Månskensregn


Jag har världens stiligaste tandborste.

Borsta, borsta tääändernaa.

Ouuu, osminkad. Ful.

Booorsta lite merrr.

Em's ledddsen chey över sina förskräckliga synfel. Tack för de bra generna Mamma!♥

Söt.


GODNATT, DRÖM SÖTT. ♥


Candy Girl


De här snyggingarna hittade jag precis igen när jag städade! Fick dem och chocolate-body-paint i present av Robin, Adam, Mikaela, Mattias, Rasmus, Jacob och Jocke. Hähä, najjs eller vadå?
Thääänx grabbs und Keison. ♥

(fast underdelen är nog helt uppäten, den som sist hade den var Robin, runt halsen dåra hehe, och jag kan inte hitta den någonstans!)


Don't Be Mad

Hej ni. Nu har jag ätit havregrynsgröt med bror min och kollat på scrubs. Måste gå och städa mitt rum snart!
Blää. MÅSTE plugga också. Har fastnat framför datorn tre kvällar i rad nu.

Och som svar på Annas fråga om vilken affär jag var i när jag kollade på inredningsgrejerna så var det faktiskt i min pappas butik, Colorama Tumba. Glömmer som sagt bort att det är folk som inte känner mig som läser här, hähä. Mamma har köpt in massor med fina inredningsartiklar nu och mer är på väg, allt är verkligen jättefint!

Nej nu ska jag springa till rummet har fastnat här för länge, ciao puss. ♥

Bloggar På Bussen


Hjulen på bussen åker runt runt runt, runt runt runt, runt runt runt..

Sitter på bussen nu på vägen upp till Norrland. Eller Härnösand är väl inte riktigt norrland, egentligen ligger det i mitten av sverige. Men sak samma. Är på väg uppåt iaf! Har åkt ungefär en och en halv timme och har en bra bit kvar. Det tar sex timmar upp men har med mig datorn, mobilen, ipoden och har laddat med naturgodis, banan, risifrutti, ramlösa, smörgås osv. så mig går det ingen nöd på. Jag och min kära handekappade bror sitter längstfram i bussen tack vare att han är just handikappad. Jag funderar faktiskt själv på att bryta benet, det har helt klart sina fördelar. Har precis tittat på Green street hooligans 2 och nu är det dags för nästa film, 2012. C YA !

PUSS IDA

 


Who Are you?


Okej bedtime, har precis gjort klar engelskan. Är helt jävla sjukt trött. Och jag börjar helt plötsligt inse att det är folk som verkligen läser vår blogg hähä. Har alltid känts som om det typ är jag, mamma och de närmsta vännerna som gör det, men fan det är ju runt 70 pers här inne varje dag nu.

Man kanske ska börja tänka på vad man skriver nu eh he…

Hjälp, vilka är ni egentligen som läser?

Skulle faktiskt vara roligt att veta, för ni är i alla fall värdelösa på att kommentera that's for sure så man får ju inte veta på den vägen.

Och dessutom så får ni ju faktsikt ta del av mitt och Idas liv och våra personliga tankar varje dag så ett litet hej skadar väl inte?


Och antagligen kommer ni vara lika dåliga nu och inte svara, menmen man kan ju alltid testa!









—————————————————————————————————————————
Och ett snabbt svar på Robins kommentar; Jo det gör hon, haha.

Never Say Never


Mmmm ananas med tuttifrutti-strössel och en underbar röst som kommer ur hörlurarna in i mina små öron.
Livet kan allt vara bra ibland.



Two Minutes

Åh herrgud det är ju himla gulligt! ♥

Listen Up

Jag sitter och äter goda crisp'n light, dricker mjölk och kollar på Scrubs. Det är gosigt. Har jag nämt hur mycket jag älskar solen? I alla fall det gör jag. Allt känns bara så jävla bra då.

 


Mobilblogg.

dsc00549 (MMS)

Vi älskar matte. Från djupet av våra hjärtan. Seriöst. Martina är feg och vill inte posa. Det är mat om 20 minuter och jag dör snart av hunger. Seriöst. Puss Emilia.


Tuesday

TJA! Vi sitter i biblioteket och stirrar in i väggen, räknar hur många fingrar vi har, gäspar och sträcker på oss... aa, ni förstår hur roligt vi har. Vår lärare är sjuk så vi börjar dagen med en låång håltimme. Alla är alldeles för trött för att göra något vettigt så vi räknar istället ner sekunderna tills det händer något. Nästa sak som händer i våra liv är matte. Spännande liv. Det händer så mycket saker att man nästan får huvudvärkfaktiskt.

Dagen fortsätter med lunch, engelska och muuuusik för mig och biiiild för emilius. Mega kul tycker vi! Vi älskar skolan!!!!!! Tänk att det är lov snart, hur ska vi klara oss utan att gå upp med tuppen varje morgon och plugga arslet av oss varje dag. Det kommer att bli tufft..

 

This One Time


hihi gammal bild. ♥


Heii. Jag har fastnat på facebook och pratar med en veeldigt trevlig och söt kille. Lyssnar på helt awesome musik också och pratar med två av mina beeesta veenner! Så det är gosigt.

Bussen går 07.42 så jag är inte så pepp alltså. Måste alltså gå hemifrån 07.30. Och det betyder att jag måste upp senast 07.00. Livet är tufft. Snart godnatt!

A Part Of Me


langar bild med strandtennis-spelande i solnedgången.


Jag är taggad på sommaren nu! Grekland, sol, midsommar, bad, vänner, lära mig åka bräda, shoppa, tälta, alla grillkvällar, åka iväg till olika platser och events med folk man gillar… Ja vad kan man inte gilla med sommaren egentligen? Och det är bara sju riktiga skolveckor kvar nu. Galet.

Kungshamn i sommar gott folk? Gerald vill gärna ha dit mig på besök och det skulle vara awesome roligt! Jag och Fanny är i alla fall taggade. Om det blir av kommer det bli grymt. Saknar faktiskt den där filuren en aning, verkligen underbar människa! Han har/är med i ett band som har ett otroligt skönt sound, klicka in här och lyssna vettja!


Höhö vi kör en Elov & Beny - Sommarmustach. Bara för att suktas med riktigt dålig sommarmusik som man blir glad av!

Mobilblogg.

dsc00548 (MMS)

En cola och val av tapet och inredningsdetaljer och vi är på väg hem. Sitter och väntar på bussen nu, det är svinkallt ute! Puss Emilia.


Mobilblogg.

dsc00546 (MMS)

Nu står jag i mamma och pappas affär och kollar på inredningssaker och tapeter till mitt rum! Gammelrosa, svart och vitt ska vara ledfärgerna. Vi får se hur det går! Nu jävlar ska jag leka inredningsarkitekt. Puss Emilia.


Out Hunting

Detta är det som händer halv ett en söndagsnatt. Jag och * är som sagt på killjakt. Detta kan bli kul.

Have Hope


Avoir de l'espoir.


Ja ni ser ju mina fantastiska skickligheter i iWeb men sådär vill jag att min tatuering ska se ut på ett ungefär och hur den ska vara placerad.

Betydelsen är 'ha hopp' och är något som betyder mycket för mig som person av olika anledningar. Sen har alltid det vackra franska språket fascinerat mig och varit ett språk som jag har beundrat även fast jag själv inte behärskar det.

Jag ska självklart vänta tills jag blir 18 tills jag gör den, det är ändå något man kommer ha hela livet och inget som man helst vill ångra att man gjort. Så betänketid känns som ett måste.


Saving Earth












Ja ni ser ju. Detta är faktiskt människor jag umgås med. Helt normala. Jag och Emma i alla fall. Som för övrigt är sjukt lika varandra till personligheten så att det snart börjar bli lite läskigt.

Jag var ju sådär duktig och uppdaterade er med tre hela mobilbloggar igår och det blev som sagt inget fotande. Dels för att det var äckligt väder och dels för att Fanny glömde kameran hemma. Det är nog bara något som hon kan lyckas med.

Vi gick på stan istället. Jag fick med mig hem två randiga oversize-tröjor från BikBok för 49.50 kr styck.

Sen blev det Taco Bar. Gottttttttt. Helt plötsligt kommer Kissie och DennisM in och sätter sig vid bordet bakom oss. Jag satt och fotade Fanny och Amanda och sen så vill Fanny ta kort på mig. Självklart tror de att Fanny ska ta kort på dem och börjar ta upp servetter för att gömma sig bakom och fnissar lite generat båda två. Öhh okej… Man ser DennisM lite halvt på den otroligt fula bilden på mig. (mitt hår var också för övrigt helt jävla hemskt igår)

Sen petade DennisM mig på axeln och bad mig ta kort på dem med hans kamera. Det gjorde jag. Kissie gjorde världens fulaste min med en taco instoppad i munnen. Ingen av dem har lagt upp den bilden på sina bloggar. Höhö.

Min rygg finns btw med på DennisM:s blogg. Nu är jag typ känd? Wow.

Sen gick vi till Kungsträdgården och sen kom Emma. De släckte ner allt ljus och facklor tändes på scenen. Andreas Johnson sjöng med en akustisk gitarr, det var nästan lite magiskt. Tänk bara om det hade varit Håkan… Sen kom grabbarna grus efter ungefär halva showen.

Det var i alla fall helt awesome och gosigt.

När det var slut åkte vi till Huddinge och skulle hyra film. Allt var stängt. Så vi åkte hem till Fanny och kollade på P.S. I Love You och gosade. Vi sov där och sen så var det ju sommartid idag så vi förlorade en timme. Buu.

Firade Angelica


En glad Anders

Söta Elif och Emelie

Alicia & Födelsedagsbarnet

Hungriga flickor

Barndomsvänner

Skååål

Puttenuttiga

De här bilderna är total snodda ifrån Julia Hörnell eftersom att mina bilder är mindre fräscha. Här fick ni en liten tjyvkik ifrån i fredags iaf. Puss på rumpan

 

 


Mobilblogg.

dsc00540 (MMS)

Här står vi och fryser. Konserten var gosig. Fjortisarna skrek som om titanic sjönk när Darin var på scen. Nu ska vi hem till Fanny och gosa. Hoppas ni har en trevlig lördag för det har alla vi åtta haft och kommer ha! Puss Emilia


Mobilblogg.

dsc00537 (MMS)

Nu är vi på H&M. Det blev inte så mycket fotande p.g.a. det hemska vädret. Fanny fick precis en uppenbarelse efter att vi hade förklarat en facebookgrupps namn för henne. Hon är för smart för sitt eget bästa ibland. Amanda påpekade precis att den som uppfann blixtlås måste ha varit väldigt smart. Vi ska gå och äta snart och fördriva två timmar för att invänta earth hour show. Wei. Puss Emilia.


Mobilblogg.

dsc00533 (MMS)

Just det glömde berätta att jag åt våfflor på våffeldagen i torsdags, mums. Just nu är jag på väg ner till bussen för att åka in till stan med Amanda och Fanny för att fota, eller ja jag är ju nere vid bussen om några sekunder bara. Hungrig är man också.... Puss på er, Emilia.


......



Ojojoj


eh he he humor.


Hey You


bild från när jag fotade inne i stan härom veckan.


Hej. Jag är uttråkad. Jag är fortfarande sjuk. Har varit död i tre dagar nu. Det kryper i kroppen på mig fastän jag är helt slut. Jag har ätit en god middag. Kycklingsouvlaki med typ helt awesome goda pommes och tzatsiki från kolgrillen. Just nu sitter jag och pratar med Maiorana på ze facebook. Och Mikaela på msn men hon är död. Och Amanda och Fanny på sms men de dog de med. Vi kollar på Djurgården-Brynäs här hemma och difffff leder med 2-0 än så länge och det är tredje perioden. Nej skojja nu har det gått ett tag nu står det 3-1. Men Djurgården leder och det är det som är huvudsaken! Chatten fuckar upp hela internet men det är trevligt att prata med Viktorrrr som alltid så jag är glad. Ihhh nu är det slut 3-2 och DJUUUURGÅRDEN VANN!! Slagsmål på slutet, me like.

-------------------------------------------------------------------------
Okej vad dålig jag är på att blogga nu. Går ju typ 20 min mellan varje gång jag skriver i samma inlägg duktig Emilia. Sitter och pratar med Louise nu eftersom att Viktorrrr var tvungen att lämna över datorn till sin syster. Hon är med Mattias och Helena så pratar lite med dem också, hihiihhihi gosigt!
Jag ska nog gå och lägga mig snart... Hmm får se. Ha det bra, puss.

Just det såg på Jennifers blogg att hon var med och tävlade i en tävling som Nelly anordnar så tänkte att varför inte ge det en chans höhö?

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Get Ready


Nya nagellacket är på platts, kläderna är på och håret är platt. Nu blir det kalas. Heeeej!

 


Earth Hour 2010

Imorgon mellan klockan 20.30 och 21.30 är det Earth Hour och då är det meningen att man ska släcka allt ljus för en ljusare framtid för att visa sitt stöd för klimatet och samtidigt uppmana världens alla makthavare att agerar i klimatfrågan.

Inne i Kungsträdgården så kommer de att hålla i en show i samarbete med Rix FM s.k. Earth Hour Show som har start klockan 20.00. Det kommer komma kända artiser så som bl.a. Darin och Laleh.

De kommer hålla igång ett svagt scenljus genom att professionella cyklister trampar igång det och det kommer finnas massor med facklor och levande ljus. Klockan 20.30 släcker de alltså ner allt.

Jag och mina vänner hade tänkt gå dit i alla fall, verkar ju bli riktigt häftigt!

Rubrik

Tjuusan. Sitter i datorsalen i skolan och har precis skrivit ut mitt EU-arbete. Så grymt skönt att äntligen bli av med den. En stor börda är borta ifrån mina axlar! Snart kommer Emma hit och möter mig i Huddinge, sen ska vi gå och sola medan vi väntar på att Johanna ska sluta. Sen ska vi alla tre leta reda på den bästa presenten till den bästa! Sen blir det till att åka hem och duscha och fixa för ikväll blir det födelsedagskalas. Vi kanske hörs något senare men om inte, får jag önska er en trevlig fredag!


Gummi Som Gummi Liksom

Första dagen på badsäsongen kommer en blind man ner på stranden. Han börjar blåsa upp en "Uppblåsbara Barbara".Badvakten ser det hela och springer fram till mannen och säger:
- Du få inte ha en Barbara här på stranden ! Den blinda mannen funder ett tag och säger sedan:
-Är det här min Barbara ?! Fan, då har jag knullat gummibåten hela vintern......

eh he he jobbigt.


Be There



Denna flicka är ju något så himla underbar, ville bara säga det! Puss på världens bästa Martina. ♥

Vad tycker ni?


Eye Of The Tiger

Såpp, nu ser jag ut som en pojke. Då är allt som det ska vara.. Ska strax rulla ner till vårsta och ta bussen till gymmet med min vän Amanda Johanna Möller Berg. Skulle egentligen ha boxats med Emilia med eftersom att hon har blivit sjuk tar Amanda hennes plats i ringen. Satte på mig pappas stora gråa adidas munkjacka och drog på mig luvan och sa till mamma att jag kände mig som Rocky. Hon bara garvade åt mig, jag förstod ingenting....

Är snart klar med mitt EU-arbete också, eller har väl egentligen det jobbigaste kvar. Så det blir nog en lång natt framför datorn eftersom att jag måste iväg nu. Menmen imorgon kommer bli grymt så det gör inget om jag är lite trött!

 


Purple Haze


Hej jag vill dö. Huvudet sprängs snart. Jag blev yr och blev tung i kroppen av att bädda min säng. Jag fick ännu värre huvudvärk när jag var duktig och tog ur diskmaskinen när besticken skramlade i lådorna. Snart kommer Mands och Fanny med en massa godsaker. Man måste ju bara älska dem.

På Rätt Kurs!

Igår vad vi ju lediga och det var grymt skönt, men jag var tvungen att gå upp vid åtta och sätta mig och plugga iaf.. Men det var helt okej och vid två åkte jag iväg till Anexet med jobbet. Det är en stor middag/föreläsning/show (typ) för alla som jobbar på Coop. Man samlade alla som jobbar på Coop i Stockholmslän, hälften i tisdags och resten igår. Det var faktiskt ganska trevligt, god mat, komikern Jan Bylund uppträdde (askul!), mysigt mingel med champange och sen uppträdde Orup och Smalare än Thord. Det var så sjukt mycket folk där och det fanns alla typer av människor. Unga, gamla, smala, tjocka, fula, snygga osv. Jag försökte ta några bilder men failade ganska hårt, men vafan.. Här har ni dom iaf! :)



Den underbara buffén! Väldigt suddig bild dock

Försökte få med alla på bild så att ni skulle förstå hur sjukt mycket folk det var där

Den asgoda maten!

Orup och Smalare än thord stod för musiken

"Jag har kort på en käääändis! wooow...."

Jag och lilla Emmsan


Ännu Stark

Jag är otroligt arg just nu. Och har en himla huvudvärk. Roligt att bli sjuk nu också. Tack som fan. Lär väl inte kunna somna heller p.g.a. all jävla hosta och halsont heller. Kul. Godnatt.

you may kiss me


Kakor är också bra för hjärtat. Särskilt dessa läckerbitar, mums måste nog vara de godaste kakorna som finns i hela världen! Jag har för övrigt varit världens klantigaste och lyckats spilla ut saft över hela bordet och golvet.

Två gånger.

Sen har jag också varit världens underbaraste (ja tänk er IDAG IGEN) och plockat ur och i diskmaskinen och handdiskat en stekpanna. Åh vad jag har varit duktig och snäll de här senaste dagarna!

Igår åkte jag ju som sagt och köpte den där jackan i Skärholmen (det tog typ huundra år att ta sig dit och det är ju liksom kanske 10 minuters resväg egentligen mellan Huddinge och Skärholmen. Max.) åt Jacob som dessutom var sjukt snygg på honom. Sen köpte jag en skinnjacka åt mig själv. Jävligt snygg den också. 1998 kr fick jag (eh pappa) betala för den. Tack papi! ♥ Jacobs jacka kostade 150 kr. Lite skillnad sådära.

Sen var jag jeeetekissnödig och fick sitta på en buss som var jeeeteskumpig och som också tog sisådär hundra år den med tills jag äntligen kom till Flemingsberg och stå och vänta på ett försenat tåg och sen kasta mig av i Tullinge för att springa upp till Tullingeberg.

Jag tror aldrig att jag tagit mig hem så fort någonsin till Jakie. Åh att kissa när man är sådär hemskt kissnödig är nog en av de skönaste känslorna som finns, aaah visst?

Sen var jag där restrerande av dagen. Gosade, pratade och kollade på tv. Gjorde pannkakssmet och åt världens godaste pannkakor! Lite mer gos och sen kom gullimamma och hämtade mig.

Underbar dag! Idag har det som sagt varit lite mindre bra… Men ska snart träffa Mands och då blir det bättre. Puss.

Mobilblogg.

dsc00529 (MMS)

Mobilblogg. Just nu sitter jag och försöker skriva på våran stora hemskrivning om EU och som ska vara inlämnad på fredag... Astråkigt men jag har kommit igång bra nu faktiskt. En god kaka har jag också hittat! Mums. Har blivit lite sjuk, men jag klagar inte. Imorgon är det torsdag och då är det boxning som gäller! Puss Emilia.


Accessora


Nejmen titta vad jag hittade i köket när jag vaknade!

Mina smycken ifrån Accessora!

Är jättenöjd, fast tror jag ska skicka tillbaka halsbandet för det var inte ritkigt som jag hade tänkt. Men ringen åker helt klart på redan ikväll!

 


Mobilblogg.

dsc00527 (MMS)

Jacob ska alltid vara så otroligt seriös på foton. Pusspåhonom. Testar för övrigt att mobilblogga hoppas att det funkar, typ supercool? Nej nu ska jag sova är helt slut efter den här långa men ändock underbara dagen, puss Emilia.


He's My Everything


Pussas är bra för hjärtat.

I'm A Creep

Imorgon börjar jag 10.05. Bussen går 09.10. Jag måste upp 08.00 för att duscha. Kuwl. Jag har fortfarande huvudvärk. Och jag har världens sötaste Jacob :):):):):):)

Nu ska jag sova. Gnatt puss!

måste också få tillägga att jag nog är världens underbaraste som ska åka till skärholmen imorgon bara för att kolla på en jacka till bebbu, fan vad jag är snäll.




Best Days


bild i repris, såna är jag duktig med.


Heii. Jag vill börja med att säga att min beeestis har världens bästa humor. Verkligen. Sen vill jag även säga att jag stannade hemma idag p.g.a. att jag mådde allmänt pissdåligt och ville gömma mig under täcket restrerande tid av dygnet. Jag var uppe till 13.10, åt frukost och skrev lite på min hemskrivning om EU. Sen ut på en två och en halvtimmes prommis med Mands som innebar sol, prat, chips och cola. Gos! Sen har jag skrivit liiite mer på hemskrivningen och snart ska jag iväg till gymmet med Ida för det finns lots of things som vi måste prata om! Nu ska jag äta oxpytt, pusspusspusspusspuss.

Hej Alla 93!


En sådan där fräsch puss till er


Vi hade 93 besökare igår. Det är typ jeeettemånga människor! Nu sitter ni säkert där och har flera hundra besökare på era bloggar och tycker att 93 inte alls är så många... Men tänk er att nästan hundra personer tänkte något liknande igår "åh jag kanske ska ta och kolla in emilia och idas blogg, den är så himla fantastisk!" Gillar hur ni tänker people, tycker att ni ska fortsätta tänka. Hihihihihihih. Jag och Emilia är 93(or) och ni är 93(st), eh he he.

Come Around











Det här är de enda bilderna jag fick med min lilla kamera, eller ja det var endast då jag hade tid att ta foton! Men några av mina underbara, fina tjejer fastnade på bild iaf. ♥

 


Lovefool


Vitt linne 79:50 kr H&M, Svart puffärm 79:50 kr H&M

Rosa med spet 79:50 kr H&M, Svart kavaj 199 kr H&M

Leggings 199 kr Lindex, Vitt spetsfodral 249 kr BikBok

Rosa volangtopp 139 kr New Yorker


Sådär ja, här har vi mina senaste inköp ifrån fredag, lördag och söndag. Ska försöka bli bättre på att visa upp vad jag köper. Ha det bäst!

 


Dream A Dream


Till lunch bidde det en het grek på nancy's


Mamma och Kusinvitamin

Engla fick mumsiga pannkakor

Världens sötaste!

Chacha bloggen! Mamma kom in och väckte mig imorse och jag var helt död ifrån kvällen innan men det var bara att hoppa upp och fräscha till sig. Åkte till södertälje med mamma, Lina och Engla och myste runt hela förmiddagen. Vi åt lunch på nancy's och jag hade inte tänkt att köpa något men fick med mig lite saker hem iaf (såklart..) vid fyra-tiden åkte vi hem till oss och åt tacos, byggde koja och blev jagade av krokodiler. En riktigt händelserik dag må jag säga. Nu ska jag plugga lite och snart kommer Angelica och då börjar ballar av stååål Pusspusspuss på näsan.


Damn Girl


kusin och jag.

Igår firade vi mig här hemma med kladdkaka, grädde och hallon och en massa underbara vänner. Halva kladdkakan hamnade i mitt ansikte av Bebbu. Men det fick han slicka upp! Massor med fina presenter fick jag också så tack så hemskt mycket allihop som förgyllde min kväll!

 


Belong To Me


Heiii. Jag vaknade 06.41 imorse. Jag kan inte sova länge på helgerna längre och det typ suger ju. Men låg och halvsov till nio-tiden ungefär och nu är jag uppe och pigg som en lärka. Eller något i den stilen. Kommer vara död ikväll (och då betyder det att jag kommer bli allmänt fittig om folk beter sig på ett sätt jag inte gillar och så vill vi ju inte att det ska bli) men får väl ta en powernap eller något lite senare. Nu ska jag eeeeta frukost och jag har en hemskt träningsvärk i solar plexus och i låren. Ciao darlings! ♥

Charader



Charader på Södra i väntan på tåget.

 


Houndred Chances

 


Fina cheyer på väg mot Estetiska valet.

En Emilia med förnödenheter.

Crashade madres y padres jobb i tisdags och åt mellis och läste tills jag fick skjuts hem. Gos.

Var och såg Alice In Wonderland 3D i onsdags.

Amanda och Josssefine.

Vi är schnygga.

Filmen var awesome! Jag vet, jag är duktigt på att variera posér…

Idag var vi barnvakt åt Engla hela eftermiddagen/kvällen.

Vi fikade och fönstershoppade i Tumba.

Sen blev det middag på McDonalds. Jubel från lilltjejen!

Så puttenuttiga!

Hejhejhej jag hade rött läppstift idag och kände mig sådär supermogen med kavaj till.

Veckan har gått fort och varit mysig. Är helt död just nu och måste packa inför imorgon då vi har idrott på morgonen. Sen har vi svenska och slutar för dagen 10.50. Då blir det gymmet med Ida, köpa en klänning i Tumba och sen åka till Skärholmen med Fanny efter det. Vi hörs väl när vi hörs, pusshej ha det bäst!








Pannkakor!


Nu har vi precis pumpat på gymmet hela klassen. Vi är riktiga biffar allihopa så jag skulle passa mig om jag var ni... När vi kommer till matsalen är kroppen tio kg tyngre och väskan släpas i marken.. Men då ser vi ljuset i tunneln, eller alltså i matsalen, DET ÄR PANNKAKOR MED SYLT! Idag är en bra dag och detta är ett sådant där vanligt cpmobilinlägg. Men det blir lätt så för bara skriver på liksom och det är så jobbigt att gå upp och kolla igenom vad man har skrivit. Så nu har ni kastat bort några minuter av erat liv på att läsa en jävla massa skit. Nu ska jag sluta tortera er. PUSS IDA

I'm Cold

I mitt huvud är det vår, solen skiner, det är varmt ute, man går runt i solglasögon, äter glass, har bara på sig en tunnjacka och converse.. ni fattar poängen. Men det är bara ett problem här i verkligheten.. DET ÄR FUCKING SVINKALLT! Men dum som jag är försöker jag intala mig själv att det är som i mitt huvud (vår och varmt) varje morgon. Trodde jag skulle frysa ihjäl idag faktiskt, men det ser ju varmt ut iaf så försöker leva på det. Vi får väl se hur länge det håller... eeeller så ger väderguden oss lite värme här i vårat lilla iskalla rövhål till land. Over and out.

Flowers Everywhere

Sprang in en sväng på H&M innan jobbet idag, fick med mig lite fina blommor hem. Ca 30 kr/st!

 


Living On The Edge



Haha garvar bara åt mig själv. Jaja men nu när jag ändå gjort mig besväret ett filma så kan jag ju lika gärna lägga upp det. Jag menar det är ju inte första gången jag skämmer ut mig? Jag hatar btw min röst så hemskt mycket, usch äckligt ful är den. Och jag har ingen aning om vad jag babblar om på slutet…… Eller i början. Eller äh jag fattar inte varför jag ens börjar prata från början…… Låter ju bara miffat.

Happy Girl



 


Never Apart


slitna tjejer.

bulle, mums.

Fanny är snygg.

leka turister är roligt.

glatt födelsedagsbarn.

jag och två av mina fina bästa vänner.

mina älsklingar.

tårtan på kvällen.

Vi var ju ute på kvällen/natten på lördagen så klockan tolv så sjöng alla för mig och sött folk ringde och grattade och sms:ade! Sången i busshållsplatsen var väldigt fin må jag säga och Idas och Robins specialare som de sjöng själva för mig efter var ju helt klart alldeles underbar!

På morgonen så kom mamma, pappa och Oliver och väckte mig och sjöng och gav mig presenter. Fick bl.a. ett par röda converse, vita wesc hörlurar och en digitalkamera.

Sen åkte jag och Ida in till stan och mötte upp Fanny och vi promenerade till Biblioteksgatan och fikade där. Jag och Ida var lagom slitna (ja det syns ju på bilderna, thank god för solglasögon.) efter den helt awesome överraskningsmiddagen vi hade för Jacob kvällen innan!

Sen var det hem och då kom släkten och firade mig. Mysigt och trevligt, fick peengar och så.

Fick nog över 200 stycken grattis på facebook, eh he fett k00lt. Men hade allt som allt en underbar födelsedag! Tack alla! ♥

blablabla

hej. jag kan inte somna om. det suger. för jag är trött. jättetrött. vet ni en annan sak som suger? dammsugare. nej nu ska jag väl gå upp och duscha. typ. det är sol ute. och jag kommer vara busy woman hela helgen framöver. så ciaociao ha en bra vecka 10 helg. puss. OCH PSST. JAG FYLLER ÅR PÅ SÖNDAG. WIIIE.

Living The Dream


Hej. Min bloggkollega är död. Eller nja, mer död på bloggen typ. Hon har jobbat måndag-onsdag. Idag var vi inne i stan med Fanny och Emma. Det var gos! Jag köpte två klänningar, en bh och tre par trosor. Det är också gos. Spetsigt..... Sexigt. Mmmm bebbu kommer like it. Nu är jag död. Helgen kommer bli awesome. Träffa awesome people på fredag. Träffa awesome people på lördag. Min födelsedag på söndag. Awesomeness på hög nivå hela helgen!

Nu ska jag sova. Bara för att jag är så himla awesome.

With You


en lycklig emilia på bussen med VR och cola.

leggings, ny småblommig blus, converse, skinnpaj, nuknuk-väskan och cremevit halsduk klädde min kropp idag.
älskling - andreas grega. ♥
(otroligt dåligt ljud, lyssna på spotify istället!)


Tjollahopp idag är Emilia en mycket glad Emilia.
Solen sken, solglasögonen var på och fjärilarna snurrade runt i magen. Gos. ♥

Skulle ha åkt och fotat i ze hufvudstaden efter skolan men tog en tripp till Tullinge och det var en aning mycket jävla bättre. Fick massage på mina ömmande knän, mmmmmmmm. Och sen underbart sällskap.

Så får åka in och fota snabbt imorgon. Ska ta 10.10 bussen, är framme 11.03 på centralen och ska ta 12.12 tåget tillbaka till Huddinge för att käka lunch och sen är det bild. Det blir nog bra ska ni se.

Men i alla fall, hade bara tänk höra av mig för att visa att jag lever. Liksom, IT'S ALIVE!!omg omg omg. Jaja slutt på fjanterier som är en aningen för lama. Nu ska jag sova och drömma en massa drömmar om bebbu.


Åre - Dag 7








Emilia hade så ont i sina knän att det fick bli en dag i soffan för henne. Men eftersom att det var sista dagen villa jag ändå ge min ut i backen, så åkte med Tina och Patrik hela dagen och vi åt lunch på ett jättemysigt ställe. Det kändes som att man satt i ett stall ungefär och maten var Mmmmmm! Kommer kännas ganska tomt när man kommer hem och man inte får åka skidor varje dag, men samtidigt ska det bli väldigt skönt för kroppen skriker efter vila.


Åre - Dag 6









 


Åre - Dag 5














Åre - Dag 4










 


Dream Of You

Idag fyller min Jacob 17 år och det ska han fira sittandes i en bil på väg hem från Bydalen hela dagen med ett ginger kid eh he… Stackars.
Men i alla fall, maaaassor med grattis och pussar på honom och hoppas att han får en fin födelsedag!

[och det har blivit dåligt med bilduppdateringen p.g.a. att det tar typ 30 min för att få upp en bild och det orkar vi inte med så det får bli en bildbomb sen när vi kommer hem]

Åre - Dag 3










Åre - dag 2




 


RSS 2.0