Flowing My Way

Hejhejhejhej och godmorgon! Sovit gott?
Det här är nog det enda som ni kommer höra ifrån mig idag, för det är suuuuuupermycket att göra och ikväll ska jag bort! Så jag säger även god eftermiddag, god dag, god kväll och god natt och vi ses och hörs! Pusspusspusspuss (neeeej, jag är inte stressad alls... aaaaaaaaaaaaah hjääälp!)


grääääjt sång, även fast den är lite gammal så är den underbar!


Up Above

snodde videon från Emelie och hennes vän Helenas blogg.

Ja tydligen så hade Niklas och Tobias tagit sig friheten att göra ett inlägg med lite reklam för deras nystartade blogg. Eh ja, de är ju som de är men vi tycker om dem ändå... Puss på er grabbar.

Ikväll så var jag och Josefine först hos Nina och firade henne lite smått, det var supermysigt. Men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så åkte vi vid nio tiden. Sen kom Amanda och Ida hem till mig och joinade oss och vi planerade lite för morgondagen. Sen flummade vi och klädde ut oss och haha ja jag vet inte vad.
Roligt hade jag med mina småtossiga tjejer i alla fall!

Nu ska jag sooova, ska upp prick nio imorgon! Wohoo, hääärligt!


Hikkkkkiiiaaaariiii tirrrrriiiiiiiaaaaaakkkkkkkiiiiiiii

Checka in gullepluttarnas blogg<3


Kan Inte


Arghhh Josefine har inte kommit hit än och vi ska gå till bussen om TIO MINUTER!! Och då ska hon hinna klä på sig och allt! HJÄLP! PAAANIK!

Make It Right


Godmorgongodmoooorgon tralalalala godmorgon godmorgon min vän!


Ida har drömt en mardröm inatt. Om vem kan vi inte uttala oss om för då skulle Ida riskera att åka på en tjottablängare för att sedan åka med plingplongtaxin och sen hamna på plåsterhuset... Och det vill vi ju inte! Emilia vaknade halv tio och kunde inte somna om. Nu är Emilia hungrig. Och Ida är kissnödig. Så dom ska gå upp ur sängen.... NU!

Godnatt.


(ja vi har humor...)

Guess What...




One More



Jag är heeelt förälskad i dessa skor som fick följa med mig hem idag!
Köpte även ett paljettlinne, ett typ svart festfodral med paljetter, en stickad lång väst med päls och spetsstrumpbyxor. Jag köpte mig lycklig för ett tag alltså.

Allt Känns Bra

Häääääje, här kommer även jag med ett supersnabbt inlägg. Ska snart rusa iväg med mamma på en mysig lunch och sen ska vi kanske kolla på lite inredningssaker till mitt rum. Kommer bli jättermysigt med en mor och dotter dag, det är något man behöver lite då och då. Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare i eftermiddag eller kväll!

No Effect

Åhåhåhåh vet ni? soooolen skiner ute!

Jag hinner inte skriva så långt eller speciellt roligt nu för jag ska in till da big town med min lilla gulletuss Emma Bolinder. Hon låter för närvarandet som en nerdrogad tand i sina bästa år men jag gillar henne ändå och tycker att hennes röst är så där charmigt rosslig faktiskt. Vi ska ta en liten tripp till hennes pojke som jobbar på en restaurang som tydligen lagar mycket delekat mat. Så personalen äter lunch vid halv två tiden så då joinar vi dom och efter det blir det en sväng i affärerna och kanske bio också? Men vi får se vart vinder bär oss! ha en super dag alla smurfar.



How It Shuld Be


Tobias lekte även lite i Photoboth medans han var här, sött va?


Jaa, som ni kanske märkte så har Tobias varit i farten här på bloggen.
Har tillbringat min tid sen runt 15-tiden med honom, Niklas och Angelica. Det har varit mys som vanligt, har verkligen saknat oss!
Förutom att Niklas råkade sparka mig typ rakt på huvudet så att det gjorde så ont att jag började gråta och fan det gör fortfarande ont :( (jaa, det där förtjänade faktiskt att ha en smiley med även fast jag hatar att skriva såna i bloggen!)
Buhuuu, men jag älskar min Niklas ändå!
Nu håller jag på att svimma här, är så hemskt jävla trött så det finns inte.
Ha det så bra, godnatt!
P.S Me Like You Very Very Superduper Much Rebecka Heumann and Victoria Söderdahl ♥


Leeeeifa

Nu är jag sur
för ingen låter mig ta en lur
jag vill bara slåss
men inte dig förståss
du är som en stol
det kanske inte var en bra liknelse men i alla fall lika cool
hoppas det blir kebab ikväll
så jag kan bli snäll

Walk Away


Gooodermorning! Hur står det till idag?

Jag ska inte skriva så mycket nu, för håller på att dö av hunger här inne i mitt lilla rum. Har varit vaken en timme nu ungefär så ska gå och fixa mig och sen ringa Angelica.

Idag ska vi åka och byta en kjol inne i stan, och sen ska vi kanske hinna träffa Rebecka, Victoria och Ylva om de vill och kan! Sen ikväll ska vi äntligen få träffa våran älskling Niklas igen, han har varit på sitt land från i lördags till idag. Så vi ska ha en myskväll bara vi tre ikväll (tror jag).

Mamma ville gå på bio ikväll, åh det hade jag jättegärna velat göra! Men nu hade jag ju redan bestäm sen i fredags att jag skulle vara med Niklas och Angelica. Men vi kommer ha det bra vi med, hihi.

Idag åker min Jaaaacob bort också, buhuu! Den jävlen lämnar mig här i tråkiga Vårsta och han åker ut i Sverige med sin familj. Han kommer hem på lördag, så då får vi träffas weeei. Pyttsan "att när det är lov så kommer vi kunna träffas jättemycket". Baaah, snacka kan man ju! Höhö.

Ha en bra dag, så återkommer jag någon gång ikväll. Pusspuss.

Tears From His Eyes


Someone new - Eskobar feat. Heather Nova

Det tar faktiskt emot något oerhört att gå upp 05.30 på lovet, men kändes bättre att ta bussen som gick tidigt för då kan man sova på bussen och så hinner jag göra något på kvällen hemma. Det var like kaos, vi åkte ner till stationen i god tid och satt kvar i bilen och väntade eftersom att det var sjukt kallt ute. Men när klockan är någon minut i går vi ut och ställer oss iaf. Vi står och väntar och det går några bussar förbi oss men ingen Y-buss som vi skulle åka med. Klockan tickade och det var iskallt ute, den brukar nästan aldrig vara försenat så vi började bli lite oroliga. Tillslut gick vi och pratade med en utav busschaufförerna och han sa att han hade mött en Y-buss som skulle mot Stockholm.. Vi hade alltså missat bussen. Helt sjukt eftersom att vi stod där hela tiden men aja, så det var bara att kasta sig in i bilen och åka rally ner till Sundsvall. Farmor blev alldeles stressad och jag tror aldrig att hon har kört så snabbt någonsin. Vi satt och stressade henn, köööör om kööör om då - fortarefortare! Men jag bara var tvungen att hinna med bussen, vill komma hem idag! Men ni hann precis som tur var men bussen var nästan proppfull så jag och Tim fick inte sitta brevid varandra men det överlever vi nog. Jag sitter dock i stolen ute vid gången så kan inte riktigt sova så mycket som jag egentligen hade behövt (sov 3-4 timmar i natt) men det funkar. Sova får jag göa i mitt nästa liv.

Jag har haft det riktigt bra där uppe och det har varit skönt att få komma bort ifrån allt några dagen. Men nu känns det väldigt skönt att få komma hem igen, borta bra men hemma bäst! Det är inte många dagar kvar nu på lovet och har planerat nästan alla dagar från morgon till kväll för att hinna med så mycket som möjligt. Jag har ett stort problem.. Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till på Halloween. Jag har sånn beslutsångest så kan inte välja bland alla miljoner saker man kan klä ut sig till. Panik? Ehm joo men typ massor! Så är öppen för förslag, bara att kommentera olika alternativ ni tycker att jag borde vara. Har inte så mycket mer att skriva men kanske gör något mer inlägg senare för jag har nu några timmar kvar på bussen och det är inte så många som är vakna än som man kan prata med. Ni får ha en fantastisk dag alla läsare !

 


Lonely Road

 


Mitt huvud kommer snart explodera för jag vet varken hur jag ska tycka eller tänka.

Fan.

Vill inte säga något. Vill inte förstöra något. Orkar inte. Det enda jag gör är att gå och fundera på allt - it driving me nuts.

Vill skriva av mig i bloggen, men kan inte. Vill inte blotta mig själv på det sättet. Inför er. Fast det är ju det jag egentligen vill kunna göra. Kunna skriva av mig totalt.

Men det går inte.

Inte här.

Jag känner mig så instängd i mitt liv. Gör samma saker dag ut och dag in. Har svårt att andas.

Paniken kommer krypandes hela tiden. Ligger och lurar bakom varje hörn.

Fan.

Saknaden efter dig finns också alltid där. Hela fucking tiden.

Och det gör så fruktansvärt ont.

Men nu har jag sagt tillräckligt. Ska prata klart med mina älsklingar och sen blir det te och sen sova.

Waiting For You



 


Rising Star


Titta vad söt Rebecka är! Hon hade gjort den här bilden (utan texten dock, den har jag lagt till) och skrivit som rubrik "Glädje". Åh hon är ju för söt min lilla ängel! Du betyder så mycket för mig darling ♥


On My Own


Mikael sa till mig
"tänk om livet vore enklare, tänk om kärleken inte vore så svår, så skulle jag kunna slippa dessa sår, dessa sår som finns i mitt hjärta, som får mig att känna en tung smärta!"

Butterfly


BB stands for Beautiful Butterfly

Är det bara jag som totalt a v g u d a r Carolina Gynning? Hon har en sån otroligt härlig energi med sin klingande skånska och hon är så sjukt vacker så det finns inte. Och humor har kvinnan dessutom!

Leave The World


En heldag i Birsta och detta var vad som fick följa med mig hem.

 


Kiss My Lips

Naturi Naughton - Out here on my own
I lördags så gick jag på bio med Amanda, Angelica och Matti. Vi gick som sagt och såg Fame, och den var inget annat än grym! Fyfan vad bra den var, flera låtar som man bara hade rysningar genom hela filmen.

Det var väääärldens längsta kö när vi skulle köpa biljetter men efter 20 minuter så hade vi äntligen dem, wohoo. Påväg mot salongen så såg vi Amir "Gaybloggen" utanför toaletterna och han gnällde över att han inte ville gå på herrtoaletten. Matti börjarde exalterat viska (okej inte viska, typ prata VÄLDIGT högt) "Är inte det där gaybloggen? Emilia det är gaybloggen! Gaybloggen Emilia!" Och jag försökte viska (och ja, jag kan i alla fall viska till skillnad från vissa andra) att "ja det där är Amir, men fortsätt gå nu Matti..."
Haha ja herregud, sen satt Amanda och planerade att ifall han skulle komma in i biosalongen så skulle vi skrika "ÅHH GAYBLOGGEN AHHH!". Något som resten av oss inte var så pigga på att göra om fallet skulle vara så. Haha Amanda är ju lite knasig hon.

Men ja, filmen var som sagt riktigt bra och jag hade en mysig kväll med mina kära vänner.

Carry Me


Världens finaste Angelica. Älskar dig! ♥


Jag vaknade för en stund sen, höhö men kunde verkligen inte sova.

Choklad är gott såhär mitt i natten. Det är cola också. Fy vad onyttig jag är! Jacob Wisén och Mikael Forsell är helt loco på andra sidan msn chatten. Promise.

Och jag och Angelica ligger bara och fnittrar och borde egenligen sova! Upp tidigt imorgon... 11.00. Buhuuu! Men vi ska in till staden som sagt och köpa lite grejjor. Angelica ska köpa en snygg halsduk och jag ska hjälpa henne.

Sen ska tydligen mitt älskade cp-gäng in till staden med sällskap av Virrepirre så vi kanske tar och hälsar på dem också. Gräääjt huh? Meeeen nu ska vi försöka sova. Typ.

Just ja! Angelica har spärrat min mobil på 500 kr, och jag hade överskridit gränsen på 800 kr så jag kan inte sms:a eller ringa! Buuuu, jag dör! Fast det var ganska bra egentligen höhö.

Vi såg förresten P.S I Love You idag. Åhhhh så underbar! Rysningar genom hela filmen.
Make looove, not war!

Gråt inte för att det är över. Le för att det hände.

First Time



 


Bitter End


Hejsan på er! Jag har det bara bra här uppe och nu är redan andra dagen slut. Igår var jag, Lee (min kusin) och Jenny (hennes kompis) och solade nere på badhuset först. Dom solariumen var läskigare än dom hemma och jag brände mig lite grann i ansiktet men det har gått ner nu. Efter det tog vi det lugnt och bastade ångbastu och fixade iordning oss. Sen gick vi bort mot den lilla staden, åt lite lunch och hann med några affärer också innan dom stängde. En helt fantastisk sak som jag tycker att vi borde ha nere hos oss också, är rumpvärme på bänkarna vid busshållplatsen! Det är ju jättemysigt när det är iskallt ute och man tror att man ska frysa ihjäl i väntan på bussen som aldrig vill komma i tid. Det ska jag minsann fixa ner till oss också när jag blir stadsminister, orättvist faktiskt. På kvällen kom Lee's kille Daniel hit och farmor tog fram massor med gammla filmer på mig och lee när vi var små. Det var en hel del blandat, några filmer förstod jag mig inte riktigt på. Hur kul är det att se en bebis som bara ligger och sover? "åhåhåh hon sover, det här måste vi filma och bevara!" Hmmm.. Men jag och min kusin brukade alltid sjunga och dansa inför farmor och farfar när vi var hemma hos dom och det har dom såklar också på film. Helt underbart kul att se på, tårarna sprutade och jag trodde att jag skulle avlida av garv! Vi var så fullt seriösa också det är ju det som är det roligaste. Förstår inte hur farmor och farfar kunde sitta och titta på oss live utan att skratta, vi såg ju jättelöjliga ut. Förlåt Lee, men att åla runt på golvet är nog inte riktgit dans även fast man gör det till musik. Hahahha jaa, dom där filmerna ska jag garanterat visa på mitt bröllop eller något, vilken talang man hade redan på den tiden hööhööhöö...

Börjar bli riktigt trött nu så det får bli en snabbspolning utav dagen, hoppas att ni överlever hihi. Idag väckte Tim mig vid halv ett och det underbaraste var ju att då var klockan bara halv tolv (vintertid you know). Segade någon timme först sen blev det bowling, veem vann veeem vaaan ? Nejmen Ida Levedal Nilsson grattis till första platsen. Sen åkte vi en sväng till Dollar och där köpte jag med mig lite sminkgrejer och sen bidde det middag på det. Efter middagen åkte jag, Lee och farmor ner till stan och gick på bio. Vi såg Bröllopsfotografen och vi kan ju säga att jag och Lee drog ner genomsnittsåldern en del. Men den var riktigt skoj tycker jag, och han som har huvudrollen var ju stencool. När vi kom hem där ifrån gick vi hem till Jenny en stund och lekte i hennes turkosa rum.

Det finns väldigt speciellt folk i norrland, bara så att ni vet liksom.



Later

 


Like A Sloth



Hahaha jag höll på att dö när jag såg vad min mamma hade liknat min bror med...! Så otroligt klockrent.
(För er som inte vet vad det är för djur på bilden så är det en sengångare)

Queen For A Day


bildkälla

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska vara på Halloween! Marie Antionette är det och jag tror att det kommer bli jättebra. Nu är jag sjukt pepp! Ska till hufvudstaden med Angelica imorgon, och då ska jag införskaffa:




ajsomfaan


Två utav mina sjukt underbara och störda vänner har startat en ny blogg. "Vi ska inte ha någon seriös blogg utan som man bara kans skriva massa skit i". Jääsjääs, that's what it is and i like it så tänkte dela med mig utav den hihii. löv jöö muchomucho.


Finally



Den 19 November som sagt ska jag, Angelica och Amanda gå och se Twilight och sen vid midnatt kommer vi att vara några utav de första i Sverige att se New Moon! Åh det kommer bli så jäkla roligt.
De kommer att i pausen kommer det att vara ett Twilight-quiz där man kan vinna massor av sake. sen så kan man tydligen klä ut sig om man vill det, även då kan man vinna Twilight-prylar. Haha, we'll se about how we do with that..

Jag längtar som in i norden, haha vi får se hur pigg man kommer vara dagen efter!


tu me manques

 


All For You



Yoo! What's up?

Jag vaknade för ungefär en 40 minuter sen av att mamma kom in och väckte mig. Fick lite panik då jag skulle egentligen möta Viktor i Huddinge runt 12... Så fick helt enkelt skippa det idag, fiiiilåt Virrepirre!
Idag har jag väl inga planer, min bäste vän har övergett mig för Norrland och öh ja alla andra vette fan vad de ska göra. Kanske ska ta och höra av mig till någon haha.

Och ja mina kära vänner det är ju höstlov, men det tror jag väl inte att någon har missat? Så som jag så fint citerade igår på facebook:

Jag kan ju skylla på att jag inte var på det bästa humöret och störde mig på det mesta haha.

Sen kom i alla fall mina älsklingar Niklas och Angelica hit. Och som vanligt gjorde de mig på bra humör igen! Det gör de alltid, hihi.

Och ja, ni kanske märkte Niklas närvaro här på bloggen igår. Han publcerade ett inlägg som Angelica skrev någon gång i Maj i år och sen skrev han ett fint meddelande om sig själv som skulle vara menat från mig till honom. Dock så stämmer ju allt det där, men haha ja.

Vi åt tacos, var inne på datorn, brottades, myste, kittlades, skrattade, kollade på film och hade det så bra som bara vi kan ha det!

Nu ska jag gå och äta något, för jag är så hungrig så att jag mår illa!


On Da Buss


God dagens, hur står det till? *lyffter av mig hatten och bockar* (har iofs ingen hatt på mig, och jag är ju tjej så borde kanske egentligen niga.. men aja, det där är detaljer.) Är på väg uppåt i landet, Härnösand närmare bestämt. Är det inte typ stencoolt att medans jag skriver det här inlägget rör jag mig sakta men säkert uppåt hela tiden, huuuh? Ascoolt. Det var iaf nästan ett år sen jag var där sist så nu när jag sa att jag tänkte komma upp och hälsa på, hoppade farmor jämfota av förtjusning. Min lilla farmor är för söt hon! Hon vet att både jag och min lillalillalilla bror älskar henne kalops och vet ni? När pappa ringde till henne igår för att kolla läget bara berättade hon att hon redan hade förberett kalops så det skulle vara färdigt så fort vi kom upp. Hiihih man blir ju lite rörd, tår i ögat. Förlåt är ruggigt trött och då blir jag dum i huvudet, det har både amanda och emilia fått bevittna. Vet inte riktigt vad det var för fel på mig igår, men humöret går ju upp och det går ner. Har ingen aning om vad jag egentligen skriver för fingrarna liksom bara går utav sig själva, blajblajblaj. Hade faktiskt tänkt att vara lite seriös för en gång skull, visa att jag faktiskt är kapabel till att skriva ett allvarligare inlägg än en tre-åring kan. Men tyvärr mina vänner verkar det fullt omöjligt. Juste jag sitter ju på bussen, fan det har jag kanske redan sagt. Men det är iaf sådär lagom segt kan jag meddela er där ute. Tim sprang på bussen så att vi lyckades faktiskt få platserna längst fram, jippie. Så halvligger med fötterna emot rutan, som för övrigt är iskall men det var en annan femma. Att sitta stilla på en buss i sex timmar är inte det lättaste ska ni veta, man blir riktigt rastlös och så är det tråkigt också... Men tur att jag har både datorn och mobilen iaf, det gör livet lite lättare att leva. hejhopp gummisnopp.



I will never loose u !

Niklas Garpefors. du är en riktig vän,en vän som alla männisor behöver. du kommer alltid betyda väldigt mycket för mig ! vill alltid ha kvar dig i mitt liv, nu oh föralltid !! jag älskar dig! <3

Utkast: tobias saknar ...

tobias saknar emilia, och  emilia saknar tobias, så jag tycker att han kan komma hem :D

Replaced

 


"We all look like we feel..?"


Be There

 

 


Sunrise

fortsättning..

det roliga är att amanda är fullt seriös och skickar oroliga sms till mig "det är någon som är inne på din msn"

 


Stupid


and so on.. fortsättning följer

 


Don't think

Har precis haft religionsprov om islam och jag tror att det gick riktigt bra faktiskt. Jag kunde jättemycket och skrev som en idiot och hann ändå inte skriva allt. Sånn kick att gå där ifrån och känna sig riktigt nöjd, har inte gått så bra för mig på de senaste proven men den här gången då jävlar ska jag ha minst VG, annars vet jag inte vad jag gör..typ dränker mig i en skål med surfilmjölk. Sitter och har matte nu och det är så underbart att man får fjärilar i magen. Men slutar snart iaf, sitter och räknar ner tiden tills jag släpps ur fängelset. Bara fem minuter kvar. Juste, jesus älskar mig. Det sa burnburken. C yaaaaa puss ida

Get down

God morgon alla bananer. Sitter och äter frukost i lugn och ro för en gångs skulle, råkade gå upp alldeles för tidigt så har en massa extra tid. Och tänkte då ta mig i kragen och skriva ett litet blogginlägg faktiskt. Hinner knappt göra någonting så mycket som jag vill just nu, känns som att livet snabbspolas och jag hinner inte riktigt med. Gör allting halvdant. Tränar inte lika mycket som jag vill, pluggar inte så mycket som jag borde, sover inte tillräckligt mycket osv. Men förutom det så mår jag faktiskt ganska bra just nu, har så många härliga människor runt om kring mig som gör allt mycket lättre. Jag blir så glad och lycklig utav att ha er vid min sida! Nejmen shiit pommes frittes, nu blev klockan massor. Ha det underbart där ute, så hörs vi! Slutar klockan 16.20 och efter det åker jag in till stan med Emma och tränar boxning som vanligt.

No Matter



Åh mår inte bra, inte alls. Psykiskt, fysiskt. Usch, vill inte bli sådär igen. Förstår inte varför det ska bli sådär hela tiden, kan jag inte bara fatta att jag faktiskt har det ganska bra? Gaah, p a t e t i s k t.

 


Fwjååårtizzz



Haha Fanny och Jasso har gjort en grym video, När man är fjortis! Haha fyfan vad jag skrattade, ni är så söta ;)

 


I Heart You



What else to say..?


Saturday Love












Sen var det lite annat bildskyggt folk som Henke, Angelica, Shilan, Emeilie, Matti, Zack, Richard och Vellonen bl.a. som också bidrog till den trevliga kvällen!


Clowns



Tänkte bara visa lite mer utav hur vi såg ut i fredags... Herregud det var nog det mest pinsamma jag varit med om! Hahaha men man kan bara skratta åt hur vi alla såg ut och åt att det faktiskt finns folk som springer runt sådär seriöst. Bussresan dit var ju såklart det mest hemska... Hjälp har nog aldrig fått så många blickar på mig i hela mitt liv, haha! Men nu har Matti änligen fått sin älskade fjortis-fest, och hans kära vänner var snälla och maked his dream come true! Höhö.
Lägger upp mer bilder från både i fredags och lördags imorgon eller något, för nu är jag så trött så att jag tror att jag dör innom en snar framtid - no kidding. Och de säger att man blir utvilad efter helgen, pfft!

 


alive or not


Mad Hatter


Tim Burton har gjort det igen - han har gjort om den klassiska sagan Alice i underlandet till film!
Jag måste se den, jag älskar verkligen Tim Burtons filmer. Sweeney Todd är en utav mina favoritfilmer så längtar verkligen till premiären av den här filmen!
Skådespelare är bl.a. Johnny Depp, Helena Bonham Carter och Anne Hathaway!


So Fine


världen bästa Katti, love ya!

Yoooo broos!
(min favorit hälsningsfras)
Vad händer ute i Sverige då? Själv är jag borta på feeest, men tänkte bara höra av mig och meddela att vi även lever idag, tro det eller ej!
Det är lite trevligt folk här, lovely. Kattigatti är lite blyyyg, men nu har hon börjat prata med lite folk miwhiihih.

Idag var vi ju som sagt hos Victoria och fikade med flickorna. Det var superdupermysigt och vi fick hembakta bullar och en kladdkaka, muums vad gott! Tack mina hjärtan för en härlig dag med mycket skratt! Carolina kom som vanligt med smarta kommentarer som "Kan en penis gå av?" och "JAG ÄR INTE RASIST!", okej internt nu men hahahah fyfan vad kul det var!

Nu ska jag slita mig från datorn, men hoppas att ni har en undebar kväll!

Fourteen


jaa, så kan man ju också se ut om man vill. Berättar mer imorgon, nuu säger vi god natt !


Unusual


Isn't it obvious - Erik Hassle

Har absolut ingenting att skriva.

Såpp nu har jag bloggat OCH lagt in en låt tillochmed, idag händer det mycket på bloggen. Det gäller att ni hänger med på karusellen.

 


Feeling Down



Tjolahopp gummisnopp!
(höhö snuskigt...)
Eftersom att en viss person, HOST, inte uppdaterar och inte jag heller så tänkte jag skriva några små rader här på våran älskade blogg.

Mitt minne suger just nu eftersom att jag knappt sover, så mitt minne sträcker sig typ tre sekunder bakåt. Igår t.ex. så satt jag och Angelica och kollade på Two and a half men och så blev det reklam, och den hade kanske pågått i tio sekunder innan det blir helt blankt i skallen och jag kunde verkligen inte komma på vad vi kollade på! Så jag var tvungen att fråga henne och hon kollade på mig som om jag var helt dum i huvudet och berättade vad vi kollade på... Haha usch det var hemskt!

Köpte världens snyggaste jacka från Boomerang igår, även fast priset sved så är jag otroligt nöjd med den! Beige är den, så den passar ju till svart, vitt och brunt. Jag är helt förälskad i den!
Tack mamma och pappa, älskar er!


Ikväll blir en minst sagt speciell kväll... Och imorgon vid 12-tiden ska vi åka iväg och träffa beteende-brudsen, ska bli asnajjs. Vi ska fika hos världens bästa Victoria! Sen så kommer kvällen bli sjukt bra hoppas jag, höhö.

Men snart ska min älskade mamma skjutsa hem mig till min bästa vän Idaaaaaa, so smell you later.

Beautiful




Puss, goooooooodnatt!




Anywhere


Tjenis penis mina hjärtan! Idag har jag försökt plugga matte på eftermiddagen med det resulterade bara i ännu mer frågetecken och jag förstår verkligen INGENTING! Kommer faila så otroligt mycket imorgon på provet. Hade tänkt skolka från spanskan imorgon eftersom att vi har tre timmars håltimme efter det, men kan verkligen inte missa mer spanska än vad jag redan har gjort. Fy usch och blä! Sen kan jag inte svika Katti one more time. Vi får väl gå och luncha i tre timmar på mcdonken eller något.
Imorgon ska jag in till vår kära huvudstad med Angelica och förhoppningsvis köpa mig en varm vinterjacka! Har nämligen knallat runt med min älskade skinnjacka i två vintrar nu så det är väl dags...
Carolina och jag kom fram till att jag ska leta efter en lite någorlunda slimmad modell eftersom att jag kommer se ut som ett barn som testar sin pappas jacka om jag köper en modell som är stoooor.
Sen ska jag kolla runt lite på tunikor och någon söt festblåsa... Hmm jaja det blir nog bra.
p.s. Virre Pirre är bästbästbäst!


 

- Emilia Graff, du betyder så mkt för mig! Du stöttar mig i alla läget, vad som än hänt! Man kan inte få en bättre kompis än dig! Jag vill aldrig att vi förlorar kontakten. Du finns i mitt hjärta och jag vill inte att du ska försvinna från mitt liv, vill alltid ha dig kvar! Jag verkligen älskar dig Emilia, det gör jag verkligen!!

 

Att helt plötsligt bara få upp något sådant här från sin vän, att någon visar att den uppskattar och älskar en för den man är, gör att man blir så otroligt glad.

He Thrills Me

Har tittat på alla klippen ifrån showen flera gånger nu, gud vad kul vi hade! I det här klippet ser man en bit ifrån själva scenen också men om ni bara vill höra när vi sjunger Honey honey, spola fram till 3:00! Pusshej leverpastej

 

 


Stop Laughing

Åh herregud vad jag garvade åt den här videon! Först tyckte jag inte alls att den var rolig, men så spolade jag fram och kollade på alla de olika personerna - och hahaha det är ju för härligt! Se hur lång tid det tar för er att börja skratta, det tog bara 00:11 för mig haha...


Love It



Hooola, är allt bra med er? Själv så är jag alldeles för trött och sitter med min kära klass i biblioteket och väntar på att vi ska börja. Vi ska gå igenom källkritik i en timme och fyrtiofem minuter, grääjt...
Sen efter skola ska jag vara Jacobs bitch och gå och köpa ett ämnesblock till honom och sen ska jag hem till honom tror jag (?) och sen ska jag tigga till mig lite hjälp med matten eftersom att vi har ett stort prov imorgon i algerbra som vi håller på med just nu.
Imorse kom jag fyrtio minuter för tidigt till skolan... Roligt - eller inte. Så jag la mig ner på bänken vid skåpen och lyssnade på musik på högsta volym och drack lite redbull. Sen kom Johan och skrämde livet av mig, fyfan för dig! Haha. Han, jag och Erik satt och pratade när jag plösligt såg SNÖFLINGOR! Uschabuscha, visserligen så älskar jag snö men det är ju bara oktober!
Skolan är nästan tom idag eftersom att nästintill hela skolan har hemstudiedag... Jaja nu börjar allt snart, hörs väl senare tror jag. Pusspusspuss, och jag hälsar så mycket till min käääre vän Viktor att jag hoppas att han har det skönt hemma haha ;)


I Will Conquer


Häjsan på däjsan. Vi sitter och jobbar med vårat sam-arbete in da bibliotek with Kattikatt och Johan-husmus. Det är sisådär, men med lite cola och skrattpauser då och då klara vi allt. Ha ett bra liv.


Fading Away


jag älskar er ♥

Jag lever. Lovar! Men är inte i min bästa period just nu, faller tillbaka i vinterns/förvårens gamla dystra mönster. Men jag kommer tillbaka... Snart. Det lovar jag också. Puss, och bara så att ni vet; ni är bäst!

Stay And Bleed


Är trött as hell,

Chaachaa (höhö Emilia). Den här dagen har mitt humör åkt berg-och-dalbana. Vi kan ta dagen från början.. Jag vaknade av att mamma kom in i mitt rum och typ skrek. Mitt alarm hade tydligen ring och ring utan att jag vaknade så hon undrade om jag levde (och vart plattången var). Jag brukar ha problem med mina öron och har haft lite lätt lock i ungefär en vecka nu. Men det har jag kunna leva med, men nu?! Hör nästan nada och kan absolut inte äta samtidigt för då hör jag bara hur jag smaskar, jättemums kan jag lova er. Men så jag höll på att skölja mina öron hela morgonen men det blev inge bättre för det. Så blev på jättedåligt humör för jag hörde inget, var astrött, mitt hår var förjävligt, plattången var hos Emilia, hade inga kläder och är i fel vecka - perfekt kombination or not. Så skällde på pappa att allt var hans fel. Åkte till skolan och gick in på vårdcentralen som ligger i samma hus som skolan. Jag går in och tar en nummerlapp och sätter mig och vätar en liten stund och senare blir jag inskickad till en gubbe. Jag börjar berätta för honom om vad jag har för problem - Hör ingenting. Jag vet inte om han också hörde dåligt och inte förstod att jag var döv, men han viskar så lågt att jag knappt hade hört något i vanliga fall. Efter ett antal VA? lyckas jag förstå vad han säger men han vill inte göra något åt mina öron. Jag bad nästan på mina bara knän att han skulle skölja ur mina öron för han sa själv att jag hade vaxproppar och det kan man skölja lite med någon specialgrej så är det klart sen (har fått det en gång förut). Men icke sa nicke, han tyckte antaligen inte om mig och njuter säkert utav att veta att jag går runt som ett ufo och inte hör ett skit av vad min omgivning säger. Nej nu är jag lite väl grinig kanske, förlåt (a). Men mamma ringde till vårdcentralen i tumba istället men dom hade ingen tid förens på onsdag.  Så får gå runt som en liten tant på 23243 år och säga vaaah saa duu? en dag till. Men det är ju kul att pröva på hur det är att vara nästan döv också, lite spännande sådär. Pröva på något nytt. Jomen absolut. Var på lite halv konstigt humör hela dagen och började gråta några gånger till och med. Efter skolan åkte jag till huddinge gymnasium och skulle hälsa på Amanda, Josefine och Fanny. Men när jag kommer dit så var deras lektioner inställda för deras lärare var sjuk. Så jag, Amanda, Josefine, Fanny, Simon och Carl gick ner till Huddinge centrum och fikade. Det var riktigt trevligt må jag säga. Säger bara regnskog, höhöhöh eller med uuusch kanske. Åh herregud det här blir en hel bibel nästan så blir liten snabbspolnig här på slutet. Men efter fikan åkte jag, Amanda och Josefine hem till bitterfittan aka Angelica en stund och efter middagen åkte jag och pappa iväg och köpte TV till mitt rum! Underbart att köpa dyrare saker för pengar som jag själv har jobbat hårt för! Nu säger vi godnatt och titta viktor det blev faktiskt ett inlägg tillslut hihi.

 


Her and me


Nu finns alla låtar ifrån musikalen vi gjorde i nian på youtube, känns som evigheter sen!


Crush


Happy ending - Mika

God morgon Sverige. Ingen vidare match igår va? Menmen livet går vidare som tur är. Har varit uppe i två timmar nu och ska strax åka iväg och jobba - hard workwork. Efter det kommer förhoppningsvis mamma och pappa och hämtar mig och vi beger oss till IKEA. Dom började tapetsera och måla i TV-rummet igår och hoppas att dom hinner klart, annars blir det IKEA någon annan dag. Men vill ju åka dit idag för jag vill också göra om lite i mitt rum. Men nu måste jag upp och borsta tändera, hörs senare om hur dagen blev. Må så gott!

 


Market

Asmysig dag må jag säga, här är en liten del utav alla miljoner bilder vi tog. Kommer säkert upp några lite allt eftersom. Älskar er mina sötnosar, Amanda och Josefine

 



Just Scream

Gårkvällen var riktigt lyckad med nästan alla mina älskade vänner! Det är ni som gör att jag orkar allt. Det var popcorn som täckte hela golvsytan så det var bara att börja städa inatt och sen fortsatte vi imorse... Nu är det fint här hemma, och pappa håller även på att tapetsera om i hallen.
Just nu håller jag och Ida på och fixar oss inför kvällen då vi ska kolla på fotboll hemma hos våran underbara Charlie. Kommer bli asnajjs! Men vi hörs imorgon, tudeluuu!

update; för det första så var vi hemma hos Balle och kollade på första halvlek där, sen fick vi skjuts till Charlie av mamma. Vi hann komma in och ta av oss skorna och jackorna innan alla var tvungna att gå, så vi ringde tillbaka min supersnälla mamma som kom och hämtade upp oss igen och skjutsade oss tillbaka till min käre granne. Där kollade vi klart på fotbollen och sen var vi även tvunga att gå därifrån eftersom att han och Emma skulle hem till henne. Så jag, Jakie the man och Alkolisten aka Rasmus gick hem till mig och kollade på film. Vi hade det väldigt trevligt he-he, lite småflumm sådär...

 


fall


Come on get higher - Matt Nathanson

Goooooodmorgon, är uppe med tuppen idag för jag ska iväg till strängnäs med Amanda och Josefine på marknad. Har klätt på mig koftor, halsduk, mössa, vantar, tjockastrumpor and so on, så att jag inte ska frysa ihjäl. Är galet trött men sova får jag göra i mitt nästa liv, för det har jag inte tid med nu. Ha en underbar dag så hörs vi senare, vet inte riktgit när vi kommer hem.

...


I Can Feel It


All I Want



In My Heart


All my life - Krezip

Tjeenare, är jättetrött så det blir lite kort om dagen bara. Efter skolan åkte jag till Angelicas skola och hälsade på en stund eftersom jag slutade tidigare än henne. Sen åkte vi två in till stan och hämtade min kära skinnjacka på hittegodsavdelningen inne i stan. Angelica köpte ett linne och smycken också innan vi åkte hemåt. Hela min familj var borta så jag fick laga middag till mig själv lite snabbt och sen åkte jag till gymmet med Julia. Körde ett pass som heter funktionell-core och det var skitjobbigt. Har aldrig skakat så mycket i hela mitt liv, trodde allvarligt att det var något fel på mig ett tag där. Har ju kvar träningsvärken ifrån boxningen igår + ny idag = kommer inte kunna gå imorgon. Det jobbiga är att jag har boxning direkt på morgonen imorgon på idrotten, men jajaa jag överlever nog. Nu går ögonen i kors här, så ska upp och försöka sova lite grann. Sov så gott!

Wanna Hold You


tänk hur allt kan sluta... älskar dig nu och föralltid.

Nu ska jag sova. Ska bara gå upp och blåsa håret, för annars kommer det att se ut som ett helvete imorgon. Inte kul. Första lektionen imorgon är idrott - som jag ju inte kan vara med på p.g.a. mina knän. Roligt liksom att sitta och kolla på när alla andra har roligt!... Sen är det bara svenska, lunch och samhälle sen slutar vi som vanligt 12:55. Så jäkla skönt! Sen blir det roligt på kvällen I hope med härliga vänner, bara framtiden kan utvisa det...
Hörs imorgon mina hjärtan!


Feel Good


Det är riktigt skönt att få tala ut ibland, tryck här

 


Really Bad

 


haha råkade lägga in texterna på fel ställen haha men vafan, skit samma, you get the point!


CONCERNED



Jag har blivit helt frälst i facebook spelet Zebra Tower. My god, så fort jag kan så sätter jag mig och spelar det - INTE BRA! Ajajaj... Don't blame it on me om ni fastnar för det.

Godmorgon förresten! Eller mja, jag har varit vaken sen 10 tiden men är som sagt hemma idag också. Mina knän gör så fruktansvärt ont... Men måste röra mig mot skolan imorgon i alla fall, klarar inte av att vara hemma mer! Nu ska jag gå och fixa lite lunch för jag är starving!

Keep Dreaming


I Wonder - Kellie Pickler, min nya favorit sångerska. Så underbara låtar!


Last Request


Julia, Caroline och Josefine, är dom inte söta? ♥

tjuuuba, är lite halvdöd sådär men det är faktiskt små härligt! För jag är död på ett positivt sätt. Direkt efter skolan skyndade jag mig in till stan och mötte upp Emma och Simon och vi småsprang bort till träningslokalen. Det såg verkligen ut som jag hade tänkt mig, välidgt litet och massor med folk. Alla nybörjarna fick köra inne uppe i "ringen" och dom andra körde utanför och runt oss. Så det kändes ju som att man stod lite på en scen och så satt det några killar brevid och tittade på hur gryma vi var. Härligthärligt. Älskar att visa upp saker jag inte är speciellt säker på inför publik. Verkligen. Men det var inte så farligt för efter ett tag glömde man bort att dom satt där. Jag har ju kört boxning nere på gymmet ganska många gånger och tänte att det inte skulle bli så svårt idag. Men det var jättemycket teknik, man ska stå på olika sätt, när man gör så ska man stå på tå men ena foten och vrida höften hit och dit osv. Så det behövs väldigt mycket träning för att jag ska klara av det här. På slutet avslutade vi med fys och en sak man skulle göra var att jag skulle stå och spänna magen och så skulle Emma slå 250 slag i magen.. Det kändes efter kan jag säga! Men när man väl stod där vågade man knappt andas samtidigt och man såg ut som att man hade skitit på sig menmen, det får ni pröva där hemma. Tror att jag ska fortsätta iaf eftersom att det är så bra träning, vi kommer bli asgrymma. Fast en jeeevligt omysig sak är ju handskarna(!) När man satte på sig dom var dom fortfarande alldeles svettiga från passet innan och typ iskalla. Sen efterråt kan jag ju säga att händerna luktade inte direkt hallonbåtar. Har skrubbat dom tre gånger nu men lukten vill inte försvinna, den är liksom inglodd på något sätt! Ska upp och tvätta min händer ett antal gånger till innan jag döööör i min säng. Sweet dreams


Starlight

Nu ville ju Määätti-mähää skriva en dikt också, så då tyckte jag att han fick göra det!
Haha vilken poet han är, eller hur? Good work hihi. Och självklart gillar jag min Matti även fast han skojjar ibland hah!

I'll Be There


Min absoluta favorit blogg är Le Love
Den är så underbar och det är flera gånger som texterna där fått mig att börja gråta! Och bilderna är ju så vackra och söta...

Keep Hoping

.


Köpte världens skönaste halsduk igår på H&M. Älska den verkligen! Den är inte riktigt så brun som den är på bilden utan mer mulvadsgrå. I vilket fall som helst, den är underbar!

I Wonder




He said he would be there for me,
He said he would never leave me,
No one knows how i feel deep inside,
No one was there when it happened in real life,
Him and i became different,
Our love is like a shattered glass now,
He moved on,
I couldn't,
He moved on,
I moved on..
I'm tired of crying for him,
Because I know he won't cry for me,
He blames me for everything,
He doesn't blame himself,

I keep it inside,
I carry with me all the burden too,
I don't want to look back anymore,
For I Don't want to cry over him again,
I don't want to fight back for him,
Because I know he won't hear me,
And he chooses to not hear me,
I moved on..
It's all been done,
I'm someone new now,
So don't come looking for me now, (well, to tell you the truth, he never did. never tried)
Live a life full of smiles and happiness,
Go out without telling anyone about it and feel blessed,
He can keep everything,
I can keep the memories,
I ask for nothing,
Everything is done.


I hope you are reading this. to know how much pain you've caused me and i to you. you and i both know the truth. there's no easy way to say sorry but to rather lie to ourselves and build up those hatred inside of the two of us.

And so i wonder if you do still think about me.
And so i wonder if you do still love me inside somewhere.
And so i wonder if there will ever be another chance for us to tie the knot and never let go.
And so i wonder.
And so i wonder.


I never got the chance to say thank you. I know I'll never be given the chance to apologize eventhough i've apologized millions of times (i assure you i can apologize a million more just for you. let me apologize. I don't want to carry this burden anymore). i don't think i'll ever have the chance to do so. wherever you are. i hope sooner or later maybe someday, everything will be okay again.
källa.

We Are Flying

Tror vi får börja ha typ dagens dikt snart tihih. Men den här har faktiskt inte jag gjort utan den har Anton gjort om sig själv. Tyckte den var lite söt så var ju tvungen att visa den för er.

 

 


Have you Ever



Have you ever - Westlife

Goood morgon allesammans. Var på bio med Amanda och Johanna igår kväll och såg Flickan som lekte med elden. Jag hade väldigt höga förväntlingar eftersom att den första filmen var asbra. Men jag behövde inte bli besviken för den här var lika grym den. När vi skulle åka hem missade vi tåget precis så fick sitta och frysa en halvtimme innan nästa tåg kom och sen kom världens bästa Astrid och hämtade oss i Tumba. Men kom ändå hem ganska sent, halv ett var jag hemma och då var det bumms i säng. Nu på morgonen börjar jag egentligen halv elva med idrott men är helt slut och är inte riktigt så förberädd inför mitt historia prov som jag vill vara. Så hoppar över idrotten idag, typ första och sista gången i mitt liv så ni behöver inte oroa er för att det kommer bli en vana. Gick upp vid halv nio och duschade, klädde på mig och packade min träningsväska så att allt är klart (allt utom sminkat mig) och nu sitter jag och pluggar i lugn och ro. Läser i min extremt roliga bok om och om igen och försöker få informationen att fastna, men det går sådär faktiskt. Måste skärpa mig och börja plugga i tid, sitter alltid i sista sekund och stresspluggar - inte bra! Men nu ska jag fortsätta plugga igen och sen äta något, min buss går 11.38 och då kommer jag direkt till provet. Slutar vid 16.20 och då ska jag, Emma och hennes kompis Simon åka in till stan och boxas. Yes man, du läste rätt. Emma började boxas på Linnéa förra veckan och nu har hon fått mig och Simon att tagga til och börja också. Ska med och pröva idag och se om det är så kul som Emma sa. Kommer antagligen dö, så om det här är mitt sista blogginlägg vill jag bara säga att jag älskar min familj och mina vänner. Ha ett bra liv.

 


Lost Everything




You make it real - James Morrison

Yo brooos! Hur är läget med er alla? Här är man helt död... Fyfarao! Sitter och pluggar inför det kommande historia provet imorgon. Men jag mår inte så jättebra som sagt, huvudvärk, illamående etc.
Sitter och pratar med min nyfunne vän Niklas över msn, han är en väldigt trevlig prick och snart kommer beeeztizz hit med choklad (?) till mig. Jakie är bäst vilket som! Religionsprov idag.. Hmm, det gick bättre än förväntat faktiskt. Skönt att ha det överstökat också.

Ja.. Hösten närmar sig med stormsteg. Eller rättare sagt den är redan här! Åh vad jag älskar hösten med alla stora halsdukar, att sitta inne på mysiga cafén medans vinden viner utanför och att krypa ner under täcket och gosa medans regnet smattrar utanför. Lovely.


I Want You


hiihihi, amanda ville också ha en dikt. Så varsågod, serverad på ett silverfat

 


Rita och Vika


á la mästerverk Ida-Emilia-Jacob


 


Our Future


Emilia, Ida, Fredrik och Oscar

Hejsan svejsan, jag heter Ida och min vän heter Emilia. Vi är två misslyckade flickor som inte kan plugga. Våra liv kommer bli katastrof, vi kommer bli två deprimerade och nerdrogade tanter som ruttnar sönder på hemmet och som är beroende utav A-kassan. Men vi kommer iaf ha våra kära vänner att tänka på. Hur lyckade dom blev, och då kan vi ju iaf sitta där och vara lyckliga för deras skull. Ni är bäst och det vet ni. Hihihihihihihihihihihi. Nejmen vafan, nu kör vi på riktigt. Faktiskt. Slut på facebook. JAAAG MENAR DET! Nu blire plugg! Ska bara kolla om något har hänt på fejjan. Men eeeeefter det ska jag läsa! wiiiiiie. jajajjaj. Hejdå! Klart slut.

 


Poem


Ska bli poet när jag blir stor.


Hide Away


Åh miwhhiihhi jag är så lycklig - besöksrekord idag! Kanske inte låter mycket i era öron men vi har haft hela 104 besökare idag! Wihoo! Grejen är den att det känns som om "Vadå vill någon läsa om vårat tråkiga liv? Va?", förstår ni? Men lalalala nu är jag glad, problemen försvann för en stund haha. Ska hinna duscha imorgon innan jag springer iväg till den åh så älskade skolan också. Tur att man har alla snyggingar där som man umgås med!

Hahah Amanda är alltid så jäkla klockren..! Nu ska jag följa hennes exempel och gå och lägga mig, puss godnatt hejhej hemskt mycket hej!

The Hells

Hahahaha herregud jag tror att jag dör! Det här var det mest komiska jag sett på länge, det bästa är ju Ozzy! Tyvärr hittar jag inte hela klippet på youtube...!  Huuumor, Mandie, huuuumor!

 


Trust Me



Jag vet att mååånga många tjejer (och killar) väntar på att New Moon äntligen ska komma ut på bio, och det gör även jag! Jag blev förälskad i boken så fort jag såg omslaget till Om jag kunde drömma (Twilight). Jag fick en utav de första utgåvorna av boken ett halvår innan den släpptes i Sverige eftersom att jag var medlem i en bokklubb förut. Åh herregud vad jag blev betagen av den, jag blev seriöst som förtrollad! När jag läste andra och tredje boken satt jag och sträckläste dem i tre dagar, jag åt knappt mat haha!
Men jag tycker dock att det blivit för hysteriskt kring The Twilight Saga! Folk har ju nästan blivit helt knäppa. Men jag kommer ändå alltid älska allt som har med det att göra.
Hur är det med våra läsare? Längtar ni till premiären? Vad har ni för åsikter om böckerna och filmerna? Om fansen? Berätta!

 


Nothing To Lose


(det här inlägget är eeenbart för rosanna's skull)

Jeansleggingsen är en tvätt mörkare och skorna är i plysch istället för tyg, men det får duga. Är för lat för att ta kort på grejerna hiahiahia (a)

 


Want It All


Det är omöjligt att sluta lyssna på denna extremt töntiga låt (!)
tooooooooooooaaaaaruuuullee, fett knaaazzzz


I Won't Care


Arghh, pluggpluggplugg... It never ends huh? Om ett tag - bullbak med världens bästa Jacob Wisén.

Remember



Hade en supermysig middag hemma hos Stella med Elin, Jessica, Johanna och Ida. God mat och dricka serverades med mycket prat och skratt! Tack flickor för en underbar kväll som kanske inte slutade på det bästa sättet menmen haha! Pusspusspuss, hoppas alla haft en bra lördag!

 


He's A Fool












Från fredagskvällen, grääjt alltså!

 


Sweet sixteen


Emilia, Stella och jag ♥

yoooo broooo's! Bussen går 19 över och det är väääligt snart, men en liten nisse sa åt mig på skarpen att skriva ett inlägg innan jag gick. Såå, här är inlägget. Min och Emilias söta lilla klasskamrat blir stor imorgon, hela 16 bananer. Så vi ska hem till henne och fira detta med kalas. Det ska blir väldans trevligt att träffa hennes andra vänner också! Det regnar ute och det gör ju allt så väldigt jobbigt, allt blir blött och äckligt. Fyyyfarfar för vädergudarna. Nejmen ajaj nu börjar klockan bli alldeles för mycket, måste hinna packa min väska också. Ni får ha en dundersuperdubermega trevligt kväll gott folk, så hörs vi! Ha ett bra liv.


Get Close



Gårkvällen var awesome med mycket trevligt folk från vår kära skola Sjödal! Det spelades (för det mesta haha) bra musik och folket dansade som galningar. Kom hem vid halv två ungefär, efter att jag nästintill sprang hela vägen hem eftersom att det var några skumma killar som gick efter mig.. Inte så kul.
Vaknade 12.55 idag och gick direkt och började läsa religionsboken. Nu ska jag upp och duscha, fixa mig och sen blir det lite flagg-röj med Viktor för att sedan åka och fira världens sötaste Stella! Och ja, jag vet att det är superdålig uppdatering just nu. Förlåt, och tack för alla tappra läsare som ändå följer oss varje dag. Ni är underbara! Puss.

For My Tears


åh finner inga ord, vill ju bara att du...

 

Nu så har jag fixat mig för kvällen och ska strax springa ut i den kalla höstkvällen. Musiken jag bjuder på idag är Fly With Me - Jonas Brothers, underbart eller hur? Hoppas att ni får en härlig fredagskväll!

 


Play Something

Hahahah jaa, jag och Viktor är väldigt duktiga på att fördriva tiden. Suttit och spelat spel i nästan två timmar och jag förlorar hela tiden - men jag kämpar på! Jag menar han hade ju 99 % tur idag entligt Facebook... Det kan man ju inte vinna emot! (de röda flaggorna är mina, hela 10 stycken!!)

 

 


Heartbeat


tänk när det var sommar, nu är det så jeeeeevla kallt!

Drar till gymmet och tränar med mandapanda nu, hinner inte skriva något nu men kom tillbaka senare ikväll för då finns det saker att läsa! Ha ett bra liv

RSS 2.0