna mina för en fika/middag. Blir awesome!

Mobilblogg.

dsc00057 (MMS)

Jag sitter just nu och äter min lunch ute på balkongen i mina otroligt snygga målarbyxor och turkosa Colorama tröja. Ser jävligt proffsig ut ska ni veta, men ja skenet bedrar eh he. Men nu ska jag smaska vidare på min mat. Ha det brrrrrrrra så länge, puss Emilia.


Chacha bloggen


yeeeeah, så jeevla snygg assåååww.

Nu ska denna snygging slänga sig på moppen för att åka och jobbajobbajobba. Slutar efter åtta, c-yaaaa

 


Zeeebra

Sitter och drägglar över H&M's nyheter på hemsidan gaaaad. Kjolen är asgrym. På torsdag då jeevlar är jag ledig och då ska det shoppas!



för sent


People like to move it


Saturday.....Basshunter.....Typ..bra? JA!

 


Unknown

Det blev ingen Petter……………………………… INGEN ville gå med mig och se honom.



-



Det är jävligt deprimerande just nu. Dessutom suger vädret hästballe. FFML.

Another Day



ehehehehe söt.

Mamma satte mig på städtjänst hemma istället för Colorama idag, då hon tyckte att det var en bättre idé eftersom att huset behövs storstädas eh he men jag klagar inte, slipper ju gå ut i hällregnet. Och sen får jag betalt för det också, naaaaaaajs.

Så just nu är jag fullt uppe i städandet, weeeeeeei.
Och ikväll blir det Petter om jag lyckas få med någon d.v.s. (……………………)


Dancing Shoes


Idag hade förresten jag och världens bästa Fellan middagsdejt. Det var goooosigt! Satan vad jag diggar den bruden, hon är verkligen underbar. ♥

[sen efteråt åkte vi hem till Josefine och gosade med henne och Ida hihi, mys!]

It's Not Said




Haft det supermysigt på Oaxen! Vi har vart på promenad, badat, gått i  en fladdermusgrotta (där det finns ett bottenlöst hål där man kastade ner folk som dött i kalkbrottet), skrattat, ätit god mat, spelat kort, kollat på solnedgången över havet, haft Family Guy maraton, Mikaela har dött varje gång en geting kommit i närheten utav henne (vilket resulterat i en massa skrik och diverse hastiga rörelser med armar, huvud och ben), tagit en massa kort, ätit chips, jag har varit osminkad (!!), blivit arga för att Rasmus berättat spökhistorier, jag har sovit i samma säng som Mikaela och Rasmus och inte kunnat sova på en hel natt (typ), haft dåligt morgonhumör (som jag aldrig annars brukar ha), träffat Rasmus morföräldrar, lyssnat på musik non stop, haft det hur gosigt som helst i Skärgården och ja bara haft det allmänt bra.

Lägger upp fler bilder någon annan dag! Nu ska jag sova, är så hemskt trött och ska upp tidigt för att jobba imorgon. Natti pusssssssss.

RSS 2.0